Hullu opettaja sekoaa tunnilla

OpettajaSekoaa

38

1369

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VitunRasittavaa

      Ei vittu tuo tyttö on niin helvetin ärsyttävä
      "Ime vittu munaa"

      • Yhteystietolöytyi

        Siinä on sen tytön tulevaisuus ja ammatti yhdessä lauseessa.


      • Pointsitopettajalle

        Tässä ilmenee kotikasvatus kokonaisuudessaan. Huono käytös paljastaa lapsen tulevan hieman yksinkertaisten vanhempien kasvattamina. Myös nousukasperheet ja erityisesti niiden BMW -merkkistä autoa ajavien isien esimerkki, joka on, että minä minä ensin, ei muusta maailmasta mitään väliä. Oman itsensä nostaminen ylemmäs, ja yleinen kiilaileminen joka asiassa. "Joka itsensä ylentää, se alennetaan".

        Maailma opettaa lopuksi, kun eivät vanhemmat opeta.

        Kiilailevien ja ylimielisten paskojen autot saattavat kokea "vahinkoja" ollessaan parkissa.

        Toivottavasti ymmärrätte tämän palikkatason esimerkin, idiootit kotikasvatusta saamattomat kakarat.

        Teidät ja imbesillit vanhempanne pitäisi laittaa turkin hihaan, ja nussia uudestaan.


      • sfgdsfgt

        Oikeen muka repäisevästi sanoo: Me ollaan 14! ihan ku siinä ois jotain "wuhuu:ta" tai tadaa:ta::


    • vitun_penikat

      yököttäviä oppilaita,
      voiko tosiaan jotkut 14-vuotiaat olla noin tyhmiä,
      vitun omaavaa huutaa vittua,
      voiko olla vittumaisempaa tyttöä

    • täysi_vittu

      tyttö haisee vitulle,
      maistuukin sille,
      vittua koko elämä hänelle

    • Slamm

      Olis ope lyönyt kepin pitstaleiksi pöytään niin olisi tullut hiljaista.

      • sdfvsdf

    • Grrrgfffd

      Suomen tulevaisuus.

    • tuntiturpaan

      Ihan ymmärrettävä sekoaminen opettajalta. Vittu, mitä oppilaita...

    • lexkoulu

      Opettaja Hei! Oppilaat (oppilas) rikkoivat tekijänoikeus lakia! Haasta viedeon julkaisija oikeuteen. Voitat aivan varmasti!

      • blaaaaaaaaaaaah

        Ei rikkonut tekijänoikeuksia, esim jos kuvaaja julkaisi itse. Sen sijaan kuvasta tunnistettavien henkilöiden kuvaaminen ilman lupaa on laitonta. Yhdys sana virheet on valitettavasti laillisia.


      • eriAsia

        kunnianloukkauksesta ei tekijänoikeudesta.

        asianomistajarikoksena opettaja voi haastaa videon kuvaajan ja levittäjät oikeuteen.


    • schmidz

      No eipä ihme kun uutisissa lukee jatkuvasti että levottomuus on kouluissa lisääntynyt jne. Menohan on kuin Korkeasaaren apinatarhassa. 50- ja 60-luvulla koulunsa käyneet lapset eivät ikinä voisi uskoa tuota videota todeksi jos sen näkisivät. Sääliksi käy opettajia.

    • mitässssss

      En näe? "This video is private"

    • yeryeryer

      Jos video poistettiin nyt ton laillisuuden vuoksi, ei se enää auta. Se julksidtiin jo, ei auta enää. Eri lainkohta tosin

    • kotikasvatus

      KOTIKASVATUS !

    • hohhoijakkaa

      Kyllä nyt on täällä taas nörtit ja konservatiivit äänessä. Ihan samanlaista toi on ollut vuosikymmeniä. Mitä väliä.

      • entinenop

        Kyllä on vittumaisia oppilaita, ei voi muuta sanoo. Oli se onni etten alkanu opettajaksi.


    • huonostiKäy

      ei auta yksityiseksi muuttaminen. lataaminen muiden nähtäville on myös rikoksrn alaista. sinuna poistaisin videon. huomaathan myös jos joku kopio sen ja levittää edelleen, on tilanne pahempi...

    • kunnianloukkaus

      otsikkolla syyllistyt kunnianloukkaukseen. pyydä s24:sta itse poistamaan aloituksesi.

    • WPieru

      Osa peruskoulun oppilaista on ilmesti päättänyt, että he eivät halua oppia mitään. Sen sijaan he yrittävät häiritä opinhaluistenkin oppimista. No itselleen sika vahingon tekee, kun purtilonsa kaataa. Siellähän sitten 20 vuoden kuluttua seisotte leipäjonossa, ja jotkut istuvat vankilassa.
      Vakavampi juttu on kuienkin se, että nämä pölvästit pilaavat opinhaluistenkin oppilaiden tulevaisuuden. Heistä ei tuleekaan lääkäreitä tai virkamiehiä, vaan korkeintaan vääpeleitä. Jos te älykkäämmät oppilaat haluatte päästä tulevaisuudessa hyviin hommiin, niin pistäkää kuriin nämä opetuksen sabotoijat. Jos ei se onnistu, vaihtakaa koulua. Voitte myös hankkia lisäopetusta ulkopuollelta itsenäisen opiskelun lisäksi.
      Varakkaiden vanhempien kannattaisi perustaa yksityiskouluja, joista häiriköt lentävät kuin leppäkeihäs.

    • Tuo14vtyttö_hyväsuustaan

      Broidi on testannut sen. Tuo suulain jätkä ei jaksa kovin vanhaksi. Senhän tuntee nyt koko suomi. Huumeet ja viina vie ensin hampaat ja maksan. Noita suulaita jätkiä mahtuu 15 tusinaan Lahdessakin.

    • Se_se_oli_se

      Vittu tuun imemään munaa tyttö

    • Kylmät__kädet___

      Huimaa touhua sanon ma.

      Nykyään opettajan kädet ovat "sidotut" samoin, kuin vanhempien kädet. Ennen selkäsuanojen aikaan asiat oli paremmin.

    • 50-kymppinen

      hei , ei oo opettaja hullu vain väsynyt opettamaan toisten penskoja,jotka ei osaa arvostaa toisen tekemää työtä joka on tarkoitettu tänkin kuvaajan parhaaksi.
      sinä kuvaaja laitatko pärstäs julkisuuteen kun olet niin ylpeä tekosestas vai loppuuko pa--it. kaikki tuki opettajalle jokainen aikuinen näkee että väsyneenä menettää hermot ja harkintakyky heikkenee. turhaan tuhlaa ammattitaitoaan tuollaiseen apinalaumaan.

    • jkuio

      Jopa on maikka itseään täynnä. Oikein todella minä, minä ja ei kukaan. Nollasi oppilaat, toiset koulun opettajat.
      Tärkeintä vain itse, minä, minä ja minä. En ihmettele lainkaan, että on joutunut alakynteen murrosikäisille nuorille. Ei sitten minkäänlaisia kykyjä hallita edes itseään.

      Saahan sitä olla vaikka kuinka paljon koulupohjaa takana, siltikin voi on huono opettaja, joka ei osaa todella opettaa sitä tieto toisille. Tuo minä ja minä kyllä kertoo aika paljon tuosta ihmisestä.

      • suomentulevaisuuspilattu

        Tuollaisten kurittomien kakaroiden kanssa ei jaksa pirukaan. Kyllä siinä sitkeämmältäkin hermot menee. Täysi tuki opettajalle!


    • 1813

      Opettajan ääni kuulostaa ihan kuin joku imitoi jotain ketä valittaa jostain jolloin ääni muutetaan tollaseks koomiseksi jotta annetaan mahdollisimman ikävä kuva imitoitavasta.
      Eli haluaako opettaja ihan tarkoituksella antaa itsestään ikävän kuvan kun valitsee tuollaisen esittämis tavan omalle asialleen?

    • Voilapsiparat

      Teidän ottamat kuvat toisistanne ovat jo kansainvälisten lapsistakiinnostuneiden pornorinkijen jakaluissa.

      • Kylmät__kädet____

        Ei ne mihkää mee, kuha pelottelet.


    • gugjgggkj

      Jos joutuisin peruskouluun opettamaan nykyään, jättäisin opettajan hommat toisille. Peruskoululaisten käytös on tosin tullut lukioonkin ainakin meille, mihin pääsee alle 7:n keskiarvolla. Vaikka ei se aina niin mene, että hyviä numeroita saaneella olisi hyvä käytös. Oppimistulokset huononevat, kun tunneilla ei jakseta kuunnella opetusta, vaan koko ajan pitää olla muissa maailmoissa jossain netissä. Sitten ihmetellään, kun ei opita, vaikka opettaja kyllä opettaa parhaaksi katsomallaan tavalla. Vaikka opettaja käyttää eri työtapoja erilaisille oppijoille. Harvoja opiskelijoita mikään oppiaine kiinnostaa niin todella, että he tekisivät jotain ylimääräistä sen eteen.

    • Terve ! Eipä minun akana kun asuin Ruotsissa vuodesta 1969-1980 ,Koulun aloitin ruotsissa 1974,ei ollut tuollaisia opettajia ollenkaan ,olihan toki ruotsalais kouluissa omia jengejä , mutta ne olivat enemmänkin välitunnin juttuja ,luokassa ei pahemmin pulistu ,mutta opettajien kanssa tuli kyllä toimeen kun osasi olla asiallinen , niin opettajat olivat myös asiallisia oppilaita kohtaan . :) Sama oli myös Suomen koulussa 80 luvun alusta vuoteen 86 , ei ollut mitään häiriö ongelmia ja opettajat osasivat opettaa ja me oppilaat tietysti kyselimme kaikenlaista opettajalta asiallisesti , välillä kyllä opettajaa alkoi naurattamaan nuo meidän kysymykset , nutta muuten oli koulu aikanaan ihan ok . Minusta tuo kyseinen opettaja tuossa videolla ei ole mikään erityisen pätevä , näkeehän sen jo tukastakin ,huutaa ja kiljuu oppilaille ja haukkuu heitä myös , kaiken laiset noita akat ne nykyään opettajaksi pääsevät kyseisiin kouluihin , ja opettaja itse tuolla käytöksellään provosoi kahta enemmän häiriköintiin tunnilla ,KENKÄÄ ÄKKIÄ TUOLLAISELLE OPETTAJALLE HYI HITTO ! Kaiken olen tässä elämän aikana nähnyt mutta tuo on kaiken huppu . Ei muuta kuin Tsemppiä kyseisille oppilaille että jaksavat eteen päin . ! :) :)

      • Hähhhhhh

        Niinku hyysäät noita vaille kasvatusta jääneitä penikoita?


    • jkuio

      Opettajat, lapset ovat teidän vastuulla koulussa, niin kasvatettavina kuin opetettava. Kotona kasvatusta ei voida yksin tehdä, sillä lapset ovat heti päiväkotiin mentyään enemmän muualla kuin kotonaan ja siellä on kasvatuksen myös oltava ja mitä suuremmassa määrin, siellä opitaan olemaan ryhmissä. Lapset tulevat erilaisista kodeista ja heillä on erilaiset ajatukset, ei heitä voi vaatia olemaan samanlaisia koulussakaan ja lisäksi joukossa tyhmyys tiivistyy ja usein vielä oikein vahvemmat laittavat jopa kiltit lapset esittämään pahista.

      Opettajan hermojen pitää, ei saa loukkaantumistaan näyttää ja huutaa. Huutaminen ei koskaan auta.
      Nyt tuon opettajan on melko mahdoton saada enää minkäänlaista kunnioitusta.
      Olen itse toiminut opettajana aikuisille, joiden vastus oli aika kovaa, tuli vaikka minkälaista herjaa, sanomista.
      Sain tehtävääni ohjeita, että kuuntele alkuun hetki aivan hiljaa kuunnellen ja sitten jätät tämän purnauksen ja herjan täysin sanomatta siitä mitään. Vain suoraan sitten opiskeltavaan asiaan, ehkä sanomalla, että tämä on nyt vain omaa tulevaisuuttasi varten opiskeltava. Eli pitää ottaa omana hallintaan asia, eikä mennä tuohon itsesääliin ruikuttamaan.

    • Peruskoulunkäynyt

      Toi ope on vielä hirveämpi, kuin oppilaat! Se riita just alkoi siitä, kun ope haukkui oppilaita. Älkää pliis olko ikärasisteja. Oppilaat ovat tollaisia, koska murrosiän alkuvaihe. Kohta se loppuu ja he viisastuvat sitten.

    • sekokosekoko

      Harvinaisen kypsiä nuoria, pystyivät puhumaan aivan normaalisti kirosanoja ja pikku haistatteluita lukuunottamatta päinvastoin kuin täysin opettamaan kykenemätön opettaja.
      Kännykät kuitenkin voitaisiin koululuokissa kieltää koko suomessa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3963
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2328
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2046
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      94
      1713
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1401
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1311
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1252
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe