Liisa Puupponen/pakolaisten opettaja

vnbmbkdldllgkkkfllfkg

Tänään Pohjolan Sanomat mielipidepalstalla Liisa Puupposen kirjoitus pakolaisten epäinhimillisestä kohtelusta, liittyen turvapaikan kielteiseen päätökseen. Hän sanoo maamme rikkovan lakia, eikä noudattavan sopimuksia. Kertoisiko Liisa Puupponen myös sen, että meille tuli ruotsin puolelta iso pakolaisvirta täysin turvallisesta maasta. EU sopimuksen mukaan heidän olisi pitänyt jäädä siihen maahan, johon ensimmäiseksi tulevat. Maamme rikkoi tässä myös kansainvälistä sopimusta. Nyt on suuri riski, että osa ruotsista tulleista pakolaisista on saanut siellä tai muualla kielteisen päätöksen, ja haetaan sitä nyt täällä. Moni pakolainen on kulkenut monen eri maan läpi tänne, sama prosessi turvapaikan tutkimisessa on voitu käydä monessa eri maassa. Näyttää siltä, että maamme päättäjät, ja muut maat mukaan luettuna, eivät itsekään muista, mitä siellä EU:n ytimessä on tullut sovittua.

27

781

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nvmblfdöfkhfödöflgk

      Suomen päättäjiä viedään kuin pässiä narussa.

    • Tårtta

      Ei rasmussuvakeille voi kertoa mitään totuuteen viittaavaa.
      He ovat sokeita ja kuuroja.

    • Puuppua

      Uskooko Liisa Puupponen ihan oikeesti, että maahanmuuttajiin satsatut rahat tulet kaksinkertaisena takaisin viidessä vuodessa ? Kyllä on Liisa elänyt ihmemaassa. Tuohon tuloutuksen ei päästä vaikka olisi kahdenkertaisen kirjanpito ja yksinkertainen tilintarkastaja.

    • Kassankautta

      Puupposen suurin huoli näyttää olevan, ettei irakilaiset tiedä siitä ettei Suomesta voi karkottaa ellei ole palautussopimusta. Kauheaa jos joku on jo vapaaehtoisesti lähtenyt. Meneppä nyt Liisa kertomaan kaikille irakilaisille että älkää vaan lähtekö.
      Liisapieni Suomesta loppuu rahat ja irakilaiset lähtevät viimeistään silloin.

    • vbnbmbkgkflldölkgdsödflf

      Epäilen että ruotsista tulleet pakolaiset olivat osa järjestäytynyttä organisaatiota johon maamme hallitus oli jollakin tavalla osallisena. Ruotsin juna-asemalla SPR:n henkilökunta opasti pakolaisia junaan jakaen heille matkalippuja. Torniossa oli kymmeniä linja-autoja valmiina vastaanottamassa pakolaisia, joista osa kuljetettiin etelä suomeen. Maamme hallitus ei reagoinut pakolaisten tänne tuloon millään tavalla, vaikka täältä viestiä sinne meni. Vasta pitkän ajan kuluttua kun suurin osa oli jo tullut maahan, alkoi tämä rekisteriöinti, näin haluttiin varmistaa että jäävät tänne.
      Suomi on pieni maa ja sen taloudellinen tilanne hyvin epävakaa, ainakin siitä päätellen kun pitää tehdä leikkauksia pienituloisille ja vähävaraisille ihmisille. En usko Liisa Puupposen väitteeseen, että tämä pakolaisten tulva rikastuttaa maatamme jollakin tavalla. Menot ovat tällä hetkellä huomattavat, mitä ensi vuonna, sitä ei tiedä edes Puupponen.

      • Fuhrer_Soini_Jugend

        Kansanedustajan vastaus kysymykseen "voiko turvapaikanhakijoiden joukossa olla Lähi-Idässä esim. NATOn koulutuksen saaneita henkilöitä" on: Kyllä.

        Kansanedustajan vastaus kysymykseen "tiedetäänkö täällä luotettavasti ketä nämä tänne tulleet henkilöt ovat" on: Ei.

        Perussuomalaiset esiintyvät näiden tulijoiden vastustajina mutta totuus on että perusuilla oli mahdollisuus käyttää asemaansa ja kaataa koko hallitus. SPRn ja viranomaisten on kerrottu käyneen neuvotteluja tulevista pakolaisista jo kolme vuotta sitten. Kyllä Timo Soini tämän tiesi.

        Kokoomuksessa tiedettiin. Keskustassa tiedettiin. Perussuomalaisten Jussi Niinistö on osallistunut NATOn ja Suomen ns. isäntämaasopimusta koskevaan päätöksentekoon ja sopimus on solmittu. NATO saa tulla sopimuksen mukaan tänne niin rauhan kuin sodan aikana.


    • nvbmfddöflgkldsdflgfdö

      Liisa Puupponen, et elä missään ihmemaassa, sellaista kun ei ole olemassakaan. On tietysti mukava kulkea laput silmillä ja uskoa omaan unelmaansa. Ei saa silti uskoa että kaikki ovat rehellisin aikein tulossa hyvinvointi yhteiskuntaamme, toki joukossa on varmaan oikeasti apua tarvitsevia, mutta joukkoon mahtuu myös niitä, jotka tulevat maahan ihan muista syistä. Katso Liisa Puupponen video Belgian nykytilanteesta, mitä hallitsematon maahanmuutto on saanut siellä aikaan. Avartaa kummasti mitä ehkä tulevaisuus tuo tullessaan.

      • Fuhrer_Soini_Jugend

        Kyllä ihmemaa on olemassa. Suomi on rikkaiden ihmemaa. Maata hallitsee valkoinen kuningatar nimeltään Erkki Liikanen.

        Liikanen tosin hallitsee Goldman Sachsin Mario Draghin alaisuudessa. Erkki on siis vain tämän kolonian kuningatar.

        Hei! Jännä juttu! Katsokaa tarkasti lippua kuvassa:

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Washington_ylittää_Delawarejoen#/media/File:Washington_Crossing_the_Delaware_by_Emanuel_Leutze,_MMA-NYC,_1851.jpg


      • Fuhrer_Soini_Jugend
        Fuhrer_Soini_Jugend kirjoitti:

        Kyllä ihmemaa on olemassa. Suomi on rikkaiden ihmemaa. Maata hallitsee valkoinen kuningatar nimeltään Erkki Liikanen.

        Liikanen tosin hallitsee Goldman Sachsin Mario Draghin alaisuudessa. Erkki on siis vain tämän kolonian kuningatar.

        Hei! Jännä juttu! Katsokaa tarkasti lippua kuvassa:

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Washington_ylittää_Delawarejoen#/media/File:Washington_Crossing_the_Delaware_by_Emanuel_Leutze,_MMA-NYC,_1851.jpg

        Uudelleen:

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Washington_ylittää_Delawarejoen#/media/File:Washington_Crossing_the_Delaware_by_Emanuel_Leutze,_MMA-NYC,_1851.jpg


      • Fuhrer_Soini_Jugend

    • nfkldflfgkllfgföfdf

      Sorry, tarkoitin Berliini eikä Belgia.

    • Hellanterttu

      Missä näitä Puupposia oikein sikiää ? Halutaan leikkiä äiti Teresaa niin kiihkolla, ettei faktat paina mitään. EU: n komissaari LeGrainin arvio pakolaisiin sijoitetuista euroista (kaksinkertaisena takaisin 5 vuodessa ) on utopistinen ja vastaanpuhuvia tilastoja löytyy kymmenittäin.

      EU ei ole loistanut edes omassa taloudenpidossaan saati kykenee esittämään luotettavaa arviota.

      Puupposia haluaa auttaa Syyrian lapsia niin sokeasti, että sellaiseksi kelpaavat somalit ja irakilaiset nuoret miehet.
      Mene Puupponen katsomaan vähävaraisten ruuanjakelua siellä ei valiteta puurosta.

      • ei-onnaa

        Kyllä Puupponen on huolissaan omasta työpaikasta.Tällaiseen työhön,kun hakeutuu kannattais varautua sen väliaikaisuuteen ja näillä suvakki kirjoituksellaan siihen,että uuden työn saanti voi olla lujassa. Rahat vaan loppuu ja matut lähtee uusien lammaspatojen ääreen. Suvakit muistetaan pitkään. Pikavoittoja ei pitkään piisaa.


    • vnbmllllgkklödfgldlf

      Puupponen voi mennä katsomaan paikallista leipäjonoa, siellä löytyy ihan oman paikkakunnan autettavaa väkeä. Kaikilla kun ei ole työtä, tai on pieni eläke, jolla ei tule toimeen. Sipilä kun muisti leikata taas vähävaraisilta, kun rikkailta ei voida kuulemma ottaa.

    • vnbmmbkflddlfgkgkfdl

      Unisef pyytää lahjoittamaan perinnöt järjestölle, että voi auttaa ulkomaiden lapsia. Tässä Puupposelle uusi kohde, testamentin voi tehdä helposti, järjestö hoitaa kaiken, nimi vain paperiin.

    • Suomielättääpuupposetkin

      Sovitaanko Puupponen, että otat lainaa ja elät velalla seuraavat viisi vuotta nostamatta palkkaa. Palkan saat sitten kaksinkertaisena kun opetuslapsesi tulouttavat heihin sijoitetut eurot kaksinkertaisena takaisin. Näin Suomen valtio tekee. Eihän tässä ole mitään riskiä eihän Puupponen ?
      Voisit opettaa lapsukaisille myös, ettei vähävaraisten ruuanjakelu ole tarkoitettu niille, joille on jo taattu lämpimät ateriat ja ettei ole hyvien tapojen mukaista etuilla, repiä ruokakasseja ja sitten heitellä ruisleipiä kadulle. ( tapahtui Kemissä ruonjakelussa elokuussa)

      Mikset ole Puupponen huomannut kirjoittamisen aihetta vanhusten hoidossa, nuorisotyöttömyydestä, syrjäytymisestä, eläkeläisten asemassa ?
      Ehkä se ei vaan ole ollut niin eksoottista, eihän niillä ole ihanan ruskeita silmiä ja tarinankin on sitä tavallista tasoa .

    • vnmbbkkffjgdldldlfldlf

      Ei kelpaa ruisleipä eikä puuro, heille jotka turvapaikkaa hakevat. Millainen on pakolainen joka ei arvosta saamaansa apua, vaan valittaa milloin ruuasta, olosuhteista ja talosta jota ei heille annettu?

    • vnmbkkldslfgldkfgklsld

      Meillä verrataan pakolaisia evakkoihin, joka on ihan väärä vertaus. Evakot olivat oman maan kansalaisia, he tyytyivät yhteismajoituksiin, vanhoihin taloihin joissa ei ollut edes pesumahdollisuuksia. Olivat kiitollisia jos saivat edes leipää talonväeltä. Pakolaiset jotka meille tulevat, alkavat valittamisen heti saavuttuaan. Ei riitä SPR:n antama apu siivouksineen ja ruuanjakeluineen.

    • vbnbdldldkflsdkflfdösldf

      Katsoi videon Tampereella pakolaisten vastaanottamisesta. SPR:n henkilöt seisoivat pysäkillä toivottaen tervetulleeksi kätellen. Perhe vietiin asuntoon, jossa kaikki oli laitettu valmiiksi, ruokaa jääkaapissa. Ilmaiset kortit paikalliseen liikenteeseen jaettiin. Luvattiin viedä pian puhelinmyymälään, perheen isä kysyi ensimmäiseksi, "onhan 3g yhteys?" Perheen vanhin valitteli television puutetta. Luulen että se hankittiin varmaan seuraavaksi lautasantennin kera.
      Hyvä oli vastaanotto. Sääliksi käy oman maan vanhukset, jotka eivät näin hyvää palvelua tule saamaan. Heistä ei kukaan viranomainen välitä, kaikki keskittyvät vain ja ainoastaan pakolasiten hyvinvointiin. Siihen näyttää raha riittävän ja lisää myönnetään sitä mukaa kun tarve vaatii.

    • vbnbmkfffkgdldlfkdlfld

      Täältä haetaan turvapaikkaa, kohta sitten raiskataan ja ryöstetään. On jo yksi päässyt hengestäänkin. Poliisit laitetaan sitten vartioimaan VOK:n asuntolaa, ettei vain kukaan kantasuomalainen mene ja kosta. Miksi poliisit eivät turvaa kantasuomalaisten turvallisuutta öisillä kaduilla? Jotkut naiset pelkäävät liikkua iltavuorosta töistä kotiin, ja ajavat taksilla, ellei muu kyyti ole mahdollista. Mutta Liisa Puupponen varmaan löytää tälle hyvän selityksen?

    • vbnmmkkjjjhggggj

      Nyt sitten jyrkkä ei rasismille, mutta pitää muistaa, se toimii myös toisinkin päin. Siitä ei vain jostain syystä puhuta, sillä sekin on rasismia.

    • tosisurullista

      Tämä Liisa Puupponen taitaa vain olla hyvin yksinäinen ihminen, jolla ei ole ystäviä. Hän on nähnyt oman tilaisuutensa tulleen ja haluaa pitää kaikki turvapaikanhakijat luonaan hinnalla millä hyvänsä. Näin maalaisjärjellä ajateltuna hän itse hyötyy ja hakee hyötyä näistä turvapaikanhakijoista. Nämä lait ja ihmisoikeudet on ihan siinä sivussa tulevaa asiaa, joilla asia tehdään jotenkin hyväksyttävämmäksi. Aina on ollut ihmisiä, jotka haluavat hyötyä itse toisen hädästä, myös sosiaalisessa mielessä ja ihmissuhteissa.

    • valval

      Eilen illalla 10.4.2017 televisiosta tuli vastenmielinen ohjelma.
      Käsitteli Liisa Puupposen touhuja. Ihan outo tapaus.

    • taitaapiolla

      Puupposkalla oma lehmä ojassa. Ruusunpunaiset silmälasit nenällä ja oma etu takimmainen ajatus. Tutustunut johonkin irakilaiseen tai useampaan, ne mielistellyt ja nyt on sitten kaikki irakilaiset ym.niin ihania.
      Oma lehmä ojassa, pelkää että häneltä työt loppuu.

    • apin

      Otetaan huomioon se , että Liisa tienaa jo mahmuhtollah . Mikäli lausumat olisivat vastenkarvaisia on mahdollista , jopa varmaa , että tienestit jäisivät lyhytaikaiseksi .

    • enymmärrä-

      Majoittiko kotiin pakolaisia?

    • hjklkjhgyuioplkjhgtyuio

      Liisa Puupponen ei ole ainut pakolaisten puolustaja. Puupposeen kirjoitukseen liittyen, ei ole perehtynyt asiaan joka liittyy turvapaikka päätöksiin. Nergin tietämystä myös epäilen liittyen aiempaan ammattiin. Helsingin Diakonialaitos puuhaa väliaikaista turvapaikkaa lupaa käännytetyille. Eduskunnassa vaadittiin kiintiöpakolaisten lisäämistä, koska jonkun mielestä heitä on liian vähän.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5248
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3407
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1542
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      186
      1410
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      769
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    Aihe