Työllistä itsesi!

parkkinahka

Ei kannata vaan odotella yhteiskunnan armopaloja, voi työllistää itsensä tekemällä sitä mitä osaa. Jos et muuta osaa (mistä joku halukas maksamaan sinulle), voit esim. mennä kauppakeskuksiin lankkaamaan ihmisten kenkiä eurolla tai parilla. Voi myös kerätä pulloja ja marjoja ja käpyjä. Tai mitä vaan. Ei kannata odottaa aina vaan valmiiksi katettua pöytää... yhtenä päivänä sitä ei ehkä enää olekaan, ja silloin on hyvä olla harjaantunut tekemään jotain elämänsä eteen.

23

951

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lotharistamallia

      Videota kuvaamaan..

    • MasiStasi

      Just. Miusta työtä olis paljon poliisin ja muiden viranomaisten pikkuapulaisina. Apuvalvojat tekisivät ilmiantoja havaisemistaan laittomuuksista. Näyttö hankittaisiin videokameroilla yms teknisin välinein. Sakko- ja korvaustuotosta lohkaistaisiin sitten osa ilmoittajalle, Kyllä raha virtaisi,,,,,,,,,,,,,,,,,,

    • TöitäKylläRiittää

      Jos ei Suomessa ole töitä, niin ei muuta kuin ulkomaille töihin. Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Saksassa on tällä hetkellä paljon työtä tarjolla, siis jos vain työhaluja riittää. Taitaa vaan suomalaisille enemmän maistua tuet kuin työt.

    • mikkelintuhnuttajat

      eihän nää raukat uskalla mikkelistä mihinkään. :)

    • Oliskohan_sinulle_Pia

      töitä vaikka Pietarissa, tuossa ihannekaupungissasi johon olet aina halunnut. Se hankala piirre siinä on ettei Venäjän sosiaaliturvalla oikein elä sillä tasolla kuin mihin olet koko ikäsi Suomessa tottunut. Varmasti Venäjä ottaisi kaltaisesi kunnon kommunistin mielihyvin vastaan.

      • KovaPalkkainen

        Kommunisti? Kyllä minä satun olemaan pesu kestävä kokoomuslainen. Korkeakoulutetut insinöörit harvemmin kannattaa kommunisteja ja ei missään tapauksessa halua mennä Venäjälle töihin. Työskentelymaina DI:lle parhaat ovat Tanska, Saksa ja Hollanti. Ruotsi, Norja, Ranska ja Välimeren maat kannattaa kiertää kaukaa.


    • einaroinen

      Joka puolella Maailmaa kyllä riittää lähempänäkin työvoimaa, joten turha on Suomesta asti lähteä noita työpaikkoja täyttämään. Ja jos haluaa asua metsässä jumalan selän takana työttömänä, niin odottaisi tälläisen henkilön silloin myös saavan asua valitsemassaan paikassa. Ja jos henkilö nauttii työttömyyskorvausta, niin nauttikoon. Saavathan mamutkin vaikka mitä tukia ja ilmaiset terveys- ja hammashuollot ja vielä peräti yksityisellä, eikä mamujen tarvitse mennä leipäjonoihin ja asuntojonossakin he kiilaavat kantasuomalaisten edelle. Niin pitkään kun Suomessa saa ulkomaanvahvistukset ilmaisen ylläpidon, niin turha on moralisoida jos suomalainen nauttii tuistaan ja laatuajastaan työttömänä. Ulkomaalaiset saavat vielä paremmat tuetkin kuin suomalaiset.

      • TukipylväätLähteePois

        Taas einaroinen osoittaa kommenteillaan, että kannattaisi poistua välillä peräkammarista. Tanskassa, Saksassa ja Hollannissa on suuri pula osaavista insinööreistä ja suomalaiset ovat hyvässä maineessa. Syy insinööripulaan sivistyneessä osassa Eurooppaa on varsin yksinkertainen.

        Insinöörien koulutuspaikkojen määrä on todella alhainen, samaa luokkaa suhteessa mitä Suomessa lääkäreitä. Eli insinöörien määrä Keski-Euroopassa on pieni suhteessa väkilukuun ja avoimiin paikkoihin. Lisäksi insinöörikoulutus ei ole houkutteleva vaihtoehto jostain syystä. Siitäkin huolimatta, että insinöörien alkupalkat ovat yli 5000€/kk ja 5 vuoden kokemuksen jälkeen 8000-10000€/kk on normaali palkka. Kyseisten maiden taloudellinen tilanne on todella paljon parempi kuin Suomessa ja sekä yksityiset ja julkiset investoinnit ovat huipussaan. Harmi vaan Suomen kannalta, että viime vuosina on lähtenyt noin 10000 koulutettua ulkomaille töihin per vuosi. Suomi on kouluttanut kalliilla rahalla, 200-300000 € per tutkinto mutta huonon työllisyystilanteen takia hyöty valuu ulkomaille.

        Lisäksi ansiosidonnaiset päivärahat ovat todella paljon Suomea korkeammat, jopa 90% palkasta.


      • Todistaja

        Täyttä asiaa. Mikäli suomalainen haluaa asua Suomessa, niin silloin hän myöskin saa asua Suomessa. Ihan sama vaikka olisikin työtön, joka elää tukien varassa. Turha on suomalaisia syyllistää, jos ei lähde rakkaasta isänmaastaan muualle. Se on isänmaanrakkautta puhtaimmillaan.


    • PitkänäköinenTyötön

      Aloittajan kaltaiset "työhullut" vievät yhteiskunnan/maailman yhä äärimmilleen, josta heikoimmat tippuvat pois. Yritykset haluavat vain lisää ja lisää tulosta ja aloittaja on syöttämässä sitä heille. Kohta ihminen ei enää kelpaa yrityksille ja robotit korvaavat viimeisimmätkin työntekijät. On aika hidastaa maailmanlaajuisesti vielä kun pystymme siihen.

    • humppaheikki

      Luultavasti olet nim. PitkäikainenTyötön vain laiska. Mielummin annat toisten elättää itsesi.

      • Eipä_ole_Pia_Rask

        mikään laiska, ainakaan täällä palstoilla. Sekoilee täällä vuorokauden ympäri. Katsokaas vaikka Mäntyharjun palstaa, siellä Piaa kutsutaan Copyksi tai Kopiksi, ihan miten vaan. Tahti on tappavaa eikä jutuissaan ole skitsofreenikolle tyypillisenä mitään järkeä. Huitoo vaan hulluna ilmaan ja muut palstalaiset vedättävät ja vittuilevat. Terve pää ei tuollaista kauaa kestäisi mutta skitso onkin immuuni mikäli ei puhuta sen omasta menneisyydestä johon kuuluu hyväksikäyttö kommarikodissa, koulukiusaus, mielisairaus, omien lasten pahoinpitely ja tuomio siitä. Pia tuottaa julmetun paljon materiaalia itseään vastaan ja sitä tietenkin käytetään aseena keljuilussa.


      • uiklohtaruik
        Eipä_ole_Pia_Rask kirjoitti:

        mikään laiska, ainakaan täällä palstoilla. Sekoilee täällä vuorokauden ympäri. Katsokaas vaikka Mäntyharjun palstaa, siellä Piaa kutsutaan Copyksi tai Kopiksi, ihan miten vaan. Tahti on tappavaa eikä jutuissaan ole skitsofreenikolle tyypillisenä mitään järkeä. Huitoo vaan hulluna ilmaan ja muut palstalaiset vedättävät ja vittuilevat. Terve pää ei tuollaista kauaa kestäisi mutta skitso onkin immuuni mikäli ei puhuta sen omasta menneisyydestä johon kuuluu hyväksikäyttö kommarikodissa, koulukiusaus, mielisairaus, omien lasten pahoinpitely ja tuomio siitä. Pia tuottaa julmetun paljon materiaalia itseään vastaan ja sitä tietenkin käytetään aseena keljuilussa.

        Ihqu oot..


    • xxllady

      pääseekö jos on kohta 50 ja pullea?

      • fellaatio

        Ota vaan rohkeasti yhteyttä, rumatkin kelpaa ;-)


    • toimistontytöt

      Kelpaako työttömät ;-)

    • kuvauksistamaksetaan

      Ruhtinaallisesti, ei muuta kuin kuvamaan ;-)
      nim. biksubabe

    • tervtanja

      käykö hypömaaninen

      • kylmäkylmä

        entä pipoläärinen


    • punanenä

      No mää oon sitten oikein mallioppilas kun olen tyällistäny itteni litkimällä kaljaa aamusta iltaan. Siinä ohessa tyällistyy myös sossun tädit, viinakaupan kassa ja illalla viel saattaa poliisikin tyällistyy. Hyvässä lykyssä toisinaan tyällistän myös sairaanhoitajia ja lääkäreitä.

      • oletasianytimessä

        Tos kandee pysyä ;-)


    • Egletaari

      Kyllä jo tiedät että jos työllistää itsensä se on joltain muulta pois?
      erittäin itsekästä ja röyhkeää. ei niin saa tehdä.
      ajattele nyt miten paha mieli niille tulee jotka ei pysty.
      velvollisuutemme on olla surkeita itsesäälissä kieriviä vätyksiä kaikki.
      tasa-vertaisuuden ja samanarvoisuuden vuoksi.

    • videotsurisemaan

      Kaikki kuvvoomaan kotipokea, ohtakee lohtarista mallia..

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      253
      2385
    2. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      72
      1804
    3. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      168
      1515
    4. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      331
      1503
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      41
      1055
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      82
      917
    7. Oho! Niko Saarinen saa melko persoonattomaan kotiinsa luksus faceliftin - Katso ennen-jälkeen kuvat!

      Niko Saarinen ja aika näyttävä face lift! Palkitun radiojuontajan koti sai aivan uutta lämpöä ja hehkua tv-ohjelmassa.
      Suomalaiset julkkikset
      5
      785
    8. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      176
      770
    9. Ettet vaan pety niin

      Varoitan etukäteen kaiken kokemamme jälkeen että en tule laittamaan viestiä enää (ensin) enkä lähestymään (ensin) enää.
      Ikävä
      50
      720
    10. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      204
      717
    Aihe