karhusen ennustus!

ennustusfoorumilta

löydetty!

---------------

Karhunen (enustus)

---------------

Viime vuonna näkemäni musta risti Suomen päällä on yhä paikoillaan, ja ei aio toistaseksi luopua paikastaan.

Minulle on kahtena päivänä näytetty siis tai ilmoitettu että Pohjoisen taivaalla on suuri kirkas 7-sakarainen risti, jolla on viesti Pohjolan kansoille, ei ainoastaan meille vaan kaikille jotka asuu sen ulotuspiirissä. Sanoisin että ainakin noin napapiirille ja siitäkin alemmas on vahvempi vaikutus.

Siis Pohjoisen asukkaat on vastuussa ikäänkuin terveyden ja yleisen vartioinnin suojelusta???? Sama koskee elämää tällä alueella eläimiä myöten. Käsketään laatia järkeviä suunnitelmia elämän varalle, ja kirkastamaan ajatuksiamme sekä toimimaan viisasti. Saamme apua ajatusmaailaamme jos pyydämme, niin että ideamme tulevat selviksi ja muut ymmärtävät ja hyväksyvät ne.

Onhan tämä jo tiedossa mitä täällä tapahtuu, ja mitä pitäisi hyväksyä. Sekä että mitä tapahtuu kuun jäät sulaa ja meret nousee. Myös tuo nykyinen tilanne turvapaikan hakijoiden osalta pitäisi osata käsitellä oikein, ei tämä tyhjää ole tänne laitettu ratkottavaksi. Minä itse en ota sen enempää siihen kantaa kun en uskalla tässä sen ihmeellisemmin tätä alkaa purkamaan, mutta se ei tule olemaan helppoa kun juuri uskallus ja neuvo ajatusten kirkastamisesta on täysin ja täysin kesken. Vaan tulemme näkemään ilmiömäisen sekasotkun ja tämä ei jää tähän piiriin vaan alkaa kantautua ensin Eurooppaan ja sitten edemmäs, pois koko alueelta mistä se on alkanut muut maat saa sen kannettavakseen.

Siis niin hartaasti toivoisin että nämä selviäisivät ilman kamalampia
konflikteja.

Tähän väliin laitankin sen uneni jonka näin n. puolitoista vuotta sitten olen kait senkin tänne jonnekkin kirjoittanut ja minua pilkattiin siitäkin.

Elikkä lensin avaruudessa täysin mustassa jonkun olennon kanssa, hän oli vähän takanani joten en nähnyt häntä, lähennyimme maapalloa ja voi miten kaunis se oli, totesin, lento meni suoraan Etelä-Amerikan päälle, siinä oli myös osa Meksikon kannasta, ääni vierelläni sanoi kuuluvasti: Täältä kaikki alkaa??? Oltiin Brasilian päällä. Mitään muuta ei puhuttu, palasin unessa tai minut saatettiin kotiini, heräsin heti. Mietin mitä tämä tarkoittaa, kerroin aamulla ukolle, että mitähän tämä oli. Uni oli selvä ja koko pallo niin kaunis kun olla voi.

No nyt ajattelin että oliko tuo se Zika-virus vai se että kun navat alkaa liikkua meri käyttäytyy eri tavalla, sekin on tulossa ja alkavassa käynnissä.

Siis 2016 on vuosi jota voisi verrata puuropataan, sitä kauhotaan ja puuro ei kypsy.

Jos joku asia saadaan päätökseen esim. Sote meillä niin kohta tulee kahta kamalampi asia eteemme. Voimme varustaua siihen että rahamenot kasvaa ja tulee kasvamaan. Tehdään suuria suunnitelmia ja ne menevät ihan hongikkoon, ihmisillä ei ole varaa käyttää niitä palveluita joihin nyt on suuntaus. Tämä työttömyys lisääntyy ja kohta Suomen velka tulee hipomaan pilviä, saamme huomata että meillä menee niin huonosti että tulee huomautuksia tälle maalle ja jos ei ihan roskapankkiin, niin kuitenkaan ei etäällä siitä. Kehutaan näitä asioita, mutta totuus on toinen.

En laittaisi rahaa kiinni osakkeihin, jos sitä olisi.

Euroopan uniossa tulee vaihdoksia, sillä siellä kytee riita joka vaatii puhdistuksen. Nimiä en kehtaa sanoa. Pohjoismaiden yllä on ympyrä, joten me yritetään miettiä yhdessä asioita, mutta siitäkään ei tule tolkkua, Ruotsi ei suostu kaikkeen, eikä Norjakaan.

Etenkin korostettiin tuossa Pohjoisen sanomassa, että kaiken takana on rakkaus, siis ei sellainen kun luulette, vaan sellainen joka on ihmisessä niin syvällä henkisesti että hän pystyy syrjättämään oman egonsa ja on näin valaiseva itsensä ja osaa ottaa asiat ja oppia käsittelemään erittäin vaikeatkin asiat siis katsomatta omaa napaansa.

Tuosta äitimaan olotilasta, ei ole tyytyväisyyttä siihen asiaan näkyvissä, nyt tuleekin muutos, sillä on sen aika jolloin äiti maa saa tarpeekseen ja puhdistaa itseään ja maan asukkaat saa tuta sen sanonko että raivon.
Liikaa on äitimaa kärsinyt kaikkea ja on tullut aika muuttua.

Elikkä saamme ne maanjäristykset ympäri palloa, myös eurooppa mukaan luettuna, ei taida juuri olla kuin meidän maat ja ihan pohjoisreunat lukuun ottamatta Kanadaa ja Kiinaa niin kyllä kiehuu... ja pahasti. Merien alta purkautuu valtavat voimat myös, luulen että Alaskaan tulee ihan kerralla muutoksia esim. ranta-alueillekkin. Sää tulee olemaan täysin sekaisin.

22

914

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • netistälöydetty

      Tuon terveyden viestin emme saa turhaa, kuten jo maitsin viime vuonna niin tauteja tulee tänne tulijoiden mukana, ja siinä ollaan onko meillä lääkkeitä laikaan kohta kaikkeen tulevaan.

      Terrorismia, sitä ei saada kyllä kuriin, se levisi jo niin joka puoleen tällä maapallolla, on hiljaisia olijoita, jotka näyttää sitten mihin pystyvät.

      Kirkko eli Paavikin toivoo hyvää, mutta sekin tulee yllättymään taas jälleen kerran.
      Lentokoneita putoaa isojakin, tänä vuonna, mutta tämä johtuu siitä kun nykyään ei huolleta niin tarkkaan, näen tämän selvästi.

      Pelottaa tuo lasten hyväksikäyttö, pedofiilit lisääntyy. Paha asia.

      Vielä sanotaan, että Pohjoisen taivaalla on Enkeleitä laumoittain meitä suojaamassa ja seuraamassa, ken siihen uskoo voi uskoa.

      Sanotaan että jokaisella on opas joka näinä aikoina on aktivoitunut auttamaan ihan joka ihmistä, niin suurta kuin pientäkin löytämään itsestään sen puolen jossa oma ego ei kulje edellä, sillä ilman rakkautta kaikki loppuu.... tämä on sanoma. Itsekkin saan miettiä hetki kun kotioven suljen, miten minun pitäisi olla muiden silmissä ja totuus sisälläni.

      Kyllä se on vaikeaa, mutta on lohdullista että tässä kaaoksen keskellä joka vie vuoteen 2020 kaikkine muutoksineen ja menoineen sekä ihmisten tappeluineen saamme edes jotain apua.

      Tämä oli Pohjoisen sanoma, tämä tuli kahtena päivänä peräkkäin, muut asiat maailmassa mitä olen kirjoittanut jatkuu ihan samana ja vielä pahempana eri kansoille. Eli sairauksin kautta saamme kärsiä, ja ne leviää eri muotoihin, joskin joihinkin tulee yllättäviä parannuskeinoja, esim. syöpä ei kanna pian sanaa syöpä, se on vaan tavallinen sairaus, pian saamme apua näihin entisiin sairauksiin, mutta uudet????

      Tuosta sanon vielä että sotaakin melkein lietsotaan mutta onneksi se ei puhkea. P-korean asiolle tulee muutosta, ja siellä johtaja otta kovat keinot käyttöön, koskien taas jälleen kerraan hänen läheisiä virkamiehiä. Ja muutakin siellä tehdään joka antaa muille maille todella ajattelemisen aihetta. Venäjän kanssa emme tarvii olla niin huolisamme, kunhan osaamme vedellä oikeasta narusta, esim. pakolaisten suhteen... noh, se asia on sellainen, että muut maat ottaa nekin kontolleen, pitäisi olla jyrkkänä, mutta onko meillä varaa???

      yst. Karhunen


      Karhunen, 28.01.2016

      • ykssellane

        Jaha. Näitä karhusia riittää muitakin... Ainoa oikea on Pihon palstoilla.


    • asdfasdfsadf

      Karhunen jättää nyt nuo dystopiafantasiat pois ja käy vaikka lenkillä tuulettamassa päätään.

      • Tiedoksesi

        asdfasdfsadf = stana=väärällä foorumilla. Satamismi ja ateismi uskonnot eri osioissa.

        "Saatanan valta ei ole siinä, että hän enkeliruhtinaana on minun persoonallinen ja minua väkevämpi vastustaja. Ei siinä, että hän on kuin kiljuva leijona, fyysinen peto joka repii minut kappaleiksi. Ei, vaan saatanan vaarallisuus on siinä, että hän ottaa Jumalan sanan, Jumalan lain käyttöönsä minua vastaan ja syyttäjänäni vetoaa tähän Jumalan omaan sanaan ja aivankuin usuttaa Jumalan, joka on uskollinen sanassaan minua vastaan. Saatana osoittaa Jumalan sanasta kuinka syyllinen olen ja vaatii nyt sanan mukaista ankaraa rangaistusta, ja se on kuolema (Hebr 2:14)". "Saatana pitää syyttäjän ja pyövelin virkaa vain niin kauan kuin on olemassa laki, jonka mukaan ihmistä voidaan aiheellisesti syyttää ja tuomita. Jos laki on saanut loppunsa ja velkakirja on pyyhitty pois, ei paholaisella enää ole asetta. Se on syrjäytetty valta-asemastaan" (Agne Nordlander).


    • pihonsivulta

      Charles S. Pricen v. 1946 saama profetia lopunajan herätyksestä

      Vuonna 1946 eli 70 vuotta sitten, juuri ennen kuolemaansa, pastori Charles S. Price (1887-1947) sai profetian lopunajan herätyksestä ja sitä edeltävästä eksytyksestä.

      Aikakauden suurin herätys on nyt valmistumassa, mutta olkaa varuillanne.
      On nousemassa myös toinen liike, joukko parantamissaarnaajia, jotka tulevat ilmoittamaan asioitaan. Sisukkaasti ja voimakkaasti nämä tulevat julistamaan oppejaan ja yksityisiä tulkintojaan.

      He tulevat väittämään saaneensa erityisen voiman (voitelun), joka lähtee heidän ruumiistaan ja käsistään, että he ovat Jumalan erityisesti valitsemia ja että enkelit ovat ilmestyneet heille. Heidän hyväuskoiset seuraajansa sijoittavat epäröimättä kunnian kruunuja heidän päänsä päälle ja sillä tavoin kunnioittavat ihmisiä ja väheksyvät Kristusta.

      Tämä väärä liike käy Jumalan totisen herätyksen edellä ja tekee niin suurta vahinkoa, että sitä on melkein mahdoton korjata.

      Tämä on vahingoittava Jumalan rakkaittein lasten uskoa, sillä he käyttävät Herramme Jeesuksen pyhää nimeä tavaramerkkinä saadakseen voittoa itselleen!
      Eilen me lauloimme 'siunauksen sateista', mutta nyt me odotamme 'tulvaa'. Se tulee eikä kukaan voi pysähdyttää sitä.

      Jokaisen ihmeellisen Hengen vuodatuksen tavoin ei tämäkään tuleva ihmeellinen herätys ole oleva minkään vakiintuneen järjestön tai kirkkokunnan aikaansaannosta. Vakiintuneet kirkkokunnat voivat kyllä saada kokea sitä ja iloita siitä, mitä tapahtuu, sekä päästä mukaan puhtaaseen virtaan.

      Te olette ajatelleet, että olette saaneet olla mukana ihmeellisissä parantumiskokouksissa? Ehkä olette myös ylistäneet Herraa näistä, mutta odottakaahan hetkinen. Selitän teille, että Jumala on tekevä suurempia huomenna, kuin koskaan aikaisemmin.

      Ensin tulee aika, jolloin lihalliset saarnaajat käyttävät parantumiskokouksia voiton tähden. Tämä 'herätys' on vain kopio siitä aidosta, jonka Jumala on lähettävä.
      Mutta odottakaahan hetkinen - sitten tulee se aito, hengellinen tulva, jota kukaan ei voi tukkia.

      Silloin Jumala on tekevä suurempia ihmeitä, kuin koskaan aikaisemmin."
      "Älköön teiltä riistäkö voittopalkintoanne kukaan, joka on mieltynyt nöyryyteen ja enkelien palvelemiseen ja pöyhkeilee näyistään ja on lihallisen mielensä turhaan paisuttama."

    • pihonsivulta

      laitan yhen osan tästä profetiasta!

      -------------

      Maanantaina 26.1.2009 oli Meri Lapin Mission seurakunnassa kokous, jossa vieraita oli pastorit vaimoineen Rukajärveltä ja Vuokkiniemestä sekä sisko Aleksandra Pietarista. Rukoillessaan pastoreiden puolesta tuli seuraava sanoma. Pääasiat kirjattu.

      Pimeys on tulossa teidän kyliinne, keskiyö on tulossa teidän kyliinne, Herra on sanonut, valmistautukaa, olkaa rukouksessa, ahdistus on alkamassa ja vaino on tulossa teidän kyliinne, missä työtä teette, pimeys on tulossa ja pimeys on vahvistuva, mutta Jumalan kirkkaus teissä tulee vahvistumaan.

      Mitä enemmän tulee olemaan pimeyttä, sitä enemmän Jumalan kirkkautta tulee teissä olemaan, ja te tulette näkemään väkeviä voittoja niissä kylissä. Mitä enemmän pimeyttä, sitä enemmän Jumalan kirkkautta. Te tulette näkemään voittoja ja parantumisia.

      Sitten seuraa kehotusta antaa itsensä eläväksi uhriksi Jumalalle, kielillä puhumista ja lisää kehotuksia ja Herra antaa paljon uskoon tulleita ja kirkkaus lisääntyy seurakunnissa.

      • dfsdfsdfgsdf

        Voisi kuvitella tuollaisen höpönlöpön uponneen peräkylillä silloin, kun ei vielä juuri kouluja käyty tai muusta maailmasta mitään tiedetty. Nykyäänhän tuollaiselle huuhaalle lähinnä hymähdellään. Eittämättä jostain voi yhä löytyä muutama hörhö, joka tuollaistakin nielee, mutta pystyyn kuoleva ihmislajihan moinen on.


    • pihonsivulta

      Enkelin sanoma Urho Kyllöselle syyskuussa 1992

      Helsingin Siion-seurakunnan saarnaaja Urho Kyllönen sai vakavan sanoman enkelin kautta: Urho oli palaamassa puhujamatkalta Pohjanmaalta syyskuisena iltana 1992 kotiinsa Helsinkiin, kun ennen Hämeenlinnaa, Kalvolan tienhaaran kohdalla, välähti kirkas valo taivaalla.

      Valo lähestyi Urhon autoa, ja pian hän huomasi, että hyvin kookas, useita metrejä korkea, kirkas enkeli laskeutui paljastettu miekka kädessään aivan auton viereen. Urho pysäköi pelokkaana tien laitaan.

      Enkelillä oli viesti, joka kuului seuraavasti: ”Tuomiot, tuomiot, tuomiot ovat tulossa; aikaa ei enää anneta.

      Minä olen tuhlaamalla tuhlannut armoa Suomen kansan kohdalla, mutta sen sijaan, että Suomen kansa olisi tehnyt parannuksen, se on häväissyt ja pilkannut minun pyhää nimeäni.

      Sen synnin ja jumalattomuuden tähden, mikä rehottaa jopa seurakunnan keskellä, tuomiot ovat tulossa. Minä tulen, ja minä tulen pian.”

      Enkeli poistui, ja Urho istui pitkään pelokkaana autossaan ennen kuin sai jatketuksi matkaa Helsinkiin.

      ----------------------

      Alpo Purasen näky v. 2005

      Kirjoitin tämän hengellisen näyn noin kymmenen vuotta sitten. En uskaltanut sitä silloin julkaista, koska pelkäsin sanoman ankaruutta. Nyt kun astumme harppauksin kohti Babyloniaa, rohkaisen mieleni ja julkaisen mitä silloin näin.

      Valkopukuinen sanoi minulle: "Nouse sielu, nouse. Avaa silmäsi ja näe. Nouse yläpuolelle Sodoman ja Gomorran torien. Sieluja myydään ja ostetaan. Elämän kultainen malja on häväisty, maahan tallataan heikkojen henki. Ihminen, ei sinulla ole arvoa - on vain henkesi ja sielusi saldo.

      Hallitusmiehet väsyvät ja nääntyvät, paha on päässyt irti eikä ole ketään, jolla olisi voima sanoa SEIS!

      Nouse sielu, nouse ja astu valoon.

      Sodomaan valmistetaan temppeli ja Gomorraan alttari. Ahneuden uhrit uhrataan ja savu nousee Jumalan tykö.

      Ensimmäinen voi-huuto on tullut. Autuas on se, joka näkee, eikä anna pimeyden vallata sieluaan. Maasta sinut luotiin ja sinulle annettiin valta hallita sitä. Hyvä ja paha asetettiin eteesi ja sinä sait valita. Pahan valitsit.

      Maa itkee ja valittaa. Sen kauniit vaatteet on turmeltu. Meri huokaa raskaasti ja sen asukkaat menehtyvät.

      Sodomaan kylvettiin turmelus. Gomorran savuista sikiää vitsaus.

      Jumala itkee lapsiaan. Paluuta ei enää ole.

      Kedon eläimet, niistä pienimmät, valmistetaan kantamaan vitsaukset, eikä pakopaikkaa ole.

      Tuskaan nääntyy autettava ja kipuun auttaja. Ahneuden alttarilla tämä valmistettiin.

      Sodomaan valmistettiin temppeli ja Gomorraan alttari, eikä pelastajaa ole.

      Näin sanoo valkopukuinen: "Kauniin maan minä annoin asuttavaksi, hyvän ja pahantiedon valittavaksi. Ihminen, sinä halusit tietää mitä paha on. Se näytti niin suloiselta. Valtaa hallita halusit. Nyt on aikasi täyttymässä. Tuomiolle asetetaan pienet ja suuret hallitsijat. Kauhunhuudot kaikuvat: "Vuoret kaatukaa päällemme, kätkekää meidät Kaikkivaltiaan vihalta.”

    • pihonsivulta

      Taisto Mäen näky v.1994

      Julkaistu Kipinä-lehdessä 4/1994

      NÄKY

      Tilanteet kansojen keskellä Jumalan armosta näin visuaalisen näyn, joka sisälsi myös profeetallisia sanomia.

      Sanomia, jotka koskettavat niin uskovaisia, kuin myös kaikkia muitakin ihmisiä. Jumalalla on paljon sanottavaa tämän päivän ihmisille.

      Eteeni ilmestyi alue, jossa näkyi Eurooppaa ja vähän Aasiaa sekä Afrikkaa. Aina Pohjoismaista näkyen itään, pohjoista Venäjää, sieltä mennen Lähi-Idän läheltä Pohjois-Afrikkaan päättyen Marokon pohjoisosaan lännessä.
      Se oli kuin kartta väreissä ja hyvin luonnollisen näköinen.

      Katsellessani tuota huomasin, että siinä tapahtui liikehdintää. Liikehdintä oli kuin meren aallot, jotka menivät ylös ja alas. Se oli kuin myrsky. Ymmärsin, että Euroopan yllä oli sekaannuksen verho, joka aiheutti levottomuutta.

      Ei ole täysin selvää, mitä oli tapahtunut, mutta jokin tapahtuma oli tuon saanut aikaan niin, että väkivallan aallot levisivät ja voimistuivat.

      Tämä levisi myös Pohjoismaihin. Norja, Ruotsi ja Suomi olivat kohta myrskyn keskellä. Kotimaani Suomi Kuulin kuin äänen, joka kehotti "Huomioi tämä" tai niin kuin Raamatussa sanotaan "Katso". Tämän näkemäni alueen ylle ilmestyi käsi, joka piti suurennuslasin kaltaista lasia. Katseeni kiinnitettiin tuon kautta Suomeen, maahan, joka on kotimaani. Yllättäen huomasin olevani suomalaisten ihmisten keskellä, ja näin perheiden sisälle. Ihmiset olivat pelon vallassa.

      Näin kuinka ihmiset itkivät pelosta ja voimattomuudestaan. Jotkut suunnittelivat koko maanosasta karkuun lähtöä.

      Tilanteet olivat käyneet käsittämättömiksi ihmisten silmissä. Tunsin itsenikin tässä tilassa pelokkaaksi ja kyselin: mitä tämä on ja miksi?

      Jumalalla oli tähän loppujen lopuksi yksinkertainen vastaus: - Penseys. Kansakunta on penseä. Välinpitämätön ja penseä.

      Niskoittelu Hänen (Jumalan) edessä. Ulkokultaisuus, pintakristillisyys, tekopyhyys, joka on vallannut hyvin pitkälle uskovat kristityt.

      Kristillisiin seurakuntiin on pesiytynyt paksu pöly, jonka on aiheuttanut kuivuus hengellisessä mielessä. Kaikki kaavamaisuus ja kuollut kristillisyys on estänyt Jumalan Pyhän Hengen ilmestymistä ja leviämistä.

      Herra haluaa olla SUURI keskellämme.

      Ei kukaan ihminen, vaan vain Jeesus Kristus Pyhän Henkensä kautta.

      Näin sanoo Herra! - Minä haluan puhdistaa seurakunnan, kaikki. Voi teitä, joidenka silmät ovat sokeat tuon pölyn tähden! Minä joudun särkemään teidät, sanoo Herra! Särkemään, että te näkisitte totuuden ja tekisitte parannuksen.
      Sillä minä olen totuus!

      Vapautus ja apu ei tule idästä, lännestä, pohjoisesta tai etelästä, vaan korkeudesta levitettyjen käsien kautta! Sanoo Herra.

      Minä haluan omani itselleni. Keitä te olette, jotka käytätte nimeäni; mutta olette lihoneet kuin siat maallisella omaisuudella. Te, jotka käytätte hyväksi puhtaita palvelijoita ja rakennatte itsellenne epäjumalan omaisuudella. Paljon on epäjumalia tullut teille.

      Missä on rakkauteni? sanoo Herra. Te ette ole auttaneet särjettyjä!
      Te ette ole auttaneet köyhiä ja vähäisiä! Te ette ole antaneet omastanne minun tahtoni mukaan!

      Sanoo Herra! Katso, keskellänne on niitä, jotka apua tarvitsevat. Tehkää parannus ja minä teen kaiken uudeksi.

      Mutta jos ette, niin minä itken teitä!

      Jumalan armo - Pyhän Hengen tuli

      Katseeni "nostettiin" tämän jälkeen koko Suomen ylle. Muita maita en nähnyt, en edes Venäjää tai Ruotsia. Yhtäkkiä Suomessa alkoi ilmestyä pieniä tulen liekkejä. Nämä liekit lisääntyivät ja levisivät, kunnes niistä muodostui suuri roihu, joka peitti lähes koko Suomen. Tuo tuli ei ollut tuhoja tekevää, vaan se oli VALTAVA PYHÄN HENGEN TULI.

      - Tulee aika, jolloin kansa kääntyy Jumalan puoleen. Kaiken sekaannuksen, pelon ja myrskyn keskellä alkaa Pyhän Hengen tuli palaa suurella väkevyydellä ja rakkaudella! Vanha, mutta voimallinen aika tulee, jolloin minä (siis Herra)
      osoitan väkevän voimani, että vain minä olen ainoa Herra. Tämä on rakkauteni ja armoni osoitus.

      Armo armon aikakauden viimeisillä hetkillä. Amen.

      Tämä oli näky, jonka näin ja sain. Ja muista, että vain Jeesus Kristus on ainoa Herra ja Hänellä on kaikki vastaus meille kaikille.

      Jumalan armosta

      Tapani Mäki

    • rakkausyhdistää

      Nouse Suomi 2016

      https://www.youtube.com/watch?v=cbFWnHD_WVI

      kuunelkaa videson puheet!

      ------------------

      sitten ennustus foorumilta löydetty viesti!

      ---------------

      tapaat ihmisiä jotka sinua tielläsi auttavat, opasteet ja merkit elämässäsi tunnet sisälläsi.
      kuuntele sisintäsi ja luota tunteisiisi jotka sydämestäsi kimpuaa.

      olet täällä oppimassa ja opettelemassa erillaisia asioita, joiden kautta opit ja oivallat. saat uusia ajatuksia joiden kautta etenet polullasi.

      muista rakkaus sydämessäsi.

      iloitse ja nauti elämästäsi.

      toteuta unelmiasi ja näe elämäsi kauniina. kaikessa mukana on rakkaus, joka sinua johdattaa tielläsi avaten uusia ovia, joiden kautta elämääsi avautuu uusia tilaisuuksia ja asioita.

      ystäväni ole rauhallisin mielin. katso elämääsi luottavaisesti.

      ilo ja valo kanssasi olkoon. valoa ja rakkautta sinulle!

    • ennustusfoorumilta

      karhusen (ennustus) viime vuodelta!

      ----------

      Sattumoisin kuin joku olisi kutsunut katsomaan tätä foorumia, niin eikös täällä ollut vuosi 2015 ennusteita.
      Kun avasin ketjua niin näin Suomen päällä mustan ristin joka kattoi koko maan.

      Me joudumme ikäänkuin kuin maksamaan kaiken nyt jälkikäteen mitä olemme aikaan saaneet noin yleiseisesti monella saralla. Väärät päätökset on vieneet maan aivan alas ja siitä nouseminen ei ole yksinkertainen faktajuttu, kirjoitin jo aiemmin että aikaa menee vähintään vielä vuosi 2016 jolloin jotain sarastusta alkaa näkyä taisin kirjoittaa 2014.

      Ahneus ja kunnianhimo päätösten tekemisessä, palkkioiden saaminen jne. korkeimmilla tahoilla on pahan alku ja juuri, sekä hulvaton rahan syöttö joka suuntaan Suomesta.

      Nyt onkin tulossa niin sekava järjestelmä, jotta siinä pitäisi olla Pelle Peloton keksimässä uusia visioita, no onhan niitä julkistettu ties mitä, mutta ne ei tule toimimaan, ei saada työpaikkoja ihmisille vaikka kuinka niitä luvataan, ei tule, eikä maahanmuuttajat pelasta tätä maata, päinvastoin, niistä tulee lisää laskua tähän maahan. Meille tulee isoja leikkauksia joka ikiselle ja se ei naurata ketään, emme ole tyytyväisiä nyt tähän eikä ensi vuoteen eikä sitä seuraavaavaankaan.' Verotus kiristyy kaikilla, vaikka toisin puhutaan, se on siirrelty niin että sitä ei heti huomaa.

      Meiltä aletaan vaatia kohtuuttomia asioita, ne joilla on töitä ajetaan melko loppuun voiton ahnehtimana ja näin ollen sairauksia tulee lisää.

      Kehoittaisin nyt ennen sote-uudistusta menemään lääkärin jos jollain on vaivaa, sillä se kun astuu voimaan niin asiat muuttuu melko paljon.

      Suomi siis maksaa ja täällä on myös se synti että ahneus on tämän tehnyt ja se on huomattu henkimaailmassa, sillä sen laki ohjaa Yläkerran kanssa kaikkea, vaikka ette ehkä siihen usko, jokaista valvotaan, tekoa-ajatusta jne.

      Eu- menee myös erimielisyyksien vuoksi melko heikkoon jamaan, kun yksi maa alkaa vaatia kaikkea, muut alkaa mennä perässä. Kreikka on nyt ovela sillä ei ole puhtaat jauhot pussissa, ja nyt sieltä on laitettu sellainen mies jonka nokka ei paljoa vastaan tuhise, hän luulee ja pistääkin uskomaan kaiken ja Eu- kyllä antaa toistaiseksi periksi, paperi jonka hän tuo saa sen aikaan..

      Saamme sekaisen vuoden viettää, luonnosta tulee tuhoja ja kalliita laskuja niiden perään maksetaan ympäri maailmaa.
      Pahinta on nouseva terrosismi ja raakuudet, nyt katsotaan tänä vuonna kellä on valta tässä pahassa asiassa, ihmisiä menehtyy tähän uskon kamppailuun Afrikassa ja näissä lähi-idän maissa. Lisäksi Ebola nostaa päätään jälleen.

      Syyria ei selviä yksin, siellä tilanne ei kohene 10 vuoteen.

      Amerikka alkaa huomata että heillä on tarpeeksi tekemistä omissa asioissaan, joten Obama vielä jonkin aikaa apua antaa, mutta se jää sitten siihen. Siis järjestys maailman rauhassa ei edisty vaan pahenee.

      Venäjä rauhoituu kun ensin on saanut ihmiset uskomaan voimansa, siis näissä pakote ja Eu-jutuissa.
      Krimin se otti ja pitää sen. Suomi menee Natoon jonkun vuoden päästä.

      Japani saa kokea jälleen järistyksiä tänä vuonna ja myös Tyynellä merellä tulee uusia, Samoin Chile ja Uusi-Seelantikin jyskää. Löytyy täysin uusi yhteisö Brasilian viidakoista, ihan sattumoisin.

      Lääkkeitä tulee uusia, varsinin immuunisairauksiin lisää, ne löytyy eläimistä ja asumattomista paikoista.
      Aivan tolkuton tulee olemaan pakolaisten virta jälleen ja ne jotka tulee kantaa tauteja jo tullessaan suurin osa tulee Afrikasta.

      Mitäkö hyvää tulisi, vain niin että ihmiset jaksaa olla positiivisia kaiken keskellä vaikka asiat ei ole ympärillä mitenkään loistavassa kunnossa . Ei ole työtä, ruokajonot kasvaa, siitä huolimatta pitäisi jaksaa iloita, sillä jaksaa huomiseen, kyllä nyt tullaan vaatimaan ihmiseltä ajattelukykyä ja sopeutumista moniin olosuhteisiin.

      Se mitä meille on politiikot ym luvanneet kauniiden lauseiden ja lupausten muodossa voi kyllä suurinpiirtein unohtaa, ja katsoa mitä tuleman pitää ja se ei ole sitä mitä on luvattu.

      Siunausta kaikille.

      Ps.P- Korea tekee jotain jota emme voineet odottaa mutta se jää sille mahtailun linjalle mutta on kuitenkin merkittävä asia.


      Karhunen, 09.04.2015

    • tiivistyskarhusen

      ennustuksesta!

      -----------------

      Kun avasin ketjua niin näin Suomen päällä mustan ristin joka kattoi koko maan.

      Viime vuonna näkemäni musta risti Suomen päällä on yhä paikoillaan, ja ei aio toistaseksi luopua paikastaan.

      Minulle on kahtena päivänä näytetty siis tai ilmoitettu että Pohjoisen taivaalla on suuri kirkas 7-sakarainen risti, jolla on viesti Pohjolan kansoille, ei ainoastaan meille vaan kaikille jotka asuu sen ulotuspiirissä. Sanoisin että ainakin noin napapiirille ja siitäkin alemmas on vahvempi vaikutus.

      ----------------

      Ahneus ja kunnianhimo päätösten tekemisessä, palkkioiden saaminen jne. korkeimmilla tahoilla on pahan alku ja juuri, sekä hulvaton rahan syöttö joka suuntaan Suomesta.

      Suomi siis maksaa ja täällä on myös se synti että ahneus on tämän tehnyt ja se on huomattu henkimaailmassa, sillä sen laki ohjaa Yläkerran kanssa kaikkea, vaikka ette ehkä siihen usko, jokaista valvotaan, tekoa-ajatusta jne.

      ------------------

      Syyria ei selviä yksin, siellä tilanne ei kohene 10 vuoteen.

      Kyllä se on vaikeaa, mutta on lohdullista että tässä kaaoksen keskellä joka vie vuoteen 2020 kaikkine muutoksineen ja menoineen sekä ihmisten tappeluineen saamme edes jotain apua.

      ----------------

      Tuosta äitimaan olotilasta, ei ole tyytyväisyyttä siihen asiaan näkyvissä, nyt tuleekin muutos, sillä on sen aika jolloin äiti maa saa tarpeekseen ja puhdistaa itseään ja maan asukkaat saa tuta sen sanonko että raivon.

      Liikaa on äitimaa kärsinyt kaikkea ja on tullut aika muuttua.

      Elikkä saamme ne maanjäristykset ympäri palloa, myös eurooppa mukaan luettuna, ei taida juuri olla kuin meidän maat ja ihan pohjoisreunat lukuun ottamatta Kanadaa ja Kiinaa niin kyllä kiehuu... ja pahasti.
      Merien alta purkautuu valtavat voimat myös, luulen että Alaskaan tulee ihan kerralla muutoksia esim. ranta-alueillekkin. Sää tulee olemaan täysin sekaisin.

      ------------

      Elikkä lensin avaruudessa täysin mustassa jonkun olennon kanssa, hän oli vähän takanani joten en nähnyt häntä, lähennyimme maapalloa ja voi miten kaunis se oli, totesin, lento meni suoraan Etelä-Amerikan päälle, siinä oli myös osa Meksikon kannasta, ääni vierelläni sanoi kuuluvasti: Täältä kaikki alkaa??? Oltiin Brasilian päällä. Mitään muuta ei puhuttu, palasin unessa tai minut saatettiin kotiini, heräsin heti. Mietin mitä tämä tarkoittaa, kerroin aamulla ukolle, että mitähän tämä oli. Uni oli selvä ja koko pallo niin kaunis kun olla voi.

      ---------------

      Pohjoismaiden yllä on ympyrä, joten me yritetään miettiä yhdessä asioita, mutta siitäkään ei tule tolkkua, Ruotsi ei suostu kaikkeen, eikä Norjakaan.

      Etenkin korostettiin tuossa Pohjoisen sanomassa, että kaiken takana on rakkaus, siis ei sellainen kun luulette, vaan sellainen joka on ihmisessä niin syvällä henkisesti että hän pystyy syrjättämään oman egonsa ja on näin valaiseva itsensä ja osaa ottaa asiat ja oppia käsittelemään erittäin vaikeatkin asiat siis katsomatta omaa napaansa.

      • tiivistyskarhusen

        muutamakohta unohtu!

        ----------

        Me joudumme ikäänkuin kuin maksamaan kaiken nyt jälkikäteen mitä olemme aikaan saaneet noin yleiseisesti monella saralla.

        Suomi menee Natoon jonkun vuoden päästä.

        Eu- menee myös erimielisyyksien vuoksi melko heikkoon jamaan.


      • yksikohtavielä

        unohtu!

        -------

        Vielä sanotaan, että Pohjoisen taivaalla on Enkeleitä laumoittain meitä suojaamassa ja seuraamassa, ken siihen uskoo voi uskoa.


      • pihonsivulta

        Nimimerkin "Maanviljelijä Savosta" uni 19.2.2012

        Näin 19.2.2012 unen, jossa olin autolla ajamassa isäni kanssa Varpaisjärvellä.

        Taivas oli synkkäpilvinen aivan kuin musta verho olisi nostettu taivaan kannelle. Tienvarressa kävelykadulla kävelytettiin ylä- ja ala-asteikäisiä lapsia parijonossa. Heitä oli todella paljon ja heidän päällään oli repaleisia vaatteita, joita ei ollut pesty moneen vuoteen. Lasten ihot olivat saasteen peittämät ja heidän olemuksensa oli todella synkkä. Ei ollut ilon purskahduksia eikä leikkiä. Lapset olivat kuin alistettu johonkin. Unessa ihmettelimme näkyä.

        Jatkoimme matkaa eteenpäin ja matkan aikana sanoin isälleni: "Katso! Mitä lentää taivaalla puitten yläpuolella?" Isäni sanoi, että joitain lintuja. Kun katsoin tarkemmin niitä, ne näyttivät ihmisdemoneilta, joilla oli siivet ja ne lensivät meitä vastaan sinne missä lapsia oli. Demonit katsoivat meitä, mutta eivät koskeneet meihin, vaan jatkoivat lentämistään meidän yli.

        Saavuimme sen jälkeen kirkon pihaan, jossa oli ihmisten autoja enemmän kuin missään olen ennen nähnyt. Taivas oli edelleen uhkaavan tumma, kun me menimme kirkkoon. Sisään päästyämme oli kirkossa valtavan paljon ihmisiä. Sisällä oli menossa jokin messu tai rituaali, en tiedä, mutta kaikilla ihmisillä oli valkeat lakanat vaatteina ja laakeriseppele pään päällä.

        Ihmiset jonottivat laakeriseppeleen saantia päähänsä ja niiden, joilla se oli, katseet olivat muuttuneet aivan elottomiksi. Kun katselin ihmisiä, mitä ne tekevät, niin minutkin tönäistiin jonoon. Jono kulki vääjäämättömästi papin luo, joka laittoi seppeleitä päähän, kunnes itsekin olin siellä.

        Minullekin yritettiin laittaa väkisin seppele päähän, mutta sain pudotettua sen pois. Samassa pappi antoi minulle paperinpalan, jossa luki jotain. Hän komensi minua lukemaan se kovasti ja kuuluvasti.

        Huusin unessani: EN LUE TÄTÄ! Samalla heräsin ja huokasin, että se oli unta. Kiitin Jumalaa unesta ja mietin, että lopussa ihmisiä pakotetaan tekemään jonkinlainen lupaus jotakin kohtaan, ilman että heiltä kysytään mitään.

        Tämä aika on varmasti tämän vuoden aikana, sillä ihmiset jotka unessani tunsin ja paikat joita unessani näin, oli kuin olisin nähnyt ne eilen.

        ------------------

        Nimimerkin "Jampe" uninäky v. 1990

        Kävelin jumalanpalvelukseen isoon punatiilestä rakennettuun kirkkoon.

        Ymmärsin, että tämä valtavan iso kirkkorakennus kuvasi Suomen Ev.lut. kirkkoa.

        Astuin sisälle ja vasemmalla puolen kirkkosalia, sen etuosassa, kuoro oli istumassa matalalla alttarimaisella korokkeella.
        He odottivat tilaisuuden alkamista. Myös muu seurakunta odotti penkeissään tilaisuuden alkua.

        Seurakunta katseli edessään alttarilla istuvia kuorolaisia. Kaikki näyttivät päällisin puolin rauhallisilta ja iloisilta.

        Jatkoin kävelyäni edelleen korokkeen editse mennäkseni istumaan. Kun tulin korokkeen oikean reunan kohdalle,
        minut valtasi yhtäkkiä pelko.

        Pelosta jähmettyneenä paikoilleni katsoin tarkemmin oikean reunan kuorolaisten kasvoja.

        Kun he näkivät minun tarkkailevan heitä, kasvot muuttuivat heti vihamielisen näköisiksi. Tajusin äkkiä mistä oli kysymys. Hehän olivat kuoroon soluttautuneita sielunvihollisen joukkoja. Olivat tulleet ja teeskennelleet olevansa uskovaisia ja tulleet röyhkeästi istumaan kuoron joukkoon.

        Koin syvää suuttumasta ja kysyin heiltä: "Mitä tekemistä teillä on Jumalan seurakunnassa?"

        He vastasivat vihaa uhkuen: "Me olemme tulleet tänne jäädäksemme!"


      • pihonsivulta

        Nimimerkin ”Valvokaamme” kaksi unta helmikuussa 2009

        Viime viikon aikana näin kahtena yönä unta. Ensimmäisessä unessani näin kuinka uskovat asuivat kuin huterasti tehdyissä majoissa, mökkikylässä, jossa näitä majoja oli paljon ja niistä useimmat olivat näitä hökkeleitä.

        Majojen seinistä satoi ja tuuli sisään ja katossa oli suuria (suden mentäviä) aukkoja jne. Hökkeleitä oli vieri vieressä, ympärillä ei ollut aitaa ja ne kun olivat alueella, jossa oli susia, karhuja ja leijonia, niin ei ollut turvallista asua moisissa asumuksissa.

        Kuitenkin jotkut asujat kohauttelivat olkapäitään ja jatkoivat elämäänsä huolettomasti, jopa naurahtaen "ei meille mitenkään käy", siitä huolimatta, että petoja ja susia väijyi kylän laitamilla ja oli vain ajan kysymys, koska joku joutuisi raadelluksi.

        Toiset uskovat taas olivat niin pelkojen lamaannuttamia, etteivät uskoneet minkään enää heitä pelastavan. He vain kyyhöttivät majojen nurkassa odottaen tuhoa.

        Unessa jo ajattelin, miksi ihmeessä he eivät laita mökkejään kuntoon! Muutama lauta ja kattokatetta, aita alueen ympärille ja he voisivat yönsä nukkua rauhassa.

        Toinen uni oli kuin jatkoa edelliseen pari yötä myöhemmin. Se oli sekavampi ja ehkä selkeämmin myös puhutteli osin itseäni, mutta siinäkin toistui tuo sama idea miten päästä pakoon vihollista.

        Siinä oli ensin iso urosleijona, jonka jotenkin sain hämättyä palo-oven taa ja siten pääsin karkuun sitä. Seisoin kotipihallani jossa jo luulin olevani turvassa, kun yhtäkkiä ympäröivästä metsästä tuli naarasleijonien lauma minua kohti ja juuri ja juuri ehdin takaovesta turvaan keittiöön, jossa heti putosin polvilleni rukoukseen.

        Eli juuri kun luulemme, että olemme onnistuneet saamaan voiton vihollisestamme, voi olla että joudummekin kohtaamaan lauman (niitä tuli joka suunnasta), joka on valmis saalistamaan kukin tavallaan. Silloin on hyvä tietää mihin kuuluu, missä on "koti" ,"turva" jne.

        Ehkä myös niille joilla ei ole seurakuntaa, uni kehottaa, että lopunaikana on hyvä olla yhteys muihin uskoviin, tulemme tarvitsemaan toinen toisiamme.


      • Anonyymi
        pihonsivulta kirjoitti:

        Nimimerkin "Maanviljelijä Savosta" uni 19.2.2012

        Näin 19.2.2012 unen, jossa olin autolla ajamassa isäni kanssa Varpaisjärvellä.

        Taivas oli synkkäpilvinen aivan kuin musta verho olisi nostettu taivaan kannelle. Tienvarressa kävelykadulla kävelytettiin ylä- ja ala-asteikäisiä lapsia parijonossa. Heitä oli todella paljon ja heidän päällään oli repaleisia vaatteita, joita ei ollut pesty moneen vuoteen. Lasten ihot olivat saasteen peittämät ja heidän olemuksensa oli todella synkkä. Ei ollut ilon purskahduksia eikä leikkiä. Lapset olivat kuin alistettu johonkin. Unessa ihmettelimme näkyä.

        Jatkoimme matkaa eteenpäin ja matkan aikana sanoin isälleni: "Katso! Mitä lentää taivaalla puitten yläpuolella?" Isäni sanoi, että joitain lintuja. Kun katsoin tarkemmin niitä, ne näyttivät ihmisdemoneilta, joilla oli siivet ja ne lensivät meitä vastaan sinne missä lapsia oli. Demonit katsoivat meitä, mutta eivät koskeneet meihin, vaan jatkoivat lentämistään meidän yli.

        Saavuimme sen jälkeen kirkon pihaan, jossa oli ihmisten autoja enemmän kuin missään olen ennen nähnyt. Taivas oli edelleen uhkaavan tumma, kun me menimme kirkkoon. Sisään päästyämme oli kirkossa valtavan paljon ihmisiä. Sisällä oli menossa jokin messu tai rituaali, en tiedä, mutta kaikilla ihmisillä oli valkeat lakanat vaatteina ja laakeriseppele pään päällä.

        Ihmiset jonottivat laakeriseppeleen saantia päähänsä ja niiden, joilla se oli, katseet olivat muuttuneet aivan elottomiksi. Kun katselin ihmisiä, mitä ne tekevät, niin minutkin tönäistiin jonoon. Jono kulki vääjäämättömästi papin luo, joka laittoi seppeleitä päähän, kunnes itsekin olin siellä.

        Minullekin yritettiin laittaa väkisin seppele päähän, mutta sain pudotettua sen pois. Samassa pappi antoi minulle paperinpalan, jossa luki jotain. Hän komensi minua lukemaan se kovasti ja kuuluvasti.

        Huusin unessani: EN LUE TÄTÄ! Samalla heräsin ja huokasin, että se oli unta. Kiitin Jumalaa unesta ja mietin, että lopussa ihmisiä pakotetaan tekemään jonkinlainen lupaus jotakin kohtaan, ilman että heiltä kysytään mitään.

        Tämä aika on varmasti tämän vuoden aikana, sillä ihmiset jotka unessani tunsin ja paikat joita unessani näin, oli kuin olisin nähnyt ne eilen.

        ------------------

        Nimimerkin "Jampe" uninäky v. 1990

        Kävelin jumalanpalvelukseen isoon punatiilestä rakennettuun kirkkoon.

        Ymmärsin, että tämä valtavan iso kirkkorakennus kuvasi Suomen Ev.lut. kirkkoa.

        Astuin sisälle ja vasemmalla puolen kirkkosalia, sen etuosassa, kuoro oli istumassa matalalla alttarimaisella korokkeella.
        He odottivat tilaisuuden alkamista. Myös muu seurakunta odotti penkeissään tilaisuuden alkua.

        Seurakunta katseli edessään alttarilla istuvia kuorolaisia. Kaikki näyttivät päällisin puolin rauhallisilta ja iloisilta.

        Jatkoin kävelyäni edelleen korokkeen editse mennäkseni istumaan. Kun tulin korokkeen oikean reunan kohdalle,
        minut valtasi yhtäkkiä pelko.

        Pelosta jähmettyneenä paikoilleni katsoin tarkemmin oikean reunan kuorolaisten kasvoja.

        Kun he näkivät minun tarkkailevan heitä, kasvot muuttuivat heti vihamielisen näköisiksi. Tajusin äkkiä mistä oli kysymys. Hehän olivat kuoroon soluttautuneita sielunvihollisen joukkoja. Olivat tulleet ja teeskennelleet olevansa uskovaisia ja tulleet röyhkeästi istumaan kuoron joukkoon.

        Koin syvää suuttumasta ja kysyin heiltä: "Mitä tekemistä teillä on Jumalan seurakunnassa?"

        He vastasivat vihaa uhkuen: "Me olemme tulleet tänne jäädäksemme!"

        Oettaisin sinun piipahtaneen kouvolan ahdinkadun vapaakirkossa,tuossa näyssäsi.Niin osuva oli tuo vihaiset ilmeet.


    • rysähtääköööö

      Tähän väliin laitankin sen uneni jonka näin n. puolitoista vuotta sitten olen kait senkin tänne jonnekkin kirjoittanut ja minua pilkattiin siitäkin.

      Elikkä lensin avaruudessa täysin mustassa jonkun olennon kanssa, hän oli vähän takanani joten en nähnyt häntä, lähennyimme maapalloa ja voi miten kaunis se oli, totesin, lento meni suoraan Etelä-Amerikan päälle, siinä oli myös osa Meksikon kannasta, ääni vierelläni sanoi kuuluvasti: Täältä kaikki alkaa???

      Oltiin Brasilian päällä. Mitään muuta ei puhuttu, palasin unessa tai minut saatettiin kotiini, heräsin heti.

      Mietin mitä tämä tarkoittaa, kerroin aamulla ukolle, että mitähän tämä oli. Uni oli selvä ja koko pallo niin kaunis kun olla voi.

      -------------

      https://yle.fi/uutiset/3-10662760

      Sotilaallista väliintuloa Venezuelaan väläyttelevä Yhdysvallat on uhkauksensa kanssa yksin

      Latinalaisen Amerikan maissa muistetaan hyvin, millaisiin verilöylyihin johtivat menneisyydessä Yhdysvaltain tekemät sotilaalliset interventiot eri puolilla Keski- ja Etelä-Amerikkaa.

      Venezuela26.2.2019 klo 02:20päivitetty 26.2.2019 klo 05:52

      Kolumbian pääkaupungissa Bogotássa kokoontunut Liman ryhmä vastustaa sotilaallisia toimia Venezuelan kriisin ratkaisemiseksi.

      Kanadasta sekä Latinalaisen Amerikan maista koostuva ryhmä toteaa yhteisessä kannanotossaan, että Venezuelan siirtymisen demokratiaan on tapahduttava rauhanomaisesti perustuslakia ja kansainvälisiä lakeja kunnioittaen.

      Kokoukseen osallistunut Brasilian varapresidentti, eläkkeelle jäänyt kenraali Hamilton Mourao korosti, ettei Brasilia antaisi missään olosuhteissa Yhdysvaltojen hyökätä sotilaallisesti Venezuelaan Brasilian maaperältä.

      Myös EU-maat katsovat, että sotilaallinen väliintulo ei ole vaihtoehto.

      Ainoa sotilaallista voimaa väläytellyt on Bogotáan saapunut Yhdysvaltain varapresidentti Mike Pence. Yhdysvallat ei kuulu Liman ryhmään. Pencen mukaan kaikki vaihtoehdot ovat pöydällä valtaan takertuneen presidentti Nicolás Maduron syrjäyttämiseksi.

      Latinalaisen Amerikan penseää suhtautumista sotilaalliseen välintuloon Venezuelassa selittää historia. Maissa muistetaan hyvin, millaisiin verilöylyihin johtivat menneisyydessä Yhdysvaltain tekemät sotilaallisen interventiot eri puolilla Keski- ja Etelä-Amerikkaa.

      Bogotan kokoukseen osallistunut, Venezuelan presidentiksi julistautunut Juan Guaidó vakuutti palaavansa Kolumbiasta takaisin Venezuelaan tällä viikolla. Hän uhmasi perjantaina Maduron hallituksen maastapoistumiskieltoa ja ylitti rajan Kolumbiaan tarkoituksenaan saada ulkomaista hätäapua Venezuelaan.

      Yritykset avustusrekkojen saamiseksi maanhan kuitenkin epäonnistuivat, kun Venezuelan hallituksen joukot pysäyttivät avustussaattueet.

    • väykkä

      "Minulle on kahtena päivänä näytetty siis tai ilmoitettu että Pohjoisen taivaalla on suuri kirkas 7-sakarainen risti, jolla on viesti Pohjolan kansoille"

      Täytyy olla kyseessä Väyrysen seitsemän tähden liike

    • Anonyymi

      No joo, se niistä profetioista! :DDDDD

    • Anonyymi

      http://www.mahdollisuus.fi/stoorit/new-age-oli-tuhota-minut/

      “New Age oli tuhota minut”

      Renata Gogola-Tolvanen, perhehoitaja, sijäisäiti, Juuka

      Tunsin aina olevani erilainen. Elin suhteellisen normaalia elämää, mutta kaipasin kovasti rakkautta täyttämään sydämessäni olevan tyhjiön. Pitkään uskoin löytäväni vastauksen, jos vain löydän oikean miehen. Kun se ei toiminut, kokeilin syrjähyppyjä, viinaa, tupakkaa ja jopa huumeita – mutta turhaan. Kaipuuni vain kasvoi.

      Kun en löytänyt rakkautta maan päältä, aloin etsiä sitä näkymättömästä maailmasta. Tutkin erilaisia uskontoja ja aloin meditoida. Luin paljon chakroista ja rupesin ajamaan itseni sisälle voimia erilaisten spirituaalisten ohjeiden mukaan. Ennustin tarot-korteista ja etsin tulevaisuutta sieltä. Harrastin reikiä ja muita New Ageen liittyviä juttuja, puiden halaamista ja enkeleiden kanssa seurustelemista. Hetken tunsin, että löysin jotain, joka täytti kaipaamani tyhjyyden.

      Eräänä päivänä elämääni tuli mukaan näkymättömästä maailmasta ikioma enkeli, jonka kanssa elin kuin aviomiehen kanssa, vaikken pystynyt näkemään sitä fyysisin silmin. Se kommunikoi kanssani mieleni kautta ja lähetti netin kautta minulle mm. musiikkia ja virtuaalikukkia.

      Eräänä päivänä se käski minua luopumaan Jeesuksesta ja eroamaan kirkosta. Tein niin. Menimme kihloihin ja naimisiin.

      En nähnyt sormusta fyysisin silmin, mutta tunsin sen sormessani ja näinkin sen meditoidessani.

      Sitten enkeli käski minun erota maallisesta miehestäni ja lähteä pois kotoa. Mieheni järkytykseksi jätin hänelle sormukset ja avioeropaperit ja lähdin takaisin synnyinmaahani Puolaan.

      Oloni alkoi huonontua huononemistaan. Minulle tuli ahdistuksia ja pelkotiloja, en syönyt enkä nukkunut. Olin kuin varjo ihmisestä. Kommunikoin enkeleiden kanssa ja uskoin, että ne – ja varsinkin se minun enkelini – vievät minut kohta taivaalliseen kotiin, niin kuin olivat luvanneet.

      Kun minut kerran yritettiin tappaa, ymmärsin, että enkelini valehteli olevansa Jumalan enkeli, ja olikin tosiasiassa pimeyden enkeli.

      Elämäni oli lopussa. Sain epilepsiaa muistuttavia kohtauksia ja minua ahdistettiin kauheilla ahdistuksilla. Aina kun laitoin silmäni kiinni, hirvittävän näköiset olennot hyökkäsivät kimppuuni. Kävin psykiatrilla, mutta lääkkeet vain pahensivat asiaa. Näin verisiä näkyjä jopa päivällä.

      Veljeni vaimo ehdotti, että lähtisimme papin puheille. Suostuin siihen viimeisillä voimillani. Kun pappi kysyi, haluanko ottaa Jeesuksen takaisin sydämeeni, minä suostuin. Samassa näin Jeesuksen ristillä. Hänen piikkikruununsa alta putosi kaksi veripisaraa minun poskelleni. Siinä hetkessä kaikki ahdistus, paha olo ja synnit otettiin pois. Tuntui kuin olisin saanut siivet. Hetkessä paranin kaikista vaivoistani.

      Kuukauden kuluttua olin takaisin Suomessa mieheni luona. Hän ei ollut pistänyt avioeroprosessia vireille. Jumala ohjasi minut uskovien yhteyteen ja sain tietää, että olin tullut uskoon. Nyt ymmärrän, että kaiken aikaa olin etsinyt yhteyttä Jumalaan. Kun Jeesus tuli sydämeeni, hän täytti sen tyhjiön. Nyt olen yhteydessä häneen. Sain myös psykiatrian lääkäriltä täysin terveen paperit.

      Elän elämäni parasta aikaa, ehkä ei helpompaa, mutta ihanampaa. Tiedän, että Raamattu on totta. Jumala antoi minulle henkien erottamisen kyvyn lahjana, jotta en enää eksyisi. Ei kannata antaa pettää itseään kaikenlaisilla okkultistisilla ja spirituaalisilla jutuilla, sillä ne ovat tuhoon tuomittuja. Kun ottaa Jeesuksen sydämeen, niin hän pitää huolen – niin kuin on pitänyt minusta nyt sekä niistä miljoonista muista, jotka tämän totuuden ovat löytäneet.

      ------------------------------------------------------

      https://sinettisormus.blogspot.com/

      • Anonyymi

        Näyttää olevan sellainen hölynpöly kertomus, että vain idiootit uskoo. Jahka Jeesus mainitaan, niin se osoittaa samantien, että "oikealla tiellä" ollaan? Näyttää siltä, että jotkut uskontoporukat ovat valmiit keksimään satuja viedäkseen asiaansa valhein eteenpäin. Raamatussa on niin paljon kyseenalaisia kertomuksia, että vain henkisesti kehittymätön voi uskotella itselleen, ettei sieltä löytyisi virheitä ja valeita. Kunhan "Herra sanoi", loppuu ihmisen "vapaa tahto".
        Jos joku väittää, että raamattu on kirjotettu "pyhän hengen" vallassa, on kyse todennäköisesti muusta, kuin Jumalasta. Niin paljon on siihen kirjaan sekoitettu faktaa ja fiktiota, että moni on eksyksissä sen takia.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      110
      1907
    2. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      9
      1539
    3. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1499
    4. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1477
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      150
      1415
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      107
      1350
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1307
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      648
      1239
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      16
      1147
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1108
    Aihe