Poliittinen murha asema-aukiolla???

TodellaSairasta

Tätä mieltä on Länsi-Savoon kirjoittava ohjaaja Lauri Törhönen. http://www.lansi-savo.fi/mielipide/kolumnit/kuvien-takana-puhuva-paa-351631#comment-292445

Laitoin hänelle ajattelemisen aihetta:

"Poliisi tutkii kuolemantuottamuksena tapausta, joka on Suomen modernin ajan ensimmäinen poliittinen murha."

-Anteeksi mitä??? Poliittinen murha??? Puhummeko nyt asema-aukion tapahtumista??? Voiko jostain muuten varmistaa, että asema-aukiolla potkun rintaansa saanut kuoli nimenomaan saamansa potkun seurauksena? Minä en ole nimittäin hetkeen kuullut yhtä epäselvästä kuolemasta. Lääkärihän oli jo päästänyt hänet pois sairaalasta, eli toisin sanoen todennut hänet riittävän terveeksi kotiin. Noudattikohan potilas saamiaan hoito-ohjeita? Hänen tapoihinsa kuului laittomien aineiden, eli huumeiden käyttö, joten käyttiköhän hän sairaalasta päästyään huumeita, jotka eivät edesauttaneet toipumista? Voisikohan huumeet olla kuolinsyy? Tällaisia asioita teidän toimittajienkin pitäisi pohtia, eikä huutaa automaattisesti samaa "totuutta" toimittajakuntanne kesken. Poliittinen murha??? Oletko nyt ihan satavarma? Lääkärikö sen teki hoitovirheellä vai mitä helvettiä sinä Lauri tarkoitat? Ja lopuksi lukemista jokaiselle, joka tituleeraa itseään toimittajaksi: http://m.iltalehti.fi/uutiset/2016092322363848_uu.shtml

30

152

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Häpeäjososaat

      Jumalauta mikä äijä. Urahuippu oli vuonna yks ja kaks ollessaan apuohjaajana joillekin oikeille ohjaajille. Haki alamäessään tulta purjeisiinsa ohjaamalla laatusarja salkkareita ja on nyt uransa pohjakuopissa kirjoittelemassa harhojaan Länsi-Savo nimisessä suvakkitoimituksessa.

    • einaroinen

      Tästä menee nyt tieto MV-lehden toimitukselle. Toivotaan, että tämä entinen salkkariohjaaja päätyy MV-julkkikseksi.

    • VennäinMeininkii

      Kyllä tämä keppihevosasia on huomioitu kansan syvissä riveissä. Laitapuolenkulkija potkasi toista syrjäytynyttä. Hirrweä HALOOOO.. Näin esimerkiksi maahanmuuttajien hirvittävät rikokset jäävät varjoon. Kyllä on vennäin meininki vallalla.

    • Todistaja

      Hienoa, nyyrikkiin ja aku-ankkaan myös.
      Turhaan poika räpistelet, nyt nämä isänmaalliset karvansa näyttivät. Oikeat isänmaalliset ovat ihan muuta mieltä. Verikoiria ei tarvita eikä väkivaltaa. Äläkä käytä einaroisen nikkiä, hän ei vajoa koskaan tuolle tunkiotasolle.

      • einaroinen

        Sinun trollailusi on yhtä tyhjän kanssa. Pääasia on, että joku länkkäritoimittaja tulee saamaan MV-julkisuutta näillä oudoilla hölmöilyillä. MV-julkkikseksi joutunutta vituttaa aivan satavarmasti. Äläkä sinä murehdi minun nimimerkkejäni. Et sinä niitä pysty päättämään kuitenkaan.


    • Peruslänkkäriä

      Ei taida ihan kaikki olla Lauri Törhösellä kunnossa. Ei myöskään Länsi-Savon päätoimittajalla kun antaa julkaista noin mielenvikaisia väitteitä.

    • Murhattu.Jimi

      Kyrvänsyylä.

    • VaiVieläMurha

      Jos julkisuudessa ei tiedetä edes kuolemansyytä, niin on melko hävytöntä ja erittäin ajattelematonta kirjoitella jostain poliittisesta murhasta. Lauri Törhönen levittää törkeästä kuolemantuottamuksesta epäillystä nyt sellaista tietoa, että hän olisi murhaaja. Onkohan tämä Laurin touhu ihan laillistakaan? Ainakaan se ei ole journalistiliiton pelisääntöjen mukaista toimintaa. Suurimman huomion kohdistaisin vielä siihen faktaan, että väitetty poliittisen murhan uhri oli kotiutettu sairaalasta ja kuollut vasta sen jälkeen.

    • AsiallinenKommenttini

      Kolumnin kommenttiosiossa tuskin julkaistaan tätä kommenttiani, joten laitetaan se tännekin:

      Vai poliittinen tappo? Miksei poliisi sitten tutki kuolemaa tappona? Miksi Jimi Karttunen oli kotiutettu sairaalasta, jos hän oli vielä hengenvaarallisessa tilassa? Onko sairaalasta pois päässeelle Jimi Karttuselle tapahtunut jotain sairaalasta pois pääsemisen jälkeen? Ja jos on, niin mitä? Näiden kysymysten esittäminen on jostain syystä unohtunut lähes kaikilta asiaa käsitelleiltä toimittajilta. Toimittajan tehtävä on totuuden kertominen ja työnkuvaan kuuluu siis myös totuuden selvittäminen. Miksi näiden täysin aiheellisten kysymysten esittäminen käännetään niin, että kysymysten esittäjä puolustaisi jotenkin potkaisijaa? Totuus on aina totuus, eikä näihin kysymyksiin ole saatu vieläkään julkisuudessa vastauksia. Silti toimittajat esittävät hatarin tiedoin väitteitä, että Jimi Karttunen kuoli nimenomaan potkun seurauksena.

      • AsiallinenModeraattori

        Kappas vain. Kommenttini julkaistiin vaikka vahvasti epäilin kyseleväni liikaa. Yllätysten aika ei ole ohi.


      • MikäKommentissaVikana

        Kappas vain. Länsi-Savon jälkisensuuri iski ja kommenttini poistettiin. Eli moderaattoreilla on vuoro vaihtunut ja vuoroon tullut moderoija ei suvainnut ylempänä olevaa kommenttiani. Se oli kyllä 5-6 tuntia siellä. Nyt voisi joku kertoa, että miksi tällaista taas tapahtui? Kommentissani ei ole ensimmäistäkään asiatonta tai Länsi-Savon kommentointisääntöjä rikkovaa kohtaa. Linja tosin heitteli alusta asti kommenttien julkaisun suhteen, kun noin puolet kommenteistani jäi sensuurin haaviin heti.

        Näin toimii vastuullinen media Länsi-Savo.


    • Todistaja

      On meidän tykinkuulilla hirmuinen vimma selittää, jos natsi aiheutti kuoleman, mihin se teidän vatkauksella muuttuu. Krimilläkin ja Ukrainassa selitettiin totena. Eivät ne tunnuksettomat ole sotilaita. He ovat kohteliaita nuoria herrasmiehiä, näin se suomennos jotakuinkin meni.
      Nyt meidän kohteliaat nuoret herramiehet ja heidän tukijansa, kuten vaivielämurhaaja, asiallinenkommenttini, suvakkiakulmaan, laardi, mitä niitä onkaan, vääntävät satuja ja hämäävät puheillaan juuri samoin kuin putlerin nationalistiset militantit.

      • Trolololololllooo

        Voi voi. Eikö tapaus olekaan ihan niin yksinkertainen kuin sinä luulet ja haluat? Jo se muuttaa kaiken, että on päässyt sairaalasta pois ja kuollut vasta sitten. Tätä asiaa sinun on vaikeaa ajatella, koska se ei sovi sinun valitsemaasi "totuuteen". Onneksi poliisit tutkivat asiaa etkä sinä. Sinähän olet päättänyt totuuden jo ennen kuin tiedät edes faktoja. No mutta hei, trollaamassahan sinä täällä oletkin...


    • TeemuaEiTotuusKiinnosta

      Innostuin liian aikaisin moderaattorin tasapuolisuudesta, sillä samaan kolumniin on kommentoinut nimimerkillä Teemu näin:

      "Kyseessä on poliitinen tappo, sillä tappaja kuuluu poliittiseen järjestöön (kansallissosialistiseen, siis kirjaimellisesti natsistiseen). Uhri esitti suusanallisesti olevansa eri mieltä tämän vihajärjestön poliittisten päämäärien kanssa, jonka seurauksena tappaja potkaisi uhria rintaan niin, että tämä kaatui ja löi päänsä katuun. Poliisi pitää todennäköisenä että tämä päävamma myöhemmin aiheutti kuoleman. Jokainen joka vähättelee Jimi Karttusen kuolemaa ja levittää tästä tai tapahtuneesta valheita voisi katsoa peiliin ja miettiä syitä natsin ja natsijärjestön puolusteluun. Lisäksi on hyvä muistaa, että valheellisen tiedon levittäminen on yhtä kuin kunnianloukkaus, josta on säädetty lakipykälä."

      Olen jo kaksi kommenttia lähettänyt vastauksena tälle Teemulle, että hän syyllistyy itse juuri siihen mistä joitakin muita syyttää. Teemun mielestä kyseessä on poliittinen tappo. Onko hullumpaa kuultu? Hullumpaa olisi vain poliittinen kuolemantuottamus. :)

      Lisäksi teemu puhuu jo tappajasta, mutta julkisuuteen ei ole edes kerrottu kuoleman syytä ja potkaisijaakin vasta epäillään KUOLEMANTUOTTAMUKSESTA.

      Ja kun otetaan huomioon epäillyn saama julkisuus ja Teemun julkinen julistus Länsi-Savon kommenttipalstalla, että epäilty on tappaja, niin eikö Teemu itse syyllisty itse mainitsemaansa kunnianloukkaukseen?

      Entä jos selviääkin, että kuoleman syy olikin jokin muu? Hänethän oli jo kotiutettu sairaalasta, joten kotiuttiko sairaala hänet hengenvaarallisessa tilassa vai mitä tapahtui? Jos niin on, niin voidaanko syy vierittää potkaisijan niskoille? Vai onko tapahtunut jotain ihan muuta sairaalasta kotiutumisen jälkeen?

      Teemu ei näillä asioilla vaivaa päätänsä, sillä hän on jo päättänyt mitä on tapahtunut. Me jotkut muut taas haluaisimme tietää koko totuuden.

      Noh, pari kertaa olen yrittänyt kommentoida Teemun kommenttia, mutta Länsi-Savon moderaattorit eivät halua Teemun tietävän, että hän syyllistyy itse omiin syytöksiinsä.

      Tämä on malliesimerkki siitä, miten Länsi-Savossa kohdellaan eriarvoisesti kommentoijia.

      • TehtaanAnaNäkyillää

        Tais tuo Teemu olla joku Länsi-Savon oma työntekijä. Ne ei yleensä anna dissata heidän omia tai heidän kanssaan samaa mieltä olevien kahjojen hävyttömiä kommentteja.


    • Todistaja

      Ai, länkkärikö nyt tappoi sen poloisen. Taitaa vielä se potkumaakari marssia pressan kutsuille tuomarin käädyt kaulassa. Siltä minusta tuntuu, kun näitä torvensoittajia täällä tutkiskelee.
      No, kyllä teiltä nationalistisilta pikkupojilta vielä perskarvat käristyy. Mukaelma tuntemattomasta. Vai mitä, kohteliaat nuoret herrasmiehet.

      • NoOtetaanSittenMatsia

        "Ai, länkkärikö nyt tappoi sen poloisen."

        -Missä niin väitetään?

        "Taitaa vielä se potkumaakari marssia pressan kutsuille tuomarin käädyt kaulassa. Siltä minusta tuntuu, kun näitä torvensoittajia täällä tutkiskelee."

        -Tulkitset totuuden tiedustelun aika erikoisesti.

        "No, kyllä teiltä nationalistisilta pikkupojilta vielä perskarvat käristyy. Mukaelma tuntemattomasta. Vai mitä, kohteliaat nuoret herrasmiehet."

        -Miten totuuden janoaminen ja nationalistit liittyvät toisiinsa? Miksi sinä edes luulet minuna nationalistiksi? En ole pikkupoika, mutta jos olisin, niin tuo perskarvajuttu olisi varmaan ollut ihan hauska.


    • MurhaOnIhanEriAsia

      Länsi-Savo hoiti tämän episodin antamalla minulle jonkinlaisen osittaisen bannedin sivuilleen. Tätä Lauri Törhösen poliittinen murhasyytös- uutista en voi lukea enää laisinkaan.

      Esitinkö jotain aiheettomia kysymyksiä?

      Eikö Lauri Törhönen syyllisty kunnianloukkaukseen levittämällä tietoa, että julkisuudesta tuttu epäilty olisi poliittinen murhaaja? Poliisihan EPÄILEE epäiltyä törkeästä kuolemantuottamuksesta, joten poliittinen murhaaja ei ole totuudenmukainen status epäillystä. Lisähuomio, että kuolinsyykään ei ole Lauri Törhösen tiedossa.

      En ole natsi vaan totuuden metsästäjä ja nyt nostin ilmeisesti liian arkoja asioita esiin.

      Mitähän he kuvittelevat tällä banned- toimellaan saavuttavansa? Luulevatkohan he saavansa minut vaikenemaan tai jotain? No, jos luulivat niin väärin luulivat. He vain heittivät bensaa liekkeihin.

    • HäpeätköJoLauri
      • SuvakkiaKulmaan

        Syytä olisi hävetä. Melkoista liioittelua kolumnin kirjoittajalta. Ihmettelen syvästi, että Länsi-Savo ei ole hätäpäissään jo poistanut kyseistä kolumnia.


    • Marcowich

      Marko, eat fresh, not canned.

    • TiinaAnssiMikkoJne

      Totuuden selvittäminen on heidän suvakkiagendansa mukaan ehdottomasti väärin. Minkälainen ihminen kutsuu itseään toimittajaksi, mutta haluaa pitää tietoa pimennossa? Ei taida oikean toimittajan repertuaariin kuulua asioista vaikeneminen. L-S vilisee maanpettureita ja vielä he joutuvat tuomiolle teoistaan.

    • LaurinKuvittelemaMurha

      Koska sain tämän epäkohdan esilleottamisesta rangaistuksen Länsi-Savolta, eli bannedin, niin pidetään nyt sitten "koko rahan" edestä tätä asiaa esillä.

      Sori siitä. ;)

    • Poliittisetmurhat

      Mahtuuko tämän asema-aukion ja Kemin murhien väliin muita murhia.

    • Onko_muuten

      selvinnyt, mitä tässä tapauksessa sairaalassa oikein tapahtui. Vetikö Jimi lisää huumeita ja kuoli sen takia. Kumman hiljaista ollut asian ympärillä ja tällainen asioiden salailu vain lisää mielenkiintoa etsiä totuutta.

      • Tornipöllö

        Juu, sehän oli vain keskieuroopalainen jalkatervehdys. Mitä semmoista edes selvittelemään.
        Noo, kyllä se tornipöllö harrikkapoikien patjana ja makuualustana sälehoidossa paikkansa lunastaa. Voi äitikjn olla ylpeä, poika on hyödyllisessä työssä.


      • SuvakismiOnSairaus

        Joo, se kuollut runoilijapoika narkkasi jopa sairaalassa ollessaan mm. subuja. Sitten se lähti omasta tahdostaan pois sairaalasta, jatkoi narkkaamista ja sitten se kuoli.

        Uskomatonta on, että patologi antoi oudon lausunnon, jonka mukaan päihteillä ei ollut mitään tekemistä narkkarin kuoleman kanssa. Narkkarista löydettiin ainakin subujen, bentsojen ja kannabiksen käytön jälkiä.

        Patologin uskomaton lausunto jäi käräjäoikeudessa neurokirurgin lausunnon jalkoihin, jonka mukaan huumeet ovat todennäköisesti olleet erittäin merkittävässäkin osassa narkkarin kuolemassa.

        Joku foliohattu saattaisi kuvitella, että patologin lausunto oli maksettu tai "ylhäältä päin" käskytetty, ettei suvaitsevainen kansa ja suvaitsevainen poliittinen johto, jotka olivat Peli poikki-mielenosoituksessa, nolaisi itseään totaalisesti.


    • Totuusonylessä

      Ymmärtäisin tämänkin jutun saaman julkisuuden, jos Karttunen olisi kuollut välittömästi tapahtuma paikalla potkun aiheuttamiin vammoihin. Mutta koko juttu on aika hämärä. Oikein uutislähetykseen piti juttu saada.?

      • Klanit

        Älä klanipää pelkää. Kyllä se totuus löytyy. Hyö vaa hippasta leikkivät. Toinen jäi yöhipaksi. Se yö on vaan aika pitkä, tällä kertaa.
        Loinen pannaan rautoihin ja muut halukkaat perässä. Ei täällä paskaa kumarrella.


    • EppuPaitaPeppu

      "Haluta pois sairaala koti". Näin luki erään kotiin kuolleen potilaan epikriisissä päivystysreissun jälkeen. Lääkärin lausuntoa oli muuteltu jälkikäteen..............Kansallissosialistit muokkaavat yhteiskuntaa tarpeen mukaan vähäosaisten määrän pienentämiseksi. Ironista kyllä tuo potkija Eppu Torniainenkin näytää paitaperspäällä-liputuksineen kovin vähäosaiselta. Eppukin on elänyt varmaan työttömyyskorvauksilla tai muilla sosiaaliavustuksilla. Tommonen Eppu ei varmaan kelpaa kuin korkeintaan paskakuskiksi jos on onnistunut saamaan ajokortin.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2824
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      523
      2654
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1845
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1777
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1723
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1669
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1272
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      87
      1106
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      57
      1089
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1082
    Aihe