Kertokaa itsestänne

Aloittaja38

Eli tein tämän koska haluan tietää teistä jotain, koska miksi ei? Eli ikä, luonne, ulkonäkö ja jos teillä olis tyttöystävä mitä tekisitte senkaa?

15

140

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tyttö1501

      No mä oon 15v lesbo, ulkonäöltäni mul on ruskeet aika pitkät hiukset, ruskee, tummansiniset silmät ( sininen osa vaihtaa väriä eri valoissa. Esim. Ne näyttää joskus mustalta tai violetilta tai siniseltä xD) en meikkaa liikaa aika perus arkimeikki, panostan aina kulmakarvoihin ja niist kuulen usein kehua, oon normi painoinen, pituutta löytyy 156cm. oon tosi hygieninen, hauska, huumorintajua löytyy, en ota itteeni helposti, haluun kokeilla aina jotain uutta, tykkään matkustaa, en pysty olee paikallani, oon huomaavainen, avulias, en pelaa toisten tunteilla, et ei tarvis pelätä et mul olis joku toinenki, tykkään siivota ja tehä ruokaa. Tos oli nopeee jotain mun luonteesta ja sit vika jos mul olis tyttöystävä mä vrm ostelisin sille vähänväliä kaikkee kivaa, katottais leffaa ja halailtais, tehtäis kaikkee kivaa tyyliin: käytäis kaikkialla, mentäis syömään johonki ja otettais vaan chill, sit mä voisin iltaisin tai miks ei päivisinki :D hieroa sen jalkoja. Eikä olis mitään kiirettä esim. Seksiin koska mä siis vihaan sitä jos alkaa seurustelee nii heti ekan kk jälkee on pakko päästä sänkyy, niiku ei.. mut tos oli nyt jotain :)

      • öö Tyttö1501 kiinnostaisko sua brunette 15 v


      • Tyttö1501

        Onks sul kik? Et jos haluut voit laittaa sun kik ja voisin laittaa sulle sit viestii?


    • Lupaantehaamupalaa

      19 vuotias pitkä blondi :) Kavereiden mukaan "tosi heteron näköinen" pitkine hiuksisneni ja naisellisine tyyleineni. Oon luonteeltani todella kiltti, välillä ehkä jopa vähän liian kiltti ja sinisilmäinen, laitan muut edelle ja rakastan saada muut iloiseksi ja nauramaan. Oon todella tavoitteellinen ja vähän kilpailuhenkinenkin. Oon todella ulospäinsuuntautunut ja helposti lähestyttävä, joten tutustun helposti uusiin ihmisiin. Toisaalta oon pohjimmiltani todella epävarma ja mulla kestää hetken ennenkuin päästän ihmiset lähelle.
      Urheilen korkealla tasolla ja se vie paljon aikaa, joten aluksi mun kanssa saattaa olla vaikea järjestää näkemisiä varsinkin jos en oo itse kiinnostunut.
      Kuitenkin jos oikeasti kiinnostun niin tämä ihminen menee kaiken edelle. Rakastan läheisten hemmottelua. Tyttöystävälle järjestäisin arjen pieniä yllätyksiä kuten pikkuisia lahjoja ilman mitään syytä. Järjestäisin asiat niin että mulla on aikaa toiselle. Esimerkiksi yhteiset aamupalahetket arjessa on tärkeitä. Tahtoisin myös matkustella ja nähdä maailmaa tämän ihmisen kanssa niin että voidaan yhdessä oppia kaikkea uutta. :)

      • ljohklh

        hahahah


      • Niimitä

        ???


      • Nuorinainen-

        Ihanasti kirjoitettu :)


    • HärkäNainen26

      Noin parinkymmenen kuuden puolella ollaan ja tajusin juuri töissä viime viikolla, että edelleen on mahdollista tuntea kipinää ilmassa jonkun varsin satunnaisen elämäniloisen ja hymyilevän naisen ansiosta.

      Ja palatakseni sitten aiheeseen: luonnetta löytyy, luonnollisesti paljonkin ja ulkonäkö ihastuttaa liian usein miehiä kai johtuen pitkäksi kasvaneesta vaaleasta tukastani.

    • Lezzie80

      Tää mun kommentti ei nyt liity varsinaisesti tähän ketjun kysymykseen.. Mutta halusin vaan sanoa sen, että kuinka kertakaikkisen ihana on lukea näinkin nuorten ihmisten fiksua tekstiä täällä palstalla.
      Itse olen tällä hetkellä 36v perheellinen lesbo-nainen ja muistaakseni leikin vissiin barbeilla vielä 15 tai 14 vuotiaana:) Puhumattakaan mitään omasta seksulaalisuudesta siihen aikaan...
      Kyllä maailma on muuttunut ja no nyt mä kuulostan ihan mummolta:)

      • jahuuuuuuuuuuuuuu

        Noh ... Mä oon 10 vee vanhempi, enkä jumalaut* ole ikinä leikkinyt barbeilla ! Olisin leikkinyt autoilla, mut niitä ei juuri ollut (tytölle) tarjolla. Eikä 14-vuotiaat leiki leluilla paitsi ehkä jos oot "hiukan" jälkeenjäänyt :) Ps. Lesbonainen ei kirjoiteta lesbo-nainen, dorka :) Mitähän sun ÄO on noin suurin piirtein ? Soveltuuko TÄHÄN yhteiskuntaan häh :) ?!


      • eiolemuuttunut

        Ei maailma ole muuttunut tuolta osin. Ihmiset vain kehittyvät eri aikaan. Veikkaan vahvasti kyllä, että useimmat 14-vuotiaat eivät todellakaan leiki barbeilla. En minäkään leikkinyt. Itse olin hyvin pikkuvanha tuolloin.

        Olen sinua hieman vanhempi ja aloitin seurusteluelämän jo 12-vuotiaana. Parikymppisenä olin jo monet kerrat ihastunut, rakastunut, seurustellut (ja niin oli kyllä suurin osa kavereistani ja tuttavistani tuossa iässä). Mitään päivää en antaisi ikinä pois. Elämäni tähän astisista onnellisin seurustelusuhde oli 14-vuotiaasta ylöspäin.


    • Miettiliäs22

      Ei nyt liity aiheeseen, mut onks nykyyän suomessa paljoo ees naismäisiä lesboja?

      • Uusialaryhmäkö

        Mitä ne naismäiset on?


      • Miettiliäs22

        Siis sellaisia jotka esim. Pukeutuu ku nainen eikä tomboy


      • Mitäsnytsitten

        Entäs gamboy?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      376
      3421
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      176
      1468
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      62
      1228
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      144
      1122
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      843
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      164
      805
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      115
      782
    8. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      772
    9. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      769
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      42
      750
    Aihe