Mikä tekee kehonrakentajasta pienen näköisen

ihmetyttää

Kun jos olikin aikoinansa suhteelisen lihaksikas niin vanhentuessa he ovat lähes samassa kuin normaali hemmo joka ei ole treenannut nimeksikään.

Miksi lihakset pienevät nopeasti ja voimakin häviää?

Esim:hartiat ,kyynärvarret,hauikset ,tuntuvat olleen muisto vain.

Onko ihminen niin nopeasti kuihtuva että hetken hurmos on ohi aika nopeasti.

19

152

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • älkää.nuoret.roinatko
    • eiihmetytäenään

      Voi hyvänen aika sentään,kun katsoo vaikka noita.

      Ei kannata edes harrastaa kehonrakennusta kun muutamat vuodet tekee miehestä olemattoman paskan näköisen ,usein miten ne on kuivia vailla hartioita ja muita lihaksia.

      Ihan on turhaa muuten treenaminen useimmilla,ei näy missään 60v-tai 70 vuotiailla koska kuihtuu olemattomaksi.

      Kehonrakennus vaikuttaa olevan turhalaji,koska se ei edistä fyysistä olemusta parempaan päin vaan päin vastoin.

    • pahaltanäyttää

      On vaikeaa uskoa noita kuvia ,tuollakin 2006 kuva ja vertaus 2009 niin voi pyhä jysäys.Missä on lihakset?

      Ukko näyttää entistä pienemmältä mitä on ollut varmaan milloinkaan.

      Koko olemus muuttuu ruikuksi,en suosittele kehonrakennusta koska se on täysin turha laji,kaikki häviää paljon nopeammin kun on tullut,muutama vuosi niin näyttää tyyppi riisitautiselta tai heinäseipäältä.

    • siinäontotuus

      Tuo on jo niin noloa,pitäs vielä jatkaa normaali elämää,hukkaan heitetyt treenit ja tulos on karmea,ei jää lihaksia.

      Vain hullu umpihullu täyttää itseään mömmöillä ja liehuu hetken suurena ja kuihtuu rukkaseksi ihmisten nähden muutamassa vuodessa.

      Ei ole järkeä treenata kehonrakkennusta,tuo selvä muistutus ihmisille että turhaa monikin uhraa parhaat vuotensa salilla sekä rahansa.

      Miltähän näyttää joku Mika Nyyssölä esim:60 vuoden iässä,uskoakseni aika .........?

    • t5erdffgh

      Tämä on helppo olettaen että tarkoitat kehonrakentajilla steroideja käyttäviä kehonrakentajia. Keho kestää aikansa roinaamista olkoon se 5-25 vuotta. Moni kuolee 30-40 vuotiaana, poikkeustapaukset säilyy kuten vaikka Kevin Levrone ja Sylvester Stallone ja Kevinkin piti varmaan 13 vuotta taukoa, Stallone tuskin on koskaan pro-bodarin tyyliin roinannut ja pitänyt hänkin taukoa ja taisi olla vajaa 30v kun aloitti roinahommat. Jos ei ole ole kuollut niin ainakin pahasti sisältä hajonnut ja valkotakkinen sanoo, että nyt loppu tai luultavasti kuolet hyvin nopeasti -> järkyttävä kutistuminen. Saa nähdä elääkö Rich Piana 50-vuotiaaksi.

      Repesin kun näin tuon Chris Cormierin "jälkeen" kuvan.

      Jos roinaa meinaa käyttää niin se kannattaa aloittaa mahdollisimman vanhana ja on tällöin jopa terveyttä edistävä lääke.

      https://www.youtube.com/watch?v=l045nI_UJgE

      • kusettavathönnöjä

        Hei mutta eihän stallone ole edes bodari.

        Ei ole halunnut bodata esim:jalkoja .

        Mikähän siinä on kun suomalaiset bodarit esittelevät yuo tube sivustolla mitä syövät ja mitä vitamiineja että jauhoja käyttävät,lopuksi jättävät tärkeimmän kertomatta etteivät he tietenkään ilman näitä hormooneja voisi edes kehittyä juurikaan.

        Eli onko kyseessä ihmisten suuri kusetus eli salailu,mitkään jauhot ja vitamiinit ei vie kovinkaan pitkälle,mikä siinä on ettei esim:nyyssölä kerro vetävänsä kaksin käsin mömmöjä.

        No sehän nähdään kun ikää tulee pysyykö ne lihakset vai käykö kato.


      • LappuLiisanPeppu

        En voi tajuta miksi he niin tekisivät. Jos sponsseja niin ne katoaa heti, mainekin/kunnioitus menee samantien. Kun on niin taulupäitä ihmisiä että ne luulee niitä natuiksi jne. En keksi mitään järkevää syytä miksi he kertoisivat olevansa narkomaaneja ja piikittelevänsä itseensä ties mitä.

        Rich Piana kertoo kaiken kun hän ei kilpaile eikä tarvi rahaa, lisäksi hän yrittää roinasta kertomalla peitellä sitä että hänen "lihaksensa" ovat lihaksia eikä syntholia ja PMMA:ta eli hirveä määrä arpikudosta, kehoon kuulumatonta materiaalia ja hieman roinalihasta.


    • taikinaukko

      Muuten tuo Piana näyttää pullataikinalta,ei missään nimessä edes kehonrakentajalta.

      Mitähän paskaa se on lärviinsä mättänyt tai piikittänyt?täysin muodottomat lihakset ,onko niitä sillä edes?

    • järkyyttävää

      Tuo Piana on kehonrakentaja 11 vuotiaasta lähtien ,kertoo myöntäneensä käyttäneen aineita,no eiköhän tuo näy ilman myöntämistäkin.

      Onko Mika Nyyssölä myöntänyt julkisesti?ja kuinka kauan hän on käyttänyt?

      Nämä on niitä asioita joiden tulisi näkyä ja yleensäkin vasta nousevilla tulisi kertoa muille että he aloittivat nyt tai silloin ja silloin käyttämään aineita,ettei tämä nuoriso luule kehonrakentamisen olevan pelkkää treenamista ja jauhojen syömistä,rehellisesti pitäs kaikilla olla näkyvillä kuinka kauan on mömmöä vetänyt.

      • haaaaaseonKups

        Maailma ei ole koskaan mennyt niin kuin sen pitäisi mennä =) Jos ihminen on niin naiivi että kuvittelee jonkun saavan isot lihakset ilman roinaa niin niin.. notta joo...


      • eipidäyleistää

        Isoja ukkoja jotka eivät roinaa löytyy maailmalta pilvin pimein. Jos nämä Suomen roinamahat eivät saa puhtaana tuloksia niin se ei tarkoita etteikö joku muu sen taidon osaisi.


      • Terveyden-puolustaja

        Miksi pitäisi kertoa nuorisolle isojen lihaksien tulleen myrkyttämisestä? Eikö se ole parempi, että nuoriso pysyy liikkeellä siinä uskossa, että hyvään kuntoon pääsee ilmankin. Säilyy motivaatio liikkumiseen heillä.


      • pieninatu

        Se motivaatio nimenomaan katoaa kun ei saa esim. Nyyssölän lihaksia vaikka kuinka rehkisi vuosikausia ja söisi kaikki hänen mainostamansa pulverit ja kreatiinit jos siis nuori reenaaja on siinä harhauskossa, että isot lihakset saadaan ilman myrkkyjä. Eräs kaverinikin luuli aikoinaan Nyyssölää natuksi kun itse oli aloitteleva treenaaja.

        Kyllä Nyyssölän pitäisi ehdottomasti kertoa nuorille faneilleen, että mistä ne lihakset oikeasti ovat peräisin.


    • aikakyllästynytnoihin

      Etsikääpä tiedettävästi sellainen kehonrakentaja josta on kuvat ja joka ei ole käyttänyt aineita (hormooneja) onko niitä edes olemassa?

      Vai onko kaikki täysin feikkejä.

    • aikakyllästynytnoihin

      Onko kehonrakentajat kaikki hormooniheikkejä,epäterveelisen ruumillistumia.

    • RoinaTappaa

      Turhaa jaarittelua täällä. Roina kutistaa lopulta. Muutakin, kuin pallit, vehkeen ja aivot. Siinä koko homma simppelissä paketissa.

    • nousijainenjorse

      Tuohan on tuttu juttu. Jo Schwartzeneggeristä sen näkee kuinka käy kun lopettaa piikin iskemisen pyllyyn. Lihaskato on alkuvaiheessa tosi nopeaa koska testosteronitasot eivät tipu ns. normi ihmisen tasolle vaan elimistön luonnollisen hormonituotannon häiriinnyttyä aivan pohjamutiin (kaikilla ne eivät sieltä koskaan palaudukaan). Näinpä elimistö ei pysty ylläpitämään sellaista lihasmassaa joka on normaalitasoihin verrattuna 10 kertaisen testomäärän alaisuudessa hankittu, vaan lihakset vääjäämättä surkastuu. Korvaushoidoilla ja joillakin ihan luonnostaan hormonit palautuu aikanaan roinaamista edeltävälle tasolle, jolloin riittävästi treenaamalla pystytään saavuttamaan se lihasmassa joka olisi saavutettu ilman roinan aloittamista. Se tosin on laiha lohtu siinä vaiheessa kun munuaiset on vaurioituneet/tuhoutuneet ja muidenkin sisäelinten toiminta häiriintynyt.

      • Lossikuski_työtön

        Ei ole olemassa vielä sellaista korvaushoitoa että se olisi miellyttävä käyttää. Siinä tulee pakostakin hormonitasojen heittelyä ja se taas aiheuttaa mielialan heittelyä jne. Piikki on paras, mutta siinä toi heittely on just kovinta. Laastarilla heittele ei liene kovaa, mutta se laastari pitää olla lopunelämää sun ihossa ja laittaa uusi laastari jokapäivä. Menkää natuna niin kauan kun heppi seisoo.


    • sivareita

      Rajuja kuvia, on kyllä ukot kutistuneet rankasti. Nyt jonkun Teinitoiston valopään pitäisi tulla tähän sanomaan ettei niillä aineilla ole mitään sivuvaikutuksia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      310
      3473
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1659
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1490
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      53
      1389
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1280
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1240
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1183
    8. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1137
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      175
      1110
    Aihe