Valtamedia kääntää takkiaan kuolemansyystä

totuusjulkiseksi

15

52

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sosiaalitoimistosuomioy

      ja naapurimme saarijärvi jälleen uutisissa jo toinen puskarakkaus tapaus viime viikonlopulta onneksi molemmat jäivät yrityksen asteelle
      kummastuttaa vain kun kokoajan uutisoitu tuosta vokista kuinka hienosti menee jne jne suvakkien normi vakoisia valheita
      kertokaa miksi meidän pitäisi hyväksyä tämä? että he eivät edes yritä sopeutua meidän lakeihin, elämän rytmiin ym? saatikka olisivat kiitollisia suomelle että yleensä ovat tänne päässeet! valittavat vain valittavat rahasta ruuasta asunnoista...




      http://www.ksml.fi/kotimaa/Nainen-yritettiin-raiskata-Saarijärvellä/840531?pwbi=ba46f5145b86610b098319179e00a0ad


      http://www.ksml.fi/kotimaa/Kaksi-turvapaikanhakijaa-ahdisteli-alaikäisiä-tyttöjä-Saarijärvellä/839275

    • Bror-Erik1974odin

      Kyllä natsipoikien porukka tullaan täst`edes nitistämään.Typerien tunnusten ja mielenosoitusten kieltäminen ovat ensimmäisiä askeleita joita maan hallituskin
      on valmis lain nojalla käyttämään.- Sillä onhan tuollaiset huliveikot kuriin laitettava.

      • NiinMetsäVastaa

        Suvakit kuriin samalla. Ei enään kiakkojuhlia, yms. Kaikki vitun yleiset häiriköinti kokoontumiset kokonaan pois. Käy minulle. Myös yli 5 henkilön maturyhmät laitettava riviin samantien.


    • Selviääaikoinaan

      Kyseiseen kuolemansyyhyn on kaksi eri vaihtoehtoa....
      Joko suomen terveydenhuollon taso on mitä alhaisin ja siellä ei osata hoitaa, tai poika ei ole noudattanut hoito-ohjeita.
      Vai onko kyseessä joku nisti joka veti sairaalasta päästyään överit kun oli ollut monta päivää ilman? Eikä ollutkaan se kiltti isin poika?

    • Puurijajavellejä

      Niin, onhan se ihan normaali ja vaaraton teko tuollainen potku rintaan, johon ensin otetaan vauhti kymmenen metrin päästä? Jos tuollaisesta kaatuu, niin ihan on oma syy? Jos pää osuukin vähän katuun, niin mitenkä sellaisesta voisi seurata kuolema? Voisivatko korkeasti oppineet natsi-lääketieteilijät vastata vaikkapa nyt ensiksi näihin kysymyksiin. Yliannostukseenkin voi toki kuolla, sitä ei kukaan kiistä. Sydänkohtaukseen ja vanhuuteenkin moni joku joskus kuollut. Mutta asia kerrallaan.

      • NatsejaSielläNatsejaTää

        Se on aivan sama onko 2 askeleen vauhti vai 100m, pidemmällä matkalla huono kuntoisempaa voi alkaa jo hengästyttämään.

        Potku rintaan ainakin on vaarattomampi kuin potku suoraan päähän ja juuri sen takia ei varmasti potkaissutkaan päähän. Oletko ajattelut tätä? Oikeasti halutessaan olisi saanut samantien rumaa jälkeä aikaan.

        Olisi vielä mielenkiintoista tietää tuliko potku kierteellä kyljen kautta rintaan vaiko suoraan rintaan. Olisiko tuonkin pellen kannattanut miettiä kenelle huutelee, sillä sitä saattaa joutua joskus kantamaan vastuunsa. Tosin tämä runopoika ei tainnut olla vastuusta ikinä kuullutkaan. En ihannoi väkivaltaa, tiedän miten sitä käytetään ja kertoihan Timo Nuutinen jo aikoinaan, että vaarantonta iskua ei ole. Pitäisi osata myös olla kaivamatta sitä verta nenästä jos ei osaa ottaa iskua vastaan. Turha rypistellä sitten kun paskat on housussa.

        Se että tuo kaveri kuoli viikon päästä potkusta, niin syy todellakin on jonkun muun kuin potkaisijan. Toki potkaisija laittoi tapahtumaketjun liikkeelle mitä ei olisi tapahtunut ilman potkua. Tämän takia hän on osavastuullinen, mutta ei todellakaan kokonaan. Kyllä tässä pitää tarkastelle terveydenhoidon vastuu ja loppujen lopuksi tämän narkin viimeisen illan käyttäytyminen, mistä epäilen kuolinsyyn löytyvät.

        Vai olikohan kenties tapauksen lääkäri myös natsi ja päästi potilaan tahallaan kuolemaan samalla kun palasi itse kuun pimeän puolen tukikohtaan, hmm.. näihin sanoihin näihin tunnelmiin! Natsit on tulossa!


    • Aäkfhtuncuifjfjjdki

      Aika kummallista että joku vangitaan jo vaikka kuolemansyy tutkimukset ovat kesken koska lääke ja huumetestit eivät kaikki valmistu nopeasti.
      Ylekin esittää ykkösuutiseenaan jonkun rettelöinnistä tunnetun narkkarin satuja. Iltapaskat ja HS sitäsamaavaletta.
      Muistakaa koko ajan ollut ajojahti käynnissä YLEssä ja muissakin Medioissa ensin MV VASTAAN siten ODIN mustamaalaus. Keksittyjä syitä. Samaan aikaan vaienneet vihreiden laittomuuksista,vasemmisto puna anarkistien tuhotöistä autopaloista,rähinöistä ja häirinnästä suomalaisten laillisia mielenilmaisuja kohtaan. Ei kerrota matujen raiskauksista yms häiriöistä. Tarkoitus on pimittää tietoa matujen teoista ja kustannuksista suojella hallituksen ja poliitikkojen roistomaisuutta ja väärinkäytöksiä kansaa vastaan.
      Miten tyhmä kansa on kun hyväksyy valheita?

      • MihinTässäJoudutaan

        Juuri näin. Nostavat näitä täysin turhia asioita ylös kun saavat sillä mediahuomiota ja lakaistua muut asiat maton alle. Suomalaiset ovat näköjään tyhmää kansaa, kävihän tämä toteen jo matujen kanssa, mutta että edelleen..

        Ihmettelin myös presidentin ja pääministerin kantoja, kun eivät tiedä asiasta kuitenkaan sen enempää kuin mekään. Lähteä nyt puimaan keskeneräistä tarinaa julkisesti. Kyllä oli ainakin sipilällä joystick perseessä ja syvällä mistä ohjailu kävi toimittajan puolelta.


      • Selviääaikoinaan

        Ja mielenkiintoista että 28 vuotiaasta miehestä laitetaan mediaan kuva kun poika on 15 vuotiaana päässyt ripille! Eikö se kenessäkään herätä mitään kysymyksiä, että miksi noin vanha kuva ja miksi kaverista yritetään tehdä "pyhäkoulupoika! tuolla rippikuvalla?
        Väkivalta ei ole koskaan oikein eikä ratkaisu mihinkään, mutta eikö kaveri kuitenkin itse "kerjänny verta nenästä" omalla päänaukomisellaan....... sekin kertoo jotain!
        Ja en niin paljoa ollut aikaisemmin tapahtumasta lukenut muualta kun tuolla aikaisemmin arvelin pojan olevan nisti... no on sitä joku muukin arvellut, ilmeisesti ne jotka kaverin tuntee! Eli ei taida olla vielä viimeinen kivi käännetty tässä jutussa?


    • Sietämätön

      Itseään vastuullisena pitävä YLE muu ns. valtamedia kertoo mitä kertoo ja siihen on tyytyminen. Onneksi on sentään vapaa ja rajaton internet, jossa tieto liikkuu sujuvasti ellei sitten maassa oteta Kiinan ja P-Korean keinoja käyttöön. En yhtään epäile etteikö eräissä hihhulipuolueissa olis kovaakin halua sensuuritoimiin mutta ne tuskin onnistuvat enää tänä päivänä. Tässä SVL:n tapauksessa on odotettavissa poliittinen tuomio sillä jo nyt ovat politikot puhuneet niin paljon läpiä päähänsä, että nyt vangittu kaveri on pakko tuomita vaikka kuoleman syy on todennäköisesti ihan jokin muu kuin potku ja sen seurauksena kaatuminen. Pelkästään kuolleen elämäntapa ei kovin pitkää ikää ennustanut. Epäilen mahdollisuutta, että tässä jutussa käy kuten Lahden valkokaapuisen miehen kohdalla - paljon poru vähän villoja eli ei mitään.

    • KauheaHaloo

      Suomessa tapahtui jokin aika sitten ensimmäinen syiltään todistetusti rasistinen murha, siis murha. Tapauksessa valtaväestöön kuuluva puukotettiin hengiltä. Motiivi oli viha valtaväestöä kohtaan. Miksi tästä tapauksesta ei noussut tällaista ylätöntä mekkalaa? Ei järjestetty rasismin vastaisia marsseja(vaikka murhan syy oli rasistinen) eikä mielenosoituksia eikä kukka merta kuolin paikalle. Kysyn että miksi? Onko tämä tapaus, ihminen tai syy ollut jollakin lailla parempi?

    • Uhmiksetnatseina

      Suomessa yksikään ihminen ei ole oikeuttu sanomaan, että toisella ei ole oikeutta elämään. Saati "tekemään palveluksia yhteiskunnalle" ja harventamaan mielestään huonoa populaatiota omin päin. Ajatus on järjenvastainen ja johtaa vastakysymykseen, millä perusteella näillä ihmiskunnan harventajilla itsellään olisi parempi oikeutus elää. Emmehän varmuudella tiedä edes sitä, vaikka olisivat täysiä juoppoja ja vetäisivät sisäänsä pilveä ja hormooneja silmät pullollaan. On myös lukuisia ihmisiä, jotka ovat jättäneet taakseen viinat ja huumeet. Jos harventajan saapaskinttu heilahtaa liian aikaisin, eipä paljon jää parannuksentekoon aikaa. Mitä muuten äidit teille aikanaan opettivat lyömisestä, puremisesta ja potkimisesta? Suomen kansalliskiihkoiset urhot näyttävät olevan keskenkasvuisia ja räkänokkaisia pukareita. Kehitys on jämähtänyt siihen ensimmäiseen, 2-3 vuotiaana koettuun uhmaikään.

      • uhmakkaat_somput

      • Aäslfjcbvhvhh1

        Suvakit omissa pilvilinnoissaan ovat tuottaneet maahan niitä suomalaisten harventajia,joilla useilla sotilaskoulutus kehittymättömistä maista. Harhaiset vihervasemmisto ja rkp suvakit ovat tehneet ohituskaistoja kouluihin,opiskeluun,asuntojonoihin ja pian myös suomalaisten etuuksiin tehdään iso lovi vähäälyisten elintasohuijareiden hyyssäämisen takia.


    • VoiMediaMinkäTeit

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1635
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      80
      1285
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1190
    4. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      3
      1126
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      140
      1121
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1049
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      21
      1001
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      942
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      927
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      804
    Aihe