Kun miesystävä alkanut ahdistamaan

LostInNeverland

Olipa kerran (nopeasti) alkanut parisuhde.. Tavattiin kesällä, ja alkuun kaikki oli niin ihanaa. Ei haitannut vaikka yöunet jäi vähiin kunhan sai vain nyhjää kainalossa ja pussailla. Yhteisiä kiinnostuksen aiheita löytyi myös kuten mökkeily. Melko pian mies alkoi majailemaan meillä enemmän ja oli ihanaa kun sai nukkua kainalossa kaikki yöt. Puhuttiin haaveista ja kumpikin oli kiinnostunut oman b&b paikan perustamisesta ja yhtäkkiä oltiinkin jo etsimässä siihen sopivaa tilaa maalta. Nyt kun talo löytyi, mua on alkanut ahdistaa ja lujaa. Penniäkään mulla ei oo hankkeessa kiinni, luottotietojen takia ei mun nimeä oo missään papereissa. Mikä sitten ahdistaa vaikka kaikki muuten hyvin?
No, kaikki.. Ärsyttää kun mies toitottaa monta kertaa päivässä rakastavansa eikä kulu päivää ettei kertoisi kuinka onnellinen on kun löysi mut ja et oon parasta mitä sille on tapahtunut. Ärsyttää sen epävarmuus. On kuin sääliä kerjäävä koiranpentu koko päivän jos satun yöllä unissani kääntää sille selän. Ärsyttää jatkuva soittelu ja viestittely työpäivän aikana. Ärsyttää kun joka kysymykseen vastaus on en minä tiedä, ihan vain kun yrittää kysyä mitä syötäis. Ärsyttää kun oikeasti se haluisi hengailla 24/7, että mä voisin lopettaa omat työt ja tulla sen kanssa tekee töitä sen yritykseen. Ärsyttää kun mies ei tykkää matkustelusta eikä osaa tippaakaan kieliä.
Mä alan miettimään, heitänkö mä omat haaveet romukoppaan? Mä haluan matkustella, ja haaveissa oli muuttaa takas ulkomaille kun poika tulee täysi-ikäiseksi. Jaksanko mä tässä suhteessa, joka on kuin vaniljakastiketta ilman mitään sattumia? Kun kaikki tehtäis mulle valmiiksi?
Olo on paska kun kelaan vaan et jos nyt puhallan pelin poikki niin oonko mä harhaanjohtaja? Sain miehen ostamaan talonkin? Mä tiedän myös et se menis ihan paskaksi jos nyt lähden, sillä on muutenkin paskoja suhteita takana.

Huoh...

12

226

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Alfamies232

      Tervetuloa meidän alfaurosten munamankeliin. Meidän kanssa on jännää ja voit yrittää kesyttää meitä. Meitä löytyy myös ulkomailta.

    • miestaivaalta

      Eiköhän sinulla ole menossa varsin normaali vaihe parisuhteen alkuhuuman jälkeen.
      Eli toisen huuman laimettua, häntä alkaa häiritsemään vastapuolen edelleen jatkuva huuma. Eli tunnetasojen pitäisi tasaantua molemmilla osapuolilla, mikäli näin ei tule käymään, niin useimmiten päädytään eroon, ennemmin tai myöhemmin. Aika näyttää miten teillä tulee käymään.

    • Brjrjrkttjh

      Nii tullut fiilis että mitä nyt sitten, tässäkö tämä? Nuorena seuraava askel olisi naimisiin ja vauva. Se ei liene teidän tapauksessa ajankohtaista? Vaan mies haluaa sinusta työntekijän? Siinä taas selkeasti haluat vapaana kiitää maailmalla. Mutta ehkä mies on itsekin halunnut talon maalta, autoit häntä toteuttamaan haaveensa? Jos talo on vain sinun toteutunut unelmasi niin sitten voi hippasen olla katkera jos häippäset. Jos sulla on luottotiedot mennyt niin tarvitset todennäköisesti miehen seuraavankin unelmasi toteuttamiseen, uutta matoa sitten vaan koukkuun?

    • Päivänvinkki

      http://www.tunnelukkosi.fi/ suosittelen, jos tuntuu tuolta ja menneissäkin suhteissasi ollut ongelmia. Ja jos ahdistaa, niin kannattaa ottaa aikalisä ja kertoa kumppanille, mitä todella suhteelta tahdot, ei se auta tänne itkeä.

    • säälinmiestä

      Mahtaa sun miesystävää vituttaa kun nyt sua käykin ahdistamaan. Kannattaisiko seuraavan miehen kanssa pistää vähän jarrua päälle ennen kuin noin käy. Säälin miestä.

    • ei.helvetti

      Hirveän usein kuulee tämän saman kuvion. Ensin nainen on jännämiehien kanssa ja valittaa huonosta kohtelusta, sitten kun nainen löytää hyvän kunnollisen kiltin miehen niin se sitten ahdistaa.
      Naiset on ihan vitun omituisia. Nautitteko huonosta kohtelusta?

      • Illanjatkot

        Tuskin kukaan nauttii huonosta kohtelusta olipa mies tahi nainen, mutta suhteista jää jälkiä ja huonotkin suhteet voi vaikuttaa siihen omaan ajatteluun ja käyttäytymiseen seuraavissa suhteissa. Ap:n vaan pitää rohjeta kertoa mitä suhteeltaan tahtoo. Monikin edellisissä suhteissaan kaltoinkohdelluksi tullut ei edes välttämättä uskalla ilmaista sitä ja tyytyy siihen mitä saa, ettei tulisi hylätyksi tai pelkää saavansa nyrkistä otsikkoon tms. Parisuhde on sitä omien elämien yhteensovittelua, joustamista ja kompromisseja sen alkuhuumankin jälkeen, jolloin kaikki kävi miten päin vaan, mutta kun tunteet tasaantuu, niin ajatellaan sitäkin omaa elämää ja omia haaveita.


      • oioiu

        Niin no joo. Ei nautita huonosta kohtelusta, ei. Mutta ei nautita näköjään "liian" hyvästäkään kohtelusta. Tämänkö vuoksi antiikin filosofit keksi käsitteen "kultainen keskitie"?

        Ap: teidän suhteenne on alkanut nopeasti ja nopeasti on tapahtunut kaikkea. Sinä olet päässyt nopeasti jo parisuhteen seuraavaan vaiheeseen, ja nyt nyppii, kun kumppani on jäänyt vielä rakastumisvaiheeseen. Tulevaisuus näyttää miten teille käy. Kuitenkin olisi tärkeä puhua suhteestanne. Samoin voisit itse miettiä millainen mies oikeastaan sinulle olisi hyvä? Aika usein nimittäin olen törmännyt naisiin, jotka janoavat "matkustavaa" miestä. Sitten kun sellaisen saavat (muutaman eron jälkeen "Suomesta nauttivasta" miehestä), matkustelevat ristiin rastiin. Asuvatkin ulkomailla. Mutta ero tulee kuitenkin taas. Yleensä mies jatkaa matkustelua, kun nainen on kotona loukussa lasten kanssa. Mies alkaa myös viihtymään matkoilla, ja tekee kaikkensa, että saa työmatkoja, harrastusmatkoja jne. ettei tarvitse liikaa kotona olla vaimon ja lasten kanssa. Ero siitä sitten tulee kuitenkin.


    • Liianspontaania

      Eipä noin lyhyessä ajassa toista voi oppia tuntemaan sitten pätkääkään! Myöhäistä nyt mutta tähän olisi sopinut sanonta "parempi katsoa kuin katua".
      Voihan sitä yhteisiä haaveita ja unelmia olla vaikka viikon seurustelun jälkeen, mutta ehkä kannattaisi aina odottaa ennen kuin niitä alkaa toteuttamaan.

    • olettevaanerilaisia

      Puhutteko te ap toisillenne? Ei ihmisten tarvitse samanlaisia ja samalla lailla ajatteleviakaan olla ollakseen yhdessä vaan ymmärtää toinen toistaan ja kummankin tarpeita. Alkuhuuma suhteessa on normaalia ja vaadittavakin, jotta suhde pystyy vahvistumaan kestäväksi. Tämän jälkeen kumpikin tavallisesti tekee omia työjuttuja ym. teillä hankaluutta voi tuoda sekin, että teette töitäkin yhdessä. Ei se, että aloittaja kaipaa jotain omaa reviiriä ja tekemistä ole minusta mitenkään outoa. Kauhean tukehduttavaa olisi olla toisen kanssa koko ajan. Tasapaino yhdessä vietetyn ajan kanssa olisi hyvä löytää. Lisäksi ap:n puolisolla saattaa olla jotakin hylkäämiskokemusta taustalla, josta kannattaa puhua ja hakea apua. Ei tuon vuoksi suhdetta kannata rikkoa.

    • oppeliini1

      Kuulostat todella yhksinkertaiselta vanhalta naiselta joka on (epäonneksi ) onnistunut koukuttamaan kunnon rehellisen miehen.

      Ensin suollat pajunkoyttä yhteisestä tulevaisuudesta ja kun toinen sinisilmäisenä uskoo siihen, sinä haudotkin kaikkea tulevaisuutta repivää, koska nyt yht'äkkiä "säää et haaaaaalukkaaaaa mitää sellaista" enää.
      Onko tuollainen käytos esimerkillistä kohta aikuistuvalle lapsellesi?

      Todella säälittää lapsesi tulevaisuus ja miehesi, miksi hän ensinkään uskoi sinua!

      • Eienääihannuori

        Kuinka kukin asiat katsoo. Minulla ainakin alkoi hälytyskellot soida ap:n todetessa että rakkautta pitää toitottaa monta kertaa päivässä, soitella ja viestitellä... En kyllä itse moista olisi pitkään katsonut, onko mies hetken päästä "määräämässä" mitä saa tehdä ja missä käydä ja ketä ystäviä saa tavata vai edes yhteyttä pitää... Paha aavistus kyseisenlaisesta miehestä, ikävä kyllä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5339
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3447
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1572
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      193
      1484
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1003
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      779
    Aihe