Kuka se tuo Muhonen muka on ?

En_ole_Kalervo

Palstalla on puhuttu polvirukouksista ja sitten on ollut puhetta suutelusta suoraan suulle. Vakuutan etten ole melperi enkä Kalevi, mutta ainahan saa kysyä olenko. En ole. Minusta on alkanut tuntua, että tuo Muhonen josta puhutte, varsinkin helluntailaiset paljon puhutte tai ollut puhetta palstalla, on itsekin helluntailainen kypsä marja. Ei kai se muuten olisi usein ollut esillä palstalla jota helluntai veijarit vainoavat täällä?

Toisaalta blogisti, ex-Kansanedustaja Hirvisaari kuvaa helluntailaisuuden pedofilista ilmapiiriä seuraavasti:

"Valitettavasti myös pedofiilit hakeutuvat seurakunnissa mielellään luottamustehtäviin, kuten esimerkiksi Tikkurilassa on taannoin tapahtunut. Ihmiset ovat hämmästyttävän sokeita "lapsia rakastaville" limaisille sedille, jotka pitävät muiden seurakuntalaisten lapsista niin paljon, että jopa suutelee
(lapsia suoraan suulle)

Ymmärtääkseni uskovaiset eivät kuitenkaan kuulu Kesitaksen ja mellerin tavoin näihin epämääräisiin polviriukoileviin kyykkääjiin ?

1.

Kempelainen 18.2.2008 13:48 ... jos kokeilette yhdessä polvirukouksessa jättää kaiken välillänne Jeesukselle, Hän on luvannut kantaa kaiken ja on jo kärsinyt vaikeutenne Golgatalla, joten kunhan vain poimit, kuten kypsän marjan. Jätä se Herralle."

2.

"raiskattu ex-hellari 1.1.2014 18:08 ... Minua vuosia raiskannut helluntaimies vaipui aina aktin jälkeen polvirukoukseen sängyn viereen ja rukoili Jeesukselta ääneen "erehdystään" anteeksi. Joka kerta hän jossain vaiheessa kertoi, että nyt Jeesus vastasi, häntä ei enää syytetä taivaassa. Minulta hän ei pyytänyt anteeksi, haukkui vain huoraksi, ettei saisi "antaa" miehille, jos ei ole naimisissa. Sen sijaan helluntaimies vannotti, että jos minä Jeesukselta polvirukoiltua ja rukousyhteydssä anteeksisaatua syntiä alan muistella kenellekään, joudun tulimereen. Uskoin kaiken, pidin suuni visusti kiinni."

3.
Toisaalta Pirkko Muhonen kertoo tavanneensa runsaasti hyväksikäytöstä kertovia uhreja helluntailaispiireissä.

- törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä viiden vuoden ehdottoman vankeustuomion saanut helluntaievankelista ( saarnaajien Suomen ennätys)

- oman lapsensa seksuaalisesta hyväksikäytöstä 1,5 vuoden vankeustuomion saanut helluntaikuoronjohtaja

- poikien törkeään seksuaaliseen hyväksikäyttöön syyllistynyt helluntainuorisotyöntekijä, joka "sovitti" tekonsa "Jumalan silmien edessä" ja sai ylennyksen helluntaiseurakunnan pastoriksi

- lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä puolen vuoden vankeustuomion saanut helluntaipastori.

4. Toisaalta blogisti, ex-Kansanedustaja Hirvisaari kuvaa helluntailaisuuden pedofilista ilmapiiriä seuraavasti:"Valitettavasti myös pedofiilit hakeutuvat seurakunnissa mielellään luottamustehtäviin, kuten esimerkiksi Tikkurilassa on taannoin tapahtunut. Ihmiset ovat hämmästyttävän sokeita "lapsia rakastaville" limaisille sedille, jotka pitävät muiden seurakuntalaisten lapsista niin paljon, että jopa suutelee

(lapsia suoraan suulle)

33

223

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Näin.arvelen

      Hän lienee helluntaievankelista nainen? Arvostettu helluntain ulkopuolisissa piireissä.

    • Huomio_sivusta

      Vanhoillislestadiolainen mielisairaus tulee vahvasti esille avauksesta. Sitä on paljon liikkeellä.

      • MuhosenTunteva

        Onko sinulla lisätietoa tässä helluntailaisesta Muhosesta? Huhu kertoo, että hän on painajaisesi? Tenoxin kulutuksen sanotaan sinulla kasvaneen öisin ja päivisinkin sinun huhutaan käyttävän samaa rauhottavaa/nukuttavaa. Mutta päivisin vain, jos ja kun tämä painajaisesi Muhonen esiintyy kirjotetussa tekstissä palstalla. Eritoten jos nimi Muhonen on yhdistetty jo avauksen otsikkoon?

        Miten On helluntailainen?

        Kokeilitko hetkeäkään olla vastaamatta tähän avaukseen, vai iskeekö Muhoskramppi jo etukirjaimen M- niinku Muhonen havaitsemisesta?

        Miksi muuten pelkäät niinkin ihanaa naista??


      • yön..tenox.lakkasi

        Kiitos asiallisesta vastuksesta.


      • tatarrow
        yön..tenox.lakkasi kirjoitti:

        Kiitos asiallisesta vastuksesta.

        Ole hyvä!


      • 1-56-32
        tatarrow kirjoitti:

        Ole hyvä!

        tenox , onko se tyrox sama asia


    • upeastiMuotoiltu.avaus

      Hyvä kysymys aiheesta! Miksi helluntailainen melperi heti torppaa hyvän kysymyksen ja viestin tuojan lestadiolaiseksi mielisairaaksi? Miksi hän vastustaa pedofiliatutkimista helluntaivankikulttuurissa?

    • JatkaMuhonenTuemmeSinua

      >><Toisaalta Pirkko Muhonen kertoo tavanneensa runsaasti hyväksikäytöstä kertovia uhreja helluntailaispiireissä.><<

      Hmmm.. suoraa tietoa pääkallopaikalta.

      • Bru_tall

        Hän osaa pukea sanoiksi helluntaivankeuden salat...


    • TömsRäiskisPum

      Olen törmännyt samaan ilmiöön. Helluntailainen ilmiö on tuo suutelujuttukin.

      Pyhät suudelmat ovat ihan eri asia.

      Ei mitään tekemistä helluntaiseurakunnan limaisten Niilojen kanssa.

    • Kärjistetty_totuus

      Vanhoillislestadiolaiset kuvittelevat olevansa ainoita oikeita Jumalan lapsia. He eivät kyykkää lapsiuhrin edessä, vaan aikuisen puolison edessä. Kuten alpo.

      Sen sijaan helluntaiset menevät lapsen tasolle, sillä sen kaltaisten on Taivasten valtakunta.

      raiskattu ex-hellari 1.1.2014 18:08 ... Minua vuosia raiskannut helluntaimies vaipui aina aktin jälkeen polvirukoukseen sängyn viereen ja rukoili Jeesukselta ääneen "erehdystään" anteeksi. Joka kerta hän jossain vaiheessa kertoi, että nyt Jeesus vastasi, häntä ei enää syytetä taivaassa. Minulta hän ei pyytänyt anteeksi, haukkui vain huoraksi, ettei saisi "antaa" miehille, jos ei ole naimisissa. Sen sijaan helluntaimies vannotti, että jos minä Jeesukselta polvirukoiltua ja rukousyhteydssä anteeksisaatua syntiä alan muistella kenellekään, joudun tulimereen. Uskoin kaiken, pidin suuni visusti kiinni."

    • Onkohan kukaan muu mun kanssa samaa mieltä siitä, että näiden samojen kuvottavien juttujen jatkuva julkaiseminen saisi jo loppua. Vaikea ymmärtää mitä kiksejä joku saa näiden samojen viestien jatkuvasta postaamisesta.

      • Tehtävänanto

        Milläs poistat vanhoillislestadiolaisista mielisairauden? Samalla tämän kaltaiset ketjut loppuisivat.

        Siinä sinulle puuhaa!


    • Niilo.Yli-Vainio

      Muutama voltti lissää niin kuollehetkin heräjääpi!

    • hyiOlkoon

      Eikö Hän ole ko. helluntailiikkeen jonkin tasoinen evankelista?
      Hän on tutkinut helluntaipedofiliaa ja ilmeisesti järkyttyi heti alkuunsa kun näki näiden suulle suutelijoiden jäävuoren huipun?. Kukapa ei järkyttyisi, kun ja jos törmäisi ylennettyyn helluntailaiseen pedofiliapastoriin. Tai heidän vanhimmistoon ja seurakuntaan jotka kyseenalaisti uhrin uskon, samalla uhrin syyllistäen.

      • en.helalri

        Niinkö on, kiitos valistuksesta.


    • onkoeiköole

      Onko kuvaa

    • Ei.kuvia

      Ei kuvia palstalle. Kaunis on kyllä ja ihana, mutta vain rikollisten kuvia voi pistää.

      Onko esim. Kesitaksen kuvaa??

      Kesitas 24.11.2015 17:38
      Kepulainen Pääministeri on kaiken pahan alkuunpania ja Valtuustossa lestadiolais- keput ajoivat tilojen vuokraamista, pystyssä taputtaen, sopulit olivat jo omaksuneet asian ja heillehän raiskaus on arkipäivää.

      Kesitas 10.3.2016 6:44
      Miten pitäisi kirjoittaa esimerkiksi pedofiliasta, että siihen sisältyisi ihannointia sekä hyväksyntää? Tämä omien lasten nainti, sekä treenaukset mm. Ranualla oli -70- 80 luvulla hyvin leimallista ja tapauksia oli tuhansia.

      Kesitas 27.9.2014 10:31
      "Jo otetaan esim Oulun alue, muualla sitä ei esiinnyt, kun teillä ja tapahtumia on satoja, ellei jo tuhatkin." (hänen mukaan muualla /(voi ymmärtää myös "muilla ihmisillä"/) ei esiinny pedofiliaa)
      "Kukaan muu tähän ei pysty, kun te, asia joka oli minun nuoruudessa jotenkin itsestään selvyys." (muut ei pysty vastaavaan pf, ja hänen nuoruudessa pf oli itsestäänselvyys)
      "Mutta kun et ole VL, et ehkä ole joutunut raiskatuksi" (arvio vastakirjoittajasta)

      Kesitas 17.9.2014 20:22
      "Täältä löytyy VESTADIOLISEN OIKUS Oulussa.. Veikko Vihelä raiskasi ja hyväksikäytti 14 lasta? Mitkä oikeus Hänellä on Suomen Oikeudessa, 70 pv ehtoollista?" (Kesitas Henna Oikariselle).**
      Näinhän se VL mafia toimii? eikö vaan. He pelastivat omansa?
      Muualla jo neljän lapsen jutusta tulee ”penaltia” useampi vuosi. Näin toimii SRK kristillisyys. Eihän siinä tule kun 5 pv yhtä kohti. Halpaa se on jatkaa Vihelän hippalointia

      Kesitas kirjoitti toukokuussa 2013:
      ""Kaikesta näkee, että mielesi on saastainen. Näet kaikessa vain seksuaalisuutta.
      Sairastat ilmeisesti samaa addiktiota, kun valtaosa koko VL liikkeen isistä, jotka raiskaavat kesäisesti pukeutuneita ala- ikäisiä lapsiaan

      Kesitas 23.10.2014 19:15
      Vai vähättelet pedofiliaa? Mikään "uskonnollinen" järjestö ei vedä teille mitään vertaa, niin järjestelmällistä menetelmänne lasten nainneissa oli ja on osin vieläkin Pohjois- Suomessa

      Kesitas 13.1.2015 23:14
      Hieman katsantoa, kuka valehtelee?
      Jäi vielä mainitsematta, että onko asiantuntia ehkä SRK;n pedofilia salaaja?? Sopisi kuvioihin. Siellä niitä on muutamia? Jos useampia nimeä, teillä kuitenkin -60 luvulta lähtien tuhansia....Muhonen saattaa kirjoittaa niin, kuten sanoit, mutta ongelmana on olettamus, Hänen näkemys ja vailla yhtään nimeä. Esillä oli kolme, joista yksi todettiin syyttömäksi....Ei taida riittää pesemään teidän pesäänne. Täällä Oulun alueella on mm. Vihelöitä ja Myllymäkejä tuomiolla joka kuukausi.

      Kesitas 17.9.2014 20:22
      Minun älykkyyttäni on palstalla ehkä eniten, Melperiä lukuun ottamatta ja olen vakuuttunut, että sen tekee huomattavasta heikoimmilla varustetut lestat.

      Kesitas 29.1.2015 17:03 Voidaan myös kysyä; Suosiko Hän näitä R- ritareita. Hänelle riitti se, että Isän ohje oli ottaa heidät hengiltä.

      Kesitas 3.7.2015 15:10
      Jos minulta kysyt , olen Uudestisyntynyt Jeesuksen opetuslapsi ja kunnioitan Isän määräyksiä.

      Kesitas 14.7.2015 20:22
      Olen toiminut 6 vuotta työssä, jossa potilas on ilkosillaan, mutta tein vain työni, en kuten VL, raiskannut..

      • lestadiolainenuskova

        Eli näitä on sekä teissä että meissä?


    • leoniit.ja.eerikki

      Pyhät suudelmat??? Resnehvi ja hoonekkeri??? Oli komia kuva!

    • helluntaiveitikka

      Aika vekkulia!

    • tutkia

      joku tutkia

    • mistä_riittää_näitä

      Hyi olkoon

    • Niitä_Riittää

      Hänhän vaan kertoi tavanneensa runsaasti hyväksikäytöstä kertovia uhreja helluntailaispiireissä.

      Mikä tuossa on vaikea ymmärtää?

    • bummeli

      Niinpä se kertoi, hyvä hommeli.

    • On käsittämätöntä naiviutta, lestadiolaiset naivat omia lapsiaan, mutta joku helluntailainen antaa sumpin, on se lestojen mielestä tuomittava rikos, nainti ei ole.

      On kieroonkasvanutta jengiä.

      Raamattu kehoittaa antamaan Pyhän suudelman;

      Luuk. 7:45

      Sinä et tervehtinyt minua suudelmalla, mutta hän on suudellut jalkojani siitä saakka kun tänne tulin.

      Tervehtikää toisianne pyhällä suudelmalla. Kaikki Kristuksen seurakunnat lähettävät teille tervehdyksensä.
      1. Kor. 16:20

      Terveisiä kaikilta veljiltä. Tervehtikää toisianne pyhällä suudelmalla.
      2. Kor. 13:12

      Tervehtikää toisianne pyhällä suudelmalla.
      1. Tess. 5:26

      Tervehtikää kaikkia veljiä pyhällä suudelmalla.
      1. Piet. 5:14

      Tervehtikää toisianne rakkauden suudelmalla. Rauha teille kaikille Kristuksen yhteyteen liitetyille.

      Missä kohti se on SRK raamatussa muuttunut omien pentujen naintiin?

      Kes.

      • juhanivauhdissa

        Tyypillinen katkeran helluntairikollisen limainen oksennus.


      • oksennus_

        olettepa pihalla, te jumalan valitut


      • juhanivauhdissa kirjoitti:

        Tyypillinen katkeran helluntairikollisen limainen oksennus.

        Onko Abramin ja Iisakin Jumala, Elohim rikollinen?

        Haloo nyt jo.


      • helluntailainen666
        Kesitas kirjoitti:

        Onko Abramin ja Iisakin Jumala, Elohim rikollinen?

        Haloo nyt jo.

        Tuskin, mutta sinä kuulemma olet.


      • helluntailainen666 kirjoitti:

        Tuskin, mutta sinä kuulemma olet.

        Väärin, onko ja jos, niin mihin se perustuu?
        Mitä olen kuulemma?


    • oksettavaaa

      oksetus mitä helluntai-sakkia ja sit tähän ketjuun tunkeutuu vielä helluntaipäärikollinen kessi muka viisustelemaan

    • hävettääsivullisiakin

      En ole koskaan kuullut sanaakaan jostain muhosesta ja vielä vähemmän siitä että sellaiseen tuntemattomaan helluntaissa isot joukot ottavat muka yhteyttä ja ketovat mitä kertovatkin!

      säälittävät veeällät kynsii kaikkea roskaa omien temppujensa peitteeksi, siihen kelpaa sama mikä totuudella ei väliä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      241
      3744
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2274
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2005
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1287
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    Aihe