Miehen kummallinen käytös

hämmentynyttä

Mitäs olette mieltä, tapasin joku aika sitten ihan mukavan miehen. Kerroin heti alkutekijöikseen, etten itse käytä ehkäisyä joten asia hyvä ottaa sen tiimoilta huomioon jos puuhasteluksi menee. Keskustelu eteni siihen, että mielestäni hieman ikäviä yllätyksiä voivat joskus naiset järjestää miehille ettei minun kanssa moista pelkoa ole, kun en koe lapsia millään tavalla itselleni edes ajankohtaiseksi. Hänen kommenttinsa asiaan oli aika merkkillinen, vastauksena tyyliin että olisiko se nyt niin kamalaa tms.

No toisella tapaamisella päädyttiin sitten puuhastelemaan ja laukesi ihan sisään asti parit kerrat. Ok ei mulle katastrofi voin hakea jälkiehkäisyn. Otin kuitenkin asian puheeksi, että sehän meni nappiin kun ehkäisykin oli kunnossa eli sitä ei ollut. Odotin lähinnä, että tuleeko sieltä kommenttia, että käydäänkö apteeksissa tms. Vastauksena oli vain hiljaista. En oikein ymmärrä mikä tässä on takana, koska aiemmat miehet ketä tapaillut hyvinkin tarkkoja asiasta ja yhteisvastuullisesti homma hoidettu jos vastaavaa tapahtunut. Mitähän tästä tulisi tulkita.

19

470

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yäk

      hyi... "aiemmat miehet" miehet miehet miehet miehet

    • Kunnollinen-mies

      Miksi tapailet paskoja kusipää tyyppejä ja annat niille pilluakin vielä vaikka ne eivät ymmärä mitään ehkäisystä.

    • aphäm

      Eikös se nyt ole lähinnä normaalia nykyaikana, että on tapaillut iän karttuessa muitakin kuin lapsuuden ihastustaan? Miksi en antaisi, haluttaahan tuo välillä itseänikin. Vai eikö naista saisi samalla tavalla kuin miestä?

    • VastuutonOlet

      No pitäisi tulkita niin, ettet ole lainkaan vastuuntuntoinen ihminen. Ei ehkäisyä voi ulkoistaa toiselle osapuolelle. Jos itse tiedät ettet käytä ehkäisyä, niin on sinun omalla vastuullasi mitä siitä voi seurata. Jos mies ei suostu esim kondomia käyttämään etkä halua lasta, niin sitten et harrasta seksiä. Ns. keskeytetty yhdyntä EI ole mikään ehkäisykeino, eikä myöskään jälkiehkäisypillerit.

      Ehkä sinun kannattaisi olla kokonaan harrastamatta seksiä, jos et osaa kantaa vastuuta itsestäsi. Ehkäisystä ja taudeilta suojautumisesta huolehtiminen on jokaisen ihmisen oma tehtävä. Sitä ei voi laittaa vain toisen vastuulle.

      • lisääskumppaa

        Ap on ihana nainen, joka ulkoistaa ehkäisyn miehelle. Ilmeisesti aiemmat ovat käyneet apoteekista ostamassa hänelle jälkiehkäisyn joka panon päälle.


      • vastuutonnainen

        toiset treffit ja annat paljaalla ja mällit koloon??


    • Teinitohtori

      Ei tarvitse tulkita muuten kuin että paljaalla paneminen ja sisään laukeaminen on kivaa.

    • lkdfjg

      Eihän tätä voi tulkita oikein muuten kuin että mies haluaa lapsen. Tai jos ei halua lasta, niin eipä ole fiksuimmasta päästä.

    • apppp

      Myönnettäköön, että vastuuntunnossani olisi kehitettävää. Pitkän parisuhteen jälkeen ehkä pelannut vähän venäläistä rulettia asian suhteen, vaikkakin ehkäisy ollut toisinaan käytössä. Nyt tilanne rauhoittunut, kun ei jaksa säätöjä harrastella ja näin ongelmaakaan ei pahemmin ole. Mutta, onhan se paljaalla mukavampaa. Ja oikeassa tuossakin, että aikaisemmassa parisuhteessa ehkäisy oli ulkoistettu miehelle, jota ei tosin mieheksi voi kutsua. Kyllästetty hormooneilla.

      • eiköpelota

        Mä en pelkäisi sinuna eniten raskautta vaan jotain sukupuolitautia, jonka mies sinuun tartuttaa kun paljaalla annat. Hui kamalaa.


      • kuppajakuusmuuta

        Onneksi olkoon. Sulla voi nyt olla vaikka HIV.
        Vai saitko mieheltä tuoreet negatiiviset laboratoriotulokset nähtäväksi ennen panemista?


    • appppp

      No en nyt mistään roskapuskasta neulojen seasta kyseistä kumppania repinyt. Eipä ne taudit päällepäin tietenkään näy. Tuskin nyt ainoa ihminen maailmassa olen kuka paljaalla pannut.

    • aikuinenjavastuu

      Nyt ap pitää herätä ottamaan vastuu.Jos sekstailet miesten kanssa -hankit ilman muuta ehkäisyn-pillerit kumi ettet saa seksitauteja-kyllä -Klamydia on sitten muka niin yllätys kun löytyy myöhemmin vaivojen syyksi,,,

    • AIDS

      Näyttää siltä että et osaa ottaa asiaa tarpeeksi vakavasti. Mistä jos saisit vaikka HIV:in?

    • ulkoloinen

      Miten sinä annat panna 2 kertaa paljaalla ja sitten alat kyselemään homman perään. Jos olisit itse vastuullinen niin kyllä se paneskelu olisi loppunut jo 1 vahingon jälkeen. Taidat olla naisia jotka tykkää noista jutuista ja kuumenee itsekin ajatuksesta kun ei ole ehkäisyä. Sua pelottaa joku pano mutta ei seksitaudit jotka on paljon ikävempiä jos ne jyllää hiljaa vuosia. Ihan käsittämätön kana.

    • Järkihoi

      Hyi vittu mikä akka!

      • Nähtyhomma

        Nykyajan yh-äiti 😁😁 panee panee 😁😁


    • Skunkkix

      Miehet ovat perseestä

    • vastuuitsestä

      Jos et halua lapsia, hanki ehkäisy. Jos et halua seksitauteja, niin käytä kondomia joka kerta ja huolehdi siitä kenen sänkyyn hyppelet. Hoitamaton seksitauti voi aihettaa lapsettomuutta, olla osasyynä alapäänsyövän kehittymiseen. Kuppaakin on jo maailmalla sellaisessa muodossa liikkellä ettei tahdo lääkkeet siihen purra. Kanna vastuu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6579
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4243
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2647
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2040
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1558
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1407
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1111
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1066
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe