Onko kokemusta Goodride renkaista?

renkaatpitäisostaa

Minkälaiset renkaat Goodridet ovat, onko kenelläkään kokemuksia?

50

23695

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pitoPuuttuuÄänekäs

      Surkeita ovat, yllätyitkö?

      • Anonyymi

        Mä olen ajanut tuolla merkillä koko vuoden. Kun en viitsi kesäksi vaihtaa, n. 35tkm ja vieläkin pintaa jäljellä. Ostan nyt samanlaiset taas vuodeksi.


    • Minäkin_ostin

      Goodride SA37 sport, koko 245/45-18. Onko noista kenelläkään oikeaa kokemusta, lähinnä kestävyydestä. Muut ominaisuudet kyllä riittävät. Ja voisivatko pitoPuuttuuÄänekäs-pikkupojat pitää edes tässä keskustelussa turpansa kiinni. Teidän mielipiteenne eivät ketään oikeasti kiinnosta eikä niitä kukaan arvosta.

      • hyväkyyti

      • hiemaPihallakoOlet
        hyväkyyti kirjoitti:

        http://goodridetyre.com.au/sa37/
        Goodride SA37 treadwear lukema on 280. Kestävyyden voi arvioida olevan keskitasoa.

        Tuo TW-luku ei kerro yhtään mitään kyseisen renkaan kestosta.


      • Tuohan_on

        jo sellainen sporttikoko ettei varmasti yksikään valmistaja uskalla täyttä paskaa tarjota kun ei tiedä minkälaisen auton alle rengas laitetaan. Tulisi muuten äkkiä sanomista. Ajokilometreistä minulla ei ole kokemusta mutta ajosta riippuen ehkä 20-35 tkm.


      • pazkaa
        Tuohan_on kirjoitti:

        jo sellainen sporttikoko ettei varmasti yksikään valmistaja uskalla täyttä paskaa tarjota kun ei tiedä minkälaisen auton alle rengas laitetaan. Tulisi muuten äkkiä sanomista. Ajokilometreistä minulla ei ole kokemusta mutta ajosta riippuen ehkä 20-35 tkm.

        "ettei varmasti yksikään valmistaja uskalla täyttä paskaa tarjota kun ei tiedä minkälaisen auton alle rengas laitetaan. Tulisi muuten äkkiä sanomista."

        Mistään renkaasta ei tiedä mihin se lopulta asennetaan. Tuolla logiikalla laatuun pitäisi kaikissa renkaissa panostaa äärettömästi ja lopulta siitä saa myyntihinnassa huonon katteen, pari taalaa käteen. Sellainen liiketoiminta ei kannata. Siksi Halpa ja Hyvä myydään yleensä erikseen.

        Mutta silti p*skaa valmistetaan, koska sitä ostetaan - "mut ku se on niin halpa". Että sanomista mistä? Siitä kun sai niin halvalla? Siitä ettei halpis ollutkaan huippumerkkien suoritustasoa? Ei taida halpavalmistajia kiinnostaa kenenkään sanomiset... Heidän mukaansa tuote on kunnossa, toimii kuten pitääkin ja täyttää heidän speksinsä.


      • Anonyymi
        hyväkyyti kirjoitti:

        http://goodridetyre.com.au/sa37/
        Goodride SA37 treadwear lukema on 280. Kestävyyden voi arvioida olevan keskitasoa.

        Vetävän akselin renkaat kestivät 30 tuhatta km ja toisessa akselissa eivät vieläkään loppu 45tkm jälkeen. Ajotyyli turvallinen ilman turhaa revitystä vaikka auton tehosta se ei ole kiinni. Ehkä auton korkealla 2000 kilon omapainolla on osuutta asiaan.


    • hyväkyyti

      Parilla tutulla 15 ja 16 tuuman Goodride renkaat. Ovat suositelleet. Eiköhän ole OK gummit, kunhan ei odota niiltä mitään premium-renkaan tuntumaa tai suorituskykyä.

    • AmattiKäyttöön

      Miten talvirenkaat nastaliset onko tietoa kellään ? halvat ainakin ja kuluja on karsitava

      • taksarikuski

        Nexen wg winspike wh62 on hyvä ja edullinen nastarengas. Äärimmäisessä talvipidossa paras. Kilometrien kesto ei ole tiedossa koska ei ainakaan talvessa 23tkm ajettuna ole vielä lähelläkään loppua.


    • otto111

      Ostin 225.50/16 SA37 Vanteelle laittaja sanoi, että pystyheittoa on jonkun verran.

      • Klo4.04

        Miten loistava ja tyhjentävä arvio. Vai että oikein jonkun verran. Kaikista renkaista löytyy varmasti heittoa "jonkun verran".


    • Fläidä

      Hintaansa nähden olleet aivan asialliset.

      • Varmuuskumi

        Goodride kitkat alla 2 talvea. Niillä pärjää jos ei aja jääkeleillä. Ei valitettamista. Voihan sitä maksaa kipeäksi Nokipojan renkailla tai Conteilla.
        Kesärenkaaksi suositan Nexen Blueta jotka yllättävän vakaat, pärjää hyvin kallimmille.


    • eitoistakertaa

      Tyypillinen halpisrengas jonka kanssa saa tapella ja hakea tasapainotuksin tasaisuutta useamman kerran. taitaa olla huonompaa tavaraa kuin pinnatut.

      • Anonyymi

        ...taitaa olla? No onko "hirveästi" kokemusta noin hirveistä renkaista?


      • Anonyymi

        Hyvin ovat pysyneet tasapainossa.


    • SA37good
    • Goodride_sport_SA37

      Kysyttiin kokemuksia - huonot, suorastaan surkeat! Ostin keväällä 2016 Goodride sport SA37 205/55R16 uudet kesärenkaat. Heti alkoi mahoton vispaaminen ja vemputtaminen. Autosta etsittiin vikoja useammankin korjaamon kautta, ei vikoja! Sitten talvirenkaat alle ja vemputus loppui siihen... Olen ollut yht. jälleenmyyjään (jolta renkaat ostin), joka lynkkas mut, joten olin sitten yht. suoraan myyjään (onko sitten maahantuoja) nyt asiaa selvitellään. Ajan vuodessa n. 10 tkm ja kesäreikaiden osuus tästä ei paljoa ole eli ei voi sanoa että olisin ajanut renkaat jo paskaksi.
      ps. Naista on helppo ja hyvä huijata!

      • ATS8

        Ihan hyvä hinta/laatu. Kaksi sarjaa olen jo ajanut. kestää 25-35tkm. Ajan vuodessa 50tkm, itselle ainakin sattunut hyvät kumit. 245/45/17 koossa saa olla 3bar tai muuten kuluu keskeltä vaihtokuntoon alta 20tkm. Lopussa oleva kumi alkoi vonkumaan, hetken jo luulin laakeri vikaa.


    • Papparainen

      Joo on, 9v.on pyörineet Volvo s-60 alla koko 225/50x17,ei moittimista vaikka ovatkin Aasialaiset,nyt tilasin Kumhot,kyllä ihan hintansa väärti olivat,kyllähän sitä voi maksaa imagosta ja brändistä enämpikin muissa renkaissa ja niillä brassailla sitten mutta näillä nopeuksilla mitä Suomessa on niin kyllä noikin toimii ihan hyvin,ostaahan ne nuoret jenkki kännyköitäkin vaikka nekin en tehty Kiinassa ja maksavat niistä sitten maltaita mutta saman asian ajaa kyllä aasialaisetkin kännykät jotka vielä toimivatkin myös pakkasessa,itsellä nyt samsung ja paljon halvempi kuin "omena",Nokian renkaathan tehdään Venäjällä mutta niissä on se brändi lisä.

      Mutta jokainen taaplaa tyylillään,mun ei tarvii rehvastella.

      • Anonyymi

        ...just näin! Brändit maksaa ja vähän naurattaa kun yläastetpissikset räplää tonnin iPhonejaan joita ei insinööritkään tarvitse,


    • dttd45

      Goodridet todettiin vaaralliseksi Autobild 2018 kesärengastestissä. Karsinnassa 51 rengasta joista TOP20 pääsi testiin. Karsinta tehtiin märkä ja kuivajarrutusmatkojen yhteenlasketulla lukemalla,

      Heikoimmat 8 rengasta (sijat 44-51) todettiin vaaralliseksi ja Goodride yksi niistä. Erityisesti jarrutusmatka märällä 80-0 oli Goodridella jopa yli 15m pitempi kuin parhailla. 15 metriä aika pitkä matka 80 nopeudesta, puhutaan jopa neljästä auton mitasta eli siinä ehtii törmätä moneen autoon kun hyvällä renkaalla olisi pysähtynyt aikoja sitten.

      • numerosarja

        Ei se goodride mitenkään poikkeuksellinen ollut tuossa testissä, samassa kastissa oli moni muukin rengas, jopa ns. "merkkirengas".

        Eräässä toisessa testissä Linglong pysähtyi pari metriä Micheliniä aikaisemmin märällä. Tuohon pariin metriin mahtuu myös aika monta pikkulasta.


      • Cruzeideri
        numerosarja kirjoitti:

        Ei se goodride mitenkään poikkeuksellinen ollut tuossa testissä, samassa kastissa oli moni muukin rengas, jopa ns. "merkkirengas".

        Eräässä toisessa testissä Linglong pysähtyi pari metriä Micheliniä aikaisemmin märällä. Tuohon pariin metriin mahtuu myös aika monta pikkulasta.

        Ei ollut yhtään merkkirengasta sijoilla 44-51.

        Vaikea ymmärtää, että miten LingLongin ja Michelinin tulokset aivan toisessa testissä parantavat Goodriden tulosta?


      • Hei.hei.vaan
        Cruzeideri kirjoitti:

        Ei ollut yhtään merkkirengasta sijoilla 44-51.

        Vaikea ymmärtää, että miten LingLongin ja Michelinin tulokset aivan toisessa testissä parantavat Goodriden tulosta?

        Sinua on vaikea ymmärtää kenenkään, mutta sen jo varmasti tiesitkin. Kysymys on esitetty onko kokemusta Goodride renkaista. Sinulla ei varmasti ole kokemusta ja tarkoitus on sinulla vittuilla toisten rengas valinnoista ja haukkua kaikki rengasmerkit Michelin lasit päässäsi. Ennen kuin alat pippeleitä rupatella, etsi oikea palsta. Äläkä turhaan esiinny numerosarja siskonakaan Michelinen sijoitusta muokaten. Joten mitä vaihtoehtoja jäi jäljelle, ei mitään, ei yhtään mitään.


    • KukaTietääHäh

      Maksetuilla testeillä saadaan huonokin rengas hyväksi,ja pöljät ostajat uskoo.

    • Sekottajassa

      205/45 R16 koossa pyöri Goodride SV308 seat cordoban alla 3 kesää. Mielestäni ihan ok perusrengas, kulutuskestävyys aika normiluokkaa 15-25tkm/ sarja. Osalla ollut niin paljon pystyheittoa ettei ole saatu tasapainoitettua. Minulla ei tällaista ongelmaa ollut missään ostamassani kolmessa sarjassa, eli tästä ei siis negatiivista kokemusta. Rengasliike sanoi seoksen sisältävän aika paljon muovia, tästä en osaa enempää sanoa, kun en alan ammattilainen ole.

      Halparengas
      Ok ajettavuus, NORMAALI AJOSSA

      -Kulutuskestävyys vaihteli sarjojen välillä, keskimmäinen sarja oli heikoin kesti vain 15tkm.

      Näiden jälkeen on ollut muita renkaita, mm:
      -BF Goodrich G-Grip
      -Goodyear efficient grip
      -Nokian Hakka Blue 2

      • GoodrichAjossa

        Tuon Goodride sekoittaa herkästi BFG:hen. Talvirenkaina olen käyttänyt BF Goodrich g-Force Stud mallia koossa 175/65R14 eli oli vanhemmassa autossa. Niillä renkailla oli jäisellä kelillä paljon mukavempi/hallitumpi ajaa kuin vanhoilla Nokialaisilla. Jos on auto millä tulee vähemmän kilometrejä, niin se on ihan hyvä rengas sellaiseen. Vierintävastuksen puolesta enemmän ajettavaan kannattaa harkita muita vaihtoehtoja.


      • 74657865867
        GoodrichAjossa kirjoitti:

        Tuon Goodride sekoittaa herkästi BFG:hen. Talvirenkaina olen käyttänyt BF Goodrich g-Force Stud mallia koossa 175/65R14 eli oli vanhemmassa autossa. Niillä renkailla oli jäisellä kelillä paljon mukavempi/hallitumpi ajaa kuin vanhoilla Nokialaisilla. Jos on auto millä tulee vähemmän kilometrejä, niin se on ihan hyvä rengas sellaiseen. Vierintävastuksen puolesta enemmän ajettavaan kannattaa harkita muita vaihtoehtoja.

        Ei kyllä kovin helposti sekoita.

        "Vierintävastuksen puolesta enemmän ajettavaan kannattaa harkita muita vaihtoehtoja."

        Niin tai hankkia sellainen koulutus ja duuni ettei tarvitse edes miettiä tuollaisia asioita, tai ylipäätään ajella kottikärrynrenkailla ;)


    • samasamariini

      Good year omistaa Goodridet, joten en usko että mikään huono.

      • Essonbaaristako

        No ei ole todellakaan Good-Yearilla mitään tekemistä Goodriden kanssa. Goodride- brändiä valmistaa Hangzhou Rubber Company, vuonna 1958 aloittanut, maailman kymmenenneksi suurin rengasvalmistaja jolla vuotuista myyntiä reilut 4 miljardia dollaria.

        https://en.wikipedia.org/wiki/Hangzhou_Zhongce_Rubber_Company

        Itse renkaat ovat ihan kelvollisia tuotteita, kuten muutkin kiinalaiset nykyään, ei se renkaan valmistaminen mitään salatiedettä enää ole.


    • merkkirengasparemphminen

      Kyllä niillä ajaa. kahdessa autossa ollut. Ei testivoittajia mutta ketäpä testivoitot kiinnostaakaan. Ne ovat mustia ja pyäreitä ja saa tasapainoon kuten muutkin ns kalliit merkkirenkaat. Testit on muutenkin arveluttavia ellei renkaita haeta testiin kuten normaali ihminen jostain rengaspajalta. Erot on pieniä ja vaikeasti omassa autossa havaittavia ellei jopa mahdotonta. Suurin vaikutus on renkaan ikä.

    • Rengas-ostos1
    • Anonyymi

      Ihan pilipali renkaat ainakin kesärenkaana, ei minkäänlaista märkäpitoa, pintaa kyllä lähes 8mm mutta rengas on erittäin muovisen oloinen.
      Eihän ne kalliit ole mutta en suosittele.

      • Anonyymi

        Kuinka kovaa pitää ajaa kasteltua ympyrärataa ajaa ? Moottoritoimittajat ajaa parhailla kesärenkailla 90 km/h ja halvoilla renkailla n. 80 . Mutta tavallinen kansalainen ajaa rampeilla ja liikenneympyröissä 40-60 km/h, mihin riittää mikä tahansa rengasmerkki kuluneenakin.
        Halvalla kiinalaisella ei ehkä kannata lähteä kiertämään Ahvenistoa, mutta sillä pärjää ihan hyvin tavallisen kansalaisen jokapäiväisessä ajossa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuinka kovaa pitää ajaa kasteltua ympyrärataa ajaa ? Moottoritoimittajat ajaa parhailla kesärenkailla 90 km/h ja halvoilla renkailla n. 80 . Mutta tavallinen kansalainen ajaa rampeilla ja liikenneympyröissä 40-60 km/h, mihin riittää mikä tahansa rengasmerkki kuluneenakin.
        Halvalla kiinalaisella ei ehkä kannata lähteä kiertämään Ahvenistoa, mutta sillä pärjää ihan hyvin tavallisen kansalaisen jokapäiväisessä ajossa.

        Goodride on Kiinalainen halpisrengas. Ling Long on parempi vaikka on halpisrengas sekin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Goodride on Kiinalainen halpisrengas. Ling Long on parempi vaikka on halpisrengas sekin.

        Goodridessa on takuu jos menee rikki.


    • Anonyymi

      Itsellä nyt toista talvea Goodriden kitkat ja voin sanoa, että yllättävän hyvät on ja pitoa löytyy. Kulumaakaan ei vielä paljoa ole.

    • Anonyymi

      Hyvät renkaat ovat

      • Anonyymi

        Juuri hankin Zuper ECO 107 setin, joten kassotaan kui renkaan käy. : ) Infoan myöhemmin kuinka rengas käyttäytyy sadekelissä/kulutuskestävyys etc... palataan!


    • Anonyymi

      Goodridet alla ja kyseiset kitkat on hyvä hankinta. Alunperin Kärkkäiseltä alle laitettu Lahti.
      Yksi talvi ajeltu ja taas alla samat eriautolla. Mielyttävä ajella ja hiljaiset, tunnelma mukava!
      Suosittelen hinta/laatu on ok! Ei Suomessa saa myydä oikeasti vaarallisia eli jos haluaa ostaa max. kalliilla niin siitä vaan ostoksille...

      • Anonyymi

        Kyllä vaan Suomessa saa myydä oikeasti vaarallisia renkaita. Kesärenkaidenkin kylkeen paistetaan M S merkinnät ihan varmuuden vuoksi.


    • Anonyymi

      Joo, paskat oli, lähinnä sillä tavalla että veteli ja puolti milloin millekin sivulle päin tien kaltevuuden ja varsinkin urien reunojen mukaan. Tiukasti piti ratista pitää kiinni ja ohjastaa koko ajan.

      Niin, en minäkään aluksi uskonut että ihan vaan renkaista johtuisi. Arvelin että vanhan pösön alustassa on varmaan jotain välyksiä tai muuta vikaa, ja aloin epäillä että puheet ranskalaisten huonoudesta pitävät paikkansa, että onko ne nyt vaan tämmösiä tosiaan. Joku koiranluu ja alapallo sinne uusittiinkin, ja iskarien kääntölaakerit, nelipyöräsuuntauskin tehtiin, mutta ei mitään apua. Tai no oli sitä apua että kolinat hävisi, mutta vetely ja puoltaminen ei.

      Talvirenkailla (Nordman) kuitenkin sitten kulki ihan hyvin, ja kesäkelilläkin alkoi kulkemaan suoraan, kun laitoin uudet renkaat, eikä nekään mitkään huiput ole, ihan vaan Kontio merkkiset halpikset.

      Ne Goodridet oli siis sitä SPORT SA-37 mallia, ja koko 225/55-16. Nojoo, aikalailla loppuun ajetut kyllä, käytetyn auton mukana tulivat. En tiedä ovatko uudempana olleet paremmat.

      • Anonyymi

        Ranskalaisia en hyväksy, paitsi lautasella!
        225/55-16 kertoo kaiken, surkeat joka merkillä!!!!

        Goodride renkaista kokemusta 5 vuotta eikä todellakaan valittamista.
        Renkailla ajettu n 50.000 km eikä vieläkään lopussa, toimii kelistä riippumatta

        Testeistä ei kannata välittää ne on "merkki renkaiden" kustantamia (lobbaamia) jo perinteisesti.
        Testit voisikin järjestää hintaluokan mukaan; kalliit "merkkirenkaat" erikseen ja järkihintaiset omassa sarjassa.
        Itse testaan pelkästään ajossa ilman etukäteen "markkinalukemista" TM,ssa.


    • Anonyymi

      Ihan ala-arvoiset. Kulutuspintaa 5mm, mutta pinta halkeillut siten, että ei mennyt katsastuksessa läpi. Muutamassa vuodessa olemattomalla ajolla rengas leviää käsiin. Ei enää ikinä.

      • Anonyymi

        Kelvotonta tavaraa. Halpiksia löytyy parempiakin. Esim. Radar ja Kormoran. Laatu ihan toista kuin jossain Goodridessa tai Ling Longissa.
        t.ammattilainen


      • Anonyymi

        Muovirenkaat halkeilee. Kiinalainen kun säästää kumia, vaikka kauppias yrittää muuta väittää.


    • Anonyymi

      On kokemusta 2 eri auton nastarenkaista goodridenä ja kokemukset oli ihan jees ja ei mitään estettä ostaa saman merkin renkaat kun tulee arve ja ensi talveksi tulee mutta hinnoittelu ratkaisee onko joku mu merki sopivampi. Pidän hyvänä renkaana. Testivoittajien ostosta olen luopunut täysin turhana sijoituksena.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5650
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3587
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      207
      1710
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1702
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      92
      1166
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      28
      1119
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      917
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      72
      839
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      828
    Aihe