S-Pankki tili

Juhaps

Milloin saitte S pankki tilin? Itse olen odotellut jo lähes viikon eikä ole tullut tiliä eikä mitään tiedotetta. Enkä saanut tunnuksianikaan S-Pankissa käydessäni. Milloin itse saitte?

17

918

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ääspankki

      Noin 10vuotta sitten.

      • Mi6s

        Tarkoitan siis että kauan kesti saada se tili sen jälkeen kun kävit asioimassa siellä.


      • Tili_Heti_Auki
        Mi6s kirjoitti:

        Tarkoitan siis että kauan kesti saada se tili sen jälkeen kun kävit asioimassa siellä.

        Avasin tilin S -Pankissa 2008.

        Tili avattiin välittömisti ensimmäisellä henkilökohtaisella asiontikerralla S-Pankin toimipisteessä, eli odotusaika 0. (Samalla käynnillä liityin myös HOK-Elannon jäseneksi ja maksoin osuusmaksun heti käteisellä).

        Verkkopankkitunnuksista en ole 100% varma, mutta muistaakseni nekin sai heti mukaansa.

        Visa Debit kortti tuli 5 päivässä! Eli tilin avaus sunnuntaina (kyllä, Prisman yhteydessä sijaitseva S-Pankin toimipiste oli tuolloin sunnuntaisinkin auki, ei kyllä taida olla enää), ja Visa Debit -kortti tuli postiluukusta seuraavan perjantaina.

        Eli jos omat asiasi ovat kunnossa ja pystyt todistamaan henkilöllisyytesi pankin vaatimalla tavalla, tällöin asioiden pitäisi sujua ilman turhia viiveitä.

        MIKÄLI et ole Suomen (tai muun EU -maan) kansalainen, tällöin vaaditaan Suomen poliisin myöntämä henkilöllisyystodistus. (muun EU -maan viranomaisten myöntämä henkilökortti kelpaa myös). Sen saamiseksi tarvitset: Oman maasi viranomaisten myöntämän passin, sekä lisäksi maahanmuuttoviraston myöntämän voimassa olevan oleskelulupakortin.

        S-Pankin hyväksymiä henkilöllisyystodistuksia: katso linkatulta sivulta:

        https://www.s-pankki.fi/fi/asiakaspalvelu/ulkomaalainen-s-pankin-asiakkaana/


    • miesmuistionlyhyt

      Muutama vuosi sitten vaihdoin Nordeasta S-Pankkiin. Koko hommaan,pankki-ja luottokortti,ym. meni yli viikko mutta muistaakseni alle kaksi;)

    • BankFeed0

      Itse avasin Prisman, S-Pankki palvelupisteellä. Tilit aukesi heti (S-Tili & S-Tuotto), verkkopankkitunnukset kuoresta heti mukaan, sekä S-Visa Debit On-Line toimitettiin 2.vk sisään postitse kotiin. Omistajajäsen. Samoin tiliavaimet sai heti.

      • vitunpaskat525

        Mitä vittua, ite tein tilin enkä saanu vittu paskaakaa kätee. saatana..


    • helppoakunmikä

      Liityin automaattisesti S-pankkin kun Tapiola pankki sulautui S-pankkiin. Sain S-pankin sinisen pankkikortin jossa toiminnat on maksullisia.

    • Anonyymi

      Vituttaa että yrittävät pakottaa S- pankin asiakkaaksi. Just kyselin palautteella vieläkö saan käteiseni vaikka Alepan kassalta mutta ei löydy S- kanavalta tietoa. Jos onnistuu nosto niin takaan että kierrän S- ryhmän kaupat sen jälkeen kaukaa.

      • Anonyymi

        Itse aiemmin Nordean asiakas.Vaihdoin S pankkiin kun Nordea supisti konttoreiden lukumäärää.Esim Helsingissä 2 konttoria mistä voi nostaa käteistä.S kortilla voi nostaa rahaa vaikka S Marketista.Eli Nordea voi haistaa pitkän vitun mun puolesta.


      • Anonyymi

        Jos ns vanha pankki pyytää 7€ palvelumaksun kk ja osuuskaupan jäsenmaksun myötä saat ilmaisen palvelun, niin viimeistään viidessä vuodessa olet nolla euron kk asioinnilla jo plussalla ja saat sen sata euroa takaisin osuusmaksun hyvityksenä, bonuksina ja vuotuisena ylijäämäpalautuksena.

        Osuuspankilla satasen osuusmaksulla palvelumaksu liki puolittuu ja satasen saa takaisin hieman pidemmällä ajalla jos kk asiointi on pientä.

        Normaalisti ihmisen ei tarvitse vaihtaa pankkia koko elämän aikana tai puhua paskaa jos itse ei ole sotkenut asioitaan. Eikä tarvitse tulla kysymään hyvää pankkia tai mollaamaan.

        Mitä tulee ässään, niin se on hyvä kakkospankki, mutta mielummin pääasiassa liikenne ns vanhan pankin kanssa niinkuin Nordea, OP tai DB.

        Onhan se seitsemän euroa toki iso kk maksu, mutta se on hinta kohtuullisesti toimivasta pankista mihin ässä ei täysin pysty vielä jos tarvitaan kortta ja verkkopankkia enemmän tarvitaan palveluita!


      • Anonyymi

        "Vituttaa että yrittävät pakottaa S- pankin asiakkaaksi. Just kyselin palautteella vieläkö saan käteiseni vaikka Alepan kassalta mutta ei löydy S- kanavalta tietoa. Jos onnistuu nosto niin takaan että kierrän S- ryhmän kaupat sen jälkeen kaukaa."

        Talletukset/ Nostot onnistuu Alepa / Sale / ABC / S-Market / Prisma kassoilta. Max summa
        on 200€/kerta. Talletuksissa kk raja 200€ kerta/5X max/ kk / max 1000€/kk. Nostoilla ei muita kuin kerta raja. OTTO / Nosto koneilta saat 400€/kerta.
        ***
        Suosittelen kuitenkin maksamaan kaiken S-Visa kortilla & nostamaan rahat automaatilta.
        Sopivalla Visa / MasterCard Debit kortilla luonistuu talletukset myös TalletusOTTO / OTTOPlus välityksellä (Nordea / OP / Danske / SP / OmaSP / POP / Aktia / ÅlandsBanken).
        MobilePay / PayPal käy kaverisiirot. Coinbase / UpHold kautta luonistuu crypto kaupankäynti.


    • Anonyymi

      2008-9 kun osuuskaupan säästökassa-asetus muuttui. Tili oli omistajille kaiketi valmis aktivointia vaille valmis. Kävin vain prismasta hakemassa tunnukset ja myöhemmin kortin uusimisen yhteydessä hain debit kortin vanhanaikaisen etukortin tilalle! En tiedä miten silloin asiat paskana olleilla oli tai mitä nykyään!

    • Anonyymi

      Aitoja pankkeja ei ole ollut vuosikymmeniin olemassa. Rahanahneus varasti koko aatteen aikoja sitten.

      • Anonyymi

        Postisäästöpankki oli levinnein suomalainen pankki. Niitä oli jokaisessa niemessä ja notkossakin. Tuo brittiläistä ideaa jäljitellyt pankki aloitti Suomessa toimintansa 1887.
        Pankkikirjalla sai nostettua Ruotsissakin kruunuja ilman mitään palkkioita. Ystad ja vuosi oli 1970.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Postisäästöpankki oli levinnein suomalainen pankki. Niitä oli jokaisessa niemessä ja notkossakin. Tuo brittiläistä ideaa jäljitellyt pankki aloitti Suomessa toimintansa 1887.
        Pankkikirjalla sai nostettua Ruotsissakin kruunuja ilman mitään palkkioita. Ystad ja vuosi oli 1970.

        Se oli valtion pankki aikanaan. Sen myötä tuli myös osuuspankki.


      • Anonyymi

        Sikailulla ei ole enää mitään rajaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Postisäästöpankki oli levinnein suomalainen pankki. Niitä oli jokaisessa niemessä ja notkossakin. Tuo brittiläistä ideaa jäljitellyt pankki aloitti Suomessa toimintansa 1887.
        Pankkikirjalla sai nostettua Ruotsissakin kruunuja ilman mitään palkkioita. Ystad ja vuosi oli 1970.

        Ainoa pankki, jolla on ylevät periaatteet on Aktia.

        ”Aktia on Suomen nykyisin toimivista talletuspankeista vanhin.[4] Pankki perustettiin 1825 nimellä Helsingfors Stads Sparbanks Inrättning, perustamisjärjestyksessä toisena säästöpankkina Suomessa. Säästöpankin perustamiseen ajoivat yhteiskunnalliset syyt. Työttömyys, köyhyys ja kerjäläisyys olivat tuolloin kärjistyneet Helsingissä ja köyhäinavun oli havaittu passivoivan köyhiä. Pankin tarkoituksena oli tarjota turvalliset talletukset ja korkoa rahoille siten, että säästäminen kannustaisi "ahkeruuteen huolenpitoon ja työteliäisyyteen" eikä suosisi "laiskuutta, huonomuistisuutta ja itse aiheutettua kurjuutta". Säästöpankkia hoidettaisiin tavoittelematta omaa etua. Pankki avasi ovensa 8.4.1826. Ensimmäinen asiakas oli kalastajantytär Sophia Albertina Schelin, joka talletti säästötilille numero 1 kuusitoista sillinkiä. Pankki oli aluksi auki vain lauantai-iltaisin. 1800-luvun kuluessa pankin toiminta laajeni. Vuonna 1870 pelättiinkin, että kansalaisten lisääntynyt säästäväisyys voisi saattaa pankin perikadon partaalle. Pankki ei voinut taata, että talletettavista varoista saataisiin korkoa, ja niin koronmaksu lakkautettiin, jos talletus ylitti tietyn määrän. Vuoteen 1875 mennessä pankki oli saanut 16 745 talletusasiakasta.[5][6”

        Wikipedia https://fi.wikipedia.org/wiki/Aktia_Pankki


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6729
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4360
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2783
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2090
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1643
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1437
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1141
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1114
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1081
    Aihe