Rawi warin resort& spa

Wilmuska7

Onko kokemuksia kyseisestä hotellista? Tj alle 100, vain 98 aamua jäljellä;) Oikein mukavaa lomanodotusta kaikille. Phuket, Krapi ja Khao Lak nähty, tammikuussa Lantalla ja tammikuussa taas takaisin. Lanta on meidän paratiisi ;)

5

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lantafani

      Oltiin kyseisessä hotellissa tammikuussa 2015 3vko. Huone oli todella siisti ja näköala oli huikea. Mutta se kiipeäminen sinne huoneeseen oli kyllä liikaa koska asuimme aivan hotellin "huipulla" . Toki sinne olisi viety myös autolla mutta eipä tullut tilattua kyytiä huoneeseen kuin kerran lääkärireissun jälkeen vatsataudissa. Sänky oli myös kivikova joka ärsytti, onneksi kadun toisella puolella oli hierontapaikka :)

      Palvelu hotellissa pelasi , aamiainen oli todella hyvä mutta muut ruuat olivat mauttomia ja kalliita thaimaan mittapuun mulkaan , kuten myös drinkit ym. Lisäksi olisin kaivannut hotelliin ns illanviettopaikkaa esim rantaravintolaa yms joita ei ollut.

      Olin ihan tyytyväinen hotelliin , mutta seuraava reissu tehtiin lantalla eri hotelliin jossa vähemmän tähtiä ja oli PALJON parempi. Tämä toki vain minun kokemukseni kyseisestä hotellista , toivottavasti olette vähän tyytyväisempia valintaan. En mene uudestaan kyseiseen hotelliin....

    • Wilmuska7

      Hei lantafani,
      kiitos vastausesta.
      Olen lukenut tuosta kiipeämisestä muualtakin, onko se todella niin jyrkkä ja kamala? Ja kuinka pitkä matka tuolta huipulta on vaikkapa rantaan? Ei kyllä tee mieli saada sydäriä vaan siittä että kapuaa henkihieverissä huoneeseen ;)
      Oliko nuo ns. normihuoneet kaikki siellä "huipulla"? Entä se kuljetus niillä sähköautoilla, pitikö se varata erikseen ja oliko respa ja esim. aamupala sitten jossakin "alhaalla"?
      Mitä hotellia suosittelisit, vielä on mahdollisuus vaihtaa ;) oikein mukavaa syksynjatkoa sinulle.

    • lantafani

      Oliko kiipeäminen kamalaa, no oli se ainakin tämmöisille normi-ihmisille joiden liikuntasuoritukset ovat lähinnä hyötyliikuntaa työn merkeissä , pihahommissa ja joskus kävelylenkeillä. Mutta jos olette urheilullisia niin tuskin tuo kiipeäminen on ongelma jonka takia tarvitsee vaihtaa hotellia.
      Rantaan oli matkaa sen verran "vuoren huipulta" ettei viitsinyt vain lähteä piipahtamaan rannassa uimassa esim kun oli tullut kotiin kyliltä, mutta onneksi myös korkealla ylhäällä oli yksi uima-allas. En näin blondina osaa oikein matkaa arvioida, mutta oli se aika pitkä....Lohdutukseksi täytyy kuitenkin todeta, että loppulomasta kiipeäminen sujui jo huomattavasti sujuvammin kuin alkulomasta :D
      Ylhäällä oli myös ns normihuoneita , meillä tosin oli ns näköalahuone joten saa kai syyttää itseään että sai kiipeillä ;)
      Aamupala sijaitsi alhaalla samassa rakennuksessa kuin respa joten sieltä auton tilaaminen käy kätevästi esim aamupalan jälkeen. Myös huoneeseen voi tilata auton hakemaan. Vaikka kyllähän sitä aina alaspäin menee sujuvammin :)
      Olimme tänä keväänä Lanta Beach resortissa ja olimme todella tyytyväisiä hotelliin. Palvelu pelasi, hintataso oli kohdillaan ja lähellä rannalla oli paljon hyviä ravintoloita (rawi warinin lähellä vain 2 rantaravintolaa ja itse suosin niitä) .
      En tiedä kannattaako teidän alkaa hotellia vaihtamaan koska oli siinä paljon hyviäkin puolia esim nappula aurinkolavitsalla jota painamalla tarjoilija kipittää luoksesi ;) Uskon että vietätte ihanan loman myös tässä valitsemassanne hotellissa :)
      Mukavaa syksynjatkoa ja loman odotusta myös sinulle ja laitappa viestiä tähän ketjuun loman jälkeen mitä tykäsit hotellista (jos nyt tämän hotellin valitsette) .
      Meillä 87 päivää seuraavaan lomaan, tällä kertaa tosin Sri Lankaan :)

      • SkootteriKVajokortti

        Vai että nappuloita paineltu Thaimaan lomilla, taitaa olla pedofiili lantafanin sisällä. Seuraava reissu sitten Hua Hiniin siellä pedofiilit käy ja rannoilta löytyy hevosen lantaa kun lantaakin fanitat.

        Aloittajalle, kohde on hyvä mutta hotelli syrjässä tosin hotelli on hyvä eikä hotellin lähettyvillä ole oikein mitään. Hankala liikkua ilman kulkuvälinettä.


    • lantafani

      Nyt kun tarkemmin ajattelen niin en olekkaan enää sata varma oliko respa ja aamiainen samassa rakennuksessa mutta ainakin lähekkäin oli :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6143
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3906
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      253
      2274
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1890
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1343
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1286
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1020
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      976
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      37
      915
    Aihe