Kuolema lailliseksi, kun ei jaksa elää

Pääkalloperhonen

Miksi aikuinen ihminen ei saa itse päättää kuolemastaan, kun elämä käy liian vaikeaksi? Lääkäri antaisi lääkkeen ja perheen voisi hyvästellä ennen kuolemista. Ei tulisi sivullisia uhreja! Kaikki olisi laillista, hyväksyttävää ja elämän kolhimalle armollista.

13

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Obi1

      Nii. Mä oon kans kelaillu kuolemaa ja sen mysteeriä. Sama se onksse laillista mutta se on pakollista. Pelastuukse maailma sillä sillä että kävelis soskuun ja sanois että nyt riittää. Selvä homma nimi paperii,aika viimeselle lääkärireissulle jossa piikki perseesee ja fatta tarjolais mänty arkun ni päästäs sustakin. Silleehän jäljelle jäisi vaa onnellisten ihmisten ihmiskunta ja tanssi ja laulu vaa raikaa.asiaa hämmensi mun kohalla kun opiskelin itsekseni buddhalaisuutta kuus vuotta. Joogasin,luin paljon ja meditoin. Elämäntapa joka johti fyysiseen ja henkiseen hyvin vointii. Yksin asian kanssa oltuani maailman meno voitti lopulta ylevät ajatukset ja alamäki alkoi. Jälleensyntyminen tuntui silloin ainoalta oikealta jutulta ja karma itsestään selvä universaali totuus. Sanoihan jeesuskin että tee toiselle nii ku haluut itelles tehtävän. Mun korvissani mies julisti karmaa. No nyt kun elämä kaikinpuolin päin vittua nii se jälleensyntyminen ei enää kuulosta kovin kivalta. Täs yhes elämäs viel rypisteltävä ja alkanu pahasti näyttää siltä ettei herra mua tunne mutta tuol ois paikka mulle kyl helvetissä.ei mul sinne mikää kiire oo.elämä on vitsi joka ei enää naurata. Korkkaan tän bissen ni vähemmän vituttaa.amen.;>

    • kjhgfds

      Ei sitä voi estää. Ota oikeus omiin käsiisi. Itsemurha typellä on tuskaton. Tutki asiaa.

    • mitävittua--

      sinä yrität siirtää vastuuta muille, sehän on sinun asia.

    • Tilastovirhe

      Niin, on kumma maa tämä Suomi, kun jopa kuoleminen pitää tapahtua lainsäätäjien mukaisesti. Ei ole laillista delata oman käden kautta. Ei ihme, että meitä masentuneita työttömiä täällä riittää ja lisää tulee koko ajan, kun elämässä ei enää ole mitään mieltä. Silti esim. Kela kävelee yli erkoislääkäreiden työkyvyttömyyslausuntojen, jolloin ihmiset jätetään täysin vailla minkäänlaista elämisen turvaa ja silti pitäisi jotenkin elää. On aivan kummallinen yhtälö, joka ei vaan voi toimia. Niin moni olisi valmis lähtemään, varmaan meistä Kelan kiusaamista tuhansista työkyvyttömistäkin lähes kaikki. Tilastotkin kaunistuisi.

      • oooo0o0000o

        Oliko se nyt 35-50 mg pameja veteen liuotettuna. Muisti klikkaa. YouTubessa malliesimerkkejä, mutta avustettuja sellaisia, joissa selviää myös annostus.


      • justniikai

        Riippuu mikä Pam-lääke on kyseessä. 100 kappaletta keskivahvaa niin riittää ja jos haluaa varmistaa lopputuloksen niin kaikillahan on verenpainetta alentavaa lääkettä kotonaan. Toisekseen niin psykiatrisia lääkkeitä määrätään yhdelle potilaalle kaksi tai kolme eri lääkettä samanaikaisesti. Eiköhän sitten 300 kappaletta riitä!!!!


    • kärsivienosa3332

      Juuri aikuisella ihmisellä on oikeus päättää omasta elämästään tai siis siitä milloin kuolee, mikäli elämä on ylivoimaisen tuskallista ja mitkään hoidot eivät ole auttaneet.

      Euthanasian saa monessa Euroopan maassa ja helposti sen saa Belgiassa. Hollanti ja Sveitsi myös helppoja maita. Lentolippu sinne ja toimenpiderahat mukaan ,...se on siinä.

      Netistä löytää klinikoita ja otat vaan yhteyttä sinne ja vastailet kysymyksiin. Voit lähettää myös sähköpostia liitteineen sinne tietylle lääkärille, jos liitteitä tarvitaan.

      Tuhkatakin voi sitten tuolla samassa maassa, niin ei tule paljon kuluja. Itseasiassa hautajaisiakaan ei kannata pitää, siitä ei ole kellekään mitään hyötyä. Aina sen ruumiin joku maahan kaivaa tai polttaa, siitä ei kannata huolehtia.

      Euthanasia on tarkoitettu ihmisille, jotka kärsivät esimerkiksi toisten aiheuttamista jatkuvista solvauksista, eivät jaksa nousta enää seuraavan solvauksen jälkeen, vaan uupuvat jne. Tällä palstalla on paljon sellaisia kirjoittajia, joilla on masennuslääkitys, mutta ovat silti elämänhaluttomia ja heillä ei ole mitään.

    • Kannatan

      Eutanasia masentuneille!

    • PositiivinenHullu

      Hyppää kalliolta, niin se on siinä.

    • uuteenpäivään

      rukoile nöyrry käänny ainoan pelastajan auttajan eteen joka ainoana voi pelastaa ja antaa elämän Jeesus Kristus Aameen.

    • eienäänuori

      Tietoinen itsemurha on luomakunnassa, eläinmaailma ja ihmiskunnassa on ollut aina harvinainen ilmiö. Rajuimmissakin olosuhteissa eläin pyrkii säilymään hengissä. Myös sairas, nälkäinen ja pedon raatelema eläin pyrkii pelastautumaan ja ei luovuta.
      Miksi suomalinen nykyajan yhteiskunnassa haluaa kuolemaa. Miksi ihminen ei jaksa enää elää.

    • Kaatokänninen

      Kaikki ei pysty paahtaa kesät ja talvet samalla sykkeellä. Koulut pitäis alkaa vast yheksältä se vois auttää jotain. Nuoret kun pelaa play stationii, vetää energia juomii ja roikkuu netis yötämyöten ni ensi askeleet oravanpyörään otetaa hyvis ajoin. Aatelkaa maan viljelijöitä. Ne painaa kesän hommia kun on valosaa ja chillaa talvet. He elävät onnellisena luonnon rytmissä eikä ihmiskunnan rytmissä. Valitettavasti heidänkin fiiliksiä latistaa älytön paperi sota,kasvaneet kulut ja pienentyneet tulot. Joku perkeleen kiky sopimus ja lisää työ aikaa. Talvel pitäs tavan duunarilki olla 7 h päivä ni ei pää hajosi nii monel. Täs on vikaa täs maailmas. Onnellisia ne jotka kilpailuyhteiskunnas,alkoholi orientunees sellases pärjää. Mä poltan mieluummin savut ja siirryn seuraa maailman menoa sivusta. Krapula on masennuksen esiaste. Pitäkää tunkkinne. Tässä vielä jos joku ei o kuullu: petri nygård: paska maailma. Yhdy sinäkin kertosäkeesee ja petrin karavaaniin nii keikoilla nähään!!!

    • ohan-se-laillinen

      ei siitä rangaista ku lähtee...

      muista tilata tavarat mitä tarvitaan hautaukseen, eihän niiden hankkimista voi sälyttää muiden hommattavaksi jo itse päättää lähteä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1595
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1429
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1337
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1325
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      34
      1266
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1208
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1082
    Aihe