Palstan valtaus

Tiedemuisti

palstalla pyörii jatkuvasti sama levy, jolla ei ole tekemistä alkoholin kanssa.
Tarkoitus on vain vallata palsta ja häätää normaalikeskustelijat pois ripulijutuilla.
Tätä samaa Kylmis yritti Tiede palstalla ja kirjoitti avoimesti aikeistaan, mutta sieltä hänet karkoitettiin.
Puohitien vuohet jauhavat dubstepistä, ovihyökkäys teemasta , Jarmo Luukka ja Keijo Keripukki videoista, joilla muutama kymmenen katsojaa ja ovat sairaita kuten cyberman eli sosiaalipornoa.
Alkoholilla ei mitään tekemistä näissä keskusteluissa , joiden ainut tarkoitus on vallata palsta. Lisäksi Kylmis uhoaa 9 mm sotilasasellaan.
Ensiksi olen vakuuttunut, että laillista asetta ei apteekkimurtomies ja itsemurhan yrittäjä (se kertoo olennaisen ja itse kirjoittanut teemasta) omista.
Toiseksi tämä ovihyökkäys levyn pyöriminen viittaa alitajuiseen ahdistukseen siitä, että Kylmis ilmeisimmin joutunut elämässään sosiaalisissa ympyröissä eristetyksi ja kiusatuksi. Koulu-ja armeija-aikana kaltoin kohdeltu toivoo, että hänet hyväksyttäisiin, että hänellä olisi ystävä ja kävisi vieraita (ovihyökkäys).
Aseesta vielä..muistaakseni tämä narsisti Kylmis suunnitteli armeijassa muutakin kuin maalitaulujen ampumista, kuviteltujen kiusaajiensa, joten kaltaisensa vaarallinen psykopaatti , jolla ei mitään annettavaa elämälle ja työelämälle, tulisi säilyttää suljetulla osastolla eikä vapaana aseistautuneena.
Sitäpaitsi henkilö oli täysin yhteiskyvytön, suuruudenhullu, natsismin ihailija, itserakas , oma kehu jatkuvaa, aggressiivinen jos ei saanut mitä halusi eli toisten tavaroita ja arvosanoja, keskivertoa huonompi oppilas , sairaalloisen kateellinen ,siksi olikin idiootin leimalla varustettu jo koulussa. Nyt terrorisoi tätä palstaa , kun lähipiirin kiusattavat väsyneet eli lähteneet tai kuolleet.

36

248

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hauka.PERRRKELEEEE

      Sakaroilla ja pistespämmillä saadaan tuhottua koko palsta. Uhkaileminem nuorten verellä ei auta, mikäli haluan purkaa pahan olon palstalle.

      Nyt on hyvä olo raittiuden ja laadukkaiden videoiden ansiosta.
      Hyvä saunis ja kylmis. Antaa poikien hallita tätä palstaa. Kiva normaalien työkavereiden kanssa naureskella kaikelle. Alkopalstan sanoma leviää...häähhäää

      Ps.hiljainen kostaja on hupiukko.

    • hiljainen.kostaja-

      Ei auta sun spämmit, ei dissaus eikä haukkuminen ja nimimerkkilainaus. Tulen jatkamaan tasan, kuten ennenkin.

    • nnnnbbbvv

      Täällä lässyttävät vain finninaamateinit pimpistä, mulkusta, paskasta ja perseestä, ja aivonsa pihalle juoneet juopporetkut aivan mitä sattuu...
      Myös päivystävät hinttipojut lässyttävät päiväunistaan.

      • Kolme.ässää

        Misssä sinä näet finninaamateinin kirjoituksia?


    • Poirot333

      Spämmäys alkoi tämän Kylmiksen persoonan syväanalyysin jälkeen. Helppo päätellä kehen analyysi sattui...

      • pysytään_totuudessa

        Itseasiassa spämmäys alkoi, kun Kylmis teki syväanalyysit Ex-Tissuttelijasta paljon aikaisemmin.


      • Julkihetero

        Kun Tissu paljastui spämmääjäksi ja Kylmis teki analyysinsä kyseisestä, katkeroituneesta ex-luotsista, sen jälkeen Kylmistä on yritetty lavastaa spämmääjäksi. Kukahan lienee asialla, hmmm.


      • faktaa_palstasta

        Pistespämmeri-häirikkö luulee, että Kylmis ITSE on kirjoittanut ne roustaukset itsestään, minkä takia se aivokuollut paviaani sabotoi keskusteluja.


      • Istuinrengastippa__
        Julkihetero kirjoitti:

        Kun Tissu paljastui spämmääjäksi ja Kylmis teki analyysinsä kyseisestä, katkeroituneesta ex-luotsista, sen jälkeen Kylmistä on yritetty lavastaa spämmääjäksi. Kukahan lienee asialla, hmmm.

        Tyyppi yritti saada myös muiden palstojen spämmäykset kylmiksen piikkiin. Kylmis on vannonut, ettei se edes avaa mainostettuja linkkejä nuorten sivuille.


    • Vodkasitruuna

      Aloittaja on oikeassa.
      Palstan aihe on alkoholi, mutta Kylmis lukuisilla nimimerkeillään ja teinilimuviinapersetuttavillaan terrorisoi palstaa yrittäen saada keskustelun junnaamaan ja pyörimään vain Kylmis, Ovihyökkäys , Tissu, Saunis teeman ympärillä.
      Ajattelin , että kirjoitan vain alkoholista ja pyydän tusinan tuttavia kirjoittelemaan ja vaihtamaan mielipiteitä eri juomalaaduista.
      Tälläiset koulukiusatut, armeijakiusatut , ylipäätään joka paikassa kiusatut ja ei-toivotut Kylmikset voisivat mennä sinne vanhaan kouluunsa ja upottaa päänsä vessanpönttöön. Miettiä loppuikänsä mikä meni vikaan?

    • 3434333434334

      Kylmis muutti palstan sekakäyttäjien areenaksi narkkari Tissun avulla.

    • Sattumoisinmatkailija

      Aivonsa liuottaneet palvovat yhtä hullua sontaseppoa ja kaikki palstan vakiot sosiaalitoimiston elätettäviä ja mielenterveystoimiston asiakkaita.
      Onko palstan muut sontasepot kuin Kylmis yrittäneet varastaa lääkkeitä apteekista ja sitten itsemurhaa unilääkkeillä ja joutuneet suljetulle?
      Kertokaa kokemuksistanne!
      Missä nisti Tissu hoidettiin ?
      Sörkassa?

    • Pelipoikki

      Sama alkoholilla ja bentsoilla aivonsa liuottanut valkoinen roskaväki rellestää palstalla. Suomalaisten enemmistö haluaisi lopettaa tuet näiltä.

      • Maikkulan juoppolauma on leiriytynyt Salen pullonpalautus automaatin luokse ryystämään käsidesiä ja möykkäämään kun klo 21 menee olut hyllyt säppiin. Ei ne tarvitse tukea mihinkään näköjään. Kaljatkin varastavat lähtiessään jos ei ole lukkojen takana visusti. Kerran yks pässinpää koitti ryöstää sitä ja sumutti jotain kaasua yms. Koko maikkula yhtä suurta narkkien ja juoppojen valtakuntaa,tule tänne


      • Kk_oli_psykoosissa_taas
        sauna_timppa kirjoitti:

        Maikkulan juoppolauma on leiriytynyt Salen pullonpalautus automaatin luokse ryystämään käsidesiä ja möykkäämään kun klo 21 menee olut hyllyt säppiin. Ei ne tarvitse tukea mihinkään näköjään. Kaljatkin varastavat lähtiessään jos ei ole lukkojen takana visusti. Kerran yks pässinpää koitti ryöstää sitä ja sumutti jotain kaasua yms. Koko maikkula yhtä suurta narkkien ja juoppojen valtakuntaa,tule tänne

        Kylmis kertoi kerran jostain vuosien takaisesta tempauksestaan, kun keskellä yötä oli mennyt Maikkulan huoltoasemalta hakemaan vähän juomista. Repi sen oven lukkoineen auki ja yritti ottaa juoksukaljat.

        Mitä Kylmis sai? Pippurikaasut silmille ja putkareissun, sekä sakot. Väitti, ettei se sumute tuntunut missään, vaikka ei pystynyt pitämään silmiään auki moneen tuntiin. Varmasti mukava reissu oli.


    • Huolestunurkansalainen

      Joka puolella Suomea sontasepot vallanneet parhaat kauppapaikat ja pullokeräysautomaatit. Järjestäytyneitä sontaseppoja mafian ensi askelia.

    • Sivustaseurannut77

      Aloitus ennusti tulevaa sontatarinoitten vyöryä. Ilmeisesti palstan vakiojuopoilla delirium tremens päällä...lopullinen.

      • Hauka.säkki.artturia

        En kosta kitaspämmilä


    • TyräPetteri

      Santtu ja sen muija on deekuja molemmat. Santulla ei ole vuoden päästä enää työpaikkaa, muijaa eikä autoa. Eli on samassa jamassa kuin Kylmis.

      • hauka.toteaa

        Nätti nainen sauniksella!


      • Saisi nukkua pitkään ilman huolia. Kerran kuussa vie sossun lapun ja jatkaa loikoilua. Hmmm tai jos muuttaisi jonnekkin halpaan maahan ja eläisi kelan rahalla herroiksi?


      • V__

        Vittuako jauhat Santusta ja sen muijasta? Sulla mitään tietoa, kuin ne videot, joissa Kylmis sekoilee Santun lattialla, laulaen peli-elämästä.


      • Ulkomaille_Kelan_tuella
        sauna_timppa kirjoitti:

        Saisi nukkua pitkään ilman huolia. Kerran kuussa vie sossun lapun ja jatkaa loikoilua. Hmmm tai jos muuttaisi jonnekkin halpaan maahan ja eläisi kelan rahalla herroiksi?

        Igor_Bog vai mikä vittu se apina nyt olikaan, teki juuri noin, kuin sanoit. Esiintyi Mad Ventureksessakin, kun olivat Intiassa. Kun tuli takaisin Suomeen loisimaan, joku henkilökohtainen hoitajansa tappoi sen. En muista nimiä oikein, mutta tämä on fakta.


      • tuplapukki-
        Ulkomaille_Kelan_tuella kirjoitti:

        Igor_Bog vai mikä vittu se apina nyt olikaan, teki juuri noin, kuin sanoit. Esiintyi Mad Ventureksessakin, kun olivat Intiassa. Kun tuli takaisin Suomeen loisimaan, joku henkilökohtainen hoitajansa tappoi sen. En muista nimiä oikein, mutta tämä on fakta.

        Se oli Ior Bock. Tykkäsi treenata saunasolmua ja autofellaatiota. Söi kuulemma aamiaiseksi omaa spermaansa.

        ps. "Tätä vanhaa oppia noudattaen myös Ior Bock kertoi menevänsä joka aamu saunasolmuun ja juovansa kyynsä päästä oman spermansa. "
        http://iorbock.com/ukk/saunasolmu/


      • V__
        V__ kirjoitti:

        Vittuako jauhat Santusta ja sen muijasta? Sulla mitään tietoa, kuin ne videot, joissa Kylmis sekoilee Santun lattialla, laulaen peli-elämästä.

        Sulla on sama nimimerkki, kuin minulla.


    • hauka.pitkät.tekstit

      noh?

    • 838383838338

      Palstalle kirjoittavat työttömät tai sekatyömies koprofiilit ovat oikeasti tarkkailulähetteen tarpeessa.

    • Onneksi en ole työtön enkä sekatyömies, joten voin hyvillä mielin jatkaa :)

    • Ekisetä76v

      tuleeks sossun rahat huomenna?
      Onko Maikkulasta lähtijöitä huomenna dokaa

      • luukutan.sossua

        En tiedä. Kelan yleinen asumistuki tulee ensimmäinen arkipäivä. Olisko sossun kanssa sama, jos tulee massit joka kuun eka päivä?


      • Anonyymi
        luukutan.sossua kirjoitti:

        En tiedä. Kelan yleinen asumistuki tulee ensimmäinen arkipäivä. Olisko sossun kanssa sama, jos tulee massit joka kuun eka päivä?

        Sossun asuntotuki on ryypättynä jo piikkiin, pitäis saada tukkee


    • Reportteri

      Edelleen ajankohtainen

    • tosisontis

      Nyt kun palsta on vallattu ja saamme nauttia ripulianarkian hedelmistä päivittäin olisi sontaseppojen aika tarttua uuteen haasteeseen ja IRL vallata SSOS eli Suomen sosiaalioikeudellisen seura ja kehittää seuran kokouksia kauhoittelu- ja ripulipainoitteisiksi. Jos onnistumme valtauksessa voisimme muuttaa seuran nimen muotoon SSOSSS eli Suomen sosiaalioikeudellinen sontaseppojen seura.

    • Anonyymi

      Aloittaja ei mitenkään voi olla Tissu, sillä aivan liian terävä-älyistä tekstiä. Nimittäin, olen katsonut kaikki Ex-Tissuttelijan Aijaa-videot ja olisin todella yllättynyt, jos avaus on kyseisen narsistin.

      -Palstan pitkämuisti

    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1535
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1174
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1107
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1006
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      965
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      927
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      674
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      650
    Aihe