Katuminen?

Katuuko

Kuinka moni pettäjä katuu uutta suhdettaan?
Etenkin vuosien jälkeen uudessa suhteessa?
Onko se miten yleistä?

12

653

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kakakakakaka

      Aika yleistä, minulle kolmas pettymys

      • katsopeiliin

        missä vika kun aina vain pettymyksiä?


    • hihiiiiiiii

      Exällä taas hakupäällä.
      10vuoden aikana ollu jo 4 kumppaia.
      Joten laskutoimitus 10:4=2,5

    • toiseksijätetty

      Eksä ihastui työkaveriinsa 8 vuoden liiton jälkeen. Ei kuulemma pettänyt, eli eivät olleet olleet silleen näin väitti, mutta tunnusti että sillä oli syviä tunteita tätä naista kohtaan , joten dumppasin sen pihalle samana iltana. Sanoin, että herra on vapaa menemään sinne missä sen sydän on, ei tartte täällä enää roikkua ja haaskata hyvää aikaa.
      Meni, vaikkei muka olisi halunnut.

      Kuukauden päästä jo yritti eka kerran tulla takaisin ja moneen otteeseen sen jälkeenkin on halunnut jutella. En ottanut, en jaksanut sen kanssa edes keskustella asiasta, minun tunteeni kuolivat sillä sekunnilla kun se tunnusti rakastuneensa siihen toiseen. Ei mua huvita olla kenenkään sydämessä kakkonen, mutta mulle se oli tosi hirvee loukkaus mieheltä jonka luulin rakastavan mua enemmän ku ketään, tai siis ainakin toiseksi enemmän jos muksu olis vaikka sille se ykkönen. Mutta ilmeisesti elämässä ei saa sellasta rakkautta mitä odottaa. Tajuan kyllä, että varmaan mies tosissaan on kun sanoo, että se oli virhe, mutta en vaan voi enää. Sydän sanoo että pitäisi aloittaa sen kanssa alusta, mutta kun en luota enää siihen ja kun luottamusta ei ole, niin mitään ei ole.

      Eksää näen silloin kun hakee lapsen ja palauttaa takaisin. Pari väkinäistä sanaa vaihdan sen kanssa, en halua kuulla hänen elämästään enkä säädöistään mitään, ettei minulle tulisi enää tunteita sitä kohtaan.
      Näin on mennyt nyt melkein vuosi. Ei minulla ole mitään hätää, eikä ole muksun kanssa mitään häslinkiä eikä turhaa säätämistä, pärjätään kaksisteen hyvin, mutta onhan minulla elämästä pohja jollain tapaa poissa, ei voi mitään, siltä se yhä tuntuu.

      • sepeliä

        Voimia sinulle!


    • pelottavaelämä

      Pettämistä ja pettämistä. Pettäminen voi olla seksiaddiktio, huuman kokemisen tarve tms. Itse menin naimisiin, jotta vaimoni pääsisi Suomeen. Siitä kehittyi sitten kaverillinen suhde, jossa usein juotiin ja harrastettiin seksiä. Koska en ollut henkisesti sitoutunut, en edes ajatellut pettäväni vaan hoidin omia tarpeitani. Tottakai, ajattelin tuntevani jne. mutta en koskaan halunnut oikeasti kohdata asioita, tunteitani jne. Miehet ei puhu ja pussaa. Lopultakin petin itseni. Tein tunne-elämästäni tyhjää ja sisällyksetöntä. Leikin vain, en uskaltanut oikeasti kohdata ihmisiä ja tunteita. Sitä on vaikea selittää. Kontrolloin asioita ja tunteita, koska pelkäsin että oikea tunne tappaa, en kestä tai jotain sellaista. Vaikea kertoa itsestään. Ulkopuoliset osaisivat kertoa paremmin. Nyt olen sitten haavoittuva, aseeton ja neuvoton. Ainoa keino kasvaa on olla rehellinen itselleen ja toiselle. Mutta se vasta vaikeaa onkin. Suollan valkoisia valheita, kun en uskalla sanoa, haluan sinut, vain sinut. Yritän selittää moraalilla, oikealla ja väärällä asioita. Mikä sitten on oikein ja väärin ja kenelle. Ihmiset kärsivät, elävät yksin sisimmässään ja ovat onnettomia. Ja se tehdään koska se on oikein. Tai jos se onkin pelko joka ohjaa meitä. Yksinjäämisen pelko. Parempi olla ihmisen kanssa, jota voi kontrolloida, kuin olla ihmisen kanssa joka omistaa sydämeni.Ihmisen, jolle ei voi sanoa ei. Ihminen, joka nostaa tukahdetut tunteet ja traumat esiin. On helpompi paeta ja pettää itsensä, kuin uskaltaa rakastaa toista.

      • kylläkatuu

        Kyllä miehet katuu. Varsinkin tapaa millä ero tuli. Yllättävän moni pettämisellä alkanut suhde päässttyy eroon koska toinen osapuolis katuu sitä suhdetta. Jotkut myöntävät tehneensä virheen menneessään yhteen kakkosensa kanssa.


      • ehkäselittää

        Kiitos sulle, pelottavaelämä, tekstistäsi. Tuo auttaa minua ymmärtämään puolisoni aikaisempaa käytöstä tai ainakin selittämänn sitä parhain päin. Kun hän ei itse osaa. Kyse voisi olla samasta. On niin raskasta ollut tässä näitä asioita pyöritellä. Ja pelkään joskus, että pahimmassa tapauksessa muutun itse samanlaiseksi kuin hän oli. Kaikkea hyvää sinulle! Rohkeutta!


    • väärät.ihmiset

      Varmasti monet. Riippuu tilanteesta tai tapauksesta.
      Jos ensisijainen tapahtuma on pettäminen, on katumus varmaa.
      Jos syy on muu, ei katumusta niinkään ole, sillä enemmän halusi entisestä ahdistavasta pois. Näin kyse on elämänlaadun parantamisesta ennemminkin. Silloin ei varmaan kadu.
      Usein yksin voi olla parempi kun suhteessa.

    • sepeliä

      Uudessa suhteessa pitää/pitäisi sietää se helkkarin arkikin... se ei aina ole ruusuista tai ei ainakaan ilman piikkejä niitä kun tuppaa olemaan ko. kukkasessa hehe t. nimim. kevättä on rinnassa silti

    • pettäjänkaruarki

      Sitä pettää useimmiten itseään, kun uskottelee itselleen asioiden muuttuvan. Ei se mee niin useinkaan, vaan asioille pitää tehdä jotain. Ensin pitää miettiä kuka on ja mitä haluaa. Mä haluan olla lojaali ja rehellinen ainakin itselleni ja myös toiselle, jos hän kestää sen. Huono suhde voi ajaa ihmisen pimeälle tielle, addiktioihin eli pakoa todellisuudesta. Ihmisen mieli on yllättävän heikko ja hauras!!!!!! Moni pettäjä ei koe tekevänsä väärin, koska he torjuvat kaikki tunteensa ja tarpeensa. Esim. seksiaddikti voi olla tälläinen henkilö.

    • OlisiPitänytErotaOitis

      Minua kaduttaa lähinnä se, että uskoin vuosia tilanteen kohentuvan exän kanssa. Mutta ei se kohentunut. Suhteemme oli puolisoni toiveesta seksitön, ratkaisuksi läheisyyden tarpeeseeni häb keksi, että minulla voisi olla seksiä parisuhteemme ulkopuolella.

      Kului vuosia ja tapasin miehen, jonka kanssa tapasimme pari kertaa. Se oli huumaavaa, Lopetin kuitenkin suhteen ihan alkuunsa, koska se sai minut entistä enemmän huomaamaan mitä parisuhteestani puuttui. Läheisyys.

      Kului muutama vuosi. Erosin. Pian eroni jälkeen tämä syrjähyppyni otti yhteyttä kysellen kuulumisia. Tapasimme ja pikkuhiljaa suhteemme syveni. Nyt olemme olleet yhdessä ja aviossa vuosia.

      Mikä kaduttaa? Se, että olisi pitänyt heti alkuunsa hypätä tämän syrjähypyn matkaan. Menetin ihan turhaan monta vuotta elämästäni velvollisuuden tunteen vuoksi. Entistä en ole kaivannut kertaakaan millään tasolla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1818
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1799
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      70
      1577
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1132
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1128
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe