Tietäisikö joku sims 4 lemmikit lisäosasta?

Activesimsplayer

Hei!
Mietin tässä että mahtaisiko joku teistä tietää milloin Sims 4 Lemmikit lisäosa ilmestyisi? Haluaisin tietää milloin mahtaisi se ilmestyä?

50

2588

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Auttajana

      Olen kuullut että Sims4:jään tulee lemmikit en ole varma joten minuun ei kannata turvautua!🤚🏼 Mutta taaperot on tullut päivityksenä ja sitä myöten varmaan myös lemmikit😍

      • Napula

        Tietääkö joku millon sims4 vanhemuus pakkaus julkistaan?🙂


    • Nepati

      Minä en tiedä mutta kysyisin että miten voi nostaa tavaroita?

      • Simsssss4

        Pystyt nostaa tavaroita kun painat 9 ja laskemaan 0


      • inkerimuoonaaa

        ne tulee muistakseni 9 tai 10.11


      • Miltsuuz
        inkerimuoonaaa kirjoitti:

        ne tulee muistakseni 9 tai 10.11

        10.11.2017


    • Siiiims

      Olen hieman kuullut lemmikit lisä osasta mutta minuun ei kannata luottaa ja nostaa tavaroita pystyy painamalla 9 ja laskea 0 toivottavasti jollekkin on hyötyä.

    • MINIONrats

      Olen kuullut lemmikit lisäosasta, että se tulisi tänä vuonna! :) Mutta en ole täysin varma.

      • Mitään en ole kuullut, mut pikkasen netistä lukenut. Kamapakki olis tätä kirjoitettaessa kyllä tulossa pikapuolin, keilaamiseen liittyvää kampetta kait olis tällä kertaa luvassa, mut seuraavasta lisäristä en löytänyt minkäänlaista edes puoliksi luotettavan tuntuista tietoa.
        Huhumylly on kyllä ollut käynnissä, kun joku tai jotkut ovat kertoneet löytänensä pelin sisuksista joitakin mahdollisesti lemmikkeihin (mut ei hevosiin) liittyviä vihjeitä.
        Pelifirma luultavasti laskee olevan etua siitä, että huhuja liikkuu ja ihmiset intoilee ja jopa huolestuu. Se on vähän kuin ilmaista mainosta pelille. Ei niin väliä mitä puhutaan, kunhan vaan puhutaan. Siks eivät anna pelin kehitystiimiin kuuluvien sen enempää kumota kuin vahvistaakaan mitään ennen kuin ihan viime tipassa.
        Itse rupean uskomaan hiukan enemmän, kunhan joku löytää ensimmäisen "virallisen" trailerin seuraavasta lisäristä - ja senkään jälkeen en usko ihan kaikkea mitä siinä kerrotaan. :)


    • EnTahdoTuhlata40Enempää

      Se lemmikit-lisäosa olis kyllä aivan super jees! En oo koskaan mitään muita lisäosia/gamepackeja/kamasettejä ostanut, mnutta jos lemmikit tulee niin ehdottomasti ostan! (Kunhan se ei maksa neljääkymppiä enempää...)

      • Miltsuuz

        Se maksaa 39,90€ eli sopivasti neljäkymppiä :)


    • luulennäin

      Moikka! Luulisin lemmikkien tulevan päivityksenä, Saatan sanoa näin vain siksikin että haluan sen tulevan päivityksenä. D:

      Toivoisin niitä niin kovasti simssiin!! Vuodenaikojakin toivon mutta nyt lemmikit on niinku saatava!!! D:

    • peppiina1

      olen lukenut että pelaajilta on kysytty että mikä lisäosa tulee niin oli eniten LEMMIKIT!

      • Joo, ei miljoona pelaajaa ihan väärässä voi olla - ja onhan siellä pelissä kategoriat olleet valmiina kissoille ja kahden kokoisille koirille jo ainakin tammikuusta saakka.
        Lopullinen ratkaisu on kuitenkin EA:n (Maxiksen) porukalla.


    • moikkam

      mäkin olen kuullut et lemmikit-lisäosa vois tulla jo tänä vuonna (2017) mikä ois ihan huikeeta! niitä oon odottanu jo niin kauan: minkä laisia valikoimia on eri eläimistä, millaisia söpöjä ja kodikkaita tai siistejä moderneja kalusteita ois tulossa, mitä niitten kanssa voi puuhailla ja miten niitä vois kouluttaa.. Ois ihan super huikeeta omistaa perhe mis ois vaikka 2 koiraa ja ne temmeltäis omistajien kaa joka päivä ja niitä pystyis kouluttaa! lenkkeilyäkin odottelisin innokkaasti, se ois taatusti hauskaa. Toivottavasti tuleseuraavaks.. uskon kyllä että jossain kohtaa tulee ku niin moni on toivonu ja on jopa kyselty että minkä lisäosan haluis seuraavaks, joka on sillon vähän niinkun lupaus että joku on tulossa ja jos lemmikkejä todennäkösesti on toivotte eniten täytyy pitää vaan peukkuja pystyssä

    • Simfani

      Lemmikit on jo muualla mutta sitä ei ole julkaistu suomessa minun mielestä se oli yks ekoja lisäosia ja mielestäni se voisi tulla päivityksessä

      • "Lemmikit on jo muualla mutta sitä ei ole julkaistu suomessa minun mielestä se oli yks ekoja lisäosia ja mielestäni se voisi tulla päivityksessä"

        Simfani, onko noin ja tarkoitatko Sims 4:n lemmikkejä?


    • sims4lemmikitplsplspls

      Tahon sims 4 lemmikit. Tulispa vaikka se traileri toukokuun lopussa ja se koko lisäri kesäkuussa mä toivon sitä että saan koiria ja kissoja:)

      • Miltsuuz

        Se tulee 10.11.2017


    • Rortikka

      Moi mä seuraan yhtä simin pelaajaa ig:s ja sil on lemmikit joten kai ne tulee kohta😏

      • Awws:/ Ei kuitenkaan kannata uskoa kaikkea, mitä näkee. Veikkaanpa tässäkin olevan kysymys ladattavista eläinkoriste-esineistä, ei EA:n koodista...


      • Hilbert kirjoitti:

        Awws:/ Ei kuitenkaan kannata uskoa kaikkea, mitä näkee. Veikkaanpa tässäkin olevan kysymys ladattavista eläinkoriste-esineistä, ei EA:n koodista...

        Näkyvillä on tosiaan sitä sun tätä. Joku vähemmän tunnettu pelikauppa oli jo laittanut sivulleen Sims 4 lemmikeistä ilmoituksenkin, joka sitten osoittautui vääräksi. (https://simsvip.com/2017/06/26/simgurugraham-debunks-supposed-sims-4-pets-render/)


    • Simmer

      Marraskuun alulla saattaa tulla dogs and cats nimellä. Amerikassa oli ollut kissan jo pre-orderina kuulemma, mutta en sitä itse löytänyt.

      • Simmer kirjoitti:
        "Marraskuun alulla saattaa tulla dogs and cats nimellä. Amerikassa oli ollut kissan jo pre-orderina kuulemma, mutta en sitä itse löytänyt."

        En epäile uutisen sisältöä aivan niin paljoa kuin sen ajankohtaa. :)
        Eräs syy epäilyyn. Nettitarkastelun perusteella löysin kymmeniä viittauksia Slovakialaisen vähittäismyyjän ilmoitukseen, josta edellä lyhyesti mainitsinkin. Viittauksia AMERIKKALAISEEN (USA, North America, etc.) ennakkotilaukseen ei TS4-lemmikkien osalta - toistaiseksi - ainuttakaan.
        Mielipide/johtopäätös: Ei kukaan muukaan löydä virallista "TS4 kissan pre-orderia" Amerikan puolelta ennen kuin se jossakin muodossa todella toteutetaan. Huhuja on runsaasti ja lisää ilmestyy päivittäin ja ovat toinen toistaan hienompia ja uskottavampia. Odottelen itse kuitenkin ihan rauhassa siihen asti, että esimerkiksi Origin alkaa kyselemään miksi en jo ole tilannut. :)


    • LEMMIKITSIMSSIIN

      Mäkin oon hakenu netistä aika paljon juttuu tästä, ja löysin semmosen et siinä ois hevosii, kissoi ja koirii (ja ehkä jotain papukaijoja tms.) ja se tulis 9-10 marraskuuta.

      • En jaksa uskoa, että tuo tieto pitäisi paikkansa. Neljä kuukautta on paljon pidempi aika, kuin EA on koskaan julkaissut tulevista peleistä/lisäreistä/muista mitään. Pelimaailmassa neljännes vuotta on kauan.

        Oma villi veikkaus on, että joulumyyntiin varauduttaisiin EA:llakin. Lemmikkejä tai vuodenaikoja arvelisin:P Mitään sisäpiiritietoja mulla ei ole, mutta mutuilua osaan itekin:D


      • Hilbert kirjoitti:

        En jaksa uskoa, että tuo tieto pitäisi paikkansa. Neljä kuukautta on paljon pidempi aika, kuin EA on koskaan julkaissut tulevista peleistä/lisäreistä/muista mitään. Pelimaailmassa neljännes vuotta on kauan.

        Oma villi veikkaus on, että joulumyyntiin varauduttaisiin EA:llakin. Lemmikkejä tai vuodenaikoja arvelisin:P Mitään sisäpiiritietoja mulla ei ole, mutta mutuilua osaan itekin:D

        Samaa mieltä kuin Hilbert edellä - ja seuraavan huhun kertoja voisi mielestäni laittaa linkin lukemaansa juttuun. Säästäisi hakemisen vaivan seuraavilta ja toisi kenties hiukan uskottavuuttakin asian taakse.

        // Vielä tätä kirjoitettaessa TS4- Lemmikkien tilanne on edelleen yhtä avoin kuin viikko sitten ja muutamissa arveluissa esiintyvä päivämääräveikkauskin (9-10 marraskuuta) on peräisin tuosta yhdestä ja samasta Slovakialaisen pelikaupan jutusta, jonka todenperäisyyden simguru Graham jo kertaalleen kielsi ja jonka ilmoittajakin perui. //


    • Sims4fan

      Oon kuullut jotaan huhuja että tulisi joskus joulun aikoihin. Ei ole varmaa tietoa.

      • Jotkut huhut ovatkin luotettavia. Itse uskon ihan mitä tahansa joku vain viitsii minulle kertoa, kunhan uskominen vain on vapaaehtoista, hauskaa eikä erityisen moraalitonta JA kertoja pitää itsekin asiaa epävarmana, eikä vaivaudu mainitsemaan kuka (ja milloin ja miksi) asiasta on kertonut. Sellaiset huhut ovat parhaita!

        Nettikirjoituksiin en sen sijaan useinkaan usko tai ainakaan niihin luota. Syitä on kerrottu mm. seuraavassa: http://www.jyu.fi/viesti/verkkotuotanto/tutkiva/tti/toimittaja/luotettavuus.


      • Simahtanut kirjoitti:

        Jotkut huhut ovatkin luotettavia. Itse uskon ihan mitä tahansa joku vain viitsii minulle kertoa, kunhan uskominen vain on vapaaehtoista, hauskaa eikä erityisen moraalitonta JA kertoja pitää itsekin asiaa epävarmana, eikä vaivaudu mainitsemaan kuka (ja milloin ja miksi) asiasta on kertonut. Sellaiset huhut ovat parhaita!

        Nettikirjoituksiin en sen sijaan useinkaan usko tai ainakaan niihin luota. Syitä on kerrottu mm. seuraavassa: http://www.jyu.fi/viesti/verkkotuotanto/tutkiva/tti/toimittaja/luotettavuus.

        Ei voinut tuohon linkkiinkään luottaa. Sen sisältö löytyy luultavasti kuitenkin, jos hakukoneeneen kenttään kirjoittaisi vaikkapa "Voiko nettisivujen tietoihin luottaa?"
        (En kyllä paljoa luota tuohonkaan. :))


      • SusuVeee

        The Sims 4 peliin tulee kissat ja koirat lisäosa 10.11.2017 :)


      • 10112017
        SusuVeee kirjoitti:

        The Sims 4 peliin tulee kissat ja koirat lisäosa 10.11.2017 :)

        Mihin kellonaikaan?


      • 10112017 kirjoitti:

        Mihin kellonaikaan?

        Kello 01.00


      • Hihhihihii
        10112017 kirjoitti:

        Mihin kellonaikaan?

        Varmaan klo 00.00


    • SimahtanutJokaEiKirjaudu

      The Sims 4 Cats and Dogs expansion pack 10.11. 2017...

      • OutoSim

        Joo, Ei siis LEMMIKIT, vaan Kissat ja Koirat. Ei tuommoisella pienellä ja köyhällä pelifirmalla kuin EA ole resursseja toteuttaa hevosia tai lintuja, kun niistä olisi ollut niin paljon enemmän vaivaa ja eihän 40 epan lisäriin kaikkea kannata survoa. Voihan hepat ja tiput tulla myöhemmin lisähintaan vaikka lisärin lisärissä.
        Kun EA:n kuitenkin äärimmäisellä ponnistuksella ilmeisesti onnistuu sentään järjestää nämä kissat ja koirat sairaiksi, on pelaajien pakko lääkitä niitä. Toivoa sopii, että ainakin eläinlääkärit pelissä osaavat hommansa.


    • Claikku

      Kyllä tiedän että sims 4 tulee koirat ja kisat lisäosat marrakuusta 10.11.2017

      Youtubesta näkyy se mainos. Sinne voi mennä katsomaan lisää. Mutta siihen tulee vain kissoja ja koiria. Mutta oon kuullut että olisi joskus tulosta farmi lisäosa josta tulee kaneja ja hevosia. Mutta en ole ihan satavarma asiasta. Mutta niin eli koiria ja kissoja tulee kohta :)

    • simspelaaja123

      Lemmikit tulee 10 marraskuuta:)

    • Ahkerasimspelaaja

      Hei sims 4 peliin ei tule lemmikit lisä osaa vaan kissat ja koirat jossa voit peruustaa eläinsairaalan ja tehdä töitä siellä joka on mun mielestä aivan mahtavaa se on vaa harmi että ei tule pieniä tai tosi suuria eläimiä vaan kissoja ja koiria mutta onneksi edes tulee. Sims 4 kissat ja koirat lisä osa tulee 10.11.2017 jos oikein muistan.

    • Ealompsa

      Se ei muuten ole lemmikit vaan kissat ja koirat lisäosa. K.o lisäosassa on vain kissoja ja koiria, ei esim hevosia yms. En osta.

    • OutoSim

      Vasta 7 (ja tään jälkeen 8) kertaa tässä keskustelussa kerrottu, että tulee 10.11.2017.
      En osta.

    • nellli55

      lemmikki lisä osa on tullut mutta aikoisin ennakkotilata sen mutta en tiedä että toimiikose jos sen jo ennakko tilaa:(

      • Aika moni luottaa ennakkotilauksen toimivuuteen, koska ovat niitä käyttäneet.
        Sen mukaan mitä nettikeskustelujen perusteella olen ymmärtänyt, ei pelifirma ole tämän lisärin osalta luvannut mitään erikoiskohtelua tai muuta ehdotonta etua ennakkotilaajille. Ei erityisiä tarjouksia (kuten aikoinaan TS4:n perusosan kohdalla) eikä vakuutusta että varmasti pääsisivät pelaamaan muita aikaisemmin.


      • Saatiinetuajassa
        Simahtanut kirjoitti:

        Aika moni luottaa ennakkotilauksen toimivuuteen, koska ovat niitä käyttäneet.
        Sen mukaan mitä nettikeskustelujen perusteella olen ymmärtänyt, ei pelifirma ole tämän lisärin osalta luvannut mitään erikoiskohtelua tai muuta ehdotonta etua ennakkotilaajille. Ei erityisiä tarjouksia (kuten aikoinaan TS4:n perusosan kohdalla) eikä vakuutusta että varmasti pääsisivät pelaamaan muita aikaisemmin.

        Noh, itsekkin ennakkotilaajana pääsin jo tänään pelailemaan. On kyllä ostamisen arvoinen! :)


      • SimahtanutJokaEiKirjaudu
        Saatiinetuajassa kirjoitti:

        Noh, itsekkin ennakkotilaajana pääsin jo tänään pelailemaan. On kyllä ostamisen arvoinen! :)

        Hyvä kuulla. Kiitos tiedosta!


    • Simsimsim

      Ei v*ttu. Paska lisäosa. Lemmikit (ainakaan pemnut) eivät tule kutsuttaessa paikalle koska PORTAAT. Lisäksi ei voi manuaalisesti ikäännyttää. Tämä on kurjaa, koska the sims 4 pakollisen päivityksen myötä asetuksista peliasetuksissa jos laitat ikääntymisen päälle (ja laittaa pitkäksi) ei voi enää valita sitä kuinka monta päivää menee ennenkuin sim vanhenee. On automaattisesti 96 päivää pituus. Lemmikkien ikääntymistäkään ei voi säätää eikä voi katsoa kuinka monta päivää voe ikääntyä. (Sama kuin vauvoilla, ei voi klikata ja nähdä tietoja) 40€ meni täysin turhaan.

      • Simsimsim

        Pennut*


      • SimahtanutJokaEiKirjaudu
        Simsimsim kirjoitti:

        Pennut*

        Kissat&Koirat-lisärissä näyttää olevan ikäännytys- ja nuorrutusherkkuja myynnissä eläinlääkärillä. Hinta taisi olla 150 simoleonia per laaki. Tuli mieleen, että olisko edellisissä tarpeeksi potkua tuohon ikäännyttämiseen.


    • Simsssssssss

      Hei tietäisikö joku onko sims 4 tulossa farmi lisäosaa, nimittäin nuo hevoset ja muut ois ihan kiva

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      19
      1831
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1358
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1240
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      10
      1164
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1115
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      13
      1068
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1023
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1019
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1012
    Aihe