Miten saa selville onko nainen varattu?

poeka20w

Tämä on tietysti näitä ikuisuuskysymyksiä, mut mist tietää onko nainen vapaa vai varattu? Kun ei kehtoo mennä suoraan kysymään...
Nykyään kun ei välttämättä niin herkästi pistetä mitää n sormuksia sormiin jne. helppoja tuntomerkkejä.

Tässä eilenehtoolla baarissa bongasin kaksi aika hyvää tyttöä, toiseen tein tuttavuutta ensin... Iloistakin iloisempi tapaus ja kuulemma ei käytä alkoholia ja lasi häneltä kyllä puuttuikin. Juteltiin ja asutaan ilmeisesti aika lähellä toisia, olen hänet ennen nähnytkin. Myös työskentelemme samalla alalla ja olemme opiskelleet samassa koulussa eri aikoihin. Eli juttua riitti. Mutta hän aina välillä pisti viestiä jollekin, en kahtele toisten kännyköitä muuten mutta huomasin että hänellä on taustakuvana kuva hänestä itsestään ja jostain äijästä aika lähekkäin=varattu

No, kerkisinpäs keskittää energiaa toiseenkin, hän oli oikeastaan tuttu entuudestaan. Meillä meni melekein huumorin puolelle koko jutustelu, ja kipinät syttyi minun puolella, harmipa vaan että hän kertoi olevansa jo "viety". Toisaalta ei ihme, jotain senverta viehättävää hänessä onkin vaikkei ulkoisesti välttämättä olekkaa missityyppinen.

Ei ollut sikäli onnistunut ilta, aiemminkin "uralla" tullut niin perin monta kertaa tilanne jossa on omasta mielestään jo ehtinyt prosessissa hyvään malliin kunnes selviääkin että kohde varattu, tietysti mikäpä este sekään on, hidaste vaan. Koskaan ei voi tietää. Yksinolo on jo alkanut tympimään ja kyllä sitä ihminen tarttee toistakin.

Mutta konsteja esiin jos niitä on!

8

160

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mieskulmantakaa

      Mitä väliä sillä on onko hän varattu? Nykyään on täysin ok edetä myös varatun kanssa. Jos teillä natsaa, hän siirtyy seurustelemaan kanssasi. Jos ei natsaakaan, niin voitte kaikessa hiljaisuudessa lopettaa suhteen. Seksiä varatut ovat vailla jatkuvasti, joten siitä voi kehittyä molempia tyydyttävä seuraleikki.

      Älä murehdi toissijaisia asioita vaan anna palaa.

    • naisnäkökulma

      Tyypillinen miehen kysymys. Miehelle ei tule mieleenkään ajatella, että nainen voisi olla kiinnostunut jostain toisesta miehestä, vaikka olisikin vapaa. Ja se on yhtä paha tilanne. Kysymyksen pitäisi siis kuulua: Miten saa selville onko nainen rakastunut toiseen?

      • näkökulmaa-asiaan

        ja mistä mies voi tietää mitään jos ei yrittäisi? Ja nainen voi aivan yhtä hyvin kiinnostua ja rakastua tähän tavoittelijaan vieläkin hurjemmin kun edelliseen ihastukseensa. Varsinkin jos tästä tavoittelijasta tulee naiselle konkreettisempi ja "käsillä olevampi" kun jostain kaukaisemmasta ihastuksesta, jollain kun on hyvinkin mahdottoman tuntuisia rakastumisen tai ihastumisen kohteita, meillä kaikilla varmasti joskus. Ja ehkä nainen itse ei asiaa kysyttäessä enää luokittelisi itseään "vapaitten kategoriaan" jos olisi jo nii varma rakkaudestaan.
        Anna palaa poika, muista aina: Mitää ei ikinä saa jos ei yritä!


      • 0714

        Tässä nähdään naisen narsistinen luonne parhaimmillaan. Nainen haluaa aina sitä mitä ei voi saada ja sitä se ei halua minkä voi saada.

        Kuinka moni muistaa lauseen:"Hyviä miehiä on vaikea löytää"? Ei, nainen ei etsi hyviä miehiä. Hän on iskenyt silmänsä johonkin tiettyyn mieheen ja haluaa tämän, vaikka hän olisi kuinka renttu ja hakkaisi naista. Ja vaikka ympärillä olisi 100 hyvää miestä, ei nainen halua kuin sen jonka on itselleen kumppaniksi perustellut.

        Siis miehet, älkää menkö tähän lankaan. Nainen ei tarkoita tätä sanoessaan.


    • peijooniVieköön

      Erittäin halveeraava termi tuo 'varattu'

      • nimityksiä

        Millähän lailla? Nyt ei oo ainaska naisten sorrosta kyse kun mieskin voi olla varattu...


    • vinkkinaiselta

      Voithan myös kysyä vaikka vähän epäsuorasti, että oletteko täällä poikaystävien kanssa vai pelkästään naisseurassa? Jos vastaus on naisseurassa, niin siitä voi jatkaa kysymyksellä ja tai toteamuksella, että jätitte miehet kotiin ja lähditte juhlimaan.

      Ei se keskustelu nyt niin vaikeaa ole.

    • kemiaa_tai_ei_

      Niin, ja sitten on myös ne varatut naiset, jotka valehtelevat olevansa vapaita.

      Vastenmielinen tilanne niille periaatteen mihille, jotka eivät koske varattuihin, olivat sitten naimisissa tai muutoin vakisuhteessa.

      Avaajan kannattaisi ehkä koettaa pririsoida ajakäyttöään sieltä baareista erilaisten harrastuksien ja itseään kehittävien kurssien pariin, joissa huvin ja hyödyn yhteydessä tapaa ihan spontaanisti mielyttäviä henkilöitä.

      Ps. Itse olen ehkä jo nuoresta alkaen ollut 'poikkeava' koska en milloinkaan ole ollut kiinnostunut pokaamisista, 'yrittämisistä', ollen vain velton-rennon avoin ja utelias tai piittaamaton, fiiliksen mukaan, en tavoittele, en edes yritä vääntää väkisin juttua, vaan annan asioiden kulkea ihan omalla painollaan, spontaanisti ja luontevasti (tai olla kulkematta, so what).

      Mikäli jonkin asteen kemiat toimivat, niin ne toimivat ilman pelejä, ihan aidotsi ja luontevasti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      59
      3047
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      544
      2886
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      37
      2068
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      1942
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1795
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      304
      1761
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1492
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      99
      1247
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1198
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1152
    Aihe