mol.fi.ssä 15591 ilmoitusta vapaista työpaikoista

kunhan.kysyn

Työttömiä ainakin yli 300000. Mitenkä saadaan kaikille työpaikka?
Osa ei tosin haluakaan työllistyä ja osa työpaikoista ei näy mol.fi:ssä eikä jakauma aina sovi.
Epäsuhta on kumminkin niin suuri että pitää oikein kysyä että miksi tänne haalitaan luku-, kirjoitus- ja kielitaidottomia työvoimapulaa paikkaamaan.
Luuleeko joku oikeasti, että esim. kymmenen vuoden kuluttua edes nämä yli 300000 on työllistetty puhumattakaan matuista joista innokkaimmat oppivat suomen kielen riittävän hyvin työllistyäkseen. Minkähänlainen hallitus tämän työllisyyden saisi aikaiseksi? En keksi, kertokaa te.

19

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • skjksjd

      Niin, ja 80 prosenttia noista menee työnvaihtajille. ei ne työttömii palkkaa kun ek on propagandallaan tehnyt niistä työkelvottomii.Matukka, halpa hinta, lukutaidoton, ja tekee mitä käsketään muuten kenkä heiluu.

      • TäyttäSOSusetusta

        Työttömiä on Suomessa 500.000, ja noista mol.fi:n vapaista 15.591 paikasta, suurin osa on provisiopalkkaisia puhelinmyynti-, ovelta-ovelle- ym. kepulikonstitöitä, jossa ei saa edes TES-tason mukaista palkkaa ilman ilmiömäisiä valehtelijan taitoja, joita rehellisellä, korkeamoraalisella työttömällä työläisellä ei ole. Pitäisikö tässä työläisen opetella vielä valehtelmaan lähimmäiselleen?


    • todellisettyöpaikat

      Hakuehdoilla 'kaikki, yli 12 kk, kokopäivätyö, ei vuokrapaikat' löytyy yhteensä vain 5361 työpaikkaa. Muiden perässä on turha ryntäillä pitkin Suomea.

      • Parasitoidimatut

        Niinpä.
        Totuus on tarua ihmeellisempää vaikka tilastoilla yritetään ns. "kannustinloukkuja"(keskoomuksen suggestiosanaleikit) vääntääkin...


      • Täyttämätönpaikkako

        Montakohan noista 5361 on vielä sellaisia, että edellinen on juuri irtisanoutunut ja on vielä töissä irtisanomisajan ja etsitään uutta. Eli kuinka monta työpaikkaa olisi heti täytettävissä eikä parin viikon päästä kun sopiva on valittu.


    • ghjklkmn

      Itseasiassa työttömiä on varmaan yli 500 000, kun lasketaan tempputyöllistetyt ja
      9 euron orjat.

    • tiukatajattulee

      Työttömyydestä tulee pysyvä ja kasvava ilmiö länsimaissa. Tämä pitäisi vain hyväksyä ja keksiä erilaisia malleja ihmisten hengissä pysymisiksi. Kaikista ei ole tietokonekoodajiksi ym. it-propelipäiksi. Ihmisten täytyy alkaa hyväksyä pysyvä elintason lasku. Kimppakämppiä ventovieraiden kanssa, tuetuissa vuokra-asunnoissa max. 15neliötä/naama. Valtion tulee osoittaa enemmän maata cityviljelijöiden omavaraistuotantoon ja erilaisille kortteliosuuskunnille.

    • Kykypuolueen_jäsen

      Kyllä työvoimapula on todellista. Euron tuntipalkalla ei tunnu saavan ketään töihin vaikka pitäisi olla puoli miljoonaa työtöntä.

      • kumma.juttu

        Mutta jos ei laske asumis-, ruoka- eikä työmatkakuluja...pitäisihän sen riittää. Kummaa kranttuilua. Onhan se kuuluisa mustalaisen hevonenkin aikansa syömättä, miksi siis ei samaa voisi soveltaa suomalaisiin.


      • täystyöllisyys.nero

        Lasketaan palkansaajien palkat, yrittäjien tulot ja tuensaajien etuudet yhteen niin saadaan yhteissumma, yhteinen palkkapotti. Sitten jaetaan se kansalaispalkkana valtion pakkojäsenille, tietysti hieman porrastaen tehtävän mukaan, mutta ei niin paljon kuin nykyisessä eriarvoisessa sosiaalidemokraattisessa syrjintäyhteiskunnassa.


    • täystyöllisyys.nero

      Suomessa on Tilastokeskuksen tuoreiden tilastojen mukaan noin 3,48 miljoonaa työikäistä, joista kokoaikaisia palkansaajia on vain alle 1,4 miljoonaa!

      Tuoreiden tilastojen mukaan 1,4 miljoonaa palkansaajaa tienaa keskimäärin n. 3000 euroa kuukaudessa, yhteensä yli 4 miljardia kuukaudessa. Lisäksi osa työikäisistä on yrittäjiä ja loput erilaisten etujen saajia. Jos kaikkien tulot ja etuudet lasketaan yhteen ja jaetaan ne kansalaispalkaksi niin keskimääräinen kansalaispalkka olisi jopa 2000 euroa kuukaudessa!! Miettikääpä sitä!!!!

      Ajatelkaa työt hoituisivat helpommin kun kaikki osallistuisivat. Työviikot ja työpäivät voisivat olla lyhyempiä. Aikaa jäisi muuhunkin kuin työssäkäyntiin. Kaikki kuuluisivat porukkaan. Ihmiset voisivat paremmin.

      Pakkokansalaisuus meillä on jo, miksi ei kansalaispalkkaa?

    • ÄänestäPahvi

      Vasemistoliitto vaatii 10€/tunti kaikien alojen minimipalkkaa lakiin, joka Suomen EU:n kalleimmalla hintatasolla on todellakin minimipalkka tunnin työstä.

      Äänestämättä jättäminen ei ole kannanotto, vaan mitä suurinta tyhmyyttä ja ääni suoraan EKokoomusmafialle eli kokoomukselle, oikeistokepulle, yrittäjäpersuille, EK:lle, yrittäjäjärjestöille ja RKP:lle. Sillä porvarit äänestävät aina lisäetujen saamiseksi. Äänestä siis henkesi edestä!

      • Näin_toimien

        Ei vaan äänestä, mutta huolehdi siitä, että äänesi hylätään, niin se pitää jatkossa tehä. Näin ääni on käytetty, eikä se auta yhtikäs ketään, ja toimii rotestina nykymenolle. Pitää myös seurata omaa vaalipaikkaansa, että hylätty ääni myös lasketaan, muutoin se on vilppi ja vaalirikkomus. Onkin parasta kirjoittaa se äänestyslipukkeeseen, että seuraan, että tämä vaalilipuke lasketaan hylätyksi laskennassa.


      • Hylätty_ääni
        Näin_toimien kirjoitti:

        Ei vaan äänestä, mutta huolehdi siitä, että äänesi hylätään, niin se pitää jatkossa tehä. Näin ääni on käytetty, eikä se auta yhtikäs ketään, ja toimii rotestina nykymenolle. Pitää myös seurata omaa vaalipaikkaansa, että hylätty ääni myös lasketaan, muutoin se on vilppi ja vaalirikkomus. Onkin parasta kirjoittaa se äänestyslipukkeeseen, että seuraan, että tämä vaalilipuke lasketaan hylätyksi laskennassa.

        Aivan näin, varsinkaan kun ei todellakaan ole yhtäkään mitä edes viittisi äänestää. Viimeiset 4-5 hallituskautta on pistäneet tämä maan niin perseelleen kuin olla ja voi, että luulisi kaikkien äänestjienkin jo tajuavan tämän.


    • oiu7866

      Mutta pitääkö ihmisen oikeasti syödä? Lihavuus on muutenkin ongelma.

    • Muutama_seikka

      Oikeasti työttömiä on miljoona, eipäs unohdeta sitä viimevuosien rankkoja joukko irtisanomisia, eikä unohdeta sitäkään tosiasiaa, että nytkin suuri joukko työttömistä on jollain jonninjoutavilla temppu työllistämistouhuilla, tai puuhakerhoissa 9 euron nälkäpalkalla. Kuinka edes suostuvat moiseen, ei tulisi omalle kohdalle mieleenkään, sillä maksettavan on kuitenkin oma elämä laskut ja lainat, niin jääpi sitä varaa maksaa ja elää entistä vähemmän. Kumma juttu sekin, että kun puhutaan palkallisista töistä, työpaikkoja on muutama sata, mutta kun puhutaankin palkattomista työpaikoista, niitä löytyy tuhansittain. Voikin kysyä missä on tämän päivätn työnantaja mulkkujen moraali? Samalla sekin huomio, mikä kummastuttaa, vaikka kuinka on syvä lama, ja jatkuvat järttiirtisanomiset, niin kuinka tuo työttömien luku vaan vuodesta ja ajankohdasta toiseen voi pysyä likimain 300000 työttömässä. Mikään muu ei sitä selitä, kuin valtiollinen valehtelukeskus tilastokeskus, ja niiden loppumattomat valheet.

    • try6h544545

      Eikös sdp luvannu 100 000 työpaikkaa, sitä odotellessa..

    • realismi

      lähdetäänkö siitä että työstä pitää maksaa sen verran palkkaa että sillä pärjää?

    • työtä.ei

      Työttömiä on Työ- ja Elinkeinoministeriön laajan työttömyyden luvuilla mitattuna jo puoli miljoonaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5015
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3287
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1422
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1275
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      967
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      219
      750
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe