Varoitus: River Helsinki

Jeesusonmeidänilomme

Kuuntelin pari raamattutuntia netistä tuon seurakunnan opetuksesta, koska satuin kuulemaan tuosta seurakunnasta sattumoisin. En edes tiennyt, että tuollainenkin seurakunta on olemassa.

Seurakunta on erittäin syvällä menestysteologian oppiharhoissa.

Tuon seurakunnan opetuksen perusteella sinä menestyt eli rikastut ja pysyt jatkuvasti terveenä, koska se on Jumalan tahto.

Julistuksessa otetaan muutamia 'makoisilta kuulostavia' Raamatunjakeita esiin ja niiden perusteella tehdään johtopäätökset.

Sielujemme vihollinen toimii juuri niin, esittää Raamatusta jakeita ja niiden perusteella eksyttää ihmisiä.

Jeesuksen omina me saamme omistaa koko Raamatun ja se sisältää kirjoissaan ja luvuissaan ja jakeissaan hyvin laajan kuvan ihmiselämän vaelluksesta. Se ei kirjoita vain onnellisista ja hyvistä tapahtumista, vaan siellä kerrotaan Jumalan miehestä nimeltä Job, siellä kerrotaan Paavalista, jota kivitettiin, ruoskittiin ja pantiin vankilaan.
Room 5:
1 Koska me siis olemme uskosta vanhurskaiksi tulleet, niin meillä on rauha Jumalan kanssa meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta,
2 jonka kautta myös olemme uskossa saaneet pääsyn tähän armoon, jossa me nyt olemme, ja meidän kerskauksemme on Jumalan kirkkauden toivo.
3 Eikä ainoastaan se, vaan meidän kerskauksenamme ovat myös ahdistukset, sillä me tiedämme, että ahdistus saa aikaan kärsivällisyyttä,
4 mutta kärsivällisyys koettelemuksen kestämistä, ja koettelemuksen kestäminen toivoa;
5 mutta toivo ei saata häpeään; sillä Jumalan rakkaus on vuodatettu meidän sydämiimme Pyhän Hengen kautta, joka on meille annettu
Room. 12:12
Olkaa toivossa iloiset, ahdistuksessa kärsivälliset, rukouksessa kestävät.
2. Kor. 1:4
joka lohduttaa meitä kaikessa ahdistuksessamme, että me sillä lohdutuksella, jolla Jumala meitä itseämme lohduttaa, voisimme lohduttaa niitä, jotka kaikkinaisessa ahdistuksessa ovat.
2. Kor. 1:6
Mutta jos olemme ahdistuksessa, niin tapahtuu se teille lohdutukseksi ja pelastukseksi; jos taas saamme lohdutusta, niin tapahtuu sekin teille lohdutukseksi, ja se vaikuttaa, että te kestätte samat kärsimykset, joita mekin kärsimme; ja toivomme teistä on vahva,
2. Kor. 1:8
Sillä me emme tahdo, veljet, pitää teitä tietämättöminä siitä ahdistuksesta, jossa me olimme Aasiassa, kuinka ylenpalttiset, yli voimiemme käyvät, meidän rasituksemme olivat, niin että jo olimme epätoivossa hengestämmekin,
2. Kor. 2:4
Sillä suuressa sydämen ahdistuksessa ja hädässä minä kirjoitin teille monin kyynelin, en sitä varten, että te murheellisiksi tulisitte, vaan että tuntisitte sen erinomaisen rakkauden, joka minulla on teihin.
2. Kor. 4:17
Sillä tämä hetkisen kestävä ja kevyt ahdistuksemme tuottaa meille iankaikkisen ja määrättömän kirkkauden, ylenpalttisesti,
2. Kor. 6:4
vaan kaikessa me osoittaudumme Jumalan palvelijoiksi: suuressa kärsivällisyydessä, vaivoissa, hädissä, ahdistuksissa,
2. Kor. 12:10
Sentähden minä olen mielistynyt heikkouteen, pahoinpitelyihin, hätään, vainoihin, ahdistuksiin, Kristuksen tähden; sillä kun olen heikko, silloin minä olen väkevä
Room. 15:13
Mutta toivon Jumala täyttäköön teidät kaikella ilolla ja rauhalla uskossa, niin että teillä olisi runsas toivo Pyhän Hengen voiman kautta

34

7540

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jeesusonmeidänilomme

      Menestysteologia vie ihmiset jatkuvaan riittämättömyyden tilaan, he eivät koe olevansa hyviä uskovia, koska heille tulee sairauksia ja myös taloudellisia vastoinkäymisiä. Menestysteologia vie ihmiseltä ilon siitä, että Jeesus on heidät pelastanut ja heidän nimensä on elämän kirjassa. He joutuvat koko ajan kamppailemaan sen tähden, että kokevat, että heidän uskonsa ei ole riittävä, koska he eivät menesty, eivät pysy terveinä, vaan elämään tulee kaikenlaista vastoinkäymistä ja vaikeuksia ja murheita. Pahimmillaan tuo oppi vie ihmiset pois seurakunnan yhteydestä ja luopumaan Jeesuksesta, koska he kokevat, että he eivät kelpaa, koska eivät saa vaurautta, vaikka uhraavat jopa yli varojensa, eivätkä pysy terveenä, vaikka he jatkuvasti muistelevat noita Raamatun lupauksia parantumisesta. Heillä on vaarana sairastua masennukseen ja ahdistukseen oman riittämättömyyden ja uskonsa heikkouden tähden, jota he kokevat, kun nuo menestysteologian lupaukset eivät toteudu heidän elämässään.

      Sinä, joka olet pannut toivosi Jeesukseen Kristukseen, ole turvallisella mielellä, hän johdattaa sinua silloinkin, kun sairaudet ja vaikeudet kohtaavat elämääsi, sinulle ei tapahdu mitään Jeesuksen sallimatta, hän tietää sinun elämäsi tilanteen ja hän vie sinut perille asti. Usko se, että Jeesuksen johdatus on sinulle parasta tässä elämässä ja iankaikkisuutta varten, ei meidän tarvitse tietää miksi minulle tapahtuu tätä ja tuota, Jeesus tietää syyn, miksi hän sallii kaiken elämäämme tulevan.

      Meidän ilomme tulee Jeesuksesta, siitä, että hän on ottanut meidät lapsekseen ja meidän nimemme on elämän kirjassa. Ei meidän toivomme perustu tähän elämään ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin, vaan siihen, että kerran olemme perillä siellä, jossa ei ole kipua, ei sairautta, ei köyhyyttä, ei kuolemaa. Kerran meidän kyyneleemmekin pyyhitään, kerran saamme iloita iankaikkisesti - siinä on meidän toivomme.

      Ole turvallisella mielellä, sinä kelpaat sen tähden, mitä Jeesus on puolestasi tehnyt. Sinä olet Jumalan rakas, sinä olet täydellinen Jeesuksessa Kristuksessa, hän ei vaadi sinulta mitään, saat vain levätä hänen sylissään ja oppia hänestä. Juuri sellaisena kuin olet, sairaana tai terveenä, köyhänä tai toimeentulevana tai rikkaana, sinä olet Jumalan rakas. Luota siihen, että hän antaa sinulle kaiken sen, mitä tarvitset päästäksesi kerran perille ja tehdäksesi kaiken sen, mihin hän on sinut valmistanut. Elämäsi on juuri siinä, missä hän voi sinua parhaiten käyttää evankeliumin työssä ja lähimmäisten rakastamisessa.

    • Läheltänähnyt

      Nimimerkille Jeesusonmeidänilomme
      Kuinka voitte sanoa, että menestysteologia ei toimisi Helsingin River-seurakunnan oppien mukaisesti? Aviovaimoni on liittynyt jokin aika sitten tuon seurakunnan jäseneksi ja ottanut heillä upotuskasteenkin. Vaimoni maksaa pruttotuloistansa seurakuntaan täydet kymmenykset Mooseksen lain mukaisesti ja lisäksi vielä säännölliset, jokaviikkoiset lahjoitukset luottokortilla - ja aina hänellä tuntuu vain riittävän rahaa moneen muuhunkin. Vaimoni todistuksen mukaisesti lähes kaikki seurakuntalaiset ovat hyvin toimeen tulevia - jotkut vain lisää rikastuvia heidän kolehtisaarnojensa mukaisesti. Vaimoni sanoo muutamien seurakuntalaisten todistaneen, miten he rupesivat menestymään alettuaan maksamaan kymmenykset. Mikä muu vielä tällä hetkellä vaatimattomissa puitteissa toimiva - mutta varsinkin nuorilla, uusilla jäsenillä nopeasti kasvava seurakunta (jäseniä alle 500) on saanut vuonna 2016 (siis yhden vuoden aikana) kokoon kaksi miljoonaa Euroa kymmenyksinä ja lahjoituksina - kuulin sen ihan omilla korvillani pastori Reetta Lehdon suulla asiasta ilmoitettuna heidän äskettäisessä tiedotustilaisuudessansa ja vieläpä seurakunnan lähettäneen siitä kymmenyksinä 200000 Euroa heidän pastorilleen Rodney Howard Brownelle Tampaan Yhdysvaltoihin? Heidän säännöllisesti julistamansa kylvämisen laki siis todellakin toimii. Olisi mielenkiintoista kuulla jonkun ottavan kantaa noihin heidän rukoustilaisuuksissansa useinkin tapahtuviin kaatumis-/kaatamis-ilmiöihin sekä välillä siellä esiintyvään hillittömään nauramiseen, ovatko raamatullisia ilmiöitä vai jostakin muusta - vaimoni väittää niiden olevan Pyhästä Hengestä. Kun itse olen ymmällä viimeksi mainittujen ilmiöiden suhteen (olen muutaman kerran seurannut paikan päällä liittymättä kuitenkaan serakunnan jäseneksi), niin kuka rohkenisi ottaa kantaa edellä mainittuihin?

      • TerveenUskonPuolesta

        http://www.linnunrata.org/antikristus/toronton-siunaus.php

        http://www.kristitynfoorumi.fi/torontopetos.htm

        https://ajankohtainen.wordpress.com/tag/toronton-nauruheratys/

        http://www.kristitynfoorumi.fi/suomikotulessa.htm

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Rodney_Howard-Browne

        Rodney Howard Browne ja River-seurakunta edustavat torontolaisuutta. Tutustu yllä oleviin linkkeihin niin saat aiheesta lisää tietoa. Torontolaisuuteen kuuluvat oudot manifestaatiot ja naurukohtaukset, pakkoliikkeitten kaltaiset liikehdinnät ja jopa eläinäänten kaltaiset ääntelyt yms omituiset ilmiöt. Ne eivät ole tervettä hengellisyyttä, vaan ns kundaliinivoimien/pahojen voimien aikaansaamaa vierasta tulta, jollaisesta eksytyksestä Raamattu varoittaa.

        Varoita vaimoasi ja ole itsekin varovainen. Tuollaisessa toiminnassa ei kannata olla lainkaan mukana.


      • TerveenUskonPuolesta
        TerveenUskonPuolesta kirjoitti:

        http://www.linnunrata.org/antikristus/toronton-siunaus.php

        http://www.kristitynfoorumi.fi/torontopetos.htm

        https://ajankohtainen.wordpress.com/tag/toronton-nauruheratys/

        http://www.kristitynfoorumi.fi/suomikotulessa.htm

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Rodney_Howard-Browne

        Rodney Howard Browne ja River-seurakunta edustavat torontolaisuutta. Tutustu yllä oleviin linkkeihin niin saat aiheesta lisää tietoa. Torontolaisuuteen kuuluvat oudot manifestaatiot ja naurukohtaukset, pakkoliikkeitten kaltaiset liikehdinnät ja jopa eläinäänten kaltaiset ääntelyt yms omituiset ilmiöt. Ne eivät ole tervettä hengellisyyttä, vaan ns kundaliinivoimien/pahojen voimien aikaansaamaa vierasta tulta, jollaisesta eksytyksestä Raamattu varoittaa.

        Varoita vaimoasi ja ole itsekin varovainen. Tuollaisessa toiminnassa ei kannata olla lainkaan mukana.

        Valitettavasti myös osassa Vapaakirkon seurakuntia vallitsee torontolainen meno ja Toronton herätyksen ihailu. Myös Tulisielukoulu ja -konfrerenssi ovat torontolaishenkisten opettajien muovaamia. Esim Tulisielukoulun johtaja Henna Saarinen ihailee Toronton herätystä ja kannattaa torontolaisuutta. Nykyään tulee olla tosi tarkkana, ettei altistu torontolaisuudelle eikä varsinkaan mene torontolaisten rukoilijoiden käsien alle rukoiltavaksi. Jos on jo altistunut tälle saastutukselle, kannattaa pyytää Jumalan apua, suojelusta ja johdatusta ja tutkia vastaisuudessa tarkemmin asioitten ja ilmiöitten taustoja ja verrata kaikkea tarkemmin Raamattuun.

        Esim OneWayMissionilla on monia tasokkaita ohjelmia, joissa varoitetaan hyvin eksytyksistä kuten juuri torontolaisuudesta. Tässä yksi hyvä ohjelma:

        http://oneway.tv/fi/video/y_A7-3xw3s0


      • Anonyymi
        TerveenUskonPuolesta kirjoitti:

        http://www.linnunrata.org/antikristus/toronton-siunaus.php

        http://www.kristitynfoorumi.fi/torontopetos.htm

        https://ajankohtainen.wordpress.com/tag/toronton-nauruheratys/

        http://www.kristitynfoorumi.fi/suomikotulessa.htm

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Rodney_Howard-Browne

        Rodney Howard Browne ja River-seurakunta edustavat torontolaisuutta. Tutustu yllä oleviin linkkeihin niin saat aiheesta lisää tietoa. Torontolaisuuteen kuuluvat oudot manifestaatiot ja naurukohtaukset, pakkoliikkeitten kaltaiset liikehdinnät ja jopa eläinäänten kaltaiset ääntelyt yms omituiset ilmiöt. Ne eivät ole tervettä hengellisyyttä, vaan ns kundaliinivoimien/pahojen voimien aikaansaamaa vierasta tulta, jollaisesta eksytyksestä Raamattu varoittaa.

        Varoita vaimoasi ja ole itsekin varovainen. Tuollaisessa toiminnassa ei kannata olla lainkaan mukana.

        Näin on.


      • Anonyymi

        Läheltänähnyt. Et ole nähnyt tarpeeksi läheltä! Eivät Riverissä kävijät rikastu eivätkä ole aina terveinä. Noiden opetusten mukaan pitää tunnustaa rikkautta ja terveyttä, että niitä muka saisi!

        Toisin sanoen seurakuntalaiset VALEHTELEVAT tilanteestaan. Myös monet todistuskertomukset rikastumisista ja paranemisista, ja saarnoissa kerrotut jututkin, ovat sepitettyjä!


    • Kuningaskunta2649

      Uskonnolliset sielut ajattelevat juuri noin ku te nyt kirjoitatte. Jos joskus annatte Jumalan Pyhän Hengen voiman koskettaa niin koskaan te ette ole noin ilkeitä fariseuksia kuin nyt te ! Jumalan Pyhän Voiman kosketus muuttaa ihmisen. Jumalan Sana on jo menestys ja lääke ottakaa se todesta! Ihme tapahtuu todella.

      • Stojanow

        Kymmenyksistä. Kuinka hyvin olet selvillä siitä mitä "elämä maksaa"? Kun teet päätöksen maksaa kymmenykset joudut tarkistamaan budjettisi ja miettimään mihin rahat oikeasti menevät. Samalla kun suoristat budjetin ja otat sieltä löysät pois maksaaksesi kymmenykset tuon toimenpiteen ansiosta sinulle jää muutenkin rahaa. Koska sinulle on juuri saarnattu vaurastumisesta aloitat ehkä sijoittamaan ja se oli siinä. Ei tarvittu Jumalaa keskivertosuomalaisen vaurstumisessa vaikka antoikin osan rahoistaan pois.


      • RaitisJaTervehenki

        Suuret on sinulla puheet, mutta raamatullisia todisteita jutuillesi ei näy Kuningaskunta2649. Kokemusten perässä juokseminen ja pimeiden kundaliinivoimien kanssa veljeily on kaukana aidosta hengellisyydestä!

        Matteus 7. luku:

        "21. Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon.
        22. Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'
        23. Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'. "

        Sairas torontolainen meno lattialla vapisevine, kouristelevine ja huutavine ihmisparkoineen ei ole Jumalan tahdon mukaista raitista menoa, vaan eksytystä. Yllä ketjussa on linkkejä, jotka perustelevat miten väärää ja pahaa eksytystä torontolainen meininki on. Rukoilen ymmärrystä siihen langenneille!


    • Muhamed6969

      Samanlainen huijari ryhmä kuin itsensä Jumalan profeetaksi julistanut Johanna Tunturipuron johtama Ilmestysmaja.

      PYSYKÄÄ KAUKANA NÄISTÄ HUIJAREITA !!!

    • VAPAAKIRKOLLINEN

      RIVER ON OK

      • MitenNiinMukamas

        Ja perustelut löytyvät...mistä? Eli mutu-tietoa vai?


      • Vapaakirkollinen
        MitenNiinMukamas kirjoitti:

        Ja perustelut löytyvät...mistä? Eli mutu-tietoa vai?

        Mitäs Mutua Sulla On?


      • MitenNiinMukamas
        Vapaakirkollinen kirjoitti:

        Mitäs Mutua Sulla On?

        Jos väität, että River on ok, niin perustele väitteesi!
        River on RHB:n työn jatkumoa ja RHB on torontolaisuuden ytimessä, oli kun se alkoi ja on edelleen.

        Tiedätkö mitä torontolaisuus on? Se alkoi ns Toronton herätyksestä ja siinä heräsivät pimeät kundaliinivoimat heittelemään ja kouristuttamaan ihmisiä lattiolla.

        Väitätkö torontolaisuutta ja yhtä sen ydinedistäjää, River-seurakuntaa, terveen hengellisyyden edustajaksi? Oletko sokea vai sokea? Kuka tai mikä sinut on sokaissut?

        Yllä olikin selventäviä linkkejä:

        http://www.linnunrata.org/antikristus/toronton-siunaus.php

        http://www.kristitynfoorumi.fi/torontopetos.htm

        https://ajankohtainen.wordpress.com/tag/toronton-nauruheratys/

        http://www.kristitynfoorumi.fi/suomikotulessa.htm

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Rodney_Howard-Browne

        Toivon, että sokeutesi on parannettavissa! Kristus voi parantaa sokeatkin!


      • Vapaakirkollinen
        MitenNiinMukamas kirjoitti:

        Jos väität, että River on ok, niin perustele väitteesi!
        River on RHB:n työn jatkumoa ja RHB on torontolaisuuden ytimessä, oli kun se alkoi ja on edelleen.

        Tiedätkö mitä torontolaisuus on? Se alkoi ns Toronton herätyksestä ja siinä heräsivät pimeät kundaliinivoimat heittelemään ja kouristuttamaan ihmisiä lattiolla.

        Väitätkö torontolaisuutta ja yhtä sen ydinedistäjää, River-seurakuntaa, terveen hengellisyyden edustajaksi? Oletko sokea vai sokea? Kuka tai mikä sinut on sokaissut?

        Yllä olikin selventäviä linkkejä:

        http://www.linnunrata.org/antikristus/toronton-siunaus.php

        http://www.kristitynfoorumi.fi/torontopetos.htm

        https://ajankohtainen.wordpress.com/tag/toronton-nauruheratys/

        http://www.kristitynfoorumi.fi/suomikotulessa.htm

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Rodney_Howard-Browne

        Toivon, että sokeutesi on parannettavissa! Kristus voi parantaa sokeatkin!

        On tosi mutua. Linkkisi ovat kaikki uskonnollisten fariseusten tuotantoa. He ovat oikean oman opin luoneet ja sokeita Raamatun opille kun ovat valikoineet Raamatusta epäuskoonsa sopivia kohtia.

        Esim ns kristityn foorumi on kaikkien muiden Pyhällä Hengellä täyttyneiden uskovien ja pastoreiden parjaukseen erikoistunut sivusto ja kommentointi on estetty.


      • MitenNiinMukamas
        Vapaakirkollinen kirjoitti:

        On tosi mutua. Linkkisi ovat kaikki uskonnollisten fariseusten tuotantoa. He ovat oikean oman opin luoneet ja sokeita Raamatun opille kun ovat valikoineet Raamatusta epäuskoonsa sopivia kohtia.

        Esim ns kristityn foorumi on kaikkien muiden Pyhällä Hengellä täyttyneiden uskovien ja pastoreiden parjaukseen erikoistunut sivusto ja kommentointi on estetty.

        Itse et edes yritä perustella miksi torontolaisuus ja sen edustaja River muka ovat ok. Yritä edes vai eikö löydy perusteita... Niinpä! Et osaa ilmeisesti edes perustella missä kohti nuo linkkien kirjoitukset ovat muka epäraamatulliset tms. Heittelet vaan tyhjää sanahelinää. Monien äärikarismaattisten eksyneitten liturgiaa ovat jorinat fariseuksista, "uskonnollisista", hengellisistä erämaista yms kliseet...Vastenmielistä!

        Aloitit tämä kertomalla, että sinusta River on ok. Tuneellako ja elämyshakuisuudellako seilaat? Mitään perusteluita väitteellesi, että River on ok, et ole vieläkään onnistunut antamaan! Taitaa ola vaikeaa. :D


      • HyväDavidW

    • Vapaakirkollinen
    • yukyukl

      Minusta menestysteologia on yksi uusliberalistisen politiikan ilmentymä. Siinäkin syy vaikeuksista jotka johtuvat yhteiskunnan olosuhteista löydetään syy yksilöstä joka ei niihin voi vaikuttaa.

    • Ei.malkki

      Jeesus on menestysteologi. Kaikki sairaat hän paransi. Rahat hän järjesti veroihin. Hän on luvannut ylitsevuotavan siunauksen seuraajilleen. Epäuskoiset owm-malkit ovat erämaassa uskonsa mukaisesti.

      • JeesusMeniRistille

        "Menestysteologiaa" Paavalin kertomana:

        2. Kor. 11:23 He ovat Kristuksen palvelijoita-puhun kuin mieltä vailla-minä vielä enemmän. Olen nähnyt vaivaa enemmän, olen ollut useammin vankeudessa, minua on ruoskittu ylen paljon, olen monta kertaa ollut kuoleman vaarassa. Juutalaisilta olen viidesti saanut neljäkymmentä lyöntiä, yhtä vaille; kolmesti olen saanut raippoja, kerran minua kivitettiin, kolmesti olen joutunut haaksirikkoon, vuorokauden olen meressä ajelehtinut; olen usein ollut matkoilla, vaaroissa virtojen vesillä, vaaroissa rosvojen keskellä, vaaroissa heimoni puolelta, vaaroissa pakanain puolelta, vaaroissa kaupungeissa, vaaroissa erämaassa, vaaroissa merellä, vaaroissa valheveljien keskellä; ollut työssä ja vaivassa; paljon valvonut, kärsinyt nälkää ja janoa, paljon paastonnut, kärsinyt vilua ja alastomuutta. Ja kaiken muun lisäksi jokapäiväistä tunkeilua luonani, huolta kaikista seurakunnista. Kuka on heikko, etten minäkin olisi heikko? Kuka lankeaa, ettei se minua polttaisi? Jos minun kerskata täytyy, niin kerskaan heikkoudestani.

        Hep. 11:35 Toiset ovat antaneet kiduttaa itseään eivätkä ole ottaneet vastaan vapautusta, että saisivat paremman ylösnousemuksen; toiset taas ovat saaneet kokea pilkkaa ja ruoskimista, vieläpä kahleita ja vankeutta; heitä on kivitetty, kiusattu, rikki sahattu, miekalla surmattu; he ovat kierrelleet ympäri lampaannahoissa ja vuohennahoissa, puutteenalaisina, ahdistettuina, pahoinpideltyinä- he, jotka olivat liian hyviä tälle maailmalle-;he ovat harhailleet erämaissa ja vuorilla ja luolissa ja maakuopissa.


      • MNMuk
        JeesusMeniRistille kirjoitti:

        "Menestysteologiaa" Paavalin kertomana:

        2. Kor. 11:23 He ovat Kristuksen palvelijoita-puhun kuin mieltä vailla-minä vielä enemmän. Olen nähnyt vaivaa enemmän, olen ollut useammin vankeudessa, minua on ruoskittu ylen paljon, olen monta kertaa ollut kuoleman vaarassa. Juutalaisilta olen viidesti saanut neljäkymmentä lyöntiä, yhtä vaille; kolmesti olen saanut raippoja, kerran minua kivitettiin, kolmesti olen joutunut haaksirikkoon, vuorokauden olen meressä ajelehtinut; olen usein ollut matkoilla, vaaroissa virtojen vesillä, vaaroissa rosvojen keskellä, vaaroissa heimoni puolelta, vaaroissa pakanain puolelta, vaaroissa kaupungeissa, vaaroissa erämaassa, vaaroissa merellä, vaaroissa valheveljien keskellä; ollut työssä ja vaivassa; paljon valvonut, kärsinyt nälkää ja janoa, paljon paastonnut, kärsinyt vilua ja alastomuutta. Ja kaiken muun lisäksi jokapäiväistä tunkeilua luonani, huolta kaikista seurakunnista. Kuka on heikko, etten minäkin olisi heikko? Kuka lankeaa, ettei se minua polttaisi? Jos minun kerskata täytyy, niin kerskaan heikkoudestani.

        Hep. 11:35 Toiset ovat antaneet kiduttaa itseään eivätkä ole ottaneet vastaan vapautusta, että saisivat paremman ylösnousemuksen; toiset taas ovat saaneet kokea pilkkaa ja ruoskimista, vieläpä kahleita ja vankeutta; heitä on kivitetty, kiusattu, rikki sahattu, miekalla surmattu; he ovat kierrelleet ympäri lampaannahoissa ja vuohennahoissa, puutteenalaisina, ahdistettuina, pahoinpideltyinä- he, jotka olivat liian hyviä tälle maailmalle-;he ovat harhailleet erämaissa ja vuorilla ja luolissa ja maakuopissa.

        Hyvä ja tärkeä Raamatun lainaus nimimerkki JeesusMeniRistille! Kiitos siitä! :)

        Paavali ja Jeesus eivät kumpikaan todellakaan opettaneet mitään menetysteologiaa, joka on yksi aikamme vakavia harhaoppeja. Torontolaisuus kytkeytyy usein menestysteologiaan ja on varsinainen kauhistus. Kannattaa taistella terveen uskon puolesta ja pyrkiä auttamaan eksyneitä. Jeesukselle jokainen eksynyt lammas on tärkeä!


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ensimmäisenä mitä halausin river helsingin miettivän on se että ovatko he mielestään tekemässä oikeita päätöksiä kirkkonsa eteen? Opettavatko he muita kristittyjä uskomaan eri tavalla miten raamatussa on sanottu... esimerkiksi tämä pyhä henki jota he opettavat muille tuli voimaan maailmalle ja kirkkoihin vasta vuonna 1994... tämä pyhä henki jota ihmiset kutsuvat että se on Jumalalta joka ei todellakaan ole on peräisin Toronto airport vineyard church... Pistäkää mieleen että kaikki tämä tapahtui 20 vuotta sitten😅 nyt kun tässä mietimme miksi Jeesuksen aikana ja Jeesuksen jälkeen kun hänet ristiin naulittiin Ja nousi kuolleista kolmantena päivänä ei taphtunut mitään tämän tapaista mitä nykyajan uudempi kirkko meitä opettaa? Oletko koskaan miettinyt että miksi Apostolit eivät saaneet tälläisiä reaktioita kun heillä oli PYHÄHENKI kuten esimerkiksi: oman kehon hallinnan menettämistä, hysteerisiä nauruja, kaatuilua selälleen, "tajunnan" menettämistä, lennähtelyä jne.... Olen myös haastatellut muutamia River helsingistä ja kun kysyin miksi tämä oyhä henki ei ole paljastunut sinulle niin heidän vastaus oli etteivät he ehkä olleet LUOTTANEET Jumalaan täydellä sydämmellä... Tämä sai minut epäilemään että pitääkö meidän näyttää ihmisille ja todistaa heille että meillä on Pyhä henki? Mielestäni heti kun olet HYVÄKSYNYT Jeesuksen elämääsi ja avanut hänelle sydämmen niin Jumala antaa sinulle pyhän hengen eikä sitä tarvitse todistaa kunhan uskoa siihen😇❤️En ymmärrä miksi ihmiset eivät näe sitä että ovat tekemässä virheen ja satuttavat Jumalan pyhää henkeä, kutsumalla ja avaamalla oven ei tervettulleile hengille hotka eivät ole Jumalalta.... Ihmiset luulevat että sen on Jumalalta mutta huomaathan että elämme lopun aikoja ja paholainen yrittää kaikkensa saada ihmiset luulemaan eritavalla jopa kirkossa......toivon että River Church helsinki ja muut kirkot muuttavat opetuksiaan pyhästä hengestä ennenkuin on liian myöhäistä... Näistä Raamattu myös varoittaa eri uskoluksista... Jos haluat etsiä enemmän tietoa katso linkistä ☺️ ota selvää millainen oikea pyhä henki on ennen kuin uskoudut näihin valheisiin jotka ihmiset nykypäivänä meille näyttävät...

      Toronto blessing:
      https://www.gotquestions.org/Toronto-blessing.html

      https://youtu.be/NQiK_hMVC2k

      https://youtu.be/FOnA51FKbgg

      https://www.linnunrata.org/antikristus/toronton-siunaus.php

      https://concordia.fi/second/2012/06/05/toronton-siunaus/

      http://www.kristitynfoorumi.fi/einaurunasiarhb.htm

      https://youtu.be/Uv_n4AfCr3s

    • Anonyymi

      Uskon ilman tätä

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        En uskaltaisi sanoa River seurakunnassa toimivaa Henkeä vääräksi, vaikka olemukseltaan laitos on lahko kuten kaikki muutkin ihmisten perustamat uskonnot, jotka ovat rajanneet muita paikkakunnan uskovia ulkopuolelleen.

        Tarkemmin voi lukea tästä:
        https://Jeesus-on-Herra.com/taivassanomat-7-2020/

        River on yksi joukko, jonka olisi helppo siirtyä kokonaisuutena Raamatun opettamalle seurakuntalinjalle. On niitä muitakin, joitakin pieniä helluntaiseurakuntia, jotka eivät ole mukana helluntaikirkko kehityksessä.

        Jeesus kokoaa nyt kansaansa!


    • Anonyymi

      Ei uskonelämä voi olla jatkuvaa iloa menestystä maallisesta asioissa.koettelemukset kuuluvat uskovan ihmisen elämään.se on Raamatussa kun.river seurakunta kylvää todellakin menestystä olotilaa jolla harhautetaan ihmisiä.

      • Anonyymi

        Pitäisi kuitenkin, perheissä on surua ei surkutella vaan ylistetään Herra ja sairaudet tehtyä,ettei uskovien kesken olla tekemisissä.Srk syntyy ja pienten srk väki vähenee kun kaikki haluaa omaansa.


    • Anonyymi

      Jumala erittäin syvällä menestysteologian oppiharhoissa ? :

      "Kunnioita isääsi ja äitiäsi, jotta - voi kauhistus - menestyisit.... "

    • Anonyymi

      River on aivan samaa karismaattista sekoilua kun torontolaisuus oli 90 luvulla ja Nokia Missio 2000 luvulla. Mukana on vielä LivetsOrd tyyppinen menestys teologia.

    • Anonyymi

      Höpsis

    • Anonyymi

      Menestys teologia on yhtä kuin kalvinismi. River serakunta on helluntalaisuuden rönsy. Hellunyalaisuus on taas reformoidun eli kalvinistisenkirkon lahko.

    • Anonyymi

      Suomessa noin 160 lahkoa, varokaa!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      168
      2861
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2031
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2016
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1835
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1211
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe