Kilpikonna, höyhen ja muuta mukavaa

Unennäkijä

Näin niin erikoista unta, että nyt on pakko pyytää tulkinta-apua :)

Olin lemmikkieläinkaupassa hankkimassa itselleni lemmikkiä. Myyjä esitteli minulle kilpikonnaa. Konna oli laatikossa, jonka pohja oli täynnä täytettyjä pippureita (näyttivät täplikkäiltä munilta). Myyjä nosti konnan pois laatikostaan ja se venytteli ja näytti hymyilevän. Väri oli kirkkaan vihreä. Sitten myyjä nosti konnan työpöydälleen ja se lähti kävelemään. Yhtäkkiä sen kilpi muuttui vähän höyhenen nälöiseksi. Myyjä sanoi, että joskus ne muuttuvat höyheniksi. Seurasin konnaa ja taas kävi sama "puff" ja kilpi oli muuttunut nyt kokonaan höyheneksi. Väriltään se oli valkoinen ja punertavaa ja sinistä tai mustaa reunoilla. Sitten konna muuttui hetkeksi näkymättömäksi ja taisi muuttua kokonaan höyheneksi (en muista varmaksi) ja sen jälkeen se muuttui kauniiksi, sudenkorennon tapaiseksi pieneksi hyönteiseksi. Tämän jälkeen se muuttui vieterileluksi, joka esitti prinsessaa tjms. ja se tökötteli menemään pöydällä. Laitoin sormen pöydän reunalle ja se tuli sormelleni. Katsoin sitä tarkemmin ja siinä "lelussa" oli hyvin selkeästi numero 63. Tämä viittasi unessa Thaimaan kuolleeseen kuninkaaseen, mietin unessakin että mikähän tämä yhteys on (olin kyllä katsonut uutisia ko. tapauksesta jonkin verran, olisiko tämä vain sekoittunut uneen?).

Tätä unta ennen tuttavani yritti lahjoittaa minulle lemmikkivaraaniaan :D Mikähän on tulkitsijoiden näkemys tällaiseen uneen? Etenkin tuo numero kiinnostaa, sillä en edes muista milloin olisin noin selkeää numeroa nähnyt unessa.

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Unessasi olit lemmikkieläinkaupassa hankkimassa lemmikkiä, uneesi on varmaankin vaikuttanut myös tuo tuttusi, joka yritti lahjoittaa sinulle lemmikkivaraania..

      Unen kaupasta etsimme jotain, jota tarvitsemme juuri nyt, eli sinä olit hankkimassa lemmikkiä. Lemmikki voisi olla jotain, jolta saisit rakkautta ja hyväksyntää, kenties tunnet, että sinua laiminlyödään, kaipaat lohdutusta.

      Myyjä tarjoaa kilpikonnaa, joka unen maailmassa symboloi pitkäikäisyyttä, uskollisuutta, harkintaa tai hidastamista, mutta myös sitä että voit vetäytyä välillä kuoreesi, koska haluat suojella itseäsi.

      Kilpikonna muuttukin unessasi höyheneksi, joka on unessa symbolina lohdutukselle, irtipäästämiselle ja elämästä nauttimiselle mutta myös henkiselle heräämiselle ja johdatukselle.

      Höyhen muuttui sudenkorennoksi, joka kuvaa uudistumista ja muutosta.

      Ja taas unen sudenkorento muuttuikin vieterileluksi, prinsessaksi nrolla 63 . Unessa lelu voisi viedä sinut takaisin lapsuuden huolettomaan aikaan, aikaan jolloin olit prinsessa, aikaan jolloin oli turvallista ja selkeää.

      Unen 63 voisi olla symbolina numeroille 60 (pitkäikäisyys ja elämän kulku) sekä 3 (menneisyys, nykyhetki ja tuleva)

      Ehkäpä unen tapahtumat symboloivat jotain, jota itse olet kokenut, eli muodonmuutoksen kilpikonnasta höyheneksi ja sudenkorennoksi ja takaisin lapsuuden minäksi.

      Voisi kuvata myös omia pohdintojasi elämästä, elämän kulusta ja myös uutiset Thaimaan kuninkaasta ja omat ajatuksesi siihen liittyen ovat nousseet uneesi.

      Unesi kertoo myös siitä, että olet persoonallinen ja luova. Pohdit asioita syvällisesti ja sinulla on hyvä mielikuvitus, kuljet muutosten polkua välillä kuoreen vetäytyvänä kilpikonnana, välillä etenet kuin höyhen ilmassa ja välillä kuin lapsuuden vieteri-prinsessa ..

    • Epäilemättä lemmikkieläinteema on tullut uneesi tuttavasi yrityksestä lahjoittaa varaaniaan sinulle.

      Kilpikonna on hidas matelija, kuten varaanikin. Unen edetessä kilpikonna sai vähitellen höyheniä, muuttuen siten joksikin muuksi kuin matelijaksi. Sulat viittaisivat ajatukseen linnusta ja lentämisestä. Vähitellen konnasta tuli sudenkorento, joka ei ole matelija eikä hidas. Lopulta se muuttui vieteriprinsessaksi.

      Ensin hidas ja ryömivä, sitten nopea ja lentävä, lopulta notkea prinsessa.

      Tämän voitaisiin tulkita kertovan ajasta ja tapahtumista. Ensin oikeastaan mitään ei tapahdu pitkään aikaan, sitten tapahtuu nopea muutos ja lopputulos on erikoinen.

      Annoit ymmärtää varaaninlahjoituksen jääneen yritykseksi, joten sinulla oli syysi kieltäytyä siitä.

      Eksoottista lemmikkieläintä kuten varaania, voidaan pitää jonkinlaisena statussymbolina. Varsinkaan matelijat eivät ole seuraeläimiä ja niiden hoitaminen on sekä kallista että vaivalloista, joten kukaan ei oikeasti halua sellaista seurakseen.

      Yllä sanotulla on jotain yhtäläisyyttä monarkiaan. Kuninkaalliset kun eivät ole joviaaleja kansanihmisiä ja heidän ylläpitämisensä on yhtä kallista kuin vaivalloistakin.

      Mitä kuolleisiin hallitsijoihin tulee ja numeroon 63, voisi ajatuksellinen yhteys olla Kennedyn salamurha, mikä tapahtui vuonna 1963. Toisin sanoen olet joko ajatellut Thaimaan kuninkaan kuolemaan liittyneen jotain outoa, taikka sitten numero 63 vain yhdistyy mielessäsi hallitsijan kuolemaan.

      Minusta vaikuttaa, että varaanilahjoitustarjous sai sinut ajattelemaan lemmikkejä, niiden mukanaan tuomaa statusta ja yhdistit sen monarkiaan, joka puolestaan sai sinut ajattelemaan Thaimaan kuollutta kuningasta ja yhdistämään tapahtumat Kennedyn murhaan. Toki Thaimaan kuningasperheessäkin on sattunut outo ampumisesta johtunut kuolemantapaus.

      Koska ajattelit Thaimaan edesmennyttä kuningasta, lienet matkaillut siellä päin useasti taikka sinulla on muita yhteyksiä sinne.

      Kiitos erikoisen unesi jakamisesta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      247
      4082
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2358
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2141
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2066
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      97
      1725
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      25
      1414
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      12
      1348
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1317
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1272
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe