älkää avautuko tunteistanne kärkeen

keittiöekspertti

Osalle suomalaisista tuntuu olevan ylivoimaista tehdä tuttavuutta itseä kiinnostavien vastakkaisen sukupuolen edustajien kanssa, tuntuu että sadat tuhannet suomalaiset eivät saa sanaa suustaan nähdessään "ihastuksensa" kohteen. Toista tarkkaillaan vaivihkaa, mutta edes tervehdystä ei saada suusta.

Minä väitän ettei kaukaa toista ihaileva ihminen edes tunne ihastuksensa kohdetta niin hyvin että voitaisiin puhua ihastuksesta, olisikin tärkeää tehdä selvä pesäero kiinnostuksen ja ihastuksen välille. Siinä missä tutustumisvaiheen jälkeen voimistunut tunne perustuu realistiseen tilannekuvaan, etäältä syntynyt "ihastuminen" perustuu vain suppeaan subjektiiviseen kokemukseen jossa ihastuksen kohteesta ei tiedetä välttämättä mitään. Ehkä etäihastumisessa on kyse enemmän hullaantumisesta omaan ajatukseen vahvoista tunteista.

Yleensä kuvion tulisi lähteä kiinnostuksesta, jota seuraa lähestyminen, ja jos kiinnostus on molemminpuolista, niin sitten tutustuminen. Vasta tutustumisvaiheen jälkeen selviää ihastuksen taso, ja tässä vaiheessa homma etenee itsekseen papin aameneen jos tunnetta on molemmilla riittävästi.

Usein kuulee ihmisten kehottavan ujompia kanssaeläjiä kertomaan ihastuksen kohteelle "tunteistaan" avoimesti, mutta ajatus on täysin absurdi. Maailmassa ei ole olemassakaan älyttömämpää tilannetta kuin se, että ihminen joka ei ole ilmaissut haluavansa tutustua sinuun, kertookin olevansa ihastunut palavasti sinuun.

Osoittakaa rohkeasti kiinnostuksenne, tehkää aloitteita ja yrittäkää päästä tutustumisvaiheeseen. Tutustumisvaihe on se vaihe jolloin voit alkaa etäisesti kuullä hääkellojen soittoa, äänet tuota ennen ovat vain mielikuvituksesi ääniä.

44

286

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyvinymmärretty

      Juurikin noin, onneksi joku ymmärtää. Itsestäänselvää, mutta joskus niin vaikeaa.

    • komps

      En lukenut loppuun, tunteet on mut on. Uskon että hullaannuin häneen, ei lienee ikävää vaan mieletöntä hullaantumista vaan ja näin ne vuodet kuluu.

    • Olettevätyksiänaiset

      Kyllä, mutta miehenä OLEN NIIN VITUN VÄSYNYT tekemään aloitteita.

      MISSÄ VITUSSA OVAT SUOMESSA NE ROHKEAT NAISET JOTKA TEKEVÄT JOKO ITSE ALOITTEITA TAI OSOITTAVAT KIINNOSTUSTA KUN MIES JUTTELEE?

      Ettei sitten jälkikäteen kuule että "no se ois ollu kiinnostunu mut sä et tehny mitää"..

      Sitten olet että...MISTÄ VITUSTA MÄ SELLAISTA OLISIN VOINUT PÄÄTELLÄ?

      Ongelma on Suomessa kulttuuri jossa kontaktin ottaminen toiseen ihmiseen ylipäätään on suuri ja toisaalta feministit joiden mielestä epämiellyttävän miehen kosiskelu on suurin piirtein raiskaus.

      Joten miehillä ei ole itsevarmuutta koska he koko ajan epäilevät että "olenkohan mä epämiellyttävä tai riittävä tälle minua kylmälle kohtelevalle ämmälle vai oliko tuo yksi hymy vinkki että kiinnostaisi?"

      Sitten arvotaan että onko nainen ihastunut vai vain vittuuntunut kun mies juttelee hänelle.

      Joten NAISET ROHKAISKAA MIEHIÄ TEKEMÄÄN ALOITE JOS ITSE OLETTE NIIN PASSIIVISIA VÄTYKSIÄ ETTETTE OSAA OSOITTAA KIINNOSTUSTA JA TEHDÄ ALOITETTA.

      • Olettevätyksiänaiset

        Mutta totta kai kuten aloittaja sanoi tunteista sinällään ei kannata avautua.

        Kiinnostuksen osoittaminen ei ole rikos, ei ole noloa eikä häpeä.

        Olen niin vitun väsynyt vätyksiin jotka odottaa että mies tekee kaiken kun nainen ei itse uskalla tehdä mitään.
        Ei meidän ITSEVARMUUS OLE LOPUTONTA tai edes KÄRSIVÄLLISYYS jos sieltä tulee vain keltaista ja punaista valoa sekä ehkä vilahtaa vihreää.

        Ei ainakaan mulla.

        Itse keskityn jatkossa ulkomaalaisiin vaikka virolaisiin jotak saavat sentään sanan suustaan ja avoimesti uskaltavat jutella ja kysellä mm. kuulumisia kiinnostuneena tai tuntemattomiltakin.

        TE suominaiset taas vaan olette kylmiä vitun broilereita nimenomaan sinkkuina, varattuina sitten flirtti lentää teiltäkin kun tietää että kotona odottaa valmiiksi lämmitelty kyrpä.


      • keittiöekspertti

        Kun puhutaan avauksista, niin pitäisi ensin määritellä mikä on avaus tai aloite.

        Konservatiivisessa mielessä aloite voi olla sitä että mies menee täysin odottamatta naisen luokse ja pyytää kahveelle, mutta ei tuo ole pätenyt enää vuosikymmeniin. Nykyään toimitaan hienovaraisemmin, tasa-arvoisessa yhteiskunnassa nainen ei ole turkki joka valitaan vaan peli on avointa molemmille osapuolille.

        Puhuisin rohkaisusta niille naisille jotka odottavat miehiltä aloitetta. Nykypäivänä nainen ei ole metsän riistaa jonka luolamies hakee itselleen fyysiseen voimaansa luottaen, vaan nainen on itsekin aktiivisessa roolissa pariutumistaan ajatellen. Ne ehdottomasti parhaat uroot nappaavat naiset jotka antavat katseen kiertää ympäristössä ja kiinnostavan miehen nähdessään antavat hymyllään ja katseellaan vahvistuksen miehelle että olen nähnyt sinut ja pidän näkemästäni.

        Katseella ja hymyllä nainen pystyy rohkaisemaan haluamaansa urosta lähestymään itseään. Hyvin itsevarma ja taitava nainen voi saada jopa erittäin epävarman miehen tulemaan luokseen tekemään "aloitteen".

        Taitavasti toteutettu rohkaisu voi olla oikeasti aloite, siinä nainen poistaa mieheltä viimeisenkin epävarmuuden.

        Mutta arki meillä Suomessa on se, että lähikuppilan sulkeutunut kaunotar odottaa siiderilasiinsa tuijottaen unelmiensa prinssin tuloa. Kaksikymmentä karjua katsoo daamia ja tiedät että hetken päästä joku teistä pääsee osalliseksi hänen huomiostaan ja uppoutumaan noihin smaragdinvihreisiin silmiin. Järki sanoo että pitäisi odottaa jotain hyväksyvää signaalia daamilta, mutta nopeatempoisessa pelissä on hyökättävä heti kun näet vapaan väylän. "Terve, olen Erkki ja mietin voinko liittyä seuraasi" toteat ja jäät odottamaan vastausta katsoen daamia silmiin hymyillen itsevarmasti...


      • HetiToimeen

        Entäs jos tämä daamisi on ihan yhtä epävarma kuin sinäkin?
        Ja mitäköhän luulet että tapahtuu..
        Aika rohkea veto sanoa kylmiltään että hei!! Mun vatsapohjassa on perhosia ja olen ihastunut suhun..


      • Olettevätyksiänaiset

        Kuka tässä sellaista on odottanutkaan?

        Mutta siis pääsääntö on että toisen kanssa kannattaisi yrittäisi yrittää kommunikoida ja osoittaa että toinen kiinnostaa jos aikoo saada miehestä vaikkapa aloitteen irti.

        ""Terve, olen Erkki ja mietin voinko liittyä seuraasi" toteat ja jäät odottamaan vastausta katsoen daamia silmiin hymyillen itsevarmasti... "

        Minua ei kiinnosta olla tusina-erkki joista joku nainen odottaa että joku tulee heidän egoaan ja pilluaan hieromaan.

        Mitä helvetitä sä teet suhteessa tai varsinkaan vaimona, lasten äitinä sellaisella vätyksellä joku toljottaa siiderikuppiaan ja odottelee jotain uljasta prinssiä?

        ET MITÄÄN.


      • keittiöekspertti
        Olettevätyksiänaiset kirjoitti:

        Kuka tässä sellaista on odottanutkaan?

        Mutta siis pääsääntö on että toisen kanssa kannattaisi yrittäisi yrittää kommunikoida ja osoittaa että toinen kiinnostaa jos aikoo saada miehestä vaikkapa aloitteen irti.

        ""Terve, olen Erkki ja mietin voinko liittyä seuraasi" toteat ja jäät odottamaan vastausta katsoen daamia silmiin hymyillen itsevarmasti... "

        Minua ei kiinnosta olla tusina-erkki joista joku nainen odottaa että joku tulee heidän egoaan ja pilluaan hieromaan.

        Mitä helvetitä sä teet suhteessa tai varsinkaan vaimona, lasten äitinä sellaisella vätyksellä joku toljottaa siiderikuppiaan ja odottelee jotain uljasta prinssiä?

        ET MITÄÄN.

        Olet ihan oikeassa, myös mies katsastaa tarjonnan.


    • EiOsaakunEtuili

      Niin totta!!
      Olisi pitänyt sano että olen kiinnostunut ja haluaisin tutustua eikä niin että näen valovuoden päähän että olet mun mieheni.. Ja kaikkea muuta ihan sekoa ;)

      • keittiöekspertti

        Minä tiedän omakohtaisesta kokemuksesta ettei yllättäviltä tahoilta tulevat tunteista avautumiset avaa väylää edetä asiassa vaan tilanne jäätyy.

        Ihminen, jonka voit tietää mutta et tunne, antaa sulle rakkauskirjeen tai laukaisee sulle päin näköä että hänellä on tunteita sinua kohtaan, ei ole hetkeäkään miettinyt että sinä et kenties tiedä hänestä riittävästi vastataksesi kiitos samoin.

        Peli päättyy lähes poikkeuksetta tuohon.


      • EiosaaKunEtuili

        On tilanne jäätynyt ja täytyy katsoa mikäli löytyisi kauneutta muualta.
        Epäilen, mutta voihan sitä oppia rakastamaan.
        Harvoin nämä äkkirakastumiset mihinkään johtaa vaan ovat yksipuoleisia ja loppujenlopuksi todella raastavia henkisesti.
        Hänellä oli vaan joku mikä sai tämän naisen sekaisin.
        Enkä ole koskaan ollut sekaisin kenestäkään.
        Hänen puolestaan en voi puhua mutta omasta kokemuksestani voin sanoa että vituiks meni.
        En itke perään, en muuttaisi mitään, se oli tämän tapahtumattoman tarinan alku ja ilmeisesti loppu jos ei kestä naista joka puhuu tunteistaan..
        No hätä...
        Elän edelleen..
        Kaivaten kuitenkin..


    • äläviitsienää

      Lopeta lässytys, keittiöekspertti. Ei kaikki ole niin kuin sinä eikä kaikki etsi samanlaista parisuhdetta. Lisäksi jotenkin kummasti tuntuu siltä, että suomalaiset ei tarvitse yhtään lisäneuvoja suunsa tukkimiseen. Täällä viuhuu puukko ennen kuin kerrotaan että rakastan sua! Sitäkö haluat, että tunteet haudataan ja varsinkin myönteiset?! Paremminkin, kertokaa kaikille joista välitätte, että välitätte. Jollekin tuntemattomalle, että olet kiinnostava, että olet kiinnostava. Jollekin, joka on upea, että olet upea.

      Joskus tilanne vain lähtee siitä että ihmiset ihastuu toisiinsa. Olet todella väärässä väittäessäsi että ei saisi "aloittaa kertomalla tunteista". Älä nyt oikeasti enää viitsi jakaa tuota ilosanomaasi siitä kuinka aikuiset ihmiset vain tarttuvat toisiinsa kiinni kun ovat riittävästi jutelleet henkeviä maailmanmenosta. Typerää. Varsinkin, kun tunteet ovat yksi olennainen ongelmakohta joskus kanssakäymisessä. Silloin vain pamautetaan että kuule, mulla on tunteita sua kohtaan, että voidaan keskustella asiat taas siihen pisteeseen että voidaan jatkaa johonkin suuntaan.

      • keittiöekspertti

        Kerro meille kuinka sinä voit uskottavasti kertoa syvistä tunteistasi ihmiselle johon et ole edes osoittanut haluavasi tutustua?


      • anteeksitöykeyteni

        Olisko huono vaihtoehto sanoa että olet upea, lähdetkö treffeille tai vastaavaa?

        En ymmärrä miksei omaa ihailuaan saisi paljastaa. Sitähän tehdään esim yöelämässä jatkuvasti: olet uskomattoman kaunis, piste. Tai voisiko noin ihanan oloinen nainen kiinnostua tällaisesta miehestä. Ihan toimivia ja imartelevia iskurepliikkejä. Suosittelen suoraa toimintaa enkä vuosien pohjustusta. Se voi jopa tuhota intohimon. Ja sillä aikaa kun yksi "tutustuu" voi joku nopeampi napata kun ilmaisee selkeästi olevansa myyty mies.

        Tämä siis naisen mielipide joka on kuullut ja nähnyt jos jonkinlaista. Eniten arvostan suoraa puhetta ja rohkeaa itsensä likoon laittamista.


      • Samavastaaja
        keittiöekspertti kirjoitti:

        Kerro meille kuinka sinä voit uskottavasti kertoa syvistä tunteistasi ihmiselle johon et ole edes osoittanut haluavasi tutustua?

        Ja vielä tuosta halusta tutustua... Entä jos haluaa ensisijaisesti kiihkeää lempeä ja katsoa johtaako se myös pitkään parisuhteeseen? Kyllä naistakin usein imartelee paljon se, että mies haluaa häntä seksuaalisesti ja ilmaisee sen. Se voi olla hyvä pohja pitkällekin suhteelle jos on muuten onnea.


      • keittiöekspertti
        anteeksitöykeyteni kirjoitti:

        Olisko huono vaihtoehto sanoa että olet upea, lähdetkö treffeille tai vastaavaa?

        En ymmärrä miksei omaa ihailuaan saisi paljastaa. Sitähän tehdään esim yöelämässä jatkuvasti: olet uskomattoman kaunis, piste. Tai voisiko noin ihanan oloinen nainen kiinnostua tällaisesta miehestä. Ihan toimivia ja imartelevia iskurepliikkejä. Suosittelen suoraa toimintaa enkä vuosien pohjustusta. Se voi jopa tuhota intohimon. Ja sillä aikaa kun yksi "tutustuu" voi joku nopeampi napata kun ilmaisee selkeästi olevansa myyty mies.

        Tämä siis naisen mielipide joka on kuullut ja nähnyt jos jonkinlaista. Eniten arvostan suoraa puhetta ja rohkeaa itsensä likoon laittamista.

        Imartelu toimii jos sanat sopii omaan suuhun, mutta sehän on eri asia kuin tunteistaan avautuminen ihmiselle jonka kanssa ei ole tehty edes sinunkauppoja.


      • Tähtähtäh

        Ja miksi niitä ei ole tehty?
        Mikä sun ongelmas oikein on?


      • keittiöekspertti
        Samavastaaja kirjoitti:

        Ja vielä tuosta halusta tutustua... Entä jos haluaa ensisijaisesti kiihkeää lempeä ja katsoa johtaako se myös pitkään parisuhteeseen? Kyllä naistakin usein imartelee paljon se, että mies haluaa häntä seksuaalisesti ja ilmaisee sen. Se voi olla hyvä pohja pitkällekin suhteelle jos on muuten onnea.

        Minun parisuhteeni jonka perustalle rakennettiin perhe, alkoi niin rivosta ehdotuksesta etten ole koskaan kehdannut sitä kenellekään kertoa.

        Väitän kuitenkin että minä tiesin mistä naruista vetelin kun tein oman siirtoni, tunsin daamia jo jonkin verran ja tiesin hänen vasta aloittaneen uuden suhteen. Etuni oli se, että näimme satunnaisesti muutoinkin ja näin hänen ilmeistään ja eleistään että mitään valtavia kivenlohkareita ei ole tielläni.

        Jokainen tarina on omansa eikä kyseinen parisuhteen alkukaan ollut mistään oppikirjasta, mutta kaikki alustettiin pienten satunnaisten ja vähän järjesteltyjenkin "satunnaisten" tapaamisten aikana.

        Yhtä kaikki, en tarjonnut muuta kuin seksisuhdetta, enkä ollut muuhun varautunutkaan.


    • Olenolluthölmö

      Tämä on ollut silmiä avaava keskustelu minulle. Olen kaunis nainen ja tässä muutama erinomainen kommentti sai minut tajuamaan, että myös minun pitää antaa siimaa miehelle, eikä vain odottaa miehen pystyvän kylmän viileästi lähestymään minua, tilanteesta kuin tilanteesta huolimatta.

      Itse piiloudun helposti kuoreeni, koska olen hieman ujo. Välttelen ihastukseni kohdetta, joka on toisaalta ihan järjetön reaktio! Ihan kuin hänen pitäisi telepatian avulla saada selville kiinnostukseni! Ajattelen muutenkin, että elämässä pitää tehdä asiat, jotka jäisivät tekemättöminä kaduttamaan. Kuitenkaan tämä ei ole koskenut miehiä kohtaan tehtäviä alotteita.

      Juuri tuo, miltä saatan näyttää kiinnostuksen kohteelleni, on kylmänviileä kaunotar, jolla ilmekään ei värähdä, kun näen tämän miehen, joka vie melkein jalat altani.

      Nyt todellakin aion hymyillä hänelle, katsoa pitkään ja mennä juttelemaan. Näköjään täälläkin on välillä fiksuja keskustelijoita!

      • Juurikin noin. Tarttee antaa jotain vastakaikua. Eikä se tartte välttämättä olla kuin se pitkä katse hymyllä. Kyllä se on jo melkeen riittävän poikkeavaa. Mut sit pitää muistaa, että myös mieheltä saattaa mennä luu kurkkuun vaikka myöhemmin sit harmitteliski ettei tehny jotain asian eteen. Sehän voi tuntea ittesä riittämättömäks varsinkin kauniin naisen kohdalla.


    • luenkokoketjun

      "Asiakas kehui melankolisen myyjättären kauneutta Kampissa - sai yllättävän viestin peräänsä"

      Päivän iltapulusta tosielämän tapaus kun vilpittömän rehellisesti kehuu tapaamaansa naista kauniiksi, vaikuttaa todella voimakkaan positiivisesti.

      "Näyttelijä Jarno Malisen limpparireissu päättyi viime torstaina poikkeuksellisella tavalla. Malinen oli ostamassa juomaa Helsingin Kampissa, kun hän meni sanattomaksi myyjän kauneuden edessä.

      - Sen möi mulle niin kaunis tyttö, että menin hetkeksi hämmennyksiin. Sanoinkin hänelle, että mun ajatukset hippasen katosi, kun jäin katsomaan hänen silmiään ja kaunista hymyä. Tuntui jotenkin hyvältä sanoa nämä hänelle nämä sanat. Poistuin kioskilta ja menin laiturille venailee. Olin nousemassa Porin bussiin, kun kyseinen kioskin kaunis myyjä juoksi siihen ja antoi kirjekuoren ja sanoi, että lue tää vasta bussissa tai kun oot perillä, Malinen kertoo Satakunnan Kansalle.

      Mies avasi kirjekuoren Poriin päästyään. Kirjeessä kerrottiin: "Tänään on ollut ikävä päivä, ollut surua ja murhetta. Et tiedäkään kuinka tärkeältä sanasi tänään tuntui. Sait hymyilemään, kiitos siitä vihreesilmä.""
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016092422364869_uu.shtml

      Se on vaan jotenkin helpommin sanottu kuin tehty, ainakin omalla kohdallani.. Tietysti jutun mies ei ihastunut myyjään eli tilanne on täysin jokapäiväistä kohteliaisuutta mikä on itsellänikin tapana, mutta kun hän niin oehnoesapuahappiloppuu. :D

      • keittiöekspertti

        Minä painotan nyt kaikille romantiikan nälkäisille kotirouville, että avaukseni on tarkoitettu vain tilanteeseen jossa epävarma ihminen kiinnostuu toisesta ihmisestä arjessa omassa lähiympäristössään ja haluaisi tutustua häneen.

        Kirjoitin avauksen, kun huomasin ihmisten kaipaavan vain neuvoa siitä kuinka tulisi toimia kun arjessa näkee kiinnostavan ihmisen, eikä olla varmoja edes siitä onko kiinnostuksen kohde huomannut hänet. Tästä syystä neuvoni eivät ole yhtä lennokkaita kuin romanttisissa komedioissa, sillä ne on tarkoitettu tilanteeseen jossa halutaan kyllä toisen huomiota, mutta selvinpäin ja häpäisemättä itsensä ja kiinnostuksen kohteen.

        Painotan vielä että neuvojeni tarkoitus ei ole opettaa ihmisiä imartelemaan vastakkaista sukupuolta ihan vain huvin vuoksi, vaan antaa käytännön vinkkiä joilla voi mahdollisesti päästä askeleen eteenpäin matkalla kohti romanssia.

        Iskurepliikkejä humalaisiin ravintolailtoihin en myöskään jaa koska omani ovat sieltä rasvaisimmasta päästä ja vaativat oikeaa ajoitusta toimiakseen.


      • Lisäkysymyksiä

        No kerrohan ekspertti mistä nimimerkkisi tulee ja toisaalta myös se miten hemmetin kauan mielestäsi pitää tunnustella tilannetta? Itselläni kokemusta jutusta joka on lässähtänyt siksi että on katseltu ja tutustuttu liian pitkään ja ennen kaikkea sysätty omat tunteet syrjään ja näytelty normaalia että selvitään kohtaamisista. Tunne on laimentunut oman päänsisäisen pohdinnan olettamusten ja tunteiden jäädyttämisen seurauksena. Kauan aikaa sitten jos olisi tunnustanut olevansa liekeissä tilanne voisi olla ihan muuta nyt.


      • keittiöekspertti
        Lisäkysymyksiä kirjoitti:

        No kerrohan ekspertti mistä nimimerkkisi tulee ja toisaalta myös se miten hemmetin kauan mielestäsi pitää tunnustella tilannetta? Itselläni kokemusta jutusta joka on lässähtänyt siksi että on katseltu ja tutustuttu liian pitkään ja ennen kaikkea sysätty omat tunteet syrjään ja näytelty normaalia että selvitään kohtaamisista. Tunne on laimentunut oman päänsisäisen pohdinnan olettamusten ja tunteiden jäädyttämisen seurauksena. Kauan aikaa sitten jos olisi tunnustanut olevansa liekeissä tilanne voisi olla ihan muuta nyt.

        Nimimerkkini tulee fetissistäni, panen kaikkia kotiini roudaamia daameja ensiksi keittiön pöydällä itse pöydän päässä seisten. Luulen että tuo asia ei ole sinulle mitenkään merkityksellistä tietää, mutta tuossa asennossa siitin liikkuu daamissa optimaalisessa kulmassa.

        En minä puhu asemasodasta, vaan nopeista avauksista. Näet kohteen, tervehdit ja juttelet katsoen silmiin aina kun näette. Jos vastapuoli on myös kiinnostunut, myös hän alkaa toimimaan samoin.

        Seuraava vaihe on itselleni tärkein, siinä katsotaan miten kemiat kohtaavat. Kun keskustelemme, menen ihan lähelle, katson silmiin ja keskustelen keskittyen vain häneen. Mikäli tässä ei synny lämpöä, molemminpuolista kemiaa ei ole. Jos vastaavasti lämpöä syntyy, voit melko turvallisesti sanoa vastapuolelle että haluat rakastella hänen kanssaan jos lämpöä kehittyy huomattava määrä.

        Kontaktin ottamisen jälkeen on myös merkityksellistä mitä haet. Jos haet seksiä, niin silloin on heitettävä pikkutuhmaa juttua jolloin voit päätellä vastapuolen reaktioista mikä hänen suhteensa seksiin on. Seksipartnerin pokaaminen onkin maailman helpoin homma jos hallitsee kuvion, kiimainen ihminen on helppo saada mukaan.

        Jos haet ystävyyteen perustuvaa parisuhdetta, niin silloin välttäisin liian vihjailevaa käytöstä, vastapuolen käytös voi vaihdella paljonkin päivästä toiseen ihan vain kiihottumisasteesta riippuen.


    • suutmakiaksi

      Jos minulle esittäytyisi joku keittiöekspertti ajattelisin, että tuon täytyy olla hyvä ruoanlaittaja.

      • keittiöekspertti

        Olen keskinkertainen ruoanlaittaja.


    • samaa_mieltä

      Aivan totta. Mutta joskus vaan käy niin, että ihastuminen johonkin henkilöön tapahtuu "naks". Itselle se käy niin, että nainen on vaikuttanut kiinnostuneelta ja jostakin eleestä ihastun tuota pahkaa. Itselle se taitaa olla sitä, etten tiedä kenenkään koskaan ihastuneen minuun - ihastun ajatukseen, että joku on ihastunut minuun.

      Aluksi se ehkä on ihan kivaa, mutta pidemmän päälle lähinnä raastavaa. Kun olet ihastunut kuvitelmaansi henkilöstä X, miten pystyt edes lähestymään tällaista henkilöä siten kuin olisit vain kiinnostunut hänestä. Et mitenkään. Ensinnäkin olet aivan lukossa kanssakäymisessä, koska et tunne toista tarpeeksi hyvin etkä osaa olla rento, toisin sanoen avata keskustelua ja jouttaa tilannetta tutustumiseen. Toisekseen alitajuntaisesti pelkäät, ettei henkilö X olekaan sitä, mitä itse kuvittelit, jolloin ihastumisen tunne ja mielesi murtuvat.

      Sitten, kun kuvitteluihastus on mennyt liian pitkälle, ei vaihtoehtona ole kuin töksäyttää tai kärsiä tilanne nahoissaan. Ensimmäinen nopeuttanee toipumista. Pitäisi vaan mahdollisimman pian lähestyä, jos jostakusta kiinnostuu.

    • MeneSinne

      Luulen että ihastuneen tuntemattomaton ajatuksissa saattaa olla tunne että olisitte tuttuja/läheisiä vaikka ette voi olla... sekä tuntee yhteyttä sinuun..
      Näissä yleensä aidon tutustumisen esteenä on tämän ihaillun henkilön etääntyminen ja välttely koska on idiootti.. Peilaa sinun arkuuttasi ja ei pysty olemaan oma itsensä..
      So simple!!
      Idiootteja olette!!
      Kiipeä sinne kukkulallesi ja katoa.

      • PysySiellä

        Tuntemattomaton maton maton matto::)


    • Eihetialuksivoi

      Ei tunteita suhteessa heti kerrotakkaan ihastumista voi sanoa. Se mikä tarkoitus toisella sitten on niin sen riskin pitää ottaa. Onko toinen vailla pelkkää seksiä vai mitä. Tunteista puhutaan vasta ajan kanssa. Sitten kun aloitettu tuo seksi suhde ja haluaa jatkaa voi sitten vasta ruveta tunteista puhumaan toiselle että näkee oliko tarkoitus päästä vain sänkyyn ja häipyy.

      • modernisti

        Jotkut aloittaa ensin tunne-elämän ja sitten seksielämän ja jotkut ensin seksielämän ja sitten tunne.elämän. Sannin vahinko siinä on sitten hieno biisi nuorille naisille. Kaikki miehetkin, joilla niitä tyttäriä on siunaantunut niin muistakaa neuvoa kokeilemaan seksiä ensin mahdollisimman paljon ja sitten katsoa tuleeko enemmän.


    • voinottaaopiksi

      Toi on hyvä neuvo.

    • Olenolluthölmö

      Älkää nyt hyvät ihmiset kertoko ihastumisesta ihmiselle, jonka kanssa ette ole vielä edennyt tapailuvaiheeseen. Itseltäni ainakin katoaa kiinnostus mieheen, jos hän etenee liian nopeasti!

      Minulla itselläni on ollut pitkiä katseita erään todella komean miehen kanssa. Olen aistinut, että hän on kiinnostunut minusta, koska hän hakeutui samoihin tilanteisiin jopa niin räikeästi, että minä huomasin sen. Siinä kohtaa minua alkoi ahdistamaan. Nyt, kun nämä lähestymiset ovat vähentyneet, niin olen aivan hulluna häneen! Oma kiinnostukseni on ehtinyt kasvaa pikkuhiljaa satunnaisten kohtaamisien jutteluhetkien ansiosta. Olen myös havainnut, että tämä mies on itsevarman oloinen. Nyt alan olemaan siinä vaiheessa, että tiedän hänesta tarpeeksi lähteäkseni esimerkiksi kahville, jos hän kysyy.

      Jos kiinnostuksen kohteeni kuitenkin nyt yhtäkkiä täräyttäisi, että on ihastunut minuun, niin se kielisi jonkinnäköisestä heikkoudesta. Minuun vetoaa itsevarmalta vaikuttavat miehet, kunhan heissä on havaittavissa tiettyä pehmeyttä ja jännitystä. Täyspelurit putoavat auttamattomasti pois. Minä olen aivan tajuttoman ihastunut tähän mieheen, mutta en todellakaan sitä hänelle sano tässä vaiheessa.

      Miksi ihastumisesta pitäisi sanoa? Minä voin kuitenkin päätellä sen jo rivien välistä siinä kohtaa, jos hän kysyy minua ulos. Tai siinä kohtaa, kun hän hakeutuu seuraani. Pieni epätietoisuuden verho on hyvä olemassa näin alkumetreillä. Se on jännittävää ja se tekee ihastumisesta juuri niin upean tunteen, että sen perään haikaillaan vuosia kestäneen parisuhteen jälkeen. Miksi tässä vaiheessa kiirehditään?

      Toki, eihän tämä tunnusteluvaihe voi vuotta kestää. Siinä ajassa menee tilaisuus ohi. Ainakin tämän neidin kohdalla.

      • Ihmettelenvaan

        Eli kuitenkin kanssasi pitää pelata.. Sanoit että pitää olla vähän jännitystä ja ettei sovi kertoa totuutta eli tunteita..


      • keittiöekspertti

        Kyllä sinun pitäisi rohkaista miestä, muuten riskinä on ettei kahvikutsuja tule.


      • totaoonmiettiny

        Asiaa "Olenolluthölmö"! Oon miettiny samaa sen jälkeen kun itse tein sen virheen että puhuin tunteistani aivan liian aikaisin... siihen se juttu lopahti. Just näin, kyl tällasis asioissa pitää olla vähän jännitystä, ainakin tselläni. En tiedä sitten muuten ihmiset ovat erilaisia, toiset pitävät suorasta puheesta toiset tykkäävät edetä hitaammin.


      • varmajuttu

        Kyllä suora. kohtelias puhe tehoaa ainakin itseeni parhaiten


    • JosEiKärkeen

      Saakos avautua niemeen tai lahteen? Tai notkelmaan?

    • fairytalee

      Oon sitä mieltä,että kyllä tunteista saa kertoa jos siltä tuntuu.Arvostan sitä ja se on aitoa.Mitä ihmettä niistä pihtaamaan?

      • keittiöekspertti

        Kyllä sun ensin pitää olla edes puheväleissä kohteen kanssa, tällaiset hölmöt rakkaudentunnustukset puskista saavat kohteen vain pitämään sua outona.


      • fairytaleee

        Kirjoitin tämän ns.yleisellä tasolla tähän.En mielestäni ole tunnustanut rakkauttani puskista.Mistä ihmeestä sait sellaisen käsityksen?Ja outona saa toki pitää,siinä ei ole mitään outoa tai uutta. Mukavaa päivää!

        ps.puhevälit on suotavat


      • keittiöekspertti
        fairytaleee kirjoitti:

        Kirjoitin tämän ns.yleisellä tasolla tähän.En mielestäni ole tunnustanut rakkauttani puskista.Mistä ihmeestä sait sellaisen käsityksen?Ja outona saa toki pitää,siinä ei ole mitään outoa tai uutta. Mukavaa päivää!

        ps.puhevälit on suotavat

        En edes tiedä sinua, joten voit olla huoletonna siitä että kirjoittaisin sinusta.

        Kirjoitan yleisellä tasolla siitä, että ei ole hirveän fiksua lähestyä etäihastusta suoralla rakkaudentunnustuksella.


      • fairytaleee

        Kirjoitin yleisellä tasolla tunteiden ilmaisemisesta toiselle.Mainitset etäihastuksen, minä en ole kirjoittanut sellaisesta.


      • keittiöekspertti

        Sorry, oletin että kommenttisi liittyy jotenkin avaukseen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      25
      1451
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1291
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1255
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1195
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1184
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1083
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1077
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1064
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1063
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1042
    Aihe