Kaikki nettipokerit ovat huijausta

Nettipokerihuijaus

Lyhyesti: Kaikki nettipokerit ovat "viritettyjä". Ihan turha väittää meitä em. väitteen takana olijoita huonoiksi pelaajiksi tai huonon tuurin omaaviksi.

Ottakaa yhteyttä kaikki huijatuiksi itsenne tuntevat, sähköpostiosoitteeseen

[email protected]

Omalla nimellä tai ilman, olen tekemässä asiasta tutkimusta, ja haluaisin tilastoida ihan oikeasti, kuinka paljon meitä huijattuja Suomessa on. Itse olen pelannut RAY:lla sekä PAF/BETSSON/POKERIHUONE -kombinaatioissa, ja samat kusetuskuviot toistuvat kaikkialla. Olen seurannut myös muiden pelejä ja olen saanut todistaa monen pelaajarukan joutumista samojen tekokäsien uhreiksi. Tämä ei ole mitään salaliittoteoriaa tms. vaan totisinta totta.

Väitteet, että pokeripalvelut tuottavat jo ilman huijausta tarpeeksi rahaa, on puhdasta sinisilmäisyyttä. Ahneudella ei ole rajaa, niin monia ihmisiä on näiden kusetusten takana, että rahaa pitää tulla keinolla millä hyvänsä mahdollisimman nopeasti.

Ottakaa yhteyttä!!! Nimettömänä saa ja ehkä on parastakin olla.

[email protected]

12

777

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Unibet

      Lopetin jokin aika sitten unibetilla pelaamisen kun en vain kerta kaikkiaan voinut enää pokerimatematiikan valossa luottaa softaan. No, kun nyt bonuksia tarjosivat, päätin hieman pelata, mutta jälki täysin järkyttävää, ihan jatkuvasti kun kaksi pelaajaa potissa, toiselle (usein samalla kortilla!) hyvä käsi jota ei voi itsekunnioitustaan menettämättä kipata, ja toiselle ihmesuora tai vastaava. Isot all-init olen hävinnyt lähes jokaisen, vaikka useimmissa, reilu suosikki.

      Esim. tänään kaksi ensimmäistä kättä: maksan kädellä QJs pienestä blindistä kun button avaa. Saan kaksi paria riveriltä samalla kortilla (Q) kun vastustaja saa T9o-kädellään gutarinsa maaliin, riverillä vielä flopin värin veto brikkaa joten pakko maksaa minireissunsa.

      Välittömästi seuraavassa kädessä kun sama vastustaja avaa taas, nyt cutoffissa käden 87s, reissaan kädellä A8o: maksaa potin reissun, seuraus: häviän riveröidyillä tripseillä turnatulle värille kun omassa kädessäni ässä samaa väriä, slouvasi nerokkaasti turnin noin pienellä värillä jotta ne tripsit saisin...

    • rigged.rngs

      Saman huomion olen tehnyt ja useita saitteja kokeillut: Pokerstars, Unibet, RAY, Betsson=PAF sama softa, jne.

      Softan idea on tuottaa peliyhtiölle mahdollisimman paljon rakea. Se pitää siitä huolen antamalla huonojen pelaajien voittaa todennäköisyyksiä useammin ja hyvien pelajien hävetä niitä useammin. Näin raha pysyy kauemmin kierrossa ja rake kasvaa. Huonot pelaajat jäävät lisäksi helpommin koukkuun, kun eivät tipu heti kättelyssä pois.

      Voi olla, että joillakin yhtiöillä on lisäksi omia robotteja tai palkattuja pelaajia, jotka kuorivat pöydistä kerman pois. Tätä on ulkopuolelta mahdoton todeksi näyttää.

      Jos haluat paljastaa tilastojen valossa ohjelmat huijauksiksi niin toimi näin.

      - Laadi tilastot pelkästään isoista poteista, älä muista.
      - Isoksi potiksi lasketaan kaikki joihin sijoitat 10XBB tai 25 % pienimmästä sisäänostosta laskettuna.
      - Laske todennäköisyytesi voittaa sillä hetkellä, kun potista tuli iso, eli siitä kortista lukien, kun panoksesi ylitti em. rajan.
      - Laske kuinka suuri prosenttiosuus ja kpl-määrä poteista sinun olisi tullut oddsien mukaan voittaa ja vertaa toteutuneeseen.
      - Älä lue jakopotteja voitoiksi äläkä häviöiksi, sillä ne eivät ole kumpaakaan ja vääristävät tilastoja, jos lasket ne voitoksi niin kuin eri tilasto-ohjelmat tekevät

      Tällainen tilasto on mahdollista tehdä ihan omatoimisesti Excel-taulukolla, jos aikaa ja viitseläiäisyyttä ja taitoa on. Valmiit tilasto-ohjelmat eivät laske oddseja tuolla tavalla. Isoilla poteilla on korostunut merkitys pelissä ja sen vuoksi vain ne tulee ottaa huomioon laskuissa, ja siitä hetkestä lukien, jolloin potista tuli iso.

      Sinun tulee käydä jokainen iso potti "käsin" lävitse. Löydät todennäköisyydet Texas Hold'emiin tuolta:

      http://www.cardplayer.com/poker-tools/odds-calculator/texas-holdem

      Kävin itse aikoinaan lävitse 138 225 jakoa ja otin niistä vain isot potit huomioon. Muistaakseni hävisin 7,4 % oddseja useammin siinä vaiheessa, mikä riittää takaamaan sen, että häviän varmasti pitkässä juoksussa kaiken, mitä sijoitan.

      • rigged.rngs

        Tässä vielä tarkempi ohje ja Pokerstarsin vastaus esittämiini väitteisiin.

        Pokerstars odds laskurit ja kriteerit

        1. Potin koko: vähintään 20BB, 10BB minulta ja 10BB muilta
        a. Jos potti kasvaa pienillä korotuksilla 20BB tai yli, niin potin katsotaan tulleen isoksi jo aiemmin, mikäli panoksista vähintään 75 % on maksettu ennen 20BB:n rajan ylitystä (esim. BB=0,25: BB 0,75 Flop 0,75 Turn 0,75 River 0,25-0,75 = yhteensä 2,50-3,00 = 20 BB tai yli, joten potti isoksi Turnilla, ei vasta Riverillä, mutta jos Riverillä korotetaan enemmän kuin 0,75, niin potin katsotaan tulleen isoksi vasta Riverillä)
        2. Show down: minä ja vähintään yksi toinen pelaaja
        3. Oddsit siitä hetkestä, jolloin potista tuli iso (ks. kohta 1)
        4. Tasapelit (jakopotit):
        a. ei lisätä tilastoihin (ei voittoa eikä häviötä = ei muuta merkitystä kuin rake)
        b. lisää oddsit tasapeliin voitto-oddseihin (lasken oddseja VÄLTTÄÄ TAPPIO)
        5. Vain oikean rahan pöydillä on merkitystä
        a. Turnaukset ja käteispöydät eri tilastoihin
        b. Ilmaisturnaukset eri tilastoon (jos tilastoidaan)
        6. Texas Hold'em ja Omaha erikseen

        138,225 pelattua kättä 21.4.2014 mennessä

        Pokerstars väittää:

        "
        Totuus on että Pokerstars jakaa kortit reilulla ja rehellisellä tavalla. Kun pakka on sekoitettu, se on valmis eikä korttien jakojärjestys voi enää muuttua. Ohjelma, joka sekoittaa ja jakaa kortit, ei voi säädellä sitä, kuka voittaa tai häviää; se vain jakaa kortit ja loppu on kiinni pelaajista.

        Meidän ohjelmamme sekoittaa kortit täysin sattumanvaraisesti eikä suosi ketään pelaajaa toisen kustannuksella.
        "

        Vastaan tähän:

        Tilastoni osoittavat, että tämä ei voi olla totta. Pokerstars on rigattu eikä se valitettavasti koskaan muutu.


      • rigged.rngs

        Olin näköjään laskenut jakopotit voittoihin, koska olin laskenut oddsit tappion välttämiseksi. Voihan sen niinkin tehdä, mutta jakopotit vääristävät tilastoja, jos lasketaan voittoprosenttia, sillä niissähän häviää raken verran rahaa sen sijaan, että jotakin voittaisi.


    • huijaussivusto
    • afasf_afa

      Ihan turhaa aikaa vievää matematiikkaa. Totuuden näkee ilman tilastointejakin; ja toisaalta ketään ei kiinnosta toisten tekemät tilastoinnit, koska niitä ei voi todistaa mitenkään oikeiksi.

      Itse pelailen mikropöydissä ja valmis häviämään sen 10 - 20 euroa kk/ssa seuraten ja todeten, miten läpinäkyvästä huijauksesta on kysymys ja perus "Pekka Pokerinpelaaja" ei voi tehdä asialle yhtään mitään. Ei siis mitään, Zero, Zip, Nothing!

    • jiiixc

      Todellakin turha tuhlata aikaa moiseen tilastointiin kun muutenkin on selvää, että nettipokerisivustot ovat puhdasta huijausta. Turhaa lukujen pyörittelyä.

    • poker_just_for_fun

      Eipä tuossa tilastoinnin ohella ehdi edes pelaamaan.....

      • dgfdgfdhfg

        Sen vuoksi onkin olemassa erillisiä ohjelmia, jotka tekevät sen puolestasi. Ne tosin maksavat hieman, mutta niillä saisit varmat todisteet RNGn sorkkimisesta. Holdem Manager ja Poker Tracker ovat yleisimmät.


    • kuseeeee

      Veikkauspoker kanssa täys kusetuspaska!!!!! Livenä oon aina voittanu mut aina nää nettipokerit vääntää sopivalla hetkellä tappion meille ihmisille!

    • Moni käyttää nettipokerissa nykyään apuohjelmia joilloin voittaminen ilman niitä on hankalaa. Mistään huijakusesta ei ole kyse,koska aupuohjelmaa saa käyttää.

      Omahassa voi veilä pärjätä ilmankin, mutta texas on aika kuollut. Ehkä turanukset vielä. Itse pelaakin netissä enää pelkää omahaa ja turnauksia. Jos ei netissä pärjää niin suosittelen pelaan liveä etenkin vegas peliaselien pienemmät 100-200€ pelejä voi helposti pelata voitollisesti. tälläinen vegas pelisali löytyy isoista kaupungeista ympäri suomea. PK seudulla jopa useampi

      Casino helsingissäkin vielä pikkupelit hyvät. Isommat 5/5 vaatti jo osaamista niitä en suosittele, mutta se 2,5/2,5 vielä menee.

    • NL_Sux

      Pelkästään No Limitis kun tuli ohivetojakso, niin tuli. Analysoin hieman tarkemmin, niin olin voittanut käsistä vain 20 %:a ja mikä tekee sen mielenkiintoiseksi, niin näiden kaikkien voitollisten käsien todennäköisyysprosentti voitolle oli miltei 5 %:a pienempi, kuin mitä hävityissä käsissä, joissa oli taskumonstereita ja naamataskupareja, osuneita settejä, flopanneita täyskäsiä ja silti ohi tultiin ja huolella. Voit huoletta vaikka nostaa buy-inejäkin, kunhan pysyt viihdepokerista eli No Limiteistä erossa ja mielellään teet vastakorotuksetkin check-reissuina riverin jälkeen. Olen kuitenkin Pokerstarsilta kotiutellut useinkin 669 taalaa, 461 taalaa, viime viikollakin parissa limittiturnauksessa vedettiin siniristilippusalkoon ja 201 taalaa tuli kotiutettua. Ohivetojen määrä on Pokerstarsilla saa kuitenkin otsasuonet sykkimään, vastaavaa ei samassa mittakaavassa tapahdu kotimaisilla sivustoilla. Toki sielläkin voit jossain sökö-pöydässä joutua kaveriporukan kynimäksi, sillä vanhin totuus on se, että useampi pelaaja putsaa yhden aina hivenen helpommin, toki on ne makaroonit lyöty limppitäpöllä PL-5Cardissa joskus kaikki yhdelläkin jaolla finaalipöydässä!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      201
      3338
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2161
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1935
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1361
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe