cainin puuttuminen

jussibarton

Cainin puuttuminen joanien läpsäisyyn kylea kohtaan oli hyvä teko joo ja hän sanoi että lapsia ei saisi lyödä mikä on hyvä.mutta mutta...kyllähän cainkin löi debbieä joskus muinoin ja oli niinku ite ois täysin virheetön.toinen asia mikä ihmetyttää on tää bernicen ja lawrencen häätohkaus hehän illastivat pari kertaa ja olivat reissussa ja sit ollaan heti rynnimässä alttarille.aika ripeää ettenkö sanois...

8

77

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihimittelee

      Yritettiinhän sitä vähän selittää; oli ollut hauska päivä ja sen päälle sitten Lawrence kosi. Niinhän meille usein puolituttujen kanssa käy.

      Ripeän toiminnan keskellä se mulla on mennyt ohi, milloin L on kertonut B:lle olevansa homo; tänään kertoi vankilakokemuksistaan ikään kuin homous olisi jo aikaisemmin tullut ilmi.

      • Glub

        Minäkin hieman ihmettelen Bernicen ihmettelyä, kun Lawrencen taustahan on yleisessä tiedossa. Sehän on julkistettu keskellä Villapakkaakin.


    • Annika_S

      Jos Bernicellä on hiukkaakaan naisellisia haluja, miksi hän naisi homon? Kaksijakoinen Robert on jo osoittanut vastaavan liiton toimintamallin) No rahan takia Bernice tietenkin tuon tekisi . Mutta sittenkin tämä panee ihmettelemään. Kyllä Bernicen täytyisi varmistua siitä, että Lawrence pystyy lempimään myös hänen kanssaan. Ellei pysty niin liitossa pitäisi olla vapaa ja suvatsevainen ehto: kumpikin saa hoidella omat seksuaaliset tarpeensa muualla kunhan ei kärähdä siitä julkisesti. Tämä taas voisi olla Bernicen tapauksessa hieman vaikeaa.

      Lawrencen vankilakuvaukset koskivat sähköshokkihoitoineen paljon vanhempia vuosikymmeniä. Eihän hän voinut olla vankilassa 1950-luvulla, jolloin tätä hoitomuotoa käytettiin homouden parantamiseen. Toisaalta, tuskinpa Bernice tuota älysi, joten täydestä meni Lawrencen pieni liioittelu.

      Toivotaan, että Lawrencessa on miestä täyttämään Bernicen odotukset. Tässä kuviossa on nimittäin ainesta vaikka mihin, kunhan käsikirjoittajat keskittyvät tarinaan kunnolla.

    • Tuumailua

      Kyllä Cain on hakannut ketä milloinkin, mutta en muista hänen koskaan Debbietä lyöneen.Enkä muista lyöneen edes ketään naistakaan koskaan.

      Lawrence on hyvinkin voinut olla juuri 50 luvulla, hänellähän oli käsittääkseni juuri
      tuohon aikaan suhde Ednan rakastettuun Haroldiin.Edna näytti kerran jotain vanhoja valokuvia Haroldista ja Lawrencesta ja ne olivat mielestäni, ellei 40 luvulta, niin mahdollisesti 50 luvulta.Ednahan Lawrencen toimitti vankilaan, koska järkyttyi kuultuaan, että Lawrence on ihastunut juuri hänen mieheensä.
      Kauheista vankilakokemuksistaan huolimatta Lawrence antoi Ednalle anteeksi.
      Vaikka ensin oli vihainen ja katkera Ednan tempusta.
      En kyllä ymmärrä, mikä tämä Lawrencen ja Bernicen suhdekuvion tarkoitus on.
      Ei heille edes mitään kestävää suhdetta ole muodostumassa.Miksi Lawrence tarvitsisi edes kulissivaimoa?Jos tarvitsee ystävän tukea ja lohtua vaikeina aikoina.Eihän tälläinen ystävyys avioliittoa vaadi.Höpöhäitäkö vain taas halutaan alkaa hössöttämään ja juhlimaan?

      • jussibarton

        Cain läpsäs debbietä vuosia sitten kun löysi ladosta debbien kondomit joita d käytti andyn kanssa hommaillesaan.debbien ja andyn suhdehan oli cainille aika kova paikka.


      • Merkkihlö
        jussibarton kirjoitti:

        Cain läpsäs debbietä vuosia sitten kun löysi ladosta debbien kondomit joita d käytti andyn kanssa hommaillesaan.debbien ja andyn suhdehan oli cainille aika kova paikka.

        OT: vasta muistelin tuota, että Andy ja Cain olivat hyviä kavereita aikaisemmin.
        Andy piti maatilaa, asui Daz veljensä kanssa siellä. Cain ja Debbiekin. Yhtä suurta ihanaa perhettä.. kunnes Andyn ja Debbien suhde paljastui.. ei ole aika sitä ystävyyttä palauttanut.

        Välillä tuntuu, että sarjassa unohdetaan rankatkin jutut helposti.
        Cain ei ole siihen pystynyt. Andy käytti luottamusta hyväkseen ja "turmeli" hänen silmäteränsä.


    • Annika_S

      Tuossa tapauksessa Lawrence on ollut aika nuorena vankilassa. Kyllä näyttelijän pitäisi olla suunnilleen samaa ikäluokkaa kuin hänen roolihahmonsa. Lawrencen osassa oleva John Bowe on kuitenkin vasta 66-vuotiasi. Jos Lawrence olisi ollut vankilassa siis 50-luvulla niin hänet olisi laitettu istumaan homoudesta viimeistään 9-vuotiaana. Tämä tietenkin vain siinä tapauksessa että Bowe näyttelee ikäistään hahmoa. Nämä ikäkysymykset syövät aina vähän uskottavuutta, vaikka sinänsä pidänkin Bowen suorituksesta Lawrencen roolissa.

      Eihän tämä aloitukseen liity, mutta laitetaan nyt.

      • latva2nen

        Lawrence istui lukkojen takana todennäikösesti 60-luvun alussa, ainakin vehtaaminen tämän toisen hihhulin kanssa tapahtui silloin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      237
      3671
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      26
      2248
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2101
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1995
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      90
      1675
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe