KYSYN BOLTISLTA-USKOTKO UFOIHIN?

tähtistö

Uskotko kristalliboltsi ufoihin? onko kokemusta tai nähnyt? mulla joitakin erikoisia juttuja nuoresta asti,kaupunkiin muuton yhteydessä en ole kuin pikaisesti nähnyt ,kirkas tähdenmuotoinen juttu tulee tyhjästä taivaalle,valo kirkastuu ,ei liiku kuin vähän ja sammuttaa valot eli pimenee,,,kun jään tuijottamaan...vuosia tullut kun yöllä liikun ...nykyään a harvemmin kun asun ´kaupungissa,enemmän maalla...t ps se ei ole paikallaan oleva vaan saattaa liikahtaa ja sit pysähtyy ja sammuu kuin valot napista...ja kohta eri kohtaan vilkkuu taivaalla ja ,ei siis lentokone ym .

28

104

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kristalliboltsi

      Kysyjälle.
      En ole nähnyt ufoja,enkä niihin usko. Silti en kiistä etteikö niitä voisi olla,koska maailmankaikkeus on iso juttu. Tohon sun näkyysi en ota mitään kantaa mutta jos juttu vaivaa sinua niin kannattaisi keskustella asiasta vaikka legurin kanssa, koska se voi olla oire jostain.

    • aloittanut

      just joo,on muitakin ketkä nähneet kanssani sen jutun taivaalla,eli todistajia on kaksi henkilöä ,samaan aikaan nähty joten ei ole,kyse mielenterveysongelmista .Samalla voisin kyseenalaistaa sun näkysi ja harhaasitimet muka että näet asioista mitä edes kukaan ei voi kanssasi todistaa...

      • Kristalliboltsi

        Kysyjälle.
        En kyllä tarkoita mielenterveysongelmia, on muitakin syitä. Kerrot itse ylempänä nähneesi muitakin juttuja nuoruudessasi, siksi ehdotin legurissa käyntiä. Seuraa itseäsi ja sitä toistuvatko näyt ,jos rupeevat lisääntymään niin kannattaa jutella legurille oikeasti.
        Ei mun tarvitse todistella mitään,kerron mitä boltsi näyttää. Jotku ovat tyytyväisiä ,koska kysyvät uudestaan. Joitakin ei vastaukseni mielytä niin ottavat herneen nenään. En kirjoittele mitään sellaisia juttuja mitä kysyjä mielessään toivoo, vaan sen mitä näen.


    • Vain hullut ja Pirkkalan-Impi uskoo tai haluaa uskoa ufoihin.Kyllä meidän tekniikkamme olisi ne paljastaneet...Muuten Rakel,ilmoita pvä-määrä koska sut kaapattiin ufoon,sitä kun et ole maininnut!!

    • eihullu

      Väitelkääpä aiheesta Kalevi Riikosen kanssa,,,saattaa se kirkas tähti mikä vilkkuu olla ihan avaruuden juttujakin kuten tähdenlennot . Se mitä tarkoitin nuoruuden jutuilla ,liittyy samaan valoilmiöön,sen näki oma lapsenikin kun metsätietä mentiin,,,ja eräs aikuinen ystävä,,,joten ei tässä mitään hourulajuttuja olla,,,,haukutaanhaan näkijöitäkin huuhaaksi ja kuvittelijoiksi mutta en niin itse sanoisi,,on joku jotakin kertomatta nähnytkin.

      • heihullu

        Höpöhöpö,vedä nyt todistaja lapsesikin mukaan ja eräs aikuinen...keksittyä niinkuin kaikki juttusi,Starperson....!!


    • annananaannu

      Kananen ja Riikonen,Elijah jne... Puutaheinää Starperson !!!!

    • Boltis

      Opettele kirjoittamaan aloittaja

    • tähtiätaas

      vetäkää hanuriin negatiiviset vähällä älyillä kirjoittavat toopet! ei tuontasoisten kanssa alennu väittelemään,boltsille kysymys oli tarkoitettu ,kiitos asiallisesta vastauksesta hänelle.Sitäpaitsi ette tiedä mitä minä tiedän,,,ja olemme jutelleet kanssa näkijöiden kanssa asiasta ,he ovat terveistä nuoria aikuisia ja muistavat asian kuin eilisen voin pyttää heidät krjoittamaan aiheesta.Näkeehän täällä ns näkijätkin kaikenlaista mitä muut ei näe,miksi luette niitä ja uskotte? kiistää kaiken muutenkin.en alennu ja lue lapsekkaita viestejänne,olen paljon ylemmällä tasolla henkisesti,,kuin akuankkaa lukvat -miksi luette ennuspalstaa? uskotteko? eihän ennusteet ole totta-ei niitä näe,kuih se joka niin väittää....

    • sopre

      Sanopa muuta,täällä ennustus-sivuilla ovat itsekin vaikka kieltävät kaiken melkein,,,jotkut näkevät ns tulevaan-mitä enin osa ei kait näe,jotkut näkevät enkeleitä,aaveita jne ja jotkus jopa uskovat Jumalaan mitä ei ole todistettu tieteessä,joten mitäpä noista ihmisten kokemuksista väittelemmään,annetaan ihmisten uskoa mitä haluaa tai ovat kokeneet,ei pidä kieltää jos on useilla kokemuksia selvänäöstä,enkelistä ,enne unista ym hengistä.Kuitenkin olette ivaajat tällä sivustoilla mitä sanotaan huuhaaksi ,luette kysymyksiä ja vastauksia,kai itsekin uskotte ,ei näihinkään usea usko! Annetaan ihmisten uskoa mihin tahtoo.

    • heihullu

      Niin,eihän se OLE SULTA POIS jos vähän haluttaa "ufoilla" ja päteä huuhaa-asioilla..!!!!Hah,tuli mieleen kun niin rukoilit "anna toisten ufoilla,ei se ole sulta pois...",niin,kun aina ajattelet miten saa toista huijattua ja kun pelkäät paljastajaa niin "ei se ole sulta pois...anna mun päteä ufoilla.."Hah,pelkäät päivää jolloin kaikki on tuttujesi tiedossa K:alaa asemaa myöten !!

    • löylyt

      Älä jaksa negatiivinen sekasikiö täällä vaivat a päätäs jonkun mielipiteillä,Uskokoon ken mihin tahansa-mitä se sua yleensä liikuttaa? TYÖNNÄ LÖYLYKAUHA PERSEESEES-PELLE TOOPE,IDIOOTTI VAJAKKI,saitko pakkomielteenä täällä ivailla ihmisiä,on ohmisiäketkä uskoo Jumalaan,saatanaan,enkeleihin,aaveisiin,sinä olet aivoton pelle joka ei siedä toisinajattelijoita,joten haista paska!

      • tappajalahna

        Juntti maalaisakka joka heittäytyi uhriksi tai muuten vain saadakseen huomiota,uskottelee että hän on valittu ja hänet kaapattiin ufoon(HaHhahaa,kahvit lensi näppikselle...).Pääsi HerSa'an oikein kuvan kera ja julkimoiden kainaloon nakkelemaan niskojaan kun köyhät tulevat vastaan ilman meriittejään.Ei mulla muuta kun dorka mikä dorka,niinkuin äitinsäkin,ja molemmat vesipetoja...Kerään jätkät duuniin huoltamolta,katselen siellä onko herännyt "viesti tullut"-hälytykseen.Täytyy viisastua ja juoda kahvit ensin....Moro!


    • selevää

      Kyllä tota ivaajaa kiinnostaa tämä ufo-aihe jostain syystä koska häntä vaivaa kovasti väittää vastaan asiassa! Ja täällä huuhaa sivuilla lukee kiinnostuneena kysymyksiä ja vastauksia ja useaan ketjuun heittää väliin jotain näsäkästä.Liikaa aikaa kun jumittaa ja pahasti,taitaa itse kärsiä jumitusoireesta ja neuron puolen sairauksista,ihan selkeästi.Miten siis jaksaa jankata ?

      • heihullu

        Kosminen kulkija haista itsees...!Starperson jutut tallella,ja näkee ip:n...Hahhahaaa,pelkäätkö paljastajaa...?Kuuntele "HassisenKoneen" "Pelko" "Harsoinen teräs"-lp:ltä,paha,nasty,harsoinen teräs...


    • tuvve

      no että evvk ja että vieläkin lapsettaa höpsöä,mutta sinähän täällä vainoat muitakin vastaajia tuolla peilaamis taktiikalla eli samalla tietyllä tyylillä vastaat hamaan loppuun asti...tunnen useita ufoija nähneitä ja ketkä niistä on kiinnostumeet sekä nähneet niitä,Kalevi Riikosta voit haastaa tai siis yrittää haastaa lapsekkaaseen kiistelyyisi,totean että ei voi kauhalla pyytää kun lusikalla tarjotaan! koeta kestää elämässäsi!

    • heihullu

      Narsistinen valokuvaaja joka ei osaa edes kuvata.Täys nuija joka luulee olevansa helsinkiläinen Tampereella,tai muuttikin taas pois...ja muuttikin taas sukunimeään,4:s menossa,ilman avioliittoa...Minkä tähden..?Koska laitat nimeksi O'Raakkeli Ufo,elämäntapa-ohjaaja,hah....

    • heihullu

      Virkavallaton,itä meidän,stadilainen...onko tuttuja nimimerkkejä "Metro.fi"-sivuilta?Entä nimimerkit K:ala asema,Tammela,Kaleva,Hervanta,Pirkkala....?Niin ei kai kun et käytä "niitä oikeita",haluat olla niiin kaupungista...Ja hopea on häviö!Varsinkin kun on 2kpl osallistujia!!!

    • heihullu

      Hei Boltislt,hereillä...?Onx Lennuu näkyny...?

    • heihullu

      Hei Starperson,kyllä olet nähnyt mutta et uskalla...hah,haepa se Riikosesi kainaloon niin tulen tenttaamaan.Ja kerron sun taustasi äitisi hullujenhuone-reissusta lähtien.Silloin kun synnyit HELSINGISSÄ,Lapinlahti reissulla...Oot oikeasti niin hullu ettet huomaa sitä tietenkään itse,luulet olevasi vain parempi kuin muut mutta et ole.Päinvastoin,likainen mieli ja sydän,ei yhtään empatiaa,ahne kuin mikä,kotirosvo....

    • harakatkinnauraa

      kyllä humanoitit nauraa katketakseen, kun maapallon tolvanat ampui marsiin luotaimen joka tömähti marsin pintaan ja meni heti rikki.

      • sorsapuistoon

        Miten toi liittyy mihinkään...?Ajattelit että tuollainen kommentti sopii tähän ketjuun...?Taitaa olla boltsi hukassa ja pahasti...?Voe,voe,voe...piti vaan kirjoittaa.


    • heihullu

      Etkö sä muuhun pysty...?Taas puutaheinää niinku muina miehinä(akkoina) mutta piti silti vastata,hah....Leijaile ufo Ohranjyvään Opium-pilvesi keskellä ja esitä julkkista.Ota tarot-kortit mukaan ja povaa kaljasta ihmisille.Vaikka se onkin muka niin vaikeaa ottaa esim.junaan mukaan kortteja(?) kun ei löydy tilaa povata(?)...Sun maha tulee parempaan kuntoon kun lopetat niiden valmisruokien syömisen,opettele jo viimein tekemään ruokaa,tai älä ole laiska.Kuvittele että saat aplodeja aina kun tiskaat,huomaat että alatkin tiskaamaan ja hymyillen otat kehuja vastaan.Äitisi oli Mikä-Mikä-maan kuningatar ja sää olet monessa paikassa yrittänyt päästä pinnalle.Prinsessaksi vain jäänyt,kuin suomalaisen leffan hullujenhuoneen manipuloiva luulosairas ylikehittyneen itsetunnon omaava muita parempi kaiken keskipiste maailman kovinta bisnestä tekevä luuseri,Kauppateknikko Hämeenlinnasta...hah

    • heihullu

      Nährään Ohranjyvässä tarot-pelle jolla ufot kainalossa ja huima ÄO68 huomenna...?

    • karhueiosaaslangia

      Kristalliboltsi on niin väritön vitsi että oksat pois,tyhmä akka joka äänessä kokoajan kun joutuu johdattelemaan keskustelua omaan haluamaansa suuntaan koska jos muut pääsevät kertomaan mielipiteitänsä niin tämä Kangasalan aseman huruakka ei pysy mukana,jää hidas älyisenä nojailemaan aseman seinään ja yrittäisi vastata tms. jos vain tajuaisi mistä puhutaan,nakkelee niskojaan kun joku puhuu viisaita,ei pysty muuhunkaan.Ei voi nyökätäkään,hahhaa pellerakel insinöörimiehensä(ex-mies) joka saita kuin mikäkin "Rockefelleri" merkaten joka tankkauksen halvoissa kitupiikki-ranskalais-autoissaan muka ajellen,bensapihi hannuhanhi joka ei tsennaa elämästä yhtään mitään.Armeijakin meni kun kimmakaverinsa Kristalliboltsi nuzzi rakennusmestarin kanssa joka pvä kun bensapihi sai kerran kahteen viikkoon,,,hahhhaaa,tollasen horon kanssa meni naimisiin,ja horo tietysti erosi heti kun pystyi ja rahat 50/50,bensapihin säästöt siinä meni Höhhööö ja näppikselle kahvit.

    • hulluseon

      Ikää jo tullut,pelkäätkö kuolemaa,kuoleman jälkeistä elämää..????? :) ???? Ensin pitää paljastaa sun kaikki huijauset kavereitasi(-kin) kohtaan.Ja miten väkisin televisioonkin olet ängennyt..Numero-nainen ufoon kaapattu,hah !!!!!!!!!!!!!! Intian matkailu-kouluttaja,hah...sielläkään et osaa olla kuin pitäisi,hoksottimet ei pysy ahneuden perässä...Kerro Raimo Niemen pojalle terveisiä,siitä kamerasta...Lennulle...

    • En_usko

      En usko ufoihin ja kuka viitsii edes tunnustaa et uskois??😂😂Ei oo ufoja jaksoon siihen satavarmasti😎

    • jaahasta

      Todennäköisesti maailmassa on paljon mihin ihmisen ymmärrys ja kyvyt eivät vielä riitä.
      Kuka olisi uskonut kännyköidenkään olevan nykypäivää vielä 20 v sitten, tai internetin.....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      412
      4377
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      241
      2151
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1590
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      158
      1401
    5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      260
      1159
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      67
      1087
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      137
      1054
    8. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1045
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      54
      949
    10. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      933
    Aihe