Suvakki! Määrittele vihapuhe, ole hyvä.

SuvakitVihapuhuu

Vihapuheen (mitä se ikinä sitten onkaan???) kitkemisestä tulee tragikoomista...

33

145

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • YliSuvakki

      Vihapuhe on sitä, että te sivistymättömät moukat uskallatte olla erimieltä minun, mieleltäni järkkyneen ja tummista miehistä syttyvän lapsettoman teatteria ja kulttuuria harrastavan monikulttuuriohjaajana monikulttuurisessa suojatyöpaikassa toimivan ja lihavaa kotkaa ulkonäöltäni muistuttavan intelektuellin kanssa!

      • Överi

        Tragikoomisuus onkin paljon helpompi määritellä.


      • teemunenn

        Hyvin sanottu YliSuvakki!


      • xD Tää oli kyl päiväni piristäjä!


      • Vai_lapsettoman

        Kyllä ylisuvakilla on kaksi aviotonta ja huostaanotettua lasta avoliitosta Olli Kuhdan kanssa.


    • Sitäonsuvakkius

      Miksi kaikki femakkosuvakit ovat punaviherviolettitukkaisia, vahvat pokat silmillään räikeässä meikissä keikailevia läskejä?

      No siksi, että he ovat 70% teatterilesboja joilla ei ole jälkeläisiä (taivaan kiitos), joten mikäpä siinä on maailmaa mädättäessä, kun edes mamu ei koskisi näihin pitkällä keihäälläkään.

    • Loppuuseöykkäröinti

      Ainakin äärivasemmistoanarkistien yleiset huutelut vastamielenosoituksissa täyttävät varmasti "tulevan" vihapuhemääritelmän. Samoin Putinin trolliksi ja rasistiksi haukkuminen ilman perusteluita on päivänselvää vihapuhetta.

    • rynöpöikä

      minä vihaan teitä kaikkia.
      riippumatta sukupuolesta rodusta iästä ja seksuaalisesta suuntautumisesta ja uskontokunnasta.
      vihaan teitä kaikkia.
      tasapuolisesti,
      tasa arvoisesti
      vihaan niin että veri ei enää kierrä päässäni.

      ei vaiskaan.
      olette kaikki ihan yhtä samantekeviä.
      tasa-arvoisesti.

    • OnJoKäsitelty
    • riähkä

      Pitäisi olla tarkat rajat mikä on vihapuhetta että ihminen ei syyttä joutuisi lusimaan. Onhan liikenteessäkin säännöt ja ne ovat ihmisten muistissa, ainakin suurin osa. Jos ihminen ei tiedä rikkovansa lakia sanoissa, on kohtuutonta että hän joutuu syytteeseen. Ei muuta kuin selvät ohjeet katujen varsille että tiedetään mistä joutuisi syytteeseen. Nyt se on veteen piirretty viiva. Tämä ei ole enää oikeusvaltio jos syyttä syytetään. Hölmö asia koko vihapuhevouhotus. Tämä on keino tukkia hallituksen arvostelijoiden suut.

      • riähkä

        Tarkoitan että ei tietämättään syyllisty rikokseen.


    • Mahumetti

      Vuhapuhetta on kaikki maahanmuuton epäkohtien esiintuominen, kaikki kotoutumisen vaikeutta kuvaava, kaikki islamin uskontoa vähänkin arvosrteleva, kaikki islamilaisterroristien tekojen uutisointi, kaikki maahanmuuttajien tekojen ja rikosten uutisointi. Ylipäänsä kaikki, mikä ei ole suvakkiliturgian mukaista.

      Kaikki vihapuhe on suvaitsevaisuuden nimissä kiellettävä ja sen harjoittajat tuomittava toisiajattelijoina ankariin rangaistuksiin.

      • riähkä

        Puhuiko siis Ilta-Sanomat juuri vihapuhetta kun uutisoi että demareihin oli liittynyt syyrialainen jolla jihadistiyhteyksiä?


    • Tervapää

      Kun Emma Kari, Li Anderson, Eva Biaudet ja Erkki Tuomioja sanovat että turvapaikkaturistit pakenevat sotaa ja vainoa, niin se on islamilaisen taivaan totuus. Sen epäileminen on ajatusrikos ja järkevän vasta-argumentin esittäminen on silkkaa vihapuhetta. Poliisin inkivisiittorit on pian valjastettu laittamaan 95% suomalaisista vankiloihin.

    • Pippurixx

      Kylläpäs nyt vihapuhe kirvelee kuin keväinen tippuri. Lukekaa määritelmät. Sieltä se seisoo räntättynä.

      • riähkä

        Missä siellä? Aapisessako?


    • Pippurixx

      Katso sinä aapisesta, tässä muille.

      Vihapuhe on Euroopan neuvoston ministerikomitean ehdotuksen mukaan sellaista ilmaisua, jolla levitetään, yllytetään, edistetään tai oikeutetaan rotuvihaa, muukalaisvihaa, antisemitismiä tai muunlaista vihaa, joka perustuu suvaitsemattomuuteen.
      Kiihotus kansanryhmää vastaan on puhetta tai kirjoitusta, jonka tarkoitus on halventaa tai pelotella kansanryhmää tai lietsoa väkivaltaista tai syrjivää toimintaa kansanryhmää kohtaan. Yleensä kansanryhmällä tässä yhteydessä tarkoitetaan rodun, etnisen taustan, kansallisuuden, uskonnon, seksuaalisen suuntautumisen tai vammaisuuden määrittämää kansanryhmää.

      Kansanryhmää vastaan kiihottamisen juridinen asema vaihtelee maittain, sillä sen nähdään usein olevan eri kannalla sananvapauden kanssa. Toisaalta kunnianloukkauskin ohittaa sananvapautta määrittelevät lait useimmissa maissa.

      Suomessa rikoslaki (13.5.2011/511) määrittelee kiihottamisen kansanryhmää vastaan 11 luvussa, joka sisältää sotarikokset ja rikokset ihmisyyttä vastaan:

      Joka asettaa yleisön saataville tai muutoin yleisön keskuuteen levittää tai pitää yleisön saatavilla tiedon, mielipiteen tai muun viestin, jossa uhataan, panetellaan tai solvataan jotakin ryhmää rodun, ihonvärin, kansallisen tai etnisen alkuperän, uskonnon tai vakaumuksen, seksuaalisen suuntautumisen tai vammautumisen perusteella taikka niihin rinnastettavalla muulla perusteella, on tuomittava kiihottamisesta kansanryhmää vastaan sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.

      Otetaan tästä, nautitaan kotona.

    • ängervöinen

      Nämä vihapuheen perään kyselijät, suvakkeja jahtaavat ja mielikuvissaan suvakkihuoria raiskaavat ovat selvästi nyt orpoja ja onnettomia. Miksikö?

      No siksi, että toista vuotta on huudettu kaikilla palstoilla, millainen Sodoman ja Gomorran kauhistus meitä uhkaa.

      Mitä tapahtui? Eipä juuri mitään. Kaikki sujuu rauhallisesti kuten ennenkin.

      Kyyjärvellä vastustettiin maahanmuuttajia. Kun VOK uhattiin lakkauttaa, kuntalaiset yksissä tuumin vaativat, että asukkaiden pitää saada jäädä. Niin tapahtui.

      Sama tilanne Kihniössä. Kunnassa ovat persut saaneet vaaleissa maan suurimman kannatuksen. Nyt kuntalaiset haluavat ehdottomasti säilyttää vastaanottokeskuksen.

      On vain muutama hassu elämästä vieraantunut peräkamarilainen, joka jaksaa ylläpitää tätä keskustelua. Odinin pellet ovat luikkineet koloihinsa. "Valtakunnalliseen mielenosoitukseen" tulee kymmenen huumehörhöä.

      Koko tämä vihapuhe alkaa olla yksi hyttysen pissi Saharassa.

      • PIA_Änkeröinen

        Vihapuhetta on kaikki se kun ette ole minut kanssa samaa mieltä. Äänet päässäni kertovat niin.


      • ängervöinen

        Te ulkomaalaisten vastustajat olette osittain oikeassakin, mutta en ole koskaan kuullut, että ketään tuttuani tai tuttuni tuttua olisi ulkomaalainen mies raiskannut.

        On moraalisesti väärin puhua pahaa ulkomaalaista.


      • oikeaängervöinen

        Älä käytä toisen nimimerkkiä. Se on todella noloa, todella.

        Tuliko peruskoulu käytyä? Joko olet muuttanut äitykän helmoista omilleen?

        Kyllä täältä löytyy kaikenlaisia pöljiä...


    • Assyriusmaaneheyttäjä

      Suvakkiuteen kuuluu tosiasioiden kieltäminen. Yllä tulikin pari reipasta esimerkkiä. Suomalaisia on jo nyt tapettu rauhan uskonnon levittäjien toimesta, samoin kymmeniä tai satoja on raiskattu seksuaalisesta ahdistelusta puhumattakaan. Kuinka moni kantasuomalainen on tehnyt köyhyysloukussa itsemurhan? Vanhukset makaa paskat housuissa ja lesbofemakot kallistelevat viinilasejaan monikulttuurisissa suojatyöpaikkoissaan, jotka on luotu verovaroin osaamattomien vierasmaalaisten viihdykkeeksi.

      Kaikki nämä suvakki kielsi vuosi sitten. Kaikki nämä ovat tapahtuneet. Suvakkius on ruma sairaus joka jättää jälkensä koko sukuun. Suvakkiin ei yksiselitteisesti voi luottaa. Suvakki pettää ja romahduttaa maansa, ennen kuin myöntää tosiasiat, tai kykenee niistä keskustelemaan. Sodoma ja Gomorra on jo täällä. Ne ilmentyvät jokaisessa Suomen maata likaavassa suvakissa.

      Sairastuneet suvakit kuihtuvat aikanaan pois ja Suomi seisoo heinäsirkkaparven jälkeen entistä vankemmin jaloillaan. Kukaan ei teitä tule kaipaamaan ja sairaudelta säästyneet sukulaisenne häpeävät syvästi petostanne.

      Sille voi ottaa todellakin pienet!

      • ängervöinen

        Lääkkeet! Kylmä suihku ja sitten troppia lisää.

        Kylmä pyyhe vielä pään ympärille. Kyllä se pöhinä siitä vähitellen helpottaa :)))))


    • GetsemaneVoittaa

      http://nr.news-republic.com/Web/ArticleWeb.aspx?regionid=3&articleid=71526374
      Ranskassa kutsutaan jo reserviläisiä vartioimaan kouluja, nyt 3000 miestä. Ja minkä vuoksi? Koska suvakkien mielestä hallitsematon muslimi-invaasio on rikkaus!

      Seksuaalivähemmistöön kuuluvalla suvakilla ei tunnetusti ole jälkikasvua, josta normaali ihminen joutuu kantamaan koko elämänsä ajan huolta.

      Suvakki sen sijaan esittää 'taidettaan' pienen suvakkipiirin monikulttuurisessa teatteripiirissä, joka ei kiinnosta yhtään ketään, koska se on täysin arvotonta tekosivistystä.

      • Mutta_Raskin_Pialla

        jälkikasvua on, tosin huostaanotettuina äitinsä pahoinpideltyä ne ja saatua siitä tuomion. Hulluutensa puhkeaa kukkaan parhaiten Mäntyharjun palstalla kun Lieksan palstalla ei enää pärjää.


    • totuusesiin__

      Vihapuheet suvakkien mielestä on, kun nostaa esille miksi lapset, naiset, vaivaset on jätetty sodan jalkoihin, ja raavaat nuoret miehet on täällä turvassa, saaden kaiken hoivan ja ylöspidon meidän työssä käyvien kustannuksella.

    • EnochWasRight

      monikulttuurisuus on sitä että valkoisten maat vallataan muilla roduilla maahanmuuton avulla.mutiaisilla on suuremmat syntyvyysluvut ja meillä eurooppalaisilla taas matalat, johtuen monista syntyvyyteen negatiivisesti vaikuttaneista historiallisista muutoksista.lapsia ei synny tarpeeksi lähinnä e-pillereistä, feminismistä, perhe-instituution tuhoamisesta, individualismista, punavihreydestä ja naisten työssäkäynnistä johtuen.hyvä esimerkki on iso-britannia jota on pakko-monikulttuuristettu jo yli puoli vuosisataa.nykyään 2016, entinen 100% valkoinen anglo-saxinen protestanttinen maa on kuin suoraan kolmannesta maailmasta.tavallisin lasten nimi on mohammed, pääkaupungin pormestari on pakistanilainen ääri-vanhoillinen muslimi, pääkaupungissa on nyt jo muukalaisenemmistö, maassa on miljoonia muslimeja, tuhansia moskeijoita, koko maassa on ei-valkoinen enemmistö vuonna 2066, joten aika monen tätä lukevan elinaikana.lisäksi tietysti kantaväestön rippeillä ei ole mitään entisiä britti-imperiumin kulttuurillisia ja uskonnollisia arvoja vaan kaikki pyörii nussimisen, ryyppäämisen, roskaruoan syönnin, shoppailun ja kännykän räpläämisen ympärillä.jumalaan ei uskota eikä kulttuuria vaalita.noh, ehkä ne itä/pohjois-lontoon somalit ja pakistanilaiset sitten vaalivat anglo-saxista perintöä...

      • ängervöinen

        Lääkkeet! Vain otettu lääke auttaa.

        Peruskoulu kannattaa suorittaa loppuun. Sitten hakemaan ammattikoulusta paikkaa. Paskakuskeja tarvitaan kaikissa suhdanteissa. Siinä olisi esimerkki sopivasta alasta.


      • miksihaluatte

        Miten tyhmyydestä pääsisit eroon suvakki, hävettää teidän puolesta, miksi haluatte tuhota maailman.


      • Ei_PIA_RASK
        miksihaluatte kirjoitti:

        Miten tyhmyydestä pääsisit eroon suvakki, hävettää teidän puolesta, miksi haluatte tuhota maailman.

        toivottoman tyhmäkään ole mutta täyshullu se kyllä on. Siksi se postaa viestejään välittämättä lainkaan siitä että nimensä kerrotaan aina viestien yhteydessä. Ja kirjoittaahan se itsekin nimensä aina viestiin kun postaa homopornoa sivupersoonansa "Savonlinnan HULLUN miehen" nimimerkillä. Pia on näet aina halunnut olla mies ja kunnon homo.


    • Järkiätoivon

      Yhtessäkään eurooppalaisessa maassa ei muslimien kotoutus ole onnistunut, vaikka rahaa on poltettu esimerkiksi ruotsissa roviokaupalla.

      Tuloksena on vain ollut tyytymättömiä muslimeja, joita on opetettu käyttämään sosiaalihuollon palveluita. Siinä sivussa ongelmia on tullut valtavasti kaikkialla, eikä vähiten kantaasukkaisiin kohdistuvan seksuaalirikollisuuden osalta.

      Kantaväestö on tästä huolimatta sietänyt tilannetta kunnioitettavan hyvin. Joillakin paikkakunnilla yhteenottoja on tullut ja mikä on ollut tuloksena? Nämä samat koulutetut vihervasemmistohaihattelijat marssivat ja kiljuvat rasismista. Tilanne on käsittämätön ja kestämätön.

      He myyvät vaikka kotimaansa altansa, ennen kuin myöntävät olleensa todella pahasti väärässä. Humaanius ja yhdenvertaisuus ei tarkoita sitä, että ajetaan ulkomaalaisten asioita seurauksista piittaamatta, erityisesti tilanteessa jossa tulijoiden motiivit ovat pitkälti paremman elämän etsimisessä. Se ei ole heidän vikansa, siis turvapaikanhakijoiden. Tästä huolimatta maalaisjärjenkäyttö olisi pikkuhiljaa suotavaa siellä kuplassa tiiviisti unelmoivien keskuudessa.

      • ängervöinen

        Mihin tällainen hengentuote perustuu? Pitäisi olla asiatietoja eikä vain oma varmuus ennakkoluuloistaan.

        Suomessa on asunut islaminuskoisia jo toistasataa vuotta. Heistä moni osallistui sotiin ja heitä kaatui niissä. Heillä on kunnioitettu asema yhteisössä. Puhun nyt tataareista.

        Ihan samalla tavalla Suomessa toimii rauhanomainen juutalaisyhteisö.

        Ihan samalla tavalla nyt viime vuosina maahan tulleet muslimit rakentavat omat yhteisönsä.

        Ranskassa on pari, kolme miljoonaa muslimia, joiden tausta on entisissä siirtomaissa Pohjois-Afrikassa. Levottomuuksia on syntynyt vain sellaisissa slummiutuneissa lähiöissä, missä ihmiset eivät saa töitä eivätkä näe toivoa tulevaisuudessa.

        Saksan kaikki tuotanto pysähtyisi ilman turkkilaisia. He ovat vuosikymmeniä tehneet raskaat ja likaiset työt ihan samalla tavalla kuin suomalaiset aikanaan Ruotsissa.

        Kannattaa tutustua myös historiaan. Eivät nämä tämän päivän pintakuohut ole ainutkertaisia.


    • maisteristohtori

      Tässä tieteellinen määritelmä, olkaa hyvät.

      "Kantasuomalainen mies raiskasi..." = tämä ei ole vihapuhetta.
      "Vastaanottokeskuksen asukas raiskasi..." = tämä on pahimmanlaatuista vihapuhetta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1575
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1414
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1331
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1305
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1258
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1186
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1094
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1082
    Aihe