S-kauppojen hinnat nousussa taas halpuutus tulossa

HalpuutuksenEdellä

Huomio: S-kauppojen hinnat nousussa taas

S-ryhmän kaupat (Prismat, S-market) ovat taas aloittaneet hintojen noston, varsinkin makeistuotteissa. Tyypillisesti esim. *,19€ tuotteiden hintoja nostettu lähelle seuraavaa euromäärää esim *.92 euroon. Prosentuaalisesti korkeita korotuksia varsinkin muutamien eurojen tuotteissa.

Suunnitteleeko S-ryhmä taas "halpuutuskampanjaa", esim. makeisveron poistoa koskevaa"makeisverohalpuutusta" ensi vuoden alusta?

Viimekertaisen "halpuutuskamppanjan" edessä S-ryhmä nosti ensin reilusti tuotteiden hintoja, ja laski niitä sitten "halpuutuksessa" lähes ennalleen, yleensä tuotteiden hintojen pysyessä kuitenkin hieman korkeammalla kuin ne olivat ennen halpuutusta edeltänyttä hintojen nostoa.

S-ryhmä varautuu ilmeisesti hallituksen talouspoliittisen ministerivaliokunnan syyskuun lopussa tekemään päätökseen poistaa vero makeisilta ja jäätelöltä vuoden 2017 alusta. Hintoja hilataan ylös ja vuoden 2017 alussa niitä hieman lasketaan "makeisverohalpuutuksena" ja vau, makeiset ovat taas niin, niin halpoja ..melkein yhtä halpoja kuin nyt ;)

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fdaff

      näinpä

      • TästäIlmoitimmeMiksi

        S-Marketissa on nyt uusi outo ilmiö, "Tästä ilmoitimme" -tuotteissa on normaali hintalappu, broilerin siivissä oli jopa 10 senttiä normaalia korkeampi hinta. Miksi normaalihintaisista tuotteista on ilmoitettu? Yleensä "Tästä ilmoitimme" koskee S-kauppojen tarjouksia ja tarjoustuotteita. Vai onko tuotteiden hintoja tarkoitus nostaa kun Tästä ilmoitimme -laput poistetaan ja nämä tuotteiden tähän saakka normihinnat ovatkin nyt yhtäkkiä alehintoja? Kauppa kusettaa aina.


    • MafiaveljetHuijaa

      Maito, leipä, liha – ruuan hinta laskee
      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001271601.html
      " Ruoan hinnan lasku jatkuu, mutta hidastuu loppuvuodesta, ennustaa Pellervon taloustutkimus PTT.
      Esimerkiksi maidon, leivän ja lihan hinnat jäävät viime vuotta alhaisemmiksi, mutta yksittäisten tuotteiden hinnat saattavat nousta.

      – Kova kilpailu ja runsas tuonti ovat vetäneet maitotuotteiden hintoja odotettua enemmän alaspäin, tutkimusjohtaja Kyösti Arovuori sanoo PTT:n tiedotteessa.

      PTT:n mukaan Suomen kuluttajahinnat ovat kohoamassa ensi vuonna inflaatiota hitaammin. Makeisveron poistaminen hidastanee hintojen nousua.

      Lisäksi PTT arvioi EU:n elintarvikeviennin kasvavan, mikä avaa uusia vientimarkkinoita. Esimerkiksi juuston kysyntä kasvanee, vaikka maitotuotteiden vienti muuten takkuaa edelleen. PTT ennustaa, että esimerkiksi lihajalosteiden ja myllytuotteiden vienti kasvaa".

      Täyttä sontaa, Suomen ruuan hinta on noussut "halpuutuksesta" huolimatta, kuka näitä tilastoja sorvaa no kepun maataloustuottajien Pellervon tutkimuslaitos (OTT) tietenkin ja EKokoomusmafiaomisteinen oikeistomedia komppaa.

    • NauranIloissani

      Älkää jauhako paskaa. Hinnat ovat pysyneet enemmän tai vähemmän samoina. Totta kai aina hinnat sahaavat ylös/alas koko ajan, mutta vain nousuista tehdään hirveä haloo, koska säälittävä luuserimedia on näin päättänyt.

      • Ghjkkhg

        Et taida olla alle 2300€/kk tienaava, jotka huomaavat EU:n kalleimman ruuan hinnan jatkuvan nostamisen, jota on tapahtunut euroon siirtymisestä asti.


    • ÄlyvapaaPorvarius

      Ja nyt WHO toivoo maiden laittavan sokeriveroja virvoitusjuomiin, juuri kun PersKeKo-porvarihallitus päätti lopettaa makeisveron, joka toi verotuloja ihan kivasti. Hyvä porvarit, kun muu maailma juuri saavuttaa suomalaisten valaistuksen asteen, pimeimmät porvarit on juuri poistamassa nämä järki-ideat Suomesta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1402
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1275
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1182
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1062
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1016
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe