Kuolonkolari Pinsiöntiellä

reportteri

Kuolonkolari Nokialla: 20-vuotias rattijuoppo rysäytti kylkeen, uhri 60-vuotias nainen.
Nokialla on sattunut kuolonkolari Pinsiöntie 23:n kohdalla.
Kaksi henkilöautoa oli ajanut peräkkäin Nokian keskustan suunnasta. Kun ensimmäinen alkoi kääntyä vasemmalle, toinen auto lähti ohittamaan liikennejakajan väärältä puolelta ja rysäytti ensimmäistä autoa kylkeen, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jari Kinnunen. Autossa, jonka kylkeen ajettiin, oli kaksi naista. Autoa ajanut 60-vuotias nainen menehtyi kolarissa elvytysyrityksistä huolimatta.
Toinen 35-vuotias nainen on viety Tampereen yliopistolliseen sairaalaan. Hän loukkaantui alustavan tiedon mukaan lievästi.
Kylkeen ajanut 20-vuotias mieshenkilö poistui paikalta, mutta sivullinen otti hänet kiinni. Nyt mies on Taysissa. Sieltä hän siirtyy poliisille.
Mies oli alkoholin vaikutuksen alainen. Hänet otettiin kiinni ja toimitettiin verikokeeseen. Poliisi jatkaa tapahtuman yksityiskohtien selvittämistä.

47

1666

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • juoppokuski

      Kuka oli tarinan rattijuoppo?

      • omaisten.suru

        MV - Lehdessäkin oli jo juttua. Antakaa mannejen ajaa kännissä, Muuten "rasismi".


      • romanit.vanhusten.ovilla

        JUURI NÄIN PITÄÄ TOIMIA.


    • eivoimittä

      Tummanpuhuvat rattijuopot ovat surkeita kuskeja.

      • ÄläOtaJosAjat

        Kaikki rattijuopot ovat surkeita kuskeja ja potentiaalisia tappajia. Nollatoleranssi tuollaiselle!


      • ei.voi.mittää
        ÄläOtaJosAjat kirjoitti:

        Kaikki rattijuopot ovat surkeita kuskeja ja potentiaalisia tappajia. Nollatoleranssi tuollaiselle!

        Kyllä valkolaiset rattijuopot ovat selvästi parempia.


      • kaboooom
        ei.voi.mittää kirjoitti:

        Kyllä valkolaiset rattijuopot ovat selvästi parempia.

        Kaikki rattijuopot pitäisi viedä navetan taakse ja...


      • perse-hagertti

        Veitsi kädessä shellia ryöstämään...Hai kuulehan sie !


    • MinunOikeus

      Just joo. Ja mitähän tämä rattijuoppo tulee aikanaan oikeudessa saamaan? Varmaan kortti lähtee kuivumaan puoleks vuodeks ja 90 h yhdyskuntapalvelua, niin ei tule sakkoja maksettavaksi. Kyllä näitä ymmärretään, ja auto on halvin tappoväline.

      • näin.suomessa

        Se saa 20 euroa sakkoa ja voimakkaat, sormen heiluttelulla tehostetut soosoot.


      • Ookeusvaltijo_Suami
        näin.suomessa kirjoitti:

        Se saa 20 euroa sakkoa ja voimakkaat, sormen heiluttelulla tehostetut soosoot.

        No niin varmaan. Sit se kolarissa loukkaantunut nainen joutuu maksamaan ne hautajaiset ja rattijuopon romuttamat autot sekä muut kulungit.
        Rattijuopon isä kun sattuu olemaan tuomarina, äiti syyttäjänä, sedät, serkut, tädit ja veljet lautamiehinä ja 40 rosvoa, eli rattijuopon kaverit, ovat todistajina oikeudessa.


      • Miitävittua

        Murhaaja on facebookki päivityksen mukaan jo vapaalla jalalla, oli kerenny uskoonkin tulemaan jo parin viikon linna reissulla.


      • valehtelee.perkele
        Miitävittua kirjoitti:

        Murhaaja on facebookki päivityksen mukaan jo vapaalla jalalla, oli kerenny uskoonkin tulemaan jo parin viikon linna reissulla.

        Varsinaisia uskovaisia ovat ne, jotka uskovat mokoman juttuja.


      • läheinen
        Miitävittua kirjoitti:

        Murhaaja on facebookki päivityksen mukaan jo vapaalla jalalla, oli kerenny uskoonkin tulemaan jo parin viikon linna reissulla.

        Mikä ja kuka olet tuomitseen katuvaisen nuoren miehen ratkaisua ja toiseksi tämä nuorimies väliltää aidosti tapahtuneesta ( vaikka asiathan ei ole niin tai edes läheskään mitä media laukoo edelleen asiaa tutkitaan kuoleman tuottamuksesta ja mitä siihen tulee tulee oikeudessa esille itsekin odotan tuota päivää et saisin muutaman vastauksen.) voimia ja kaiken puolin rauhallista kevättä.


      • Piri-Lindeman
        Miitävittua kirjoitti:

        Murhaaja on facebookki päivityksen mukaan jo vapaalla jalalla, oli kerenny uskoonkin tulemaan jo parin viikon linna reissulla.

        Kovin vähällä pääsi tämäkin tappaja. Uskomaton "tuomio" :0(


    • Jeppeqw

      Kuski ei kai hirveesti välittäny tapahtuneesta. "Kortti lähtee, mutta eihän sitä kortilla ajeta" oli joidenkin lähteiden mukaan sanonut. Eipä se tuomio tosiaan kovin kummonen kyllä taida olla. Kortti pois (ei haittaa), sakkoja/korvauksia muutamia euroja (valtiokonttori maksaa ja karhuaa niitä takas seuraavat 20 vuotta) maksimissan muutaman kuukauden koppituomio, kun on entisyyttä huumehommista yms.

    • Kofffokk

      Nokian eilisestä kuolonkolarista: Epäillyllä rattijuopolla oli kaljatölkki kädessä.

    • jahasettä

      Jahas että silleen ni taitaapi tuo kaveri olla uran alussa. prkl että sanonko mitä noitten........

    • Piittaamattomuutta

      Kannattaa keskittyä oleelliseen, ei rikoksen tehneen etniseen taustaan vaan rikokseen ja rikolliseen. Rikos on törkeä ja katala. Julma. Yksi ihmishenki meni peruuttamattomasti tuo henkilön piittaamattoman toiminnan vuoksi. Toivottavasti saa kunnon rangaistuksen ja elää loppuelämänsä kunnolla hyvittääkseen julman ja lopullisen tekonsa.

    • Huonoja_valintoja

      Ei se nyt ihan noin mene, tai sitten kuljen eri porukoissa kuin suurin osa teistä. Tunnen monta mustalaista ja suurin osa heistä on ihan kunnollista porukkaa, tekevät töitä, opiskelevat tai ovat työuran jälkeen eläkkeellä. Työkavereinakin ollut ja osa itseä fiksumpia, vaikken itsekään ihan tyhmimmästä päästä ole :)

      On sitten näitä, jotka ovat voimakkaassa syrjäytymiskierteessä, ei töitä, opiskelupaikkaa, kuvioissa viina ja huumeet. Jälkimmäinen porukka tehtailee rikoksia, kuten muutkin samassa tilassa olevat suomalaiset. Mustalaistausta ei aiheuta rikollisuutta, vaan yksilön tekemät huonot valinnat. Ne johtavat välinpitämättömyyteen itseä ja muita kohtaan. Siksi rikoksiin pitäisi jo varhaisessa vaiheessa puuttua tiukasti. Toivottavasti tässäkin tapauksessa välinpitämättömyyttään toisen hengen riistänyt nuori mies saa tuntuvan rangaistuksen ja ottaa opikseen.

      • TapetunOikeusko

        "Toivottavasti tässäkin tapauksessa välinpitämättömyyttään toisen hengen riistänyt nuori mies saa tuntuvan rangaistuksen ja ottaa opikseen." Juu ... Toivotaan, toivotaan, toivotaan! Paahtaa kyseinen henkilö ajatusvammansa ja voivottelusyrjäytymisensä kanssa kohta samaan malliin. On lopullinen aivovaurio (ehkä alkuperäinen, tai kasvatus) ollut päässä jo kauan. Puhutaan prosenteista. Nokialla kuolisi joku joka päivä, jos valtaväestö käyttäytyisi näin. Jokainen tappajasyrjäytyjä pitää sulkea iäksi pois tätä yhteiskuntaa rakentavien joukosta. Tuo hylkiö on iäksi menetetty. Ihan omasta syystään. Laitokseen. Pois silmistä pois mielestä. Pois tappamasta. Ja yrittiköhän yksikään kavereista häntä estää? Tiedätteko sen moottoritien keskelle ammutun psykopaatin taustat? Ottakaa selvää.


      • Veijo.ja.raineri

        Vain 98% mustalaisista on rikollisia, ei saa "yleistää".


      • apäougoööo

        Sama 98% pätee persuihin.


    • En_ostanu

      Oli jo ko. aamuna myymässä huumeita Myllymikon ympärillä kaljatölkki kädessä.

      • läheinen

        Jotain rajaa asiat yleensä selviää muutenkin. Ilman että alle koulu ikäis järjentasoa riitämättömät täällä velloo ja valloo vaikkei edes. Tietä mikä on totta mikä muuten revity keskustelu aiheeks voin kertoo sen verran kun olen joutunut vierestä käymään näitä asioita läpi siitä huolimatta multa puuttuu vastauksia koska fiktion ja faktan väli muoto ei ole todellinen ja mulle riittää vaan ja ainoastaan totuus ja vaan totuus.sen verran vielä tapahtumapaikalla puhuttiin et joku juoksi karkuun ja useampi sanoi samaa ihmettelen mihin hukku juoksia sillä paikalla olleella nuorukaisella oli myös jalka loukkaantunut jota veti perässään jos näin on ollut ja olis hän olisiko hän pysähtynyt jonkun käskystä jos mahdollisuus olisi ollut karkuun juosta en usko vaikka olisi jalka ollut kunnossa kuulemma hortoili kauppaan mistä muuten uutisoitu ja myös klrjailtu ettei ostanut kaljaa eikä laittanut hanttiin siinä on nyt muillekin minun ajatukseni toivottavasti ymmärrätte sen asia kun asia kolikossa on kruuna ja laava.


    • KukaOliUhri

      Asuiko Nokialla?

      • Mirja53

        Uhri oli mun paras kaveri,ylöjärveltä :(


    • Darkkailija

      Voi voi miltä mahtaa tuntua uhrin läheisiltä, ei oo paikalle tuodut kynttilät sammuneet kun tiedotettiin että syytetty odottaa vapaana tuomion täytäntöönpanoa.!!!??? Tämä pistää oikeusvaltion tavat ja toimet kyseenalaiseen valoon .Ei saa paha palkkaansa eikä uhri kunnioitusta . Pinsiöntielle tuli nopeusnäyttötalut molemmista suunnista ajaville , aika MUSTAA huumoria kirjaimellisesti ei voi muuta sanoa.Odotetaankohan että tämä kaveri rikkoo maanmie eikun naisen ennätyksen 35 kertaa kortitta ajosta. Voi surkeutta

      • että.silleen

        Mihin sitä korttia tarvitaan, kun ei oo liikennesäännöistäkään tietoa?


      • allan.ja.tino

        Ennen osattiin hoitaa kulmahousut järjestykseen !


      • laikkaripete

        Voi että... tänään kuulin kuka oli tämän tapauksen uhri...


      • läheinen

        Ihmiset huomioikaa asiaa asiana! On totta et nuorukainen otottaa oikeusistuntoa vapaalla. Menehtyneen omaisille paljon voimia. Yleensäkin uhrien omaisille ei löyty sanoja koska mitkään sanat eituo omaista takaisin itse menetin reilu kuukausi sitten veljen pojan joka oli minulle todeleela tärkeä se asui useamman kerran meillä muutamia kuukausia kerralla menetys oli kova. Sitä yritän sanoa tämän murheen keskellä meidän pitäisi pystyä olemaan rehellisiä ensiksi itsellemme ja nähtä et tämän asian keskellä on ihan normaalia ihmisiä ei tappajia tai muutenkaan täysin syrjääntuäyneitä kyseisellä nuorukaisella viime kesänä pääs lipsumaan ja eikä sitä osannut nähdä kuinka pahaksi tilanne kääntyi kuten hänen tapaistaan ei ollut mennä auton rattiin jos oli ottanut muutamankin ryypyn juuri kortin saanut elämä edessä nyt näin isoasia edessä täällä monet laittanut vankila linna ja mitä kaikkea totta teoista seuraa rankaistus vaikka itse oletan ettei virkavalta halua tehdä hänestä paatuneenpas kuin on sillä jo sisäisesti kun on vankilassa niin on sama missä ruumis on jos hän olisi kuten on tituureelattu et hän on murhaaja niin ette tai ainaskin toivon niin ettette joudu näkeenkään oikeaa tappajaa vaikka näin on tapahtunut eikä sitä saa pois pyyhittyä niin ennemmin todella kauhea vahinko josta maksama lopun elämänsä


      • happee.ja.äkkiä
        läheinen kirjoitti:

        Ihmiset huomioikaa asiaa asiana! On totta et nuorukainen otottaa oikeusistuntoa vapaalla. Menehtyneen omaisille paljon voimia. Yleensäkin uhrien omaisille ei löyty sanoja koska mitkään sanat eituo omaista takaisin itse menetin reilu kuukausi sitten veljen pojan joka oli minulle todeleela tärkeä se asui useamman kerran meillä muutamia kuukausia kerralla menetys oli kova. Sitä yritän sanoa tämän murheen keskellä meidän pitäisi pystyä olemaan rehellisiä ensiksi itsellemme ja nähtä et tämän asian keskellä on ihan normaalia ihmisiä ei tappajia tai muutenkaan täysin syrjääntuäyneitä kyseisellä nuorukaisella viime kesänä pääs lipsumaan ja eikä sitä osannut nähdä kuinka pahaksi tilanne kääntyi kuten hänen tapaistaan ei ollut mennä auton rattiin jos oli ottanut muutamankin ryypyn juuri kortin saanut elämä edessä nyt näin isoasia edessä täällä monet laittanut vankila linna ja mitä kaikkea totta teoista seuraa rankaistus vaikka itse oletan ettei virkavalta halua tehdä hänestä paatuneenpas kuin on sillä jo sisäisesti kun on vankilassa niin on sama missä ruumis on jos hän olisi kuten on tituureelattu et hän on murhaaja niin ette tai ainaskin toivon niin ettette joudu näkeenkään oikeaa tappajaa vaikka näin on tapahtunut eikä sitä saa pois pyyhittyä niin ennemmin todella kauhea vahinko josta maksama lopun elämänsä

        olis ihan kiva jos laittaisit muutaman pisteen ja pilkunkin tekstisi väliin että siitä sais jotain tolkkua tulee muutoin lukiessa ihan hengästynyt olo


      • kirjoitaromaani
        läheinen kirjoitti:

        Ihmiset huomioikaa asiaa asiana! On totta et nuorukainen otottaa oikeusistuntoa vapaalla. Menehtyneen omaisille paljon voimia. Yleensäkin uhrien omaisille ei löyty sanoja koska mitkään sanat eituo omaista takaisin itse menetin reilu kuukausi sitten veljen pojan joka oli minulle todeleela tärkeä se asui useamman kerran meillä muutamia kuukausia kerralla menetys oli kova. Sitä yritän sanoa tämän murheen keskellä meidän pitäisi pystyä olemaan rehellisiä ensiksi itsellemme ja nähtä et tämän asian keskellä on ihan normaalia ihmisiä ei tappajia tai muutenkaan täysin syrjääntuäyneitä kyseisellä nuorukaisella viime kesänä pääs lipsumaan ja eikä sitä osannut nähdä kuinka pahaksi tilanne kääntyi kuten hänen tapaistaan ei ollut mennä auton rattiin jos oli ottanut muutamankin ryypyn juuri kortin saanut elämä edessä nyt näin isoasia edessä täällä monet laittanut vankila linna ja mitä kaikkea totta teoista seuraa rankaistus vaikka itse oletan ettei virkavalta halua tehdä hänestä paatuneenpas kuin on sillä jo sisäisesti kun on vankilassa niin on sama missä ruumis on jos hän olisi kuten on tituureelattu et hän on murhaaja niin ette tai ainaskin toivon niin ettette joudu näkeenkään oikeaa tappajaa vaikka näin on tapahtunut eikä sitä saa pois pyyhittyä niin ennemmin todella kauhea vahinko josta maksama lopun elämänsä

        Kirjoita romaani, kirjoita.


    • sääliksi.käy

      Aivan turhan ankaran tuomion sai tuo nuori poika jolla olisi ollut vielä työelämässä paljon annettavaa. Nyt joutuu lusimaan kotonaan 1,5v ehdollista ja maksamaan täysin järjettömät korvaukset 360€.

      • Raineri.ja.Righard

        Siis 360 euron korvaukset ihmisen taposta, Miten hän voikaan ikinä maksaa noin suurta summaa ? Ja mitn tämän ahkeran ahertajan jatkossa käy ?


      • manne.kaupassa

        Jauhelihaa saa tarjoushintaan kuus euroo kilo.
        "Se nyt vaan on tyhmää maksaa", sano manne kaupassa.


    Ketjusta on poistettu 26 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1475
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1202
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1092
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1023
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe