Tanan hidastustöyssyt toriparkin ulosajossa

Make3210

Kuka valopää keksinyt/laittanut ne metalliset hidastustöyssyt toriparkista etelänsuuntaan poistuttaessa. Kiusaavat ihan suotta normaaliautoilijaa.

32

99

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • skfkdjfkljfdkl

      Viimeiset vittuilut toriparkista poistuvalle autoilijalle että älyää pysyä jatkossa poissa keskustasta...

    • VELMIESJABRU

      NE SAATATANAN HIDASTÖYSSYT TUHOO AUTON !

    • Minäite1

      Oisko töyssyjä valmistavan firman myyntitykki piässy voitelemaan piättäjiä.

      • moraalinvartijat

        Kivireellä kun ajeloo niin köyhällä tuntuu pienikin töyssy. Ja ku on huono omatunto se tuntuu kahta kauhiammalta. Ja eihä tääl ole kuin moraalittomia kuskeja.


      • karman.laki

        Tai ehkä autojen varaosaliikkeet ovat voidelleet päättäjät tekemään mahdollisimman paljon autoja vahingoittavia töyssyjä että iskari-, nivel-, pusla- ja jousikauppa kukoistaisi.
        Toivottavasti jostain autosta pettää raidetangon nivel ja auto ajautuu sen päättäjän päälle joka on keksinyt nämä töyssyt...


    • Ehkäeh

      munantuottajat sponsoroivat töyssyjä. ;)

      • munantuottaja.mulukku

        Onko ne ne niitä ns. mulukkuja?


    • volvera

      Ei ne turhaan siellä ole. Jos parkkihallista ajaa varomattomasti kadulle, niin melko varmaan rysähtää takaa ylhäältä tulevan kylkeen.

      • Antti.J.Vittuhauta

        täätäätätäättäätääätäääätttääääääääätäää.
        nämä vitun tojotaterot suojelee enemmän sitä koslaansa kuin lastenvaunuja


      • töyssyt.helvettiin

        Haista vittu, iso mies! Siinä poistumiskohdassa on kärkikolmio mikä on täysin riittävä osoittamaan väistämisvelvollisuuden joten ainakaan sen takia EI tarvita niitä perkeleen töyssyjä!!


      • autio.halli

        Poistumistunnelissa näyttää olevan jotain teräsovia niillä paikkeilla missä on niitä töyssyjä, liekö jotain teknisiä tiloja. Pitääkö niissä käydä niin usein että sen takia on töyssyt pitänyt laittaa ja eikö niihin nyt mitään muuta kulkutietä voinut jo suunnitellessa järjestää kuin ajoväylän viereen, kyllä on taas suunnittelijan aivopieruja koko laitos täynnä perkele...


      • isooooomies
        töyssyt.helvettiin kirjoitti:

        Haista vittu, iso mies! Siinä poistumiskohdassa on kärkikolmio mikä on täysin riittävä osoittamaan väistämisvelvollisuuden joten ainakaan sen takia EI tarvita niitä perkeleen töyssyjä!!

        Töyssyt on laitettu estämään kolarit ja kärkikolmio sitä varten, että syyllinen on aina törmäyksessä selvillä. Ei kärkikolmio estä kaahaamista.


    • Arska007

      Riittäisi yksi töyssy siinä kolmion kohdalla, jossa pitää pysähtyä.

      • VELMIESJABRU

        Vittu näitä töyssyjä ja VITUN käyttömaksuja. Nyt vittu jo laskekee,paljonko tämä "väliaikainen" viinasvero on ens vuonna ! Kameroita on kohta joka kulumalla,että laskevat jo perskarvatkii, kas ku eivät niistä jo veroja ota ! Autoilusta on menny ilo ! Tahdon -80 luvun takasin !


    • mielenvikaiset.kyrvät

      Tuollaiset metalliset töyssyt ovat jo kyllä ihan silkkaa vittuilua, miksi täällä suomessa päättäjät haluavat kiusata ja nöyryyttää meitä "alamaisia", eikö he saaneet tarpeekseen koulussa koulukiusaamisesta...

    • satastatöyssyynkele

      Hidastustöyssyjä lisää koska eihän kukaan kuitenkaan hidasta. Autoilla kaahataan ja suojatiellä henkensä kaupalla liikutaan. Ajokortin ajaminen kolmevuotiseksi johon sisällytetään kurssi parkkihallin käytöstä. Kaduilla virkavallan pitäisi nopeusvalvontaa lisätä. Ratsioita jotta valtio saa rahhoo. Missä on polliisi? Ja mitä tekee?

    • menetoistakautta

      Onko pakko ajaa sitä kautta? :D

      • stnan.kyrvänsyylät

        No joo-o, älkööt sitten turhaan ihmetelkö miksi parkkihallin käyttöaste on 0%...


      • Etelän-autolija

        Etelän suunnasta on luntevaa ajaa K3:een, ja poistua takaisin samaan suuntaan K3:sta. Jos haluaisi K1:stä ulos (pohjoiseen päin), pitäisi ajaa niitä K3-K2-K1-välisiä silmukoita pää pyörryksiin.


    • autokuappias

      Mutta eihän keskustaan haluta autoja...... ei ole haluttu moneen vuoteen. Siksi käyn Lidlissä. Kumma juttu vaan että piti tuollainen toriparkki tehdä mutta jospa se on varmaan vain näitä Kuopion kokoomuksen sekoiluita. Niistähän tässä kaupungissa maksetaan ja pitkään.

    • valittakaa.tjlle
    • hohhoijaaaa

      Ei osata parkkeerata parkkihalliin/osata ulos ajaa. Liikennesääntöjä ei tunneta. Uskomatonta kaahaamista. Ym mutta poliiseja ei näy. Mistä arpajaisista voittaa ajokortin.

      • töyssyt.helvettiin

        Sinä et edes sen vertaa ymmärrä että mistä tässä juttuketjussa on kyse.


    • LanusAunonen

      Naurettavia kaikki töyssyt. Viimeisin neroleimaus ennen Puijoa sisäilmaongelma kamppailulajiluolan kohdalle! Toinen upea kiviviritelmä viestikadulla. Suunnittelija pitäisi laittaa asumaan 25km mukulakivikadun päähän!

      • jjhg

        Ajoin pitkästä aikaa Saaristokatua keskustaan. Oli kyllä mutkaisempi kuin muistinkaan ja lisäksi oli ilmestynyt metallitöyssyjä entisten kiviviritelmien lisäksi. Tuli vaan tämä mieleen noista toriparkin töyssyistä. Taidanpa jättää tämän "oikotien" Saaristokatu-fanien käyttöön.


    • VähäVarainen

      Hirveitä töyssyjä on ne siellä. autosta ruosteet on jo niihin tippuneet. Ohjusnivelistö on väljäksi mennytniissä ja tukitankojen kumipuslatkin on paskana. Hylkäsivät katsastuksessa sen takia.
      Kuka korvaa? Kenenkä on vastuu vanhan Tojon laittamisesta?

      • VELMIESJABRU

        Samahan tuo oman VENTON nivelissä...herrat vaihtaa joka toinen vuosi autoo,ovat muuten niin ympäristötietoisia,perunankuoret ja kaalinkuoret oikeaan,vaikka taitaa silti olla pää illallista sellasilla aineilla sekasin,ettei MYÖ köyhät tiietäkkään...


    • nimimerekki

      Minä ne sinne asennutin.. katon valvontakamerasta ku naiset ajaa siihen nii että tissit hytkyy <3

    • Uolevi.Kyrvänsyylä

      Eikö keskustan yrittäjilläkään ole sen verran munaa että voisivat huomauttaa pysäköintilaitosta noista järjettömistä töyssyistä, se haittaa keskustan liikkeiden toimeentuloa jos autoilijat alkavat välttää toriparkkia noiden töyssyjen takia!
      Vai onko joku poliitikko tai muu byrokraatti / päättäjä taas joku mielivallanhimoinen luonnevikainen kyrpä joka vehkeilee tällaisia esteitä ja harmeja ihmisten vastuksiksi saadakseen sadistista tyydytystä tylsään työpäiväänsä...

      • Nimimerekki

        sielä on 20 kmh rajotus.. mitä vittua. :D


      • Suomi.OLI.hyvä.maa

        Ennenvanhaan kun maailma oli vielä järjissään, teistä ja kaduista pyrittiin tekemään mahdollisimman tasaisia. Nykyään sen sijaan missään ei ole enää vähäisintäkään järkeä, suunnilleen kaikki on päinvastoin kuin vanhoina hyvinä aikoina.


    • Aatu-autoilija

      Jippii-jippii, nyt ne Saaristokadun töyssyt on poistettu :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      304
      3381
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1629
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1480
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      52
      1361
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1250
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1230
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      45
      1161
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1127
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      158
      1053
    Aihe