Älkää maksako !

Taasstätä

...Mitään finnlainalle tai trinity perintäosastolle tai servipron tilille. Täyttä kusetusta. Sain esim samana päivänä 2 erilaista laskua heiltä:

Toinen lasku :
Finnlaina
Eräpäivä: 16.10.2016
Summa: €78.59
Erittely:
Takaus, Finnlaina 14vrk 50 € €15.00
Korko €2.59
Huomautuskulut €10.00
Takauksen uusiminen €15.00
Takauksen uusiminen €15.00
Perintäkulut €21.00

Ja toinen lasku:
Finnlaina
Eräpäivä: 27.09.2016
Summa: €97.74
Erittely:
Finnlaina 14vrk 50 € €50.00
Käsittelymaksu €0.79
Korko €3.45
Huomautuskulut €10.00
Perintäkulut €21.00
Selvityskulu (15 min) €12.50

Nämä laskut lähetetty siis samana päivänä. Taitaa poliisi olla perässä kun laskuttavat niin ahkeraan. Ei kannata edes soitella sinne.

46

5884

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Taasstätä

      Sain itseasiassa kolmannenkin laskun samana päivänä mutta se oli samanlainen kuin toinen noista.

    • Ixicic

      Laskusta löytyy pienellä präntillä saajan yläpuolelta teksti "Trinity Solutions Europe LLP, 3rd Floor 120 Baker Street, W1U 6TU.London - Y-tunnus: OC395414. ."

      Eiköhän tilailla vaan Lontoon matkaa. Aiemmin he noudattivat Seychellien lakia mikä oli aika hauska vitsi. :D

    • Jcov

      Etelä-Suomen aluehallintovirasto on peruuttanut Requisita Oy:n toimiluvan harjoittaa perintätoimintaa. Yhtiö on menetellyt lain ja hyvän perintätavan vastaisesti perimällä toimeksiantajiensa lukuun toistuvasti sopimussakkoja, jotka ovat ylittäneet korkolain mukaisen viivästyskoron määrän ja olleet ilmeisen lainvastaisia. Perintäyhtiö on jatkanut lainvastaista menettelyä aluehallintoviraston antaman varoituksen jälkeen. Yhtiön toiminnassa on ilmennyt toistuvasti myös muita vakavia puutteita, ja se on osoittanut ilmeistä piittaamattomuutta lakia ja viranomaisen päätöksiä kohtaan.

      http://www.avi.fi/web/avi/-/perintayhtio-requisita-oy-n-toimilupa-peruutettu-etela-suomi-#.V-T-JvmLSUk

      • Kciicivvlv

        REQUISITA VAIHTO VAIN NIMENSÄ TRINITY PERINTÄOSASTOKSI. SAMAA SERVIPRO TOUHUA,NIMET VAAN VAIHTUU.


    • Hahahaahha
      • Mietteliä

        Kyl joo jaksaavat häiritä...


    • 17plus12

      Minulla ei ihmeellistä kyllä ole ollut näiden kanssa ongelmia. Maksoin aina ajoissa pois. Ne on auttaneet vippikierteestäni pois mikä johtui alun alkaen pitkälle vain väärän tyyppisestä uhka pelaamisesta. Mafiahan toimii myös samalla tavalla, suora viivaista kiskontaa puristus otteella jos vastustelee. Jos tallaisen takan on joku Nragheta ni onko mahdollista et Suomen viranomaisilla on piparit housuissa ? :P

      • Obob8b

        Ilmeisesti oot maksellu takuusummia heille.
        Itseäni lähinnä vituttsa se kun heiltä ei saa kuin 20e lainaan (tosi pieniä summia) verrattuna muihin vippifirmoihin.


      • Myössamassaveneessä

        Hölmö. Annoit rahaa huijareille


    • 17plus12

      Hoitaa ajoissa viimeistään eräpäivän aamuna muuten kummallisien kulujen sarja alkaa. Kiitä luojaa ettet saanut yli kaksikymppisillä ottavat jo rohkeampia siivuja. Tulevat jostain Suomen ulkopuolelta. En erityisemmin suosittele mitään pikaluottoja. En edes Zimpler tyyppisiä. Hyötyä haetaan reilusti kun viimeiset muistutus eräpäivät ylitetty. Perinnän jälkeen siirtyvät käräjille. Kannattaa hoitaa ajoissa.

      Mielestäni kaikki lainahuijausta, todellinen soveltuvuus tilapäiseen rahan tarpeeseen ja kyllä vain jos selvästi rahan tarpeessa jäädään alle lainan määrän ajassa tai rahassa 7 pvä tai 500 eur (todellinen asiakkaan hyötysuhde on noin 100eur/ 10 litraa bensaa tai pari askia tupakkaa). Onko tää mitä ? vaikutelma voi olla mitä tahansa, vaikka näin et nyt on rahaa. Todellisuudessa vain hallitsematon mätäpaise.

      • Ei.käräjiä

        Takaus pikavipeissä suomessa on LAITONTA joten eivät he voi haastetta käräjille laittaa koska kärähtäisivät siinä itse!


    • 17plus2

      Pikavipit luotot mainos = tyhmä, osta lisäkuluja itsellesi. Yksi yhteen verrattavissa et joku tulee tekemään tarjousta, anna sata euroa ja saat vastineeksi 10 litraa bensaa ja tähän useampi ei suostu mutta sini silmin toteuttaa samaa netin pikalainoilla /kulutusluotoilla. Valitettavasti.

    • Whar

      Hain vippiä finnlainalta 2015, en saanut koska minulla maksuhäiriö. Laskuttivat minulta kuitenkin 5€ virheellisen hakemuksen täyttämisestä. Nyt trinity europe perii minulta 60€. Olen ollut heihin sähköpostilla yhteydessä ja saanut vastauksia. Vetoavat siihen että olen lainaa hakiessani vahvistanut ettei minulla ole maksuhäiriö merkintää ja olen velvollinen korvaamaan tarkistuksesta aiheutuneen kulut. Pyysin heitä toimittamaan sopimusehdot ja todisteen että olen niihin suostunut. Sain vain kaksi lukusarjaa sopimuksen kohdista missä kuluista mainitaan. Vaikuttaa että trinityn ja lainoja myöntävien takan ovat samat tahot....

      • kokorahalla

        EI noihin kannata edes ottaa yhteyttä milläänlailla. Mulla on jo yli 1000eurossa kokonaisuudessaan menossa servipron, trinity, requisita, suomen rahoitusyhtiö maksut. Eivät ole eteenpäin vieneet edelleenkään koko asiaa.


    • äläkäämaksako

      Summa: €111.56

      Erittely:
      Takaus, Orkia 7vrk 30 € (16.07.2015) €9.00
      Korko €5.56
      Huomautuskulut €10.00
      Takauksen uusiminen (14.08.2015) €18.00
      Takauksen uusiminen (02.09.2015) €18.00
      Perintäkulut €51.00

      Itsellä kaksi tuollaista lainan identtistä takausmaksua toinen finnlainalta jota vaativat siis alkuperäinen 9 euroa noussut tuohon 111.56€ En tosiaan ole maksamassa. Alkuperäiset lainasummat maksanut siis tyyliin vuosi sitten ja maksoin joku 10 euroa molempiin lisää,mikä minusta hyvinkin reilua. Koska maksoin kuitenkin pari viikkoa myöhässä. Mutta noita laittomia takausmaksuja en tule maksamaan. Lisäksi olen lähettänyt noin vuosi sitten heille s-postia, että perinnän saatte noista keskeyttää ja lähettää käräjäoikeuteen,että ei tule tuollaisett kulut siellä menemään läpi. Vastasivat että laittavat mutta perivät ensin, vastasin että pyysin juuri perinnän keskeytystä että voitteko siis lopettaa perinnän. No aina ehkä kerran pari kuukauteen lähettävät nuo kaksi laskua ja summat aina kasvaneet. Eli eivät tosiaan tule käräjille viemään yhtään mitään. Tuollaisessa alkuperäisessä 9 euron laskussa tuskin nyt ihan 51 euroa voi vaatia perintäkuluja :D ja kun muutenkin nuo takausket laittomia ja eivät lopeta perintää edes keskeyttämistä pyysdettäessä niin siinäpä sitten lähettelevät spostia.

    • Gets

      Joo sama asia mullaki, ei ees puhelin nro oo käytössä ku koitin soittaa niille ja lähes joka pãivä tulee uusia laskuja ja näin koko vuoden. Ei kannatta maksaa. Huijausta se o.

    • vastuu

      Mitä jos vaan maksaisitte ne psykoosissa ottamanne lainat ja laittaisitte elämänne kuntoon? Ai niin, eihän teistä mielenterveyskunnottomista siihen ole.

      • maksane

        Olet ilmeisesti tyhmyyksissä mennyt maksamaan servipron maksut ja nyt alkanut kaduttaa.


      • meneoikeisiintoihin

        Taidat olla Trinity perintätoimistolla töissä kun noin kehoitat maksamaan.


      • Ni_triniittirekvisiitta

        Mahtaa olla vaikee niellä kun en oo maksamassa mitään vaikka huolella velkaa :D


    • kimmo_79

      Olen itsekin finnlainalta ottanut. Eikö siinä toisessa ole kyseessä jonkinlainen takaus? Mulle tuli serviprolta eri lasku ja lainan maksoin erikseen. Mulla ei ollut muuta takaajaa, niin mä otin sitt sen servipron.

    • Terhi8

      Lyhytaikaiset kuten 7 päiväksi otettut lainat, kannattaisi heidän kanssa varmasti sopia. Jos on mennyt jo vuosi, onhan se myöhään

    • Tietämätön9999983

      Pieni kysymys jos niitä ei maksa niin laittavatko maksuhäiriömerkintää vaikka eivät ulosottoon veisivätkään?

      • Eimakseta

        Eivät ole laittaneet varmaankaan kellekkään maksuhäiriömerkintää. Näiden perintälaskuissakin aina vaan eräpäivä siirtyy.


    • Muiti

      Mulle tuli orkia lainalta viesti et oon velkaa 399e.Ikinä en oo ees kuullu koko virmasta enkä ottanut lainaa.Tilinumero oli mukana minne maksaa ja uhkaus maksuhäiriö merkinnästä.Toimitin heti seuraavana päivänä poliisille,nyt ei oo kuulunu mitään.

    • lijan23

      En nyt ymmärä. Jos olet ottanut laina, et maksa sitä takaisin ja nyt huuat vaan täällä, etten maksa! He ovat pohjasakkia ja kusettajia. Tiettyhän he haluaa rahat takaisin... dooh!

    • Elämänikunnossa

      Juu itekki tajusin että noissa laskuissa mitä trinity lähettäävon eräpäivä ollut 12.5.2014... Kyllä se käräjillä olisi jo jos sinne joskus olisi aikomus mennä. Joten kompoaan kaikkia, älä missään nimessämaksa näitä laskuja! (2015 maksoin 400€ mut silti näitä tulee, lopetin näiden maksamisen mutta ei oo luottotiedot mennyt )

    • Kreppana

      "Luotonantaja ilmoittaa kaikista maksamattomista luotoista Suomen Asiakastieto Oy:n tai Soliditet Finlandin ylläpitämään luottorekisteriin, mikäli luoton takaisinmaksu on viivästynyt yli 60 päivää maksumuistutksessa mainitusta alkuperäisestä eräpäivästä ja yli kolme viikkoa on kulunut siitä, kun asiakkaalle on lähetetty maksumuistutus, jossa on muistutettu mahdollisuudesta rekisteröidä maksuhäiriö luottotietorekisteriin."

      Jep jep, täällä siis kaikki vastanneet ovat jollain tavalla osallistuneet pikavippi-kierteisiin. Veikkaan että joku pikavippiyhtiö "myy" tietoja henkilöistä joilla on asiakkuus tämän tietyn firman listoilla. Ja näiltä asiakkailta sitten ajan myötä koitetaan rikastua. Muijan muka alkuperäinen eräpäivä, 28.10.2013, nyt eräpäivä 27.09.2016. että juu, laittavat tietoa etiäpäin :DD
      Kannattaa tosissaan LAITTAA YLÖS paperille että jos vippejä ottaa, kuin paljon, mikä firma ja pvm, vaikka ne maksais poiskin, tuleepahan varmuus että ei kuseteta.

    • Ärsyyntynyt

      Olen saanut myös ko.firmasta lakuja pitkin syksyä, juuri samanlaisia, kaksi laskua lokakuulta vuodelta 2014. Olitteko yhteydessä poliisiin tai muihin paikkoihin,mm. ulosottoon, siellähän pitäisi näkyä jos jäänyt maksamatta ?

    • Miko77

      Itselläni on sama tilanne ja ko lainat on alkuperäisesti 2014 vuodelta ja 2015 pyysin että laittakaa ulosottoon.
      Nyt on taas viime aikoina pommittanut laskuillaan,tällä hetkellä vinkuvat pelkästään 96e perintäkuluja mikä on laitoin,alle 100e pääoman perintäkulut saa olla maksimissaan 60e.
      Sopimussakkoa pyytävät,se on laiton,siitä on virallista ilmoitusta kuluttaja asiamieheltä.
      Pyysivät mua kuluttaja ja kilpailuvirastosta että et maksa vaan pyydät käräjäoikeuteen asian mutta nämä ei uskalla viedä kun ovat väärässä.
      Ja siitä päivästä alkaen kun olen pyytänyt perinnän keskeytystä,kulujen nousu lain mukaan loppuu.

    • Kape81

      Mulle kävi niin että ne muutti perintäkulut huomautuskuluihin?
      Onko se laillista?

    • Määäääq

      Ei ole, pidä vanhat laskut tallessa niin on todisteet petokselle.

    • Velkakierre

      Siis mitenhän tähän firmaan saa yhteyden? Haen velkajärjestelyä ja kaikki lainat pitäis saada nyt saman viivan alle. Mulle tulee vaan jatkuvasti sähköpostiin näiltä näitä maksumuistutuksia.

    • thekyläseppä

      Saaja: Finnlaina

      Saajan tilinumero(t):
      OP: FI93 5780 3820 1041 55

      Viitenumero: 52605 XXXX

      Eräpäivä: 16.03.2017

      Summa: €159.08

      Erittely:
      Virheellisen hakemuksen käsittelykulut €5.00
      Paperilasku €3.90
      Korko €1.68
      Huomautuskulut €100.00
      Perintäkulut €36.00
      Selvityskulu (15 min) €12.50



      Hmm, ja mää maksan :D
      Älkää vaan maksako kukaan tohon huijaripuljuun.

    • Pirkko81

      Juuri sain tiedon kuluttaja-riitalautakunnan käsittelystä kyseisistä firmoista.Ei tarvinnut maksaa,olivat laittomia kuluja

      • Kape81

        Nyt ei ole kuulunut kk mitään... onko mahdollista että ne on siirtänyt eteenpäin.. mitä tekee jos näin käy?


      • doffendordi

        Siis et joutunut maksamaan edes alkuperäistä pääomaa?


    • jokus20eurolainattu

      Sain teksiviestin kyseiseltä firmalta pitääkö jotenki reakoida tähän!

      ”Tomi Maksukehotus! Maksuhäiriömerkintä. Maksakaa heti velkanne (vippi)
      Summa 140.73 Viite 5258912000 Tili FI0757803820095130

      Velkanne on julkistettu: osoite poisetu

      Luottohäiriömerkintä hankaloittaa merkittävästi luottokortin, puhelinliittymän ja muiden luottojen saamista.”

      Olis hauska tietää mitä pitää tehdä :D

      • vielänejaksaa

        Tänne tuli myös, mutta summa on 1980euroa :D.


    • Zepat

      Tänään tuli taas peruslasku.. Edellinen oli se uhkailu maksuhäiriö merkinnästä. 8€---> nyt145€ maksuaikaa 16.3.2018 LoL

    • Halpaakusaippua

      Mulla oli 3 lainaa tuolta 2014 maksoin pois kun olivat yhteensä 140e.. 2017 alko tulee uudestaan samat laskut olivat keksineet 4 muutakin "velkaa" ..😁 mut sama se ulosotossa on vielä tilaa jos sen keksivät.

    • Vipit_pilas_kaiken

      Pakko oli tulla kommentoimaan, kun älysin googlettaa vihdoin. Tilanne se että ottanu joskus 2014 , 20e vipin - joka rehellisesti vaan unohtui maksaa. (ota 20 maksa 25 - oman vippikierteen loppuvaiheissa) Noh jossain vaiheessa tuli s.postiin 3 laskua päivässä, joista pienellä tulkinnalla päätin että maksan vaan pääoman ja kattelen sit mitä nää muut on.
      maksoin 20 vipistä loppukädessä joku 59euroa muistaakseni. Nyt menin kattomaan mailin roskapostia niin jatkuvaan syöttöön tulee kaksi laskua Trinity perintäosastolta, Toinen tuon kyseisen 20e vipin takausmaksu (6e) johon on pläsähtänyt mailin mukaan:

      Korko €14.52
      Huomautuskulut €10.00
      Takauksen uusiminen (17.09.2014) €12.00
      Takauksen uusiminen (06.10.2014) €12.00
      Perintäkulut €21.00

      Miten ne tuon takauksen ovat vaan uusineet vuonna 2014 - kaksi kertaa syksyllä, mutta eivät esim sitten joka kuukausi ja vuosi sen jälkeen ?

      Toinen lasku on vastaanotettua / lähetettyä tekstiviesti perintää

      Tilatut mobiilipalvelut aikavälillä 01.08.2014 - 31.08.2014 €4.50
      Korko €8.46
      Huomautuskulut €10.00
      Perintäkulut €21.00

      Pitäskö näistä nyt
      a)olla yhtedessä jonnekkin?
      b)antaa niiden vaan olla tuolla roskapostissa ja olla huomiomatta?
      c) maksaa pois ja olla hiljaa?

      Nää on siis Servipro/requisita/trinity settiä ja alkuperäinen Pääoma korot on maksettu jo ajat sitten.

    • faktojakehiin

      Yritystä ei ole enää olemassa joten ei tarvitse maksaa.
      Googleta "Trinity solutions europe LLP" sieltä näät että on mennyt konkurssiin.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      134
      1883
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1442
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe