Suomalaisten vahingonilo oli ennenaikaista

Phallusimpudicus

Suomalais hiihtäjät Aino-Kaisa Saarisen johdolla aloittivat irvailun kiellettyjen aineiden käytöstä käryneelle Teressa Johaugille.
Aikku muunmuassa leuhotti twitter kuvassaan huulirasvatuubi kädessä ja räkytti Johaugille.
Näitä aivopieruja ulostaessaan tyhjäpäiset aikku ja muut suomalais hiihto ressukat eivät tulleet ajatelleeksi että kenties ammatti ihmisten kannattaisi antaa kuitenkin tutkia tapaus ja aloittaa räkyttäminen vasta sen jälkeen.
Näin kenties olisi vältytty paljastamasta suomalaisten hiihtäjien ja hiihto ihmisten typeryyttä, tyhmyyttä ja täydellistä idioottimaisuutta muulle hiihto maailmalle.
Olisi vältetty ns nolaamasta itseään.
Myötähäpeäni on nyt suuri, näitä suomalais venkuloita kohtaan, jotka suu vaahdossa aloittivat ala arvoisen ja lapsellisen räkyttämisen norjalaisille ja varsinkin lääkärin virheen syystä täysin turhaan tuomitulle hiihdon supertähdelle valovoimaiselle Theressa Johaugille.
Theressa hiihtää jo kauden avauksessa Rukalla ja katkerat aikku ja kumppanit ovat tehneet itsestään pellen!

58

207

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • suivaantunut

      Norjan filunkisuksija on oikea blondien blondi. Vain umpiblondi voi olla tietämätön, mikä on sallittua ja mikä kiellettyä harrastettuaan suksimista koko ikänsä. Juuhaukin selityksiä ei usko valkopäinen umpiuunokaan.
      Norjan hihtoväki on asetettava maahantulokieltoon tänne HakuVeikon synnyinsijoille. Suomen johdolla on nyt tilaisuus osoittaa miehekkyytensä ja panna välit poikki tunturimaan huijareihin.

      • JaanaF

        Lapsellinen ja typerä on kommenttisi. Tutkitaan ensin ja sitten vasta hutkitaan. Kaikkihan näki missä kunnossa johaugin huuli oli.


      • TYHMIÄOOTTE

        ettekö te pässit tajua, että se rasva on vaan totuuden peittelyä?


      • Phallusimpudicus

        Voiteellako mielestäsi totuus peittoon voideltiin. Kirjoituksesi on kuin huumehuuruisen parantolapotilaan päästä tempaistu.
        Sinulle ja muillekkin jotka vastaavia aivopieruja päästelette ja fissin ja norjan hiihdon salaliittoteorioista vaahtoatte, minulla ei ole muuta sanottavaa kuin salaliittoteorioille on olemassa oma palsta.
        Menkää sinne höpisemään. Lienette katsonut yhden X-files osan liikaa..kenties kaksi. Ei teistä enempää.
        Jatketaan me täysipäiset asiallista keskustelua hiihdon nyt kuumimmasta aiheesta.
        Norjalais lääkärin virheestä, jonka seurauksena osa suomalaisia hiihtäjiä ja hiihto ihmisiä nolasi itsensä täydellisesti.
        Itse asiassa he taisivat nolata koko suomen, norjalaisten silmissä.
        Voi, voi..


      • huuli.oli
        JaanaF kirjoitti:

        Lapsellinen ja typerä on kommenttisi. Tutkitaan ensin ja sitten vasta hutkitaan. Kaikkihan näki missä kunnossa johaugin huuli oli.

        ”… missä kunnossa johaugin huuli oli”
        Meikattiinko huuli tuon näköiseksi?
        Auringon polttama huuli jota hoidettiin voiteella joka aiheuttaa valo-yliherkkyyttä?
        Lääkäri ilmoitti hankkineensa voidetta siksi kun kortisoni loppui! Miksi hän ei ostanut apteekista kortisonia?
        Miksi syyttömän Teresan vaatteisaa ei ole enää sponsorien tunnuksia?
        Johaug jää yksin Norjaan harjoittelemaan kun muut lähtevät huomenna Italiaan leirille.
        Odotan mielenkiinnolla kuvia harjoittelusta. Miten tuotemerkit poistetaan kuvista?


      • Rikeonrike
        TYHMIÄOOTTE kirjoitti:

        ettekö te pässit tajua, että se rasva on vaan totuuden peittelyä?

        ai vähän samallalailla peittelyaine kuin HemoHes?

        Uskokoon ken haluaa.


    • pitkäkieli

      Paras huuli.Taitaa olla herpes ja mistä tullut
      Suihin otosta isolta lihavalta doping körmyltä

    • LakkalanAlvari

      JOO, ensin tutkitaan sitten hutkitaan. Tämän kun aikkukin ymmärtänyt olisi: )

    • Raateri

      Toivon Therese Johaugille kaikkea hyvää ja kestämistä vaikeana aikana. Nyt pääsi riivinraudat repimään taas yhtä urheilijaa. Saarinen taitaa olla vain julkisuuden kipeä pikkutyttö, siihen tulokseen olen tullut, varsinkin hänen kirjan julkaisemisensa jälkeen.

      • Phallusimpudicus

        Se on juurikin näin. Suomen hiihdolla on synkkä doupping-historia mikä on synnyttänyt katkeruuden norjalaisia hiihtäjiä kohtaan osalla suomalaisista hiihdon kannattajista. Kateellinen kansa kun olemme.
        Me oikeat suomi-hiihdon ja hiidon ylipäätänsäkkin ystävät emme kuitenkaan alennu tyhjänpäiväiseen räkyttämiseen vaan toivomme näkevämme Theressa Johaugin ladulla jo Rukan avauksessa.
        Aikun kirja minulla muuten riippui wc paperi-telineessä.
        Otin sen kuitenkin pois. En kuitenkaan alentunut edes pyyhkimään sen sivuilla omaa takapuoltani..


    • rankkari

      Jos normannit pääsevät tästä jutusta ihan vain selittelyllä ilman kilpailukieltoa, niin siitä tulee vakava ennakkotapaus. Sehän suorastaan kannustaa dopingin käyttämiseen.

      Ei muuta kuin doupataan mielin määrin, ja jos niin onnettomasti sattuu että käry käy niin otetaan käyttöön vakioselitykset ja ne tyypit jotka ottavat asiasta täyden vastuun. Kärähtänyt vakuuttelee itkua tihrustellen syyttömyyttään ja se vastuun ottaja suurieleisesti eroaa/erotetaan, luonnollisesti kultaisella kädenpuristuksella varustettuna. Sitten vain palkataan kehiin uusi vastuunottaja ja homma pyörii niin kuin aiemminkin.

      Mielestäni vastuuseen pitää aina joutua se kärähtänyt loppukäyttäjäkin joka niitä aineita itseensä tunkee, en tiennyt selityksistään huolimatta. Ei riitä että hänet pestään puhtaaksi sillä että joku pellelääkäri jolla ei tunnu olevan kaikki kynät penaaliss myöntää hommanneensa väärät liemet ja ottaa vastuun ja homma on sitten siinä.

    • kärymikäkäry

      norjalaiset on valehtelevia paskoja.
      johaug antanut positiivisen näytteen joka ei tod ole huulivoiteesta vaan ihan toisessa muodossa olevasta aineesta. Huulirasva on kehitetty "inhimillinen tekijä".
      Eihän johaugilla edes kyynel vierinyt,,hangannu silmiään tarpeek ni kai ne nyt punottaa,,,saatanan idiootti... hankasi koko ajan siinä lehdistötilaisuudessa nyrkkejä silmiin ku pikku kakara,
      Samat rangaistukset oltava kaikille. Kansainvälinen hiihtoliitto tulee saamaan noottia jos ei thereselle langeteta vähintään 2 v kilpailukieltoa !

      Ja suomalaiset saatana hyssyttelee ja kumartelee sinne norjan suuntaan tässä asiassa. voi pellet jumalauta, kattokaas nyt peiliin !

      • sdfg9

        Ja vaikka itkisi kuinka vuolaasti ja aidosti, niin vain ja ainoastaan siksi että jäi kiinni!


    • Puhtaanhiihdonpuolesta

      Nyt kyllä väännetään valkoista mustaksi ja mustaa valkoiseksi ,voi Norjalaiset voi.
      Itkuksi ymmärrän sen kun kyyneleet virtaa, eipä virranneet, teko itkua se oli ,järkytys vaan kun kärähti. Totuus on se että , kun tuntee Norjan hiihdon kulkua 2000luvun alusta lähtien ja tuota ylivoimaista mitalli saalistamista,apu keinoja on käytössä mm tuo asma lääkitys, joka on selvää doupingia. Norjan hiihdolle tämä on hyvä , eivät ole enää ,tahrattomia , vaikka ei saisikaan ,vuosien kilpailukieltoa,kun ovat pukit kaalimaan vartijoina , ao toimissa , vadassa ja muissa jäjestöissä.
      Ehkä saadaan , jopa uskoon tullut Norjalainen kertomaan asiat perin pohjin, nythän vaan on vuosikausia jatkuneet epäilyt ,osin vahvistuneet.Katsotaan miten laduilla ,suksi luistaa, toivottovasti , antaa ao tapaukset Suomalaisille lisä intoa harjoitteluun!

      • Phallusimpudicus

        Hourupää olet kirjoituksestasi päätellen. Vai toimivat norjalaiset wadassa ja muissa järjestöissä.
        Niin kuin jo aikaisemmin kirjoitin, kaltaistesi horinoille on olemassa omakin palsta..


      • Jollehaukka

        Mee sääkin pöljä lukemaan ihan wadan sivuilta kuinka monta norjalaista siellä on hallituksessa johtopaikoilla. Kantsii mennä niille palstoille aukoo päätään missä ufot lentää.


      • Phallusimpudicus

        Ufojen kanssa olet sinä liikaa ollut jutuistasi päätellen. En minä kuitenkaan sinua auttaa pysty, siihen ovat eri ihmiset, vielä minuakin viisaammat.
        Mutta uskokaa kun sanon. Theressa Johaug hiihtää kauden avauksessa rukalla. Mikäli vaan umpisurkeat kisajärjestät siellä jonkin moiset hiihtokilpailut siellä aikaan saavat. Mäki ja yhdistetty sanokaa minun sanoneeni, voidaan unohtaa. Ei he niitä järjestettyä saa.
        Ja seuraava kielletyistä ainesta käryävä hiihtäjä tulee Suomesta. Näin kielletyistä aineista jo kärynneet venkulat Similä,Isometsä,Myllylä,Kuitunen, Varis, Immonen vain pienenosan näitä luusereita nimetäkseni saavat jatkoa.
        Suomi-hiihdolla on synkkä doupping historia, joka on synnyttänyt ennen näkemättömän katkeruuden norjalaisia kohtaan.


      • Vaihtokauppa

        Ei siulle voi ko nauraa, nii oot hauska provooja.


    • Gfr4323

      Ihan vitun totta, mutta laita hiihdon tilalle oma elämä jossa suomalaiset alko ilkkumaan ja NYT paljon vahvemmat voimat iskee suomalaisten itsetunnon ennennäkemättömän pohjalle.

    • jollehaukka

      Ei muuta kuin maksimi rangaistus vaan tai kuten mietaa sano elinikäinen kielto vaan
      että rupevaat uskoo !

    • 5678943

      Minusta suomalaisten hiihtäjien suhtautuminen tähän käryyn on aika säälittävää. Minusta käry jossakin lajissa on isku koko lajia kohtaan. Missä on reilu urheiluhenki, ainakin hiihtourheilussa aika kaukana.

      Minusta tämä henki hiihdossa tekee hallaa Lahden MM-kisoille. Mikä henki siellä tulee olemaan esimerkiksi suomalaisten ja norjalaisten kesken? Kireä ja jännittynyt ilmapiiri. Enpä taida sellaisia kisoja lähteä katsomaan, vaikka niissä kaksissa edellisissä olin yleisönä.

      • Sattanasentää

        Muistelepa Lahden käryjen jälkeen kuinka norskit vaati suomalaisten sulkemista kokonaan kans.väl. hiihdosta pois. Siinä sulle oli reilut urheiluhenget. Ei ku banderollit norskit himaan Lahden latujen varsille.


      • Ryntäätomaavamies
        Sattanasentää kirjoitti:

        Muistelepa Lahden käryjen jälkeen kuinka norskit vaati suomalaisten sulkemista kokonaan kans.väl. hiihdosta pois. Siinä sulle oli reilut urheiluhenget. Ei ku banderollit norskit himaan Lahden latujen varsille.

        Muisteleppa, mitä suomalaiset olivat touhunneet valtiojohtoisesti ja kiinni jääneet ja myöntäneet


      • HessuHemo
        Ryntäätomaavamies kirjoitti:

        Muisteleppa, mitä suomalaiset olivat touhunneet valtiojohtoisesti ja kiinni jääneet ja myöntäneet

        Mitään ei ole myönnetty.

        Kysykää vaikka Mustin valmentajalta Virpi Kuituselta mitä Lahdessa tapahtui. Hänen näkemyksensä mukaan ei mitään. Hän on jopa sitämieltä että ennen käryä samoissa kisoissa saadut mitelit ovat ansaittuja.

        Fiddu mitä kaksinaismoralismia. Saa käyttää kunhan ei jää kiinni. Harmaalla alueella liikutaan ja jeesustellaann niille jotka sattuu hölmöyksissään jäämään kiinni.

        Älkää nyt hyvänen aika uskoko että Suomi olisi ainut hiidon kehitysmaa, jossa ei kukaan käytä dopingia. Meillähän on kärynneitä hiihtäjiä melkeen joka talven lumilta...Myllylästä Variksen kautta Lallukkaan. Löytyy kymmenkunta huppuhiihtäjää ja valmennusjohtoa.

        Ja nyt yhtäkkiä Suomi onkin puhdas pulmunen dopingin suhteen. Heh heh ja juupajuu.


    • norsgee

      Kyllähän hiihdosta loppuis mielenkiinto jos noin valovoimaiset hiihtäjät (Norjalaiset) jäis pois kisoista. Johaugista väännetään väkisin doping käyttäjä vaikka ei ollut osaa eikä arpaa, lääkärihän jo vastuun otti. Nyt pitäis Johaug saada äkkiä reilille ettei Björgen kaikkea voita tänä talvena.

    • Rohtunuthuuli

      Jollei Lereim olisi pelastanut norjalaisia aikanaan tiedoillaan, olisi historia hieman toinen. Suomalaisten ei tosiaan kannattaisi hirveemmin kuittailla tällä d-historialla, vaikka norjalaiset sen meille joskus 15 vuotta sitten tekivätkin. Norjassa on lääketieteellinenkin valmennus ja kabinettipolitiikka aina osattu paremmin. Se on vaan hyväksyttävä.

      Maastohiihto on laiskoille suomalaisille kuoleva laji muutenkin. Siinähän joutuu ihan oikeasti kovaa reenaamaankin, jos meinaa pärjätä. Norjassa vielä jaksavat senkin tehdä paremmin. Mitä tulee tähän viimeisimpään tapaukseen niin käry on käry. Oli se anabolinen sitten huulirasvasta tai suksivoiteesta tai mistä vaan.

    • 9865

      Johaugin tiedetään treenaavan normaalisti, ja se lieneekin paras lääke tämmöisten jonninjoutavien kilpailukieltovaatimusten unohtamiseen. Hyvä jos hän ja muutkin norjalaiset jatkavat alkavan kilpatalvikauden, hyvä siis kun parhaat ovat mukana!.

    • hjkhps

      Norjalaiset itse ovat aina olleet ekana heti hirttämässä kun muiden maiden urheilijoita on jäänyt kiinni dopingista ja mitkään puolustelut, selitykset vahingosta eivät ole heille kelvanneet. Maistakoot nyt omaa lääkettään.

      Norjassa on vuosikausia ollut hiihdossa kätössä järjestelmällinen Norjan hiitoliiton hyväksymä doping ohjelma. Menestyneenä hiitomaana Norjalla on vuosikymmeniä ollut hyvin vahva edustus kansainvälisissä hiito organisaatioissa, Kansainvälisessä liitossa FISissä ja myäs dopinjärjestöissä.

      Lisäksi siellä on monia muiden maiden kansalaisia jotka nousseet asemiinsa Norjan tuella ja ovat siis Norjan taskussa, sen kätyreitä.

      WADA on tehnyt lääketieteellisiä tutkimuksia dopingiin liittynen Norjassa: Se takaa sen että norjalaisilla on ntiedossaa viimeisin tieto dopinaineista ja dopingtestauksesta, ja näin olle paras mahdollisuus tietää mitä voi käyttää ja miten ja kuinka paljon, jäämättä kiinni, tai niin että riski jäädä kiinni on mahdollisimman pieni.

      Sitten on sovitti että kun urheilija jää kiinni, niin aina löytyy joku muu joka ottaa vastuun, esim. lääkäri. Lieko siellä maksetaan korvausta syyn niskoilleen ottaville?

      Norjalaisilla on hiihtomenestys tärkeämpää kuin mikään muu maailmassa, ja sen eteen olaan valmiita ihan mihin vaan.

      Ja kukaan ei uskalla paljastaa totuutta, että Norjan touhuja voi verrata DDR:ään. NL:ään, Venäjän järjestelmälliseen keskusjohtoiseen dopingiin.

      Jos joku norjalainen sisäpiiriläinen paljastaisi totuuden hänen henkensä olisi vaarassa "MAANPETTURINA"

      • että.sellaisia.norskit

        TOTTA!

        Norjassa vuosia sitten eräs mies kuvasi salaa kuinka norjalaiset hylkeenpyytäjät hakkasivat laivan kannella kuutteja päähän pesäpallomailoilla kuoliaiksi ja veri virtasi ja värjäsi aluksen kannen punaiseksi.

        Kun hän julkaisi kuvamateriaalinsa, niin hän joutui uhkailujen kohteeksi ja hänen lapsiaan kiusattiin koulussa niin että lapset oli otettava koulusta pois.


      • syj9

        Todisteena siitä että norskeilla tarkat tiedot dopingtestauksen tilasta kulloisenakin ajankohtana, on suomalaisten Hemohess-käry Lahdessa. Senhän järjesti norjalainen lekuri Leirum, suomalaiset luulivat että Hemo ei näy testeissä, Leirum tiesi että näkyy, mutta sitä tietoa ei kerrottu jukisuuteen ja suomalaiset mene retkuun.

        Leirum on edelleen oleellisen tärkeässä roolissa Norjan systemaattisessa dopingin käytössä, Hän toimii kaikkialla, FIS:issä, Norjan dopintoimikunnassa, ja WADA:ssa.

        Johaug voittanut minuuttitolkulla parhaimillaan/pahimmillaan muita hiihtäjiä, jotka hekin lahajkkaita ja kovaa harjoittelevia, ja osa heistä käyttä varmasti dopingiakin josta saa suuren edun - miten Johaug muka "puhtaana" olis noin ylivoimainen, ihmenainen? Ei kannattais voittaa noin reilusti vois edes vähän jarrutella.

        Sekin on kummallista kun Johaug on aina ollut hyvä nimenomaan pitrkillä matkoilla mutta yhtäkkiäviime vuosibna alkanut pärjätä hyvin sprintissäkin.


      • pöntönpönttö
        että.sellaisia.norskit kirjoitti:

        TOTTA!

        Norjassa vuosia sitten eräs mies kuvasi salaa kuinka norjalaiset hylkeenpyytäjät hakkasivat laivan kannella kuutteja päähän pesäpallomailoilla kuoliaiksi ja veri virtasi ja värjäsi aluksen kannen punaiseksi.

        Kun hän julkaisi kuvamateriaalinsa, niin hän joutui uhkailujen kohteeksi ja hänen lapsiaan kiusattiin koulussa niin että lapset oli otettava koulusta pois.

        Liittyy aivan olennaisesti tämän sivuston ja sivun aiheeseen, hiihtourheiluun...


    • lihapiurakkaa

      Norjalaisten tuomittava kyseisen huulirasvan käyttö ja johaugille sille kuuluva rangaistus jossa minimi 2-vuotta ja maksimi 4-vuotta.
      Kiitos !
      johaug saa hiihtää niin paljonkuin haluaa mutta ei osallistua kilpailuihin.

    • Phallusimpudicus

      Sanon vielä kerran että Aino-Kaisa Saarisen ja muiden suomalaisten tyhjäntoimittajien ennenaikainen räkyttäminen oli mautonta eikä se ollut urheiluhengen mukaista.
      Asia täytyy tutkia ennen kuin ketään aletaan syyttämään ja mustamaalaamaan.
      Tämä näiltä suomalaisilta unohtui täysin kun he aloittivat suu kuolasta vaahdoten ääliömäisen räksytyksen, jolla he eivät pelkästään nolanneet itseään vaan meidät kaikki suomalaiset.
      Tyhjänpäiväinen jaskan jauhanta on kuitenkin turhaa. Annetaan ammatti ihmisten asia ratkaista ja katsotaan sitten kuka oli oikeassa.
      Mikäli Johaug hiihtää rukalla ja todetaan syyttömäksi, te jotka olette vastaan inttäneet myönnätte että olitte väärässä.
      Mikäli hänet syylliseksi todetaan, minä tulen ja pyydän tietämättömyyttäni anteeksi.
      Kyllä minusta miestä siihen löytyy, toivottavasti myös tarvittaessa teistä.

      • SemoTippala

        Muistelepa Lahtea 2001 ja Inggard Lereimin leveää hymyä heti A-näytteen analysoinnin jälkeen. Hänen, jos kenen, olisi tullut pitäytyä viileässä ammattimiehen asenteessa. Muistatko vahingonilon määrää, kun lisää suomalaisia kärähti.

        Norjalaiset ovat esittäytyneet ehdottoman puhtaina kauan aikaa. Monet suomalaiset ovat tyrmäneet epäilyt norskidopingista vedoten siihen seikkaan, että kukaan norski ei ole kärähtänyt.

        No, nyt on kärähtänyt kaksin kappalein vielä siten, että molemmat ovat tunnustaneet vilpin. Sundby on itse kertonut käyttäneensä astmalääkettä liian suurina annoksina, ja asiantuntijat ovat kertoneet, että tuollaisella käytöllä on anabolisia vaikutuksia. Ei tarvitse ihmetellä, miksi annokset ovat olleet sellaisia kuin ovat olleet.

        Johaugin A-näyte on todettu positiiviseksi, ja hän on myöntänyt käyttäneensä anabolista steroidia. Koska aine on tullut kehoon ulkopuolelta, kysymys on selvästä ja toteennäytetystä dopingrikkomuksesta. SIksi on aiheellista kysyä, miksi Johaugia ei ole asetettu väliaikaiseen kilpailukieltoon. Kaikenlainen kohu asian ympärillä olisi laantunut jo alkuunsa, jos kilpailukielto olisi langetettu viivyttelemättä.

        Kun norskeja on nyt kärynnyt, vaadit kliinistä suhtautumista asiaan. Niinhän sen pitäisi olla, mutta miksi niin ei pitäisi olla myös toisten kohdalla, ja - ennen kaikkea - miksi niin ei pitäisi olla myös jo rangaistuksensa sovittaneiden kärähtäneiden urheilijoiden kohdalla. Käsittääkseni märiset nyt aivan suotta.


    • ghkjgh

      Lääkäri jokaantoi Johaugille sitädopinghoolirasvaa, on ollut sen firman palveluksessa joka sitä rasvaa valmistaa. Haloo! pitäis tietää mitäsiinä rasvassa on, - ja varsinkin kun siinä voidekotelossa lukee isolla DOPING.

      Ja Johaug oli saanut voiteen lekurilta koteloineen päivineen. Ei osaa lekurit eikä hiihtäjät näköjään lukeakaan Norjassa? On opeteltu vain hiihtämään, koulu jäänyt kokonaan väliin? On käyty vain hiihtokoulussa.

    • srh9

      Jo voi olla ihminen naiivi, hyvää uskova hölömö, niin kuin tämän ketjun aloittaja. Huh! Miksi pitäisi uskoa norskien seliselityksiä, kun eivät itse usko muiden maiden urheilijoiden selityksiä. Jos tuollaisilla selityksillä pääsee ku koisra veräjästä niin sama kun lopetetaan testit kokonaa, silloin on ainakin samat menestymismahikset kaikilla, toki terveyden menetyksen uhalla.

      Voidaan verrata pommilla ajamiseen julkisessa liikenteessä. Aivan varmasti siellä jää liputta kiinni hajamielisiäkin, mutta ei siinä selitykset auta, kun niiden todistaminen on mahdotonta - ja jos selityksiä uskotaan matalalla kynnyksella kukaan ei saa rikemaksua.

      Ainoastaa vanhuksille annetaan armoa ja ehkä joskus kaatokännissä oleville tai tolkuttomille nisteille. Vaikka takuuvarmasti ja todistettavasti on vanhuksisssakin huijareita jotka tietoisesti jättävät lipun ostamatta kun tietävät että heille ei ikänsä takia rikemaksua kirjoiteta.

      Ja tämä norskien selitys Sundbyn ja Johaugin tapauksessa, molemmat selitykset surkeuden huippua ja epäuskottavia. Siellä käytetään dopingin cocktail- menetelmää. hyvin pieniä annoksia useita dopinaineita usein annettuna. JA selitys valmiina - esim. huulirasva, ja vastuun otaa aina joku muu kuin urheilija. Niin on sovittu.

      Jos joutuu testiin niin sitä on mahdollista vitkutella, sen näytteen antamista. Turvallisinta oytta myöhään illalla. Harvoin yöllä tulaan testaamaan ja voi sanoa että nukkuin sikeästi korvatulpat korvissa. Sitten meneekin pitkälle päivään, enne kuin urheilaja sadaan kiinni, ja sen jälkeenkin voi vitkutella näytteen antamista tuntikausia.

    • xfgj9

      Björgenkin jo väläyttelee josko lopettaisi kokonaan -, kun silmukka kiristyy. Oletteko nähneet sen lihakset, (ja rintakarvat)?, Voisi siirtyä voimamieskisoihin.

      • kainoaisa6

        Vaikka Johaug ja Björgenkin lopettaisivat nyt ja paikalla kilpailemisen, ei sekään vielä riittäisi avittamaan valittajaruikuttajavalittajaruikuttajavalittajaruikuttaja Saarista olennaiseen menestykseen.
        Erityisesti nimimerkiltä xfgj9 kysyisin, millaiset ne Björgenin rintakarvat sitten oikein ovat?. Vaikka nämä urheilijat kuvissa näyttävät lihaksikkailta, täytyy muistaa minkä kokoisia he ihan livenä ovat, he ovat oikeastaan pikkulikkoja, pituudet 160-165 ja paino 43-48 kg. Tuollaisessa varressa ja erityisesti kuvista katsottuna pieni lihaspatti vaikuttaa oloaan monin verroin suuremmalta, voimalajeissa ei nuo tytöt pärjää.


    • The_Real_J

      Eipä vähä mitään, jatkossa kaikki urheilijat voivat vakuuttaa etteivät tienneet kielletystä aineesta ja selvitä kahden kuukauden kilpailukiellolla. Ja jos käry sijoittuu vielä sopivaan aikaan ei kilpailukiellolla ole käytännössä mitään merkitystä.

      Täytyy melkeinpä kiittää norskeja arvokkaasta ennakkotapauksesta (tai oikeastaan kahdesta). Nyt kun kaksi kuukautta on vakiintunut normaaliksi kilpailukiellon pituudeksi ei kannata enää puhuakaan pidemmistä kielloista - annetaan vain joka kärystä vakiot kaksi kuukautta !

    • Dorge

      Kannattaa lukea Aikun kirja. Siinä on doopista kokonainen luku.

      • kainoaisa6

        Jotta maailmasta ja maailman menosta jotain tietäisi ja ymmärtäisi, kannattaa ja pitää lukea paljon, tämä "paljastuskirja" ei kuitenkaan sisälly ko. teoskirjoon!.


    • onsyytäkin

      Kunhan nyt tulee kunnon kilpailukielto ja sponsorit vetäytyvät, saattaa Turskakakku pullahtaa lopullisesti.

    • Pyhäsylvi

      Toisella sivustolla kerrotaan jotain uskomatonta, myös suomalaishiihtäjien testauksessa olisi ollut jopa 129 päivän mittainen tauko, vetää kyllä mietteliääksi. Mitähän puljaamista tämä sitten merkitsee?. Hirveä haloo on ollut päällä siitä, että jotain Johaugia ei ole testattu lähes neljään kuukauteen, mutta nyt tämä tieto suomenmaasta, ei pyhä sylvi sentään, ei kai...

      • PettäjänPave

        Ihan hirveää!

        4 kk on ihan eri asia kuin 129 päivää! Johaugilla ollut vain 4 kk testaustauko, mutta meillä Finneillä se on venynyt aina 129:än päivään. Onhan tämä ihan katastrofaalinen tilanne, korostan että kyseessä on kuitenkin vasta epäilys.


      • kainoaisa6
        PettäjänPave kirjoitti:

        Ihan hirveää!

        4 kk on ihan eri asia kuin 129 päivää! Johaugilla ollut vain 4 kk testaustauko, mutta meillä Finneillä se on venynyt aina 129:än päivään. Onhan tämä ihan katastrofaalinen tilanne, korostan että kyseessä on kuitenkin vasta epäilys.

        Niin, miksi nuo ikään kuin ylimääräiset 9 päivää. Johaugille vastaavia lisäpäiviä sitten ilmeisesti suotu?.


    • totuusontämä2

      Norskeillahan on tunnetusti luki ja kirjoitushäiriöitä...milloin juuhauki vetoaa tähän? Totuus on,että norskit temppuilleet jo vuodesta 92 lähtien.

    • Fatimawhitebreaditamponi

      http://yle.fi/urheilu/3-9249173

      "Etenkin Suomessa"?

      Mitä ihm? Onko tässä syntynyt jotain vastakkain asettelua? Hävettää, jos on. Miksi juuri Suomessa? Vai onko kyse MM-kisoista?

      • T1J

        On vastakkainasettelua ja tästä syystä.

        Tapaus 1 Dopingtestissä on havaittu mikropitoinen dopingaineen jäämä urheilijan elimistössä. Tapauksen tutkinta on saatu täysin valmiiksi eikä muuta löytynyt. Käyttö osoittautui puhtaaksi vahingoksi ilman kilpailuedun hakua.

        Tapaus 2. Dopintestissä on havaittu reilusti arvot ylittävä tulos. Käyttö on tutkinnassa havaittu täysin tietoiseksi. Käytöllä on pyritty maksimoimaan urheilijan suorituskyky suhteessa muihin.

        Joidenkin jopa johtavien kansainvälisten hiihtoliittojen edustajien mukaan molemmista tapauksista seuraa yhtälailla neljän vuoden kilpailukielto. Tähän hulluuteen on saatava muutos.


      • kjhghjk

        3. Jos käytetyn doping-aineen pakkauksessa lukee isolla DOPING, sen käyttö ei voi olla vahinko.


      • Timoteisinäheiluvaheinä
        T1J kirjoitti:

        On vastakkainasettelua ja tästä syystä.

        Tapaus 1 Dopingtestissä on havaittu mikropitoinen dopingaineen jäämä urheilijan elimistössä. Tapauksen tutkinta on saatu täysin valmiiksi eikä muuta löytynyt. Käyttö osoittautui puhtaaksi vahingoksi ilman kilpailuedun hakua.

        Tapaus 2. Dopintestissä on havaittu reilusti arvot ylittävä tulos. Käyttö on tutkinnassa havaittu täysin tietoiseksi. Käytöllä on pyritty maksimoimaan urheilijan suorituskyky suhteessa muihin.

        Joidenkin jopa johtavien kansainvälisten hiihtoliittojen edustajien mukaan molemmista tapauksista seuraa yhtälailla neljän vuoden kilpailukielto. Tähän hulluuteen on saatava muutos.

        Tarkoitin tietenkin suomalaisten outoa vahingoniloa ja selvää kateellisuutta norjalaisille. Nyt on vihan orgiat suorastaan. Suomalaiset eivät ymmärrä, että jos kaikki pelaavat lätkää, ei olla enää hiihtokansa tai jäädään jälkeen.

        http://yle.fi/urheilu/3-9249136

        Myös Mäkäräinen äimistelee narettavaa vihanptoa ja median mölisemistä


      • kainoaisa6
        T1J kirjoitti:

        On vastakkainasettelua ja tästä syystä.

        Tapaus 1 Dopingtestissä on havaittu mikropitoinen dopingaineen jäämä urheilijan elimistössä. Tapauksen tutkinta on saatu täysin valmiiksi eikä muuta löytynyt. Käyttö osoittautui puhtaaksi vahingoksi ilman kilpailuedun hakua.

        Tapaus 2. Dopintestissä on havaittu reilusti arvot ylittävä tulos. Käyttö on tutkinnassa havaittu täysin tietoiseksi. Käytöllä on pyritty maksimoimaan urheilijan suorituskyky suhteessa muihin.

        Joidenkin jopa johtavien kansainvälisten hiihtoliittojen edustajien mukaan molemmista tapauksista seuraa yhtälailla neljän vuoden kilpailukielto. Tähän hulluuteen on saatava muutos.

        Olet kehitellyt uuden tuotteen, mikropitoisen dopingaineen!.


    • Irvailu ei kannata IMO.

    • T1J

      Väite, että Therese Johaug on ostanut voiteen itse. Sen tutkimisessa ei pitäisi olla mitään vaikeuksia. Italiassa dopingin käyttö ei lain mukaan ole sallittua ja siten apteekillakaan ei ole tällaisessa tapauksessa velvollisuutta eikä ilmeisesti oikeuttakaan olla vaiti. Joten tämäkin väite voidaan joko hylätä tai vahvistaa.

      • kainoaisa6

        Eli nim T1J, miten teet tutkimuksesi?. Tai miten saat liian lyhyellä nimimerkillä kommenttisi lainkaan tänne?. Lääkäri sanoo ostaneensa tuotteen tietystä apteekista tiettynä päivänä, ja apteekista myönnetään väitetyn tuotteen ko. päivänä myydyksi, niin millä niillä tiedoilla muuta näytät. Apteekin henkilökunnan tulisi selkeästi muistaa, jos ostaja olisi ollut Johaug, mutta kun he eivät väittämänsä mukaan muista ostajaa, siis lääkärin väite kestää tarkastelun. Entä jos ostaja olisikin ollut itse Johaug, entä sitten?. Jos Johaug olisi hakenut voiteen itse, seuraisi lisää kysymyksiä, kuten että oliko lääkäri neuvonut häntä tekemään näin jne.. Ja ellei ollut, miten hän ylipäätään oli päätynyt ostamaan juuri tämän tuotteen jne.. Ollaan loputtomassa turhien kysymysten ja loputtoman jossittelun suossa, edelleen alkuperäinen tarina on ylivertaisesti uskottavin.


      • T1J

        Ruotsalaisten juttujahan tämä, iltasanomissa. En usko, että vieraissa oloissa kesken harjoitusleirin lähtee hiihtäjä ilman lääkärin määräystä haeskelemaan kaupoilta lääkeaineita. Ostoskuittistahan voisi erotella DNA:t. Josko olisivat Bendiksenin ja apteekin työntekijän. Voiteesta on mikro -osuuden jäämä urheilijan dopingnäytteessä.


    • haloohei

      Tuleeko lisää käryjä ? onkohan suomalaiset puhtaita..Lahdessa eivät olleet !! Maailman huipulla kun ei taida pärjää jos ei käytä aineita...

    • artisti2020

      Vahingonilo osoittaa eräiden ihmisten alhaisuuden, halpamaisuuden, katkeruuden ja tyhmyyden.

    • Timoteisinäheiluvaheinä

      Suomalaisille on uskoteltu, että norjalaiset narauttivat heidät 2001. Sitä paitsi kaikki oli vasta käymistilassa, kun vasta Isometsä oli kärähtänyt. Asioita haluttiin selvittää ja tietenin Isometsän douppaus tuomittiin koska hän vieläpä sanoi sooloilleensa eikä selitellyt vahingolla. Ei tiedetä, kuka oli kaiken takana. Totta kai ulkomailla paheksuttiin sitten valtiojohtoista dopingia. Olihan siinä oma maine myös uhattuna. Koko lajin. Kyllä oma media repi somalaiset täysin riekaleiksi. Se sai kostonsa vuoden 1998 STT: uutisjupakasta. Itse asiassa suret voimat olivat saaneet näpeilleen ja halusivat muutenkin oikeuden letkautella ilman todisteta.

      En ymmärrä, luuleeko Saarinen psyykkaavansa, kun hän taas räkyttää lehdistön kautta eilen kilpasiskoilleen. Karsea ämmä ihan kuin Clinton ottaa irti kaiken mahdollisen. Ja kansa väittää, että nrjalaiset lällättelivät muka heille 201. Tällaista kommenttia. Kyllä suomalaiset itse saavat syyttää itseään. Sitä paitsi STT:n uutinen viitta siihen, että omassa maassa vahvat voimat halusvat käryjä tai dopingpaljastuksia

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      226
      3537
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2191
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2091
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1965
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      87
      1650
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe