Miehen tunteet, onko vaiko eikö

Siis_Tiin

Olen tapaillut erästä miestä jonkin aikaa ja olen häneen ihastunut pahemman kerran ja tämän hänelle kertonut. Mutta hän vaikenee tunteistaan kuin muuri.

Tapaamme noin 1-3 krt/vko , useimmiten joko kahvilassa/kävelyllä/syömässä ja vain harvoin jomman kumman kotona. Tapaamiset ovat lähes aina hänen aloitteestaan (itse yritän repiä hänestä itseäni irti, kun ei suostu tunteistaan kertomaan). Viestejä mies laittaa minulle vähintään 10 kpl/päivä, joissa usein kertoo ikävöivänsä ja ajattelevansa minua. Mutta ne kerrat kun olen kertonut hänelle minun tunteistani, hän vaihtaa puheenaihetta tai ei vastaa mitään. Eli mitä ihmettä nämä ristiriitaiset viestit oikein yrittävät kertoa?

Ja siis kyllä, olemme molemmat sinkkuja (eronneita jo kauan sitten).

30

3701

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mikätässäsiison

      Mitä mielestäsi pitäisi tapahtua?

    • Siis_Tiin

      Niin, hyvä kysymys. Ehkä odotan, että kun sanon hänelle, että tykkään hänestä kovasti, että hän sanoisi, että niin minäkin. Tai että hän joskus sanoisi tykkäävänsä tai edes välittävänsä minusta. Mutta kai tuo ikävä tai ajatteleminen on sama asia, mutta miksi pitää vaieta, kun sanon "tykkään susta"? Eikö siihen voisi sanoa, että minäkin sinusta (jos siis tykkää).

    • niinsetärkein

      No....miehenä sanoisin että tuo on helvetin huono merkki jos ei sano tykkäävänsä takaisin.
      Tietysti...harrastatteko seksiä tapaamiskerroilla?

      • ei_pitäisi_olla_vaikeeta

        Samaa mieltä tämäkin mies. Minä sanoisin ilman muuta takaisin "niin minäkin sinusta" jos tykkäisin todella naisesta.


      • samaamieltätäälläkin

        Kolmas mies samaa mieltä. Jos olisin itse ihastunut, vastaisin ehdottomasti tyyliin "niin mäkin susta". Ja vaikka en olisikaan, en silti vaihtaisi puheenaihetta.

        Mies vaikuttaa erikoiselta. Oletko aivan varma, että hän on eronnut? Tai ettei edelleen rakasta entistä naisystäväänsä?


    • menneitä

      Mulla oli joskus kauan sitten poikaystävä, joka ei koskaan vastannut mun tykkäämisiin samalla tavalla. Lähetteli kyllä viestejä, mutta ei vaan koskaan tullut sitä varmuutta itselle, että olisi ollut kunnolla ihastunut muhun. Kannattaa varmaan lopettaa toi suhde het alkuunsa. Tai voit tietty rikkoa sydämesi ja oppia siitä.

    • keittiöekspertti

      Etkö voi vain katsoa mitä tulevaisuus tuo tullessaan?

    • keittiöekspertti

      Mies on varmasti lurjus jos hän ei halua vannoa rakkautta ennenkuin tutustuu sinuun.

    • Siis_Tiin

      Kiitos kommenteista, kyllä tämä vahvistaa minunkin fiilikseni, että jokin ei ole kunnossa. Ollaan siis jo tunnettu jonkin aikaa; en siis ensimmäisillä kerroilla odota rakkauden tunnustuksia. Ja kyllä, sänkyynkin asti on eksytty, eli todennäköisesti kyse on juuri tästä; olen vain sopiva kaveri petipuuhiin, mutta en muuta :'(

      • Päivänjatkoatänne

        Ihminen voi tuntea vain himoa tuntematta sitä todellista rakkaudellista välittämisen ja tykkäämisen tunnetta muulla tasolla ja sitä ei edes tarvitse sanoa, koska sen näkee kyllä ihmisen käytöksestä ja sen tavoitteesta ja tarkoituksesta.


      • keittiöekspertti

        Yleensä puhutaan ajasta jossa avioerosta toivutaan, mutta minä itse törmäsin siihen että tarvitsen aikaa avioliitosta toipumiseen.

        Olen eronnut n. 3 vuotta sitten, mutta minua ahdistaa edelleen ajatus siitä läheisyydestä ja hellyydestä jota minulta odotettiin. Lopulta tuo tappoi mielenkiintoni seksiin kumppanini kanssa, enkä nyt enää halua suhdetta jossa minulta odotetaan ison lapsen paijaamista.


    • Turha.hötkyillä

      On olemassa ihmisiä joiden on vaikea sanoa mutta helppo kirjoittaa tunteistaan. Tämä mies on sellainen, hyväksy se. Kun hän niin viestittää ja usein näyttääkin sen tekevän, usko se. Ehkä hän on vain ujo sanomaan suuria sanoja.
      Miksi et ap. itse tee tapaamisaloitteita ja kysy häneltä suoraan hänen tunteistaan kun tapaatte?

    • ereyey

      Tämä mies ei välitä sinusta, haluaa vain seksiä.

    • khjyuy

      Tämä mies ei ole kiinnostunut sinusta.

    • eikuulostahyvältätilanne

      Toivottavasti olet jättänyt miehen ap. Älä riko itseäsi enempää. Ihastuneena on ihana olla, kun se on molemminpuolista.

    • ehhhheeeeh

      Ihastuksesta pääsee yli parhaiten hankkimalla uuden ihastelun kohteen. Näin se vaan on. Ei ehkä maailman helpointa "löytää" uusi ihastus, kun on niin kiinni tuollaisessa ollaan-eiolla -suhteessa. Tiedän sen omasta kokemuksesta, saman miehen perään haikaillut jo muutaman vuoden tauoista huolimatta. Nyt kuitenkin on fiilis, että haistatan pitkät, enkä enää lankea. Sovimme jo alkuun, että tässä ei ole kyse seurustelusta, vaan mennään tarpeet ja niiden tyydyttäminen edellä. Ei siinäkään mitään vikaa ole. Nyt olen kuitenkin iskenyt silmäni ja kynteni toiseen henkilöön - yhtä toivottamaan tapaukseen, joka taitaa kaiken kukkuraksi olla vieläpä varattu, joten ei siitäkään mitään tule. :D

    • Jokuvaaa

      Edelleenkään mies ei ymmärrä muuta kuin suoraa puhetta ja, jos et viitsi ottaa sitä asiaa puheeksi niin laita sille viestiä. Esim. näin " Hei! Millaisia tunteita sinulla on minua kohtaan?" Jos ensimmäiseen viestiin ei tule vastausta, laita toinen ja niin edelleen. Jos hän ei vastaa kymmenen viestin jälkeen niin hänellä e ole tunteita sinua kohtaan ja siinä vaiheessa kannattaa toivottaa hyvää loppuelämää.

      • e11e

        Moni mies ajattelee näin naisesta, että miehellä ei ole tarkoitustakaan alkaa vakavampaan suhteeseen tämän naisen kanssa. Vaikka laittaa viestejä naiselle ei sillä ole mitään merkitystä viesteissäkin voi valehdella. Mutta sitä kannattaa kysyä voitaisiiko muuttaa yhteen asumaan, mutta jos hän täysin torjuu sen ajatuksen kannattaa jättää tämä mies.


      • e11e

        Jatkan vielä kannattaa ehdottaa että tavattaisiin miehen sukulaisia, ja myös sinun sukulaisia jos hän kieltäytyy niin se on varmaa että tämä mies ei halua mitään vakavampaa, aikansa on sinun kanssa sitten kun löytää jonkun toisen niin hän jättää sinut!


    • wempuli

      Voi olla että setä on hoppeli..

    • selvätapaus

      mies ei halua, että sitoudut häneen.......aikoo jatkaa matkaansa muualle kun löytyy parempaa

    • jltg

      Ehdota tälle miehelle jos mentäisiin yhdessä vaikka kaupungille ja kierteleen kaupoissa jos hän kietäytyy niin hän häpeää sinua.

      • lapsellinenkommentti

        Miksi ihmisiä pitäisi hävetä? Onko muita häpeävät ihmiset jotenkin muita parempia vai kavereiden asenteista riippuvaisia.


    • MinäkinTämmöinen

      Jos lapsuudenkodissa ei ole tämmöisiä puhuttu, niin se voi olla ihan hemmetin vaikeaa, kun siihen ei ole koskaan oppinut. Teot, ilmeet ym. ratkaisevat. Tai kysy "tykkäätkö minusta?", helppo vastata "joo".

    • vähäinen.tekstaaja

      "Viestejä mies laittaa minulle vähintään 10 kpl/päivä"

      Olenko ainut jonka mielestä tämä on aika extremeä?
      Itse olen yleensä laittanut tyttöystävilleni ehkä pari viestiä kolmen päivän välein :D

      • YouWillSee

        Nooh, tulet huomaamaan että se tyttöystävä joko a) mainitsee sulle kohta asiasta tai b) löysi toisen joka on kiinnostunut hänestä enemmän

        Itse avaus on jo puoli vuotta vanha ja AP jo vamaan miehen jättänytkin, mutta vastasinpa kuiteski :)


    • Tunteettoman_avokki

      Hiukan samanlainen tilanne kuin aloittajalla, erona vain että muutimme vähän aikaa sitten yhteen. Mies ei koskaan oma-aloitteellisesti puhu tunteistaan. Jos sanon "rakastan sua" niin vasta kyllä "niin mäkin sua" mut kertaakaan hän ei ole ollut se joka ensin sanoo noin. Välillä muutenkin on niin välinpitämätön, ei puhu oikein asioistaan eikä kysy minun päivästäni mitään. Hellyydenosoitukset on alun jälkeen jäänyt kokonaan pois, ehkä pieni hipaisu ohimennen silloin tällöin mut ei muuta.

      Niin, miksi sitten muutettiin yhteen. Minun tunteet on todelliset mut mietin halusiko hän vaan näyttää eksälleen et hälläkin on joku (eksä asuu uuden miehen kanssa). Vai halusiko hän vain siivoojan ja ruuan ostajan? Välillä tuntuu että olemme vain kämppikset ilman mitään sen suurempaa :(

      • väärä.valinta

        Sama tilanne täällä. Miten minä tämmöiseen suhteeseen päädyin ja nyt vielä yhteen asumaan? Harmittaa, olen itse niin fyysinen ja rakastan läheisyyttä, suutelemista ja kaikkia pieniä hellyydenosoituksia ja tarvitsen niitä joka päivä. Lisäksi on vaikea uskoa toisen tykkäävän, kun teot ovat fyysisesti niin etäisiä, tuntuu että omatkin tunteet menevät jäihin. On pettynyt tunne yhtä mittaa, surullinenkin. Ollaan tosiaan kuin kämppiksiä joilla on kuitenkin seksiä välillä. Seksi on ookoo, mutta silloinkaan ei koske minuun oma-aloitteisesti lainkaan, tissejä vähän hieroo jos olen päällä mutta siinä se. Jos pyydän, hyväilee kyllä lyhyen hetken mun alakertaa, mutta se pitää erikseen sanoa.

        Samaa mietinkin, olinko vain talouden kulujen jakaja, siivoja ja ruuanlaittaja, osoitus muille, exälle ja itselleen että saa suhteen. Ehkä kuitenkin on niin, että hän ei vaan osaa olla lähellä ja osoittaa hellyyttä, jotain fyysisiä tunnelukkoja. Ajattelin aluksi, että kyllä se siitä kun luottamus lisääntyy, mutta mennyt pahemmaksi kun yhteen muutettiin, eli tuo sanaton torjunta on ihan jokapäiväistä. En usko, että hän tuosta paljon muuttuu, ei olla ihan nuoriakaan enää :(.

        Näitä on vaikea ottaa puheeksikin syyllistämättä toista, jotain olen toki puhunut ja hän on tuntunut ymmärtävän, mutta ei ole tapahtunut mitään muutosta. Eipä se toinen voi sille mitään jos ei läheisyyttä/romanttiikkaa tarvitse eikä halua. Siinä on vaan toisilleen väärät ihmiset saman katon alla sitten.


    • filosohfi

      Sanoille ja sanomisille tai niiden puuttumisille annetaan aivan liikaa painoarvoa.

      En ymmärrä mitä merkitystä on tykkäämisen sanomisella, kun oikeastihan se millaista toisen kanssa on olla, ratkaisee.

      Olen ollut suhteessa miehen kanssa, joka halusi puhua tunteista ja sanallisesti tuoda esiin, että tykkää. Itselle tuli vaivaantunut ja kiusallinen olo. Ei siksi, etten olisi tykännyt tai että olisin epäillyt hänen sanomisiaan. Aidon tykkäämisen sanoittaminen vain tuntui tuolloin ja tuntuu edelleen turhalta. Vähän kuin pukisi päälleen vihreän paidan ja sanoisi ääneen minulla on vihreä paita. Toinen näkee, että päällä on vihreä paita, joten sanominen on ihan turhaa.

      Sama jos tykkäämistä on, se kyllä tulee ilmi. Jos mies viestittelee ja haluaa olla kanssasi, onhan se merkki tykkäämisestä. Olemme ihmisinä erilaisia, toiset haluaa pukea sanoiksi asiat, toiset ovat enemmän tunnelmaihmisiä ja eivät niinkään käytä sanoja, vaan tekoja ja niiden ilmapiiriä.

      • enluotasanaan

        Vähän samoilla linjoilla. Omassa lapsuuden perheessä oli ihan kauhea tunnelma. Vanhemmat sanoivat tykkäävänsä, välittävänsä kovasti. Mutta oleminen oli jotain ihan muuta. Vähemmästäki oppi sen, että tykkääminen ei oo mitenkään hyvä juttu. Eli vähän allerginen oon ottaan vastaan toisen sanallisia tykkäämisiä saati sanomaan ite sitä. Eikä tartte aikuisenkaan kuin kerran tulla suhteessa petetyksi. Nii takaraivoon syöpyy sellainen, että joo sanottu on että tykkää, mutta mikä merkitys sanoilla jos toiminta on p**s**stä. Sanat on vaan puhetta, turhaa huulten aukomista ja lepatusta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      87
      3684
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      578
      3445
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      42
      3339
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      52
      2167
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2091
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      317
      1921
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1895
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      156
      1624
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1351
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1332
    Aihe