Lundenin ajojahti sai päätöksen

MiesViikkarista

Martti Lundenia vastaan suoritettu ajojahti päättyi, oikeus päätti että Martti Lunden on ...... . Mikä on lopputulos niin sen voivat kaikki Lundenia syyllistäneet ja haukkuneet selittää meille muille jos puhtia vielä riittää. Marttia mollanneet, ei saa käpertyä kuoreensa ja hautoa itsetuhoisia ajatuksia, rohkeasti esiin sillä odotamme kiinnostuneina selityksiänne.

23

83

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Junkeli

      Todistajien mukaan ulosviennissä ei ollut mitään vammoja aiheuttavaa ja "vammakin" ilmestyi vasta myöhemmin. Ihankuin itsestään. Olisikohan tullut keppihevosenpotkusta?
      Tsemppiä Masalle.

    • Eikö-sopinut

      Ei sit mahtunut mielestäs jo asiasta oleviin keskusteluihin, piti vielä avata oma, ihan oman navan tienoille

    • AloittajaVastaa

      Nimimerkki Eikö-sopinut, hyvä että otit heti kantaa, tuosta se rankka toipumistyösi alkaa. Jaksamisia sinulle, vaikka tälläkertaa kävi näin ja tulee synkkä loppusyksy niin älä anna masennukselle valtaa.

      • Toipumisestasi

        Kunhan kysyin, on vain helpompaa seurata samaa asiaa yhdestä ja samasta avauksesta.
        Mutta se porilainen napasi ilmeisesti vaati oman

        Synkästä syksystäsi en tiedä, itselläni kun ei ole murheita syksyn varalle

        Koeta siis jatkossa pitää samasta asiasta oleva juttu yhdessä ja samassa avauksessa, helpompi seurata vaikka sinä et sitä tunnu ymmärtävänkään


    • Aito_Demari

      Lunttuskahan kommari eikä mikään demari, tuliko selväksi.

    • OnneaMartti

      Onnen Martti, vainoojasi hiljentyivät, äänekkäistä kukonpojista tuli piipittäviä pikkutipuja. Sinusta täällä paskaa jauhaneet hyypiöt varmaan häpeisivät jos osaisivat mutta onneksi sinä fiksuna miehenä annat heille varmaan anteeksi heidän yksinkertaisuutensa.

      • Totuuden-Torvi_

        Tämä sama sisäsiittoinen pikkupoikia marketeissa kyttäävä hinttireisipaska vaan jaksaa inistä noita samoja paskojaan, on tuo sekaisin tuo saasta. Ajatelkaahan, tää lortto on ihan oikeasti lunreeskan lähipiiriä, lukekaapa tuon otuksen aikaisempia kommentteja, niin todellinen totuus paljastuu. Oliskohan muuten ollut ihan itse punakuontaloinen laukkuvanja"martsuli" asialla.


      • mikäihmeenlunden

        Tarkoittanet että ylilääkärikohussa reisipaskaksi mainittu rikollinen ylilääkäri on "lunreenskan" ystäviä, eli tunnetun porin kaupunginpoliitikon, ei toki minkään martin vaan pikemminkin martan. Kaikkihan tämän "lundrenskan"tiedämme.
        Puhut omassa ketjussasi ulosviennistä ja vamman aiheuttamisesta.
        Tiedämme että ylilääkäri näiden politiikkolundreenskoidensa avustamana ovat maksaneet ylilääkärin uhrin myrkyttämisestä, yrittäen aiheuttaa hänelle vammaa jolla ylilääkäri ja satakunnan sairaanhoitopiiri pääsisi pälkähästä ja heitä kohtaan nostettu oikeudenkäynti ei toteutuisi koskaan
        Lunreenska on jutun poliitikko ja ex sosiaali ja terveysministeri risikon ystävä, joiden vastuualueena oli juuri kyseisen syytetyn ylilääkärin työpaikkasairaala.
        Tätä on se likainen politiikka kun ei oteta vastuuta päätöksistä vaan juostaan tekoja karkuun, käytetään edelleen likaisia laittomia menetelmiä ja maksetaan ihmisen vahingoittamisesta.
        Eikö uskalla kirjoittaa suoraan.
        Kukahan se on porissa niin suuri vaikuttaja kaupunginpolitiikassa että saa poliisin syyttömän kimppuun, pysäyttämään oikeustoimet, saa syyttäjänviraston kieltäytymään viranomaisen syyttämisestä, saa poliisin valehtelemaan, kukahan se onkaan tämä "lunnreenska". Vaikeapa on kuvitella. Tai mitä nimimerkkejä nyt onkaan käytetty. Lunrernska,furuholm...
        Ja mitä puhutkaan olisiko asialla ollut laukkuvanja, paljon mahdollista. Vuosientakaisessa uhkauksessa jo mainittiin tällainen ulkoa ostettu työvoima joka toimii maksusta kaikessa hiljaisuudessa ja yrittää estää todistajaa saamasta asiaa oikeuteen.


    • nvh

      Vamman aiheuttamiseen ei todisteet aivan riittäneet, mutta työntekijään kiinni käyminen ja ulos taluttaminen jäi vielä jäljelle.
      Ei kai sekään aivan lainmukaista käytöstä ole.

    • KäkisenUkko

      Ei tule uni silmään sillä niin ottaa koville kun Lundenia ei saatu kaltereiden taakse, diapamilla terästetty kiljukaan ei auta. Oletteko te muut Lundenin vankilatuomiosta haaaveilleet ja sitä odottaneet nauttineet kiljun päälle rauhoittavia, ja jos niin onko se tehonnut teihin?

      • nhv

        Ei kai kukaan vankilatuomiota odottanut, mutta potkun perseeseen saaminen kaupungin palkkalistoilta olisi oikeudenmukainen ratkaisu.


    • Porinvaari

      Hovioikeus voi vielä muuttaa tuomion.

    • Lakituntija

      Oikeus ei suinkaan todennut toveri Lundenia syyttömäksi.

      Oikeus katsoi, että varteenotettava epäily jää. Syytetyn tuomitseminen edellyttää täyttä näyttöä syyllisyydestä, jotta syytöntä ei koskaan tuomittaisi. Koko touhu jäi siis epäselväksi.

      Varteenotettava epäily jää myös huumorintajun puutteesta, tai muistolahja ei ollut tarpeeksi hieno. Keppihevonen oli liian halpa Porin Suurelle Pojalle ja johtavalle politiikolle.

      • Kommunistifuruholmi

        Kyl niin mieleni pahotin!


    • Futis5

      Vieläki onniinn pahamieli!

    • HöylälläHelvettiin

      Miten tua se rakentaminen puistoon onnistuu. Kun ei saa rakennuslupaa.
      Voisko sen tehdä vaan kun määkin olen ritari.

      Teen mitä haluan, kusen köyhien päälle ja kippaan murskekuorman vaikka äitini päälle, tua, olen ritari minäkin, demariritari.

      Muuten Lunden lienee tunnustanut retuuttaneensa alaistaan, mikä on jo työsuhteen lopettamisen peruste ollut muille.
      Pelkät puheet ovat johtaneet varoituksiin ja irtisanomisiin. Kurkkuun käyminen johtaa normaalisti suoraan lopputiliin.
      Oikeushan otti kantaa vain siihen, että tuliko tästä ritarillisesta hyväilystä objektille vammaa vai ei.
      Siis Lunden-fanittajien ei pidä ryhtyä röyhtäilemään, saunomaan ja kaljaa kittaamaan sen kunniaksi että pöhköfani olisi nyt puhdaspulmunen.

      Onko käyty kiinni vai ei ja sen jälkeen onko kiinnikäyminen sallittua vai ei Porin kaupungin töissä?
      Sallitaanko samanlainen käytös myös muille?

    • HrVittuilija

      Aggressiivinen, henkilöstön keskuudessa pelätty ja arvaamaton, hyökkäävä Tpkn johtaja sai varoituksia kun ulosti suustaan löysät luottamusmiehen päälle. Hän ulkoisti vittuilun palkkaamalleen hragenttikoordinaattorilleen, maisterinaiselleen joka on joskus 50-luvulla voinut olla kiihottavan näköinenkin, jep...nyt voi punkkeristaan johtaa opjektiaan eikä tule varoitusta, saa lähettää vituiluja eikä pelkoa lopputilistä.
      Lundeenillekin nyt oma maisteri, joka pahoinpitelee muslimien oppien mukaan tyäläisiä, että pysyy herranpelko, mikä on viisauden alku.

      • IhmePaskahousuja

        On se nyt vittu että iso liuta olevinaan kovia äijiä ja täällä netissä uhoatte ja itkette, eikö nyt yhtä moraa edes löydy että sais vaikka kummit autoista puhki koko kiusankappaleen suvulta vaikka alkajaisiksi, HÄ?


    • PunaKuontalo

      "Kyl niin mieleni pahotin!"

      Ku miul keppihevoosel muilutettii.

    • Taparikollinen

      Tapaus Lunden ei ole saanut vielä lainvoimainen.

    • Miksihitossa

      demarivaikuttaja Lundenia nauretaan. Onko se ajojahti mennyt nyt yli puoluerajojen, jopa demarit nauravat vatsa vääränä Marttia.

    • VaikkaSeSattuu

      Varmasti se Lundenin voitto oikeudessa tuntuu pahalta ja koskettaa syvältä mutta ei se tappio saa olla niin kova paikka että te häviäjät kasvatatte sisällänne itsetuhoisia ajatuksia, sellaistakin on kuulemma liikkeellä. Leuka ylös, ruoto suoraan ja uutta matoa koukkuun!

    • ajoissa_lähtenyt

      Nyt on sitten oikeuden päätös,että työnjohtaja saa kaydä alaiseen
      käsiksi ilman seuraamuksia.Onnea vaan kaupungin työntekijöille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      1005
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      997
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      900
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      754
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe