Varokaa Booking.comia

JaanaR

Paljon matkustavana, sekä loma- että työmatkoja, olen käyttänyt paljon Booking.comia hotellivaihtoehdon etsimiseen. Varasin yöpymisen Lappeenrannasta ja heti varaamisen jälkeen, aikatauluun tuli muutos ja reissu aikaistui. Mutta kuinkas kävikään, Booking.com oli varannut summan tililtäni, peruutus mahdoton eli maksan nyt kaksinkertaisen maksun yhdestä yöstä. Ainoa selitys, peruutusta ei voida tehdä...
Ei ole reilua peliä

22

543

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oletko-tosissasi

      No vittuako sinä typerä akka varaat sellaisen huoneen jota ei voi peruuttaa!! Ne peruutusehdot on täysin selvästi mainittu jokaisen hintakategorian yhteydessä. Mitä halvempi hinta, sitä todennäköisempää että maksu otetaan välittömästi eikä sitä palauteta missään oloissa.

      Tein juuri koevarauksen Lappeenrantaan ja katsoin muutamia hotelleja, ja siellä näkyy lähes jokaisen halvimman hinnan kohdalla "Edullinen hinta (maksua ei palauteta)".

      Kun kerran olet tuon varmasti nähnyt ja hyväksynyt, niin mitä vitun "selityksiä" enää tarvitset? "Maksua ei palauteta", se tarkoittaa "maksua ei palauteta". Se ei tarkoita "maksua ei palauteta paitsi jos JaanaR idiootin matkajärjestelyt muuttuvat ja hän haluaa että maksu palautetaan".

      • Sinä "Oletko-tosissasi" voisit esittää mielipiteesi varmaankin vähemmälläkin vituttamisella, typeräakattamisella ja idioottimaisuudella.


      • realismia.please
        EngDe kirjoitti:

        Sinä "Oletko-tosissasi" voisit esittää mielipiteesi varmaankin vähemmälläkin vituttamisella, typeräakattamisella ja idioottimaisuudella.

        Pakkohan on palauttaa maan pinnalle nuo tyhmät kanat, jotka aivottomuuttaan tekevät mitä sattuu ja sitten valittavat, että heitä kohdellaan huonosti.


      • Sinä Realisti; Eiköhän sullekin satu joskus aivottomuuksia ja tyhmiä kanamaisuuksia.


      • Oletko-tosissasi
        EngDe kirjoitti:

        Sinä "Oletko-tosissasi" voisit esittää mielipiteesi varmaankin vähemmälläkin vituttamisella, typeräakattamisella ja idioottimaisuudella.

        Ei tuollaiseen älyttömään viestiin voi vastata muuten kuin alatyylisesti. Akka on itse mokannut ja sitten vielä kehtaa tulla tänne varoittelemaan muita. Niin ja vielä loppukaneetti on "Ei ole reilua peliä".

        Ainoa mikä ei ole tässä reilua on se että tuo akka on yleensä elossa ja niin moni muu on kuollut.


      • JiiHaa_A

        Muistakaa aina ostaa myös sellainen lentolippu että saa rahat palautuksena, jos peruu vaikka menopaluusta paluumatkan. On ne yhdensuuntaset lentoliput vain niin paljon kalliimpia.


      • Tseen4r3
        Oletko-tosissasi kirjoitti:

        Ei tuollaiseen älyttömään viestiin voi vastata muuten kuin alatyylisesti. Akka on itse mokannut ja sitten vielä kehtaa tulla tänne varoittelemaan muita. Niin ja vielä loppukaneetti on "Ei ole reilua peliä".

        Ainoa mikä ei ole tässä reilua on se että tuo akka on yleensä elossa ja niin moni muu on kuollut.

        Parempi sitten että vältät näitä paikkoja missä näitä pösilöjä liikkuu
        http://www.express.co.uk/news/world/641707/PICTURED-ISIS-suspect-with-weapons-cache-after-posing-as-refugee-to-enter-Germany


    • LukekaaVarausohjeet

      Booking comia käytetään ulkomaan matkoilla ja hotelli maksetaan luottokortilla tai vasta perillä. Kotimaan matkailussa varataan suoraan hotellista tai OSATAAN lukea booking comin ehdot. Turha itkeä jälkikäteen.

    • santtu-1975

      Katsoin myös varaukset Booking.com:lta, siellä selkeästi halvimpien huonevaihtoehtojen kohdalla lukee että maksua ei palauteta (eli muutokset/peruutukset eivät ole mahdollisia). Jos maksaa huoneesta hieman enemmän, niin silloin muutokset ovat mahdollisia johonkin tiettyy päivämäärään asti.

      Eli kun kyseinen asia lukee selvästi varatessa huonetta, niin turha siitä on jälkikäteen enään itkeä.

    • BookingiaKäyttävä

      Tuossahan on sama periaate kuin on juna-tai lentolipuissa. On erihintaisia lippuja ja toisissa on peruutusmahdollisuus, toisissa ei.

    • Vetyäostamassa

      Mene vaikka Sokos hotellien sivuille, valitset hotelli Lappeen, ja valitset hinnan, joka maksetaan paikan päällä, kannattaa varata vaikka puoli vuotta etukäteen, jos kaupungissa on joku iso tapahtuma samaan aikaan tai olet menossa sinne. Suomessa varaan vain suomalaisilta hotelliketjuilta

    • bookinghotels

      Minäkin olen ostanut majoitusta booking.com sivuston kautta lähinnä Aasiassa. Maksu on tapahtunut aina perillä majoituspaikassa. Edullisempaa majoitusta kuin menemällä suoraan hotelliin tai suoraan hotellin sivuilta varattaessa, on oma mielipiteeni. Suosittelen Booking.comia.

      • Lukemistahieman

        Kunhan tarkastaa varausehdot...


      • sdkjfjfOEWJOJ

        niin olen minäkin käyttänyt lukemattomia kertoja booking.comia onnistuneesti mutta nyt tuli poikkeus. Varasin USA:sta huoneiston viikoksi, varauksessa piti olla maksuton peruutus, peruin hotellin todella hyvissä ajoin, maksua ei kuitenkaan palautettu ja edelleen odottelen, josko Booking saisi asian hoidettua. Ko. hotelli ei kuulemma vastaa kyselyihin.


      • SoitaVisalleTms

        Voit myös ilmoittaa luottokortti-firmallesi, että kyseinen maksu on aiheeton. He voivat perua sen myös.


    • mieluitenmuita

      Bookingcomissa ei edes saa palkintoöitä/pisteitä, useilla muilla sivuilla kyllä saa. Kerran hyväksyivät bookingcomiin myös kellarin, jota esiteltiin oikeana "loma-asuntona". Ilmeisesti maksamalla yksityiset henkilöt saavat läävänsä ko.sivustolle

    • Pyntsas

      Varasin booking.comista hotellin Amsterdamista kolmen viikon päähän peruutusmahdollisuudella, vahvistusviestit ym. ok. Viikko varauksen jälkeen sain vahvistusviestin että minulla on hotellivaraus myös tänään, eikä sitä voi kuluitta perua. En ollut vuorokauteen ollut edes netissä, vaan töissä, joten en todellakaan voinut varausta tehdä. Hotellille soitto oli hyödytön, he sanoivat veloittavansa samantien 95e. Bookin.com syytti minua, että joku on päässyt tililleni ja luottokortilleni. Ei auttanut selittelyt, että se on mahdotonta, koneeni ja korttini ovat olleet lukitussa tilassa ja tilin tunnukset vain päässäni. Kehoittivat pyytämään pankista rahat takaisin.
      Nyt ainoa mitä voinen tehdä, on sulkea korttini, ettei bookingin systeemi varaile lisää hotelleja

      ÄLKÄÄ KÄYTTÄKÖ!

    • hyvä.yritys

      Kuulostaa kilpailijan mustamaalaukselta.

    • Mikä_milloinkin

      Olen varannut booking.comin kautta useita huoneita ulkomailta vuosien varrelta ja kaikki kokemukseni ovat erittäin hyviä. Luonnollisesti katson hotelliarvostelut ensin Tripadvisorista.

      Varauksissa on suomeksi eri vaihtoehtoja ja joissakuissa ei varausta voi peruuttaa. En ole ikinä ottanut riskiä, että peruutus ei olisi mahdollinen.

      Esimerkiksi aurinkomatkoilla on yhdistelmämatkoja, joissa on kaupunkiosuus muutama päivä ja sitten vähintään viikon kestäviä pitkiä tylsiä rantaosuuksia. Valmismatkaa voi duunata varaamalla sen rantaosuuden keskeltä majoituksen jostain muualta. Mutta entä jos valmismatka peruuntuisi, niin on käynyt kerran vähäisen osanottajamäärän takia. Silloin oli hyvä, että erillisvaraus booking.comista oli peruutettavissa ilman kuluja.

      Jostain syystä arvelen, että teen vastakin ulkomaanvaraukset booking.comin kautta. Kotimaanmatkoja en tee, niitä tuli ihan tarpeeksi työn kautta, koko maa tuli liiankin tutuksi.

    • Hejanorge

      Varasin majoituksen bookingcomin kautta ja maksoin vuokran omistalle kuten sovittiin.(asunto kerrostalossa kambodiassa).palautin avaimen aamulla lähtiessäni sovittuun postilaatikkoon.omistaja ei kuitenkaan löytänyt sitä ja vaatii minulta 100$ korvausta.ilmoitin tästä kyllä bookingcomille,mutta mitenkähän tällaisissa tapauksissa on yleensä tapana toimia.alakerran vartija näki myös kun pudotin avaimen postilaatikkoon.

    • Anonyymi

      Vitun vammanen, siellä varauksen ehdoissa varmaan lukee aika selvästi, että maksua ei palauteta vaikka varauksen peruuttaisi.

    • Anonyymi

      Kun varaa niin pitää katsoa voiko majoituksen perua vai ei. Viimeinen peruutuspäivä on myös mainittu. Terveisiä sinne Hölmölään !!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      156
      2722
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1806
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1550
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe