Cain on naurettava pelle :D

dskfjlsdkfsj

Cainin väkivaltaisuus on ärsyttänyt, mutta tänään mies rupesi jo huvittamaan. Selitti kovanaaman näköisenä Adamille suunnitelmaansa Robertin tappamisesta, mutta mulla tuli mieleen, että eihän sillä todellisuudessa koskaan onnistu yhtään mikään. No pari kertaa hakannut jonkun ja varastanut autoja kuin joku pikkunilkki, mutta muuten herra on kyllä enemmän suuria puheita.

Nyt kuitenkin selitti taas tärkeänä, miten aikoo tappaa Robertin, ja jokainen katsoja varmaan arvasi, että ei tuu onnistumaan.

Sitten kävelee joku saamarin jättinalle naaman edessä sairaalan turvakameroiden ohi :D Varsinainen gangsteri :D

Ja lopulta kun Zak puhuttelee häntä Robertin vuoteen vieressä, kitisee itku kurkussa kuin pikkupoika :D :D

32

299

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Katsojatietääainaparemmi

      Adam ilmoitti Cainin aikeista Zakille,joka esti todella hullun ja typerän teon. Eikö Cain ajatellut,ymmärtänyt mitä Robertin murhaaminen olisi merkinnyt syyttömälle Aaronille. Cain olisi tuhonnut myös Aaronin teollaan. Aaron ei olisi voinut murhata Robertia,miestä johon hän on ollut syvästi rakastunut ja on sitä yhä. Aaron sanoo monesti asioita,tekee asioita mitä ei tarkoita. Robert tietää tämän. Eikö kukaan tajua ettei Robert pimeässä ole edes voinut nähdä ampujaansa. Miten he voivat kuvitella että Robert kostaisi jotenkin Aaronille ja sanoisi poliiseille että Aaron ampui. Katsojat tietää siis ne joita ei ohjaa hahmojen käsitykset Robertista, ettei Robert tekisi sellaista.
      Ja Andy ja Ross lopussa. Joko tajuatte Andyn hullun käytöksen. Siinä ne sekopäät jotka kaiken takana. Andy hahmona on vastenmielisin koko sarjassa olevista.Elokuun 2016 jaksoihin asti joudutaan Andyä sietämään.

      • Sinäootpelle

        Läpäläpä. Oo jo hiljaa, kaikki on jo tajunnu, että sinä et tajua mistään mitään.


      • lkdsfjlskdf

        Noh noh, saamme täällä kaikki kertoa mielipiteemme emmekä ala toisiamme morkkaamaan. Tämä yksi henkilö tuntuu pitävän kovasti Robertista ja inhoavan Andyä ja se on hänen oikeutensa :)


    • ykskatsoja

      Cainille tuntuu rahaa olevan aina vaikkei tee koskaan mitään. On kai osakkaana siinä autokorjaamossa muttei sillä nyt kovin suuria summia tienaa.

      • lskdjflksdfj

        Ja kuka siellä korjaamossa edes mitään tekee, kun omistajat ja työntekijät roikkuvat pubissa, kahvilassa, kylänraitilla, lapsia hoitamassa tai makaavat pieksettynä ojanpohjalla. Joskus harvakseltaan vain näytetään, miten Cain tai Debbie kovistelee Dania painamaan ylitöitä. Kai niitä pitää painaa, jos päiväkaudet ensin roikutaan kylillä.


    • Lähinnä koomista Cainin toiminnassa oli, ne onnettoman pienet Chrissien kynsisakset, joilla oli aikeissa nirhata poikki sitkeää muoviletkua.Jos Cain olisi saanutkin hiki päässä nirhattua sen poikki.Hälyytyshän siitä olisi välittömästi seurannut ja hoitajat olisivat olleet salamana paikalla.Miten vanha köntys Zak olisi päässyt niin ripeästi pakenemaan huoneesta Cainin perässä?Zak olisi voinut joutua Cainin idean takia syytetyksi.Robertin tappamiseenhan, ei letkua olisi tarvinnut työläästi nirhata poikki, sen olisi vaan yksinkertaisesti voinut kiskaista hengityskoneesta irti.Mutta koska siihen letkuun ei olisi saanut Chrissien sormenjälkiä, naisen syylliseksi lavastamiseen tarvittiinkin tälläinen Cainin päähän pälkähtänyt omituinen kynsisaksi-idea.Joka sekään ei onnistunut.

      • kdfjlksdfj

        Ei oo totta :D :D :D En edes tajunnut, että ne olivat kynsisakset; luulin että ne olivat Chrissien korvakorut, joilla Cain aikoi lavastaa Chrissien olleen Robertin huoneessa.

        Eli tää meidän hurja ja vaarallinen murhaaja luihuilee nurkissa kynsisaksia heristellen :D

        Kai tuo oli jo käsikirjoittajilta jo tahallista campiä koko episodi. Jos, niin siitä kiitos.


    • Kiitos_ja_näkemiin

      Muutenkin ihmetyttää miten kauan Cain saa riehua ilman seuraamuksia. Jatkuvasti on joku vankilassa ja oikeudessa, mutta kylän oikea sekopää psykopaatti ei sinne joudu eikä jää kiinni mistään. Milloin viimeksi joku on Cainia pistänyt turpaan? Ei muistaaksen kukaan Cameronin ja Zakin jälkeen.

      Cain ja Charity saattavat lähteä brittiajassa koko sarjasta pian. Ja hyvä niin.

      • KenkäämyösRossille

        Charity äitiyslomalta tultuaan on ollut rasittava ja lihonut vätys eikä sovi ollenkaan enää sarjaan kuten ei Cainkaan. Dinglet,Zak,valittaja Lisa,Bellehullu ovat kuluneita. Mistä raha tulee elämiseen?
        Poliisitoimet joskus kummallisia esim Ross naamioituneena R.Geretyyliin harmaana varasti kultasepänliikkeestä arvokkaita koruja mutta olisi silti tunnistettavissa kuvista nauhalla.Moses oli vaunuissa mukana. Ei ole poliisit tulleet kyseleen muuta kuin että Dinglen auto oli ollut lähellä kauppaa samoihin aikoihin. Toisaalta pienen jutun takia on Robertilta kyselty tiukasti useista rahaostoista automaatista.
        Kesällä Cain erehtyi sieppaamaan väärän miehen Bellen tapailun takia,sitoi tuoliin latoon yöksi,sohi kepillä ja sitten hakkasi oikean miehen joka tapaili skitso Belleä. Kumpikaan mies ei tehnyt rikosilmoitusta. Enkä halua Debbietäkään takaisin äitiyslomalta.


      • Dinglejä_ulos_vihdoin

        "Charity äitiyslomalta tultuaan on ollut rasittava ja lihonut vätys eikä sovi ollenkaan enää sarjaan kuten ei Cainkaan."

        Toivottavasti molemmat lähtee niin kuin tällä hetkellä vaikuttaa. Eiköhän sieltä kuitenkin joku Debbie palaa kiukuttelemaan juuri kun ovat lähdössä ja ylläripylläri; kukaan ei lähdekään.

        "Kesällä Cain erehtyi sieppaamaan väärän miehen Bellen tapailun takia,sitoi tuoliin latoon yöksi,sohi kepillä ja sitten hakkasi oikean miehen joka tapaili skitso Belleä. Kumpikaan mies ei tehnyt rikosilmoitusta."

        Sama meno siis jatkuu, kuin suomen jaksoissa. Cain tekee mitä lystää ja kukaan ei tee mitään. Hohhoijjaa.

        "Enkä halua Debbietäkään takaisin äitiyslomalta."

        Sama täällä. Ei jaksa eikä kiinnosta enää katsella sitä tympääntynyttä naamaa tekopyhän ja v-mäisen luonteen kera.


      • Voihuoh

        Miksi katsotte Emmerdalea, jos keskeisimmät hahmot ottavat noin kovasti pattiin? Dinglet eivät ole lähdössä minnekään, joten jos ette sitä kestä, niin lakatkaa itse katsomasta sarjaa.


      • valitsenimimerkkisi

        Miksi käyt tällä palstalla, jos kommentit ottavat noin kovasti päähän? Me valittajat emme ole lähdössä mihinkään, joten jos et sitä kestä, niin lakkaa käymästä palstalla.

        Ja tämä oli hymy huulessa kirjoitettu puujalkavitsi :) Älä toki lähde palstalta, mutta anna muiden valittaa, jos niillä valituttaa. Emmer herättää tunteita.


      • Voihuoh
        valitsenimimerkkisi kirjoitti:

        Miksi käyt tällä palstalla, jos kommentit ottavat noin kovasti päähän? Me valittajat emme ole lähdössä mihinkään, joten jos et sitä kestä, niin lakkaa käymästä palstalla.

        Ja tämä oli hymy huulessa kirjoitettu puujalkavitsi :) Älä toki lähde palstalta, mutta anna muiden valittaa, jos niillä valituttaa. Emmer herättää tunteita.

        Kuule älähän huoli, olenkin jo lakannut käymästä täällä, koska meno palstalla on jo silkkaa hulluutta. Tulen tänne toisinaan vain silloin, kun tekee oikein mieli vittuuntua. Sekin kun on yllättävän mukavaa aina silloin tällöin :)


      • valitsemerkkisisisisi

        No onhan se :)


      • kxft
        Voihuoh kirjoitti:

        Miksi katsotte Emmerdalea, jos keskeisimmät hahmot ottavat noin kovasti pattiin? Dinglet eivät ole lähdössä minnekään, joten jos ette sitä kestä, niin lakatkaa itse katsomasta sarjaa.

        Ei ole keskeisiä ollenkaan. :)


    • ykskatsoja

      Käyhän Liza ja Belle töissä ja saavat bonuksia siitä isomummon mehusta, heh. Eli elävät bisneksillä kuten suurin osa kyläläisistä.

    • kakskatsoja

      Aaronista on tehty itku-iikka. Vedet valuu silmistä vähimmästäkin !

      • Tarinavastaalussa

        Robert ja Aaron tarinan kiehtovuus ja kiinnostavuus on se angsti,tuska jota he joutuvat sietämään. Kumpikin Hawley ja Miller ovat hyviä näyttelijöitä ja tarinaa on ollut tarkoitus kertoa pitkällä aika välillä. Miller on näytellyt Aaronia 10v, oli välillä,pois 2 vuotta ja tuli takaisin syksyllä 2014 jolloin Robert Sugden hahmo tuli takaisin sarjaan ja he ovat onnistuneet lisäämään sarjan kiinnostavuutta. Miller on voittanut useita palkintoja Aaronin roolista. Robertin rooli tulee jatkossa vahvistumaan.


    • Merkkihlö

      Ihan ihmeellinen juonenkiukaus tämä Cainin "tapan robertin" - missio. Mitä se oikein kuvitteli siinä voittavansa?
      Vaikka Chrissietä olisikin siitä syytetty, niin eihän se Aaronin mainetta olisi puhdistanut. Sama oikeuden käynti niillä todisteilla olisi käyty. Oikeassa elämässä siis.

      Cain kuitenkin on ollut toisinaan jopa nero näissä mietinnöissä ja nokkeluudessaan. Joo, nyrkkisankari ja on paljon pieleenkin mennyt, silti... Ei se mikään Rossin kaltainen säätäjä ole ollut.
      Miksi ÄO piti tähän hetkeen laskea nollille?

    • Icantunderstand

      Melkein kaikki on istunut vankilassa joko tuomion saaneena tai tutkintavankeudessa. Tuntuu olevan ihan peruselämää Pohjois-Englannissa. Onko näin? Joutuuko selliin jotenkin helpommin kuin Suomess`?

    • Nyt on sitten selvillä Robertin ampuja.Tosin oikea syyllinen pääsee kuin koira veräjästä, eikä joudu edes vankilaan.Mutta sen sijaan, ampumisesta epäiltynä on kyllä istuskellut sellissä jo peräti kolme syytöntä, tai Aaron istuu edelleen.
      Mutta Ross vaan hilluu edelleen vapaalla jalalla, ilkeät silmät tapittaen, jatkamassa inhottavia pahuuksiaan.Ärsyttävää, että rikostutkijatkin on taitamattomia, eivätkä osaa selvittää tätä rikosta.Heidän takiaan syyttömiä joutuu telkien taakse.Kuten nyt, tarpeeksi elämässään kärsinyt, sellissään pillittävä Aaronressukka.

      Andy ei pystynyt noudattamatta sopimusta, että hän tappaa Rossin puolesta Peten ja Ross tappaa Robertin.Joka tapauksessa hirveän veljesvihan vallassa Andy antoi Rossille kimmokkeen ja idean tähän Robertin ampumiseen.
      Vaikka Pete jäi henkiin, kylmäverinen Ross kyllä noudatti välittömästi sopimusta.
      Hän on läpeensä paha kuten kammottava äitinsäkin.Ross on valmis tekemään ihan mitä tahansa, saadakseen kostettua veljelleen, sen taannoisen henkihieveriin pahoinpitelynsä, tai hankkiakseen tarpeisiinsa rahaa, aseita, tai autoja.Tai viedäkseen veljeltään vaimon.

      Tulipa tässä mieleen, jos Cain Dinglellä olisi veli.Eikä yhtä lepsu kuin Sam Dingle, vaan samantapainen kovis kuin hän itse.Veljesviha voisi olla vielä hurjempaa, kuin Bartonin ja Sugdenin veljeksillä.Siskoaan ei vihaa.Vaan puolustaa henkeen ja vereen siskoaan ja tämän poikaakin.Olisi mukava vaihteeksi nähdä tässä sarjassa tälläisiä veljeksiäkin, jotka ei vihaisi toisiaan.Vaan puolustaisivat ja välittäisivät toisistaan, koska veri on vettä sakeampaa.Vaikka Pete ja Finn on läheisiä.
      Mutta tämä veljesviha tuntuu kuitenkin olevan mieluisampi aihe emmerdalessa, kuin veljesrakkaus.

      • Arrghnandyonhullu

        Ei täysimätä Andy Hopwood ole biologista sukua kenellekään sarjassa olevalle. Sugden nimi pitäisi ottaa pois häneltä,häpäissyt nimen. Hänen oikea isänsä Hopwood oli rikollinen ja murhaaja. Inhoan ja särähtää pahasti kun puhutaan muka Robin veljestä,Victoriakin on niin sokea Andyn suhteen.
        Andy harhautti Peteä ajamaan kiellettyä reittiä suoraan louhoksesta alas hukkumaan syvään veteen.Siis selvä Murhanyritys,ties monesko jo oli. Andy raivostuttaa vielä enemmän jatkossa. Kelvin F.. ei ole näyttelijä koulutusta ja sen huomaa,lapsesta asti pyörinyt studiolla 20 vuotta ja rasite muille tämä pelle. Ross ja Cain kumpikin yhtä kaameita. Rossin sopimus oli katkolla nyt syksyllä,saa nähdä onko jatkettu. Eikä Andy mitättömyys ole ollut mikään katsojien suosikki koskaan.


      • semer12322

        Koko Emmerdahlen kylä on ristiin naitettu, eli kaikki ovat sukua keskenään,
        siksi ne on sekopäitä.


      • Robertensinvastuuseen

        Kenenkään ei tarvitse joutua vastuuseen Robertin ampumisesta niin kauan kuin Robertkaan ei joudu vastuuseen teoistaan. Katielle oikeutta ensin, sitten vasta voidaan miettiä, olisiko Robertille syytä antaa oikeutta.

        Nimimerkille Arrghnandyonhullu: pitäisikö sinun mennä hoitoon, kun noin syvästi näytät vihaavan kuvitteellista hahmoa ja jopa itse näyttelijää, jota et edes tunne. Ei ole normaalia enää tuollainen. Ja muuten, adoptiolapsi on laillisesti tismalleen samassa asemassa perheessä kuin biologinenkin, joten lakkaapa vähättelemästä Andya Sugdenina. Ymmärrätkö edes, miltä tuollainen kirjoittelu voi tuntua tämän palstan lukijasta, joka on itse adoptoitu. Ai niin, etpä tietenkään ymmärrä, olethan täysin empatiakyvytön.


      • lsdkfjslkdfjslk

        Nyt toivon itseltäsikin empatiaa. Olen itsekin ajatellut, että joku tällä palstalla on kovasti tykästynyt Robertiin ja vihastunut Andyyn, mutta meidän ei kuulu ryhtyä anonyyminä määräämään ketään mihinkään hoitoihin. Kaikki saavat pitää kenestä haluavat tai olla pitämättä, ja kertoa kantansa täällä palstalla niin monesti kuin haluavat.


      • Tasa-arvoakiitos
        lsdkfjslkdfjslk kirjoitti:

        Nyt toivon itseltäsikin empatiaa. Olen itsekin ajatellut, että joku tällä palstalla on kovasti tykästynyt Robertiin ja vihastunut Andyyn, mutta meidän ei kuulu ryhtyä anonyyminä määräämään ketään mihinkään hoitoihin. Kaikki saavat pitää kenestä haluavat tai olla pitämättä, ja kertoa kantansa täällä palstalla niin monesti kuin haluavat.

        Ei se ollut mikään määräys, se oli kehotus (huomaa kysymys "pitäisikö" suoran käskyn "pitää" sijasta). Elämä kun voisi olla jo itsellekin helpompaa, jos ei koko ajan kokisi noin suurta vihaa kuvitteellista hahmoa kohtaan.

        Kyseisen kirjoittajan mielipiteet ovat käyneet jo varsin selviksi varmasti kaikille tämän palstan lukijoille, joten hänen ei tarvitsisi niitä koko ajan ja joka paikassa olla toitottamassa. Nyt nimittäin ollaan jo viimeistäänkin siinä pisteessä, että siitä saavat muut jo ärsyyntyä ja sen myös täällä ääneen sanoa.

        Miksi muuten annat kyseiselle kirjoittajalle oikeuden kertoa oman mielipiteensä, mutta et meille muille yhtäläistä oikeutta kertoa omia mielipiteitämme? "Kaikki saavat pitää kenestä haluavat tai olla pitämättä, ja kertoa kantansa täällä palstalla niin monesti kuin haluavat." - Eikö tämä pädekään meihin muihin?


      • sldkfjsklfjksl

        Ei päde, jos morkataan toisia palstalaisia. Keskity sinäkin Emmerin hahmoihin.

        Jos koet, että Robertin puolustajan viestit ovat palstan sääntöjen vastaisia, ilmoita ylläpitoon.


      • Pwdjvgiowfeaqtg

        Jos kirjoittaa kielteisiä asioita Andy hahmosta niin aina joku hyökkää kirjoittajaa vastaan törkeästi nimitellen,sairaaksi,käskee hoitoon. Andystä pitävä Vihakirjoittelija kuvittelee väärin kaiken johtuvan vain Robert hahmon puolustelusta. Ei ole kysymys vastakkain asettelusta. Petekin elämä on ollut/on kahden sekopään armoilla,eikö sekin ole vastenmielinen asia?
        Tiedoksi Andy poistuu sarjasta elokuussa 2016.
        Itse en vain voi sietää kovin kieroon kasvanutta ja väkivaltaista tyhmää hahmoa sarjassa. Enkä huonoa näyttelemistä ja rumaa naamaa.


      • Pitäkäätunkkinne

        sldkfjsklfjksl: Mielestäsi on siis kuitenkin täysin ok, että kyseinen kirjoittaja mm. vähättelee Andyn asemaa Sugdenin perheessä, koska hän on adoptiolapsi? Ylempää voit lukea, miten kirjoittaja mm. sanoi, että "Sugden nimi pitäisi ottaa pois häneltä,häpäissyt nimen" ja "Inhoan ja särähtää pahasti kun puhutaan muka Robin veljestä". Näissä lauseissa näennäisesti puhutaan Emmerdalen hahmoista, mutta taustalla paistaa asenne ylipäätään ketään tosielämänkään adoptiolapsia kohtaan: he eivät ole mitään perheen biologisten lasten rinnalla. Ymmärrätkö, kuinka loukkaavaa tämä on tätä palstaa lukevaa adoptiolasta kohtaan? Mutta mielestäsi kirjoitus on silti ok, kun onhan siihen kirjoitettu Andyn ja Robertin nimet, eikä siinä sen vuoksi morkata lainkaan toisia palstalaisia?

        Pwdjvgiowfeaqtg: Jos joku tässä on vihakirjoittelija, niin sinä. Sinä jatkuvasti haukut Andya maanrakoon ja kun joku häntä uskaltaakin puolustaa, et kestä sitä vaan heti otat sen itseesi. Samoten koko ajan, joka ikisessä tälle palstalle kirjoittamassasi viestissä, ylistät Robertia, ja jos joku häntä kritisoi, et kestä sitäkään vaan heti olet märisemässä, miten kamalasti nyt taas sanottiin. Sinä et anna muiden olla asioista toista mieltä, vaan kaikkien muidenkin pitäisi täällä kanssasi kilpaa haukkua Andya ja ylistää Robertia. Sitten kun sinulle yritetään osoittaa, miten tekopyhä ajattelutapasi on, et ole ymmärtävinäsikään vaan poistut koko ketjusta.

        No, sanonpahan vaan, että huhhuh, minkälaisia tekopyhiä idiootteja tältäkin palstalta näemmä löytyy. Minun puolestani saatte painua, no, enpä taida sanoakaan, että minne. Mutta sen sijaan sanon, että kiitti mulle riitti, minä häivyn sitten itse. Toivottavasti olette nyt tyytyväisiä.


      • kldfjsdklfj

        Ei sinua kukaan halua täältä pois ajaa, mutta älä kirjoita toisille rumasti :)


    • Näyttelijä KF on varmasti ihan miellyttävä ihminen roolinsa ulkopuolella, eikä ole sen kummempi kuin muutkaan emmerdalen näyttelijät.Ei vastenmielisen roolin takia kannattaisi kohdistaa näin rajua antipatiaa näyttelijöihin.
      Kyllä Andylläkin on omat fanijoukkonsa.Etenkin briteissä, siellä hänen faninsa järkyttytyivät KF:n päätöksestä lähteä sarjasta.Mutta jostain syystä, harvat meistä suomalaiskatsojista pitää Andyn roolista.Eläydymmekö ehkä liikaa sarjaan, jos emme voi sietää siksi Kevin Fletcheriäkään?

      Hän on kuitenkin yksi sarjan alkuperäisiä ja uskollisimpia roolihahmoja.
      Hän on kasvanut roolivuosiensa aikana mieheksi.Kuten Katiekin ehti kasvaa naiseksi.Olen pistänyt merkille sen, että emmerdalessa halutaan korostaa sitä, että vaikka joku ei ole verisukulainen.Häntä silti pidetään sellaisena.
      Jos rakastaa aidosti lähimmäisiään, tälläinen ei ole vaikeaa.
      Emmerdalessa nähdään paljon sukulaisiin kohdistunutta vihaa ja katkeruutta, mutta nähdään myös tälläistä rajoja rikkovaa rakkauttakin.

      Vaikka Diane, ei ole Robertin, tai Victorian ja Andyn oikea äiti.
      Silti hän on aina suhtautunut miesvainajansa lapsiin ottolapseen Andyyn ja lapsenlapsiinsa Sarahiin ja Jackiin yhtä huolehtivasti ja kanaemomaisesti, kuin he olisivat Dianen omia.Myös Paddy, vaikka ei ole mitään sukua Aaronille.
      Hän on ollut Aaronille isähahmo.Myös Valerie kiintyi Kerryn tyttäreen ja tämän lapseen, melkein enemmän kuin omiinsa.
      Petekin piti Debbien ja Andyn lapsia kuin ominaan.Moirakaan ei hyljeksi Noahia, vaikka ei pidä Charitystä.Laurel hyväksyi perheeseensä Donnan ja Marlonin tyttären ja yritti olla tälle äitihahmo, samoin Gabbylle, ex miehensä lapselle.Emmerdalelaiset on siis, joustavia ja suvaitsevia monessa mielessä.
      Ehkä me katsojatkin voisimme ottaa heistä oppia ja olla suvaitsevaisempia.
      Myös sukupuoliset suuntaukset on emmerdalessa hyväksytty aina luonnollisina ja tuomitsematta.Edes Edna ei tuomitse tälläisiä, vaikka onkin muuten hurskas ja tiukkapipoinen.

      Tässä vielä linkki näytteeksi, että roolejensa ulkopuolella näyttävät olevan kaikki samanlaisia hassuttelijoita.
      https://www.youtube.com/watch?v=EB1TgQB0v_Y

    • rosshirteen

      Jos joku on pelle niin se on ross. Vittu mikä itkijä kusipää ross on

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      168
      2891
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2051
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2024
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1835
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1211
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe