Viherpiiperöisille ajateltavaa

vapautunut_ajattelija

Uskomatonta, mutta totta. Elän hyssylandiassa ja toisaalta pukkoselkälandiassa. Mitäkö tarkoitan? Paljon tarkoitan, vaan en kaikkea kerro. Kerron vain yhden tarinan tai pari, liittyen aihepiiriltään yhteen sopivina. Kun maahanmuuttaja "lapsievakko" surmaa tai raiskaa suomalaisen hyvä että ylittää uutiskynnyksen. Media vaikenee, niin myös vasemmistopuolueet, vihreät ja oikeusoppineet. Kun taas suomalainen ääriliikkeeseen kuuluva tekee surmateon, johan kaikki edellä mainitut ovat tankkiensa päällä seisomassa, huutamassa ja uhoamassa. Yhteinen nimittäjä on löydettävä tälle järkyttävälle traumaattisuudelle yhteiskunnassamme. Perussuomalaiset, sillä etenemme turvallisesti eteenpäin.

13

60

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vapautunut_ajattelija

      Mielestäni yhteiskunnassa/yhteiskunnissa ei mikään muu ole niin tuhoisaa kansakunnan/kansakuntien henkisen/aineellisen tuhoutumisen kannalta kuin kommuuniset ideologiat, jotka perustuvat harhakuvitelmaan oman ideologiansa oikeutuksesta/totuudesta.

    • vapautunut_ajattelija

      Muistatteko vielä kauppakeskus Sellon traagiset tapahtumat muutaman vuoden takaa? Siellä riehui aseensa kanssa herra Skupoli, jota oli ottanut kupoliin. Uhreja tuli kauppakeskuksessa. Entinen rakastettukin joutui kokemaan islamilaisen kunnianloukkaus kohtalon. Tekotavasta en kerro enempää. Televisiossa kaksikin psykologia (naisia) kertoivat kuin yhdestä suusta kuinka herra Skupoli oli omaksunut suomalaisen miehen käyttäytymismallin. Näin meitä yrittävät kusettaa mediapsykologit, media yleensä, vihreät, vasemmisto ja jotkut muut isokenkäiset ääntään julkisesti käyttävät oppineet.

      • Soin1nveli

        Tai molemmat kouluampujat, umpisuomalaisia uhreja vain paljon enemmän..Olisiko kristinusko ja valkoinen ihonväri saanut teon aikaan..


      • vapautunut_ajattelija

        Tekikö surmateon maahanmuuttaja vai supisuomalainen, tuomitsen puolueettomasti molemmat. Tätä puolueettomuutta en ole havainnut mediapsykologeissa, vihreissä ja vasemmistossa. Miksi mediapsykologit (ne naiset) eivät tulleet kertomaan Jokelan ja Kauhajoen veritekojen jälkeen sitä, että suomalaisnuorukaiset olivat omaksuneet isis-taistelijoiden käyttäytymismallin?


      • vapautunut_ajattelija

        Joillakin on absoluuttinen musiikkikorva, olettehan kuulleet. Minulla on absoluuttinen muisti, muistan kaiken elämäni tapahtumista. Syyt ja seuraukset tiedostan kun olen ikuinen mietiskelijä, elämäni filosofi. Järkytyn tuon tuostakin. Valitettavasti.


    • VaiMitä

      Mistä Islamilaisesta kehitysmaasta nämä kouluampujat oli tulleet Suomeen toteuttamaan nämä tekonsa. Vai olivatkohan sittenkin ihan syntyperäisiä Suomalaisia kusipäitä jotka ampuivat syyttömiä ihmisiä. Jos nyt et taaskaan ymmärtänyt aivopestynä Suomea Islamisoivana Viherkommunistina, niin eikö me hoideta nämä omat paskahousumme itse, ja jätetään nämä ikuisestielätettävät ahdasmieliset sopeutumattomat radikalisoituvat kehitysmaamuslimit niiden omien maiden tai toisten samaa kehitysmaamuslimi kulttuuria toteuttavan maan hoidettavaksi.

    • Fjkhddjl

      Kuinka paljon nämä matut ovat raiskanneet tänne tultua... PALJON!!!!

      • vapautunut_ajattelija

        Niin, sitä me emme tiedä. Poliisi ja varsinkin media vaikenee. Surkeat ostosielut/mediaväki.


      • vapautunut_ajattelija

        Nyt sitten on barrikaadeilla koko eliittiväki. Vihreät, vasemmisto ja mediapsykologit. Taistelu rasismia vastaan Suomessa. Suomessa jossa on kourallinen fasisteja, noita yhteiskunnasta vieraantuneita surkeita rikollisia. Näin taas kerran unohdetaan ja hyssytellään unholaan todelliset ongelmat, niiden syntyjuuret, niiden kasvu, niiden piilevä vaara. Valitettavasti.


      • vapautunut_ajattelija

        Itse asun susirajan takametsässä. Kun Tsernobilissä atomivoimala räjähti, niin seurauksena oli murhaavat saastelaskeumat, joita kantautui myös susirajan takametsiin. Todennäköisesti nämä laskeumat tiedostettiin säteilyturvakeskuksessa, tiedetiin niiden laskeutumispaikat. Olivat hiljaa kuin kusi sukassa. Miksi? Yleistä paniikkiako pelkäsivät? Tyypilliseen suomalaiseen tyylinkö halusivat hyssytellä? Mitkä olivat seuraukset? Pienessä syntymäkylässäni syöpäkuolleisuus oli valtavan suurta 2000- luvulla. Isäni, äitini ja pikkusiskoni kuolivat syöpään. Asuivat pienessä kylässä. Söivät metsästä poimittuja sieniä ja marjoja. Voin toki olla väärässäkin, silti syy/seuraamukset kertovat omaa kieltään. Miksi ei kukaan tee gradua tai tohtorin väitöskirjaa syöpään kuolleisuudesta eri puolilla Suomea Tsernobilin jälkeen? On toki mahdollista muutkin syyt/seuraukset syöpäkuolleisuuden yleistymiseen. Ilmaston saastuminen, lisäaineita täynnä olevat muoviin pakatut einekset jne...


    • VaiMitä

      Se oli Neuvostoliiton aikana, eihän Viherkommarit unelmansa tekemisten takia mieltä osoittaneet, saatikka sitten vaatineet niitä vastuuseen.mutta eihän vanhoja kannata muistella....

    • eskoodeeälmies

      "kohtele muita kuten haluaisit itseäsi kohdeltavan"

    • nonchinanon

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2201
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1948
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1908
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1700
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe