Vihreät on maamme syöpäpesäke.

TöpselistäsähköäHmmm

Samaa voi sanoa Demareista ja vasemmistoliitosta. Vastustetaan lähes kaikkea laillista yrittämistä. Katsotaan koneista öljyletkuja ja säretään ikkunoita. Päästetään tarhaeläimiä luontoon kuolemaan nälkään. Yritetään kieltää yksityisautoilu joka pitkässä Suomessa on monille välttämättömyys se omalla autolla kulku. Ennen vaaleja vastustetaan ydinvoimaa ja jos päästään hallitukseen niin em. hyväksytään. Vihreissä on ainesta joka voidaan luokitella terroristeiksi ja jonka teot johtoeliitti siunaa. Viherppiipeltäjissä on paljon enemmän kommunisteja jotka ei ehkäainakaan tällä vuosituhannella sopeudu länsimaiseen demokratiaan. Ainoa keino päästä heistä on äänestää parempaa puoluetta

223

606

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Poliisikoira

      Tyypillinen persukirjoitus, ei mitään uutta. Persujen takinkäännön Suomenennätys on edelleen rikkomatta. Keskusta tosin teki Juudas Iskariotit Kreikka-tuissa. Ei tosin kieltänyt vaan myönsi kolmesti. Mutta Soinin syvällä rintaäänellä antama vakuutus, ettei ole hallituksessa, joka jatkaa tukilinjaa.... Niin, mikseivät tietyt piirit silloin puhuneet valehtelemisesta?
      Mitä tulee luonnonsuojeluun, niin uskoisi sinun edustavan sitä suurta joukkoa, joka alkaa vaahdota vasta sitten kun oma kesämökkijärvi saastuu. Mutta silloin parku on valtaisa.
      Mitä tulee tuohon diagnoosiisi, olen päätynyt samaan diagnoosiin persujen suhteen. Luomanne vihan ilmapiiri tulee vielä koitumaan Suomelle kalliiksi. Tosin palstan keputrollit ovat kirineet ihan rinnalle vihankylvössä.

      • Varoetteipumppuprakaa

        Aloittajalla on syöpäpesäke vihakirjoittelusta alipalkattuna. Töpselistä tuleva sähkö ohjataan suoraan hänen päähänsä persujen työmiehen tunnilta. Toistaa itseään samaa levyä soittaen niin että jokainen viesti tajutaan samasta astiasta ryypätyksi.


      • ijhuyhgt

    • Hulluaho

      Persuthan tässä yrittävät estää yksityisautoilun korottamalla bensaveroa ja asettamalla ties mitä uusia tienkäyttömaksuja. Pienyrittäjätkin persut uhraa suuryritysten alttarille.

    • Tosisyöpävihreät

      Kerropa mitä Soinin olisi pitänyt tehdä 2011 eduskuntavaalien jälkeen. Perussuomalaiset ja vasemmistoliitto eduskuntavaalikampanjoivat yhtä eu ja euro kriittisesti. Soini piti vaalilupauksensa mutta Vasemmistoliitto ei. Kun Soini kävi hallitus tunnustelijat Kataisen kanssa neuvotteluja, pelkäsi Arhinmäki Soinin menevän sittenkin hallitukseen ja sanoi " on emo ratikan halventamista ja äänestäjien pettämistä jos Soini menee hallitukseen ottaen huomioon vaalilupaukset". Soini oli rehellinen eikä mennyt. Arhinmäki meni ja hän kuin monet punavihreät toimittajatkin alkoivat nimittämään Soinia vastuunpakoilijaksi. Nyt 2015 vaalien jälkeen Soini meni hallitukseen ja nyt häntä nimitetään petturiksi takinkääntäjää sitten. Lauloipa "rehellinen" Arhinmäki eduskunnassa laulunkin Soinille "takki kääntyy näin...". No pitäisikö Soinin hirttää itsensä vai mitä hänen pitäisi tehdä jotta ruikuttaminen loppuisi. Soini on nyt yhtenä perussuomalaisena ministerinä hallituksessa kantamassa vastuuta(tänään tulee 500 päivää ministerinä täyteen).Jo on kumma kun mikään ei tunnu passaavan mitä Soini ja Perussuomalaiset tekevät. Ja kyllä vihreät on Suomen kehityksen jarru. Vihreille on tärkeämpää hyyssäävät nuoria terveitä elintasopakolaismiehiä kuin auttaa oman kansaa. Te ette saaneet mitään hyvää aikaan hallituksessa te vihreät (vasemmistoliitto sdp). Te leikkasitte vanhustenhoidosta. Te korotitte tavallisten ihmisten asumisen ja elämisen verotusta. Te lähditte käpälämäkeen hallituksesta kun gallup kannatus suli ja vaalit oli lähellä. Niin vihreät kuin vasemmistoliitto. Te sateenkaarihallitus /takinkääntö hallitus hommasitte Kokoomuksen Jyrki Kataiselle eu viran joka maksoi suomalaisille veronmaksajille miljardin. Tuntuu joskus siltä ettei teille Vihreille hetero ole ihminen ollenkaan. Oppositiostakin käsin pystyy tekemään jotain. Hommatkaa kantasuomalaisille työpaikkoja. Olette sen velkaa monille heikoille petetyille työttömille. Perussuomalaiset tekee minkä pystyy Suomen kansan parhaaksi. Kaikkea ei voi yksi saada läpi hallituksessa mutta enemmän on jo nykyhallitus jo nytsaanut hyvää Suomeen aikaan kuin sateenkaarihallitus.

      • Asiapitoistatekstiä

        Harvinaisen hyvä kommentti johon piti vastata,kaikki muut aloitukset ovat Palstapölhöltä en lue enkä avaa ja tehkää muut perässsä


      • Poliisikoira

        Siis kaksi älykästä persua! Mutta voisiko jompi kumpi intellektuelleista herroista kertoa:

        Kumman puolueen, hallituksessa olevan vai oppositiossa olevan, on helppo pitää lupauksensa? Ketjun aloittaja tekee itsensä naurunalaiseksi retostellessaan Persujen vaalilupausten pitämisestä 2011.

        Nyt kun on naurettu, aloittaja voisi lyhyesti selittää mikä oleellinen ero on vasureiden 2011 vaalilupausten rikkomisella ja persujen 2015 vaalilupausten rikkomisella? Sillä tuskin sinäkään kehtaat väittää, etteikö lupaukset ole tullut rikottua lähes sataprosenttisesti.

        Mutta aloittajalle vielä kerran: älä paljasta tyhmyyttäsi vetoamalla 2011 vaalilupauksiin. Jos et tosiaan ymmärrä mikä oleellinen ero vuoden 2015 tilanteeseen. Mites muuten vasureiden lupaukset 2015, mikset vetoa niihin?


      • Vanhaahyväkerrata

        No vasurit lupasivat tai olivat valmiit ainakin ennen 2015 vaaleja antaa Kreikalle velat anteeksi(silloisen pj Arhinmäen suulla). Kyllä se 2011 takinkääntö oli pahempi koska Suomi olisi vapautunut tukipaketeista ja säästynyt suurelta velkaantumiselta jos lupaukset olisi pidetty. Kokoomus ei olisi saanut hallitusta koottua ja Perussuomalaiset Sdp vasemmistoliitto olisivat kristillisten kanssa pystyneet muodostamaan sen luvatun eu ja euro kriittisen hallituksen. Nyt on hyvä kun Soini/Perussuomalaiset ovat hallituksessa. Jos eivät olisi, olisi tilalla taas Sdp vasemmistoliitto ja vihreät. Kokoomuksen ja keskustan olisi nykytilaa paljon helpompi jaella tukipaketeita ja tehdä eu liittovaltio valmiiksi. Kyllä Soinin puheesta ennen 2015 vaaleja oli selvästi havaittavissa että Perussuomalaiset haluaa nyt hallitukseen. Mediakin toisti Soinin hallitusnälkäisyyttä. Eli ei Soini täydellisesti takkia kääntänyt. Toki Soinin meno hallitukseen kirpaisi kovasti monia Perussuomalaisia äänestäneitä mutta ei en. Huonommin menisi Suomella ja suomalaisilla jos mikä tahansa muu puolue olisi nyt hallituksessa Perussuomalaisten tilalla.


    • OnneaTimolle

      Perussuomalaiset jyrää. Kuin Juicen Heinolassa jyrää... aikoinaan.

    • HyväTimojakumppanit

      Miten tai miksi olisi ollut Soinilta hyväksyttävämpää kääntää takki/pettää äänestäjät vuonna 2011 kuin 2015? Ja miksi vasemmistoliiton 2011 takinkääntö oli hyväksyttävämpi kuin Soinin 2015. Lähes joka mediassa on jauhettu vuosia kun Soini ei ottanut vastuuta/pettänyt äänestäjiään. Nyt Soini ja perussuomalaiset kantavat vastuuta. Perussuomalaiset on todellakin ainoa eduskuntapuolue joka on eu euro ja maahanmuuttokriittinen. Mutta ei rasistinen.!!! Se ainoa perussuomalaisissa pesinyt rasisti loikkasi demareihin.

      • Poliiskoira

        Ei näköjään mennyt jakeluun. yksinkertaistettuna: on täysin järjetöntä vedota siihen, että persut pitivät vaalilupauksensa 2011. Oppositiossa on helppo pitää lupauksensa, mutta hallitusvastuussa niistä joutuu tilille. Kuten nyt on käynyt, vaikka Soini liukkaana ja lipevänä konkarina on kyselyistä luistanut. Innokaastii Timo viime vaalikeskusteluissa hyökkäsi vaalilupauksistaan luistelleiden kimppuun, ja joutuu varmasti ensi vaaleissa itse vaalilupausinkvisition kuulusteltavaksi. Vuoroin vieraissa!
        Yleensäkin koko vaalilupausten ympärillä pyörivä rumba on perseestä. Tilanteet muuttuvat. Esimerkiksi päätös valtionvelan rankasta lisäämisestä 2009 tehtiin perustuen oletukseen, että talous lähtee piakkoin nousuun, ei ole lähtenyt. Vanha totuus ei enää ollutkaan totuus. Nyt näyttää siltä, että jenkki Jeremy Rifkin on oikeassa. Robotisaatio, automaatio hoitaa ihmistyön tarpeettomaksi. Tähän ollaan vasta heräämässä: suurikaan tuotannon kasvu ei luo työpaikkoja. Tuplamäärä tavaraa tulee portista ulos, eikä yhtään uutta työpaikkaa synny. Suomalaiskansallinen selitys paperiteollisuuden hiipumiselle on ahne paperimies. Miten olisi tuotantotekniikan kehittyminen ja kysynnän pitkään jatkunut väheneminen?


    • luontoystävällinen

      Lisäksi me perussuomalaiset puolustamme lepakkoja henkeen ja vereen aina kun on mahdollista !!!

    • Phyyyyiiiiiiiio

      Todellakin myrkky ja mätäpaise tuo vihreä liitto

    • Hyhhyhhyyyiii

      Onkohan tuo anarkisti Suvi Auvinen vihreä. Hänelle on kuulemma OK särkeä poliisiautoja sekä perussuomalaisten toimiston ikkunoita.

    • Kalliitapaketeita

      Jos myös vasemmistoliitto ja Sdp olisi pitänyt vaalilupauksensa 2011, olisi tullut sellainen hallitus joka ei olisi antanut millekään maalle tukipakettia/pelastanut Saksan ja Ranskan suurpankkeja. Sillä myös sosiaalidemokraatit silloin vaalikampanjassa vastustivat jyrkästi tukipaketeita. Kai moni muistaa kun Jutta Urpilainen lähes sylki Mari Kiviniemen kasvoille tv tentissä kun keskustakin oli lainaamassa Kreikalle miljardin. Mutta ikävä kyllä takki kääntyi muilla paitsi Perussuomalaisilla ja tukipaketit lentelivät suomalaisten veronmaksajien kustannuksella. Tämä näyttää loputtomalta viidakosta. Tuo takinkääntöhallitus sopi jo kolmannen tukipaketin josta osa on jo Kreikalle annettu. Vain perussuomalaisten jättijytky tai koko euroalueen hajoaminen voi lopettaa tuon sairaan touhun.

    • Siunaustateille

      Nyt on Erittäin Tärkeää että Perussuomalaiset ovat hallituksessa tekemässä työtä itsenäisen Suomen ja suomalaisten parhaaksi.

      • Poliisikoira

        Olisitko ystävällinen ja kertoisit mitkä hallituksen toimet ovat olleet näitä "töitä itsenäisen Suomen ja suomalaisten parhaaksi"? Esimerkiksi hallituksen oltua ohjaksissa kohta puolitoista vuotta, työttömyysaste on pudonnut peräti 0,6 prosenttiyksikköä. Jos persut olisivat oppositiossa, kiekuisi koko trollilaumanne niin, huonosta työllisyyskehityksestä kuin raa'asta leikkauspolitiikastakin.


    • Työjatkuu

      Työ jatkuu vaalikauden loppuun ja uskoisin että seuraava hallitus ei paljon pokkea tästä istuvastahallittuksesta.

    • Puimajäte

      Demarit on järjestelmäpuolue, jonka tehtävä on turvata puolue-eliitin, sinne pyrkivien ja ay-johtajien edut.

      Vasemmistoliitto on vasemman laidan sanko, jota kyllä tarvitaan keräämään laidalle joutuneet haaviinsa. Pitää vain olla tarkakna etteivät pääse kaatamaan sankoaan kunnon ihmisten niskaan.

      Vihreät on politiikan puimajäte. Vetoaa etenkin nuoriin, jotka niin kovasti haluaisivat että Disney on totta.

    • Rattorikeksittyym

      Vihreä kalastaja Pentti Linkola kertoi kuokan olevan ainoa oikea väline maanmuokkaukseen. Vihreiden johdossa palattaisiin takaisin ainakin muutama sata vuotta.

    • Outoasakkia

      Vihreille tehdään koneellisesti tai teknisesti lapsosia kylläkin

    • Tulihuojuttaa

      Syöpä on pelottava sairaus mutta vihreitä ei kantsi pelätä

    • Vihreäävaara

      Navetan ovet lukkoon kunnolla

    • Siitäpidänhuolen

      Minun omaisuuteen ei viherkommunistit koske!

    • HeterotPerusS

      Suurin osa vihreistä on himoja sekä biseksuaaleja. Muoti-ilmiötäkin

    • Sovitaanniin

      Syödään lihaa ja vihanneksia kuin. Perussuomalaiset äänestetään voittajiksi

    • Eiolehyväasia

      Vihreissä on vaarallisia anarkisteja

    • Terveestiylpeä

      Perussuomalaiset rakastaa kantasuomalaisia isänmaata ja rauhaa

    • Ahkeriksimuututaan

      Ei Suomi nouse anarkialla vaan rehellisellä työllä

    • AhtisaarikinJotain

      Kyllä vihreät on Suomelle ja suomalaisille yhtä paha kuin vasemmistoliitto ja sdp

    • Hyvinhuonoa

      Eivät ainakaan viimeksi saaneet meille mitään hyvää aikaan. Lähinnä pelastivat suomalaisten veronmaksajien kustannuksella Saksan ja Ranskan suurpankkeja

    • hyväseorikkaanasannoo

      Ihmettelin eilen kun eräs sanoi miniasunnoista, et voihan niissä käydä ja asua isommassa muualla jos on työpaikka pääkaupunkiseudulla.
      Eiköhän näitä miniasuntoja ole esm. Kalliossa ollu iät ja ajat ja tuskin vain työn takia niissä asuvat.

    • Jokuhimonoilla

      Vieläkin vihervasemmisto pelastaisi ulkomaisia suurpankkeja suomalaisten veronmaksajien kustannuksella jos pääsisi hallitukseen.

    • PerusSseonparas

      Olisi kuin maailmanloppu jos punavihreät saisivat vallan Suomessa

    • KannataparastaPs

      Ei saa antaa syövän levitä

    • Äänestämälläoikein

      Vihreiden rikollinen toiminta on lopetettava

      • LuulinSoiniarehelliseksi

        Miksi sitten ei myös perussuomalaisten rikollista toimintaa pitäisi lopettaa? Perussuomalaiset lupaavat milloin mitäkin, jopa vastakkaisia asioita ja kansa uskoo. Populismi on sitä että luvataan vaikka mitä, mutta tehdään sitten vaikka päinvastoin, kansasta välittämättä. Populismi on sitä, että valehdellaan tahallisesti äänestäjille, että saataisiin mahdollisimman paljon ääniä, vaikka tiedetään jo etukäteen, että lupaukset eivät toteudu, eihän niitä ole ollut tarkoitukaan toteuttaa.

        Perussuomalaiset on huijareita ja Soini heidän päähuijarinsa.


    • NiinOK

      Perussuomalaiset ykköseksi

    • AivanVarmastiKyllä

      Suomi vaurastu isi ilman vihreitä Sdp tä ja vasemmistoliittoa

    • PitäääänestääPerusS

      Ehdottomasti totta

    • PsHeteroita

      Homoja ja niiden hyyssäreitä

    • Kiitoshallitus

      Suomi pääsemässä kasvu-uralle

    • tarkkanäköinen

      Autot tekevät kaupungista KAUPUNGIN, näin se on. Pers àukiset keppihevos pellet on nopeasti sukupuuttoon kuoleva mutaatio .

    • pokemonia

      Voi, voi, sattuuko noin kovin? Kipaseppa äkkii ulos ettiin pari POKEMONIA, jos vaikka helpottais.

    • Hyvinvointialisää

      Lisää yrityksiä kautta Suomen

    • OnnemmeTää

      Onneksemme Perussuomalaiset on hallituksessa kantamassa vastuuta

    • TämäperusSparas

      Ei rintamakarkuruutta ei vastuun laistamista

    • kaikki.tuet.hevonvittuun

      Työttömät PUMMIT heti töihin !!!

    • PerusSkannustaaYrit

      Vain yrittämisellä Suomi nousee

    • Riskaanuo

      Yhteiskunnan kehityksen jarruja. Kaikki yrittäminen yritetään kieltää

    • Perusarvotpuuttuuvihreil

      Vihreiden "arvot" yllyttävät heteroteinejäkin harrastamaan seksiä samaa sukupuolta olevien kanssa. Näiden teinien pitäisi kuitenkin jatkaa sukua, perustaa perhe, olla hyviä äitejä isiä.

    • Tulinsanomaantämän

      Vihreät on yhtä paha kantasuomalaisia kohtaan kuin Sdp ja vasemmistoliitto

    • Oijoijoiii

      Suomi ja suomalaiset olisivat vauraampia ja sopu ihmisten kesken olisi nykyistä paljon parempi jos nuo puolueet Sdp vasemmistoliitto ja vihreät saataisiin pudotettua pieniksi takiaipuolueiksi. Ilmapiiri olisi vapautuneempi rennompi, olisi vähemmän kateutta ja katkeruutta. Nuoret yrittäisivätenemmän, tuli yrittäjä ystävällisempi ilmapiiri, avioeroja In tulisi vähemmän, lapset saisivat kasvaa enemmän turvallisesti isän ja äidin hellässä huomassa kun olisi enemmän perussuomalaisia kristillisin arvoja ja perusarvoja nykyistä parempia.

      • Poliisikoira

        Kylläpä olet naivi. Täysin irrationaalisia väitteitä. Selitä esimerkiksi millä mekanismilla me olisimme varakkaampia?
        Sopu ihmisten kesken ei ole koskaan ollut huonompi kuin nyt. Persujen vihankylvö on tässä ollut tärkeässä roolissa. Kuuluuko se muuten mainitsemiisi perussuomalaisiin kristillisiin arvoihin? "Vihaa lähimmäistäsi kuin vihollistasi, jos lähimmäisesi äidinkieli on ruotsi"?
        Miten muuten persut suhtautuvat työväestöön? Viime vaaleissahan te kehuitte olevanne suurin työväenpuolue. Kyseessä kun on olletinkin suurin yhteiskuntaryhmä? Tällä alueella kun on esiintynyt myös aikamoista vihapuhetta ahneista duunareista


    • Rauhatoisenomaisuudelle

      Eläinaktivistit ovat vihreä ääriliike. Eipä ole vihreä liitto tuominnut näiden natseihin verrattavien terroristien toimintaa

    • Maakallisisiennn

      Oi maamme Suomi II synnyinmaaaa

    • Äänestämmeperuss

      Vihreän syövän hoitoon auttaa kun äänestää Perussuomalaiset ykköseksi

    • Aivantottaontää

      Perussuomalaiset yksin puolustaa köyhimpiä

    • PahaSuomelle

      Vihreät puolustaa omaa johtoaan

    • Phyyyyiiii

      Vihreissä viherterroristejä

    • Pitääsaadayrittää

      Yrittäjävastaisuutta

    • TämäonTotta

      Vasemmistoliitto vihreät Sdp hyväksyisivät kaiken minkä nykyhallitus kunhan vain saisivat olla hallituksessa.

    • Nuopunavihreät

      Todellakin iljettävää porukkaa

    • Einiitätartte

      Täysin tarpeettomia puolueita vihreät Sdp vasemmistoliitto

    • Kellosepänhommaa

      Vihreillä ei ole mitään hyvää annettavaa Suomelle ja suomalaisille. Kun ovat olleet hallituksissa, on hyväksytty leikkaukset, ydinvoima, takinkääntö, Kokoomuksen Jyrkille miljardin euron virka suomalaisten veronmaksajien kustannuksella. Ei vihreillä olisi nytkään yhtään mitään tarjota, jolla Suomi saataisiin nousuun. Jos ei muuta keksitä kuin "palkkoja pitää heti nostaa ja ottaa rikkailta" ne rikkaat karkaavat ulkomaille jossa pienempi vero ja yrittäjille halvempi työvoima. Koskee myös vasemmistoliittoa ja demareita. Ensin maan talous kuntoon, lisää yrityksiä ja kun on vara niin lisää palkkaa sitten.

      • NäilläTaasMennään

        Onneksi löytyi korvaava puolue, joka löi laudalta kaikki ennätykset edellä mainitsemisissä asioissa kiitos siitä persut, joko takit on rasvattu leimasin valmiina.


    • TotuuksiaVainYksi

      Vain perussuomalaiset politiikalla saadaan Suomi kuntoon.! Olisi mielipuolista äänestää vieläkin etenkin vihreitä vasemmistoliittoa Demareita

    • HsGallupaikaOk

      On ihanaa kun sekä vihreiden että vasemmistoliiton kannatus putosi. Ei minulla ole vihaa ihmisiä kohtaan vaan inhoan sairasta punavihreää ideologiaa. Vasemmistoliitolla ei ole vieläkään Linkään johtamassa, muuta tarjottavaa kuin mitä edeltäjällään kommunisteille oli eli lisää palkkaa/otetaan rikkailta. Mutta ne rikkaat lähtevät työllistävine yrityksineen maastamme jos niiltä kovin otetaan. Onneksi perussuomalaiset pitävät nyt hallituksessa pienen ihmisen puolta. Siihen ei edellinen hallitus kyennyt tai halunnutkaan. Vastuun jättivät niin vihreät kuin vasuritkin kun kannatus hupeni-näyttää hupenevan oppositiossakin. Kuka tuollaisia anarkisti puolueita kannattaa. No anarkistit

    • PerinneKunniaan

      Sanotte arvokkaita sanoja

    • VihreilleOpiksi

      Vihreät on täysin turha puolue. Jo kotona äiti sekä isä ja koulussa opettaja on kertonut että luontoa pitää suojella, eläimille ei saa olla paha, maataloa ja metsätilaa hoitava tietää ilman vihreää liittoakin että kolopuut jätetään pystyyn linnun pesä ja laulupuiksi. Suurin osa suomalaisista tietää myös ettei tarhaeläimiä saa päästää luontoon kuolemaan nälkään. Ja ettei toisen omaisuuteen saa koskea.

    • OnneaSinulle

      Hieno kirjoitus

    • Eimitäänhyvääniis

      Tottahan tuo aloitus on

    • NytOikeaMeininki

      Ja Vihreät Sdp vasemmistoliitto olivat edellisessä hallituksessa kurittamassa takinkäännöin köyhiä suomalaisia. Euroopan suurpankkeja kyllä pelastettiin

    • LupauksetpitääPerusS

      Krapulasta istuttiin Audin pehmeälle penkille köyhien äänillä

    • äänestäjänmuisti

      Jos vihreät, vasurit, demarit ovat seuraavassa hallituksessa se on kyllä tämän maan tuho, kyllä pitäs ihmisten muistaa mihin rotkoon he suomen upottivat viime hallituskaudella ja osa näistä pelleistä hyppi kesken kauden karkuun vastuusta, muistan helvetin hyvin kun Arhinmäki ja Niistö naureskellen asteli eduskunnasta rappusia alas ivallinen virnistys naamalla, emme jatka hallituksessa, lähtivät hakemaan puolueileensa kannatuksen nostetta, tämäkö on sitä vastuun ottamista, ja mitkä velat tämä hallitus sai aikaan suomelle, Nyt nykyinen hallitus korjaa näitten töppäyksiä, ja onhan valoa jo tunnelin päässä näkyvissä, eli suomi nousee pikkuhiljaa.

    • totuusesii23

      Edellinen hallitus ajoi suomen konkurssin partaalle, Uripilainen ja Katainen teki järkyttävän määrän velkaa suomelle, ja nämä muut pellet siunas velkaantumisen edellisessä hallituksessa,

    • hirvittää

      On toisi vihreät, vasurit ja demarit on maamme syöpäpesäke!!!ja näyttöö löytyy kun nämä olivat edellisessä hallituksessa.

    • siniristilipput

      Toivottavasti persut on seuraavassa hallituksessa mukana, että edes joku puolue pitää kantaväestön puolta.

    • Rikollisianoissa

      Vasta tänään saatu puhdistettua ranta öljystä Pyhäjoen ydinvoimala-alueella, ollut pitkään ongelmana se öljy. Vihreät katkoivat siellä yksityisrittäjäin koneiden öljyletkuja.

    • Hyhhyiiii

      Vihreät kauheita

    • VoiHyvänenAika

      On se kauheeta kun vihreiden johtoeliittikin hyväksyy toisten omaisuuteen kohdistuvat törkeätkin ilkivallan teot

    • OpiksiVihreille

      Älä himoitse sitä mikä toisen on. Älä säretään toisen omaisuutta. Älä häiritse toisen yritystoimintaa istuin kuin muutenkaan

    • PerussuomalaisetIhana

      Lukekaa myös raamattua

    • EiNykyaikaatuo

      Vihreitten aate tms on sairas mädättävä

    • SiirryPerusässiin

      Syöpä harvoin paranee

    • Einoitatarvitse

      Nyt kun harkitaan ääriliikkeiden kieltämistä niin myös vihreät sille listoille

    • Pahapahahomma

      Lähes terroristeja vihreä liike puolueessa

    • Kakkapuolue

      Ex kommari rikollisten pesäpaikka tuo vihreät, veronkierto ministeriltäkin ym

    • perususmerus

      Tosin persut on saneet aikaan lähes 2 vuodessa auton "väliaikaisenveron" nostettua ihan uusiin.........

    • Kiitosjaonnea

      Mutta Perussuomalaisetpa on jo 1,5 vuodessa saanut hallituksessa paljon enemmän hyvää aikaan suomalaisten ja Suomen hyväksi. Kiitos ja jatkaa entistäkin paremmin perussuomalaiset ministerit!

      • HuväonPerusS

        Todellakin hienoa ns. uudelta puolueelta


    • JaHeteroVihaajia

      Vihreät roistoja, eläinrääkkääjiä, toisen omaisuuden särkijöitä, yksityisrittäjäin vihollisia

    • Hyiteteitävihreät

      Hyi te vihreitä

    • Jarikkovatkoneita

      Liikaa hyyssäävät homoja sekä matuja

    • Päästävätirtitarhastaym

      Miksi vihreät tuhoaa yrittäjien omaisuutta ja harrastaa eläinrääkkäystä

    • Hyiihyi

      Pahuuttaanko

    • Työtäoltavameille

      Vilkaista lopettaisivat poronhoidonkin joka on jo pitkään antanut elannon pohjoisen ihmisille. Kieltojen puolue tuo vihreät. Yhtä yrittäjä vastainen kui än vasemmistoliitto ja Sdp

    • Oikeinsanottu

      Vihreät on maamme syöpäpesäke

    • Loispuoluevihreätkin

      Mikä muukaan

    • PerusSnouuseeee

      Sdp vihreät vasemmistoliitto pitää äänestää alas. Se tapahtuu perussuomalaiset puoluetta äänestämällä

    • KunnollisiaPerusS

      Vihreät. Mutta myös vasemmistoliitto ja Sdp puolue eliitti itsekkäitä

    • EikäKaivata

      Ns. Viherterroristeja ei tarvita

    • PerusSokon

      Tarvitaan Perussuomalaisten politiikkaa

    • Maavaurastuu

      Perussuomalaiset kantaa vastuuta hallituksessa

    • Jaeläinrääkkääjiä

      Vihreät on roistokopla

    • OtavaLainkuuliainen

      Ei saa koskea toisen omaisuuteen

    • Eirikoksille

      Rikollisuus pitää tyyten kitkeä

    • Älkäätehkörikoksia

      Rikos on synti

    • Javiheranarkisteja

      Punavihreät ovat suvakkejakin, ei niille ääniä

    • Vakaviaasioita

      Aloittaja oikeassa. Vihreissä kuin vasemmistoliitossa anarkisti ja jotka tuhoavat sitä mitä toiset on rakentanut ja em. puoluejohto näyttää hyväksyvän nuo teot ja julkilausumat mm. Poliisien surmaa ylistetään jne.

    • HyväTimoYm

      Sokea Kreettakin näkee tuon mädän

    • Hirvittäväää

      Vihreiden ja vasemmistoliiton puoluejohdon siunauksella tekevät terroritöitä

    • JaOmaMaaEnsin

      Ei ole hyviä demarit kaan mutta vielä pahempia itsenäisen Suomen ja suomalaisten vihollisia ovat vihreät ja vasemmistoliitto. Nuo kaikki ovat yrittäjä vastaisia. Tarvitsemme yrityksiä työtä toimeentuloa

    • PoisRikoksetHeti

      Mutta emme saa hyväksyä enää yhtään turkistarha tms. iskua. Jos yksikin vielä tulee, pitää Ville Niinistö ottaa tiukkaan puhutteluun. Nyt eletään jo 2000 lukua

    • miksi.romahti

      Mutta silti näiden puolueiden kannatus nousee - ja sen yhden, nimeltämainitsemattoman puolueen kannatus romahti vaalien jälkeen. Oletko koskaan miettinyt, miksi?

      • KuinEnnenkin

        Vastuu laskee kannatusta mutta kun hillotolppa lähestyy, gallupit paljastuvat vain gallupeiksi


    • sipilöskos

      Tai missä puolue siellä? Tai missä "kansanedustaja" siellä?
      Ja kerros mikä puolue tästä maasta työttömyyden poisti? Aivan sitä ei ole eikä tule, muuten mites kun sipilä lupasi panna suomen kuntoon? Ja kas ensivuonna otetaan 6 miljardia velkaa, näinkö se velka taittuu?
      Ja kas polttoainevero nousee olihan se joillekkin yllätys?
      Mutta Sipilähän itse ehdotti että 5 senttiä polttoaineveroon jotta saadaan tiet kuntoon? No jos autoilijoilta kerätään 8 milajrdia veroina herää kysymys kun sitä korjausvelkaa on 2 miljardia niin miten tollo voi olla ettei löydä 2 miljardia 8 miljardista?

    • FaktaaTäyttä

      Perussuomalaiset on paras puolue suurimmalle-osalle-eli-miljoonille-suomalaisille

      • soinnikosikakos

        Eli missä persu siellä mersu ja kas polttoainenvero nousee? Puhumattakaan et "väliaikainen" auton käyttövero nousee 2017 vuoden alussa? Eli missä Soini siellä syöttöporsas joka lihoo kenen piikkiin?


    • NäinTämäMeneskeleepi

      Työttömyys vähentynyt vuodentakaisesta. Hyvä hallitus. Nuoret perustaneet vuoden aikana uusia yrityksiä 20 kertaa enemmän kuin ehkä ikinä ennen. Nykyhallitus on yrittäjäystävällinenkin. Ilman yrityksiä ei tule työpaikkoja. Valtio yritykset tuottivat tappiota Neuvostoliitosskin.

    • OlettetärkeitäPerusS

      Perussuomalaiset hienoa!

    • Järkeäoltava

      Vasemmisto on kopio kommunismista eli vain lisää palkkaa. Kuka maksaa. Perussuomalaiset kannustaa ihmisiä yritteliäisyyteen. Yritykset tuovat työpaikkoja ja vaurautta köyhillekin.

      • Perussuomalaisetonhyvä

        Samaa mieltä


    • ParaspuoluePs

      Mutta Perussuomalaisetpa ei ole pihalla

    • HienoaTimokin

      Niinpä justiinsa

    • Seriittääkin

      Vihreät täysin tarpeettomia. Normaali suomalainen ei tapa pikkulintuja eikä tuhoa luontoa

      • tupajumit

        Normaali suomalainen ei häiritse luontokappaleita pesimä aikana tirkistelemällä niitä. Normaali suomalainen ei ole luontoporno riippuvainen.


    • kjhgvfcdxs

      Lisää luetteloon RKP.

    • Joutaahävitä

      Onneksi vihreiden kannatus on romahtanut

    • Onnexromahtivat

      No se hyvä on

    • Ovatvihreät

      Tuholaisia

    • Joutaasinne

      Vasurit ja vihreät Siperiaan kävellen ketjussa

    • Maksaja

      Vihreiden kannattajista lienee 3/4 naisia ja homoseksuaaleja. Ei ihme, että sen puolueen ohjelmassa ja käytännön toimissa ei tosiasioilla ja taloudella ole suurta merkitystä.

    • Eivälitäheteroista

      Jos olisimme vihreiden varassa me heterot kuolisimme nälkään

    • Hyyyyiiiii

      Vihreissä rikollisia

    • Ovatovat

      Onononon

    • Joutaisikieltää

      Pahimmat suvakit vihreät vasemmistoliitto Sdp

    • Eiheteroille

      Jos olet homoja, puolueesi on vihreä

    • Emmetarvinoita

      Eiköhän viimeistään nuoret äänestä pois eduskuntapuolueiden joukosta nuo kommunistit

    • Hyvyyttäkohti

      Suomi olisi parempi jos noin tuhat pahinta vihervasemmistolaista vangittaisiin edes kymmeneksi vuodeksi.

    • Yöööök

      Saastaista mätäporukkaa

    • Kylläon

      Eikö ole rikollista särkeä toisen koneita ja tunkeutua toisten tahoille.

    • JohtoHyväksyyTeot

      Vihreät ja niiden lähes terroristien toiminta on häpeä maallemme

    • Joseivedä

      Vihreät on sitä joka vessanpytyssä haisee

    • Reikähaisoo

      Vihreät peräreikä puolue

    • Sananmukaan

      Homuden harjoittaminen syntiä

    • Okokokok

      Perussuomalaiset perussuomalaiset

    • EiSuomitarvi

      Vihreät on saastaa

    • Jumalaauttaa

      Menkää vihreät herätyskokoukseen

    • EiVihreille

      Älä äänestä rikollista puoluetta

    • Onparas

      Rauhaa rakastava Perussuomalaiset puolue

    • PyllyynGiggeliä

      Kakka haisee vihteillä

    • Heteroonhetero

      Ei kaikki synny homoksi. Monet lesboilijat on sanoneet ettei tarvi olla homoja eikä edes biseksuaali jos harrastaa seksiä samaa sukupuolta olevien kanssa. Monet hakevat julkisuutta. On muka muodikasta olla naisen naisen kanssa ja joidenkin miesten miesten kanssa. Venäjällä on hyvä se laki joka kieltää homopropagandan levittämisen

    • PerusSonSeParas

      Ei noita punavihreitä voi kehua

    • TurvaaPs

      Ei sosialistinen perussuomalaiset heikonkin turva

    • Eimeillehyvä

      Suvakkeja

    • Eihyvä

      Pahoja kantasuomalaisille

    • Eineoleei

      Ei ainakaan hyviä meille

    • Hoitoparantaa

      Sää pitää hoitaa perussuomalaisten politiikalla

    • Eitartteis

      Turhia kallista Puolueita punavihreät

    • EiVihreille

      Totta

    • Ononnytkin

      Tänäänkin

    • OnperusSok

      Ei kommareille

    • Silmätaukinyt

      Vihreissä paljon rikollista roskasakkia kuten myös vasemmistoliitossa. Nämä saattavat innostaa yksinäisiä susia hirvittävän tekoihin. Nyt korvat ja silmät auki

    • OnhyväPeruss

      Perussuomalaiset on rehellinen puolue suurimmalle-osalle-eli-miljoonille-suomalaisille eli kaikille

    • IhanatPerusS

      Perussuomalaiset ihania

    • Einoitaikinä

      Vihreät ja vasemmistoliitto rikollisten puolueita

    • Hyyyiiiiiii

      Paljon kommunisteja vihervasemmistossa

    • Ookooo

      Oookoooooooopp

    • HuonoHomma

      Hyyyyiiioiooo

    • Ehdoittaparas

      Perussuomalaiset isänmaallinen puolue

    • KieltoonVihr

      Vihreät pitää kieltää Suomelle ja suomalaisille vaarallisena

      • Joutaviaovat

        Samaa mieltä


    • Elikkäparas

      Mutta Perussuomalaisetpa on se parempi

    • Hyhyyyiii

      Vihervasemmisto on Suomen kauhu

    • KohtiHyvyyttä

      Olisi hyvä jos Perussuomalaiset johtaisivat Suomea

    • Eikävasureita

      Älä äänestä vihreitä

    • Tuovihreät

      Roistojen puolue

    • Hävittömiää

      Tahoille tunkeutujia

    • Mitähän tuo aloitus tekee tällä palstalla? Joku lukukyvytön persu ilmeisesti asialla, kun Vihreistä ym. kirjoittaa pellepersujen palstalla.

      Tässä se tulee tuo persuilun syvä (pimeä)ydinkin hyvin esille. Kun ei osata vastata kritiikkiin, aletaan syyttelemään muita. Sellasta se persulla on, ku ei järki päätä pakota.

      • Vihreissäon

        No kun meissä ei ole moittimista


      • Onpahojanuo

        Punavihreät on ja olleet niin pahoja että olisi hyvä haukkua ne joka saitilla


      • Vihreissäon kirjoitti:

        No kun meissä ei ole moittimista

        Kyl persut vaan lähtökohtaisesti on perseestä.


      • Onpahojanuo kirjoitti:

        Punavihreät on ja olleet niin pahoja että olisi hyvä haukkua ne joka saitilla

        Ehkä olis, mut persu ei näemmä ymmärrä, että kaikelle on oma paikkansa.


    • HyperHyväPs

      Perussuomalaiset ansaitsee vain kehuja

    • IhanaEttäOn

      No on Perussuomalaiset ainakin eniten heikkojenkin puolella

      • Kokoomuksen salajuoni varmaan koko Persut. Saadaan ay-liike alas ja baarien kulmapöydät tyhjiks. Joutuvat pitkäaikaistyöttömät koulutukseen.


    • Kehittääihmistä

      Koulutus on aina hyvää

    • EisiinämuutA

      Syöpä pitää hoitaa

    • EiMeidän

      Punavihreät matujen ja homoja hyyssäreitä

    • Tämähenoaon

      Perussuomalaiset puolustaa kantasuomalaisia

    • KantasuomiPs

      Perussuomalaiset kantasuomalaisten puolella

    • OnperussParas

      Perussuomalaiset on paras puolue

    • PerusSon

      Vihervasemmisto ei ole kantasuomalaisten puolella!!! !

    • PerusSparas

      Nuo suvakit pahoja kantasuomalaisia kohtaan

    • TykkäänPerusS

      En tykkää punavihreistä

    • EnitenNääs

      Perussuomalaiset on kantasuomalaisten puolella

    • Oppikaanyt

      Vasemmisto vihreät on kommunistien jälkeläisiä. Kun Neuvostoliitto romahti, ne yrittää nyt tehdä eurostoliittoa ja luovuttaa Suomen lopunkin itsenäisyyden sinne. Kommunistikke/jälkeläisille ei Suomen itsenäisyys meinaa mitään. Sekasorto ja Suomen täyttäminen pakolaisilla on tuolle eliitille huvia. Töpselistä kun tulee vielä virtaa. Ja kun muoti-ilmiökin homoiksi pääsee pian avioliittoon. Oikeasti homoksi syntyy vain hyvin pieni joukko ja ne on suurimmaksi osaksi fiksuja, matalalla profiililla eläviä kuten suurin osa heteroistakin.

    • HyvinPahojaovat

      Suomi olisi paljon nykyistä parempi ilman suvakki kommareita eli sdp vasemmistoliitto ja vihreät

    • ÄänestäParas

      Ehdottomasti perussuomalaiset paras puolue suurimmalle-osalle-eli-miljoonille-suomalaisille

    • voinäitäpunavihreitä

      Vihreät eivät tyydy vihapuheisiin, vaan tekevät vihatekoja oman maan kansalaisia kohtaan. Greenpeacen vihreät Koillisväylällä yrittivät, mutta ison naapurimaan pomot panivat isoon häkkiin istumaan useiksi kuukausiksi yleisön töllisteltäväksi. Taisi monelta "unohtua" sen jälkeen Koillisväylä.

    • VainPerusSok

      Sdp vihreät vasemmistoliitto hyyssäävät elintasopakolaisia kantasuomalaisten kärsiessä. Perussuomalaiset on eniten kantasuomalaisten puolella.. Uistin tämä erityisesti nyt kuntavaalien lähestyessä.

    • Yksitotuusvain

      Ainoastaan Perussuomalaiset rakastavat kantasuomalaisia

    • OnnexPerusS

      Aito jalo toisesta suomalaisesta välittäminen kuuluu Perussuomalaisten ominaisuuksiin

    • RikastuuKöyhät

      Perussuomalaiset on seuraavien eduskuntavaalien jälkeen ykkönen. Myös kuntavaalit voitetaan. Kantasuomalaisten olot paranee

    • LisääEuroja

      Perussuomalaiset rikastuttava kantasuomalaisia

    • SuomiRikastuu

      Perussuomalaiset nosteessa

    • BurkhaPippi

      Vihreäthän on kommunistien manttelinperijä Suomen politiikan kentässä. Keppihevosta on vaihdettu Neuvostoliiton romahdettua - "työväen aatteen" korvasivat "ympäristöasiat ja monikulttuurisuus". Ne lienevät jopa tehokkaampia keinoja aiheuttaa tuhoa suomalaiselle elinkeinoelämälle ja ylipäätään koko maalle. Stalinistejahan siirtyi vihreisiin suurin joukoin, ja syrjäyttivät aidosti ympäristöasioista kiinnostuneet puolueessa. Tällä hetkellä siellä on hyvin harvoja yksilöitä jotka ymmärtävät edes alkeita luonnontieteistä. Tämä ymmärrys on välttämätön ehto ympäristöasioiden hoitamiselle. Epäilen että pitkässä juoksussa kyllä vihreät lyövät kirveensä kiveen. Suomea islamisoidessaan he eivät ota huomioon olevansa itsekin vääräuskoisia - kohtelu tulee olemaan sen mukaista.

    • OnpsHyvä

      Onneksi Perussuomalaiset ei ole sosialistinen mutta pitää silti köyhienkin puolta

      • sipulikos

        Aivan silläkös pientä kansaneläkettä leikataan, kyllä persu kusettaa kuin Soini aikoinaa.........


    • Mikääneimuutu

      Sdp vihreät vasemmistoliitto leikkaisi lähes kaikesta viimeksikin kun oli hallituksessa

    • Hyinoita

      Tottakai vieläkin leikkaisi nuo

    • Eisaisiei

      Hyyiiiiiiiii

    • Rehellisyysok

      Perussuomalainen ihminen jättää toisen omaisuuden rauhaan.

    • Järkipäässä

      Älkää koskeko toisen omaisuuteen tekään punavihreät

    • HianoaPs

      Perussuomalaiset rehellisyys Suomen onneksi

    • Uskokaajo

      Toisten omaisuuteen ei saa punavihreätkään kajota

    • RehditPS

      Rehellisyys =Perussuomalaiset

    • Yöööökkkk

      Hyyyiiiiiiiii

    • MeidänPS

      Perussuomalaiset rehellisin puolue

    • TärkeäPS

      Maamme turva Perussuomalaiset

      • kusetusko

        Persut on myyneet perseensä jo moneen kertaan.


    • NäinPS

      Suomen köyhien toimeentulo on perussuomalaisten varassa

    Ketjusta on poistettu 30 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6013
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3801
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      238
      2108
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1840
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1279
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1266
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1055
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1000
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      929
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      878
    Aihe