KOUVOLAN SANOMAT ja suvakkien demokratia

mallivaltio

pääkirjoituksessa 23.09. Kuka jaksaa enää lukea näitä vaatimuksia yksittäistapauksessa jota valtamedia on rääkynyt jo kohta viikon eikä loppua näy. ...ja ainoastaan kansallismielistä toimintaa oltaisiin paikoin kieltämässä -ei koske äärivassareita tai islamisteja.
Halla-aho on ainoa poliitikko joka sanoi ääneen sen mitä mieltä on kansalaisten suuri enemmistö koko asiasta jota on käsitelty överin tarkoitushakuisesti.



"Poliisihallitus valmistelee kanteen nostamista Suomen vastarintaliikkeen lopettamiseksi. Helsingin Asema-aukion surullisen, kuolemaan johtaneen väkivallanteon jälkeen on keskusteltu siitä, mitä yhteiskunta voi tehdä ääriliikkeille. Vastakkaisiin kuppeihin on asetettu ääriliikkeiden kieltäminen sekä demokratiaan kuuluva vapaus kokoontua ja ilmaista mielipiteitään.

Suomen vastarintaliike on rikollisjärjestö, joka ei kunnioita lakia tai demokratiaa. Sen aktiivijäsenet ovat syyllistyneet lukuisiin rikoksiin. Helsingin Asema-aukion väkivallanteosta epäilty ja vangittu mies on liikkeen keulahahmoja, jonka rikosrekisteri pursuaa väkivaltaa.

Tällaista toimintaa ei voi hyväksyä, ja siksi Poliisihallituksen kanne on vahva kannanotto järjestäytyneen yhteiskunnan puolesta, järjestäytynyttä rikollisuutta vastaan. Skeptikkojen mukaan kieltäminen ei katkaise väkivaltaa. Väite pitää osittain paikkansa, mutta kieltäminen vaikuttaa rikollisen toiminnan mahdollisuuksiin. Tärkein perustelu kanteelle on siihen liittyvä kannanotto — Suomessa ei hyväksytä järjestäytynyttä rikollisuutta.

Virallinen Suomi on tuominnut väkivallanteon riittävän selkeästi. On turha kiistellä semantiikasta. Presidentti ja hallituksen johtotroikka ovat tehneet kantansa selviksi.

Perussuomalaisten europarlamentaarikko Jussi Halla-aho lähti omalle ristiretkelleen. Hän syytti mediaa Asema-aukion tapahtuman paisuttelusta, eikä hänen mielestään kansanedustajien sidoksia ääriryhmiin ole mahdollista selvittää. Viesti kuulostaa tutulta ja kertoo mepin arvomaailmasta, jossa ihmishengen vaatinut väkivalta ei ole hänen kritiikkinsä kärjessä".
Pekka Lakka


JA mitenkäs kävikään v2003 kun samaisella Helsingin asema-aukiolla Somalit hakkasivat ja potkivat suomalaisen miehen kuoliaaksi??

http://mvlehti.net/2016/09/22/paikassa-missa-jimi-karttunen-kaatui-tapettiin-mies-potkimalla-vuonna-2003/

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pitäiskö_Supon_tutkia

      Kouvolan Sanomat on tosiaan viikon sisällä pääkirjoituksissa tehnyt tietoisen ja ilmeisesti jostain johdetun kamppanijan. Muuallahan tuo jo on aloitteu aikaisemmin ja nyt kylälehti peesaa. Meitä ihmisiä on kaikelaisia, kuten toimittajiakin mutta että kolme toimittajaa samassa lehdessä niin joku haiskahtaa.

      Suurin osa kun ei kuitenkaan ole tuota mieltä. Itse kun on muutamien kanssa noista asioista jutellut niin lähes kukaan ei halua noita ja muutamia vastaavia edes lukea oman verenpaineen ja mielenrauhan vuoksi. Suotta kuulemma itseä hankkia vihaiseksi.

      Siitä päästänkin siihen että ketä nuo kirjoitukset palvelee ja mitä niillä halutaan. Kajaanissa mamut kuristivat suomalaisen hengiltä ja paikallisessa lehdessä julkaistiin kirjoitus että uhri on valkoista roskasakkia ja muuta vastaavaa.

      Toki moni jostain äärijärjestoistä on montaa mieltä ja niitä vastaankin, mutta niille tuntuu nyt löytyvän hiljaista kannatustakin. Johtuu osaksi tuosta Helsingin tapauksesta ja miten tiedotuvälineet siitä uutisoi, tiesivät jopa ennen tutkijoita kuolisyynkin vaikka netissä löytyy tietoa monesta muusta mahdollisuudesta. Tutkijat ei siis tiedä vieläkään.

      Itse kun olen asioita seurannut niin tuosta vielä hyvin epäselvän Helsingin tapauksen paikalta on lehdissä esitetty kuvia kynttilöiden rykelmästä. Kajaanissa on polisiin mukaan hyvin selvä tapaus, mutta samat lehdet ei jostain syystä esitä kuvaa sieltä kynttilämerestä joka kuitenkin jostain löytyy. Kun vielä ajattelee Helsingin ja Kajaanin kokoja ja kuinka paljon on kynttilöitä niin voi tehdä omat johtopäätökset.

      • Pitäiskö_Supon_tutkia

        Lisäys.

        Unohtui vielä tuosta äskeistä että toimittajat on kyllä ihan samoilla ajatuksilla kun Suomen pääministeri Sipilä joka on myös tehnyt oman tutkimuksensa.

        http://yle.fi/uutiset/3-9187788

        Otanta tuosta " Emme suostu pelkäämään -mielenosoitukset ovat peruja Helsingin rautatientorin tapahtumista. Aseman edustalla pari viikkoa sitten pahoinpidelty mies kuoli myöhemmin sairaalassa" Mitä lie tarkoitaakin?

        Enkä ole rasisti vaikka nyt tietysti siksi leimataan.


      • JotainTasoa

        Kouvolan Sanomat on jo oman hautansa kaivanut. Kuka itsenäiseen ajatteluun kykenevistä paikkakuntalaisista haluaa enää tilata ja lukea lehteä, joka on osoittautunut näkyvän puolueelliseksi maahanmuuttokysymyksissä. Kouvolan Sanomat suorastaan pakkosyöttää kritiikitöntä ja sokerikuorrutettua maahanmuuttomyönteisyyttä lukijoilleen, piittaamatta siitä että lukijat todellisuudessa kaipaavat rohkeita kannanottoja ja myös vastapuolen (johon kuulunee yli puolet lehden lukijoista) näkökulmia terävästi esille. En edes jaksa aloittaa Kouvolan Sanomien toimittajien työn amatöörimäisestä tasosta, joka on siinä määrin selkärangatonta ja säälittävää tuhertelua että itse kelpuuttaisin artikkelit korkeintaan Kevätpörriäiseen.


      • kosariloistavalehti

        pörriäiset ovat päässäsi.


      • JotainTasoa

        Kiva että olet löytänyt Kouvolan Sanomista aatteillesi paikallisen lipunkantajan. Henkilökohtaisesti odotan maksulliselta tiedotusvälineeltä aitoa, journalistista otetta. En myöskään katso hyvällä sitä, että Kouvolan Sanomat julkaisee ainoastaan tietyntyyppisiä, ennakkosensuurinsa läpäisseitä mielipidekirjoituksia, josta päätellen Suomen perustuslaissa kuvailtu kansalaisen sananvapaus on toimituksessa toistaiseksi tuntematon käsite.


    • Onko.uutisointi.vapaata

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      154
      2696
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1996
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1796
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1540
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe