Voi olla, ettei seuraakaan Jeesusta vaikka luulee.

UskovaKristitty

Matteus 7. luku:

"21.Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon.
22. Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'
23. Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'. "

Kannattaa muistaa, että ihan Jeesuksen omien opetusten mukaan on ihmisiä, jotka luulevat seuraavansa Kristusta ja jopa tekevänsä ihmeitä ja voimatekoja Hänen avullaan, mutta todellisuudessa he eivät ole Kristuksen omia.

Torontolaisuudessa yms eksytyksessä ihmeteot eivät ole Jumalasta vaan ennemminkin S.aa.tanasta.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pohtija_

      Nyt tuli kyllä laidallinen asiaa,lisäksi kehoitan ja muistutan ihmisiä jotka kuulevat seurakunissa että ovat pelastuneet,niin ovat täysin harhaopissa,nuo on niitä jotka vie viekkaudellaan juuri olettavat muille sanoin pelastuneet.

      Raamattu kertoo kun saa syntinsä anteeksi niin älä jatka enään synnin tekemistä.

      Tutki kaikki ne henkeytetytkin sanomat joita saatana käyttää viekkaasti teitä kohtaan,ei tarvitse montaa sanaa tai yksikin voi olla jo saatanan viekkaus houkutella luulemaan sanomaan oikeaksi.

      Tarkkasydämmiset perivät jumalan valtakunnan ei ne jotka mieltyivät ihmisopetuksiin ja kulkivat kuin riivatut noita kuuntelemassa.

      Seurakunissa ei edes ymmärretä viimeisistä päivistä,raamattu kehoittaa ,olkaa valveilla ,sillä ette tiedä milloin ihmisen poika tulee.

      Jotkut sanoo missä herramme viipyy ja lankeavat mielettömyyksiin.

      Se tulee kuin varas yöllä.

      Olkaa valmiina ja pysykää nuhteettomana ,koska päivät ovat vähissä ja tuomiot alkavat ja kukin saa tekojensa mukaan.

      Silloin ei auta herra herra emmekö parantaneet sairaita ja tehneet ihmetekoja,silloin minä sanon heille,menkää pois te kyykäärmeiden jälkeläiset ,koska te ette ottaneet vastaan rakkautta totuuteen vaan mielyitte vääryyteen ja kaikenlaiseen pahaan.

      En ole koskaan tuntenut teitä.

    • pelotonta

      Voisiko aloittaja perustella mihin pyrit tuollaisella aloituksella? Eikö rakkauden pitäisi olla se, joka ohjaa kaikkien uskovien askeleet kohti Kristuksen tuntemista?

      • pohtija_

        Kyse on siitä onko sinut kirjoitettu elämän kirjaan.

        Olet kuulut raamatussakin sanonan helisevä vaski, ja tunsi ja tunteehan saatanakin jumalan niin että tietää olevan vain vähän aikaa ihmisten eksytykseen.

        Jeesus sanoi se joka tekee minun isäni tahdon pelastuu.

        Rakkaus on hyvin tärkeä osa,mutta saatana on ovela ja viekas,tämän takia saatana eksyttää koko asuttua maata etsien kenet niellä.

        Erinlaiset uskonnot on eräs hyvin ovela tapa ujuttautua uskonnontavoin valehdellen hyväksi ja harhauttaa ihmistä niin että hän uskoo jonkun opin jonka taustalla hyörii saatana.

        löytäneekö hän yhtään oikeamielistä maan päältä .

        Vitsauksien alkaessa on ehkä liian myöhäistä .


      • capiche
        pohtija_ kirjoitti:

        Kyse on siitä onko sinut kirjoitettu elämän kirjaan.

        Olet kuulut raamatussakin sanonan helisevä vaski, ja tunsi ja tunteehan saatanakin jumalan niin että tietää olevan vain vähän aikaa ihmisten eksytykseen.

        Jeesus sanoi se joka tekee minun isäni tahdon pelastuu.

        Rakkaus on hyvin tärkeä osa,mutta saatana on ovela ja viekas,tämän takia saatana eksyttää koko asuttua maata etsien kenet niellä.

        Erinlaiset uskonnot on eräs hyvin ovela tapa ujuttautua uskonnontavoin valehdellen hyväksi ja harhauttaa ihmistä niin että hän uskoo jonkun opin jonka taustalla hyörii saatana.

        löytäneekö hän yhtään oikeamielistä maan päältä .

        Vitsauksien alkaessa on ehkä liian myöhäistä .

        Hedelmistään puu tunnetaan.

        Mutta jos te olette Hengen kuljetettavina, niin ette ole lain alla.
        19. Mutta lihan teot ovat ilmeiset, ja ne ovat: haureus, saastaisuus, irstaus,
        20. epäjumalanpalvelus, noituus, vihamielisyys, riita, kateellisuus, vihat, juonet, eriseurat, lahkot,
        21. kateus, juomingit, mässäykset ja muut senkaltaiset, joista teille edeltäpäin sanon, niinkuin jo ennenkin olen sanonut, että ne, jotka semmoista harjoittavat, eivät peri Jumalan valtakuntaa.
        22. Mutta Hengen hedelmä on rakkaus, ilo, rauha, pitkämielisyys, ystävällisyys, hyvyys, uskollisuus, sävyisyys, itsensähillitseminen.
        23. Sellaista vastaan ei ole laki.


    • vääriä-voiteluja

      Vähän on niitä, jotka ahtaasta portista sisään menevät. On se tosin metka juttu, että monet luulevat olevansa sisäpuolella, mutta eivät olekaan... "Tutkikaa itseänne" sanoi vanhapoika Paavali... voipi olla, että ne jotka kaikkein suurimpaan ääneen mekastaa omasta varmasta pelastuksestaan ja voitelustaan, eivät olekaan voideltuja...

      • 1234567---

        Ahdas portti löytyy Raamatuista vuosilta 1642 ja 1903. Ilm.22:14. Autuaat ovat ne, jotka Hänen käskynsä pitävät, että heidän voimansa elämän puussa olisi ja he porteista kaupunkiin sisälle menisivät.


    • Herätyys

      KAIKKI jotka ei ole halukkaita yhtymään elämään ja toimimaan / vaikuttamaan Raamatun UT opetusten ja ohjeiden mukaisestu ja perustalta, jokaista jäsentään myöden Raamatun UT mukaisuudessa / Hänessä, Kristuksessa Jeesuksessa YHTÄ olevasti ja kaikessaa YHTÄ pitästi, Totuudessa YKSI mielisesti, keskinäisessä rakkaudessa ja huolenpito yhteydessä elävästi ja toimivasti Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla elviä ja toimivia APOSTOLISIA seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtohtoa rakentavaksi, lukeutuu silloin laittomuuden tekijöihin! Niihin "pirun" hyväksi ja
      Jpuolesta, = tuomiokseen eläviin ja toimiviin!!

      Jeesuksen nimessä... herätykseksi Totuutta. Sitä Raamatun UT mukaista ja perustuvaa.

      Vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, Hänen apostolisia seurakuntiaan rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteis työnhön kutsuttu / armoitettu palvelijansa ja seuraajansa.

    • Herätyys

      Näyttää krist. kuntalaisetkin elävän ja toimivan samoin kuin ne Nooan aikaiset, jotka heräsivät ja kiinnostuivat siitä pelastukseksi vaihtoehdosta, Nooan arkista liian myöhään, eivät voineet siinä vaiheessa enää päästä siihen mukaan!!

      Että, "löytäneekö uskoa", Raamatun UT mukaista ja mukaiseen, etsivä?

      Jeesuksen nimessä... niitä muita Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttuja peräänkuulutteleva / etsivä.

      vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, tähän em. Raamatun UT mukaiseen krist. yhteyteen / yhteistyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu palvelijansa ja seuraajansa.

    • kullanmurut

      oikeessa oot

    • kullanmurut

      oikeassa olet

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe