Ylitornion ruokakaupat

Ohikulkija_

Mitä mieltä olette Ylitornion ruokakaupoista?

22

556

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • josmuitaapysähtyä

      kyllä sieltä evästä ohikulkijallekkin löytyy.

    • kuljeskelen

      eihän tänne kukaan pysähdy kuitenkaan, muuttaa piäis pois, että edes joskus jonkun uuden kasvonkin, mieltä painaa koko ajan kun meillä avuton päättävä virkaporras ja sitä myötäilevä valtuusto, meidän piste kartalla pinenee ,nyt jo tuskin erottuva.

    • YTläinen_valitettavasti

      Ylitornion tuottavat toiminnot on niin vähissä että ei se mikään ihme ole jos ja kun kartta pienenee...

      • näinsevaanontosi

        Ylitornio on parhaiten pärjäävä kunta se ei isoittele turhia, siellä itsekseen touhuaa ja mikä oli viisas teko että ei ottanut mamujakaan kunnan elätettäväksi, se on poka kallista hommaa ko niile kaikki hankitaan ja asunnot on oltava hyväkuntoisia, sitten on maksettava työmarkkinatukea kaikkien etuuksien lisäksi, kuten ilmainen terveydenhuolto sekä kuljetukset.


    • ulkopaikkalainen

      Aivan samanlaista ruokaa saa kuin muualtakin. Hyvät valikoimat ja aivan ok hinnat. Joka moittii niin siitä vaan, aina löytyy niitä joille ei kelpaa mikään.

      • mikäpäsesiinä

        aloittajalla olikin selvä tarkoitus saada kauppojen moiteketju taas, ei ole moittimista, ainut on että K marketin tarjoustuotteita ei ehdi koskaan saada.


      • Yt75
        mikäpäsesiinä kirjoitti:

        aloittajalla olikin selvä tarkoitus saada kauppojen moiteketju taas, ei ole moittimista, ainut on että K marketin tarjoustuotteita ei ehdi koskaan saada.

        Sonkii kauppias vetonen eikä ässän hyvä veliketjun kauppa. Ässän kaupat pistää yhteisseen kassaan miinukset ja plussat kaikkien Arinan kauppojen myynnistä. K-kaupoissa kauppias vastaa ite tuloksestaan eikä ketju


      • tietyö

        ylitornion tietyö .
        tekemättömästäkintyöstä sai palkan ei se ihme että kesti kauan .


      • Entyrittäjä

        60% ketju toimittaa tavaran kauppaan, kaupan hoitaja tilaa loput


    • OulustavaimoPortimosta

      K-kaupassa on tullut käytyä kun siellä päin lorvaillut. K-kaupassa aina jonot kassalla ja pihalta ei tahdo millään päästä Alkkulanraitille. Joku ajaa hiljaa, joku ajaa helvetin lujaa ettet tiedä että mihin väliin uskaltas keulan työntää. S-kaupassa olen myös käynyt. Siellä ei ole ketään koskaan? Omituinen paikka koko Ylitornio...siis ihan positiivisessa mielessä.

      • asiakas2

        Äläppä höpötä siinä.S-Marketissa aina jonoa kassalla,menet mihin aikaan tahansa.


      • asiakasYlitorniollakäyvä

        Pysy vaan siellä Oulussa, älä käy Ylitorniolla,ei sinua tänne haluta eikä kaivata nim.Oulustavaimoportimosta.


      • torniostaoon

        ihan normaalia kauppoja ei mitään hämminkiä.


      • tuoksut

        joo ja vieläkin enempi ois asiakkaita jos kuntaan olis otettu mamuja, näkyis raitilla salaperäisiä huntupäisiä kaunottaria joita miespuolisten silmät ahnaina seuraivat kaupan tiskillä ja kassajonossa vois jopa nautiskella itämaisista tuoksuista ruottin puolella se on kaiketi näin mataringissä


    • SystemBolagetRules

      Aihetta sivuten, on pakko todeta, miten heikko on Ylitornion Alkon palvelutaso. Tympeitä akkoja tiskin takana päivästä toiseen. Ei hymyn häivähdystäkään.

      On mahtava ilo ja nautinto pyörähtää rajan taakse Systembolagetiin. Niin ystävällisiä ja iloisia myyjättäriä saa hakemalla hakea. Aina iloisia ja valmiin palvelemaan!

      Olisi Suomen suojatyöpalkallisilla kanssasisarillaan opintomatkan paikka...

      • eiautamennäenää

        Tosi on, minä joka olen täältä eri paikkakunnalta päätin kävässä kerran siinä odotellessa viinakaupassa samalla ennen kun lähden ajamaan kotiinpäin, noh, otin hyllystä kaksi isoa kirkasta ja menin kassalle, ihmetys? ? myyjä sanoo että ei myy, no minä että mitäs,,, no myyjä toteaa ykskantaan "sinä haet toiselle ne pullot" sano nimenkin kelle mutta en nyt muista, ei auttanut kieltää, oli jätettävä pullot siihen kassalle, joo hyvä on palvelu alkossa.


      • Hyväviininystäbä

        Ylitornion Alkossa on hyvä palvelu. Osaavat suositella hyviä viinejä ja heillä on viiniasiantuntemusta. Aina on viini osto onnistuneet heidän ammattitaidon ja suosittelen ansiosta. Viini kruunaa kaiken hyvän ruuan kanssa.


      • Lahjaksi
        eiautamennäenää kirjoitti:

        Tosi on, minä joka olen täältä eri paikkakunnalta päätin kävässä kerran siinä odotellessa viinakaupassa samalla ennen kun lähden ajamaan kotiinpäin, noh, otin hyllystä kaksi isoa kirkasta ja menin kassalle, ihmetys? ? myyjä sanoo että ei myy, no minä että mitäs,,, no myyjä toteaa ykskantaan "sinä haet toiselle ne pullot" sano nimenkin kelle mutta en nyt muista, ei auttanut kieltää, oli jätettävä pullot siihen kassalle, joo hyvä on palvelu alkossa.

        Lahjaksihan voi ostaa toiselle, ei kuulu myyjälle.


    • hymynsaanut

      Harvoin tullee viinavettä haettua, mutta ainakun käynyt niin hyvän palvelun olen saanut.

    • gannipaali

      Lidli tänne,niin olis hinta/laatu paikallaan.Ite tuon tornion ko.kaupasta ison kuorman pakkaseen aina kun käyn siellä.Matarengin coop on 5 x parempi ku yytteen puljut.Ja on auki 23.00 fin time jokapäivä.

    • kkoollmmnn

      just olin sielä. käyn ain k-kaupassa, ja ainakin miä olen saanut hyvää palvelua....lihatiskillä! ku muutenha haemma tavarat ite. heipat ainaki sanovat. muuten ylitornio...jees paikka. jotku kattoo vähä vinoon...joka kesä aavasaksalla. ... ja muullonki

    • jeppeliino

      Turhaan täällä yritetään mustamaalata ylitornion kauppoja. Ne joille ei kelpaa niin hakekoot muualta. Kaupat on aivan hyviä ja tavara on hyvää ja hintataso sama kuin muuallakin. Ei ole mitään valittamista. Jotkut vaan haluaa tietoisesti saada ylitornion huonoon valoon. Ainoa kunt lapissa missä on asiat kohdallaan. Siinä vaan purnatkaa, muuttakaa saatanan mulkut vaikka Pelloon jos ei kelpaa. En ole paikkakuntalainen mutta paljon aikaani siellä vietän. Ylitorniolaisten kannattaa olla ylpeitä siitä että kunnan talous on hyvä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      105
      1756
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1367
    3. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      5
      1292
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      144
      1243
    5. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1240
    6. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      22
      1146
    7. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      11
      1137
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      594
      1103
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      6
      1014
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      954
    Aihe