Suomi ensin Mielenosoitus

Turvallisuudenpuolesta

No niin,nyt teillä on mahdollisuus näyttää onko Saarijärven miehillä munaa. Vai jäättekö akkana surkuttelemaan pirtin nurkkaan tätää nykytilannetta. Saatana näytetään niille mitä mieltä ollaan.

47

255

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oikeisyöpäläisten

      Joo lähden täältä edenpääkin nyt saatanaa nähän rupeavat kukkoilemaan jo täälä foorumilla mitään tekemättömät syätettävät, joo somen pitäisi näitten vähäisten takia kulttuuriaan ja tapojaan ruveta muuttamaan nyssiijoitten.

      • Pohjanmaankingi

        Onko Saarijärvellä oikeasti pelkkiä sivareita ja paskahousuja? Opettelisitte pelaamaan jääkiekkoa ettekä itkis niin ku pikku tytöt! Hamekangasta teille pitäis tuoda


      • Sossupummit

        Oikenko porukalla tulossa. Vantaalta vai lahdesta?


      • lantutsumeenamatkaan
        Sossupummit kirjoitti:

        Oikenko porukalla tulossa. Vantaalta vai lahdesta?

        lahdesta tietty, voivat kylläkin sammua jo puolimatkan krouviin


    • Huolestunutisä

      Hieno juttu.Ainoa voima mikä meillä on .
      On JOUKKOVOIMA!!!
      Nyt puskaradiot soimaan ja isät sekä äidit liikkeelle ja nuoriso myös.

      • pöksyyn

        Huutakaa apuun euroopantuhoa vankilapastoria ja wokkipäätä siinä kolmen kovan kopla jäädään odottelemaan mitä touhuavat tänään Kolkanlahdessa vai meneekö pupu pöksýyn kun pitäs tulla omilla kasvoilla esiin.


      • kyllähävettää

        Hahaa saarijärvellä nämä tissiposki luuserit paskoo alleen ja juoksee äipän tykö kun tosipaikan tullen pitäisi puoliaan pitää ei näistä peräkamari pojista ole muuhun kuin hirvimetälle ja sinnekin mennään isin kanssa


      • ajatuksenamme-suomemme
        pöksyyn kirjoitti:

        Huutakaa apuun euroopantuhoa vankilapastoria ja wokkipäätä siinä kolmen kovan kopla jäädään odottelemaan mitä touhuavat tänään Kolkanlahdessa vai meneekö pupu pöksýyn kun pitäs tulla omilla kasvoilla esiin.

        Mikäs kasvojansa estää näyttämästä suomen puolesta ja kulttuurimme, nämä syoajat on lakaistava kaikki suomestamme, mitäs häpeämistä siinä on, kyllä jonkun muun silloin pitää hävetä, muuttakaas nyt jumankauta ajatusmailmaanne suomeamme puollustavaksi ja heti.


      • VankilaPastoriOriginaly

        Kunhan vain hyysärit osaatte käyttäytyä..ette tule sylkemään kenenkään naamalle,ette tule keppihevoset vitussanne tönimään laillisesti kokoontuvia suomenkansan puolustajia. Ettei taas joku vajukki kuole viikonpäästä mielenilmauksesta.


      • Puolet_petäjäistä

        Puskaratiota yritit päälle panna, mutta paskaratio soi.


      • Jokke_dokaa

        Jouko voima on jo nyt niin juovuksissa, ettei siitä taida olla lähtijäksi.


      • Wokkipää
        pöksyyn kirjoitti:

        Huutakaa apuun euroopantuhoa vankilapastoria ja wokkipäätä siinä kolmen kovan kopla jäädään odottelemaan mitä touhuavat tänään Kolkanlahdessa vai meneekö pupu pöksýyn kun pitäs tulla omilla kasvoilla esiin.

        Enköhän jo aamulla kirjoittanut olevani töissä Espoon Otaniemessä , ja juuri lähdössä majapaikkaani seuraamaan hyysärikylän touhuja sosiaalisessa mediassa.Lupasin pitää huomenna jopa juhlapaikalla puheen klo21 , jos jaksatte ventata sinne asti.Olen mallikansalainen kun veroistani mitä täällä tienaan menee osa elättikeskukseen.


      • joukkohukassa

        Oli teitä mahtava joukko. Täällä Saarijärvellä. Ja Helsingissä tänään peräti muutama kymmenen. Todellista JOUKKOVOIMAA. Sitä oli enemmän rasiminvastaisessa mielenosoituksessa, jossa oli sentään viitisentoista tuhatta osallistujaa


    • Tavantallaja

      Katotaan nytte miten käy.Te ihanat suvakit tuutte ainakin tietysti sinne "suvaitsemaan". On se kumma kun nykyään Isänmaan puolustamisesta on tehty halveksittavaa ja rikollista.Surullista.

    • Kaikkimielenosoitukseen

      On meillä huono presidentti. Piti puheen YKssa, jossa sanoi mm. , että isänmaallisuus on vaarallista, jota vastaan pitää taistella. Miksiköhän noita itsenäisyyspäivän pönötysjuhlia sitten pidetään? Ja ensi vuonna pitäisi juhlia 100-vuotiasta Suomea! Risikko aikoo puuttua vihapuheisiin lisäämällä nettipoliiseja. Kyllä niitä poliiseja tarvitaan kadulla turvaamassa meitä kansalaisia - ei netissä. Kun ihminen on vihainen, hän puhuu vihaisesti. Kuka määrittelee vihapuheen? Onko se vihapuhetta jos kirjailija tai toimittaja haukkuu suomalaisia valkoiseksi roskaväeksi tai muslimit nimittelevät suomalaisnaisia huoriksi, koska eivät käytä huivia? Risikon toiminta johtaa siihen, että ajatuksistamme tehdään rikollisia. Tämä uutinen pitää saada kansainväliseen levitykseen. Tämäkö muka vapaa demokratia, jossa sananvapaus??!! SUOMI ENSIN JA VIERAAT VIIMEISENÄ!

      • Jyväskylänmarja

        Olipa hyvä ja paikkansa pitävä kirjoitus! Täysin samaa mieltä kanssasi.


    • NimetYlös

      Ihan hyvä näyttää naamansa sen sijaan, että mesoaa palstalla nimettömänä. Tänään saa Supo naamat ja nimet sitten muistiin ja tulevaisuudessa mahdollisesti sattuvien ongelmatilanteiden selvittely on jatkossa poliisille helpompaa, kun tietävät ketä äärioikeistoporukoihin paikkakunnalla kuuluu.

      • Vai nimettömänä, minun tiedot löytyy ylläpidolta, jos kiinnostaa noita niin ei muuta kun hommat tulille, ei isommin liikuta.


    • Äärisuvaitsevako

      Äärioikeisto...heh..vedä viimein se pääsi sieltä suvakin perseestä ja katsele ympärillesi.

    • kukkia-mekossa

      Äärioikeistolaisten natsien rasistiset mielenosoitukset pitäisi kieltää laissa. Pitää olla suvaitsevainen eikä ahdasmielinen rasisti natsi.

    • Joutoväki_kokoontuu

      Kuka tuonne viitsisi lähteä itteänsä munaamaan. Busseilla joutuvat kännissä kiertämään ympäri maata kuin natsit ennen. Ei niihin kukaan täysjärkinen halua osallistua.

      Paskasakin hörhöilyjä.

      • Putsaas-suusi

      • gvbujhbi

        Ruakittavatkos siat sulle on noin jumalattomasti tärkeitä.


    • Äo30

      Mä tiedän mikä auttaa. Poistetaan Haaparannan liikenneympyrästä suomeen lähtevä liittymä ja sinne ne matut jää kiertämään rinkiä ikuisesti Ruotsin puolelle. ;))

    • urposuomalainen

      En uskalla tulla.Kattelen ennemmin himassa netistä "Nymfot litisee donkimmin".Ja syön Ahmedin 6 euron pizzaa

    • Linna_ruuna

      Maahanmuuttokriittisillä on puutetta munasta. Se Jesse taisi päästä muna-apajille ja saanee sitä lajia tarpeekseen, kunhan pääsee osastolle.

      • Hei_hei_hei_hei_hei

        Jessikalle alkaa tyynynpurennan maraton.


    • Kakksikyttyrää

      Aika jänniä tollaset ihmiset jotka ei nää mitä näkee.
      Miten ois jos pannaan keräys pystyyn ja ostettais kolkanlahteen kameleita,jospa ahdistelut vähenisi?

      • Pulunnussintaa

        Aha. Täällä ollaan tas kiihotuttu maahanmuttajista ja ilmeisesti myös puluista.

        Älä sinä pikku-jorma unta nää kameleista. Pariin puluun voit yrittää pummata sossusta tarveharkintaiset. Nopeasti nyt, ennekuin taas sätävät eläimeen sekaantumisen laittomaksi. Hopi hopi!


    • Rajakkii

      Hieno oli puhe suolahden tytöllä. Täyttä asiaa.

      • Niimpä_niin

        "Rajakkii

        22.9.2016 21:48
        Uusi
        Hieno oli puhe suolahden tytöllä. Täyttä asiaa."

        Kiitos, kiitos, muuta...
        ...taisi olla peräsuolilahden tyttönen, kun puhui pelkkää paskaa.


    • Julumat_lammet

      Maahanmuuttokriittiset tuontitavaraa Soarjärvellä. Persut ovat saaneet lähtölaukauksensa Kalamarilaesesta saonasta, mutta siellä sai myös maahanmuutokriittisyys häkää ensi kerran. Tänään saamme nauttia noitten hiilimonoksidin ja ohuen hapen seoksessa oleilleitten aivovaurio-paavojen sekopäisistä paskapuheista.

    • kgfsaa

      Helsingissä on huomenna suurmielenosoitus väkivaltaa vastaan, sinne on ehkä tulossa yli 20 000 ihmistä ilmottautumisten mukaan. On myös vastamielenosoitus jossa nähtävästi siis puolustetaan väkivaltaa. Sinne on tulossa nuo samat 50 tyyppiä jotka juuri kävivät Saarijärvellä. Kuka tuollaisten seurassa haluaa näyttäytyä? Natseja tukevassa mielenosoituksessa.

    • baabeli_678

      Hyvä strategia. Ensin haukutaan ihmiset munattomiksi ja sitten luullaan että he rientävät sen jälkeen nauttimaan mehua ja keksejä mielenerveysongelmaisten natsilarppaajien tilaisuuksiin. Oletteko te ihan tyhmiä?

    • Valhemedia
    • Voi_jestuli

      "Rajakkii

      22.9.2016 21:48
      Uusi
      Hieno oli puhe suolahden tytöllä. Täyttä asiaa."

      Kiitos, kiitos, muuta...
      ...taisi olla peräsuolilahden tyttönen, kun puhui pelkkää paskaa.

    • EnsinSuomiKuntoon

      No höh... laimeaa... ei ollut munia edes livestreamissa. Odotin jotain demagogian tehopläjäystä, mutta aika vaimeaa kitinää. Muutama hassu tyyppi vikuroi kylmässä tienposkessa hämärtyvässä illassa soittamassa jotain huumoriviisuja. No eipä tuo S kylän turvallisuus kyllä tuolla kummoisesti parantunut. Tosin miekkataksit joutui pyörimään hoodeilla ja nekin oli pois siitä liikenteen tehovalvonnasta sillä välin. Väsynyttä touhua. Keksikää niille minkkitarhan asukkaille jotain mielekästä tekemistä, niin voivat antaa panoksensa tämän lottovoittomaan arvontalauluun. Ja jos kylän turvallistaminen kiihottaa niin fokusoikaa myös maassa maan tavalla elävien kantapeikkojen ruotuun laittamiseksi. Ihan tämä kotoperäinen per*eily ottaa jo tarpeeksi kuuppaan. https://goo.gl/zHAFxI

    • aikashuvittavaa

      Enempikin näyttivät olevansa ääliöitä. Järjestelytkin olivat epäonnistuneita: metsässä pimeässä, ei kuva näkynyt: pelkää pimeää ja osa puhujista örvelsi kuten pohjasakan kuuluukin tehdä. Mukamas yllätys, ettei saa mennä ihan vokin portaille vaan joutuu pysymään yksityispihasta poissa ja että soihtuja ei saa polttaa kuivalla metsäkankaalla! No, enempikin olisi voinut epäonnistua, jos äänikään ei olisi kuulunut.

    • Sitäsaamitätilaaeixjee

      No toivottavsti suvakkien kakarat on seuraavaksi raiskattujen listalla.

    • Leikkiloppuu

      Juuri noin kävi. Ei ollut munaa näyttää naamaansa. Akkoina surkuttelevat edelleen samoja asioita kuin koko viime talvi.

      Mutta lähipäivinä hallitus viheltää pelin poikki, laittaa agitaattorit kuriin ja niin nämä älyttömät mielenosoitukset ovat historiaa ja myös nettikirjoittelu saadaan rotiin.

      • Wokkipää

        Näin toppeasti hyysäri puolustaa ihmisarvoja , kun viattomia lapsia ja naisia pitää vienti-insinöörien saada rauhassa ahdistaa.


    • Sitäsaamitätilaaeixjee

      Suvakki on valmis uhraamaan vaikka lapsensa suvaitevaisuutensa huumassa. Ja varsinkin jos vaikka itsekkin saisi sii sivussa.

    • NottaOllaan

      Notta me ollaan täällä sillä kannalla, jotta natsitouhuja ei meillä tarvita.

      • HyperSuvakki

        Ole ihan vapaasti. Ei se ketään haittaa. Saat vaikka tatuoida sen otsaasi.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      241
      3744
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2274
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2005
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1287
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    Aihe