TAAS NORJALAINEN KÄRYSI HAHAHAHAHAHHAHAHHA

NORJALAISET_ULOS

http://www.iltalehti.fi/talviurheilu/201610130114950_tl.shtml

Norjalaishiihtäjä Therese Johaug on jäänyt kiinni kielletyn aineen käyttämisestä.

Vielläpä Johaug joka vakuutti, ettei käytä mitään kiellettyjä aineita., HAHHAHHAHHAHHAH Kuinkas taas kävi?

Ja kuka oli taas oikeassa? HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAH Nyt naurattaa. Kaikki norjalaiset hiihtäjät käyttää jotain kiellettyä ainetta.

169

610

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rgtetrer

      Juupa juu sehän lähti aina kuin hauki kaislikosta ja jaksoi samaa tahtia maaliin asti.

    • hyfdgdf

      Juu hauki jäi katiskaan.

    • HAHAHAHAHAHAHAHAHAH

      "Norjan maajoukkueen ja Johaugin antaman selityksen mukaan aine joutui Johaugin elimistöön huulirasvasta."

      Kuka uskoo tollasia typeriä selityksiä? HAHAHAHHEHEHEHEHAHAHAHAH

    • huulirasvaa

      Johaug on syytön. Oikea syyllinen on ”italialainen” apteekki
      Hiihtojoukkueen lääkäri Bendikseniltä oli kortisoni oli loppunut ja Johaugin huulia piti hoitaa.
      Huulirasvapakkauksessa on selväti ilmoitettu, että lääke on kielletty urheilussa. Bendiksen oli kysynyt apteekista, oliko Trofodermin käyttö ok.
      Muiden hiihtäjien onneksi vain Johaugin huulet paloivat kun kortisoni loppui lääkäriltä.
      On tietysti selvää, että lääkäri ei hakenut ”italialaisesta” apteekista lisää kortisonia kun se oli lopunut vaan haki doping-ainetta Johaugin huuliin.

      • PanettaaJaKovaa

        Italialaisesta apoteekistahan se Vainion Marttikin rohtonsa kuulemma aikoinaan osti - myivät eriainetta kuin aiemmin ja loppu on historiaa...Talonmiehen piikkiin meni silti vitamiinit!


    • Teresetyrisee

      Voi tätä ilon ja riemun päivää! Kyllä nyt harmittaa naapurimaan puolesta! He ovat sentään aina olleet puhtaan urheilun asialla. Kyllä nyt varmaan likka saa ankaran tuomion, ainakin kolme kuukautta joka langetetaan taannehtivasti viime toukokuusta alkaen... Ööö, meniks tää nyt oikein?

    • NYTNAURATTAA

      miten aurinkoa ottaessa voi palaa pelkästään huuli? hehhehheh jo on selitykset norjalaisilla.

      • heijanorge

        Kun käyttää astmalääkettä, niin hengitys kulkee niin rajusti, että huulet kuivuvat, siksi on pakko käyttää sterodipitoista huulirasvaa. Ja nythän se on todistettu, että oikea huulivoide on tärkeämpi kuin mikään suksivoide!


    • OtepäästäTikkurilaanjne

      Johaug on mukana vuodenvaihteessa Tour de Ski kilpailuissa ja voittaa kokonaiskilpailun ylivoimaisesti ja rahan tuloa ei voi estää edes Wada!

      • eivarmastiole

        Ryssä Putinilla ja sen oligarkeilla on enemmän fyrkkaa kuin turskanpyytäjille. Putteli varoitteli vittuilemasta ja leimaamasta Venäjää doping luvatuksi masksi. Kunnon tutkimukset käyntiin nyt kun norskeillakin menee talous päin persettä.


    • spasibaVladimirtoveri

      Ei ois kannattanu alkaa Venäjölle vittuilemaan. Putteli varmisti mafiataktiikoilla ja isoilla rahoilla, että tulokset julksistaan peittelemättä.

    • JohaugLahdenKuningatar
    • vitsi

      Täytyy ihmetellä kuinka epäpätevä lääkäri on Norjan hiihtomaajoukkueella, antaa huulirasvaa jossa on kiellettyä ainetta, kuka uskoo?

    • Jonne13v

      Anna-Kaisa Saarinen esitteli kohuttua huulirasvapakkausta mutta missään kohtaa en nähnyt että pakkauksessa olisi lukenut selvällä norjankielellä että DOPING. On myös mahdollista että apteekissa rasvaa ostettaessa hiihtomaajoukkeen lääkäri Bendiksenin vasen peukalo on ollut dopingvaroituksen päällä ja varoitusta ei ole siksi huomattu elikkäs on tapahtunut inhimillinen erehdys.

      • nowaynorway

        Aino-Kaisahan leikillään väitti joskus syövänsä Johaugin tapaisia pikkutyttöjä. Norjalaiset voivat nyt vedota siihen, että Aikun elimistöön on joutunut samaa huulirasvaa :)


      • peensuristin

        Se tellu osti italialaisesta apteekista moskovalaista huulirasvaa.


    • ALAKAUTTA

      Uusi paljastus Therese Johaug KÄYTTÄMÄ liukuvoide REX olisi sisältänyt kiellettyjä aineita?

    • 665746566

      Aivan oikein kun kärysi. Muistan hyvin miten norskit hekotteli silloin kun meillä oli hemohes-jupakka.

    • heijanorge

      Suomalaisten huoltojoukkojen olisi aika ymmärtää, että oikeaa voidetta pitää laittaa HUULIIN ei suksien pohjilla ole niin väliä.

    • Fatimawhitebreaditamponi

      Naurakaa, mutta mites sitte, ku Björgen voittaa kaiken?

      • alkanutoireleikaa

        Mikäli ei sitten pumppu petä liiasta rasvaamisesta.


      • Suojakelit

        Tämä Björgen onkin viisas tyttö. Hän osaa laittaa rasvaa ihan huomaamattomiin paikkoihin.


    • heijanorge

      Kovasti yrittää Juhaug puristaa itkua haastattelussa, mutta yhtään kyyneltä ei saa putoamaan. Huonosti oli harjoiteltu tuo esitys. Todella huonosti.

      • DopingNorge

        Huomasin saman! Hän teeskenteli itkua. Hän itki väkisin ilman kyyneleitä.


    • Yhyyhyhyh

      Mittää en ou ottana: D Kuurinahan näitä kauden alla vedetään yleensä eli juuri nyt että vaikutus kestää mahdollisimman kauan kautta. Sitten kesken kauden norskit häipyvät taas "tankkaamaan" ja "keskittymään" touriin tai mm kisoihin että tulee kuutois voitto.

    • mitäänenooottanutmuuuta

      suksi suksi kun ei luista mihinkään...nainen tuli vuorelta näytti hän huonolta huuliltaan,apteekkiin vie lääkärin tie....ottakaa tätä niin lähtee jo mätä...hela ..hela..me hoilattiin hiljaa ...

    • tarkkanäköinen

      Norjan koko hiihtomaajoukkue on astmalääkkeitä ja dobingia järjestelmällisesti käyttänyt , meillä on esimerkki venäjästä mitkä on sangtiot . Norjalaisia ei nähdä ensitalven kilpaladuilla , säännöt on OLTAVA samat kaikille.

      • Kaikki.kivet.käännetään

        Aivan 100 varmasti nähdään useampi "asiantuntijoiden" suorittama huulirasva testi joilla pyritään näyttämään että siitähän nämä pitoisuudet tuli. Oma veikkaus on jotta kaikki norskit on viivalla kun kausi alkaa. Jos noin käy saa nähdä onko viivalla muita kun norjalaisia muiden boikotoidessa


      • kyröpukki

        Kiinni jäivät paskiaiset. Putin pitää huolen etteivät pääse kuin turska verkosta.


    • eieiväsytäei

      osta nyt hyvä juu-hauki huulirasva, KYLLÄ lähtee juu kuin hauki rannasta

    • Vuoristoneuvos.Tuura

      Tämä on ILON ja onnen päivä!

      Muahahaha paska doping norja KÄRYÄÄ! Kaikki joukolla polttamaan norjan lippuja lahden mm-kisoissa!

    • fgfh9

      Olen jo vuosikausia ollut sitä mieltä että Norjassa käytetään dopingia järjestelmällisesti. En tietenkään voi sitä todistaa. Mutta epäilenpä että heillä on sisäpiirintietoa testauksista niiden ajoituksesta, ja mitä voi käyttää ja miten paljon ja kauan jotta häviää elimistöstä.

      Hiihtomenestys on Norjalle kaikki kaikessa, paineet ovat kovat supermenestykseen vuosi toisensa jälkeen.

      Johaug oli viime kaudella ylivoimainen, voitti välillä minuuttitolkulla toiseksi sijoittunutta. Ihan lahjakkaita ne muutkin ovat ja kovaa harjoittelevat, ja osa heistäkin käyttää dopingia, josta saa valtavan edun, ja silti Johaug muka puhtaana panee heille päihin minuuttitolkulla.

      Ja aina kun normanni jää kiinni dopingista alkaa kauhea selittely, aina joku muu kuin urheilija itse ottaa vastuun, nyt lekuri.Jo on jumakauta kummallista, että lekuri on niin tyhmä, että ei osaa lukea että siinä rasvassa on kielettyä dopingainetta!

      Yksi mahdollisuus on, että norjalaiset tutkivat missä tuotteissa on killetyjä aineita, esim. tämä huulirasva, ja sitten käytetään samaa ainetta dopintarkoituksessa, ja jos jäädään kiinni, niin on seliselitys valmiina - tällä kertaa huulirasva.

      Ja jos joku muu jää kiinni dopingista niin norjalaiset ovat tiukkana, eivätkä minkäänlaiset selitykset heille kelpaa heidän kantaansa lievennä - haluavat kovimman mahdollisen rangaistuksen.

      Mutta kun norski jää kiinni dopingista niin seliselittely alkaa,. ja norskit olettavat ja edellyttävät, että niitä seliselityksiä uskotaan muitta mutkitta - ei rangaistusta, pelkkä vahinko. Norskit ovat ääri-itsekästä ja omahyväistä kansaa.

      4 vuotta pannaa Johaugille!

      • Fxfxrx

        Ei noin tyhmää lääkäriä laiteta edes hölmölän hiihtojoukkueen vastuu lääkäriksi. 10 vuotiaskin osa lukea tuon varoituksen pakkauksesta. Kuten joku sanoi tässä on otettu käyttöön ns plan b jos käry käy.


      • liekkövirosta
        Fxfxrx kirjoitti:

        Ei noin tyhmää lääkäriä laiteta edes hölmölän hiihtojoukkueen vastuu lääkäriksi. 10 vuotiaskin osa lukea tuon varoituksen pakkauksesta. Kuten joku sanoi tässä on otettu käyttöön ns plan b jos käry käy.

        Sinä se tässä tyhmä olet. Tyyppi on samanlainen syntipukki kuin Kyrö täällä.


      • Fxfxfx
        liekkövirosta kirjoitti:

        Sinä se tässä tyhmä olet. Tyyppi on samanlainen syntipukki kuin Kyrö täällä.

        Mikäs pelle siellä vinkuu?


    • heijanorge

      Wadan ja Fissin tärkeillä paikoilla istuu niin monta norjalaista, että Juhaug ei saa mitään rangaistusta kuten ei saanut Sundbyykään. Norjan öljyrahoilla on jo vuosikausia pidetty norjalaisten douping salassa ja tullaan jatkossakin pitämään.

      • DarioFonDraamaa

        OPECin tuotantorajoitteet alkavat tuntua myös taloudessa.

        Taustalla saattaa olla Maran salaliitto. Sille on käynyt selväksi, että muut hän pystyy voittamaan, mutta ei Juuhaukkaa. Silloin se on poltettava 70-luvun aineella.


      • kovamuijaman
        DarioFonDraamaa kirjoitti:

        OPECin tuotantorajoitteet alkavat tuntua myös taloudessa.

        Taustalla saattaa olla Maran salaliitto. Sille on käynyt selväksi, että muut hän pystyy voittamaan, mutta ei Juuhaukkaa. Silloin se on poltettava 70-luvun aineella.

        Astma-Björgen on uhannut hakata koko homojoukkueen miehet mikäli ei terssua käräytetä ja uhrata.


    • pelle59

      dahlen´vs mika tapahtui , dahleniststa tuli kuningas js lopetti aineeden ajioisssa .
      norjan oma tutkikikamava tv mönsi oleessa väärässä asiassa koska hallitus määrisi niin. norjan dobing jatkuu.

      • ressuka

        Edustaako pellen kirjoitus suomalaista osaamista, jos, niin ei aivan mitalitasoa?!.


    • fafafax

      Tämäkö oli ainut huulirasva, mikä tehosi rohtumaan? Tämä Johaugin selitys on samaa tasoa kuin Baumanin selitys, että sai kiellettyä ainetta hammastahnasta. Näitä riittää.

    • stanantunarit

      No onko sitä poloista italialaista talonmiestä jo löytynyt joka taas sähläsi ne purkit takanreunalla

    • piikki-iita

      Toivottavasti tajuavat selvittää, mihin kellonaikaan maajoukkue sai tiedon testauksesta ja mihin kellonaikaan rasva ostettiin.

    • eibotoksia

      tollaset huulet saa apteekkirasvalla vois antaa imeä saa olla dopengia

    • heijanorge

      Jos ja Juhaug ei saa vähintään kahden vuoden kilpailukieltoa, niin kaikkien muiden maiden pitää boikotoida nojassa järjestettäviä kisoja. Antaa norskien hiihtää Holmenkollenilla keskenään huulivoiteiden ja astmalääkkeiden voimalla.

      • Kisatkäyntiin

        nojassa järjestettäviä kisoja...Mitään kilpailukieltoa ei tule, eikä kukaan boikotoi mitään, näytelmän on jatkuttava, se jatkuu ja jopa värikkäämpänä kuin ennen!


    • syytäetsin

      Miksi Norjan antidopingyksikkö testasi tänä syksynä omansa kesken rankan korkean paikan leirin? Ennen ei ole testattu tai sitten tulokset on salattu. Miksi tulokset julkistettiin, vaikka paras kärysi? Mitä ihmettä Norjassa on tekeillä?

      • heijanorge

        Olisko käyny niin, että ruskeassa kuoressa ei ole ollut riittävästi rahaa?


    • huulirasvaaPERKELE

      luuleeko norskit ettei heitä säännöt koske,tapaushan on aivan selvä siitä ei kahta sanaa...sillä ei ole mitään väliä kuka antanut mihin miten käyttänyt mut kun aine on wadan kiellettyjen aineiden listalla niin aivan selvä douping -tapaus josta seuraa aautomaattisesti kilpailukieto, kaikki muut selitykset on aivan turhia

      • heijanorge

        No mites kävi Sundbylle? Kaksi kuukautta ( jolla ei ole mitään merkitystä ) kilpailukieltoa. Kun on norskit fississä ja wadassa oikeilla palleilla, niin ei tule norskeille rangaistuksia. Puolueeton taho ottamaan ja tutkimaan norskien näytteet, niin kyllä alkaa tapahtua.
        Johaug tuskin saa mitään rangaistusta.


    • Ukkomaalta

      Kun nyt ei vaan menisi taas omiin..Pitääskö tutkia,ennen kuin hutkitaan

    • mussib

      mitähän ala-huuliin on laitettu kun pomot iltaisin painaneet teresee

      • penkkiurheilija2

        Punaista Rexiä


    • heijanorge

      No niin.... nyt Björgenin lahkeeseen rupesi käymään tuuli. Uhkaa lopettavansa. No se on pakko , kun tietää, että tarkastukset kohdistuvat norskehin ensi talvena. Kun ei voi käyttää aineita niin ei pärjää ja se on liian iso pala Björgenin nieltäväksi.

    • Fatimawhitebreaditamponi

      Sääliksi käy ladyä. Näyttää aika stressaantuneelta. Ei varmaan ole paljoa viikkoon nukkunut. Koko ura uhattuna. Isoja menetyksiä joka tapauksessa ja ikuinen kyssäri maineeseen. Ei naurata yhtään. Miksi suomalaiset ovat niin vahingoniloisia? Siksikö, että jäivät kiinni niin röyhkeästä epodopingista?

      • HuonoItsetunto

        Vahingonilo muille tapahtuneista onnettomuuksista on meille suomalaisille sitä parhainta ja oikeasti aidointa iloa. Sen takia meiltä puuttuu rohkeus yrittää, koska pelkäämme epäonnistumista, ja sitä että meille nauretaan. En vieläkään ymmärrä, miksi joku ihmettelee esim. koulu- ja työpaikkakiusaamista. Se johtuu siitä, että meillä kyllä osataan painaa alas kaikki rohkeat ja erilaiset ihmiset ja ajatukset.


      • heijanorge

        Älä ole murheellinen. Ei ole mitään hätää...... Johaug saa harjoitella ja kilpailla ihan normaalisti.


      • heijanorge

        Ei saanu Johaug puristettua yhtään kyyneltä lehdistötilaisuudessa , vaikka kuinka yritti. Oisko pitäny laittaa huulivoidetta käsiin, että ois edes pikkusen kirvelly silmiä, olis näyttäny edes vähän aidommalta.


      • tasapainoinensuomalainen
        HuonoItsetunto kirjoitti:

        Vahingonilo muille tapahtuneista onnettomuuksista on meille suomalaisille sitä parhainta ja oikeasti aidointa iloa. Sen takia meiltä puuttuu rohkeus yrittää, koska pelkäämme epäonnistumista, ja sitä että meille nauretaan. En vieläkään ymmärrä, miksi joku ihmettelee esim. koulu- ja työpaikkakiusaamista. Se johtuu siitä, että meillä kyllä osataan painaa alas kaikki rohkeat ja erilaiset ihmiset ja ajatukset.

        Justjoo, suomalaisten vikahan tämäkin......Sinun kommentillasi ei se ainakaan parane!


    • mukaurheilua

      Kyllä tämä tieto kärystä laittaa taas kerran uskon ja uskomukset omaan suhteeseen. Oli jotenkin kaunis ajatus, vaikkakin vähän kateellisena, että pieni ja sinnikäs maa kuten Norja, pystyy tuottamaan niin ylivoimaisia mestarihiihtäjiä. Tämä menestystarina on ollut varmaankin norjalaisille mitä parhainta itsetunnon ja mielihyvän tuottajia. Toivottavasti norjalaiset itse ymmärtävät nyt, että taisi vähän mopo karata käsistä. Jos he itsepintaisesti uskovat vielä puhtaaseen hiihtomenestykseensä, niin se olisi se suurin pettymys, joka tästä kaikesta aiheutuisi. Nyt täytyy ottaa lusikka kauniiseen käteen, ja mentävä eteenpäin. Me suomalaiset olemme kokeneet jo aiemmin vastaavan järistyksen,ja osalle meistä silmät ovat auenneet ... eivät kuitenkaan kaikille.

    • Kisatkäyntiin

      Aloittajalle: Kyllä nauru hyytyy kun kisat alkavat, Johaug kumppaneineen on mukana eikä suomalaisille ole juuri menestystä jaossa, naura siinä sitten!.

      • NORSKITULOS

        Niinkö luuulet?


      • heijanorge

        Ketä hiihtourheilu enää oikeasti kiinnostaa?


    • norskitpissittävät

      Aidosti hieno asia. Norskit muiden yläpuolella. Osaavat ja käyttävät. Nyt kulissit pissivät! Tämä vasta alkua.
      ....

      • Uskookentahtoo

        Norjalaiset törkeästi syyttää muita siitä kun käyttää doupingia ja yleistävät olevansa puhtaita pulmusia. Nyt kun jäädään kiinni niin selitellään.


    • höpönpöpöäkokotouhu

      Hiihtohan on nykyisin täyttä paskaa samoin moni muu laji ei taida jääkiekossakaan pärjätä jos ei jotain tummelia käytä tai extra liukkaria.

    • enhool

      Venäläinen nainen kärysi -elinikäinen kilpailukielto; tennistähti kärysi -kilpailukielto huhtikuuhun, vajaa vuosi; norjalainen hiihtäjä kärysi -kaksi viikkoa kilpailukieltoa.
      Johaugista emme vielä tiedä. Varmin paikka ammattimaiselle dopingille on NHL. Jääkiekkoilijaa ei saa testata! Yksinkertaista ja tehokasta. Kannattaa harrastaa jääkiekkoa.

    • voidekuvoide

      Joo yrittääkö norskit voidella seuraavaksi Fis;n lammaskatraan öljyrahoilla "Hiljaiseksi"

      Iso kulissi alkaa läntisestä punanaapuri valtiostamme kohta oleen murentunut, nyt vain sinne isolla Wadan operatiivisella joukolla testamaan myöskin..

      • heijanorge

        Sitähän ne ovat tehneet jo vuosia. Eihän tuo ole muuten mitenkään selitettävissä. Nyt on aikaa vaihtaa uudet pissit pulloihin, jonka ne satavarmasti tekevät , ennen kuin puolueettomat tarkastajat saapuvat tekemään testejä varastoiduista näytteistä. Nojalaisista on tullut käytökseltään lähes venäläisten kaltaisia paskanpuhujia öljyrahojensa myötä.


    • nohx

      Summasummarum: en arvosta sellaisia voittajia, jotka voittavat kiellettyjen aineiden voimalla, vaan omilla voimillaan ja kovalla harjoittelulla & lahjakkuudellaan, kuten vaikka Kaisa Mäkäräinen on osoittautunut ylivoimaiseksi esimerkiksi hienosta hiihtäjästä.
      Tiedä häntä miten norjalaiset ovat pötöstäneet hiihtokansaa vuosien ajan.

    • Hiphurraahur

      Se on kuin lottovoitto kun norski ämmä käryää dopingista. Tätä on odotettu jo pitkään. Ensi talvena sekoitetaan kortit hiihdossa uudelleen.

    • kuvaoiskiva

      Nämä julkkikset ottaa itsestään kuvia kymmenen kertaa päivässä muiden ottamat kuvat. Missä kuva auringon polttamasta huulesta?

    • Kieltoheti

      Koska tulee oikein julki Johaugin rangaistus? Eikai tässä vuositolkulla odotella?

    • Norjaulos

      Ja Björgen taas puhuu paskaa

      http://www.iltasanomat.fi/maastohiihto/art-2000001930493.html

      – En voi olla varma, ettei sama tapahtuisi minullekin. Olen luottanut täysin lääkäreihimme. Olen kysynyt itseltäni: ”Onko tämä kaikki sen arvoista”, Björgen kertoi.

      = että, Björgen käyttää myös kiellettyjä aineita kuten kaikki muutkin norjalaiset.

      Täysin häpeällistä toimintaa...

    • Puhtaastimennään

      Harmi että puhtaalle lahjakkaalle urheilijalle tulee tälläinen virhe lääkärin tietämättömyyden takia. Eiköhän Theresa ole jo maailman cupin aloituksessa mukana ja kyykyttää muita. Onneksi Björgen on mukana niin ei välttämättä voita kaikkia kisoja.

      • KALAK

        Toivottavasti yksikään norjalainen ei hiihdä ensikaudella maailmancup kisoja.


      • 9865

        Björgen tuleekin olemaan mielenkiintoinen seurattava, joko hänestä ekana talvena äitiyslomansa jälkeen on totista vastusta Johaugille, suomalaisten kanssa hän ei koville joudu?.


      • dopingjohaug

        paskan marjat. Luuletko todella että therese tai kukaan muukaan norjalainen on puhdas ?!!
        Herää todellisuuteen. Aineita käytetään kuinka nitä vaan pystytään ja uskalletaan, niin norja kuin muutkin maat.
        Tätä on kauan odotettu että Norja joutuu kallistumaan ulos doping-kaapistaan ja nyt on 2 käryä tullut.
        Johaug pitää tuomita kilpailukieltoon, ihan kuin muutkin. Samat säännöt kaikille !
        FIS on nyt suurennuslasin alla ja jos se nyt lepsuilee , FIS tulee saamaan kylmää kyytiä.
        Norja on häikäilemätön valehtelijoiden paratiisi. Hyvä että petturien muuri hajoaa.
        Johaug lopeta se tekopillitys ja kärsi rangaistuksesi !!!!
        Suomessa on turha odottaa ablodeja, tulee vihellyslynkkaus ja sylkikuja, mikäli FIS tekee väärän ja lahjotun ratkaisun.


    • heijanorge

      Kansalaisaloite vireille! Jos Johaugille ei tule vähintään kahden vuoden kilpailukieltoa, niin Ylen ei tule televisioida ensi talvena hiihtokilpailuja, joissa on mukana norjalaisia hiihtäjiä.

      • 9865

        Jos näin menetellään, Yle ei siis näytä ensi talvena hiihtokilpailuja, joissa on mukana norjalaisia hiihtäjiä, selvä!. Ensinnäkään, näin ei menetellä, ja toisekseen, jos meneteltäisiin, haluaisin joka tapauksessa nähdä maailman parhaiden hiihtäjien suorituksia. Sattumoisin useimmat maailman parhaista ovat norjalaisia, Johaug mukaan lukien!.


      • heijanorge

        Kansalaisaloite vireille välittömästi. Suomalaisten veronmaksajien rahoilla ei tule rahoittaa norskien doupinkia. Sinä voit ostaa itsellesi jonkun maksukanavan, osallistua rahoitukseen ja nauttia sydänmesi kyllyydestä.


      • 9865

        Kansalaisaloite vireille...mitä siis aiot tehdä asialle?.


      • joukkidouppinghauggi
        9865 kirjoitti:

        Jos näin menetellään, Yle ei siis näytä ensi talvena hiihtokilpailuja, joissa on mukana norjalaisia hiihtäjiä, selvä!. Ensinnäkään, näin ei menetellä, ja toisekseen, jos meneteltäisiin, haluaisin joka tapauksessa nähdä maailman parhaiden hiihtäjien suorituksia. Sattumoisin useimmat maailman parhaista ovat norjalaisia, Johaug mukaan lukien!.

        JohaugEI ole maailman paras hiihtäjä vaan maailman paras DOPINGHIIHTÄJÄ !! Tässä iso ero !
        Lähipiiri-case, there käyttänyt jo hyvän aikaa aineita.
        Kelatkaapa vanhoja nauhoja ja vertailkaa ulkonäön muuttumista, tiedätte kyllä miten aineet vaikuttaa esim.kasvoilla, hampaissa jne.
        Therese et todellakaan ole maailman paras. Olet surkea , näyttelevä Norskiblondi.
        kasva aikuiseksi ja kärsi rangaistuksesi äläkä saatana ruikuta


    • norsgee

      Viihdykettä pitää olla, jos Norjalaiset ei osallistu niin meno näyttää niinkuin olisi joku massatapahtuma. Ei viihde arvoa.

    • 9865

      Nim. heijanorge, olet nyt kahdesti toitottanut vaatimustasi kansalaisaloitteesta, miten homma juuri nyt etenee?.

    • DOUPINGHIIHDOTERIKSEEN

      http://www.iltalehti.fi/talviurheilu/2016101522465811_tl.shtml miten ollakkaan norjalainen tv kanava löytänyt todisteen, että Johaug puhuu totta? Että, tää on niin naurettavaa touhua. Ei ole wadalla munaa laittaa kilpailukieltoon noita. Wada on täys paska.

      • 9865

        Naurettavaa vouhotusta nimenomaan suomalaisilta, kun ei ole vastaavaa taas vähään aikaan sattunut näillä lumilla, ainakaan noin ikään kuin virallisesti, niin halutaan tuomita muita joille on käynyt vahinko, tässä tapauksessa vieläpä hyvinkin mahdollisesti aivan oikea vahinko. Suomalaisten heikon itsetunnon omaavan ja omassa arjen elämässään juuri mihinkään kykenemättömän kansanosan mahdottomuus käsittää saati hyväksyä toisten paremmuutta juuri "suomalaisten" urheilulajeissa on ilmiselvä mahdottomuus. Toiset, näinä vuosina nimenomaan norjalaiset, vain ihan yksinkertaisesti ovat tässä urheilulajissa muita parempia. Ei sitä mikään nillitys muuksi muuta, toiset ovat parempia kuin toiset: Osat saattavat joskus vaihtua, mutta tilanne on ollut nyt mikä on ollut ja tulee jatkumaan sellaisena jonkin aikaa, siis ainakin niin kauan kun Johaugin ja kumppaneiden kaltaiset huippu- urheilijat ovat mukana ja ikänsä yms. seikkojen puolesta ovat parhaassa terässään.


      • WRTTE
        9865 kirjoitti:

        Naurettavaa vouhotusta nimenomaan suomalaisilta, kun ei ole vastaavaa taas vähään aikaan sattunut näillä lumilla, ainakaan noin ikään kuin virallisesti, niin halutaan tuomita muita joille on käynyt vahinko, tässä tapauksessa vieläpä hyvinkin mahdollisesti aivan oikea vahinko. Suomalaisten heikon itsetunnon omaavan ja omassa arjen elämässään juuri mihinkään kykenemättömän kansanosan mahdottomuus käsittää saati hyväksyä toisten paremmuutta juuri "suomalaisten" urheilulajeissa on ilmiselvä mahdottomuus. Toiset, näinä vuosina nimenomaan norjalaiset, vain ihan yksinkertaisesti ovat tässä urheilulajissa muita parempia. Ei sitä mikään nillitys muuksi muuta, toiset ovat parempia kuin toiset: Osat saattavat joskus vaihtua, mutta tilanne on ollut nyt mikä on ollut ja tulee jatkumaan sellaisena jonkin aikaa, siis ainakin niin kauan kun Johaugin ja kumppaneiden kaltaiset huippu- urheilijat ovat mukana ja ikänsä yms. seikkojen puolesta ovat parhaassa terässään.

        Naurettavaa? Jos suomalainen olis kärätänyt tai ihan minkä muun maan hyvänsä olis jo väliaikaisessa kilpailukiellossa. Ei norjalainen. Norjalaisilla on ihan omat säännöt saavat tehdä mitä vaan haluavat. RAHA HAISEE.


      • 123456543
        9865 kirjoitti:

        Naurettavaa vouhotusta nimenomaan suomalaisilta, kun ei ole vastaavaa taas vähään aikaan sattunut näillä lumilla, ainakaan noin ikään kuin virallisesti, niin halutaan tuomita muita joille on käynyt vahinko, tässä tapauksessa vieläpä hyvinkin mahdollisesti aivan oikea vahinko. Suomalaisten heikon itsetunnon omaavan ja omassa arjen elämässään juuri mihinkään kykenemättömän kansanosan mahdottomuus käsittää saati hyväksyä toisten paremmuutta juuri "suomalaisten" urheilulajeissa on ilmiselvä mahdottomuus. Toiset, näinä vuosina nimenomaan norjalaiset, vain ihan yksinkertaisesti ovat tässä urheilulajissa muita parempia. Ei sitä mikään nillitys muuksi muuta, toiset ovat parempia kuin toiset: Osat saattavat joskus vaihtua, mutta tilanne on ollut nyt mikä on ollut ja tulee jatkumaan sellaisena jonkin aikaa, siis ainakin niin kauan kun Johaugin ja kumppaneiden kaltaiset huippu- urheilijat ovat mukana ja ikänsä yms. seikkojen puolesta ovat parhaassa terässään.

        Nillitti tai ei niin muutamia mahdottomuuksia hiihtoon mahtuu. Vaille selitystä jää minuuttitolkulla voittaminen samoin kuin kolmoisvoitot.Jos joku maa on suvereeni voittaja jatkuvasti niin jossain vaiheessa jäljet rupee haisee.
        Sitten Sundby - käytännössä ilman rangaistusta.


      • 9865

        Muutamia mahdottomuuksia...että kuinka. Voisiko selitys jonkun toisinaan reiluillekin voitoille olla ko. urheilijan/urheilijoitten paremmuus muihin nähden?. Onko hiihto jokin poikkeus, jossa tällainen on muka mahdottomuus, eikö vaikkapa yleisurheilussa löydy vielä suurempia "mahdottomuuksia", esim. eräs miesten pikamatkojen juoksija yhtenä jne.. Mutta me suomalaiset vain emme näe tarpeelliseksi tätä kritisoida, eihän tässä juosta mitaleita pois suomalaisilta, suomalaisjuoksijat kun ovat suoritustasoiltaan niin totaalisen kaukana kärjestä!.
        Aikanaan nyt ylivoimaisen oloiset norjalaiset hiipuvat ja lopettavat, sitten on ties keiden vuoro olla parhaita, aika näyttää. Ellei pystytä toteennäyttämään jotain paljon järjestelmällisempää ja laajempaa doupingin käyttöä norjalaisilta, on lapsellistakin lapsellisempaa Johaugin tapauksesta yrittää vääntää itseään isompaa numeroa. Vaikka tämä Johaug lopettaisi saman tien koko kilpahiihdon, ei se olennaisesti helpottaisi esim. suomalaisten pärjäämistä, sijat 12 ja 15 vain vaihtuisivat sijoiksi 11 ja 14, mitalit saati voitot karkaisivat edelleen muualle!.


      • ajatellaankohtuutta

        Säännöt on kuitenkin samat Kotuullista Johaugille 4 vuotta ja Sundbylle samoin kilpailukieltoa.Silloin järjestelmä toimii oikein kaikkia urheilijoita kohtaan.
        Kysymyshän ei ole pärjäämisestä vaan kiellettyjen aineiden käytöstä jolla parennetaan suoritustulosta.
        Voihan he pitää suorituskykyä yllä esim. risusavotalla kilpailukiellon ajan . Sitähän vuonojen maassa luulisi riittävän.


    • KSKSAJJ
    • Mokailijat

      Todellinen emämoka norjalsilta mennä ostaan tuota voidetta italiassa missä on douping kielletty eli rangaistavaa.

    • Raunooo

      Mille huoltsikalle on jätetty norjalaisten lääkelaukku? HEHHEH

    • juulähteehaukirannasta

      aina kun kärähtää dopingin käytöstä niin alkaa ihmeelliset selitykset mutta kun tässäkin tapauksessa on faktaa että juukaiki on antanut positiisen kusinäytteen joten hänen elimistössään on ollut kiellettyä ainetta( selityksillä ei mitään merkitystä milloin,mitä,mihin käyttänyt )

    • mitäänenooottanut

      saa nähdä miten muut kilpailijat kisayleisö reagoi jos doopattu-Therese starttaa Rukan maailmancupin avauksessa,meteli voi olla valtava

    • Kukauskoo

      "en tiennyt siinä olevan mitään doupingi en tiedä mitä lääkäri antoi" hehheh selitykset.

    • REHELLISETKONSTIT
      • tietoaon

        Käytännössä tässä on kyseessä mikroannostelu. Koettakaas googlata. Testit vasta aamulla, yön aikana ehtinyt häipyä. Useissa lähteissä viitataan rasvoihin ja , yllätys yllätys, Voiteisiin... Usein tähän liittyy jonkinlainen cocktail muiden aineiden kanssa. Eli esim kovalla leirillä vedetään steroidia sisältävä voide iholle tai limakalvolle (tai vaikka huuleen...), siitä saadaan pieni anabolinen etumatka puhtaisiin urheilijoihin. Wada väittää että hyöty on pieni, varmaan siksi että koko järjestelmän uskottavuus olisi koetuksella. Mikroannostelulla voidaan huijata biopassiakin.


      • Uuuuuyyhj
        tietoaon kirjoitti:

        Käytännössä tässä on kyseessä mikroannostelu. Koettakaas googlata. Testit vasta aamulla, yön aikana ehtinyt häipyä. Useissa lähteissä viitataan rasvoihin ja , yllätys yllätys, Voiteisiin... Usein tähän liittyy jonkinlainen cocktail muiden aineiden kanssa. Eli esim kovalla leirillä vedetään steroidia sisältävä voide iholle tai limakalvolle (tai vaikka huuleen...), siitä saadaan pieni anabolinen etumatka puhtaisiin urheilijoihin. Wada väittää että hyöty on pieni, varmaan siksi että koko järjestelmän uskottavuus olisi koetuksella. Mikroannostelulla voidaan huijata biopassiakin.

        Eihän siihen sekunnin kahden eroon kilometriä kohden paljon hyötyä tarvitsekaan. Se pieni ero on juuri se mitä tavoitellaan. Jos tuo on wadan sivulta niin koko lössin täytyy olla pahasti korruptuneita. On päivän selvää että jos vastaava olisi sattunut suomen hiihtäjälle koko porukka olisi syynätty samointein ja kilpailukielto heilahtanut heti. Wada tuominnut ym.


    • Näinononon

      Mikroannostelu tai ei. Huulirasva on peitetarina todellisuudelle.

      • tietoaon2

        Näin on. Voi toki olla että kyseistä rasvaa on käytetty tietoisesti (sen sisältämän steroidin vuoksi)jos sattuu käry käymään on peitetarina valmiina. En osaa arvioida millaisia anabolisia vaikutuksia ko rasvalla voi saada aikaan säännölliseati ja runsaasti käytettynä.


    • Erkintwistaus

      Ei voi vaan on. Sitä rasvaa on käytetty urakalla.

    • norsgee

      Huulirasvalla mitään hyötyä saa. Norjalaiset kuuluu hiihtoon niinkuin muutkin maat, minkä he sille voivat että kaikki kisat on kuin norjan mestaruuskilpailut.

    • Abcdex

      Astmahiihtäjät omiin kisoihinsa.

    • emätinlääke

      Tätä ainetta käytetään emätintulehduksiin. Noin 5 gramman annoksina. ”Voitelu” oli taannoin varsin tavallista brasilialaisilla urheilijoilla. Käyttö näkyy testeissä vain 16 tuntia.
      Lääkäri ostama tuubi hankittiin vain peitetarkoituksessa. Johaugin lääkäri on ollut voidetta valmistavan firman johtaja.

    • Näinon2

      Jos huuliin laittaa tuota rasvaa sen verta mitä huuliin laitetaan miten sellaisesta määrästä voi kärähtää? Tuo voide on täysin peittely tarina.

      • Ihanmieletön

        Eli millainen määrä mielestäsi tarvittaisiin, olet ilmeisesti lääketieteen yms. asiantuntija. Mutta mikset kerro sitä tarvittavaa määrää kun tiedät?-


    • HYIBOIKOTTIIN
    • emätinlääke

      Brasilialainen Olympiavoittaja (2007) Maurren Higa Maggin kärähti samasta voiteesta ja sai kahden vuoden kilpailukiellon v. 2003. Hän ilmoitti käyttäneensä voidetta alapään huuliin karvanpoiston jälkeen. Hän sai voiteen lääkärinsä määräyksellä.
      Asiantuntija kuitenkin ilmoitti selontekokierroksen aikana, että Maggin testistä paljastunut korkea arvo ei ollut mahdollinen vain voidetta käyttämällä.
      IAAF ei suostunut vahvistamaan Brasilian liiton päätöstä, vaan vei tapauksen urheilun kansainväliseen välitystuomioistuimeen CASin käsiteltäväksi. CAS määräsi pituushyppääjälle kahden vuoden kilpailukiellon.
      Maggi kärsi rangaistuksensa, synnytti lapsen ja voitti olympiakultaa 2007

    • JAUHHnh

      JOHAUG ON SYYLLINEN !
      ÄLÄ RUIKUTA, KANNA VASTUUSI TEOISTASI.
      HELVETTI

    • norjapoiskisoista

      Therese, olet todellakin SYYLLINEN !!!!!
      Lopeta se uikutus ja näytteleminen ja tekoitkut.
      Sitä saa mitä tilaa. Niin kaikki muutkin kärsii jos käyttää aineita.
      Olet raukka ja moukka !

    • WADAONPASKAA
      • Ihanmieletön

        Älä, paljonko tässä tapauksessa on "mieletön" summa, miksi et kerro meille muillekin kun tunnut tietävän?.


    • kukakaikentakana

      kaikki tiedot ei ole vielä tullut julki...hmmmm.....oiskohan tässä olleet asialla norjalaisesten oma salaliitto theresaa kohtaa, hmmmm...oisko kateudella osansa? että nyt riittää menestys, se on aivan varmaa että jotain on kulisseissa tapahtunut mutta mitä, onko salaliitto teorioita ?

      • Ihanmieletön

        No mutta kertoisitko sitten "kaikki tiedot", sinulla kun ilmeisesti ne ovat?.


      • No mitähän luulet mitä ne on?


      • Ihanmieletön
        TalonmiesJansson kirjoitti:

        No mitähän luulet mitä ne on?

        Tässä se onkin, en luule mitään. Olemme niin kovia luulemaan, vain tieto puuttuu. Mitä vähemmän tietoa, luullaan sitäkin enemmän, tai suorastaan "tiedetään"!.


    • AHNEETAPINAT

      RAHA AHNEUS! Pilaa kaiken.

    • kainoaisa6

      Hienoa, päivän uutisissa kerrottiin Johaugin harjoittelevan täysillä. Tylsähän tulevasta kilpailukaudesta muutoin tulisikin, Björgeninä vastaan kun muilla ei juuri eväitä ole. Aina vain hienompaa jos nämä huippuhiihtäjät olisivat jo esim. Rukalla mukana!-

      • REHELLISINKEINOIN

        Sinustako on hienoa, että nämä sääntöjen rikkojat saa jatkaa?


      • kainoaisa6
        REHELLISINKEINOIN kirjoitti:

        Sinustako on hienoa, että nämä sääntöjen rikkojat saa jatkaa?

        Kyllä, mitä seurattavaa tässä lajissa naisten osalta olisi ilman norjalaisia, suomalaisen ruikuttajaruikuttajaruikuttaja Saarisenko suoritukset, apua...Jos joku tässä järjestelmässä asetetaan kilpailukieltoon, hän ei tietenkään tämän organisaation kisoihin voi osallistua. Tiettävästi ei kuitenkaan ole toistaiseksi kilpailukieltoa langetettu, joten myös toistaiseksi: Se siitä!.


      • OlliKuima

        ja sinustako on jotain seurattavaa jos norjalaiset saa osallistua kisoihin? Epärehelliset norjalaiset. Mene niitten kanssa keskenäs hiitämään niitä douping hiihtojas. Et kans tajua mistää mitää.


      • Japadabaduu

        Taidat olla oikeassa siinä, että Björgeniä vastaan muilla ei juuri eväitä ole.


    • faktojako

      Julkaistut ”faktat” tapahtuneesta:
      1. Johaugilta paloi huuli harjoitusleirillä
      2. lääkäriltä loppui kortisoni kesken.
      Lääkäri ei ostanut lisää kortisonia vaan hankki doping-ainetta. Apteekissa sanottiin hänelle OK
      3. Johaugin levitti ”huuleen” niin suuren määrän lääkäri tuomaa emätinvoidetta, että se näkyy testeissä vielä kahden viikon kuluttua
      4. Terese ei ymmärrä, että lääkkeen käyttöohje pitää lukea
      5. Johaug laittoi lääkettä huuleen 4.9. ja doping-testi tehtiin 16.9.
      6. Asiantuntijoiden mukaan lääkkeen käyttö näkyy testeissä vain 16 tunnin ajan.

      Miksi Johaugin esiintymisasuissa ei ole enää sponsoreiden nimiä?
      Joutuuko hän palauttamaan sponsoreilta saadut miljoonat?

    • kainoaisa6

      Niinpä, oletko ajatellut vaikkapa että Johaug ei nyt vähään aikaan ole esiintynyt sen paremmin kilpailuissa kuin kilpailujen yhteydessäkään, nyt kun ei ole aivan kiihkein kilpailukausi. Ehkä hän ei arjessaan kaiken aikaa kuitenkaan kulje mainostelineenä?. Oletko nähnyt muita norjalaisia hiihtäjiä, oliko heillä "esiintymisasut" päällänsä?.

    • ahneuseikatoa

      Norjalaiset jyllää öljyrahoineen ja lahjovat kaikki viranomaiset, kukaan ei mahda mitään eikä halua kun raha ratkaisee niinkuin suomen politiikassakin

      • kainoaisa6

        Lahjontasyytös on vakava syytös, lienet valmis osoittamaan väitteesi oikeaksi?. Ellet, olet heikoilla!.


      • heijanorge

        Kovin on syvälle menneet herneet kainoaisa6:n nenään, kun Aino Kaisa pääsi lyömään juuhaukea päin näköä.


      • kainoaisa6
        heijanorge kirjoitti:

        Kovin on syvälle menneet herneet kainoaisa6:n nenään, kun Aino Kaisa pääsi lyömään juuhaukea päin näköä.

        Eli mitä tämä ruikutusruikutusruikutus Saarinen nyt sitten on päässyt lyömään?. Norjalaisten tilanne ei hänen menestystään tule olennaisesti avittamaan. Jos tätä rasvatuubia tarkoitat, eiköhän se olisi jo muutoinkin selvinnyt. Saarinen vain on valittajaruikuttajavalittajaruikuttajavalittajaruikuttaja vailla vertaa, näistä meriiteistä hänet tullaan muistamaan paremmin kuin muutamista hyvistä kilpailusuorituksista.


    • Kunhankysyn2
      • tönköntönkkö

        ...maajoukkue_pomo...


    • SIKAMAISTA
      • tönköntönkkö

        joo, dpupingia ne käyttävät, kaikki norjalais _ hiihtäjät


    • Huijaritkiinni1
      • väliinjättö

        Heidi Wengin yllätti se, että Terese testattiin yllättäen vaikka neljään kuukauteen ei ole testattu. Jostakin syystä luvattuun testaustaukoon ei voikaan enää luottaa.
        Toiseksi Italian leirillä vedetään rasvaa huuleen ja atsmalääkettä keuhkoihin kun kortisoni loppuu, Heidi ei halua mennä rasvattavaksi eikä astmalääkittäväksi.
        Heidi ilmoitti, että hän on niin huonossa kunnossa että ei halua mennä lääkittäväksi.


    • Koskalisääkäryjä
    • tiedotus-simo

      Tämä huulirasva on vain norjalaisten mediaan laskema sumuverho. Sillä yritetään viedä median ja ihmisten huomio pois todellisuudesta.

      Ja se todellisuus on tietenkin itse aine.

      Lukemalla steroidin ominaisuudet, selviää miksi se soveltuu naishiihtäjille.
      Se on mieto steroidi eikä se nosta esille tyypillisiä merkkejä, kuten aknea ja hiustenlähtöä ym. Silti se lisää naisilla lihaskasvua ja palautumista. Vanha DDR:n steroidi, joka on jopa saatettu kehittää naisurheilijoita varten. Kuka näistä tietää.

      Huulirasvahöpötyksellä siis ohjataan puhetta sinne missä se tekee vähiten vahinkoa. Ja kun lehtiä lukee, niin norjalaiset näyttävät onnistuneen.

      Johaugin tapauksessa, niin kuin dopingissa yleensä, ainoa keino on katkaista rahavirrat. Helpommin sanottu kuin tehty. Mukanahan on myös valtiollinen propaganda. Joten ylös asti mennään.

      • kainoaisa6

        Eli kun tiedät mikä on se todellisuus, eli mistä ihmisten huomio yritetään saada pois, niin kertoisitko mikä se todellisuus sitten on?. Sinulla täytyy olla sellaista tietoa, mitä meillä tavallisilla tallaajilla ei ole, miksi et kerro tiedoistasi?.


    • tiedotus-simo

      Clostebol on Johaugin tapaiselle urheilijalle edullinen aine.
      Kun maksa pilkkoo elimistön omaa testosteronia, se muuttuu estrogeeniksi, jonka pitoisuus toimii lihaskasvun vastavoimana.

      Clostebolin etu on, että se imitoi elimistön omaa testosteronia. Seurauksena maksa pilkkoo clostebolia eikä elimistön omaa luonnollista testosteronia.
      Clostebol siis rikkoo elimistön normaalia testosteronin hajoamisprosessia. Vaikutuksena on elimistön normaalia korkeampi oma testosteronipitoisuus.
      Ja mikä parasta sivuvaikutukset ulkonäköön ovat vähäiset.
      Ja mikä vielä parempaa, clostebol ei viivy elimistössä kauan.
      Clostebol ei myöskään rasita maksaa kuten vahvemmat steroidit.

      Sattumalta on kehitetty testi, jolla clostebol saadaan näkyviin jopa 30 päivän ajan.

      Norjalla tuli tiedotuskatkos.
      Johaugilla oli kuuri päällä ja pääsi käymään vahinko.
      Vuoristomökin tietä vahtinut heppu nukahti bussikatoksen penkille tai testaajat pöristelivät mönkijällä paikalle kesken ylämäkitreenin.

      Iloisen Itä-Saksan aikaan aine tunnettiin nimellä Megagrivesit-mono.
      Minusta on hienoa että DDR:n perinteitä jatketaan urheilulääketieteessäkin.

      • kainoaisa6

        Mutta näin tarkkoja tietojahan saattaa ja osaa kertoa vain suomalaisten hiihtourheilijoiden kanssa läheisissä tekemisisssä oleva kokeneempi henkilö...


      • T1J

        Melkein neljä kuukautta testaamattomana ollut urheilija pitää jakson lopuksi dopingkuuria. Empäs taidakaan uskoa tarinoitasi. Lisäksi tämä lääkeaine taitaa sisältää Clostebolia niin vähän, ettei sillä saavuteta minkäänlaista hyötyä. Sikäli kun joku sitä tähän tarkoitukseen käyttäisi.


      • tiedotus-simo

        Clostebol ei tietenkään ole ainoa aine, jota siellä on käytetty. Kyse on tietysti erilaisten suoritusta parantavien aineiden (PED) sekoitus. Clostebol on siinä ollut yksi osatekijä.
        Eikä sitä clostebolia ole huulirasvana käytetty, vaan joko pistoksina tai oraalisesti.

        Homman ideahan on tässä se, että Johaug ei ole kieltänyt doping-testin tulosta.
        Tämä kannattaa huomioida.

        Yleensä urheilijalla on parisen viikkoa aikaa miettiä, miten positiivisen testituloksen kanssa tullaan julkisuuteen. Lopputulemana oli tällä kertaa sitten tämä huulirasvaselitys.
        Eihän se kovin hyvä ole, mutta parempi kuitenkin kuin totuus. Vai mitä?
        Jos kerrotaan totuus, niin rahahanat sulkeutuvat. Eihän sitä kukaan halua. Sponsorit häipyvät ja Johaugin hanskabisnes menee puihin.
        Tappiota kaikille. Johaugille itselleen ja niille, jotka hyötyvät Johaugista.

        Keitä kiinnostaa doping hieman pintaa syvemmältä, eikä kirjan aukaisu tuota kärsimystä, niin voi suositella Tyler Hamiltonin kirjaa Voittoja ja valheita.
        Ette pety.


    • KSKSKSK
    • Hemohssh

      Uusinta uutta Norjasta. Eilen julkistettiin, että norskit hörppïlevät astmalääkettä sprinttilähtöjen välillä. Monen miljoonan voitelubussin toisessa kerroksessa istutaan porukalla sprintin karsinnan ja eri erien välillä ja höngitään Ventolinea pölyttimellä. Maajoukkuepomo Vidar Løftshus vahvisti asian eilen SVT:n lähetyksessä. Sillä lailla, Lahdessa hemohessiä käytettiin vain viestien aikana, norskit on pitäneet 'taktiikkapalaveria' bussissa jo monta vuotta. Entinen maajoukkuehiihtäjä Øystein Pettersen kommentoi, että bussiin piti saada toinen kerros jotteivat lapset näkisi avointa imppailua hiihtokisojen aikana.

      • T1J

        Ei, se on sellainen happikone. Sprintit kun hiihdetään siinä stadionalueilla ja taajamien lähellä, niin käyvät välillä puhtaampaa ilmaa haukkaamassa. Kyllä suomalaisetkin sitten myöhemmin, mutta juuri nyt ei ole varaa hankkia noin hienoa rekkaa.


    • KDKDJAS
      • kainoaisa6

        Ei siis ollut aivan julkinen lääkintähuone?. Suomalaisilla kun on ovat aina olleet käytössä vähintään puolijulkiset tilat näissä toimissa, K-P Kyrökin taisi niistä kertoa...


    • bertill

      Menee sitä viisaskin vipuun.Alahuulien rasvauksesta se moka tuli,liika on aina liikaa,olisihan se lääkärinkin pitänyt tietää!

    • ONONONON

      se rasva on peitetarina uskokaa nyt.

    • kainoaisa6

      Peitetarina, siis mille asialle ja missä mielessä?. Jos minä otan, niin kuin nyt otan, illan mittaan pullollisen verran (ehkä avaan toisenkin) punaviiniä ja se sisältää tietyn määrän alkoholia, niin pitääkö minun aamusella voidella huuleni jollain tietyllä rasvalla, jotta en kärähtäisi aamukuudelta liikenteessä rattijuoppoudesta?. Epäilen ettei hämäys onnistu, ts. miksi vaivautuisin hankkimaan ja käyttämään tuotetta, jolla en kuitenkaan onnistuisi hämäämään yhtään mitään??????.

    • bonderosa

      Olet tainnut ottaa jo useammankin pullon kun et käsitä.

      Tuossa nähtävästi tarkoitetaan sitä, että on otettu tanakasti troppia ja kärähdetty. Sitten on hädissään kaivettu jostain esiin samaa ainetta laimeammassa muodossa ja sivelty ties minne. Sitten pesty kaikki meikit naamalta ja menty itkeskelemään julkisuuteen että voi voi kun oli huuli ruvella ja sitä minä vain rasvailin. Nyt sitten vain odotellaan että menisi näytelmä läpi ja julkisuudessa surkealla naamalla odotetaan ymmärtämystä ja sympatiaa.

      • kainoaisa6

        No tänään en ole ottanut ensinkään, en pullosta enkä putkilosta. Silti en ymmärrä, että jos on jo jäänyt kiinni sen kielletyn aineen käyttämisestä, niin mitä enää auttaa rasvan levittelyt. Kerro nyt mitä se siinä vaiheessa auttaisi, kun toisissa putkiloissa on jo veret ja niissä olevat aineet. Tämmöistähän sinä esität, mieti nyt vähän logiikkaasi, se vain ei toimi!.


    • näinononon

      No et kai oikeesti usko, että tuo rasva sen käryn on aiheuttanut? Peitetarina usko pois.

    • Heihaloonyt

      Ja miten voi olla mahdollista, ettei Johaug ole ollut testeissä moneen kuukauteen?

    • Fatimawhitebreaditamponi

      Vastaava testitauko oli aikoinaan AK Saarisellakin. Tosin kympin sakissa kupin loppupisteissä. Kauden päätteeksi 129 päivää, mutta siis testi harjoitusaikana sen päätteeksi

      • kainoaisa6

        Miten on mahdollista, ettei Saarinen ollut testeissä moneen kuukauteen?.


      • vaionkosuaroinattu

        Imettävä äiti tuskin douppaa imetysmaitoaan ja vauvaansa ?


      • santerixiamos
        kainoaisa6 kirjoitti:

        Miten on mahdollista, ettei Saarinen ollut testeissä moneen kuukauteen?.

        Silloin kun Saarinen oli raskaana viime kaudella, hän oli ilmoittanut olevansa kilpailutauolla.
        Kun Saarinen ilmoitti aloittavansa kilpailemisen tämän kauden alussa, hänet testatiin viime kesän aikana useaan kertaan.


    • Epäuskottavaa

      Kuka luottaa douping testauksiin? Ei ainakaan norjalaisten voi luottaa.

    • HUIJARIT
    • ALALALALALALA

      Koska tulee Johaugille virallinen kilpailukielto? Kauanko sitä saadaan odottaa?

    • liberete

      Surkeetahan tämä dopingista kiinni jääminen on. Kannattaa ruveta jääkiekkoilijaksi. Siellä amerikkalaiset pitää huolen, ettei edes anneta testata. Hormoonia ja huumeita saa käyttää vapaasti?

      • T1J

        Mitään dopingia ole lääkärin tuoma lääkevoide. Mikro -osuus urheilijan elimistössä. Visiirin puhdistusaineesta tai jääkoneiston ammoniakista tulee samat höyryt.


    • Somefuckingmillions

      Juntit hei! Ketä v...ua kiinnostaa kuka hiihtää puhtaasti kuka ei.. Hiihtäminen on juntten ja köyhien harrastus.. Ymmärrän laskettelun jollain tavalla, mut siinäkin hauskempaa on pilven poltto, bissen otto ja NUSSIMINEN! Mut ettehän te suksijat niistä mitään ymmärrä.....

      • kuulostaahyvältä

        ok, JATKA VAAN VALITSEMALLASI TIELLÄ


    • skeidaahommaa

      hiihto kuinmyös laskettelu alamäkeen on yhtä skeidaa touhuu,sit on tää joku pikku- kalle P ex- keppien kiertäjä joka pitää itseään kuin ois joku suurempiki ex-urheilija,itseään täynnä oleva kun minä minä minä..........minä voitin

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      105
      1716
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1337
    3. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      4
      1230
    4. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1230
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      142
      1198
    6. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      22
      1096
    7. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1075
    8. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1052
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      997
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      884
    Aihe