Suomalaisia miehiä kohdellaan rasistisesti!

HUOMATKAA_tämä

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001066495.html

Tässä on järkevä nainen. Ulla Appelsin uskaltaa puhua kuten asiat ovat.
Olen aina sanonut että suomalaisia miehiä kohdellaan rasistisesti.
Heissä kuten kaikissa on mätiä joukossa, mutta miksi yleistäminen on sallittua suomalaisten miesten suhteen, vaan ei maahanmuuttajien.

5

59

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Naisellakin_ihmisarvo

      Matu-isä on hyväksikäyttänyt vuosia omaa tytärtään!

      Oulun käräjäoikeudessa on sanomalehti Kalevan mukaan vireillä erittäin poikkeuksellinen seksuaalirikosjuttu.

      Järkyttävä tapaus Oulussa – Kaleva: Maahanmuutttaja-Isä saattoi tyttärensä raskaaksi useita kertoja!
      !!
      Syyttäjä vaatii lehden mukaan ulkomaalaistaustaiselle miehelle tuomiota törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Lehden tietojen mukaan isä on hyväksikäyttänyt vuosia omaa tytärtään.

      Tytär tuli isälleen useita kertoja raskaaksi. Tytölle tehtiin lukuisia abortteja. Lisäksi hän synnytti isälleen lapsen.

      Kalevan haastattelema Lapin yliopiston rikosoikeuden professori Minna Kimpimäki sanoo, että tapaus on erittäin poikkeuksellinen ja törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö. Hän korostaa, että tekijä on uhrin isä, josta lapsi on erityisen riippuvainen.

      Lapin yliopiston rikosoikeuden emeritaprofessori Terttu Utriainen puolestaan sanoo, että Oulun kaupungin lastensuojelu on saattanut syyllistyä asiassa rikoksiin. Hänen mielestään on syytä tutkia, ovatko sen työntekijät syyllistyneet asiassa rikoksiin jättäessään puuttumatta asiaan.

      – Raskauden keskeytyksiä on ollut niin paljon, että tottakai he ovat tienneet hyväksikäytöstä. Sitä ei ole vain haluttu nähdä, Utriainen sanoo lehdelle.

      Rikosoikeuden asiantuntija IL:ssä: Viranomaisten mielikuvitus ei riitä Oulun insestitapauksen pahuuteen.

      Naisella ei ole ihmisarvoa Irakissa tai Somaliassa, ja he tuovat tapansa tullessaan tänne.
      IlmiannaJaa

    • Toinen_matu

      Nainen-kärsi-ja-häpesi-matu-miehen aiheuttamaa tilannetta:

      Raiskasi säännöllisesti vaimonsa lasten nukkuessa - nainen ei halunnut pienokaisten heräävän
      Lauantai 1.10.2016 klo 09.01
      Ulkomaalaistaustainen helsinkiläismies pakotti aviovaimonsa yhdyntään kerta toisensa jälkeen väkivaltaa käyttäen.

      49-vuotias yrittäjä raiskasi kymmenen kertaa vaimonsa lasten nukkuessa vieressä.
      Nainen kärsi ja häpesi tilannetta. Hän avautui lopulta ammattiopiston kuraattorille.
      Helsingin käräjäoikeus on tuominnut miehen raiskauksesta kahden vuoden ja neljän kuukauden vankeusrangaistukseen.
      Perheen lapset nukkuivat asunnossa, kaksi pienintä samassa huoneessa. Kuvituskuva.
      Perheen lapset nukkuivat asunnossa, kaksi pienintä samassa huoneessa. Kuvituskuva. (MOST PHOTOS)
      Mies toteutti aikeensa pitämällä naisesta kiinni, lyömällä avokämmenellä kasvoihin sekä selkään. Kerran mies puri naista reiteen ennen yhdyntää.

      Naisen mukaan mies raiskasi hänet noin kymmenen kertaa kahden vuoden aikana. Nainen ilmaisi, ettei halua seksiä. Hän ei kuitenkaan pannut vastaan tai huutanut, koska perheen lapset nukkuivat asunnossa ja kaksi pienintä samassa huoneessa.

      Nainen ei halunnut herättää lapsia.

      Lapset eivät naisen mukaan myöskään koskaan heränneet paitsi aivan pieninä. Tuolloin mies oli lopettanut yhdynnän.

      Raiskaukset sattuivat makuuhuoneessa tai olohuoneen lattialla.

      Yhden kerran mies oli tehnyt naiselle myös emätinyhdyntää julmempaa seksuaalista väkivaltaa. Tuo teko aiheutti naiselle pitkäaikaista haittaa.

      Opisto teki ilmoituksen

      Nainen kertoi Helsingin käräjäoikeudelle menneensä naimisiin 19-vuotiaana. Hän totesi vasta poliisikuulusteluissa ymmärtäneensä, että hänen kohtelunsa voisi olla Suomessa raiskaus. Heidän kulttuurissaan mies sai tehdä vaimolleen mitä halusi.

      Nainen ei halunnut kertoa avioliittonsa ongelmista edes omille vanhemmilleen tai muille läheisilleen.

      Ongelmat alkoivat vuonna 2010, kun hän meni ammattiopistoon. Mies oli muuttunut hyvin mustasukkaiseksi.

      Tapahtuma tuli tuli viranomaisten tietoon Stadin ammattiopiston koulukuraattorin kautta. Ammattiopistossa oli havaittu naisen vammat ja ahdistuneisuus.

      Lopulta nainen oli purkanut sydäntään kuraattorille näyttäen tälle tapaamisten yhteydessä myös kuvia vammoistaan. Koulukuraattori teki perheen tilanteesta lastensuojeluilmoituksen.

    • JokuJärjestys

      Aloittaja, ei linkkiä viestiin ensimmäiseksi.

      Muut, missä on linkit noihin uutisiin?

    • Uskomatonta_

      Alkuahan tämä vasta kuten nainen kertoi tuossa toisessa keisissä heidän kulttuurissaan mies saa tehdä vaimolleen mitä haluaa. Lisäksi tyttärilleenkin, pojat on eri juttu he kyttäävät sisariaan ja jos jotain muhinointia kanta suomalaisen kanssa ilmenee, tyttö lähetetään takaisin kotimaahansa tai pahimmassa tapauksessa murhataan. Rajat auki, lisää sekoja omien hullujen lisäksi.


      Ilmeisesti se on rasismia jos ei suvaitse ulkomaalaisten tekemiä rikoksia. Onneksi suomalaisten tekemiä rikoksia ei sentään tarvitse hyväksyä, vai pitäisikö nekin hyväksyä ihan niinkuin tasapuolisuuden nimissä?

      Tässä lisää, vaikka medialta onkin kielletty matujen rikoksisya puhuminen :

      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001273266.html

    • kaksinaismoraali

      Alempana lainauksia / otteita avauksen linkin artikkelista, artikkeli jossa on paljon oikeaa asiaa ja joka heijastaa itse asiassa tiettyä itsetehtyä ja itse ylläpidettyä sokeutta laajemmalalkin asteikolla Euroopassa vs. tiettyjen kulttuuritaustojen maahnamuuttajat.

      Miksi kissaa ei saa kutsua kissaksi, miksi se on tabu? Miksi toden ja realiteetin ääneen lausuja tai kirjoittaja leimataan rasistiksi? Tilanne jossa toden totejana syyllistetään ja rikoksien vastuullisia ja niihin kannustavaa "kulttuuria" hyysätään.

      Samaan aikaan on sopivaa ja aivan oiken siteerata mm. suomalaisia tutkimuksia kantaväestön suhteen, jotka kertovat tietyistä kasvutaustoista aihetuvan enempi erilaisia henkilökotaisen elämänhallinana ongelmia, eristyneisyyttä, alkoholiongelmia, työllisyysongelmia jne.

      Samaan aikaan raiskaustilastojen todellisuutta (kantaväestö vs. pakolaiset) ei saa lausua ääneen ja tehdä siitä kaikkia tarvittavia johtopäätöksiä, joka todellisuudessa vain ruokkii ko. yhteisöjen väärinkäytöksien ja rikoksien kulttuurin ylläpitoa.

      Hyssyttely - ja tabupolitiikalla vain pahennetaan tilannettaa myös pitkällä aikavälillä.

      Tällä tarkoitan sitä realiteettia miten tiettyjen "kulttuuritaustojen" maahanmuuttajat ovat kantaväestöön suhteutettuna valtaisalla prosenttienemmistöllä syyllistyneinä naisten ahdisteluun ja raiskauksiin.

      Josakin oli taannoin asiasta ihan virallisia tilastonumeroita, jotka olivat todella tyrmistyttäviä ko. maahnamuuttajien "kulttuureja" ajatellen, joskaan ei lainkaan yllättäviä.

      Miksi tästä tulisi vaieta? Vaikeneminen ja silmiensä sulkeminen tältä todellisuudessa vain kasvattaa ongelmaa lupmipallon tavoin.

      Toisaalta on myös shokeeraavaa miten monissa ns. sivistysvaltioissa mm. EU:ssa raiskaajat alkuperistään riippumatta edelleenkin pääsevät kuin koira veräjästä, hyvin vähäisn tuomioin ja toisinana jopa raikauksiin liityvistä fyysisistäkin tapoista, sillä raiskattuhan on hekisesti tapettu sanoin kuvaamattomalla tavalla.

      Todelliseten ja asianmukaisten tuomioiden lisäksi tulisi asettaan myös taloudellinen korvausvelvollisuus uhrein korvaamiseksi, vahingonkorvaukset. Vaikka palkalliseen pakkotyölaitokseen, jossa maksaa kaikki omat ylläpitkokulunsa, niin pitkäksi aikaan kun tuomitut 'sata tonnia' on maksettu.

      Ps. Sitten yksi järkyttävä asia on myös väärät raiskaus- ja / tai hyväksikäyttösyytökset, joiden motiivina useinkin on kosto.

      Vaikka ne olisivatkin sellaisiksi lopulta todistettuja ja todettuja, niin tekevät loppuelämän tuhoa syyttömälle, avioerojan, työpaikan / viran menetyksiä, konkursseja, maineen menetyksiä jossa aina kuitenkin epäillään jopa joidenkin ystävien ja läheisten taholta ja siksi jotkut se on ajanut itsemurhiin saakka.

      ***

      "Ja tästä tullaan nyt sitten turvapaikanhakijoihin, joiden joukossa on varmasti hyviä ja fiksusti käyttäytyviä miehiä. Tosiasia kuitenkin on, että moni nuorista turvapaikanhakijamiehistä tulee juuri sellaisista maista, joissa naisen vapaudet ovat merkittävästi vähäisemmät kuin Suomessa. On kulttuureja, joissa nainen on erittäin alistetussa asemassa ja tällaisissa kulttuureissa myös naisiin kohdistuva väkivalta jää usein täysin piiloon."

      "Eikö se ole ihan sama, tuleeko raiskaaja Iisalmesta vai Irakista ja puhuuko hän suomea, arabiaa tai vaikka urdua? Miksi ahdisteluun syyllistyneitä turvapaikanhakijoita pitäisi käsitellä silkkihansikkain vain sen takia, että joku rasisti jossain voi käyttää tilannetta hyväkseen? Eikö se ole uhrin kannalta aika järkyttävä katsantokanta?"

      "Razmyar ja Karlsson vihjaavat myös, että kantasuomalaisten miesten seksuaalirikoksista ei Suomessa piitattaisi, vain ulkomaalaisten. Karlsson: ”Nämä ritarit eivät hyväksy, että joku muu raiskaa ’heidän naisensa’, sillä suomalaiseen naiseen kajoaminen on ainoastaan kantasuomalaisen syntymäoikeus.” Razmyar: ”Miten voi olla, että vasta kun kourijan käsi on totuttua tummempi, asiasta kiinnostutaan?"

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1525
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1315
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1112
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1035
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    9. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      991
    Aihe