Itsemurha vai 3kk karenssia?

Toinenvaihtoehto

on aika lopullinen. Sairaslomat käytetty enempää ei tipu.

14

1347

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sjfsfjskld

      Ei nyt työn takia kannata itsemurhaa tehdä. Jos ei jaksa eikä saa mistään apua niin heitä moraalisi helvettiin ja jos rahat loppuu niin jätät vaan kylmän viileästi kaikki laskut maksamatta tai kannat ne sossuun. Sehän on vain rahaa mikä ei ihmishenkeen verrattuna merkitse mitään.

      • Anonyymi

        Juuri näin. Ei rahan eikä työn tai rakkauden loppumisen takia itsemurhaa tehdä. Aina löytyy apua ja syitä elää. Terv monesti epäonnistunut luuseri,joka elää vaikka muiden kiusaksi.


    • koetinkivi99

      Karenssi. Aikaisempi kommentoija kertoikin kaiken olennaisen. Jätä vaikka laskut maksamatta. Jos teet itsemurhan, niin he ovat voittaneet. Jätä vaikka menemättä työpaikalle. Jo se oikeuttaa antamaan potkut. Ei tarvi sen enempää selitellä.

      Olen ollut samassa tilanteessa. Määräaikaisuus loppuu pian ja enää muutama koetinkivipäivä vielä ja sitten ikuisesti vapaa mestasta. Se on kuin vankilassa olisi ollut.

      • Tsemppiä

        Kiusaajien päätavoite on saada sut kärsimään ja kenties tekemään itsemurha. Haluatko siis antaa kiusaajien voittaa?

        Älä anna kiusaajien voittaa. Olet voittaja, jos et tee itsemurhaa.

        Raha on vain rahaa, aina voi heittäytyä yhteiskunnan tukien varaan, välttämättömät laskut sossuun ja loput turhat laskut ulosottoon. Vaikka olisi karenssi, saat välttämättömään elämiseen kuitenkin rahaa toimeentulotukena, asumistukena.

        Tee asioita, joista tykkäät. Kaiken ei tarvitse maksaa esim. musaa voi kuunnella ilmaiseksi netistä ja radioista.


    • MiettijänKiertääKehää

      Toivottavasti selviät tilanteestasi. Tiedän tunteen kun tuntuu että on selittämätön synkkyys ja väsymys päällä ja tuntuu ettei jaksa mitään eikä halua ja on täysi paska yms. yms. kaikki menee pieleen ja meinaa alkaa itkemään.

      Sanoisin että siinä tilanteessa on joku muu tahto ottanut ajattelussa vallan kuin omasi... Suosittelen lähtemään pyöräilylenkille johonkin luontoon, metsäteille ja polkea niin kauan että tulee kunnolla hiki ja sitten levätä. Sitä alkaa endorfiinit ja ajatus virrata sitten itsestään ja löydät uusia voimia. Se vain vaatii aluksi hieman vaivannäköä. Sitten saat voiton.

    • mamana

      Mä säästin aikoinani rahaa juuri tuota karenssiaikaa varten ja sinnittelin töissä sillä sillä mielellä, että vielä tämän päivän kestän. Toivoin myös sydämeni pohjasta yrityksen menevän konkurssiin ja muutenkin tulevani irtisanotuksi, mutta ei ,aina vaan kidutus ja kitkuttelu jatkui. Onneksi elämäntilanne muuttui, tosin monta vuotta siellä jouduin kärsimään. Nyt hoitovapaalla ja tuntuu kuin olisin saanut oman elämäni takaisin monen vuoden painajaisen ja bussipysäkkihelvetin jälkeen.

    • 11111123

      Paskaduunista vaan pois sitten helpottaa, kukaan ei ole sua parempi siellä.

      Jos ei kelpaa sakkiin niin parempi lähteä duunista pois kuin jäädä kitumaan sinne ei ne sairaat tule muuttumaan mihinkään.

    • sdfsfsdf

      Toivottavasti ketjun aloittaja on edelleen mukana kuvioissa. Tsemppiä, sait hyviä neuvoja. Niin pitkään on toivoa kun on elämää.

      • Anonyymi

        Kuvioissa ollaan edelleen ja näin jälkikäteen voi todeta, että yksi elämän suurimpia virheitä on se, että roikkui huonossa työpaikassa väkisin liian pitkään. Itseään siinä vain tuhoaa, henkisesti ja fyysisesti.

        Jos työpaikka on sellainen, että siellä ollessa laskee minuutteja, että pääsee pois ja poissa ollessa laskee minuutteja koska joutuu palaamaan, niin kannattaa nostaa kytkintä koko paikasta.


    • Anonyymi

      Jos oot noin pahassa jamassa työpaikassa, niin lähde sieltä ja ota karenssi. Ei se tosiaankaan ole helppoa, mutta se on uuden alku. Ite oon harmitellu paria karenssia, mutta kun taas olen näin jälkeen päinkin miettinyt omaa tilannettani noissa työpaikoissa, joista lähdin, niin en olisi voinut muutenkaan toimia.

      • Anonyymi

        Joo... Samoiun kävi minulle juuri viime vuoden puolella ja vähänkö teki mieli vielä karenssin aikana tappaa itsensä, koska jotenkin vain se annettiin mahdollisuudeksi.
        Nyt alan pikkuhiljaa selviämään. Mitä nyt laskuissa ja muissa jäljessä ja kauhea stressi, mutta keskittyy vain järjestelemään niitä ja ajattelee itsari jutun olevan päänsisäistä terapiaa, toteuttamatta suunnitelmaa.


    • Anonyymi

      Minulla oli sama tilanne tossa heti kesäloman jälkeen. Monta kertaa töissä mietti, et tappasko itsensä vai tappasko itsensä. Usein myös töihin ajaessa jykevät kalliot kutsuivat enemmän kuin työpaikka. Jos mulla oli 3 vapaapäivää, ahdistuin jo ensimmäisenä, että apua, enää kaksi ja sitten se paska taas koittaa. Elin aina vaan vapaapäivästä vapaapäivään. En saanut työpäivinä tehtyä mitään, enkä saanut nautittua läheisteni seurasta täysillä, kun aina takaraivossa ahdisti seuraava työpäivä. Lopulta mies huolestui mietteistäni niin paljon, että kehotti irtisanoutumaan. Hän lupasi elättää lapsen ja pakolliset menot karenssiaikana. Itse oon nyt myynyt ja myyn edelleen kaikkea ylimäärästä nurkista pois. Pienet säästöt löytyy ja lopputili vielä saamatta, et kai sitä nyt hengissä selvitään. Joulu voi olla aika ankea, mutta saanpahan viettää sen viimein kotona!!
      Kunpa olisin tehnyt tämän jo aiemmin. Tämä irtisanomisaika on jo avartanut niin paljon katsettani elämästä, että tunnen olevani ihan uusi ihminen.

      • Anonyymi

        Tiedän tunteen. Roikuin vuosia tuossa paskassa. En tiedä miksi se irtisanoutuminen on niin vaikeaa? Joku saa vaan jäämään siihen paskaan vuodesta toiseen. Itselläni se oli ehkä kohtalainen palkka. Sitä elää kuin jossain sumussa. Sitten kun siitä paskasta pääsee irti, niin napsahtaa hereille. Kuvaisin itse tuota sellaisena kokemuksena, että saa värinäön takaisin. On nähnyt vuosia vain harmaata, sitten alkaa huomaamaan värejä. Huomaa, että on taas elossa. Sitä on ollut jonkinlaisessa hypnoosissa selviytymismodessa. Lentänyt autopilootilla.

        En suosittele ketään roikkumaan väkisin huonossa työpaikassa. Itseään siinä vain tuhoaa ja jos polttaa itsensä loppuun oikein kunnolla, niin ja se toipuminen kestää vuosia. Jos siis edes toipuu.


    • Anonyymi

      Etsi parempi työpaikka tai kouluttaudu muualle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5035
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3307
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe