Ihmeelliseksi ilmapiiri maassamme!

eskeli

On kummalliseksi ilmapiiri mennyt rakkaassa maassamme,kun omat alkavat keskenään vihoittelemaan mamujen takia.Mielipiteistä tapellaan keskenään Suomalaiset.Pitäkäämme yhtä,meiltä hallitus riistää hyvinvointia pala palalta,ja mamut saa aikaan keskinäisiä kahnauksia.Jos maahamuuttaja tekee rikoksen,siitä ei pahemmin hallitus järkyty,mutta kun keskenään alkaa kansalaiset tappelemaan mamujen takia,niin on menny jo ihmeelliseen suuntaan asiat.Mikä on-meillä on unelma hössötys? Mikä se unelma oikein on ketkä kokoonnuutte-siis mistä unelmoidaan sankoin joukoin? Hallitus ei järkyty kansalaisten yleisen ilmapiirin kiristymisestä pahemmin,eivät helpota kansalaisten elämää taloudellisesti,päinvastoin-ahdistetaan nurkkaan koko ajan kireämmin rahallisesti.Mutta se asia että Suomalaiset ovat alkaneet jakautumaan eri leireihin mielipiteidensä kanssa keskenään ,ikävien tapahtuminen jälkiseurauksina on huolestuttava,kun pitäisi olla sovussa kuitenkin,Eurooppa on muutoksessa laajoin muuttoaalloin,emme voi sille mitään,ainoastaan hallitus voisi asiaan vaikuttaa,kuten Unkari ja Itävalta ovat tehneet omia rohkeita päätöksiään viisaiden päättäjinesä takia,Ruotiskin tiukentaa rajusti maahanmuutto ongelmaa,mitä tekee Suomi? Ei mitään.

32

83

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • onkomunaa

      Mene maitonaama sipilän pakeille äläkä täällä valita

    • jonna.männistö.google

      YOUTUBE : Teillä on unelma, muut vastaavat seurauksista.

    • anelmat

      onko munaa,olet täys pelle ,sulla ei ole munia tai aivojakaan,läpimätä toope! Onko teillä unelma-mistä?hahaha täyttä paskaa

    • Lutakonrikkain

      Mitä sitten?

    • uinir

      Lutakon rikkain on lapsekas,kun vielä haluaa sanoa sen viimese sanansa--mitä sitte-haistakkee unelmatorttunne suvakit.ps mikä helvetin-meillä on unelma.mikä unelma?selittäkää ääliöt ketkä keksitte koko typerän unelmanne?

    • vituvälii

      Ruotsin jäljillä ollaan . Yksikään maa ei ole vielä onnistunut monikulttuurissa eikä onnistu Suomikaan . Ei ole rotia Puolan , unkarin ja tshekin sulkea rajaa voimalla niin sitten kärsitään . Jos ette ole vielä huomanneet mystisesti lisääntyviä tulipaloja , lasten/nuorten ahdisteluja ymv .

      Ja tämä kaikka on vasta alullaan . Ei syy ole tulijoissa , suoranaisesti vaan syy on systeemissä joka tämä sallii . Lisäksi systeemi on liian holhoava/avokätinen joka totuttaa onnenonkijat kehitysmaista liian helppoon , sitten kun tulee aika ns elättää itsensä alkaa anarkia .

      Olette tilanneet , nyt nauttikaa .

      http://www.metropoli.net/uutiset/aidit-raivona-teinityttomme-eivat-enaa-liikkua-vapaasti-helsingissa/

    • Kokemysraon

      Se on kalija o gelman ytimessä. Kuten sjärvellä, mamu uroot alkavat suomettua ja keskikaljoittuan minkä voimalla käydään persuomalaiseen tapaan naisiapäin

      • cxxfgggg

        Löylykauha perseeseen sullekin


      • brapunhåkanisi

        pentti älä oo noin vihane, mää tuun illalla taas kovaa jäpittävällä jöttöselläni sun ainoaaseen, muista mussukka käydä ostamssa vaseliinia


    • Tuhoamassaovatkokomaata
    • kiitäjät

      Kyllä on tosiaan kumman tiheesti massiivisia rivi ja kerrostalopaloja nykyisin tässä vuoden aikana ilmaantunut.Ja lapsiin ja yleensäkin naissukupuoleen kohdistuvaa iholle tulemista.Kesällä kun kävelin kaupunkiin kahden aikaan aamuyöllä,2 tummaa partalasta ajoi ihan viereeni ja heittäytyi kovin tuttavallisesti kyselemään kaikenlaista-otin puhelimen käteeni varulta,alkoi pelottamaan oikeesti sen enempää lietsomatta mitään mutta tunne oli epämukava,jonkun aikaa pyöräili perässäni,kun huomasi puhelimeni,menivät pois.Miksi ulkomaalaiset miehet kysyvät järestään että-asutko yk´sin ja missä? Arvaa vastaanko,asun kymmenen miehen kanssa !Naisten kannattaa oikeesti alkaa olla varovaisempia tuolla yksinään kulkiessaan,olkootkin että maassa on ennenkin saanut rauhassa kulkea,ajat ovat muuttuneet eikä tyhmän rohkea kannata olla,varsinkin pelottaa päihtyneiden naisten puolesta.

      • HölöPölöPölö

    • KansaOnPuhunut

      Ei tässä mitään kansan jakaantumista ole tapahtunut. Kun Helsingissä marssii ihmisoikeuksien puolesta 15000 ja heitä vastustaa muutama kymmentä, on tilanne selvä. Tuota ei voi jakaantumiseksi kutsua. Muutamat ääriaineksia ihannoivat pitävät kohtuuttoman suurta meteliä itsestään. Nyt heidän propagandansa pitää loppua.

      • SuomenOrpopojat

        Joo muutamia kymmeniä sekopääluuseita aukomassa kaiken aikaa päätään somessa. Ovat päästään niksahtaneita, omasta mielestään väärinymmärettyjä neroja eli yhteiskunnan vapaamatkustajia, jotka lusmuillen ja paskaa puhuen tuhoavat maamme maineen. Ja se jos mikä vaikeuttaa maamme vientiäkin ja asemaa kaikessa kansainvälisessä kanssakäymisessä.


    • Lessunlässyn

      Rasismi on rajaton riemu. Nauttikaa siitä täysin rinnoin. (Paitsi suvakit, niillä ei ole rintoja). 15000 homoa ja ruohonrepijää ei kummoinen kattaus ole Suomen kansasta, hehheh.

      • KäteenVetoAuttaa

        Mihinkäs vähemmistöön itse kuulut, et kai vaan Mitä Vittua klubiin tai Vapaamuuraajiin? Vai ootko peräti itse Vapahtaja vaiko vaan ihan luuseriressukka?
        Kuule, vedä vaikka käteen ja ota kunnon kännit päälle niin eiköhän olosi edes hetkeksi helpotu.


    • Tosinastajuttu

      Heitit hyvän idean. Mitä Vittua Klubi! Totuutta etsivien isänmaan ystävien oma klubi olisi todellakin tervetullut yhteisö. Täytyy soittaa Iljalle ja kysyä lupa nimen käytölle ja hieman sponssoriapua alkumetreille.

      • ccxxggg

        No milk today klubi maitonaamoille


      • VoiVeeJee

        Joo, ison vitun kuva mustan paidan rintaan ja selkään vaikka tuttu ristisymboli.


      • IljaOnPikkupoika

        Tulleekko ennemmistön edustajasta Iljasta joskus pressa maahamme? Vai kenties oikein Valtakunnan Kansleri?


      • Hekuhekuheku

        No eihän toki. Hän vain laskee miljooniaan Espanjassa ja härnää pikkusieluisia suvakkeja naureskellen suupielet korvissa. Nääs provosoija on aina älykäs, provosoitunut ei koskaan.


      • IljanPerseenNuolijat

        Miljooniaan..hoh hoh hoh...taitaa sillä luuserilla olla vaan miljoonia koiransa kirppuja housuissan...siellä se vaan paikkee paskaa räksyttää eikä uskalla enää Suomeen tulla edes käymään. Harmi aateveljille, eivät pääse nuolemaan Iljan saappaita tai persereikää.


      • IljaPianPoseen
        Hekuhekuheku kirjoitti:

        No eihän toki. Hän vain laskee miljooniaan Espanjassa ja härnää pikkusieluisia suvakkeja naureskellen suupielet korvissa. Nääs provosoija on aina älykäs, provosoitunut ei koskaan.

        Iljalle tuli jo poissaolevana vangitsemismääräys. Vaikkei Suomeen tulisikaan niin ennen pitkää Interpol poimii talteen, ei Espanja sellaista räkänokkaa mihinkään tartte.


    • luusereiden.valtakunta

      Enemmänhän täällä suomalaiset keskenään sättii toisiaan eikä mamuja, tälläkin foorumilla tuskin yksikään aloitusviesti saa positiivisen vastauksen, melkeinpä aina on vastaus "työnnä löylykauha anuksees"-tyyliin.

      Uskonpa että nämä tällaiset kirjoittelijat ovat face-to-face kuin kusi sukassa, tuskin uskaltavat tervehtiä ventovierasta, korvat luimussa käväisevät kaupassa jne.

      • PipopääPotilas

        Tällaisia purkautumispaikkojakin siis tarvitaan, on ilmaista avohoitoa!


    • potilas1001

      Joo, eikö lienekin valtiovallan aikaan saannos tämä suomi24, enää kun ei ole hullujen huoneita kovinkaan montaa niin tällainen avohoitola kuten suomi24 n kyllä hieno idea, foorumin valvojat ovat kuin mielisairaiden hoitajia jotka valvoo ettei meno mene liiallisuuksiin.

      Itsekin olen ollut avohoidossa oj naip ätnemmykiskak attouv, ne niav ärrämmy äkim assuim anakiv?

    • Päkmanni

      Minä pitäisin presidentti Niinistöä ja Iljaa suunnilleen yhtä tärkeinä Suomelle. Molemmat hakevat tukea Venäjästä ja hyvä niin. Loppujen lopuksi Venäjähän on meidän ainoa turvamme ja pelastuksemme.

      • ImbesillitTyhjäpäät

        Jaa-a, on siinä eroa miehissä. Toinen on venäläinen kriminaali, jota suomalaiset kriminaalit ja/tai vinksahtaneet tyhjäpäät ihailevat viimeisenä oljenkortenaan, josta ei kuitenkan ole heille yhtään mitään apua.


      • SomaliLieksasta
        ImbesillitTyhjäpäät kirjoitti:

        Jaa-a, on siinä eroa miehissä. Toinen on venäläinen kriminaali, jota suomalaiset kriminaalit ja/tai vinksahtaneet tyhjäpäät ihailevat viimeisenä oljenkortenaan, josta ei kuitenkan ole heille yhtään mitään apua.

        Mistäs lähtien Sauli on ollu venäläinen?


      • MamuMikkelistäTerve

        Juu Lieksassa näkyy imbesillejä avohoitopotilaita asustavan.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3050
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2091
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1875
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1573
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1336
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1232
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1231
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe