pienet suuret talletukset

kokemustavain

Näin syksyllä on mukavaa miettiä joulua ja mitä kivaa jouluksi saisi. Näin ollen pienetkin tulot, kuten veron palautukset voivat olla ilona. Minä jätän kympin, en enempää, pulloon ja kieltämättä mielenkiintoa on pullo saanut. Minä haaveilen tonkasta, jota voisi huoletta täyttää miten ja mitä tahtoo. Toiset täyttää edelleen pankkitiliä ja pitävät ainoana oikeana tapana säästää. Näinhän se useimmiten menee, mutta pikkurahan talletus kotiin tuo minulle iloa.

11

209

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Viiskytpenninen

      Kivaa huomata, että kolikoista on apua possua täyttäessä. Ensin laitoin 0,20 senttiä joka possuun, joita on 16 ja joihinkin vain 0,05 senttiä. Sitten 0,25 senttiä ja niin edelleen. Nyt osassa on jo 3,00 ja osassa senttejä. Kun lasken jokaisessa olevan 3,00, niin yhteensä niissä lienee viitisen kymppiä eli 45-55,00 jonkun ajan kuluttua. Kun jätän nämä possuun, niin ensi kesänä niissä lienee jokaisessa viitisen euroa tai kymppi osassa. Harrastan possun ja lippaiden keräilyä ja minulle tuottaa tyydytystä täyttää niitä pikku kolikoilla ja penni hän on miljoonan alku tai ainakin satasen.

    • Mullaon20senttinen

      Mistäs oot saanut noita uusia kolikoita, 0,20 senttiä, 0,05 senttiä, 0,25 senttiä? Pienin kolikkohan on 1 sentti ja seuraava 2 senttiä.

    • euronsentti

      20,25,5 sentin kolikoita saa joka kaupasta ja pankista, uusiakin. Joskus eläkkeen tultua olen ottanut pari kymppiä 20 sentin kolikkoina. Tulee pötkyissä. Eurot 25 kolikon pötkössä. Possuun helppo kerätä ja pikku ostoksiin kuten ruokaan menee. Laskin että jos olisi 16 possuun joka kuukausi euro, se tekisi vuodessa ihan kivasti rahaa.

    • Säästelisjästuhlaaja

      Itelläni jää taas tän vuoden veronpalautukset tuhlaamatta reilu 7000euroa kun en keksi mitään ostettavaa en kyl tarviikkaan mitään en ole viellä ees edellis vuoden reilun 11 000e veronpalautuksi kerennyt törsäämään. pienistä puroista sitä vaan kasvaa aina vaan isompi ja isompia

    • Penniä

      Rahan kerääminen voi olla harrastus ja millaisia rahoja kerää sekä kerääkö kultarahoja vai tilille vai kolikoita. Minä harrastan possuun keräämistä sekä myös tilille, silloin kun ylimääräistä jää edes kymppi. Veron palautukset menee ruokaan ja ylijäämä kerätään possuun.

    • iloinenyllätystämä

      Pikkurahaa laittelen pankin tileille. On tilit myös suomalaisessa pankissa, kun danskebank on meillä auki, siis kassa talletuksia ym. Varten, 2 tuntia joka päivä arkisin. Mietittiin ihmisten kanssa, että avataan tili jossain, jos tarvitaan. Niinpä avasin tilit suomalaisessa pankissa ja on ollut iloinen yllätys. Tänään lähetin pieniä summia tileille. Kyllä nyt olen ollut iloinen tähän kokemukseen.

    • kesälläiloasäästöistä

      Kun vuoden alussa aloitat säästämisen, siitä on iloa jo kesällä.

      • Kinkkurahat

        Ja jouluun mennessä köyhempikin ehtii säästää kohtuullisen summan. Kymppi kuukaudessa helmikuusta jouluun tekee jo satasen verran. Toimikaa edes tänä vuonna ajoissa, ettei tarvitse jouluna ihmetellä.


    • pullopostirahaa

      Minäkin aloitin marraskuussa, nostin eilen pari sataa. Nyt täytyy taas säästää, että voi joskus tarpeeseen ottaa vähän. Kotiin kaupasta tuli kasa kolikoita, jotka laitoin pulloon.

      • EläkkeelläkinPärjää

        Minultakin jää eläkkeestäni kuukausittain säästöön 1300 - 1400€. Tuo riippuu ruokalaskun suuruudesta sekä matkustelusta. Siivoojakin käy joka toinen viikko asuntoani ehostamassa. Tänään jäi kauppareissulta kolikoita 1,80€. Pulloon en niitä tuhlaa;-)


    • säästöpullo

      Minä laitoin pulloon ja lääkepulloni kun alkaa täyttyä, niin onpa mukava mennä kauppaan kolikoiden kanssa taikka mennä talletusautomaatille prismaan. Kyllä possukin saa omansa ja tilille säästän aina jotain. Nyt otin henkkareita varten rahaa säästöstä ja tarpeeseen menee mutta kun tulee, niin menee taas jotain tilille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1535
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1174
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1107
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1006
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      965
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      927
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      674
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      650
    Aihe