Syy natoon menoon

sotilasmestari

Pitkään miettinyt. Ei ole varsinnainen ryssän pelko, vaan sen pelko että köyhä ei lähde puolustamaan nallen peltoja ym. raharikkaiden riistäjien mammonia, minä ainakaan re. ylivääpeli, ja on jonkun turvattava rahalla nämä. Ja kansa maksaa kiimoissaan.

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lapua_338_Magnum

      Joo, talvisodassa ja jatkosodassa suomen köyhiä sotamies-hölmisköjä kusetettiin oikein viimeisen päälle kunnolla. Tapattivat lahtari-porvarin mahtikäskyllä etulinjassa itsensä ja osa tuli raajarikkoina takaisin rintamalta. Paskamahainen rikas porvari oli turvassa takalinjoilla, kun tavallinen ryysyläiskansa puolusti rintamalla heidän rahojaan ja omaisuuttaan. Ruotsissakin pitää ottaa nyt jo pakollinen asepalvelus takaisin käyttöön, kun kukaan ei halua lähteä enää linjaan tapattamaan itseään toisten omaisuutta puolustaessaan. Sama se on suomessakin. Ei enää linjaan rikkaitten paskamahojen omaisuutta puolustamaan.

      • solttupoika

        Vai että omaisuus. Ja toisten omaisuus. Niitäkö vain puolustettiin. Entä vapaus ja itsemääräämisoikeus? Miten itsenäisenä valtiona pysymine? Tuskin köyhien asema osana naapurivaltiota olisi ainakaan parantunut.


    • sotilasmestari

      Joo kannattas tasata vaan niitä tuloeroja reilusti että duunrillakin ja jossain vaiheessa jopa työttömällä olisi halua puolustaa jaloa isänmaataan. Esim sen pärnerin puolesta en vetäisi liipasimesta sarjan sarrjaa, pötkisin pakoon pakolaiseksi. Ei laaksoa ei kukkulaa

    • Bolsu-Desantt

      Tässä minun lista joiden eestä en rynkkyä nosta olalle.
      -Stubido, Urpo hänen luotan kasvuun riistokapitalistit
      -TolloSipilä lestat
      -Temaripettäjät, kansanviholliset matuttajat
      -kaikki pikkuvillet, pikkuliit

      Venäjä sen sijaan on naapurikansa ja ystävä. Nato haluaa sodan tänne meidän Pohjolaan ja vieraita sotilaita kävelemään meidän kaduilla, Jämsässäkin saattais kävellä turkkia puhuvia muslimisotilaita kuin kotonaan konsanaan. Mikä häpeä meidän Veteraaneja kohtaan! Silloin aukaistaan Isiltämme saaneet asekätköt ja jaetaan kiväärit kaikille Tovereille jotka nousee Tyranniaa vastaan!

      • Possu-Tesantti

        NÖF NÖF NÖF NÖF HIII!


    • lapuan-liitto

      Jäsenyys tulisi maksamaan suomelle 3,4 miljardia, niin siinähän tulisi olemaan taas yksi pohjaton kaivo turhuuteen samoin kuin turvapaikka turismikin on suomelle. 3,4 miljardia pelkästä liittymisestä ja vuosittaiset kulut sen päälle. Jos tännekin sota syttyisi, niin kyllä se omin avuin pitäisi yrittää hoitaa ja jos tappio tulisi pitäisi nuolla haavansa. Myös tässäkin asiassa niin kuin mamuilussa jokainen maa hoitakoon omat asiansa.

    • Jkoskela

      Mie olen miettiny että miks nämä rikkaat ajaa natoa tänne. Ei muutakuin reppuselkään ja pakoon, jos haluavat ja pelottaa. On olemassa yksi FAKTA! mikä ei muutu! Venäjän ja Suomen raja. Aina yhtä pitkä. Vai onko Saksalla? Puolalla? Usalla yhtäpitkää rajaa? Se että onko raja tämän päivän vai että Ruotsi on Venäjän seuraava rajanaapuri? Pitkällä rajalla? On mietittävä tarkkaan mitä päätöksiä tehdään. Herrojen on helppo lähteä karkuun rahan voimalla. Mutta ihan kiusakseni laitan repliikin "täällä pohjantähden alla" elokuvasta.
      Hauku oravaa! Hauku oravaa! ja sehän haukkui.....hau hau hauuu hau hau hauu....Paremmin!! hau hau hau. Ne jotka ei ymmärtänyt katsokaa kyseinen filmi.

      • ajattelinvaannäin

        Natossa on tarjolla myös hyväpalkkaisia virkoja, jotka eritoten eräitä saattaa kiinnostaa..?


    • artisti2020

      Kirjassa "Vaiettu sota" on kuvia, jotka laittavat miettimään Natoa.

    • olallevie

      Ei nosta rynkkyä olalle tämä joku mikälie, temarien ja matuttajien takia. Ja jotain muutakin siinä oli.

      No mutta kyllähän se nyt täytyy Suomen miehen olalle nostaa, ihan näyttääkseen näille matuille, miten niitä naisia ja lapsia jäädään tänne puolustamaan ja vihollista vastaan sotimaan. Nythän on naisiakin jo armeijan käyneitä, niin että häpeäksihän se on jos ei mies lähde eturintamaan henkeensä heittämään, kaikki kotomaan puolesta. Ja turvapaikkaa on turha lähtee hakemaan jos ei ole yhtään maata missä olisi turvallista jos se kolmas pauhina alkaa.

      • mikäonoikein

        Jännä juttu muuten. Samat tyypit, jotka haukkuvat mamuja siitä, että eivät ole jääneet maataan puolustamaan, uhovat ensimmäisenä, että eivät nosta sitä rynkkyä olalleen...


      • Säälittävääporukkaa
        mikäonoikein kirjoitti:

        Jännä juttu muuten. Samat tyypit, jotka haukkuvat mamuja siitä, että eivät ole jääneet maataan puolustamaan, uhovat ensimmäisenä, että eivät nosta sitä rynkkyä olalleen...

        Eikä niistä ole edes pakoon lähtijöiksi. Ei silti, ei mikään maa tuommoisia paskaläjiä haluisi ottaa vastaankaan.


      • Vasen_vasen_vasen_oikee

        Suomihan otti vastaan 32000 paskaläjää jos en muista väärin!


    • Ajaatmuuttuu

      Jospa kohtalomme on taas palata osaksi suurta Venäjänmaata, johon geeniperintömme ja tapakulttuurimme jo viittaavat, pientä läntisen Suomen kaistaletta lukuunottamatta.

    • Bolsu-Desant

      Täällä kaipolan Valvomossa missä on 30cm paksut seinät ja ilmastointi niin jossain falskaa pahasti! Paperipölyä on kaikkialla ihan haitaksi asti, mutta nyt itse asiaan! Ei nouse rynkky olalle kansanvihollisten käskystä vaikka millä uhkailtais, näin on näreet teille aivopestylle Haloskavaalikarjalle. Homottajien ja Mamuttajien ääni ei kauas kanna. Kansanvihollisille voi käydä niin että itse joutuvat vastaamaan rikollisista teoistaan Suomen kansaa kohtaan. Venäjä on siinä meidän naapurissa ja siinä pysyy, ei ne ole muuttamassa minnekkään. On ehdottoman tärkeetä pitää hyvät välit maittemme välillä. Putin on jämpti presidentti, siitä kiitos hänelle. Natottajat ja sellaiset pikkusivariCallet, Biaudet ynm. haluavat lietsoa sotaa Pohjolaan ja tuoda tänne toisen rodun asustamaan Isiemme maita. Tyranniaa vastaan on ennenkin taisteltu ja voitettu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1818
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1799
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      70
      1577
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1132
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1128
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe