Vhh halvempaa kuin ns. perusruoka

Meillä vaihtui leivät, makaronit, perunat ym kasviksiin. Pakastealtaassa kaupassa on kasviksia paljon alle 5e/kg. 5 henkisen perheen ruokalasku tippui 100e/kk (6v sitten) kun vaihdettiin karppiin.
Ilmianna
Jaa

13 Vastausta



Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Tuoreet kasvikset ovat paljon halvempia kuin pakastetut.
Itse en enää ole puhdasoppisella VHH:lla, mutta sen verran on jäänyt pysyväksi tavaksi, etten syö sokeria, vehnää, lisäaineita, margariinia yms shittiä.
Ruista ja kauraa syön, tummaa riisiä, joskus, vaikka mausta en pidäkään. Kvinoaa käytän myös. Hedelmiä välipalana.
Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Pelkissä kasviksissa on vain todella vähän proteiinia ja 20 euroa/7 päivää tekee 2,8euroa päivää kohden ei kuullosta kovin suurelta mutta hyvä jos sillä on jo 6v selvitty hengissä jotkut selvis keskitysleiristäkin eikä sielläkään mässäilty kauheasti.
Ilmianna
Jaa
Itsellä pelkkä vhh tekee liian virkeän olon, ei saa illallakaan nukahdettua kunnolla. En tiedä menisikö tuo ajan myötä ohitse?
Ilmianna
Jaa
Leipä väsyttää, tämän on moni VHH:ta noudattava huomannut.
Samoin, jos on vaikkapa reumaa, niin jo pari leipäpalaa palautta mahdolliset reumasäryt, joista on päässyt eroon ruokavaliolla.
Viljat ovat todella monille haitaksi, mutta ei kaikille. Osa ihmisistä sietää viljoja aina vanhainkotiin asti, jolloin saattaa tulla eteen jonkin asteinen muistisairaus. Alzheimerin tauti on todettu johtuvan viljoista. Siis diabetes kolme.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
4 VASTAUSTA:
Alzheimerin taudin perimmäistä syytä ei tiedätä joten älä viitsi Jntti valehdella viljoista koko ajan. Huolehtisit ennemmin ylilihavan perillisesi terveydestä ja laihtumisesta. Lihavuus johtuu liiasta rasvan syömisestä jonka on edesauttanut VHH-ruokavalio
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Haista Pska Lue ja tutustu äläkä kirjoita käyttämällä nimeä, jolla on eri mielipiteet kuin sinulla. Se on typerää.
Vaikka mitä muuta koulupojilta ja räkänokilta voi odottaa.
Samoin ei tiedetä tarkoin diabeteksen syntyä, mutta ei sitä sokeripitoiset ruoka-aineet ainakaan paranna sen kummemmin kuin Alzheimerin tautiakaan.
Mutta, jos uskot, ettei sokerilla ole mitään vaikutusta, niin vedä naamaasi äläkä valita.
Olen aina kirjoittanut viljatuotteista ja niiden merkityksestä terveyteen, jota typerät räkänokat väheksyy kunnes ongelmat tulevat omalle kohdalla. Karma iskee aikanaan.
Suomessa syödään 16 kertaa enemmän ruista kuin maailmalla keskimäärin. Suomessa on maailmassa eniten Alzheimerin tautia maailmassa. Onko näillä mitään yhteistä en tiedä, mutta ruisleipä sisältää paljon sokeria.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Pekka-pullea kirjoitti:
Haista Pska Lue ja tutustu äläkä kirjoita käyttämällä nimeä, jolla on eri mielipiteet kuin sinulla. Se on typerää.
Vaikka mitä muuta koulupojilta ja räkänokilta voi odottaa.
Samoin ei tiedetä tarkoin diabeteksen syntyä, mutta ei sitä sokeripitoiset ruoka-aineet ainakaan paranna sen kummemmin kuin Alzheimerin tautiakaan.
Mutta, jos uskot, ettei sokerilla ole mitään vaikutusta, niin vedä naamaasi äläkä valita.
Olen aina kirjoittanut viljatuotteista ja niiden merkityksestä terveyteen, jota typerät räkänokat väheksyy kunnes ongelmat tulevat omalle kohdalla. Karma iskee aikanaan.
Suomessa syödään 16 kertaa enemmän ruista kuin maailmalla keskimäärin. Suomessa on maailmassa eniten Alzheimerin tautia maailmassa. Onko näillä mitään yhteistä en tiedä, mutta ruisleipä sisältää paljon sokeria.
"Insuliiniresistenssi ja Alzheimer’s

Käypä hoito -ohjeissa vaaratekijöiksi luetellaan 16 eri riskitekijää. Myös insuliiniresistenssi, metabolinen oireyhtymä sekä diabetes löytyvät listalta. Korkea kolesterolikin on mainittu, mutta se on riskitekijä vain keski-iässä. Vanhemmalla iällä kolesterolin kohoaminen on sen sijaan hyvä asia ja suojelee yli 70-vuotiaita dementialta.

Kuopiossa v1997 tehty tutkimus mainitsee niinikään alhaisen kolesterolin yhtenä merkittävistä riskitekijöistä samoin kuin korkeat arvot paastoverensokerista, sokerirasitustestistä, paastoinsuliinista, 2h insuliinitestistä ja epänormaalit arvot glukoosin siedosta. Heidän mukaansa insuliiniresistenssi on yhteydessä Alzheimeriin riippumatta ApoE4 perimästä.

Insuliiniresistenssin (ja diabeteksen) yhteys Alzheimeriin on kiistaton. Haulla, ”insulin resistance” ”Alzheimer’s disease”, tulee 474 000 sekalaista ja 26 000 tieteellistä osumaa. Useissa tutkimuksissa Alzheimerista käytetään myös nimitystä tyypin-3 diabetes."
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Hoitsu_Hanna kirjoitti:
Alzheimerin taudin perimmäistä syytä ei tiedätä joten älä viitsi Jntti valehdella viljoista koko ajan. Huolehtisit ennemmin ylilihavan perillisesi terveydestä ja laihtumisesta. Lihavuus johtuu liiasta rasvan syömisestä jonka on edesauttanut VHH-ruokavalio
vvhh on paha
Kommentoi
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
The Truth About Cancer: A Global Quest - The True History of Chemo & The Pharmaceutical Monopoly

https://www.youtube.com/watch?v=KqJAzQe7_0g
Ilmianna
Jaa
Alzheimerin tauti on lisääntynyt räjähdysmäisesti viimeisen 40 vuoden aikana, eli aikana jolloin tyydyttynyt rasva on julistettu epäterveelliseksi. Antti Heikkilä kertoi että 70 luvulla hyksiin oli tuotu yksi Alzheimerin tautia sairastava, se oli ainoa ko. tautia sairastava koko sairaalassa, tästä syystä nuoret lääkärit kutsuttiin katsomaan potilasta.

Pitäisi olla helppo päätellä mistä Alzheimerin tauti johtuu, Katsotaan vain mitä ihmiset söivät ennen 70 luvulla tulleita nykyisiä ruokasuosituksia jolloin Alzheimerin tauti oli lähes tuntematon ja verrataan nykyiseen ruokavalioon. Esim. rasvan demonisoinnin jälkeen lissäntyivät räjähdysmäisesti sokeroidut kevyt tuotteen, joista rasva oli poistettu ja voi korvattiin margariinillä joka on terveydelle haitallista valmistuksessa käytettyjen myrkkyjääminen takia jne.
Ilmianna
Jaa
Vielä itse otsikon mukainen kommentti.

Karppi ruoka on tullut selvästi edullisemmaksi kuin aiempi vähärasvainen ruokavalio, syynä on ruuan hidas imeytyminen ja riittävä energiamäärä joka riittää 5-6 tuntia entisen 2-3 tunnin sijasta. Lisäksi esidiabetes parani, joten olen täysin lääkeetön ja säästän myös lääkekuluissa sievoisen summan vuosittain. :)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Tähän voidaan lisätä diabeteslääkkeiden mahdolliset sivuvaikutukset, joita tulee myös hoitaa / lääkitä. Näin hyvin monissa tapahtuu ja lääkekierre jatkuu.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
VHH-ruoka on niin halpaa että syön sitä jatkuvasta. Ihanaa kun rasva valuu koko ajan pitkin kaksoisleukaani.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Vhh halvempaa kuin ns. perusruoka

Meillä vaihtui leivät, makaronit, perunat ym kasviksiin. Pakastealtaassa kaupassa on kasviksia paljon alle 5e/kg. 5 henkisen perheen ruokalasku tippui 100e/kk (6v sitten) kun vaihdettiin karppiin.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta