Juonipaljastusketju 4 alkaen 10.10.2016

EDparasSarja

Ketjussa seurataan juuri nyt Englannin ajassa esitettäviä jaksoja. Suomen ajassa nyt näytettävistä jaksoista on oma kommentointi ketju olemassa. Ja ainahan voi esittää jostain tulevasta asiasta tai hahmoa koskevasta oman erillisen kysymyksen,aloituksen ja joku voi vastata.
Joku toinen voi laittaa seuraavaksi hyviä spoileri linkkejä tähän ketjuun tulevasta lokakuun 2016 tapahtuma viikosta joka alkaa 17.10.2016. Tämä viikko jo pohjustaa tulevaa.
Edellinen ketju 3 oli aika pitkä. Siellä on kiinnostuneelle hyödyllistä tietoa viime aikojen tapahtumista Emmerdale kylässä. Voihan toki sitäkin vielä jatkaa.
Uuden 4 ketjun aloitus tuntui nyt vain sopivalta.

216

5564

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • DaleEmmer

      Kiitos uuden ketjun aloittamisesta! Lyhyt alustus tulevaan Emmerdalen isoon lokakuun stunttiviikkoon joka alkaa siis maanantaina 17.pvä. Jos olen oikein ymmärtänyt siinä edetään vähän kahdessa eri ajassa. Jokaisena päivänä näytetään lyhyt pätkä hautajaisista tulevaisuudessa ja sitten viikon jokaisena päivänä keskitytään vain muutamaan henkilöön ja siihen mitä heille tapahtuu, toinen suurempi stuntti tapahtuu torstain toisessa jaksossa ja se kenen hautajaisissa ollaan selviää perjantain jaksossa.
      Maanantai - Robron
      Tiistai - Paddy ja Marlon telttailemassa Rhona ja Pierce
      Keskiviikko - Emma ja James Piina-elokuvan tunnelmissa
      Torstai 1.jakso - Ashley ja Laurel
      Torstai 2.jakso - kaikki henkilöt yhdessä ja toinen iso stuntti
      Perjantai - kuka kuolee, kuka selviää?

      Metro.uk:n 25 spoileria: http://metro.co.uk/2016/10/12/emmerdale-spoilers-weve-seen-the-huge-episodes-from-stunt-week-so-heres-25-juicy-teasers-6187318/

      DigitalSpyn kuvakooste tulevasta viikosta: http://www.digitalspy.com/soaps/feature/g24309/emmerdale-20-new-spoiler-pictures-robron-kidnap-lachlan-ashley-left-devastated/

      Vaikuttaa todella lupaavalta, en malta odottaa miltä se sitten ruudussa ensi viikolla näyttää!

    • Kuka.kuolee

      Tähän saakkahan ei ole vielä kauheasti vuotanut julkisuuteen että kenen (tai keiden?) hautajaiset ensi viikolla ovat. The Sun lehti vihjaili että James ainakin kuolisi, mutta sen enempää sitä ei ole vahvistettu. Itse mietin mahdollisia nimiä ja tulin siihen tulokseen että James, Ross tai Adam voisivat olla vaarassa. Lachlanin poistaminen sarjasta tuntuisi jotenkin liian ennalta-arvattavalta. Aaronin nimikin kävi myös mielessä, mutta eihän Emmerdale lypsävää lehmää nyt kävisi tappamaan, eihän?

      Keitä te muut veikkaatte ensi viikon uhreiksi?

      • Analyysi

        James tai Ashley olisivat aika ilmiselviä vaihtoehtoja, kun on muutenkin ollut puhetta, että he poistuvat sarjasta. Itse toivoisin tosin, että kuollut olisi joku yllättävämpi, vaikka Marlon. Mutta mieluiten kuitenkin Emma, olisi jo aika päästä siitäkin kiusankappaleesta eroon.


    • antsa798

      Kooste tämän päivän jaksosta:

      Ashleyn tila huononi vakavasti.

      Robeet aikoo kosia Aaronia mutta Lachlan suunnittelee jotain heidän pään menoksi.

      Pierce suunnittelee jotain Paddyn ja Rhonan pään menoksi.

      James on yhä Emman vankina. Lähetti Leylalla viestin : Auta minua! Mutta epäonnistui kun Emma luki viestin. Emma on sekaisin. Jamesilla on onneksi oven avain patjan alla.

      • TheRingofthelord

        Robert on ostanut sormuksen Aaronille ja näytti sen Victorialle. Sormus ei ole sileä tavallinen vaan tyylikäs ja näyttää tummalta platinalta,kallis ja sellainen kuin ajattelin. Näkyy YT videoilla. Ensi viikon jaksoissa on viitteitä useista elokuvista mm. Murmeli,Misery. Maanantaina Robert yrittää kosia Aaronia kahden kesken mutta aina tulee joku este,keskeytys ja Lachlan ongelmana. Torstaina on Asleyn päivä ja hän jotenkin käynnistää tapahtumasarjan johon joutuu monia henkilöitä. On tietoa että Aaron ja Robert joutuvat veden varaan. Elokuvastudion vesitankkia on käytetty kuvauksissa.Kauheata jos sormus katoaisi.


      • Dalesissatapahtuu

        Ensi viikolla yhden saman vuorokauden 24 tunnin tapahtumat esitetään jokaisena päivänä tapahtuvaksi samaan aikaan mutta jokaisen 4 parin näkökulmasta,mitä heille tapahtuu. Päivä ei vaihdu. Torstain jaksoissa tapahtuu joku vaaratilanne ja onnettomuus jossa he kaikki ovat osallisia. Perjantaina jakson lopussa paljastuu miten loukkaantuneet selvisivät onnettomuudesta. Elokuva viite Päiväni Murmelina ym. Musiikkina on Cher laulama I Got You Baby. Kiinnostavin pari minulle on Robert ja Aaron ja se tärkeä kysymys,ehtiikö? sekä Emma ja James,joka on vaimonsa vankina maatilalla. On hieman samaa elokuva kauhu tunnelmaa kuin S.Kingin romaanissa/elokuvassa Misery. Sisustus talossa on vanhahkoa,jotain viehätystä on siinäkin. Asley saa edellisenä yönä kohtauksen ja muisti katoaa,miten se tila on saatu kuvattua.


    • Glub

      Todella, *Todella* Mielenkiintoisia Jaksoja tiedossa!

      Tosiaan, on erittäin mukava ja mielenkiintoinen idea nähdä sama päivä uudestaan eri henkilöiden ja juonikuvioiden näkökulmasta, niin että voi keskittyä yhteen juonitarinaan tavallaan kerrallaan. Ja hyvin mielenkiintoista nähdä, miten kaikki nämä juonikuviot yhtyvät ja päätyvät samaan paikkaan ja tapahtumaan/ katastrofiin, jossa sitten tapahtuu. Epäilen jotenkin sitä, että he kaikki päätyvät metsään, sillä Aaron ja Roberthan ovat jo metsän läheisyydessä, louhoksen lähellä, Paddy, Marlon ja Leo ovat telttailemassa metsässä, jonne Rhonakin sitten lähtee ja Pierce mahdollisesti perässä? James saattaa päästä jalkansa kanssa metsään karkuun, jonne Emma perässä, ja Ashley saattaa sekavuustilassaan hortoilla sinne, jonne Laurel perässä? Jotenkin tämä tulisi mieleen. Sitä en tiedä, mikä tapahtuma voisi olla kyseessä? Puita kaatuisi heidän päälleen? Metsäpalo syttyisi? Kaikki joutuvatkin sinne louhoksen reunalle ja reuna sortuu ja putoaa, jolloin he putoavat järveen (On tiedossa että ainakin James kaatuu jossain vaiheessa jostain johonkin)?

      Kuolemanuhrista on lehdistötilaisuudessa sanottu että toimittajat itkivät ja surivat tätä kuollutta ihmistä. Joka tarkoittaa, että se on joku merkittävä. Ashley se ei vielä ole, enkä usko että Rhonakaan ainakaan, koska heitä on haastateltu vielä sarjan kuvauksissa tällä viikolla, ja en usko että he menisivät enää sinne paikalle. James on tietenkin suurin spekulaatio, ja ohjaaja Duncan Foster on juuri niihin aikoihin kiittänyt Anthony Quinlania ja Joe Gillia "hienosta työstä", joka tarkoittaa sitä, että koska he eivät ole varsinaisesti itse tapahtumassa mukana, täytyy heidän olla maanantain 24.10. jakson surijoita = uhri James. Tavallaan mietin myös Paddya sellaisena henkilönä, kuka olisi yllättävä ja tunteita herättävä. Toivon mukaan kyllä ei, Paddyhan on sentään käytännössä Aaronin isä, ja häntä tarvitaan sarjassa vielä.

    • Glub

      Niin, ja sellainen asia piti vielä lisätä, että on sanottu, että suuren tapahtuman aiheuttaa jokin asia nimeltään "Knuckles". Mikähän se voisi olla, joku vierailija? Kotieläin? Koira? Hmm, jospa se aiheuttaa esim. neljän auton ketjukolarin teillä jotka kohtaavat näiden neljän törmätessä?

      • JännittäväViikko

        Knucles on suomeksi rystyset ja joku videopelihahmokin. Kanoja kuljettava kuorma-auto liittyy ainakin Emmaan ja Jamesin tapaukseen. Wylien taloon tullut kissa kuoli jo syötyään Jamesin morfiini ruokaa ja Emma hautasi sen viime torstaina samoihin aikoihin kuin Holly haudattiin kauniisti Moiran farmin metsään. Ilmeisesti tapahtuuu usean auton kolari ja jotain muutakin? Jotkut joutuvat myös veteen ja vaarassa hukkua.
        Tuleva tapahtuma on paljon kiinnostavampi kuin edellisvuotiset. Ja miten asiat menee jatkossa,mitä muutoksia,uusia hahmoja? Luin yhdestä jo vinkin,nuorehko mies,joka on nähdään jo eka kerran tällä viikolla.


      • DaleEmmer

        Ketjukolarista on ollut huhua, mutta mitään virallista tai edes vuodettuja kuvia siitä ei ole, eli vielä pelkkää arvailua. Tosin näyttelijälistalla to-pe jaksoissa on "car crash victim", jota näyttelee Ethan Kai. Joe Gill ja Ethan Kai ovat alkaneet seurata toisiaan sosiaalisessa mediassa, joten twitterin sherlockholmesien mielestä tämä voisi olla merkki siitä että kyse olisi pysyvämmästä uudesta hahmosta ja näinollen käsikirjoittajien ja melkein kaikkien muidenkin unohtama Finn Barton saattaisi vihdoin saada poikaystävän ja oman juonikuvion.


      • Glub

        Niinkö, oi, olisikin hienoa jos Finnillekin lopulta tulisi joku kunnon suhde ja front-burner -juonitarina. Joe Gill on mielestäni todella hyvä ja kyvykäs näyttelijä, joka ansaitsisi kunnon juonitarinan.


    • antsa798

      Jaksohan oli hyvä mielestäni:
      Robron <3
      Upea kamera
      Lopetus
      Kuinka muita hahmoja näytettiin/kautta tuotiin esiin. Esim. Paddy, Marlon, Ashley
      - Pilattiin Jackin hahmoa!!!!!!! :(
      Muka hakkasi Robertia kun Robert tykkäsi myös pojista nuorena, paskapuhetta!
      Tämä jakso saa minulta väliltä 1-10, 8
      8 eli todella hyvä jakso mielestäni!

      • Glub

        "- Pilattiin Jackin hahmoa!!!!!!! :(
        Muka hakkasi Robertia kun Robert tykkäsi myös pojista nuorena, paskapuhetta!"

        Tästä joutuu, ikävä kyllä, olemaan samaa mieltä. Jack Sugdenin hahmoa ei olisi tarvinnut tuoda tähän asiaan ollenkaan, ja en usko kyllä mitenkään, että hän olisi noin reagoinut. Olisi korkeintaan ollut hieman hämillään, eikä uskaltaisi puhua asiasta välttämättä, tuota en kyllä usko. Ja muutenkin on aika käytetty asia tuoda vanhemmat ja lapsuus tällaisiin asioihin mukaan. Eivät asiat aina lapsuuteen liity.


      • Robertista

        On paras itse katsoa ja kuunnella,jos ymmärtää englantia, mitä Robert todella kertoi 17.10.2016 Aaronille. Kun Robert oli 15v. niin hänellä oli tunteita renkipoikaa kohtaan ja kun Jack isä yllätti heidät R huoneessa,mitään ei vielä ehtinyt tapahtua, niin Jack erotti rengin ja pieksi Robertin ja asiasta ei puhuttu enää sen jälkeen. R ei ole kertonut asiasta muille aikaisemmin. Minun mielestäni Jack käytös omaa poikaa kohtaan ei ollut normaalia muutenkaan kun alkoi suosia ja uskoa ottopojan valheita Robertista pitäen R arvottomana pettymyksenä ja ajoi oman pojan pois kotoa.
        Jotkut katsojat eivät ymmärrä em kaltoin kohtelun vaikutusta Robertiin ja lapsiin yleensä. Andy murhapoltti Robertin äidin ja Jack hyväksyi sen kuten muutkin murha yritykset. Andy yhä harhaisesti kuvittelee olevansa parempi ihminen kuin Robert.
        Näin vanhempana elämästä ja psykologiasta tietävänä katsojana ihmettelen joidenkin kiihkeätä Jack kiintymystä ja halua uskoa ainoana totuutena Andyn kuvitelmia ja vihaa yrittää murhata Robert.
        ED on jatkuva sarja jossa hahmoilla on oikeus oman aidon kokemuksensa esille tuomiseen. Ei R ole sanonut isänsä hakanneen häntä jatkuvasti.
        Samaan sukupuoleen kohdistuvat tunteet,halut,hämmennys ovat hyvin yleisiä murrosiässä ja menevät ohi. Robert kykenee seksisuhteisiin naisten kanssa mutta nyt Aaronin tavattuaan hän rakastui,kiintyi häneen ihmisenä,persoonana ja jonka kanssa R voi olla oma itsensä ja elää parisuhteessa.
        Andyn jatkuva myrkyllinen Robertin haukkuminen Chrissielle ja muu käytös,A petti Bernicen kanssa, vaikutti siten että Ch ja Lachlan muuttuivat pahoiksi kostajiksi.


      • Glub
        Glub kirjoitti:

        "- Pilattiin Jackin hahmoa!!!!!!! :(
        Muka hakkasi Robertia kun Robert tykkäsi myös pojista nuorena, paskapuhetta!"

        Tästä joutuu, ikävä kyllä, olemaan samaa mieltä. Jack Sugdenin hahmoa ei olisi tarvinnut tuoda tähän asiaan ollenkaan, ja en usko kyllä mitenkään, että hän olisi noin reagoinut. Olisi korkeintaan ollut hieman hämillään, eikä uskaltaisi puhua asiasta välttämättä, tuota en kyllä usko. Ja muutenkin on aika käytetty asia tuoda vanhemmat ja lapsuus tällaisiin asioihin mukaan. Eivät asiat aina lapsuuteen liity.

        Ja en muuten usko ollenkaan siihen, että Robert olisi ollut kiinnostunut pojista jo nuorempana, toki jotain teini-iän kokeiluja, jotka on erittäin yleisiä, on voinut olla, mutta en usko ollenkaan, että biseksuaalisuus alkoi jo silloin, vaan siinä 10 vuoden aikana kun Robert oli poissa ja tutustui 'korkeamman tason elämään'.


    • DaleEmmer

      Super viikon ensimmäinen jakso nyt sitten katsottu. Odotukset sen suhteen olivat kovat. Ja jakso ylitti ne: se oli todella, todella kova! Laadun puolesta tuntui kuin olisi katsonut lyhytelokuvaa, eikä saippuasarjan jaksoa. Kuvan tekninen laatu oli normaalia parempaa, käsikirjoitus todella hyvä, asiansa osaava ohjaaja ja jonkin verrran ulkokuvauksia, eli Yorkshiren hienoja maisemia. Ja kaiken kruunasi se että sekä Ryan Hawley että Danny Miller vetivät yhdet uransa hienoimmat suoritukset, oli mahtavaa katsella upeaa näyttelemistä. Luulen että pitää katsoa jakso katsoa toiseenkiin otteeseen uusintana, koska tapahtumia oli puolessa tunnissa aika paljon mutta ainakin itselle kohokohtia tai mielenjääneitä olivat se että alussa molemmat sankareista olivat ilman paitaa. Robert paukutti Paddylle muutamia valittuja totuuksia, niin että nillittäjä meni hiljaiseksi. Lachlanin näyttelijä Tom Atkinson oli omassa osassaan yhtä hyvä kuin Miller ja Hawley, tämän nuoren näyttelijän nimi täytyy painaa mieleen! Jack Sugden, jota vieläkin usein kehutaan ja kaiholla muistellaan paljastui osaltaan aika paskamaiseksi ja suvaitsemattomaksi tyypiksi. Robertin seksuaalisuudesta puhuttiin koskettavalla tavalla, hän on biseksuaali ja Britannian twitter on tästä enemmän kuin iloinen: TV:n pääkanavilla ei ole miespuolista bi edustusta ole liiemmin ollut. Ja lopussa tietty pakollinen cliffhanger. Emmerdale täytti muuten eilen 44 vuotta, mutta meno ei ole hidastumaan päin, vaan päinvastoin. Yksi vaikuttavimpia saippuasarjan jaksoja, joita olen koskaan nähnyt!

    • Glub

      Katsoin juuri tämän päivän Iso-Britannian jakson, ja oli kyllä TODELLA hyvä, jännittävä ja hieno. Todella ylitti jopa kaikki odotukset, kuten on sanottukin.

      *Niin* paljon tapahtumia, pieniä vivahteita, osuvia kommentteja, asioiden muistamista, historiaan viittaamista, puhumista asioista, vihdoin sanottu ääneen, että Robert on biseksuaali, niin hienoja asioita. Ja Aaron (Danny Miller) on KUUMISTA kuumimmillaan, hän on kyllä todella kovassa kunnossa ja hyvännäköinen tällä hetkellä. Samoin Robert on komeimmillaan kuin koskaan aiemmin, selkeästi kasvattanut lihaksiaan. Myös Lachlan oli selkeästi kasvattanut kokoaan.

      Näyttelijäsuoritukset olivat *Todella* Hyviä! Oli myös erittäin mukava nähdä välähdyksiä välissä muista henkilöistä, kuten Paddysta ja Marlonista, sekä Laurelista ja Ashleysta, kun tiedetään, että he tulevat kaikki liittymään tähän juonikuvioon. Samoin tulee olemaan mukava nähdä "välähdyksinä taustalla" jaksoissa Aaronia ja Robertia tulevan viikon muissa jaksoissa.

      Ja jakso alkoi myös todella hienosti. Jo Emmerdalen alkutunnuksen logokin häivytettiin mustaan, toisin kuin tavallisesti. Ja samalla häivytystekniikalla alkoi heti hautajaiset, joiden kuvaus oli todella hienosti tehty. Harrietin ääni taustalla oli todella aavemainen ja lopullinen. Ja sitten välähdys Aaroniin vedessä, ja siitä siirtymä Aaroniin nykyhetkessä veden alla nousemassa kylpyammeesta. Todella, *todella* hienoa elokuvatyyliä, jonka näkeminen draamasarjassa on hienoa!

      Vaikka onkin sanottu että sarjassa kuolee "sensaatiomaisesti" eräs päähenkilöistä, joka saa katsojat itkemään, en silti voisi uskoa, että se olisi Aaron, vaikka vähän mietityttääkin asia. Ainakin on varmaa se, että Danny Miller on ollut Emmerdalen kuvauksissa vielä ainakin kolme viikkoa tämän tapahtuman kuvauksien jälkeen. Danny lähetti Instagram-videon, jossa toivotti Ryanille hyvää syntymäpäivää ja välitti terveiset kaikilta faneilta.

      Emmerdale päivitti kansikuvaansa *Todella* Hienon kuvan Aaronista ja Robertista tänään:

      https://pbs.twimg.com/media/Cu8rt35WYAAUYli.jpg

      Emmerdale päivitti lisäksi myös logokuvaansa Aaronin ja Robertin:

      https://pbs.twimg.com/profile_images/787896230894563328/3kiayhZu.jpg

    • AinoaSyyMiksiKatson

      Ei emmerdale tappaisi Aaronia tai Robertia. c:

      • Joitaineivainsiedä

        James Barton nimeä ei ole seuraavan viikon cast listassa.Muut ovat. Noista 10 olisin itse poistanut ilkeän tekopyhän Paddyn,tylsän Rhonan ja Marlonin. Mahakkaan Charityn lähdöstä on toivoa kun ajoi Cainin autolla kalliolle ja alas,spoiler kertoo.


    • RobronParhautta

      Eilisen jakson lopussa Lachalan oli yhä Aaronin auton tavaratilassa kun palasivat vilkasta tietä takaisin kylään metsästä? Vai oliko, Lachlan näkyy ensi viikon spoileri kuvissa pubissa perheensä kanssa joten hän ei ole loukkaantunut. Spoilerit ovat vain White perheen omia juttuja. Lucky ei ehkä sitten ollut enää veteen joutuneessa autossa. Sininen auto näkyi veden alla kun Robron miehet olivat kuvaamassa Pinewoodissa,Tom A. ei ollut.
      Victoria tarkasteli taas sormusta,oliko siihen upotettu myös muutama timantti?Kuva vähän epäselvä. Robert osti samanlaisen sormuksen myös itselleen. 22min oli paljon asiaa ja vauhdikasta menoa.

    • antsa798

      No tänään arvosteluni on huonompi :(
      5/10
      Paddy/Marlon/Pierce/Rhona jakso oli minulle vähän heikko
      Eli tämä jakso sai minulta 5/1)
      Rhona, mahtava hahmo
      Pierce, loisti tänään
      Leo
      Hauskuus
      - Jakson turhuus oli suuri
      - Myötähäpeä
      - Samanlainen lopetus
      - Paddy ja Marlon ärsyttivät
      Huomista odotan innolla :D
      - Samanlainen loppu

      • antsa798

        siis 5/10 tämä sai minulta


    • Dämdämsss

      Eilisen jakson lopussa oleva sininen katollaan oleva auto on luultavasti Ashleyn, sillä se ei näytä Aaronin ja Robin autolta. Maanantain jakson lopussa näky kuinka Aaron käänsi rattia, joten epäilen syvästi että pojat olisivat jonnekkin järveen ajanu, sillä olihan Danny ja Ryan kuvannu vedessä olevia kohtauksia. Ja tosiaan Jamesin nimeä ei löydy seuraavan viikon cast listasta.

      • Joukkokolari

        Maanantain jaksossa Robronin palattua autolleen metsästä paikalle tulleen poliisin radiosta kuului Asleyn sinisen Ford auton rekisteri numero ja ilmoitus holtittomasta ajosta ja käsky lähteä tehtävään,eikä hän tutkinut miesten autoa jota oli epäillyt hylätyksi/varastetuksi. Lucky oli vielä Subarun tavaraluukussa silloin. Ennen Aaronin auton joutumista veteen sen on täytynyt pysähtyä ja Lachlan päästetty/päässyt pois kyydistä. Tiistain jakso evvk. P.R,M hahmot tylsiä,ärsyttäviä. Jamesilta ja Emmalta varmaan tänään parempi ja tietysti huomenna Asley ja kun tiedämme koko jutun sen seuraukset.


    • antsa798

      Tämä jakso oli mahtava!!!! :D
      Tämä jakso oli siis James/Emma jakso
      Tunnelma
      Beethovenin Moonlight sonata kuului jaksossa taustalla
      James ja Emma olivat mahtavia. Näyttelijät vaan oikeasti olivat niin hyviä :D
      Loppu ei ollut sama
      Viikon paras jakso tähän asti minulle joten 9/10 mahtava jakso oikeasti. En anna kuitenkaan 10/10 mutta 9/10 on todella upea jakso. Rakastan tätä jaksoa :D
      Ehdottomasti viikon paras :) Voittaa reilusti eilisen :D

    • asdfghjklöädddddddd
    • Huhhuhhhhhh
      • Ruuhkaapukkaa

        Taas iso katastrofi! Kuvista tuli mieleen monen muun sarjan vastaava tapahtuma, jossa tiellä ei liiku juuri ketään, mutta tällaisella hetkellä kaikki ovat liikkeellä.


    • Pysy.Debbie.Pois

      Charitystäkin saatetaan päästä eroon. Yrittää/yritti kait jotain itsemurhan tapaista. (?)

      • Lwjdjf

        Kuka ostaa Willis puolikkaan Charityltä? Jos kuolee niin kauhea ajatus jos perijä Debbie tulee takaisin koska on hapan sitruuna naama rikosrekisterin omaava ei sovi asiakaspalveluun ja asumaan kersoineen pubiin. Charityn paluu ollut täysin epäonnistunut.


      • WillapakkaPohdintaa

        Charityn lähtöä Debbien luo ja Cainin asioita käsitellään tulevalla viikolla. Willapakan omistajan vaihdos asian on tultava myös pian esille. Dianekin on auttanut pubissa. Viime viikon jaksossa nähtiin että Aaronille ja Robertille on tehty makuuhuone ja kph lavaste pubin yläkertaan. Robertilla on rahaa ostaa puolikas ja Aaronilla myös jos ottaa isänsä perinnön säätiöstä ja saa tietysti lainaa onhan hänellä menestyvä yritys itsellään. Voi olla että Aaron siirtyy nyt kevyempään ja siistimpään työhön Willikseen, joka on hyvin keskeinen paikka sarjassa näkyvyyden kannalta Robronille. Heidän mukana olo kohtauksissa tuo aina extraa. Aaronille on voinut tulla sisäisiä vammoja kolarissa joka myös vaikuttaa. Romuttamo osuuden voi myydä tai palkata työntekijän. Kihlaus ja tuleva avioliitto keväällä muuttaa tilannetta. Tilaa on neljälle Robron, Liv ja Chas. Kylässä ei ole tasokasta sopivaa asuntoa oikein heille 3lle. Mill on takavarikossa, ei remontoitu.


      • Charitystä

        Moiran luokse taas ilmeisesti palaava Cain dumppasi Charityn joka ei lähtenyt Ranskaan vaan ajoi Cainin auton järveen ja piiloutui latoon ja soitti Rossille,nykyisin kylän pyörä,joka myös dumppasi ladossa quickien jälkeen Charityn. Haukkui myös huonoksi äidiksi. Noahkin on moittinut äitiään.
        Emma A. näyttelijä lihoi pian paluunsa jälkeen ja arveltiin että on taas raskaana mutta nyt viime kuvissa taas ei niin näytä,leuka kaventunut,löysiä vaatteita.


    • DaleEmmer

      Torstain Emmedalen tuplajakso jatkoi ITV:n 'super soap weekiä' hienosti. Alkupuoliskolla Ashleytä näyttelevä John Middleton osoitti olevansa saippumaailman yksi parhaita näyttelijöitä ja loppuosan ketjukolari osuus oli varmasti suurin ja näyttävin stuntti mitä saippuoihin on kuvattu. Ja mikä tärkeintä se ei tuntunut, eikä taatusti näyttänyt saippuoiden perinteisiltä pienen budjetin, vähän kököiltä stunteilta vaan oli kuvattu aikaa, rahaa ja filmiä säästämättä. Melkein Hollywood-leffojen tasoa. Kuolinuhri(t?) eivät vielä selvinneet, mutta kolaripaikalta pahimmassa kunnossa sairaalaan lähtivät James, Paddy, Rhona ja Aaron. Huomisessa jaksossa on vielä varmaan yllätyksiä tähän liittyen. Finnin oletettavasti tuleva poikaystävä vilahti nopeasti noin 2 sekunnin ajan kolariuhrina. Stunttijakson toteutus kerää Britannian sosiaalisessa että perinteisessä mediassa paraa aikaa hirmuisesti kehuja.

      • LachlanOnRobronilleUhka

        Lachalan White,kieroutunut hyypiö pääsi itse pois takakontista heti ja katseli vain rannalla hiljaa kun Robert pelastettuaan ensin vettä nielleen,muitakin vammoja tod.näk. saaneen Aaronin lähti uudellen vaarantaen henkensä,terveytensä sukeltamaan veteen auton luo hakemaaan häntä L,turhaan.
        Kyläläisiä,Adam,Vic,Asleyn läheiset tuli onnettomus paikalle koska lähtivät etsimään kadonnutta Asleytä.
        Lachlan yritti aiemmin päivällä työntää ts murhata Aaronin louhoksen reunalta alas mutta Robert ehti estämään.
        Kolarisuma alkoi kun Emma työnsi Jamesin kävelysillalta alas tielle osuen Asleyn autoon. Takana ajava Aaron väisti oikelle ja auto lensi järven veteen uppoamaan.


    • Asdfgckckckgk

      Hieman koomisen näköistä kyllä, kuinka hahmot toisensa perään ajoivat keskelle tuota kolaria muuhun kuin ajamiseen keskittyneinä, ja autot vain lentelivät.

      • kxft

        No, näinhän se kävisi tosielämässäkin. Paikalla oli sitä paitsi melko katveista, sekä sumua.


    • ohmygoddddddd

      En malta odottaa perjantain jaksoa. Koko viikon jaksot ovat olleet upeita ja todella hyvin näyteltyjä ja kuvattuja. Harmi että tämän viikon kalliit kameravarustukset lähtevät ilmeisesti perjantain jälkeen. Aivan mahtavaa näyttelyä koko Emmiksen castilta!

    • Realiajassa

      No huh huh...oli ihan pakko katsoa,yleensä katson viikonlopulla putkeen,vaan nyt en malttanut odottaa,kiitos teidän ihanien juonikuvio kääntäjien ja kertojien ansiosta. Mukava,että kerrotte täällä suomennoksia, kiitos 😊

    • DaleEmmer

      Perjantaina Briteissä esitetty jakso päätti #noreturn erikoisviikon ja vaikka kuolinuhrin nimi olikin vuodettu etukäteen julkisuteen niin tarinankerronta piti ainakin minua otteessaan ihan viime sekunneille saakka. Lopussa meno oli kuin sairaalasarjassa kun kamera kulki Jameksen, Aaronin ja Rhonan ja tulevien hautajaisten väliä. Lopulta siis kävi niinkuin moni olettikin, eli Bill Wardin näyttelemä James kirjoitettiin ulos sarjasta. Itselle parhaiten mieleenjääneet palat jaksosta olivat se ettei Ross vaivautunut onnettomuuspaikalle tai isänsä kuolinvuoteelle vaan oli liian kiireinen vääntämässä jotakin nimetöntä hempukkaa autonsa takapenkillä. Ross on kyllä varsinainen äpärä. Näyttelijä tällä hetkellä matkalla kohti Mount Everestin perusleiriä, toivottavasti jää sinne, sillä Rossin rottamaista menoa ei todellakaan jaksaisi katsella yhtään enempää.

      Pierce ja Paddy selvittelivät välejään samalla kun olivat huolissaan Rhonan tilasta ja Pierce teki aika selväksi ettei Padsterin sekaantumista asioihin enää kaivata ja hän on se oikea ja ainut mies Rhonan elämässä. Pierce jakaa mielipiteitä, moni pitää häntä kontrolloivana sosiopaattina, mutta itse pidän hahmosta ja olen sitä mieltä että Emmerdale on piirtänyt vähän tahallaan hänestä synkemmän kuvan mitä mies oikeasti on.

      Ehkä vähän yliromanttisessa ja siirappisessa kohtauksessa Robert kiiruhti takaisin kolaripaikalle ja sukelsi auton romuun noutaakseen sinne jääneen sormuksen niin että pystyisi kosimaan Aaronia kunnolla uudestaan tämän herätessä. Ja toisen miehen ensimmäiseksi sanat olivatkin "joo" kun hän tajuihin palasi. Chas ja Liv olivat todistamassa Robronin onnea ja isoista häistäkin oli jo Chasin suulla puhetta. Sarjan tuottaja sanoi haastattelussa, että hää jakso on jo alustavasti käsikirjoitettu ja se esitetään joskus keväällä 2017.

      Moiralla oli hautajaisissa todella antava mekko.

      Onkohan liioittelua sanoa, että tämä Emmerdalen viikko nosti saippuasarjan ihan uudelle tasolle, joillaista ei ole ennen nähty? Ainakin itse nautin todella paljon hyvin ohjatusta, kirjoitetusta ja näytellystä draamasta jota tämä erikoisviikko taatusti tarjosi. Youtubesta löytyy muuten pari mielenkiintoista 'Backstage Diaries'-videota kuvausten taustatyöstä jos jotain kiinnostaa se mitä kameran takana tapahtuu tai miten stuntit kuvattiin.

      • RobronKihloissa

        Hautajais kuvitus oli vain vihje,teaser niistä kolmesta pahiten loukkaantuneesta. Jamesia ei ole haudattu. Ei ole aikahyppyä. Isot tapahtumat kuvataan aina niin että useampi on vaarassa kuolla. Ensi maanantain jakso jatkuu siitä mihin jäätiin perjantaina. Aaron on yhä sairaalassa,jotain sisäisiä vammoja saattaa olla koska kunto heikkeni taas kun sai sormuksen sormeensa,Chas ja Liv olivat myös huoneessa katsomassa. Robertilla oli kiireinen päivä. Robron oma jakso oli tehty todella hyvin ja lopussa se auton joutuminen veteen ja pelastuminen. Koko kolari tapahtumasta jää mieleen Pierce miten hän seurasi autojen törmäilyjä ensin katsojana,Asleyn hyvä tuuri,hämmennys ja lopussa Finnin järkevä toiminta onnettomuuspaikalla.


      • RobronKihloissa

        Ma 24.10 jaksossa Aaron heräsi jo sairaalassa hyväkuntoisena ja onnellisena pörrötukassa,ei geeliä. Robert oli viettänyt yön tuolissa ja puhuivat asioista,A ihmetteli sormustaan ei muistanut aivan tarkasti ja kysyi vielä haluaako R todella naimisiin. Adam,Victoria toi Robertin ostamaan oman sormuksen jonka Aaron laittoi Robertin sormeen. Chas ja Liv tulivat iloisina katsomaan sen jälkeen. Tuottaja on kertonut että tulevat häät on jo käsikirjoitettu. Muutkin juonet sarjassa on maaliskuulle 2017 asti suunniteltu. Laclan oli pyykännyt itse vaattensa eikä kertonut muille mitä oli edellispäivänä oli Robronin kanssa tapahtunut. Jamesin hautajaiset on 4.11 spoilereissa on Willapakka kuvia ja Aaron istuu olut edessään.


    • Glub

      Robron-jakson katsoinkin jo maanantaina heti kun se oli esitetty, ja nyt tänään katsoin kaikki loppuviikon jaksot ti-pe putkeen.

      Hui olkoon että oli ahdistavaa jotenkin :D Siis jo jakso, jossa Rhona/Paddy/Marlon/Pierce, Pierce on jotenkin niin creepy. Hui.

      Mutta se ei ollut vielä mitään verrattuna James/Emma -jaksoon. Jotenkin aivan kaamea jakso, hui että. En yleensä katso elokuvia ja mitään jännitysohjelmia, joten jotenkin tämä tuntui tosi kammottavalta. Kathy Bates ja James Caan voisivat olla ylpeitä, tämä sai Piinan (Misery) tuntumaan lastensadulta. Hui. :D Varsinkin kun tiesi vielä, miten koko tarina päättyy. (Oli pakko katsoa ensin, kuka on kuolonuhri, että en pettyisi kovin. Ja onneksi (vaikka en halunnutkaan hänen poistuvan) kyseessä oli monen arvaama James.) Hui. Ja nythän sitten tietenkin, sopivasti, kukaan ei tiedä eikä saanut selville, mitä kaikkea Emma on tehnyt, ja hän tulee jatkamaan hirmutekojaan. Tuleekohan tästä seuraava Cameron-tarina? Epäilen että Emma tulee olemaan mukana ainakin vuoden verran vielä, ennen kuin kohtaa karmivan lopun jossain massiivisessa tarinassa, ehkä jopa vuoden päästä olevassa seuraavassa isossa tapahtumassa. Hui, hui, ja hui.

      Ja Ashleyn tarina on myös omalla tavallaan hyvin ahdistava, vaikea ja surullinen. Mutta kyllä täytyy sanoa, että John Middleton on kyllä uskomattoman hieno näyttelijä, Hollywood-tasoa. Samoin hieno näyttelijä on Charlotte Bellamy. Jotenkin tuntuu kuin monta jo valmiiksi heikkoa hahmoa olisi joutunut vielä kovaan rääkkiin tämän onnettomuuden myötä (Robronia en pidä heikkona, mutta siis Ashley, James, Paddy).

      Hautajaistunnelma, sade ja sumu vielä kruunasi tämän mustanpuhuvuuden. Hui, synkkää, todella synkkää.

      Mutta, tarkennetaan vielä, että kaikki siis tämä ei missään nimessä ole kritiikkiä, vaan nimenomaan osoitus siitä, että Emmerdale onnistui aivan yli odotusten, loi aivan uskomattoman erilaisen elokuvatunnelman, joka sisälsi piinaava jännitystä, psykologista trilleriä, raastavaa draamaa, hienoja kuvauksia, henkeäsalpaavia kohtauksia, ja teki sen mitä lupasikin eli ylitti todella kaiken aiemmin tehdyn. Tämä nimittäin ylitti Villapakan piirityksen ja tulvan sekä helikopterionnettomuudenkin, niin jännitykseltään, mittakaavaltaan kuin ulkonäöltäänkin. Niin moni henkilö oli tässä osallisena. Ja tämä varmasti tulee aiheuttamaan lisää tarinaa tulevaisuuteen hyvin paljon. Joka on aina hyvä ja tärkeä indikaattori tarinan ja tapahtuman onnistumisesta.

      Hui, vieläkin ahdistaa! :D Olisi ehkä pitänyt katsoa tämä arkena päivällä :D

      • Glub

        Pakko vielä lisätä, että *Onneksi* Emmerdale ei ole tällaista sentään aivan joka viikko, tai kuukausi. En varmaankaan pystyisi katsomaan! :D

        Ja tolle Emmalle on pakko tapahtua jotain aivan kammottavaa, hui, hyvyyden on pakko voittaa tuollainen kamaluus!


      • kenttääääännumeroilla

        Varmasti lopulta voittaakin :)


    • Whiteista

      Rebecca teetätti isyystestin ja Lawrence White on todella hänen isänsä.Lawrece otti kirjeen ensin itselleen mutta Ronnie sanoi että Lawrencen valehtelun on loputtava. Sekopää nyrjähtänyt juonittelija Chrissie ei tietysti rahanhimoisena tykännyt ja yrittää tehdä jotain,päästä eroon Rebekasta samoin pullukka Lucky hautoo myös jotain kostoa edelleen Robronille. Pidän Rebecasta,hahmo on valoisampi ja on paljastunut kaikille että Robertilla oli suhde hänen kanssaan 4 vuotta sitten. Kun nyt Robert ja Aaron ovat kihloissa ja häät tulossa niin herää kysymys lapsesta. Robert tarvitsisi oman pojan ja mieleen tulee entä jos Rebecca olisi tullut raskaaksi ja salannut lapsen perheeltään ja joka olisi jonkun muun hoidossa? Aika näyttää. Spoileri kertoo että Rebecca saa uuden tukijan,ystävän,voisi olla jopa Liv joka tietää pahoista Whiteista tai Vic. Bartonit olivat vain vuokralla Wylien tilalla,odottivat lainaa. Emma muutti poikien asuntoon takaisin.

      • Whiteista

        Rebeccasta kerrotaan spoilerissa että: "wins a new fan" joka jotenkin viittaisi nuorempaan henkilöön mutta voi olla joku muukin Charity, Ross, Bernice,Brenda,Leyla tms.
        Ja mihinkähän Chrissie tähtää ostaessaan puolet Dingle korjaamosta? Dan ja Ross edelleen töissä Cainin lisäksi.


      • KastamanjaanaRebekka

        Kuka Rebecca? Olis voinu vähän avata esim. Rebecca White saapuu kylään ja väittää olevansa Lawrencen tyttö jne.


      • EtsiTietoaItse

        Lue vaikka Emmerdale Wikiasta Charactrs eli hahmot kuka on kenenkin tytär tai sisarpuoli. Missä talossa kukin asuu. Löytyy jakso selostuksia aikaisemmilta vuosilta. Sivusto on englanninkielinen ja luotettava lähde. Rebecca halusi varmistaa olevansa Lawrencen tytär koska Chrissie ei ole. Sama äiti heillä,eri isät.


    • Raskausuutinen

      Emma Atkinsin eli Charityn raskaudesta on arvailtu täälläkin, mutta tänään ITV kertoi vähän yllättäen että Lucy Pargeter on saamassa kaksoset ensi keväänä. Miten tämä sitten vaikuttaa juonikuvioihin ja Willapakan omistajakuvioihin jää nähtäväksi? Onnea kuitenkin hänelle.

    • Williksestä

      Chas Dinglen näyttelijä Lucy Pargeter 39v. on raskaana,kaksoset tulossa keväällä 2017 ITV sivu kertoo. Mitenkähän Willapakan omistajuus nyt sarjassa hoidetaan? Charityn mahaa vahdattu kuukausia ja nyt tämä tieto julki. Miten asia hoidetaan sarjassa?

      • EkakoEiTulluHeti

        Kirjoititko kahteen kertaan?


      • 2kirjoittajaa
        EkakoEiTulluHeti kirjoitti:

        Kirjoititko kahteen kertaan?

        2 eri kirjoittajaa. Sattumalta vaan samaan aikaan.


      • EkakoEiTulluHeti
        2kirjoittajaa kirjoitti:

        2 eri kirjoittajaa. Sattumalta vaan samaan aikaan.

        Joskus kirjoitus ei ilmesty heti, siitä aattelin, että kahteen kertaan, kun osin samaa asiaa...


    • Anthony-
      • Uuthaiv

        Toisessa ketjussa ja kerrottu


      • Anthony-

      • Kiltaapiippuun

    • Anthony-
      • Tosihyväpiilo

        Chrissie on hyvässä piilossa eikä poliisi huomaa...


      • ChrissieKolkkasiRebeccaa

        Huomisessa jaksossa Guy Fawkesin ilotulitus yö Rebecca paljastaa kaikille Chrissien lavastaneen Andyn.


      • tarkennusta
        ChrissieKolkkasiRebeccaa kirjoitti:

        Huomisessa jaksossa Guy Fawkesin ilotulitus yö Rebecca paljastaa kaikille Chrissien lavastaneen Andyn.

        Ti 8.11 jaksossa Home Farmilla on ilotulitusilta ja Rebecca kertoo Chrissien,Lachlan tempuista paikalla olijoille jotka ei vielä tiedä. Diana ei ole tiennyt.


    • Anthony-

      Onkohan multa mennyt jokin kirjoitus ohi kun en saa näistä juonenpaljastuksista mitään tolkkua.

      Taustatietoa niille jotka eivät tiedä. Uusi Emmerdalen tuottaja Iain MacLeod pitää määrätynlaisista naistyypeistä ja tällainen on. Chrissie White. MacLeodin tarkoitus on syventää Chrissen ennestäänkin vahvaa persoonallisuutta ja lisätä siihen sopivan narttumaisia piirteitä. Tällä tempulla tuottaja haluaa tehdä Chrissestä naisen, joka pystyy panemaan kunnolla kampoihin sarjaan palanneelle Charitylle.

      Vuoden 2016 jaksoissa Chrissie aloittaa juonittelut, joiden kohteeksi joutuu mm. Andy. Arvoitukseksi jää kuinka paljon Andyn miehekäs olemus vetoaa Chrissieen, sillä tämän flirttailun taustalla ovat kokonaan toiset syyt kuin Andyn seksuaalinen vetovoima. Näihin kuvioihin voi lisätä myös tuolla aiemmin mainitun Rebeccaan.

      http://img.thesun.co.uk/aidemitlum/archive/02726/15_03_EMMERDALE_13_2726237a.jpg

      • Jawline

        Edelliselle HUOM. Ketju alkaa 10.10.2016 ja menee juuri nyt Britti tahdissa eteenpäin. PALJASTUS KETJU 3 löytyy vanhempia asioita kuten Chrissietä,Andya koskevaa. Sinä tuot nyt niitä jo tapahtuneita ja käsiteltyjä juttuja sotkemaan nykyistä tätä 4 ketjua.
        Jaksoseurantaa Suomen tahtiin on ketju jossa mennään meillä Suomessa juuri nyt esitettävien tapahtumien mukaan.


      • Löytyymyöskaksjayks

    • Jawline

      Diane Sugden ollut vauhdissa viime aikoina Andyn puolesta Whiteja vastaan. Diane on sokea Andyn suhteen,ei näe pahuutta,tekoja,pitää pyhimyksenä ja syyttelee kaikesta Robertia,ei oikeasti näe eikä ymmärrä Robertia.Victorialla on sama vika. Vain kihlattu Aaron tuntee,tietää Robertin parhaiten.
      Eilen hautausmaalla Diane pilasi puheillaan Robertin ja Aaronin hetken Sarahin haudalla. Diane sai kuulla Chrissieltä, että Andy järjesti Robertin murhayrityksen ja muistutti että Sarah kuoli Andyn tahallisesti sytyttämässä tulipalosssa. Chrissie kertoi Dianen uhatessa häntä Lawr haulikolla, että pelkää Lachlania, joka kuuli ja videoi heidät. Mielestäni Andy aiheutti käytöksellään myös tämänkin W perheen vaikeudet.
      Käsikirjoituksissa on ollut viime aikoina ongelmia. Ti 29.11 jakson käsis on Aldertonin,joka on paras Robron kirjoittaja ja spoiler kertoo,että Robert aikoo ostaa oman talon,jonka arvellaan olevan pankin omistaman Mill cottagen,jonka remppa jäi kesken.

      • Jawline

        29-30.11.2016 jaksoissa käsitellään HF Lawrencen ampumistapausta ja Lachlan on oikeudessa. On White juonittelua johon Robertkin on osallisena. Rebecca paljastaa Aaronille Robertin kanssa suutelunsa. Asia aiheuttaa ilmeisesti riitelyä,kinastelua A&R välillä. Willapakassa Charity on kyllästynyt heihin ja Chas valittaa Livistä.
        1.12 Robert alkaa etsiä omaa taloa,kotia heille 3lle. Mill on jaettu jo kahteen asuntoon,saa nähdä miten asiat menee.


    • Pieru_Saharaan

      Milloinkas se Cainin ja Chastityn äiti (Faith) oikein tulee? Alkuvuodesta puhuttiin, että 2016 palaa/saapuu kylään, mutta ei näy ei kuulu, eikä siitä enää mitään puhetta ole edes ollut mediassakaan.

    • EDparasSarja

      Robron spoilereista näin tiedon: Robert, Aaron ja Liv (Olivia) muuttavat Mill cottage taloon. 1.12 jakson jälkeen tiedetään kaupan järjestymisestä tarkemmin. Pankki myy huutokaupalla talon. Talon lahot puurakenteet pitää vaihtaa ym töitä ennen muuttoa.

      • Glub

        Oi, mahtavaa! Mill Cottage on ehkä paras kylässä olevista taloista! Melkeinpä paras Kartanon jälkeen. :)


      • Robronista

        1.12 puhuvat vasta Mill talosta 1x, mutta Aaron ei halua käyttää Gordonin rahoja. Liv halusi käyttää omiaan. Viikon päästä asia uudelleen esille Livin käytöksen takia Chas haluaa heidät pois Willapakasta.
        Ihmetyttää Gordon perintö asia, sanottiin keväällä olevan yht. 500.000£ ja Liv sai syksyllä n.255.000 tililleen. Aaron kieltäytyi osuudestaan! silloin heti mutta menettikö rahat lopullisesti? Hutilointia käsikirjoituksessa,ei rahoista ole voinut puolta veroihin kadota. Täytyy toivoa että Chas valvojana on pitänyt Aaronin osuuden tilillä. Joku kertoi englannin palstalla ettei em. puolitetusta perinnöstä olisi edes mennyt veroja ollenkaan.


      • Netistäluettua

        Mill cottagen kahtia jaettuun taloon muuttaa Robertin,Aaronin,Livin lisäksi myös Victoria ja Adam,jotka jo yrittävät lasta.
        Mill kaupasta saadaan tietoja,rahoitus jne loppuviikosta. Talon asumiskuntoon laitto kestää viikkoja,kuukausia. Rakeshi ei huomannut puurakenteiden lahoutta ja yritti vakuutuspetosta sytyttämällä tulipalon ja menetti talon pankille.


      • Robronista

        Aaron suostui viimein Gordonin rahojen,joita on siis säätiö tilillä yht. 250th £, käyttöön Millin ostamisessa 15.12. Rebecca White sai Aaronin tajuamaan,että rahoja pitää käyttää taloon jotta he Robron,Liv olisivat onnellisia. Aaronille tuli järjetön Gordon trigger ja murtautui HF,tukku rahaa laatikosta ja Rebecca tiesi heti että A ja tuli heti Williksen takahuoneeseen puhumaan. Rahat takaisin tai poliisi tulee.
        Katsojille ei ole kerrottu talon hinnasta,lainasta?,remonttikuluista, eikä ole selvää miten omistus lopulta tulee olemaan. Jotkut katsojat engl forumilla ei tajua että Robert on sijoittanut rahojaan yritykseen,Haulagen laajentamiseen. Sisaruksilla on rahaa miksi Robert maksaisi kaiken. Olisi tyhmää monesta syystä. Käsikirjoittajilla on aina ongelma rahojen käytön suhteen ja se ärsyttää katsojia.
        Aaronille tulee epäluuloisia,paranoideja ajatuksia Robert/Rebecca. Ei ole aihetta. Rober auttaa Rebeccaa jossain HF liikeasiasa josta Rob saa osan rahaa remonttia varten. M.Alderton kirjoittanut käsikset 21 ja to 23pv helmikuun jaksoihin.


      • Bebeccasta

        Rebecca on mielestäni paras hahmo naisista,valoisa,näyttävä,hyvät kasvot,miellyttävä puhetyyli,vaatteet,tyylikäs,vintage tyyliä.
        Toivoisin, että Mill talon uusi sisustus olisi jotain vintagea 1950-60 luvulta uudistettuna,tasokasta,Robertin tyyliä,ankanmunan sinistä seinissä,kermaa,valkoista,pastellia,kodikasta,jotain maaseutumaista,ei mustaa,harmaata terästä,ei räikeitä värejä tai halvasti tehtyä. Keittiö jotain samaa kuin HF ja Erickin saareke. Master bedroom,Liville oma kph.


      • Kässärinoutoutta

        Epäselvä asia on myös että Robert omistaa Haulagesta 50% rahaton Jimmy toisen puolen. Miten olisi mahdollista järjestää laajennus,ostaa lisää autoja sillä eihän se käy että rahaton toinen omistaja saisi hyötyä,ansaita toisen rahoilla? Toivottavasti saadaan selvyys Robertin raha asioista.
        Mill cottagen ostamista käsitellään kuin se olisi vain Aaronin ja Livin talo. Robertin asema ja edut huolestuttaa. Aaron kun on sanonut kesällä hyvin helposti Robertille: Do one,häivy elämästäni ja kodistani.


      • kxft
        Bebeccasta kirjoitti:

        Rebecca on mielestäni paras hahmo naisista,valoisa,näyttävä,hyvät kasvot,miellyttävä puhetyyli,vaatteet,tyylikäs,vintage tyyliä.
        Toivoisin, että Mill talon uusi sisustus olisi jotain vintagea 1950-60 luvulta uudistettuna,tasokasta,Robertin tyyliä,ankanmunan sinistä seinissä,kermaa,valkoista,pastellia,kodikasta,jotain maaseutumaista,ei mustaa,harmaata terästä,ei räikeitä värejä tai halvasti tehtyä. Keittiö jotain samaa kuin HF ja Erickin saareke. Master bedroom,Liville oma kph.

        Minäkin tavallaan pidän Rebeccasta, mutta hieman häiritsee kun hän on niin vaalea ja eri oloisempi kuin Chrissie, tosin sitähän selittää nyt sitten sekin, että heillä onkin eri isät. Lisäksi, se hieman häiritsee, että Chrissie ja Rebecca kuvattiin aina hyvin läheiseksi, Chrissiehän sanoin, kuinka hänellä ei ole ollut paljoa ystäviä, ja kuinka Rebecca on tämän läheisin henkilö, Rebeccan piti olla tämän kaasonakin häissä, ja sitten nyt jotenkin yhtäkkiä kun hän tuli, he ovatkin yhtäkkiä ja samantien ilmiriidoissa Chrissien kanssa bitch-tyyliin, aivan kuin olisivat olleet vastustajia koko ikänsä. Olisi ollut ihan ok, jos toinen heistä olisi kiltimpi.


      • RRebecca
        kxft kirjoitti:

        Minäkin tavallaan pidän Rebeccasta, mutta hieman häiritsee kun hän on niin vaalea ja eri oloisempi kuin Chrissie, tosin sitähän selittää nyt sitten sekin, että heillä onkin eri isät. Lisäksi, se hieman häiritsee, että Chrissie ja Rebecca kuvattiin aina hyvin läheiseksi, Chrissiehän sanoin, kuinka hänellä ei ole ollut paljoa ystäviä, ja kuinka Rebecca on tämän läheisin henkilö, Rebeccan piti olla tämän kaasonakin häissä, ja sitten nyt jotenkin yhtäkkiä kun hän tuli, he ovatkin yhtäkkiä ja samantien ilmiriidoissa Chrissien kanssa bitch-tyyliin, aivan kuin olisivat olleet vastustajia koko ikänsä. Olisi ollut ihan ok, jos toinen heistä olisi kiltimpi.

        REBECCA White on ISÄNSÄ oikea TYTÄR joten hän on ulkonäöltään samannäköinen, näyttävä,hyvä luusto ja vaaleat hiukset,kauniit silmät ja avoin katse,miellyttävä ilme ja puhe tyyli. Rebecca myös on ystävällinen muita asukkaita kohtaan kylässä. Rebeccan käytös on luontevaa ei sellaista pikkutyttömäistä vinkumista,kimitystä kuin ilkeällä sisarpuoli Chrissiellä joka on manipuloinut koko ikänsä Lawrencea,joka on tiennyt alusta lähtien ettei ole C isä ja heidän suhteensa onkin hieman outo..
        Rebecca on hyvä hahmo.


      • Rrebecca

        Rebeccan klasikko auto on Nissan Figaro kevät värinä Emerald Green,smaragdin vihreä.
        Ikävää kun DS forumilla eräät Robron fanit haukkuvat Rebeccan vaatteita,nimittelevät rumasti yms. Ihmettelen miten kotirouva? luciegiradin häiritsevä tyhmän,oudon viestyksen annetaan jatkua. Ei ole tervettä käytöstä 30-40v naisilta. Ei tunnisteta vaate tyylejä,turbaanikin outo.


    • Chasista

      Chas Dingle näyttelijä Lucy Pargeter on nyt 19vk raskaana ja kaksoset syntyvät huhtikuun puoliväli tai viimeistään aivan toukokuun alussa. Äitiyslomaa aikoo pitää vain 4kk. Hyvä! Chas on kyllä Aaronin äitinä tärkeä hahmo. Charity ei ole,eikä Debbie,joka palaa lomalta. :( ja Ross jatkaa sarjassa ://.
      Rikosetsivä Jason Wise,joka hoiti Aaronin juttua vuosi sitten,joka nyt alkanut meidän jaksoissa, on taas mukana ED kuvauksissa.

    • DaleEmmer

      Joulukuun 20.pvän Emmerdalen jakso oli erikoisjakso, joka oli omistettu Ashleyn Thomaksen dementialle. Vähän erikoisesti totetuttua oli hetkittäin vähän vaikeaa ja raskasta seurata paitsi rankan aiheen takia niin myös sen takia se oli kuvattu osittain Ashleyn näkökulmasta ja sitten taas osittain miten ulkopuoliset hänet näkivät. Eli osassa kuvia hän oli pyjama päällään ja hetken päästä taas normaalit vaatteet (niinkuin Ashley kuvitteli olevansa pukeutunut) Lisäksi tätä jaksoa varten Aaronin, Dougin, Laurelin ja Chasin näyttelijät olivat re-castattu, mikä myös vähän lisäsi katsojan hämmennystä, mutta toisaalta loi tunnelmaa pieneltä osalta millaista on olla tilassa kun kasvojen hahmotuskyky häviää. John Middletonin suoritus oli palkinnon arvoinen ja muutenkin jakso keräsi mielettömän määrän kehuja vaikean aiheen hienosta käsittelystä. Suomalaiselle katsojalle mielenkiintoinen pieni sivujuoni oli se kun Ashley muisteli romanssiaan Laurenin kanssa ja eritoten sitä hetkeä kun lensi hänen perässään Helsinkiin. Lisäksi Ashley sanoo Aaronille suomeksi "hauska tavata". Ja Laurel puolestaan Ashleylle "minä rakastan sinua" samaten suomeksi. Paitsi, että näyttelijät olivat erinäköisiä mihin normaalisti tottunut myös Woolpack pubi oli erinäköinen, kohtaukset oli kuvattu studion sijaan aidossa Esholtin Woolpackissa. Upeasti toteutettu ja näytelty erikoisjakso, mutta niinkuin sanoin vähän hämentävä, rankka ja vaikeaselkoinen seurattava hetkittäin. Itseä jäi robron fanina vaivaamaan yksi täysin epäolennainen asia, haluaisin nimittäin tietää miksi Aaronilla tai vaihtoehto Aaronilla oli musta puku päällään, sehän ei kuulu tavanomaisesti hänen pukeutumistyyliinsä.

      • EDparasSarja

        Aaron oli hoitamassa pankki asioita ym. Mill talo kaupan takia joten hän oli pukeutunut pukuun. Aaronin syntypäiviä vietetään 5.1. Robertilla on yllätys,matka. Robertin raha asioista saadaan tietoa tammikuun lopulla,ok. R on jo sanonut maksavansa talon kunnostuksen.


      • DaleEmmer
        EDparasSarja kirjoitti:

        Aaron oli hoitamassa pankki asioita ym. Mill talo kaupan takia joten hän oli pukeutunut pukuun. Aaronin syntypäiviä vietetään 5.1. Robertilla on yllätys,matka. Robertin raha asioista saadaan tietoa tammikuun lopulla,ok. R on jo sanonut maksavansa talon kunnostuksen.

        Tuo pukuasia tosiaan selvisi minullekin kun jakson käsikirjoittaja sitä koskevaan twiittiin vastasi. Vara-Aaron oli muuten mielestäni roolissaan todella hyvä. Oli opiskellut Millerin maneerit hyvin. Jos hahmo täytyisi joskus uudelleen roolittaa niin Bryan Parry olisi mies siihen rooliin.


      • kxft
        DaleEmmer kirjoitti:

        Tuo pukuasia tosiaan selvisi minullekin kun jakson käsikirjoittaja sitä koskevaan twiittiin vastasi. Vara-Aaron oli muuten mielestäni roolissaan todella hyvä. Oli opiskellut Millerin maneerit hyvin. Jos hahmo täytyisi joskus uudelleen roolittaa niin Bryan Parry olisi mies siihen rooliin.

        Tämä erikoisjakso oli hienosti tehty ja vetoaa todella katsojan tunteisiin. Lisäksi pidin todella paljon siitä, kuinka Aaron oli tässä asiassa mukana, ja vielä enemmän Aaronin ja Laurelin keskustelusta seuraavana päivänä, jossa Laurel tajusi, että Aaron on ollut samassa tilanteessa Jacksonin kanssa. Aaronin ja Laurelin keskustelu oli todella hienosti ja liikuttavasti tehty, jyhtäläisyyksiä oli paljon, ja Aaron pystyy ymmärtämään Laurelin tilannetta paremmin kuin kukaan, ja uskonkin nyt, että Aaronista ja Laurelista voisi tulla hyvät ystävät. Charlotte Bellamy on hieno näyttelijä Laurelin roolissa. Aaronin ja Robertin lisäksi Laurel ja Ashley ovat sarjan ehdottomat päätähdet.

        Vara-Aaron oli myös hyvin roolitettu.


      • minces

        Moira on ollut tänä vuonna naisista paras,vahvin ja vaikuttavin roolissaan. Lokakuussa sarjaan uutena tullut Rebecca White on todella kiinnostava hahmo, erilainen kuin sisarpuolensa.
        Oikea Aaron vilahtaa peilikuvana auton ovilasissa ennen Undertones musiikkia,joka kuullosti Blondielta. Lokakuun viikko ja Asleyn jakso on toteutettu hienosti.


      • kxft
        minces kirjoitti:

        Moira on ollut tänä vuonna naisista paras,vahvin ja vaikuttavin roolissaan. Lokakuussa sarjaan uutena tullut Rebecca White on todella kiinnostava hahmo, erilainen kuin sisarpuolensa.
        Oikea Aaron vilahtaa peilikuvana auton ovilasissa ennen Undertones musiikkia,joka kuullosti Blondielta. Lokakuun viikko ja Asleyn jakso on toteutettu hienosti.

        Natalie J. Robb on hyvä näyttelijätär, Moiran juonikuviot ovat vain kovin epäkiinnostavia.


      • Hollyynliittyvä

        Kiinnostavuus on Hollyn kotiinpaluu ja seuraukset Moiran ja Cainin elämään.


    • Häviäisi_jo_viimeinkin

      Toivottavasti tässä aukeaa samalla mahdollisuus päästä ärsyttävääkin ärsyttävämmästä Laurelista jo viimeinkin eroon.

    • Glub

      On suuri mahdollisuus, että Aaronin ja Robertin häät, tai jokin muu heihin liittyvä suuri tapahtuma on 21.2. - 23.2.2017 Aaronin ja Robertin tarinan suurin kirjoittaja (joka on myös itse parin suuri fani) Maxine Alderton on kirjoittanut silloin esitettävät Aaroniin ja Robertiin keskittyvät jaksot. Jaksot tullaan esittämään myös suurella ja poikkeuksellisella tavalla, nimittäin ke 22.2. ei esitetä Emmerdalea ollenkaan, ja to 23.2. tulee erikoispitkä jakso, yhteensä puolitoista tuntia, ensin puolen tunnin jakso ja perään tunnin mittainen jakso. Näistä Maxine Alderton on kirjoittanut ti 21.2. esitettävän normaalinmittaisen jakson, ja sitten to 23.2. ensimmäisen jakson.

      Suuria, hienoja asioita tiedossa!

    • robanaa

      Näitä tulevaisuuden juonipaljastuksia selaillessa huomaan ettei oikein sytytä mitä siellä tulee tapahtumaan kait kyllästyminen on sitten tosiasia,parinkymmenen vuoden seuraaminen riittää jo Emmen osalta.

    • DaleEmmer
      • Glub

        Ooh, hienoa! : )


    • Glub

      Tänään on paljastettu, että yksi naishahmoista tulee mahdollisesti kuolemaan lähiviikkoina. Saa nähdä, liittyykö asia mitenkään Robroniin. Epäilen, että kyseessä on esimerkiksi Joanie.

      • AaronVaikuksissaHuomenna

        Naisen kuolema ei liity Robroniin. Kirsten,joka saa spoilereita, kertoi DS forumilla. Joanie,joka on Zakin vaimo tod.näk. arvaus. Nicola sai tietää Rakeshin sytyttäneen Millin palon,uhkasi poliisilla ja niin Sharmat antoi johtajan,pomon paikan tehtaalla Nicolalle. Jimmy on Haulagen töissä.


      • Joanie.TAI.Sarah

        Joanieta itsekin veikkaan uhriksi. Tappavat hänet varmaan näyttämättä itse näyttelijää enää ollenkaan, joka palaa todennäköisesti takaisin Coronation Streetille Danielin kadoksissa olleena äitinä. (tämä veikkausta, ei tietoa). Toinen mahdollisuus olisi että Debbien kanssa sarjaan palaava Sarah (uusi näyttelijä muuten) kuolee, mikä olisi kyllä varsinkin synkkä juonikuvio.


    • Hölynpölyäkö

      Minkähän ihmeen takia Chasin ja Cainin äiti (Faith) ei sitten palannut kuitenkaan, vaikka n. vuosi sitten tuli Briteissä uutinen, missä tämän kerrottiin palaavan?

      • DaleEmmer

        Faith on huhujen mukaan vielä palaamassa, vaikka mitään tarkkaa tietoa ei asiasta tunnu olevan. Lapsenlapsen hääthän olisivat aika sopiva hetki siihen? Huomenna perjantaina Emmerdalen twitterissa on sarjan tuottajan MacLeodin haastattelutuokio Q&A tyyliin, joten ehkä joku kysyy häneltä tästä?


      • Joustavuutta

        Suunnitelmat muuttuvat joskus.


    • Glub

      Faithin olisi kyllä hyvä palata Aaronin häihin.

    • Lähtevät-Saapuvat

      Lähtevät: Joanie Dingle (os.Wright) poistui sarjasta maanantaina. Hän pääsi pois tutkintavankilastasta(jossa oli naurettavan pitkän ajan pienestä rikoksesta) ja Lisa lähti noutamaan häntä pakettiauton romullaan kotiin. Paluumatkalla keskustelivat petturi Zakista ja Lisa pysäytti auton levikkeelle jossa Joanie sai yllättäen kohtauksen ja kuoli. Kaikki tapahtui ilman tunteilua alle 10 sekunnissa. Myöhemmissä kohtauksissa juurikaan kukaan Kerryä lukuunottamatta ei surrut häntä lainkaan, ei varsinkaan tuore leskimies Dingle. Hyvin erikoinen, kylmä ja jotenkin kökön tuntuinen exit. Mutta näyttelijällä itselläkin taisi olla jo kiire seuraavalla kuvauspaikalle, hyvin suurella todennäköisyydellä tulee palaamaan takaisin Coronation Streetin mukulakiville Denise Osbournen rooliin Daniel Osbournen kadonneena äitinä. Danielia näyttelee muuten erinomainen Rob Mallard, joka teki Emmerdalessa roolin rattopoikana eli Brittien saippuapiirit ovat aika pientä piirileikkiä loppujen lopuksi.

      Saapuvat: Debbie palasi kylään Sarahin ja Jackin kera. Paluujakso oli tunnin pituinen erikoinen ja ehkä surkein Emmerdale jakso kymmeneen vuoteen. Täysin epäuskottavaa ja epäloogista kohellusta alusta loppuun. Sarahin syöpä uusiutunut ja Ison-Britannian julkinen terveydenhuolto NHS ei kata sellaista hoitoa jota Dinglet hänelle haluavat joten yrittävät nyt kerätä 50.000 puntaa hoitokustannuksiin. Ross alkanut taas autokaappariksi, Charityllä erilaisia huijausyrityksiä menossa, Diana laittoi internetiin lahjoitussivun pystyyn jne. Lahjoitussivulle tulikin heti nimetön £20.00 lahjoitus ja nyt pohditaan kuka sen teki (veikaan Lawrencea, tämän vaimohan kuoli syöpään, plus tuntee huonoa omaantuntoa siitä että oli osaltaan ajamassa Andya pois kylästä) Kukaan ei tietenkään tässä tilanteessa muista että Robert on Sarahin setä. Robert joka lupasi Andylle katsoa lasten perään ja jolla on olettavasti ainakin puoli miljoonaan pankkitilillään...
      Ensi viikolla Sarah löytää tuntemattoman naisen Dinglejen ladosta. Uuden hahmon nimeä ei vielä tiedetä, mutta häntä näyttelee 56-vuotias Sally Dexter. Somessa arvaillaan että kyseessä oli Cainin ja Chasin äiti eli Faith palaisi vihdoin kylään. Ja onhan ainakin tämän kuvan perusteella kovasti samaa näköä, eli jos arvailut pitävät paikkaansa niin onnistunut roolitus: https://pbs.twimg.com/media/C3djNcbWcAQ265v.jpg
      Ainoa vaan, että noin kaunis nainen ja maannut sekä Zakin, että Shadrachin kanssa, puistatus...!

      • kxft

        Kyllä, Rob Mallard esitti Connoria, jonka Robert palkkasi yrittämään vietellä Lawrencen, ja ilmeisesti Robertilla oli itselläänkin ollut sutinaa aiemmin Connorin kanssa. Vaikutti hyvältä ja mielenkiintoiselta näyttelijältä tämä Mallard, toivottavasti sujuu hyvin aikaa Coronation Streetilla.


      • Andyonsaastaa

        Robertin rahat on sijoitettu bisnekseen Haulagen laajentamiseen. Mill talon osto ja korjaus maksaa. Eikä hänellä kuten ei Whiteillakaan ole mitään velvoitetta,syytä maksaa haaskata rahoja pirullisen käenpoika Andyn penskan hoitoihin kun se kuolee syöpään. Mihin katosi Debbien talo,vuokra ja korjaamorahat? Dinglet on aina kerjäämässä,varastamassa,pummeja,rosvoja koko sakki. Onko Livin tilille 5000£ palautettu,jotka Lisa haaskasi hotelliin yms. kesällä? Ei :/.
        Diana ja Victoria ovat aina olleet tyhminä Andyn puolella Robertia vastaan.
        Toivon,että näyttelijän raskaus poistaa Debbien lapsineen pian sarjasta pysyvästi. Andyn rikollinen oikea isä on elossa,hoitakoon pojan.
        Dinglet kyllästyttää. Uusia perheitä tarvitaan.


      • Dinglejäliikaa

        Serkuksien,veljesten lapset Cainin ja Charityn lapsi Debbie teki 13v lapsen taparikollisen tyhmän pojan Andyn kanssa joten sairaudet eivät ole yllätys.
        Teinilasten raskauksia on liikaa sarjoissa. Chas 39v,Aaron 25v. hämmentävää,raskaana jo 13v?ja Gordon oli pedo.


    • kxft

      Aaronin isoäiti Faith saapuu viimein kylään ensi viikon jaksoissa.

      Lisäksi on paljastettu, että Aaronin ja Robertin häiden jälkeen Aaronilla alkaa uusi, iso juonitarina, jossa joutuu jälleen johonkin vaikeuksiin. Epäilys on, että Kasimin vammat ovat luultua vakavampia, ja että tarina jatkuu siitä eteenpäin. Mitä tekee tuore aviomies Robert?

      Sarjan tuottaja on paljastanut, että Aaronille ja Robertille saattaa joskus tulevaisuudessa tulla perheenlisäystä, sanoen kuinka hyvin Aaronille sopisi vauva syliin.

      Megan ja Charity päätyvät taas pitkästä aikaa napit vastakkain, kun Charity vamppaa tämän on-off -poikaystävä Frankin.

      Adamin esittäjä Adam Thomas on ehdottanut tuottajille, että tämän roolihahmolla voisi tulla jotain säpinää miehen kanssa.

      • DaleEmmer

        Tämä AdamAdamin ulostulo vähän nauratti, on tainnut poika huomata että olemalla osa suosittua M/M paria saa paljon mediahuomiota, että suuren kansainvälisen fanijoukon ja nyt hän selvästi haluaa palan tästä kakusta itselleen. Katsoin syksyllä puolitoista jaksoa tositv-viidakkoseikkailua johon kyseinen henkilö osallistui ja hänestä sai todella huomionkipeän ja tekohauskan mielikuvan sen perusteella. Vähän ironista myös tämä pyyntö siinä mielessä että vielä muutama vuosi sitten hän hyökkäsi muutamaan otteeseen sanallisesti (homophobic rants) seksuaalivähemmistöjen edustajia vastaan.


      • kxft
        DaleEmmer kirjoitti:

        Tämä AdamAdamin ulostulo vähän nauratti, on tainnut poika huomata että olemalla osa suosittua M/M paria saa paljon mediahuomiota, että suuren kansainvälisen fanijoukon ja nyt hän selvästi haluaa palan tästä kakusta itselleen. Katsoin syksyllä puolitoista jaksoa tositv-viidakkoseikkailua johon kyseinen henkilö osallistui ja hänestä sai todella huomionkipeän ja tekohauskan mielikuvan sen perusteella. Vähän ironista myös tämä pyyntö siinä mielessä että vielä muutama vuosi sitten hän hyökkäsi muutamaan otteeseen sanallisesti (homophobic rants) seksuaalivähemmistöjen edustajia vastaan.

        Ja siis huvittavintahan tässä on se, että Adam kuvittelee vain tällä m/m -suhteella olevan se vaikutus, että nousee pääosaan ja tulee suosituksi. Kun kyseessähän on mainioiden näyttelijöiden esittämät monitahoiset roolihahmot ja hyvin tehdyt roolisuoritukset. Ei se riitä, että on m/m -suhde, ei kestävään ja todelliseen, sarjaa kantavaan suosioon. Sarjoissa on myös lukuisia m/m-suhteita, jotka ovat täysin sivuosassa. Adam olisi silti sama Adam, vaikka olisi suhteessa miehenkin kanssa. Ei se takaisi hänelle mitään, kun ei kenellekään muullekaan. Lisäksi, huvittavaa on sekin, että tämä 'toive' tulee noin 8 vuoden sarjassaolon jälkeen. Jos häntä kiinnostaisi tämä asia, niin ehkä tämä asia olisi esitetty jo vuosia aiemmin.


    • VANILJAYJ

      Deborah Debbien paluu tosiaan oli sen luokan turhuutta, vitsi ja pelleilyä, että koko jakso, ja tapahtumat muutenkin ovat roskiskamaa tällä hetkellä. Charityn iänikuiset temppuilut ei voi enää kiinnostaa ketään, ja koko Dinglen klaani on kulunut kuin vanha kenkä. Evvk.

      Kylässä on muutenkin ihan tarpeeksi näitä ikuisuuden roikkuneita riippakiviä ja turhakkeita, joita vain roikotetaan väkisin mukana että tarjotaan näyttelijöille suojatyöpaikka. Ei koko kylää tarvi jatkuvasti tyhjentää, mutta jotain uutta ja yllätyksellistä olisi suotavaa tapahtua esimerksiksi uusien pärstien muodossa. Vaikka osa Dingleistä avaruuteen ja tilalle uusi perhe, Whitet tuotu vissiinkin viimeisimpinä ja se oli onnistunut haku.

      • Kaikkikylään

        Kirjoittamasi on valitusta, ei juonipaljastusta.

        "ei voi enää kiinnostaa ketään"
        Älä yleistä omia mielipiteitäsi kaikkien mielipiteiksi.

        "Kylässä on muutenkin ihan tarpeeksi näitä ikuisuuden roikkuneita riippakiviä ja turhakkeita, joita vain roikotetaan väkisin mukana että tarjotaan näyttelijöille suojatyöpaikka"
        Pienissä syrjäkylissä on yleensä vanhuksia ja heidän suhteellinen osuus kasvaa koko ajan kylien tyhjetessä. Paitsi Emmerdalen ihmismäärä on vakio...

        "Ei koko kylää tarvi jatkuvasti tyhjentää, mutta jotain uutta ja yllätyksellistä olisi suotavaa tapahtua esimerksiksi uusien pärstien muodossa. "
        Kylässähän on varsin suuri vaihtuvuus, kun vertaa oikeaan vastaavaan kylään.


      • tekopyhyyttä
        Kaikkikylään kirjoitti:

        Kirjoittamasi on valitusta, ei juonipaljastusta.

        "ei voi enää kiinnostaa ketään"
        Älä yleistä omia mielipiteitäsi kaikkien mielipiteiksi.

        "Kylässä on muutenkin ihan tarpeeksi näitä ikuisuuden roikkuneita riippakiviä ja turhakkeita, joita vain roikotetaan väkisin mukana että tarjotaan näyttelijöille suojatyöpaikka"
        Pienissä syrjäkylissä on yleensä vanhuksia ja heidän suhteellinen osuus kasvaa koko ajan kylien tyhjetessä. Paitsi Emmerdalen ihmismäärä on vakio...

        "Ei koko kylää tarvi jatkuvasti tyhjentää, mutta jotain uutta ja yllätyksellistä olisi suotavaa tapahtua esimerksiksi uusien pärstien muodossa. "
        Kylässähän on varsin suuri vaihtuvuus, kun vertaa oikeaan vastaavaan kylään.

        Valitusta on myös yhtälailla sinun tekstisi , ei juonipaljastusta .

        Huhu on pitkään kulkenut , että Charity on raskaana ja lähdössä sarjasta , mutta ainakaan vielä mitään ei ole tapahtunut .


      • Toimittamisessa
        tekopyhyyttä kirjoitti:

        Valitusta on myös yhtälailla sinun tekstisi , ei juonipaljastusta .

        Huhu on pitkään kulkenut , että Charity on raskaana ja lähdössä sarjasta , mutta ainakaan vielä mitään ei ole tapahtunut .

        Valitus ja kommentointi ovat kaksi eri asiaa. Silti ei ollut juonipaljastusta...


      • kxft
        tekopyhyyttä kirjoitti:

        Valitusta on myös yhtälailla sinun tekstisi , ei juonipaljastusta .

        Huhu on pitkään kulkenut , että Charity on raskaana ja lähdössä sarjasta , mutta ainakaan vielä mitään ei ole tapahtunut .

        Tämä huhu lähti siitä, että eräissä kuvissa/ jaksoissa Charityn esittäjällä näytti olevan pyöristynyt maha. Tämä huhu on kuitenkin minusta kumottu. Kyseessä oli siis tosiaan vain turvotuksen tai kilojen / asennon aiheuttama pyöristys, ei uusi raskaus.

        Sen sijaan Debbien esittäjä on tosiaan ilmaissut haluavansa kolmannen lapsen piakkoin.


    • PahatPerheet

      Eiliset 2.2.2017 jakso kooste YTubessa nähdään selvästi White ongelmat. Lawrence White on suosinut manipuloivaa Chrissietä,joka ei ole hänen tyttärensä ja hylkinyt omaa Rebecca tytärtään. Sama tilanne on ollut Jack Sugden perheessä. Kärsijöinä Robert ja Rebecca. Toivon että katsojille avataan syyt ja seuraukset em. sairaaseen perhekuvioon. Rebecca on liian luottavainen Chrissieen,joka on vaarallinen sekopää. Lawrence on läpimätä hirviö jos antaa vielä hullun C tehdä tuhojaan. Laclan on vankilassa edelleen.

    • DaleEmmer

      Emmerdalen kuumin kissa Gemma Atkinson / Carly Hope lopettaa näyttelemisen sarjassa kertoo The Sun. Aikoo jatkossa keskittyä uuteen radiojuontajan uraansa ja Bollywood-elokuvien tekoon.

      • MarlonillekenkääJo

        Carly ja Marlon suhde oli vastenmielinen,epäuskottava. Marlon hahmo on ollut 20 v jo ja olisi aika viimein antaa potkut huonolle näyttelijälle. Gemma on tehnyt hyvän päätöksen poistua. Asleyn lähtö tapahtuu ennen kesää.


      • DaleEmmer
        MarlonillekenkääJo kirjoitti:

        Carly ja Marlon suhde oli vastenmielinen,epäuskottava. Marlon hahmo on ollut 20 v jo ja olisi aika viimein antaa potkut huonolle näyttelijälle. Gemma on tehnyt hyvän päätöksen poistua. Asleyn lähtö tapahtuu ennen kesää.

        Itsekään en Carlyn ja Marlonin suhdetta sulata. Mutta Carlyn lähtö, olkoon sitten pysyvä tai määrittelemättön pitkä lomatauko, harmittaa. Hän oli yksi lempihahmoista, naisista ehkä jopa suosikki: kaunis, sporttinen ja luonnollinen, hyvällä tavalla järkevä ihminen. Valkoista roskasakkia (kerry, tracy ja dinglet) kun on kylässä jo liikaakin, niin Carly oli mukava vastapaino heille. Sääli, että tuottajat ja käsikirjoittajat eivät oikein osanneet antaa hänelle hyviä tarinoita tai sopivaa kumppania ja niin hyvä näyttelijär päätti toteuttaa kunnianhimoaan muualla. Lähtö on menetys sarjalle.


      • kxft

        Näemmä. Alkuviikosta oli vielä tieto, että hän tekisi molempia. Mutta olisihan se ollut älytöntä kylläkin. No jaah...


      • DaleEmmer

        Gemma Atkinson tosiaan väitti lähtöpuheita uutisankaksi ja kertoi että hänellä uusi sopimuskin, että ketä tässä nyt sitten uskoa, lähteekö vai ei? Vaikea kyllä kuvitella, että saa samaan aikatauluun mahtumaan aamuohjelman juontamisen radiossa, televisiosarjan kuvaukset, Bollywoodin elokuvat ja vielä tiukan kuntosalirutiinin (kaikki varmaan nähneet kuinka timmissä kunnossa mimmi on). Katsellaan...


      • kxft
        DaleEmmer kirjoitti:

        Gemma Atkinson tosiaan väitti lähtöpuheita uutisankaksi ja kertoi että hänellä uusi sopimuskin, että ketä tässä nyt sitten uskoa, lähteekö vai ei? Vaikea kyllä kuvitella, että saa samaan aikatauluun mahtumaan aamuohjelman juontamisen radiossa, televisiosarjan kuvaukset, Bollywoodin elokuvat ja vielä tiukan kuntosalirutiinin (kaikki varmaan nähneet kuinka timmissä kunnossa mimmi on). Katsellaan...

        Niin, no, energisenä ihmisenä voin kuvitella, että hän ajattelee pystyvänsä siihen, mutta uskon kyllä, että ei kannattaisi, vaikka hän ehkä fyysisesti 'pystyisikin' siihen, niin kuinka mukavaa se sitten hänestä olisi pidemmän päälle, ja alkaisiko se näkyä tuloksissakin. Hän nimittäin kuvaili päiväänsä itse, ja joka päivä 6-10 radioshow'hun, sitten tunnin ajo Emmerdaleen iltapäiväksi, josta pääsee sitten 19-20 aikaan kotiin. Huh, ei kyllä tuollaista voisi kenellekään suositella...


    • Älytön_vaihtokauppa

      Carly ulos, Debbie tilalle. Vähän kuin vaihtaisi uuden Ferrarin vanhaan, ruostuneeseen Ladaan. Ladasta ei ole kylläkään ole välttämättä harmiakaan, Debbiestä sitävastoin on ja paljon, joka asiassa.

      Koko sarja perustuu tällä hetkellä ylipäätäänkin liikaa rasittavien ja ärsyttävien Dinglejen ympärillä pyörimiseen. Viime vuonnakin lähes kaikki 10 eniten ruudussa näkynyttä henkilöä oli Dinglejä, vaikka kylässä on paljon tuoreempaa, kiinnostavampaa ja miellyttävämpää porukkaa vaikka kuinka paljon, kuten esimerkiksi juuri Carly ja monet muut.

      Mikähän paikka ottaisi vaihdossa Charityn, Debbien, Bellen, Lisan ja Chasin? Tuskimpa yhtään mikään.

      • Dinglejäliikaa

        Chas Aaronin äitinä on nykyisin siedettävä ja näyttelijä jää äitiyslomalle maaliskuussa.


      • tea.for.two

        Chas just on kaikista ärsyttävin Dingle. Vertoja vetää vain kartanon Chrissie.

        Lisa puolestaan on just hyvä ja Bellessä edelleen potentiaalia, jahka tytön sairaus saadaan aisoihin.


    • kxft

      Mysteerinainen on siis Faith Dingle. Toistaiseksi Aaron ei lämmennyt tälle, koska pitää äitinsä Chasin puolta. Faithille tulee lisäksi sutinaa Ericin kanssa.

      • kintsukuro

        Faith vaikuttaa mielenkiintoiselta hahmolta. Rebecca on myös hyvä,pidän hänen vaate tyylistään ja pikku autostaan.


      • kxft
        kintsukuro kirjoitti:

        Faith vaikuttaa mielenkiintoiselta hahmolta. Rebecca on myös hyvä,pidän hänen vaate tyylistään ja pikku autostaan.

        Niin vaikuttaa. Odotan hänen sekaantuvan monen perheenjäsenensä asioihin. On mielenkiintoista että sarjaan tuli toisenlainen matriarkka Lisan lisäksi.


      • kxft
        kxft kirjoitti:

        Niin vaikuttaa. Odotan hänen sekaantuvan monen perheenjäsenensä asioihin. On mielenkiintoista että sarjaan tuli toisenlainen matriarkka Lisan lisäksi.

        Ja oli oikeastaan aika hauskaa nähdä Faith ja Aaronin reaktio tähän. Aaronia oikeastaan huvitti Faithin metkut ja leikkiminen esim. Sarahin kanssa. :D Aika mielenkiintoinen ja huvittava perhekohtaus selkeästikin.


      • DaleEmmer

        Faith vaikuttaa oikein lupaavalta hahmolta. Särmikäs, vähän kaaosta aiheuttava hahmo, joka pitää Gin&Tonicistä. Vaikka olenkin sitä mieltä että Dinglejä on Emmerdalessa kyllästymiseen asti liikaa niin Faith on minun puolestani tervetullut kylään. Tuli vähän Val mieleen, niin että romanssinpoikanen Ericin kanssa hyvinkin mahdollinen?


    • kxft

      Aaronin ja Robertin häät ovat viimein käsillä, ja häät alkavat ma 20.2. ja jatkuvat ti 21.2. Ke 22.2. ei esitetä sarjaa, ja sitten to 23.2. tulee yhteensä kolme jaksoa, ja pe normaalisti yksi jakso, jonka kaikkien pääosassa Aaron ja Robert ovat, häiden jälkeen tarina jatkuu oikeudenkäynnillä ja sen seurauksilla

    • rikollinenlinnaan

      Alkaa jo pikkuhiljaa vituttamaan toi Aaronin jatkuva oikeudenkäynnissä oleminen. Aaron ei kyllä kyllä yhtään ajattele tekojensa seurauksia. Siis sehän on ollut oikeudessa jacksonin pahoinpitelystä, jacksonin armomurhasta ja korjaamon palosta(johon ei ollut syyllinen otti vain adamin teot kontolleen). Nyt sitten vielä sen finnin poikakaverin pahoinpitelystä, on se kumma jos se taas kerran välttää vankilan ja saa vain ehdollista. kun aiempia tuomioita on, vaikka kuinka paljon.

      • Dinglet_pihalle

        Alicia sen sijaan sai vuoden ehdotonta yhdestä läpsäisystä Valin naamaan, mutta jokainen Dinglen sekopääroskasakista selviää ilman mainittavaa tuomiota, vaikka tekevät mitä. Säälittävää pelleilyä tosiaan.


      • AsleyLöiSandyaLaurelia

        Ikävää kaivelua,vääriä tietoja ja turhaa. Aaron suoritti Jacksonin lievästä lyönnistä yhdyskuntapalvelun. Ehdonalainen väärien todisteiden antamisesta kun Aaron suojeli tuhopolton tehnyttä Adamia ja pakeni Ranskaan. Aaron piilotti löytämänsä Rossin aseen sai siitä ehdonalaista. Mitään muuta ei ole.
        Vanhoista asioita voitte kiistellä muissa ketjuissa.
        Tämä ketju kertoo mitä on jo taphtunut,nähty Englannin ajassa.


    • kxft

      Aaronin & Robertin kauan odotetut häät koittavat viimein!

      Emmerdale on julkaissut oman trailerin Robronin häistä:

      https://www.youtube.com/watch?v=LuKuadBdNyo

      Häiden jälkeen Aaron tuomitaan dramaattisissa kohtauksissa vuoden vankilatuomioon. Tästä alkaa uusi tarina, jossa Aaronin vankilakokemuksia ja eroa Robertista seurataan intensiivisesti. Sarjan tuottaja Iain MacLeod on kertonut tämän olevan vuoden merkittävin juonitarina sarjan kannalta.

      • kintsukuro

        Robron Wedding, pika,yllätys häät tilaisuus on vain sitoutumis ja siunausjuhla perheen kesken. Lailliseen avioliittoon maistraatissa täytyy olla lupa haettu 4vk ennen ja varata aika rekisteröijältä. Luulen,että Chas joutuu taas psykiatriseen hoitoon,Pargeterin äitiysloman ajaksi. Kunpa Faith olisi fiksumpi kuin Chas,hahmona Chasia parempi Charity on taas pirteämpi,vähän laihtunut. Ronnie Hale tekee Mill talossa kunnostustöitä.


      • kintsukuro
        kintsukuro kirjoitti:

        Robron Wedding, pika,yllätys häät tilaisuus on vain sitoutumis ja siunausjuhla perheen kesken. Lailliseen avioliittoon maistraatissa täytyy olla lupa haettu 4vk ennen ja varata aika rekisteröijältä. Luulen,että Chas joutuu taas psykiatriseen hoitoon,Pargeterin äitiysloman ajaksi. Kunpa Faith olisi fiksumpi kuin Chas,hahmona Chasia parempi Charity on taas pirteämpi,vähän laihtunut. Ronnie Hale tekee Mill talossa kunnostustöitä.

        Tarkennusta vielä. Kirkko ei salli edes virallista siunausta samaa sukupuolta oleville. Harriet pappi on kyllä paikalla puhumassa. Wowsit esitetään. Dinglet toivat koristeita mitä kotoa löytyi,joulu,talvi,kukka koristeita Willapakkaan.


      • SyödäKakkuaJaSäästääSe

        Robron häät, Sitoumisjuhla kiireellä jotta Chas ja Liv näyttelijät voivat olla mukana ennen taukoaan. Vankilatarina Aaronille,uusi vankilasetti rakennettu mutta tuskin on montaa kuukautta. Erityisjaksokin tulee. Kumppanuus ilman laillista paperia,avioliittoa tarkoittaa ettei toinen voi päättää esim. toisen asioista,sairaanhoidosta,ei ole lähin omainen,talon omistus,huoltajuus ongelma Livin suhteen.


      • DaleEmmer

        Häät vietettiin, tanssit tanssittiin ja juhlat juhlittiin. Dinglen vanhoista saappaista sahtiakin juotiin. Vaikkeivat lainvoimaiset olletkaan niin silti kaunis ja intiimi sitoutumisseremonia, eikä juhlissakaan valojen vaihdon jälkeen mitään vikaa ollut. Hyvinkin parin, robronin näköinen tilaisuus. Seuraavana päivänä Aaronille luettiin sitten tuomio: 18kk, josta tulee istua 12kk. Jo ensimmäinen päivä vankilassa oli vähän vaikea, Aaron tulee selvästi joutumaan pääjehun silmätikuksi kun homous/Gordon isä tulee paljastumaan muille vangeille. Rankkaa katsottavaa tiedossa.

        Kampanja vapauttamiseksi jo aloitettu: http://68.media.tumblr.com/1ca79e43e989670d940d095fb5c6744a/tumblr_olt1t2KRC81vopws5o1_1280.jpg


    • Vetoomusvireille

      Tilaisuus keskeytyi heti alussa kun poliisit tuli hakemaan Faithin kuulusteluihin. Robert ja Aaron menivät korjaamolle ja sanoivat valansa toisilleen ja sormukset taas sormiin. Parempi valat kaksin,heille merkitystä juuri nyt ja katsojat tietää heistä enmmän kuin muut läheiset. Talon omistus suhteet paperilla varmasti oikein ilman avioliittoa. Jos Liville tulee ongelmia niin huoltajuus asian voi tulla esiin. Tiedetään että Liv näyttelijä pitää taukoa opintojen takia keväämällä. Robron voi elää yhdessä ilman paperiakin.
      Aaronin tuomio on aivan kohtuuton tapahtuneeseen nähden.

    • kintsukuro

      Soaplifen spoileri kertoo,että Aaron vapautuu vankilasta huhtikuun alussa vk14.
      16.3.2017 jaksossa Robert sai tietää Aaronin huumejutusta ja tapasi valehtelevan Aaronin joka sanoi pahasti. Robert oli järkyttynyt meni viskipullon kanssa Milliin,txt Rebeccalle,joka tuli ja kuunteli hänen pahaa oloaan. Rebecca torjui aluksi lähentelyn mutta he päättyivät lopulta seksiin. Katuva Robert kertoi tapahtuneesta Chasille. Jotkut vihaiset Aaron ja Robron fanaatikot eivät näe suurempaa juonikuviota. Tietenkin Rebecalla oli ollut salasuhde Robertiin vuosia sitten. Nyt tarkoitus ilmeisesti on Rebeccan ikä 30v. tulla raskaaksi ja synnyttää Robertin lapsi,poika ennen joulua. Jos Aaron ja Robert jatkavat niin Aaron hyväksyy lapsen. Lawrence saa oman tyttärensä perillisen. Win-Win tilanne kaikille. Myös katsojille.
      Mill talo ei ole valmis mutta nähtiin kaunis vihreäsävyinen sisäovi ja tummasini sävyine seinän alaosa paneelia. Ikkuna puitteet,kuisti on maalattu t.sinisiksi.

      • kintsukuro

        Em. R & R txt on vain omaa pohdintaa tulevista asioista ei siis mitään varmaa tietoa. Aika näyttää miten asiat menee.


      • Jawline

        Rebeccalla oli silkkihaikara kuvioinen pusero päällä ko 16.3 iltana. 😉😊Joidenkin Robron huomion hakuisten fanien raivo, kirjoittelu hänestä on todella lapsellista, sairasta,tyhmyyttä ja kertoo heistä itsestään että oman vintin matot eivät ole suorassa.


      • krfx

        Aivan. On selvää, että häiden jälkeen seuraava vaihe Robronille vähitellen on lapsi. Ja vaikka omasta mielestäni olisi hyvä näyttää adoptointi, sillä tämä vahinkoraskausjuoni on melko käytetty, niin lapsi on ylipäätään hyvä, ja luonnollinen seuraava askel.


      • Jawline

        Ainoa vaihtoehto on Robertin biologinen lapsi nyt tai sitten tuoda Robertin Rebeccan n4 v perheeltä salattu lapsi sarjaan. Adoptio,sijaissynnytys tai jonkun randomin lapsi ei ole oikea järkevä ratkaisu. Jos Rebecca 30v. on nyt raskaana Robertille hän on itse halunnut lapsen Robertin kanssa. Biologinen lapsi tai ei mitään keinotekoista absurdia. Liv riittää.


      • kintsukuro

        Jos Rebecca olisi raskaana ei se tarkoita että Robert haluaisi olla hänen kanssaan jne ja jättäisi Aaronin. Aaron olisi kypsymätön,psyykkisesti sairas jos jättäisi Robertin lapsen takia olosuhteet huomioon ottaen. Sarja on jatkuva ja biologinen lapsi, yhteishuoltajuus olisi lahja R ja A suhteessa. Fanilaumassa on outoja naiveja tyyppejä,stalkkereita,mustiksia jotka haluavat miesparin elävän vain kaksistaan jatkuvassa onnessaan ja toisaalta jotkut toivovat robronbabya. Jos lasta ei tule on ihan oikein tuottajalta härnätä höpsöä naislaumaa haikara jutulla ja pettämisellä.
        Isyystestin voi tehdä ennen lapsen syntymää ja raskauden voi vielä keskeyttää. Ross on viisastunut vahingoista. Chrissie on muuttanut Erickin Jacobs Fold asuntoon yksin. Lucky on nuorisovankilassa.


      • kintsukuro

        Ensi viikolle Brittilehti spoilerit väittävät että Rebecca White olisi raskaana ja Robert isä? Jos katsojille ei näytetä testiä, että näin on, se on Rebeccan valhe ja pakkomielle saada Rob, joka ei jätä Aaronia eikä pari eroa tämän takia.
        Vaikka ajatus Robertin biologisesta lapsesta on houkutteleva niin mahdollinen juoni kuvio R ja A joutumisesta täysin pikkulapsen huoltajiksi ei ole. Liv on 15v ja siinä on ihan tarpeeksi. Koko juonikuvio Aaronin joutumisesta vankilaan on outo, Robertin kärsimykset, Chasin ilkeät sanat Robertille. Katsojilla on syytä olla ärtynyt. Rebecca on alusta lähtien vähätellyt miesten suhdetta,eilen nimitti Aaronia "Your little cage bird be freed" pikku häkkilintusi vapautuu. Spoilerit aiheuttavat spekulaatioita. Edellinen 26.3 kommenttini olisi pitänyt jättää kirjoittamatta,sen toinen lause oli tyhmä.


    • DaleEmmer

      Joidenkin "fanien" käytös on kyllä uskomatonta Robertin ja Rebeccan yhden yön jutun jälkeen. Ei voi muuta sanoa, kuin että onneksi Ryan Hawley ei ole sosiaalisessa mediassa ja pääsi vielä "pakenemaan" kälyn häihin Brasiliaan kohun alta. Becksiä näyttelevää Emily Headia käy vähän sääliksi, kun joillekin raja näyttelijän ja roolihahmon välillä tuntuu olevan liian vaikea käsitettäväksi.

      Tosin nythän ilmassa on pohdintaa siitä makasivatko he yhdessä vai eivät? Ehkä Robert oli liian humalassa, sammui ja Rebecca vain valehtelee kostoksi että olivat yhdessä. MUTTA kyllähän Robertin jossakin vaiheessa pitäisi lapsi, mieluiten poika, saada, niin että Sugdenien suku Emmerdalessa saisi jatkoa. Tuntuu että Sugdenit ovat vähän kuin uhanalainen laji tällä hetkellä. Ja he kuitenkin ovat monelle se tärkein perhe sarjan historiassa.

    • krfx

      Aaron vapautuu viimein vankilasta kahden viikon päästä, 6.4. esitettävässä tuplajaksossa. Voi olla, että vapautus tapahtui jo aiemmin kuin oli alun perin ajateltu. Vankilatarina on ollut mielenkiintoinen, ja tarinaa siinä löytyy ja riittänyt. Epäilen, että vankilan kiusaaja Jason tulee lopulta Aaronin puolelle. Siinä onkin miestä kerrakseen. Näkisi mieluusti tulevaisuudessakin jossain roolissa. Hyvä sinänsä, että Aaron pääsee pois, sillä hän on joutunut kestämään paljon. Ja nyt toivottavasti tulee hieman onnea ja ehkä muutto, ennen kuin Rebecca-pommi putoaa. Ja tosiaan, raskaus on todennäköinen. Se tarkoittaa myös taatun front-burner -tarinan koko vuodelle, siitä eteenpäinkin.

      Chas saa puhelinsoiton, että Sandra on loukkaantunut vesiurheiluonnettomuudessa Mauritiuksella, ja on sairaalassa heikossa kunnossa. Niinpä Chas lähtee Livin kanssa Sandran luokse, ja samalla Chasin esittäjä Lucy Pargeter pitää äitiyslomaa ja Livin esittäjä Isobel Steele vapaata koulun kokeiden takia. Näin ollen Chas ja Liv ovat molemmat poissa, kun Aaron vapautuu. Chas tietää Robertin pettäneen, mutta päättää, että kellekään ei koskaan kerrota, koska Aaron tarvitsee tukea ja onnellisuutta vankilasta päästyään. Chas käskee Robertin myös 'huolehtia, että tämän suttura pitää suunsa kiinni'.

      Chas ja Faith myös selvittelevät välejään ennen Chasin lähtemistä. Äitiysloma tulisi olemaan näyttelijän mukaan lyhyehkö.

    • AdamAdam

      The Sun julkaissut juuri uutisen että Adamin näyttelijä Adam Thomas olisi lopettamassa. Tosin pienellä varauksella kannatttaa suhtautua, The Sun kun tuppaa keksimään näitä juttujaan omasta päästään aika usein. Jos kuitenkin totta, niin en jää kaipaamaan, näyttelijätaitojen puolesta kaveri kuitenkin se koko sarjan heikoin lenkki. Tulevaa uraa ajatellen haluaa ilmeisesti tuoda omaa naamaansa enemmän esille tosi-tv tyyppisissä ohjelmissa. Linkki englanninkieliseen "uutiseen": https://www.thesun.co.uk/tvandshowbiz/3210346/im-a-celebrity-star-adam-thomas-quits-emmerdale/?CMP=Spklr-_-Editorial-_-TheSun-_-ShowbizandTV-_-FBLink-_-Statement-_-TWITTER

      • Keepfaith

        Myös Ok magasin lehti uutisoi samaa Adamista. Poistuminen tapahtuisi myöhemmin tänä vuonna. Adam on vaikuttanut I am Celebrity kisan jälkeen haluavan muita töitä.
        ED tarvitsee kyllä uusia kasvoja. Liian kauan olleita liikaa. Faith on hyvä hahmo voi jo sanoa ja tulee suosituksi. Liv on ok. Rebeccasta ei tiedä vielä miten asiat menee?


      • Pärstäkaupoille

        Useita toistakymmentä vuotta sarjassa putkeen riippuneita rasitteita ja turhakkeita voisi alkaa ulostamaan pihalle ja tuomaan uusia hahmoja tai palauttamaan joitakin kiinnostavia, vanhoja takaisin. Esimerkiksi juuri Faith oli hyvä haku sarjalle.

        Sen sijaan mm. suurin osa Dingleistä, Bob, Rodney, Nicola, Laurel tai Diane eivät todennäköisesti tarjoa sarjalle enää yhtään mitään kiinnostavaa, mutta ovat riippakivinä vuodesta toiseen mukana.


      • NäkyyköVuoria
        Keepfaith kirjoitti:

        Myös Ok magasin lehti uutisoi samaa Adamista. Poistuminen tapahtuisi myöhemmin tänä vuonna. Adam on vaikuttanut I am Celebrity kisan jälkeen haluavan muita töitä.
        ED tarvitsee kyllä uusia kasvoja. Liian kauan olleita liikaa. Faith on hyvä hahmo voi jo sanoa ja tulee suosituksi. Liv on ok. Rebeccasta ei tiedä vielä miten asiat menee?

        "Liian kauan olleita liikaa"
        Mikä on liian kauan?


      • KeepFaith
        Keepfaith kirjoitti:

        Myös Ok magasin lehti uutisoi samaa Adamista. Poistuminen tapahtuisi myöhemmin tänä vuonna. Adam on vaikuttanut I am Celebrity kisan jälkeen haluavan muita töitä.
        ED tarvitsee kyllä uusia kasvoja. Liian kauan olleita liikaa. Faith on hyvä hahmo voi jo sanoa ja tulee suosituksi. Liv on ok. Rebeccasta ei tiedä vielä miten asiat menee?

        Näyttelijöiden jatkosopimusten teko aika on hämmentävää katsojille. Spekulaatioita. Jonkun lähdöstä voi olla sopimus jo vuotta ennen. Äitiyslomatkin sotkee juonia.


      • DaleEmmer
        Pärstäkaupoille kirjoitti:

        Useita toistakymmentä vuotta sarjassa putkeen riippuneita rasitteita ja turhakkeita voisi alkaa ulostamaan pihalle ja tuomaan uusia hahmoja tai palauttamaan joitakin kiinnostavia, vanhoja takaisin. Esimerkiksi juuri Faith oli hyvä haku sarjalle.

        Sen sijaan mm. suurin osa Dingleistä, Bob, Rodney, Nicola, Laurel tai Diane eivät todennäköisesti tarjoa sarjalle enää yhtään mitään kiinnostavaa, mutta ovat riippakivinä vuodesta toiseen mukana.

        Samaa mieltä, että Dinglejä puolet liikaa, mutta muuten en ole samaa mieltä tuon "liian kauan olleita liikaa" mun mielestä Emmerdalessa on juuri hienoa se että siellä on sarjassa pitkään olleita hahmoja (Robert Sugden hahmona 30 vuotta) ja näytteljöitä (Eric Pollardin esittäjällä taitaa tull 19.peräkkäinen vuosi täyteen) Kaipa pitkä sarjassa olo tarkoittaa että välillä heidän juonikuvionsa eivät ole sherry-lasin tai tuopin juomista pubissa isompia, mutta itse tykkään ajatuksessa että kylässä asuu samoja naamoja, joiden kasvua on voinut seurata vuosia, jopa kasvaa itse samaa tahtia kuin he ovat kasvaneet ja aikuistuneet.

        Mutta ei minulla uusiakaan hahmoja vastaan mitään ole jos ovat mielenkiintoisia ja istuvat hyvin kylään taustatarinsa tai näyttelijätaitojen puolesta. Faith melkein malliesimerkki hyvästä uudesta hahmosta: kylästä puuttui räväkkä vanhempi näyttävä nainen Valin poistumisen jälkeen, hahmolla oli jo valmiit siteet kyläläisiin perheensä kautta ja näyttelijä sen verran osaava että hänellä uskallettiin antaa vaativa juoni kerrottavaksi heti alkuun. Rebecca on sitten vähän toinen juttu, itse pidän hänestä mutta tuntuu että käsikirjoittajat eivät oikein tiedä mitä tehdä hänen hahmolleen, enkä myöskään ole pitkään aikaan nähnyt niin äänekästä ja ylitseampuvaa vihaa englantilaisten emmerdale (eniten tietysti robert ja aaron fanien) fanien keskuudessa uttta hahmoa kohtaan kuin Rebecca ja häntä näyttelevä nuori näyttelijär joutuu vastaanottamaan.


      • Jawline

        DS AT Robron forum spekulaatioineen on ollut vastenmielinen, satoja sivuja saman toistoa viikkoja. Kanadan ranskis lucie girard taisi aloittaa käärme emojineen ja provo trolleja yms. ja se karkottanut osan pois ilmapiirin ja nonsensen takia.


      • krfx

        No joo, tätä on odotettu jo pitkään. Thomas on jo muutaman kerran antanut ymmärtää, että haluaisi isompia ja enemmän etulinjan juonikuvioita sarjassa tai sitten vastaavasti suurempia ja mielenkiintoisempia töitä. Hänhän vähän aikaa sitten vihjaili että olisi voinut haluta myös Aaronin kanssa suhteeseen, koska tiesi, että se takaisi front burner -juonitarinan. Osittain kyseessä oli varmaankin vitsi, mutta kyllähän se osittain myös totta varmasti oli. Hän haluaisi enemmän asioita.


      • DaleEmmer

        Täysin samaa mieltä DS forumista tällä hetkellä, aivopieruja kymmenien sivujen vauhdilla päivittäin, päätin itse pitää tauon sen lukemisesta ja katsoa josko sen taso paranisi taas tulevaisuudessa.

        Eihän Adamilla ole tosiaan ollut omaa juonikuviota pitkään aikaan ja taustallakin vilahtavat vain satunnaisesti viime aikoina eli jos lopettaisi niin eihän sitä poistumista edes oikein huomaisi ja hahmonkin varmaan unohtaisi viikossa?
        Thomashan muuten kuuluu veljessarjaan, jossa kaikki ovat töissä teeveessä. Voi hyvinkin olla, että Adamin päätökseen (jos lopettamisuutinen totta) vaikuttanut se että Scott veli tosi-tv hommissaan tekee varmasti puolet isompaa tiliä kuin hän Emmerdalessa. Isompi tilipussi, oman naaman esille saaminen iltapäivälehtien sivuille ja yökerhojen VIP-alueiden juomatarjoilut saattavat houkuttaa enemmän kuin aikaiset aamuherätykset ja tuuliset ulkokuvaukset Emmerdalen kylässä. Veljessarjan kolmas Ryanhan oli pitkään Coronation Streetissä, mutta viime vuonna päätti lopettaa siellä valloittaakseen Hollywoodin. Turha kai mainitakaan, että hänestä ei ole sen kummin kuultu.


    • kintsukuro

      Soaplife tv lehteä skannattu nettiin. 15vk.Adam luulee Victorian olevan raskaana,eivät ole vaan paljastuu tutkim. hedelmällisyys ongelma. Raskaustesti oli Rebeccan, joka on raskaana ja Ross yrittää kiristää tiedolla Robertia. Robertin isyys on täysin mahdollista jos Rebecca,oletan, ei käyttänyt omaa keinoaan,pess..ria tai otti sen pois ja Robert ei käyttänyt kondomia 16.3. Ross ja Rebecca ssuhde,kumpikin käytti ehkäisyä. Isyystestin voi tehdä toukokuussa. Voisiko Aaron raivota ja kieltää Robertia saamasta biologista lasta,isyyttä? Todellako olisi niin iso asia?
      Sarjaa tehdään laajemmalle yleisölle kuin vain miesparista fantasivoivalle nettihirviö laumalle. Sarjalla on yli 65v katsojia,joiden oletan hyväksyvän Sugdenin suvun jatkuvan.

    • krfx

      LOL! Siis aivan uskomatonta. Mirror-lehti julkaisi sopivasti kaikista päivistä Aprillipäivänä artikkelin, jossa Lachlan lähtee 'muka' tapporeissulle, ja tulee päästämään päiviltä niin Lawrencen kuin Emmankin. Sitten juttu alkoi leviämään, ja muutkin lehdet tarttuivat siihen, ja itse ajattelin vain, miten typerää on, että eikö kukaan tarkistanut päivämäärää. Niin, nyt sitten onkin käynyt niin, että tunnettu ja pitkäaikainen Metro-lehden sarjatoimittaja Duncan Lindsay onkin sanonut, että kyseessä *ei* olisi aprillipila. Siis minä en kyllä vieläkään usko moista todeksi. Ensinnäkin, jos sarja *olisi* todella suunnittelemassa moisia tapahtumia, niin ei kai ne nyt antaisi julki uhreja jo nyt, jos tarinan olisi kerran tarkoitus tapahtua 'joulua kohden', eli seuraavan 9 kuukauden aikana. Sehän olisi hyvin kummallista. Lisäksi, en usko mitenkään, että Iain MacLeod antaisi kummallekaan näyttelijälle potkuja, erityisesti Gillian Kearneylle, jota on ylistänyt monessa vaiheessa. Toisaalta artikkelissa kyllä sanottiinkin, että Kearney halusi itse lähteä. Tässä taas ei ole oikein järkeä siinä mielessä, että hän juuri totesi vuodenvaihteessa, kuinka haluaisi olla Emmerdalessa pitkän aikaa, ja toivoo, että ei olisi lähdössä mihinkään. Naurettavaa ja hassua joka tapauksessa. Whitet ovat paras perhe Kartanossa pitkään aikaan, ja Lawrence on yksi parhaista henkilöistä koko sarjassa. Hänen tulisi pysyä, ja samoin Lachlanin, hän on mielenkiintoinen hahmo katsella. Toivottavasti tämä vielä paljastuu joksikin pilaksi.

      • krfx

        Lisäksi John Bowe on päivittänyt Twitteriään samana päivänä puhuen elämän käännekohdista, jne.


      • Jawline

        Lähiaikoina Bartonin poikien pitäisi saada selville äitinsä Emman osuus isä Jamesin kuolemassa ja Emma tekee taas jotain pahaa ja tästä on ollut tietoa. Liityykö Lachlan jotenkin Emmaan vai onko Lachlanilla ihan oma kosto suunnitelma kun palaa kylään? Jatkoa viime kesälle ja nyt Bexin mahdoll. raskaus aiheuttaa lisää vihaa? Lawrencen poistumista pidän eniten todennäk. White näyttelijöiden sopimukset päättyy/katkolla elokuun lopussa.
        Adam ryyppää,riehuu ja tekee jotain tuhoa lapsettomuus asian takia 14.4 jälkeen.


      • Jawline

        Verilöylystä puhuminen viittaa Home Farmin aseisiin,Luckyyn. Emma aiheuttaisi onnettomuuden jossa useampi loukkaantuisi ja joku kuolisi. Vain arvailua.


      • krfx

        Joo, kyllä nyt alan uskoa, että tämä tapahtuu todella. John Bowe oli vastannut yhteen huolestuneeseen twiittiinkin tavalla, joka saa ajattelemaan, että hänen roolihahmonsa on todella kirjoitettu ulos sarjasta.

        Tämä on kyllä virhe. John Bowe on todella kyvykäs näyttelijä, ja Lawrence on yksi mielenkiintoisimmista hahmoista, joita sarjaan on tullut viime vuosien aikana.

        Emma Bartonin mahdollinen kuolema nyt ei sinänsä tule yllätyksenä, koska epäilinkin muutenkin hänen tarinansa olevan samanlainen kuin Cameronin ja päättyvän ainoana mahdollisuutena kuolemaan. Emma on kyllä yksi pelottavimmista hahmoista ikinä.


      • Emmeilijä
        Jawline kirjoitti:

        Verilöylystä puhuminen viittaa Home Farmin aseisiin,Luckyyn. Emma aiheuttaisi onnettomuuden jossa useampi loukkaantuisi ja joku kuolisi. Vain arvailua.

        Lachlan tappaa ainakin kaksi joulun alla, lawrence ja Emma ainakin uhreina. Ilmeisesti Emma kuolee ensin, sitten isoisä.


    • Emmefani

      Huhun mukaan Debbie poistuisi lähiaikoina sarjasta (Daily mirror).

      • Ittobor

        Linkki kiitos!


      • Debbieeikiinnosta

        Debbien palatessa kerrotiin että Sarah sairastaa syöpää ja on uusi lapsi,parempi roolissa. Dinget höösäää. Viime aikoina ei ole ollut mitään tietoa D lähtemisestä missään lehdessä. Minun puolesta voisivat häipyä kokonaan sarjasta. Arthur,Gabby,Liv olleet paljon esillä.


      • Debbierocks
        Ittobor kirjoitti:

        Linkki kiitos!

        Luehan Mtv3:n emme-sivuja. Niin me muutkin tehdään ;)


    • Jawline

      Eilisen jaksoissa Rebecca White oli Willapakassa ja Victoria huomasi hänen olevan huonovointinen ja antoi raskaustestin,joka Vicillä oli varalla ja jonka tulos näytettiin : Rebecca on raskaana.

    • krfx

      Kaikista TV-sarjoista ja eritoten saippusarjoista kaikenlaisilla keskustelupalstoilla ja Twitterissä kirjoittavat ihmiset ovat kyllä maailman typerimpiä koko maailmassa. He eivät tajua yhtään mistään mitään, ja miten sarjoja esimerkiksi tehdään. Elävät aivan omissa maailmoissaan. Ja täytyypä sanoa, että näihin verrattuna tämän keskustelualueen kommentit ovat huomattavasti ajattelevampia, vaikka tämäkin on keskustelupalsta ja tälläkin on omat lieveilmiönsä.

      Ja tämä kommentti siis liittyy moneen, moneen eri asiaan, mutta nyt esimerkiksi viimeksi tähän Aaron/ Robert/ Rebecca-raskauteen. Jokainen vähänkään asioita pidemmälle näkevä ymmärtää, kuinka tämä asia on paitsi erittäin hyvä, niin myös erittäin luonnollinen ja odotettava tapahtuma.

    • kintsukuro

      Digital Spyn AT forumille Robron ketjuun 14 on tänään telly watcher kirjoittanut s.41-42 peräkkäin 4 viestiä,näkemystä tulevasta. Mitä " bumps in the road" töyssyt tiellä voisi tarkoittaa. Pidän hyvin mahdollisena,saa nähdä miten käy.

      • Emmeilijä

        Robista taitaa tulla isukki. Tai sitten Rossista. Vielä jänskätään :)


    • maalaisjuntti22

      Sitten kun tiedetään, että kuka isä on niin lupaan sponssata varpajaisiin 100 packin karjalaa.

    • Jawline

      Eilinen jakso 11.4 oli hyvin paljastava. Rebecca on outo,pakkomielteinen ei sympaattinen vastuuton hahmo,joka MacLeod tuottajan oma luomus. Robert sanoi suorat sanat Rebecalle,joka aikoo synnyttää lapsen,jota Rob ei halua. Robertin maailma,perhe on Aaron ja Liv,joita hän suojelee. Aaron on nyt vankila kokemuksen jälkeen hauras,riippuvainen. Ross hylkää myös Rebeccan tänään.
      Jakson näkökulma: Moses ei ollut suunniteltu lapsi,Charity ja Ross eivät olleet rakastuneita mutta kykenevät toimimaan hyvin yhdessä lapsen parhaaksi jatkaen omaa elämäänsä. Victoria ja Adam ovat yrittäneet lasta ja nyt tulossa tutkimukset miksi eivät onnistu.
      Robertilla ei ole koskaan ollut,eikä tule olemaan rakkaus suhdetta Rebeccaan,joka aikoo kostona pitää lapsen. Katsojat eivät pidä Rebeccasta eikä siitä miten Robertia nyt kohdellaan.

      • Jawline

        Adam Barton ei voi saada omaa biologista lasta,uimarit puuttuu. Vic ja Adam miten jatko? Rebeccan tilanne epäselvä,vaikea kahjo pahis hahmo jota tuottaja tunkenut Robronin väliin alusta lähtien. Tuottajaan ei voi luottaa. Paljon occ,ulos hahmosta käsiksiä. Iso media hehkutus Robron vale häistä ja 3vk kuluttua Rob& Reb sängyssä,joka oli jo kuvattu. Katsojat ärtyneitä,liikaa jatkuvia kärsimyksiä,stressiä,hämmennystä. Robert ja Aaron nähdään vasta vk 20.


    • Dinglestöö

      Eli siis toisin sanoen Robert on selkärangaton mulkku, joka ei ota vastuuta omasta lapsestaan. Jos joku heterohahmo olisi noin tehnyt niin et kyllä taatusti sitä puolustelisi. Mutta kun kyseessä on messiaasi Robert niin kyllä sitä jaksat ylistää.

      • PettynytKatsoja

        Oliko Rebeccan väitteet menneisyydestä edes totta,onko Robert nähnyt todisteet ja onko nykyinenkään totta? Normaali nainen huolehtii itse ehkäisystään. 30v. nainen matkustelee,juhlii, makailee miten sattuu on annettu ymmärtää. Alusta lähtien Rebeccan käytös on ollut kummallista ja sekava,hassu pukeutuminen kuvaa hänen mieltää. Robertilla ja Chrissiellä oli aitoa kiintymystä mutta tavattuaan Aaronin se ei riittänyt ja Robert on oma itsensä Aaronin kanssa.
        Robertin biologinen lapsi olisi hyvä juttu jos äiti olisi ok ja tapa parempi. Tuottaja yrittää tehdä katsojillle Rebeccasta sympaattista uhria ja rikkoa tuhota Robertia ja Robronia pysyvästi. Katsojien mitta täytyy jatkuvilla kärsimyksillä ja huonoilla tyhmillä käsikirjoituksilla mikä koskee muitakin hahmoja.


      • DaleEmmer

        Tämän hetkinen juonikuvio on niin täynnä aukkoja, että harvinaisen turhauttavaa katsottavaa. Onko Rebecca raskaana vai valehteleeko? Jos on niin kuka on isä Ross vai Robert? Lähitulevaisuudessa jos vielä makaa Adamin kanssa niin siinä olisi vielä lisää ihmettelemistä. Jotenkin tuntuu, että tällä typerällä juonikuviolla pilataan kaikkien roolihahmojen maine. Rebecca, jonka pitäisi tosiaan olla kokenut maailmanmatkaaja ei tunnu tietävän ehkäisystä tai turvallisesta seksistä mitään. Muutenkin aluksi mukavan oloinen ja älykäs nainen alkaa muuttua pakkomielteiseksi Robertin suhteen. Robertin kehitys hahmona ottaa pahasti takapakkia kun hänet kuvataan mulkuksi valehtelijaksi, pettäjäksi ja aborttiin pakottajaksi. Mitenköhän hän oikein Becksin aborttiin pakotti olisi mielenkiintoista tietää, ase toisessa kädessä ja metallihenkari toisessa vai? Aaron on taas viime aikoina ollut lähinnä huumeita käyttävä ovimatto. Ross nyt oli valmiiksikin läpimätä paskakasa, mutta jos yrittää kiristää mieheltä jonka yritti tappaa jokin aika sitten 5000 puntaa veljensä konkurssikypsän taksifirman pelastamiseksi kyläpapin hautajaispäivän lähestyessä niin onhan sekin jonkinlainen moraalinen pohjakosketus. Victoria ei osaa pitää suutaan kiinni toisten henkilökohtaisten asioiden suhteen ja Adam on taas niin tyhmä ettei osaa toistella muuta kuin "babe, babe babe..." lausettaan. Onneksi (enpä olisi uskonut sanovani tätä) pojat lähtevät tämän päivän jakson jälkeen ilmeisesti noin 3 (?) viikon lomalle. Tulee tauko kyllä hyvään hetkeen sekä heille, että katsoja-raukalle.


    • emputar

      Kiitti päivityksestä :)

      Nyt kun Asley on saatettu haudan lepoon,niin kenetköhän sitte Laurelille kirjotetaan siipaksi?

      • DaleEmmer

        Kunhan ei vaan taas pulloon tarttuisi tai Marlonin perään kävisi haikailemaan? Mutta jos vetoa pitäisi lyödä niin mitenkähän olisi Ben Gerrardin näyttelemä Ashleyta hoitanut Will Scott? Hänhän oli hautajaisissakin oven suussa ja sanoi surunvalittelunsa tuoreelle leskelle. Näyttelijä ainakin omassa twitterissään toivoo innokkaastikin roolihahmolleen jatkoa sarjassa.


      • Millhousewatching

        Robert ja Aaron ovat poissa ruudusta, matkoilla seur. 2-3vk. Whiteja nähdään, Lucky palaa kotiin. BSA äänestykset alkavat ja palkinnot jaetaan 1.6. Mancherterissä.


    • Glub

      Emmerdale nähdään kesällä Suomessa ainakin kesäkuun ensimmäisen viikon ajan. Tällöin tullaan myös esittämään Suomessa Emmerdalen tapahtumarikkain viikko ikinä, eli lokakuussa 2016 esitetty 'Superviikko'. Neljä tarinaa tulevat yhteen ennennäkemättömällä tavalla. Ja Aaron ja Robert tietenkin asioiden keskipisteessä, kuten kuuluukin. Mielenkiintoista katsottavaa tulossa.

    • kintsukuro

      Tuottaja I.MacLeod arroganttina valehtelijana 27.5 Pressitilaisuudessa yritti väittää, että on Robertin syy miksi katsojat eivät pidä eivät sääli hänen luomastaan Rebecca hahmosta jota on tungettu koko ajan Robronin väliin.
      Se mitä on nähty ja kuultu Rebecasta ruudussa ei vastaa tuottajan omia kuvitelmia hyvästä ihmisestä, viattomasta uhrista ja pahasta Robertista jota on retconnattu,ts. faktoja muutettu jo nähdyistä aiemmista faktoista.
      Pakkomielteinen hullu friikki Rebecca jo 30v. on alusta lähtien kirjoitettu vain pyrkimään Robertin housuihin,tulemaan tahallaan raskaaksi, loukkaamaan ja halveksimaan Robertia ja Aaronia, vehkeilemään perhettään vastaan jne. Tuottaja puolustaa idioottina omaa epäonnistunutta juontaan ja halveksittavaa huonoa naiskuvaa antavaa Rebecca hahmoaan eikä hän ole näköjään katsonut jaksoja.
      Robron on poissa ruudusta 5vk. Aaron saa tietää R&R onsista toukokuussa,erikoisjakso tulossa Robronin asioista. Tuottaja on tuhonnut,rikkonut suosittua ja menestynyttä Robronia,etenkin Robertin hahmoa typerällä tavalla ja heidän uusi Mill kotinsa on liattu plot hahmo Rebecalla,näyttelijäkin on huono.

      • rbnf

        Muka erikoisjakso,ei taida olla vaan Tuottaja liioittele tapansa mukaan. Robert ja Aaron, Liv ja Chas ( näyttelijän äitiysloma) lähtivät Mauritiukselle Sandran onnettomuuden takia 13.4.
        Robron palaavat vk 21 ruutuun 6vk jälkeen.


    • engl.muratti

      Ai kamalaa, ei kai Emma murhaa vielä Laurelinkin? Toivottavasti ei!
      Juonipaljastuksia kun on annettu, että Ashley ilmeisesti videoi lmiantonsa ja todistuksensa Emmasta, sekä että Laurelille tulee merkittävä juonikuvio tämän tiimoilta. Juonipaljastuksissa arvuutellaan katsojilta, paljastaako Laurel Emman rikollisuuden.

      Itse arvaan että paljastaa, mutta tapahtuu myös jotain muutakin. Kumpa vaan kaikki päätyisi Laurelin ja perheen kannalta hyvin.

      • Glub

        En usko, että Laurelille tapahtuu mitään.

        Sen sijaan on viimein paljastettu, että sekä Lawrence että Emma ovat todellakin lähdössä sarjasta, epäilen, että molemmat kuolemalla. Gillian Kearney olisi kuulemma halunnut poistua jo toukokuussa, mutta tuottajat pyysivät häntä olemaan vielä syksyyn asti, jotta saadaan kunnon päätös Emman tarinalle. Eli aivan kuten arvasinkin, tämän vuoden syksyn suuren tapahtuman pääosassa tulee olemaan Emman alastulo. Aivan samalla tavalla kuin aikoinaan Cameronin tarinassa, jossa hän syksyn erikoisjaksossa tappoi Carlin, ja vuotta myöhemmin syksyn erikoisjaksossa hän lopulta itse kuoli.

        Muistavatkohan Emmerdalen tuottajat muuten, että sarjahan täyttää tänä vuonna 45 vuotta, senkin puoleen jo tulisi ollakin paljon juhlaa ja erikoisjaksoja, kyllähän sitä pitää juhlia. Mielenkiintoista, että siitä ei ole puhuttu vielä juuri mitään.


    • Glub

      Emmerdale on ollut melko epäkiintoisaa nyt Englannin jaksoissa. Kyllä huomaa hyvin sen, että Robron on ollut poissa ruudusta. Heti kun Aaron pääsi vankilasta, heitä on näkynyt vähemmän, tosin ihan hyvä että on selitetty kunnolla Livin tarinalla, ja toisaalta nythän he lomailevat ja keräävät voimia taas suuria kesä- ja syksytarinoita varten. Siitä tuleekin räjähtävää, Aaron/ Robert/ Rebecca -tarina on vuoden suurin.

    • DaleEmmer

      Emmerdalen voittoputki palkintogaaloissa jatkuu. Palkittiin juuri parhaana saippuana (Best Soap and Continuing Drama) British Academy Television Awardeissa arvostetulla BAFTA-palkinnolla.

      • BSAon3.6

        Edellinen tuottaja Kate Oates oli myös mukana koska hänen luomansa hahmot ja aloittamansa tarinat oli palkinnon saajina. Baftassa otetaan huomioon vuoden 2016 4 osasta valitut jaksot ja heistä edustajat,näyttelijät:Aaron,Chas,Moira,Emma,Asley.
        Nykyinen tuottaja I.MacLeod on vastannut nyt vuoden sarjasta. Palkintoja on tullut vuoden aikana mutta miten jatkossa kun itse pitäisi keksiä juonet,hahmot?


    • DaleEmmer

      Juuri kun luulin ja toivoin, että Emmerdale palaisi edes vähän juurilleen, eli farmille (olihan juonikuvioissa jokin aika sitten ihan oikeita lehmiäkin, tai lihakarjaahan ne taisivat olla kun Ross niitä karjavarkaana täti Moiralta varasteli) niin uusimmat juonipaljastukset kertovat Bartonin veljesten osalta, että Pete aloittaa suhteen nykyisen kumppaninsa parhaan ystävän, eli Priyan kanssa. Finn alkaa rahapulassa myydä itseään ja Ross aikoo tehdä rahaa kannabiksella. Enkä edes vitsaile näiden kanssa, päivä päivältä tuntuu että katsoo ennemmin Hollyoaksia kuin Emmerdalea.

      • Bartoninpahatpojatulos

        Emma Bartonin Wylien vuokrasopimus on ollut voimassa vaikka siellä ei ole asuttu lokakuun jälkeen. Joku on alkanut kasvattamaan kannabista tilan rakennuksessa. Ross ja Finn aikovat kai myydä viljelmän tuotokset. Ross ja Finn hahmot pitäisi jo pistää ulos sarjasta Emman lisäksi.


      • kaikkea.sitä

        Jopas. No Rossin tapauksessa ei paljon yllätä, mutta nuo jutut Finnistä menevät kyllä älyttömiksi.

        Edes taksifirman pyörittäminen ei minusta oikein kuulostanut Finnin tapaiselta, saati huumeveikkoilu ja prostituutio. Hyh.

        Jos pojalle ei enää parempia tarinoita keksitä, niin hänet saisi jo päästää ulkomaille tai isoon brittikaupunkiin viettämään siistiä nörttielämää.


    • kxft

      Finnin escort-palvelu on kyllä hyvä juttu :P Luulisi, että monikin rahakas setä kiinnostuisi pojusta. Finn pitäisi olla keskeisemmin esillä muutenkin.

      • DaleEmmer

        Finnistä meni minulta Kasim pakkomielteen ansiosta maku hahmona aika pahasti. Mutta siinä olen samaa mieltä, että monikin vähän vanhempi, miksei nuorempikin setä nauttisi varmasti hänen seurastaan. Lawrence ja Finn parina olisi mielenkiintoista katsottavaa!


      • kxft
        DaleEmmer kirjoitti:

        Finnistä meni minulta Kasim pakkomielteen ansiosta maku hahmona aika pahasti. Mutta siinä olen samaa mieltä, että monikin vähän vanhempi, miksei nuorempikin setä nauttisi varmasti hänen seurastaan. Lawrence ja Finn parina olisi mielenkiintoista katsottavaa!

        Siis olen todella usein ajatellut, ja odottanutkin myös, että jossain vaiheessa Lawrence ja Finn yhdistettäisiin. Siinä oli paitsi erilainen, niin todella kontroversiaali ja draamaa aiheuttava pariskunta. Ja täysin totuudenmukainen ja Emmerdalen realistisia näkemyksiä tukeva, sillä vanhempi Mies/ nuorempi poika (täysi-ikäinen tietysti) parit ovat hyvin yleistä ja todellista.


    • 15061988

      Jotenkin en ole koskaan tullut edes ajatelleeksi Lawrencea ja Finniä sillä tavalla, mutta nyt kun sanoitte, niin sehän olisi loistava juonikuvio! Varmasti puhuttaisi ja aiheuttaisi draamaa, niin tosielämässä kuin kylässäkin. Olen kaivannut sellaista Paul / Grayson -tyyppistä dynamiikkaa sarjaan, vaikka tietysti heidän ikäeronsa ei noin iso ollutkaan.

      Emmerdale taitaa kuitenkin vielä olla hiukan liian konservatiivinen tähän. :( Ja no, jos John Bowe on muutenkin lähdössä sarjasta (mikä on varsin ikävää), niin turhapa minun on unelmoida.

      Ross kannabismyyjänä... could be... interesting.

    • rbnf

      Tiedetään,että Lawrence ja Emma hahmot poistuvat viimeistään loppuvuodesta. Ross ja Finn hahmona nähty joten koko asiansa sössinyt perhe ulos sarjasta olisi hyvä ratkaisu.
      Lawrence hahmo on ollut ärsyttävä koko ajan. Kun hän kuuli Rebeccan olevan raskaana niin hän otti varastosta keinuhevosen esille. Muuttiko teestamenttia? Chrissien isä asia selviää ja jatko sarjassa voi olla mahdollista. Lucky? Rebecca Whiten tehtävä sarjassa on synnyttää Robertin lapsi keskosena jo lokakuussa? dramaattisessa vaara tilantessa ja Aaron on paikalla. Rebecca todennäköisesti kuolee tai lähtee pois ja lapsi jää Robronin ja Victorian hoitoon. Muuten koko juoni olisi katsojia turhauttava ja merkityksetön.

      • Glub

        Sehän asiassa onkin niin huvittavaa, että sokeakin näkee, että Rebecan tarkoitus on olla incubator, sijaissynnyttäjä Robronin lapselle, ja lopulta joko lähtee kylästä pois (veikkaan tätä) tai kuolee.


      • rbnf

        Robertin oma äiti kuoli n3kk jälkeen ja en haluaisi että sama toistuu nyt. En toivo Rebeccan kuolemaa,en sairautta. Toivon, että lapsen huoltajuus ja hoito järjestyy myös katsojia tyydyttävällä tavalla. Lapsella pitää olla tieto ja yhteys äidinpuoliseen biologiseen sukuunsa. Robertin lapsi ei ole ongelma Aaronille se on mahdollisuus,osa Robertia,toivottu ja rakastettava.


      • DaleEmmer
        Glub kirjoitti:

        Sehän asiassa onkin niin huvittavaa, että sokeakin näkee, että Rebecan tarkoitus on olla incubator, sijaissynnyttäjä Robronin lapselle, ja lopulta joko lähtee kylästä pois (veikkaan tätä) tai kuolee.

        Hautomakone Rebecca? Vähän kylmältä ja laskelmoidultahan se kyllä kuulostaa mutta hyvinkin mahdollista. Tällä lapsella lyödään muuten kaksi kärpästä: Sugdenin uhanalainen suku jatkuu (nykyisen tuottaja McLeod saa sulan hattuun, siitä että tuo sarjaan uuden legacy-Sugdenin) ja Robron saa vauvan. Itse olisin (jos lapsi todella Robertin, onko se DNA-testin teko todella niin vaikeaa?) tyytyväinen siihen ratkaisuun, että syntymän (jouluvauva, Aaron kätilönä lumikinosten saartama on oma veikkaus) jälkeen Rebecca häipyisi lapsen kanssa sarjasta ja palaisi takaisin vaikka 7-8 vuoden kuluttua kun lapsi alkaa olla siinä iässä, että sille voi palkata näyttelijän ja alkaa antaa jotain tekemistäkin vaippojen vaihdon ja leikkikenttä kohtausten lisäksi.


    • juonikuvioita

      Sarjassa näytetään joidenkin lapsia, esimerkiksi Liviä, jolla ei mielestäni ole mitään tekemistä Emmerdalessa. Usein notkuu vaan joukon jatkona ja saattaa olla yksi repliikki jaksossaan. Minua kiinnostaisi enemmän Bobin ja Vivin lapset, Cathy ja Heath, minkäikäisiä olisivat nyt, heistä saisi enemmän irti, kuin jostain Livistä ja Leosta, tai Moseksesta.

      • PikkuLapsiaLiikaakin

        Olet väärässä Livin suhteen. Liv on Aaronin sisarpuoli ja kuuluu R&A ja Dingle perheeseen ja Isobel Steele on kiinnostavin ja paras nuorista näyttelijöistä ja jolle voi kirjoittaa jo vaativia juttuja ja tapahtumia kuten Lucky ja Gabby hahmoille. Leo on liikaa esillä evvk koko perhe ja Mooses on jo kasvanut niin ei ole enää jatkossa paljon mukana. Bobia näkee paljon mutta ei ole omaa juonta siis vain sivuhenkilö lapsineen. Vauvavaihe ja vanhemmat teinit ok mutta siltä väliltä lapset ei toimi sarjassa.


    • eikuulujoukkoon

      Liv ei kuulu millään tavoin Dingleihin. Äiti on joku, joka ei kuulu Emmerdalen väkeen ja isä on Chasin exä. Liv osaa näytellä vain vihaista ja äksyä tylleröä.

      • rbnf

        Aaronilla ja Livillä on sama isä. Liv haluaa asua Aaronin ja Robertin kanssa. Heillä on yhteinen talo ja koti uudistettu Mill Cottage jossa Robron asunut 25.5 lähtien. Liv palaa Irlannista loppukesällä.


      • rbnf
        rbnf kirjoitti:

        Aaronilla ja Livillä on sama isä. Liv haluaa asua Aaronin ja Robertin kanssa. Heillä on yhteinen talo ja koti uudistettu Mill Cottage jossa Robron asunut 25.5 lähtien. Liv palaa Irlannista loppukesällä.

        Aaronin ja Livin isä oli Gordon Livesy. En ole väittänyt Livin olevan biologisesti verisukulainen Dingle mutta Liv kuuluu veljensä Aaronin kautta Dinglen perhepiiriin kuten Robertkin nykyään. Joku satunnainen katsoja ei näköjään ymmärrä mitä tarkoitetaan,omituista mitätöintiä.


      • puhutpuutaheinää
        rbnf kirjoitti:

        Aaronin ja Livin isä oli Gordon Livesy. En ole väittänyt Livin olevan biologisesti verisukulainen Dingle mutta Liv kuuluu veljensä Aaronin kautta Dinglen perhepiiriin kuten Robertkin nykyään. Joku satunnainen katsoja ei näköjään ymmärrä mitä tarkoitetaan,omituista mitätöintiä.

        Olen katsonut Emmerdalea vuosia,enkä ymmärrä tuota kiihkoamista, jostain tytön tylleröstä, jolla eiole mitään keskeistä roolia ja joka ei kuulu mihinkään keskeiseen sukuun tai perheeseen Emmerdalessa, kaikkein vähiten Dingleihin.


    • eikuulujoukkoon

      Aaronin ja Livin isä ei ole Dingle. Chas on Dingle, mutta ei ole mitään sukua Liville.

    • ikifani

      Livin oleminen sarjassa mahdollistaa uusien luonteenpiirteiden esiintuomisen Aaronista. Myös Robertin suhtautuminen partnerin pikkusiskoon tuo lisänsä.
      Liv on hyvä tyyppinä, oikea murkku. Ja rikas ja loppujenlopuksi hyväsydäminen. Näin tulkitsen kasvoihin katsomalla. En seuraa Englannin sarjan etenemistä.

    • enymmärrämiksi

      No johonkuhun on mitätön Emmerdaleen kuulumaton tyttönen tehnyt valtavan vaikutuksen.

    • 15061988

      "Vauvavaihe ja vanhemmat teinit ok mutta siltä väliltä lapset ei toimi sarjassa."

      Jep, etenkin kun näyttelijäntaidot ovat surullisen usein luokkaa ex-Gabby.

    • ikifani

      Jos minua tarkoitat, niin ihailen tytön, näyttelijän, taitoa olla kameran edessä kuin kotonaan. Luonnollinen ja raikas olemus viehättää myös ulkoisesti. Liv ei ole minkään tähtösen klooni.
      Hänen äänensä on kivan persoonallinen ja kaikkiaan karismaattinen näyttelijä näin nuoreksi ihmiseksi.
      Olen näyttelijätyöstä , ohjauksesta ja kuvauksesta kiinnostunut ent. amatöörinäyttelijä.

    • DaleEmmer

      Pitkästä aikaa jopa vähän innostuin Emmerdalesta kun luin ensi viikon paljastuksia. Robert/Robron vastaan Ross/Bartonit kiista/sota kuulosti menevältä, vauhdikkaalta ja jopa hetkittäin hauskalta juonikuviolta. Ross ilmeisesti loukkaa ja nolaa julkisesti (varmaan pubissa?) Rebeccaa ja Aaronia, joka saa Robertin vannomaan kostoa. Robron ryöstää ja romuttaa Bartonien taksin, tästä alkaa kostonkierre, joka johtaa lopulta puukotukseen. Puukottajana on yksi huumekauppiaista, mutta uhri ei ole tiedossa, mutta veikkauksen kärjessä ovat Harriet, Cain ja Adam. Itse veikkaan Adamia. Luin myös Rossia näyttelevän Michael "Mike "Parrin haastattelun, jossa hän kertoi pitävänsä Ryan Hawleyn kanssa työskentelystä. Parrin mielestä Robertin ja Rossin kohtauksissa on energiaa ja hän oli itseasiassa sitä mieltä, että heistä tulisi hyvä parivaljakko. Viittasiko hän liike vai muuhun suhteeseen jäi minulle vähän epämääräiseksi. Mutta ilmeisesti Parr haluaisi robronin tilalle robrossin? ;)

      Mitä mieltä muuten olette kylän uusista tulokkaista? Lydiasta ja Gerrystä nimittäin. Aluksi pidin Lydiää turhana ja raivostuttavana, mutta nyt olen muuttanut täysin mieleni ja hullu papukaija täti on vienyt sydämeni, nauran aidosti liki kaikille kohtauksille, missä hän on mukana. Samaten Lachlanin sellikaveri Gerry on hauska tapaus, varsinkin hänen ihastuminen Lachlanin äitiin tuottaa ainakin tälle katsojalle suurta riemua.

      • Jawline

        Harriet ajoi Emman autolla maantiellä ja huumeenkasvattajat luulivat ruohosäkkien olevan siinä autossa,jonka olivat nähneet Wylien pihassa. Peräänajo ja papinpuvussa oleva Harriet tuli ulos autosta jolloin roiston näköinen mies käski x3 avata tavaratilan. H ei avannut vaan alkoi tapella vastaan ja H sai puukosta mahaansa. Ihmettelen miten entinen poliisi Harriet ei tajunnut vaaraa. Finn pääsi pois roistojen autosta ja soitti ambulanssin. Sairaalassa Finn puhui taas ääneen H vuoteen vieressä ja oven vieressä ollut Cain kuuli Bartonien poikien puuhista. Cain sieppasi Rossin,tunki takaluukkuun ja vei Wylien pihaan. Cainilla ja Harrietilla on ollut salasuhde keväällä.


      • Jawline

        Wyliessä Cain vei tajuttoman Rossin Jamesin huoneen sänkyyn ja pahoinpiteli aamulla lisää. Cain avasi ikkunan ja aikoi työntää Rossin ulos kostona mutta Moira ja Finn tulivat taloon ja samalla tuli viesti että Harriet selvää ja homma jäi siihen. Heinäkuun spoilereissa luki,että Finn kysyy töitä Chriessieltä. Finnhän Declanin töissä käytti D luottokorttia väärin. Sarjasta poistuu 11 hahmoa,nyhverö Finn saisi lähteä jo.
        Sarjassa ei enää nähdä sellaisia väkivaltaisia hakkaamisia kuin v2015 joita nähtiin Cain tekevän Robertia ja Rossia kohtaan,Pete/Ross.


      • Jawline

        Lydiasta on tullut vakituinen hyvä hahmo. Lydia on tekemisissä lähes kaikkien kanssa. Hän siivoaa Sharman tehtaalla ja Kartanossa. Asuu Laurelin talossa ja on harrastustoiminnoissa mukana. Rasittava typerys Kerry saisi jo poistua. Lyhytaikaisia mieshahmoja on ollut/on muutamia tänä vuonna. Poistuneita on jo Joanie.Asley,Rakesh. Adam tekee viimeiset kuvaukset marraskuussa.


      • Jawline
        Jawline kirjoitti:

        Harriet ajoi Emman autolla maantiellä ja huumeenkasvattajat luulivat ruohosäkkien olevan siinä autossa,jonka olivat nähneet Wylien pihassa. Peräänajo ja papinpuvussa oleva Harriet tuli ulos autosta jolloin roiston näköinen mies käski x3 avata tavaratilan. H ei avannut vaan alkoi tapella vastaan ja H sai puukosta mahaansa. Ihmettelen miten entinen poliisi Harriet ei tajunnut vaaraa. Finn pääsi pois roistojen autosta ja soitti ambulanssin. Sairaalassa Finn puhui taas ääneen H vuoteen vieressä ja oven vieressä ollut Cain kuuli Bartonien poikien puuhista. Cain sieppasi Rossin,tunki takaluukkuun ja vei Wylien pihaan. Cainilla ja Harrietilla on ollut salasuhde keväällä.

        Jatkan vielä aiheestä. Kylässä etsitään syyllisiä kaikkeen. Harriet itse tyhmällä käytöksellään aiheutti puukotuksensa. Luuliko hän papinkaapunsa suojaavan! Olisi avannut takaluukun jossa ei ollut kannabis säkkejä. Poliisinakin näköjään ollut tyhmä ja huono. Puukotusta ei olisi tapahtunut. Piti vielä ruveta tappelemaan roistolta näyttävän miehen kanssa. Aivot alapäässä.
        Harriet on ilmeisesti niin pää pilvissä Cainista. Väkivaltä vetää puoleensa. Uusi pappi olisi jo aika vaihtaa kylään. Cain on jo niin tylsä,suu hymyssä rötöstellään ja sadaan helpolla palkkaa.Dinglen lahonnutta puumetsää pitäisi harventaa jo todella.


      • Trooppisiadrinkkejä
        Jawline kirjoitti:

        Wyliessä Cain vei tajuttoman Rossin Jamesin huoneen sänkyyn ja pahoinpiteli aamulla lisää. Cain avasi ikkunan ja aikoi työntää Rossin ulos kostona mutta Moira ja Finn tulivat taloon ja samalla tuli viesti että Harriet selvää ja homma jäi siihen. Heinäkuun spoilereissa luki,että Finn kysyy töitä Chriessieltä. Finnhän Declanin töissä käytti D luottokorttia väärin. Sarjasta poistuu 11 hahmoa,nyhverö Finn saisi lähteä jo.
        Sarjassa ei enää nähdä sellaisia väkivaltaisia hakkaamisia kuin v2015 joita nähtiin Cain tekevän Robertia ja Rossia kohtaan,Pete/Ross.

        Eilisessä jaksossa Charity otti Finnin töihin Willapakkaan. Charityll yrittää bentleyllä autonvuokraus bisnestä Debbien kanssa. Missähän kunnossa Willis bisnes on kun Chas palaa takaisin syksyllä?


      • DaleEmmer
        Trooppisiadrinkkejä kirjoitti:

        Eilisessä jaksossa Charity otti Finnin töihin Willapakkaan. Charityll yrittää bentleyllä autonvuokraus bisnestä Debbien kanssa. Missähän kunnossa Willis bisnes on kun Chas palaa takaisin syksyllä?

        Kauaa Finn ei tosin williksessä viihdy, sillä ensi viikolla(?) hänet palkataan töihin Home Farmille ilmeisesti Lachlanin business-avustajaksi.


      • kxft
        DaleEmmer kirjoitti:

        Kauaa Finn ei tosin williksessä viihdy, sillä ensi viikolla(?) hänet palkataan töihin Home Farmille ilmeisesti Lachlanin business-avustajaksi.

        Kyllä, ja Finnille se sopiikin hyvin. Kartanossa hänen olisi aina pitänytkin olla töissä. Hänhän olikin Declanilla kerran. Hän sopisi oikein hyvin Whiten perheen kuvioihin, erityisesti jos hänelle tulisi salasuhde Lawrencen kanssa, eli hänestä tulisikin Lawrencen salainen toiboi. :P

        Lawrencen sydän tosin ei taitaisi kestää liikaa jännitystä. : P


    • saaaad

      Olen äärettömän surullinen siitä, mihin Emme on mennyt. Hyvä sarja alkaa menemään tusinatuuttiin :(

      • Robronviikkomenossanyt

        HUOM. Juonenpaljastusketju 5 Britti tahdissa on olemassa kesäkuusta lähtien 2017. Liian aikaista kertoa tämän viikon tapahtumista vielä koska asiat kesken Aaronin ja Robertin osalta.
        Ensi viikolla ketjussa 5 kerrotaan tilanteesta.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      71
      3309
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      558
      3117
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      38
      2563
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2032
    5. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      310
      1842
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1835
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      10
      1702
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      121
      1383
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1241
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1228
    Aihe